PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - 206 2,0lt GTI/GT vs...

206 Gti - Πεμ 02 Νοέ 2006, 04:12:07
Θέμα δημοσίευσης:
Πάρα πολλές φορές με φίλο μου που έχει Subaru 2.0 XT με τα 177ps έχουμε ανοίξει ρολαριστοί και πάμε μαζί κι ελάχιστα τον περνάω στα 170χλμ. Κρατιόμαστε μαζί μέχρι τα 225 κι μετά με περνάει μια τερματίζει στα 235!!
Από στάση χάνω στην εκκίνηση και μετά κρατιέται σταθερή η διαφορά.

Πάλι με φίλο μου με SLK 200αρα καινούργια μέχρι τα 140 μισή καρότσα μπροστά το Pug.

Με mini sooper S (170ps) από στάση στην Κηφισίας στην 1η μαζί κι ελάχιστα μπροστά εγώ , αλλά από κούμπωμα δευτέρας περνάει μπροστά κι όσο ανεβαίνουν τα χλμ ξεκολλάει…περίμενα πάντως πολιιιιι πιο μεγάλη διαφορά!!!

Με το Subaru του φίλου μου πάλι... στην διαδρομή Νέα Μάκρη-Πεντέλη τέρμα κ οι δύο(τον είχα αφήσει να βγει μπροστα τον μικρό....
πηγαίναμε μαζί κ σε 3-4 κλειστές το pug γέμιζε τους καθρέπτες του Subaru επικινδινα!!! εμπαινε εντυπωσιακά πιο γρήγορα!!!!

Editead by Touristas
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες μόνο

volvos - Πεμ 02 Νοέ 2006, 08:49:31
Θέμα δημοσίευσης:
η skl ηταν η καινουργια με τα 163αλογα?
Ronin - Πεμ 02 Νοέ 2006, 10:07:49
Θέμα δημοσίευσης:
Έτσι και πάρει χαμπάρι το topic ο p206mike και αρχίσει να γράφει,βλέπω να πέφτει ο server ...

Cool
COOL ALEXIS - Πεμ 02 Νοέ 2006, 10:39:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ας του το σφυρίξει κάποιος... Whistling
MEMsound - Πεμ 02 Νοέ 2006, 18:51:14
Θέμα δημοσίευσης:
μπα πλέον ασχολείται με πιο μικρά ...

..... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
MEMsound - Πεμ 02 Νοέ 2006, 19:29:43
Θέμα δημοσίευσης:
ποιό? Question Laughing
plaketokofths - Πεμ 02 Νοέ 2006, 19:33:36
Θέμα δημοσίευσης:
Μάνθο τι γίνεται ρε συ? Που πήγες τα posts του volvou?
MEMsound - Πεμ 02 Νοέ 2006, 19:39:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιού volvou? Razz Razz Laughing Laughing

σας έχω πει ότι μου τι δίνουν τα (χωρις λόγο πχ διαμονή στο εξωτερικό ή χαλασμένο pc για μικρό χρονικό διάστημα) greklish? Question
206 Gti - Πεμ 02 Νοέ 2006, 19:45:50
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Ναι με τα 163 ηταν..μαλ***α ομως ε??Εχει δωσει τοσα λεφτα κ να τον περναει ενα 206 που μοιαζει με 1.400αρι... Twisted evil Twisted evil Very happy Very happy
MEMsound - Πεμ 02 Νοέ 2006, 20:00:05
Θέμα δημοσίευσης:
όπως θα έλεγε και ο μπιπ~μπιπ..
yes it is...
Lef205 - Πεμ 02 Νοέ 2006, 20:35:00
Θέμα δημοσίευσης:
206 Gti έγραψε:
volvos έγραψε:

Ναι με τα 163 ηταν..μαλ***α ομως ε??Εχει δωσει τοσα λεφτα κ να τον περναει ενα 206 που μοιαζει με 1.400αρι... Twisted evil Twisted evil Very happy Very happy

που να δεις τη μεγαλυτερη μαλ***α να περναει 106 αξιας 8500 χιλιαδων ευρω ,206 αξιας 19500! Laughing
Παντως εξω απο πλακα μην το παιρνετε σαν μετρο συγκρισης αυτο.Το καθε αυτοκινητο απο το πιο φθηνο μεχρι το πιο ακριβο εχει τις χαρες του.
Επισης μην ξεχνας τα βαρη των αυτοκινητων που αναφερεις.
206 Gti - Πεμ 02 Νοέ 2006, 20:38:22
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
206 Gti έγραψε:
volvos έγραψε:

που να δεις τη μεγαλυτερη μαλ***α να περναει 106 αξιας 8500 χιλιαδων ευρω ,206 αξιας 19500! Laughing
Παντως εξω απο πλακα μην το παιρνετε σαν μετρο συγκρισης αυτο.Το καθε αυτοκινητο απο το πιο φθηνο μεχρι το πιο ακριβο εχει τις χαρες του.

Δεν διαφωνω, ομως αλλο σλκ-206 κ αλλο 106-206......ασε που μαμα 106ραλλυ δεν νομιζω να περναει μαμα διλιτρο...
Lef205 - Πεμ 02 Νοέ 2006, 20:49:42
Θέμα δημοσίευσης:
206 Gti έγραψε:
Lef205 έγραψε:
206 Gti έγραψε:
volvos έγραψε:

Δεν διαφωνω, ομως αλλο σλκ-206 κ αλλο 106-206......ασε που μαμα 106ραλλυ δεν νομιζω να περναει μαμα διλιτρο...

Ακριβως.
Η μερσε ειναι αυτοκινητο που σε παει απο το ενα σημειο στο αλλο απολαμβανοντας την ανοιχτη οροφη της την ωραια εμφανιση της,την ουδετερη ασφαλη οδικη συμπεριφορα της.Δεν την αγοραζεις για τη βουτα.
(ουτε το 206 πιστευω)
Οσο για το 106-206 οι 11000 ευρω στην τιμη αγορας για εμενα τουλαχιστον ειναι υποθεση.
Για το αν μαμα 106 δεν περναει 206 δεν το ξερω διοτι εχω πολυ καιρο να δω μαμα 106! Laughing Very happy
bob - Πεμ 02 Νοέ 2006, 20:54:26
Θέμα δημοσίευσης:
206 Gti έγραψε:
Lef205 έγραψε:
206 Gti έγραψε:
volvos έγραψε:

Δηλαδη αν ερθει ενα 106 1.3 και σε περασει τι θα λες μετα?? Rolling eyes
οτι δε μετραει επειδη ειναι ελαφρυ???
Μου φαινεται τα εχουμε ισοπεδωσει ολα... Shocked
Με την ιδια λογικη και συ θα περνας μια 520, τι σημαινει αυτο?? Rolling eyes
ααα και μη σου πω ποσα κενα θα ριχνεις σε καγιεν το μικρο... Confused

πρεπει να ψηλωσει καποτε αυτη η αλεπου...
206 Gti - Παρ 03 Νοέ 2006, 15:37:37
Θέμα δημοσίευσης:
bob έγραψε:
206 Gti έγραψε:
Lef205 έγραψε:
206 Gti έγραψε:
volvos έγραψε:

File Bob den su eipe pote kanenas oti tha po oti den metraei pu me perase ena 106 1.3(kati to opoio einai adinato.... Twisted evil ) k ute ekana kamia sigkrisi tu 206 me tin SLK ute me tin 520 ute me to Cayenne...To mono pu eipa ,k sxoliasa kiolas, einai oti to Gti to dilitro exoterika moiazei san 1.100 k dn prokalei katholu..K mu fanike mlkia ena aytokinito diplasias k parapano aksias me to analogo sport k dinamiko parusiastiko na troei karotses apo ena "tapeino" 206

SORRY gia ta greeklish,aplos to mixanima pu grafo den exei ellinika
Road_Runner - Παρ 03 Νοέ 2006, 15:55:33
Θέμα δημοσίευσης:
206 Gti έγραψε:
(kati to opoio einai adinato.... Twisted evil )

Δεν ειναι, δεν είναι..... Rolling eyes
206 Gti - Παρ 03 Νοέ 2006, 15:58:32
Θέμα δημοσίευσης:
Gia mama milame panta....etsi?
COOL ALEXIS - Παρ 03 Νοέ 2006, 16:02:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αν μιλάμε για 13άρια υπάρχουν οι εξής δύο περιπτώσεις:

1. Μαμά αλλά χρέπι
2. Όχι μαμά αλλά ελαφρωδυναμωμένο

Οπότε συμπέρασμα γιοκ...

ΥΓ Ναι ναι υπάρχουν και σπάνιες εξαιρέσεις ηρεμίστε Cool
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Παρ 03 Νοέ 2006, 16:08:41
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω πως παιζει βασικό ρολο το πώς ανοιξατε....
Πως γινανε οι αλλαγες και απο τους δυο οδηγους...
Ποιος πατησε πρωτος ...κτλ
Προσωπικη μου άποψη ειναι πως (για εργοστασιακα παντα)
το 206gti-gt απο 1ες τσουλητες παει διπλα διπλα με slk200 kompressor
μολις φορτώσουν όμως χλμ η slk θα φευγει πολυ.
Το αντιστροφο με το 106
bob - Παρ 03 Νοέ 2006, 16:16:50
Θέμα δημοσίευσης:
206 Gti έγραψε:
bob έγραψε:
206 Gti έγραψε:
Lef205 έγραψε:
206 Gti έγραψε:
volvos έγραψε:

File Bob den su eipe pote kanenas oti tha po oti den metraei pu me perase ena 106 1.3(kati to opoio einai adinato.... Twisted evil ) k ute ekana kamia sigkrisi tu 206 me tin SLK ute me tin 520 ute me to Cayenne...To mono pu eipa ,k sxoliasa kiolas, einai oti to Gti to dilitro exoterika moiazei san 1.100 k dn prokalei katholu..K mu fanike mlkia ena aytokinito diplasias k parapano aksias me to analogo sport k dinamiko parusiastiko na troei karotses apo ena "tapeino" 206

SORRY gia ta greeklish,aplos to mixanima pu grafo den exei ellinika

Δεν εχω καταλαβει...
εσυ κολλας στην τιμη ή στο λουκ?? Confused Δηλαδη με τη λογικη σου ποσο θα επρπε να κοστιζει μια slk??20.000 ευρω? Ε και η slk 55 amg ειναι ιδια εξωτερικα με την 200...τι παει να πει αυτο, δεν καταλαβαινω τη λογικη σου πραγματικα!
Το οτι το gti μοιαζει οπως λες με 1.100 ποιος φταιει για αυτο?
Προσωπικα δεν το θεωρω στα "υπερ" αυτο...(το μονο που ξεχωριζε μακραν απο τις αλλες εκδοσεις ηταν το rallye που δεν ειχε καμια σχεση με τα απλα...)
Με την ιδια λογικη και γω μπορω να σε κοροιδευω και να λεω κοιτα η μαλ***α που εχει 20.000ευρω και μοιαζει με 1.100... Shocked

Οσο για το 1.3..
Εσυ ειπες για slk οτι εχει τοσα λεφτα και δεν παει βημα..(αρα κολλας στο λεφτα/επιδοση ουσιαστικα!)
Σε πληροφορω οτι ενα 1.3 με κοστος που συνολικα θα ειναι το μισο απο το δικο σου σε κανει να γελας απο αμηχανια Laughing (και θα μου πεις οτι και το 206 γινεται τουμπανο...ναι αλλα ο εκκ/ρος για το 1.3 εχει 200 ευρω που στο αλλο ουτε φιλτρο δε βαζεις με τοσα...)
και το αστειο ειναι να ειναι το 1.3 και σαν 1.100 εξωτερικα Rotfl
bob - Παρ 03 Νοέ 2006, 16:22:06
Θέμα δημοσίευσης:
206 Gti έγραψε:

Εχεις πετυχει πολλα μαμα 1.3? Rolling eyes
Για ποιο λογο αναφερεσαι σε μαμα? Rolling eyes

Και ναι πιστευω σε ακραια συνθηκη ενα 1.3 μαμα μπορει να παει ισα με 206 gti
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Παρ 03 Νοέ 2006, 16:38:02
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια η τιμη καθορίζεται ΚΥΡΙΩΣ απο την ποιότητα και την φυση των υλικών που χρησιμοποιούνται σε ένα όχημα.
Τι συγκριση εχει μια slk με ενα πεζο!!! ΕΛΕΟΣ!
Δειτε το εσωτερικο την αναδιπλούμενη μεταλλικη οροφη..ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΣΤΑ ΨΑΛΗΔΙΑ!!!!!!! τι λεμε τωρα!!!
Αλλα και απο επιδόσεις για βασικο μοντέλο δεν παει άσχημα...
μετα τα 160χλμ το μαμα gti θα μείνει πισω...(προσωπικη αποψη)...
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Παρ 03 Νοέ 2006, 16:40:15
Θέμα δημοσίευσης:
bob έγραψε:
206 Gti έγραψε:

Εχεις πετυχει πολλα μαμα 1.3? Rolling eyes
Για ποιο λογο αναφερεσαι σε μαμα? Rolling eyes

Και ναι πιστευω σε ακραια συνθηκη ενα 1.3 μαμα μπορει να παει ισα με 206 gti

Λιγο δυσκολο αυτο ρε συ Γιαννη.... Ε?
Τι εννοείς ακραια συνθηκη?
206 Gti - Παρ 03 Νοέ 2006, 16:41:25
Θέμα δημοσίευσης:
bob έγραψε:

Δεν εχω καταλαβει...
εσυ κολλας στην τιμη ή στο λουκ?? Confused Δηλαδη με τη λογικη σου ποσο θα επρπε να κοστιζει μια slk??20.000 ευρω? Ε και η slk 55 amg ειναι ιδια εξωτερικα με την 200...τι παει να πει αυτο, δεν καταλαβαινω τη λογικη σου πραγματικα!
Το οτι το gti μοιαζει οπως λες με 1.100 ποιος φταιει για αυτο?
Προσωπικα δεν το θεωρω στα "υπερ" αυτο...(το μονο που ξεχωριζε μακραν απο τις αλλες εκδοσεις ηταν το rallye που δεν ειχε καμια σχεση με τα απλα...)
Με την ιδια λογικη και γω μπορω να σε κοροιδευω και να λεω κοιτα η μαλ***α που εχει 20.000ευρω και μοιαζει με 1.100... Shocked

Οσο για το 1.3..
Εσυ ειπες για slk οτι εχει τοσα λεφτα και δεν παει βημα..(αρα κολλας στο λεφτα/επιδοση ουσιαστικα!)
Σε πληροφορω οτι ενα 1.3 με κοστος που συνολικα θα ειναι το μισο απο το δικο σου σε κανει να γελας απο αμηχανια Laughing (και θα μου πεις οτι και το 206 γινεται τουμπανο...ναι αλλα ο εκκ/ρος για το 1.3 εχει 200 ευρω που στο αλλο ουτε φιλτρο δε βαζεις με τοσα...)
και το αστειο ειναι να ειναι το 1.3 και σαν 1.100 εξωτερικα Rotfl

Loipon gia na su xekathariso gt esi edo pera to pas se prosopiko epipedo k den xreiazetai gt VRISKESAI SE FORUM an to ksexases...

1. H slk 55 amg DEN moiazei exoterika me tin 200ara
2. To theoro asteio na les oti 106 1.3 paei isa me 206 2.0
3. Kollao sto oti polles fores mu kollane diafores slk k sto telos kataligun na lene "bravo k dn tu to xa..ena aplo 206"TIPOTA PARAPANO,TIPOTA PARAKATO..allo aytokinito to ena allo to allo
4. Apo oti vlepo k stin photo su exeis k si mia mercedes!!mipos se exei perasei kanena 206 Gti k se petixa se evaisthito simeio Question Question Question Ha Ha
5. Kai den eipa pote oti den paei vima h slk..monos su ta les ayta.Simfono me ton red206rc oti sta polla xlm tha meinei piso..
volvos - Παρ 03 Νοέ 2006, 16:54:18
Θέμα δημοσίευσης:
πριν 8-9χρονια...στα νοτια της αθηνας

φιλος με ουνο τουρμο 220αλογα.... ειμαστε εμεις και οι κοπελα του μεσα.

πετυχαινουμε μια bmw e36 m3 Με τα 286 αλογα. της τραβαμε ενα τσαι αστα να πανε. επομενο φαναρι το ιδιο... ο τυπος ειχε ψαρωσει ασχημα και εμεις να χοροπηδαμε σα χαζα απο τη χαρα μας...

και ξαφνικα γυριζει η κοπελα του και μας λεει.

-ενταξει αλλα εσυ εχεις ουνο και αυτος bmw ...

ΤΕΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ. γυρισαμε σπιτια μας χωρις να ανταλλαξουμε αλλη κουβεντα.
Road_Runner - Παρ 03 Νοέ 2006, 16:57:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ha Ha Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Worthy Worthy Worthy
206 Gti - Παρ 03 Νοέ 2006, 16:58:20
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing
bob - Παρ 03 Νοέ 2006, 17:10:45
Θέμα δημοσίευσης:
206 Gti έγραψε:

Loipon gia na su xekathariso gt esi edo pera to pas se prosopiko epipedo k den xreiazetai gt VRISKESAI SE FORUM an to ksexases...

1. H slk 55 amg DEN moiazei exoterika me tin 200ara
2. To theoro asteio na les oti 106 1.3 paei isa me 206 2.0
3. Kollao sto oti polles fores mu kollane diafores slk k sto telos kataligun na lene "bravo k dn tu to xa..ena aplo 206"TIPOTA PARAPANO,TIPOTA PARAKATO..allo aytokinito to ena allo to allo
4. Apo oti vlepo k stin photo su exeis k si mia mercedes!!mipos se exei perasei kanena 206 Gti k se petixa se evaisthito simeio Question Question Question Ha Ha
5. Kai den eipa pote oti den paei vima h slk..monos su ta les ayta.Simfono me ton red206rc oti sta polla xlm tha meinei piso..

Mα απο τη στιγμη που εσυ ανοιγεις ενα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θεμα εννοειται οτι σου απανταω προσωπικα!Τι θα απανταγα στον λευτερη πχ? Rolling eyes
Απλα προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο σου..
θα σου απαντησω με τη σειρα!

1.ειναι ακριβως ιδια, με μονη διαφορα τα φρενα, το οτι η amg το γραφει πισω και τις ζαντες...
2.καλα θεωρησε το οσο αστειο θελεις...(εχεις ανοιξει ποτε με 1.3?)
3.ε τοτε ας προσεχαν οι κατοχοι μερσεντες να μην εκαναν μαγκιες!Προβλημα τους...οχι προβλημα της slk...
4.δεν ειναι δικια μου ειναι του πατερα μου.Εγω οδηγαω 1.3 rallye οποτε τα ξερω απο πρωτο χερι και τα δυο!206 gti δυσκολα με περναει με το 1.3, ποσο δε με το αλλο Laughing (εγω δεν τρωω τετοια κολληματα αλλωστε!)
5.(μπορει να ηταν σποντα στο οτι δεν παει βημα ΚΑΙ το gti Rotfl να κανουμε και λιγο χουμορ βρε αδελφε...)

υγ πριν λιγο καιρο ειχα πετυχει μια slk 200 (εγω με τη μερσ) και ο τυπος με μια μεσα και εκανε ολο κουνηματα, μεχρι που ανοιξαμε και ...αφηνα γκαζι στα πολλα...με τα πολλα στο επομενο φαναρι περασε με κοκκινο και ποτε δεν καταλαβα το γιατι Ha Ha
volvos - Παρ 03 Νοέ 2006, 17:15:38
Θέμα δημοσίευσης:
ρε βοβ απο ποτε το δικο σου ειναι 1.3 μαμα???

μαμα 1.3 106 με μαμα 206 2.0 λεει το παιδι...και εκει σου χαριζω το πεζο μου αν το περασεις το διλιτρο...

και μη μου πεις οτι δεν υπαρχει μαμα 1.3... γιατι καπου εκει θα σου σκασει και αλλος με κανα κομπρεσορατο 206 διλιτρο 200 και αλογα και μετα θα σου λεει μα δεν υπαρχει κομπρεσορατο 206 στην ελλαδα Exclamation
bob - Παρ 03 Νοέ 2006, 17:27:20
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

μαμα 1.3 106 με μαμα 206 2.0 λεει το παιδι...και εκει σου χαριζω το πεζο μου αν το περασεις το διλιτρο...

και μη μου πεις οτι δεν υπαρχει μαμα 1.3... γιατι καπου εκει θα σου σκασει και αλλος με κανα κομπρεσορατο 206 διλιτρο 200 και αλογα και μετα θα σου λεει μα δεν υπαρχει κομπρεσορατο 206 στην ελλαδα Exclamation

Κατσε δεν προλαβα να απαντησω.. Razz

Να καθησω να στο αναλυσω...
Θα στο πω αλλιως...
Σε εκκινηση σε ενα σημειο της βουλιαγμενης ανοιξαμε με το rc του Δημητρη (ας το επαληθευσει..) με αποτελσμα μεχρι τα 70 να ειμαι μισο αμαξι μπροστα..(οκ μπορει να γλυστραγε το 206 μπορει δεν ξερω τι, αλλα ουτε γω φοραγα ημισλικ...)
Ο δημητρης κανει ΤΑΠΑ αλλαγες (σε αντιθεση με μενα που κανω ασφαλως γρηγορα, ο δημητρης κανει 1η σε 2η σε 0.3 περιπου ενω εγω σε 0.6 περιπου..) ..αν ηταν αλλος οδηγος η διαφορα θα ειχε κρατηθει υπερ μου μεχρι τα 80+
ΜΗΝ ξεχναμε μιλαμε για RC και για οχι μαμα 1.3

Αν ο οδηγος του 106 ειναι 60 κιλα ενω του αλλου 120
αν ο ενας κανει αλλγες σε 0.3 και ο αλλος σε 0,7+ (μην πεις ειναι μεγαλο νουμερο μιας και εχουμε μετρησει και αλλαγη σε 1 sec)
αν το 106 εχει λιγο καλυτερα λαστιχα
τοτε ετοιμασου να μου χαρησεις το αμαξι σου Rotfl (οκ δεν ειπαμε μεχρι τελικες θα ειναι μπροστα το 106...μη το χεσουμε το θεμα...μιλαω για 400αρι πχ)
bob - Παρ 03 Νοέ 2006, 17:32:57
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
πριν 8-9χρονια...στα νοτια της αθηνας

φιλος με ουνο τουρμο 220αλογα.... ειμαστε εμεις και οι κοπελα του μεσα.

πετυχαινουμε μια bmw e36 m3 Με τα 286 αλογα. της τραβαμε ενα τσαι αστα να πανε. επομενο φαναρι το ιδιο... ο τυπος ειχε ψαρωσει ασχημα και εμεις να χοροπηδαμε σα χαζα απο τη χαρα μας...

και ξαφνικα γυριζει η κοπελα του και μας λεει.

-ενταξει αλλα εσυ εχεις ουνο και αυτος bmw ...

ΤΕΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ. γυρισαμε σπιτια μας χωρις να ανταλλαξουμε αλλη κουβεντα.

Rotfl Rotfl Rotfl

Στις γυναικες δεν αρεσουν τα αλογα (κοινως τα ζωα...)
αλλα τα γραμματα (bmw) Rotfl

Παράθεση:

Evil Evil Evil ποιος διαδιδει κατι αντιθετο! Evil Evil Evil Whip
MEMsound - Παρ 03 Νοέ 2006, 18:20:53
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

και μαμά (και μπαμπάς Laughing )1,3 106 (αν δεν είναι γδυμένο...)
δεν περνάει 2lt 206 με την καμία...

άντε το 13άρι να ξεκολλήσει στην 1η λόγω μικρότερου βάρους (αδράνεια) και μικρότερης ισχύος (βοηθάει στο να μην σπινιάρει)... αλλά από μέση/τελειώματα 2άς θα μείνει πίσω. Wink

το 13"άρακι" του bob δεν ανοίκει στην παραπάνω κατηγορία όμως... Laughing Laughing

Επίσης από στάση το RC ξεκολλάει από το απλό 2lt 206 στα τελειώματα 1ης λόγω ψιλότερου κόφτη και (καταλάθος...) +40 αλόγων...
bob - Παρ 03 Νοέ 2006, 20:49:55
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
volvos έγραψε:

άντε το 13άρι να ξεκολλήσει στην 1η λόγω μικρότερου βάρους (αδράνεια) και μικρότερης ισχύος (βοηθάει στο να μην σπινιάρει)... αλλά από μέση/τελειώματα 2άς θα μείνει πίσω. Wink

το 13"άρακι" του bob δεν ανοίκει στην παραπάνω κατηγορία όμως... Laughing Laughing

Επίσης από στάση το RC ξεκολλάει από το απλό 2lt 206 στα τελειώματα 1ης λόγω ψιλότερου κόφτη και (καταλάθος...) +40 αλόγων...

Σκεψου μανθο οτι εμενα ειναι μεν αλαφρωμενο ΑΛΛΑ ειναι 5 κιλα πιο βαρυ απο εργοστασικαο 1.3 Wink (αρα δε θεωρουμαι ελαφρωμενος)

Κατσε να σας βρω ενα καλο μαμα 1.3 που ξερω να παμε και σε ασφαλτο μετρια να ΜΗΝ οδγαει ο μανθος που κανει προσεκτικες αλλαγες και τα λεμε Laughing
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Παρ 03 Νοέ 2006, 21:02:22
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραια!! Ανοιγματα!! Η ώρα του παιδιού!!!!!
Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Παρ 03 Νοέ 2006, 21:12:25
Θέμα δημοσίευσης:
κοντράκηδες...
χαχαχαχαχαχα
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Lef205 - Παρ 03 Νοέ 2006, 21:17:12
Θέμα δημοσίευσης:
bob έγραψε:
MEMsound έγραψε:
volvos έγραψε:

Σκεψου μανθο οτι εμενα ειναι μεν αλαφρωμενο ΑΛΛΑ ειναι 5 κιλα πιο βαρυ απο εργοστασικαο 1.3 Wink (αρα δε θεωρουμαι ελαφρωμενος)

Κατσε να σας βρω ενα καλο μαμα 1.3 που ξερω να παμε και σε ασφαλτο μετρια να ΜΗΝ οδγαει ο μανθος που κανει προσεκτικες αλλαγες και τα λεμε Laughing

παντως του Γιωργου που ειναι απλα ελαφρωμενο και δεν εχει ουτε ψαγμενη εξατμιση ουτε προγραμμα οπως του Γιαννη πηγαινε παρεα με τον Μανθο που εχει τελικο βαρελακι πυργολεβιε και 195 λαστιχο.
Αρα η καροτσα το Γιωργου με το μοτερ του Γιαννη μπορει να παρει πατροναρισμα απο τη lipton. Laughing Laughing Laughing Laughing
Lef205 - Παρ 03 Νοέ 2006, 21:20:05
Θέμα δημοσίευσης:
Akυρο,ουσιαστικα σκ@τ@ ελαφρωμενο ειναι του Γιωργου αφου εχει κειτζ & 15αρες.
MEMsound - Παρ 03 Νοέ 2006, 21:28:17
Θέμα δημοσίευσης:
ναι ναι ναι ...
και είναι τελείως μαμά... Ν1...
αα και το δικό μου ήταν εκείνη την στιγμή +100 κιλά (με διάφορη σαβούρα μέσα...)

οπότε άστο μην συγκρίνεις Wink
Lef205 - Παρ 03 Νοέ 2006, 21:40:51
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ναι ναι ναι ...
και είναι τελείως μαμά... Ν1...
αα και το δικό μου ήταν εκείνη την στιγμή +100 κιλά (με διάφορη σαβούρα μέσα...)

οπότε άστο μην συγκρίνεις Wink

Τα Ν1 εχουν φιλτρο προγραμμα και εξατμιση.Εσυ δεν εχεις προγραμμα αλλα εχεις πυργολεβιε και σιγουρα εκανες καλυτερες αλλαγες απο τον γιωργο.Τα +100 κιλα σαβουρας που λες ειναι οι 15αρες και το κειτζ του γιωργου.
Τελος αν παμε και σε βαρος 0δηγου,εσυ εισαι 75 κατι κιλα και ο γιωργος 90 κατι.
bob - Παρ 03 Νοέ 2006, 23:22:07
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Akυρο,ουσιαστικα σκ@τ@ ελαφρωμενο ειναι του Γιωργου αφου εχει κειτζ & 15αρες.

Ρε συ του γιωργου παιζει κοντα στα 750 max 760 κιλα Wink
Σκεψου οτι ενα 1.3 χωρις cage με 14αρες ειναι κοντα στα 720 κιλα...
(εμενα ειναι 820)
volvos - Σαβ 04 Νοέ 2006, 00:36:55
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.zeperfs.com/duel284-1067.htm
bob - Σαβ 04 Νοέ 2006, 01:55:01
Θέμα δημοσίευσης:
αααα ειδες, στα λογια μου πεφτεις!!
Στο 400αρι εχουν 0.2 διαφορα...(ασχετο που οι χρονοι ειναι ασυλληπτοι, τουλαχιστον ειναι το ιδιο ασυλληπτοι και για τα δυο)

Ξερεις τι σημαινει 0.2 στο 400αρι???Ανετα ειναι διαφορα που την κανεις απο μετρηση σε μετρηση!!!!(για οσους εχουν μετρησει με καποιο οργανο θα το ξερουν!!)Αρα αν γινει καποιο απο αυτα που ειπα (χειροτερα λαστχα, μαπας οδηγος στο 206 κτλ....ΒΟΛΒΕ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΕΝΑ 206 Laughing Laughing Laughing )

(ετσι για την ιστορια...
ο.2 στο 400αρι σημαινει το εξης..
βγαινουν περιπου με 130km/h δηλαδη περιπου 36m/sec
Τι σημαινει αυτο..?Οτι μολις τερματισει στα 400 μετρα το 206, το 106 θα πηγαινει για αλλα 0,2 δευτερολπτα με 130km/h=36m/sec !

Δηλαδη τα επομενα 0,2 sec to 106 θα διανυσει αλλα 7,2 μετρα!!!!!!!!!!
Δηλαδη...μιλαμε για μια διαφορα του λιγοτερο απο ενα κενο!!!(ολα αυτα με μαμα 1.3....)
ΑΝΕΤΑ με ψιλοπραγματα πανε ισα...στο 400αρι.
volvos - Σαβ 04 Νοέ 2006, 10:03:32
Θέμα δημοσίευσης:
kala εεε το δικο μου 1.6 θα ειναι μπροστα χαλαρααααααααααααααα Laughing Laughing
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Σαβ 04 Νοέ 2006, 10:21:06
Θέμα δημοσίευσης:
Καπου ακουσα οτι κυκλοφορουν κατι χεραδες που αλλαζουν σχεσεις με το ένα χέρι και με το αλλο τραβουν βιντεακι...τσαγιαζοντας πολυ ταχυτερα οχηματα!! Laughing
Εχουμε και εδω πιλοτους αναλογης κλασης Question Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Σαβ 04 Νοέ 2006, 10:26:32
Θέμα δημοσίευσης:
στο 400άρι... και μόνο μαμά...
αλλά σε όλες τις υπόλοιπες μετρήσεις...

και για να προσγειωθούμε πάντα σε ΜΑΜΑ μορφή...
πάρτε και μια σύγκριση Peugeot 206 S16 / Gti V S Peugeot 106 S16

στο 400άρι το 106 είναι 0,2 μπροστά και σε οποιαδήποτε άλλη μέτρηση πίσω...

Ξαναλέω... ΜΑΜΑ!

Επίσης το 1,6 16v rallye που είναι ελαφρύτερο είναι και γρυγορότερο (ενώ πολλές μετρήσεις μαμά 106 rallye έχουν δείξει πάνω από 120ps ενώ αντίθετα πουθενά δεν έχω δει 2lt gti 206 με πάνω από 138ps).

Επίσης κάτι που μου κάνει εντύπωση είναι αυτό:

Peugeot 206 S16 / Gti V S Peugeot 206 GT
Εν πάση περιπτώση όποιος έχει πάρει 2lt 206 για να στήνεται στα φανάρια έχι πάρει λάθος αμάξι... Wink
Lef205 - Σαβ 04 Νοέ 2006, 16:20:00
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Εν πάση περιπτώση όποιος έχει πάρει 2lt 206 για να στήνεται στα φανάρια έχι πάρει λάθος αμάξι... Wink

Πηρες λαθος αμαξι. Cool

Rotfl Tease Rotfl Tease Rotfl Ha Ha
MEMsound - Σαβ 04 Νοέ 2006, 16:36:38
Θέμα δημοσίευσης:
με έχεις δει στημένο σε φανάρι "επιτούτου"?

άμα το ήθελα για αυτό το σκοπό θα είχα πάρει czt (αν καινούργιο) ή puntaki ή 106 (αν used) Wink
Lef205 - Σαβ 04 Νοέ 2006, 16:41:04
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
με έχεις δει στημένο σε φανάρι "επιτούτου"?

Αν και σε εχω δει πολλες φορες,ξεκολλα πλακα κανω! Laughing
MEMsound - Σαβ 04 Νοέ 2006, 16:48:54
Θέμα δημοσίευσης:
με βλέπεις και στον ύπνο σου??? Shocked Shocked Shocked
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Gr@lly - Σαβ 04 Νοέ 2006, 16:57:44
Θέμα δημοσίευσης:
Μα ολοι εκει σε βλεπουμε στον υπνο μας..
Εσυ και ο Volvos ονειρευστε..
Παλιο κοντρακιδες και λετε μετα για λιμανακια και Βουτα.
Αφου καθε βραδυ τα στηνεις.
Σου θυμιζω.
ΤΑΞΙ Skoda superb...
Axaxaxaxaxaxaxaxaxa
Laughing Laughing Laughing Laughing

RASTAVIPER - Κυρ 05 Νοέ 2006, 11:34:39
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Πηρες λαθος αμαξι. Cool

Rotfl Tease Rotfl Tease Rotfl Ha Ha

Αυτο ξαναπεστο!! Razz Razz Razz
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες