PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - 4η συνάντηση (& κοπή πίτας) στις 02/02/2003 στην Πάρνηθα

chatasos - Πεμ 16 Ιαν 2003, 17:13:13
Θέμα δημοσίευσης: 4η συνάντηση (& κοπή πίτας) στις 02/02/2003 στην Πάρνηθα
Σας προσκαλούμε όλους στην 4η συνάντηση του 206 Club την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2003 και ώρα 11:00 π.μ. στην Πάρνηθα. Θα υπάρξει και κοπή πίτας για το καλωσόρισμα του καινούργιου χρόνου.

Σημείο συνάντησης είναι η γέφυρα της Βαρυμπόμπης στις 10:00 π.μ., έτσι ώστε να προλάβουμε να κόψουμε την πίτα μέχρι τις 11:00. Από εκεί θα ακολουθήσει πορεία μέχρι το σημείο κοπής της πίτας, σε ένα ξέφωτο.

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί, να γνωριστούμε από κοντά (με όλα τα νέα μέλη), να μιλήσουμε αλλά και φυσικά να θαυμάσουμε όλα τα 206!

Επίσης όσοι μπορούν και είναι διατεθιμένοι να βοηθήσουν με την κοπή της πίτας, παρακαλούνται να στείλουν pm ή email στους διαχειριστές.

Παρακαλείστε στο συγκεκριμένο topic να απαντάτε μόνο για να δηλώνετε συμμετοχή. Για οτιδήποτε άλλο υπάρχει αντίστοιχο topic στις "Γενικές Συζητήσεις".
Ady - Παρ 17 Ιαν 2003, 09:06:45
Θέμα δημοσίευσης:
Θα είμαι εκεί.......
DimiP - Παρ 17 Ιαν 2003, 10:48:26
Θέμα δημοσίευσης:
θα προσπαθησω να ειμαι εκει !
προλαβαινω να ειμαι στην Αθηνα στις 15.00 που πιανω δουλεια ;;;
alxdr74 - Παρ 17 Ιαν 2003, 12:54:40
Θέμα δημοσίευσης:
Εαν υπαρχει πιθανοτητα να κατεβει και κανενας βορειος και συναντηθουμε, τοτε κατεβαινω και εγω......Ο λογος ειναι οτι δεν ξερω να κυκλοφορησω μεσα στην Αθηνα με το αυτοκινητο μονος μου Embarassed
alxdr74 - Παρ 17 Ιαν 2003, 12:55:11
Θέμα δημοσίευσης:
Εαν υπαρχει πιθανοτητα να κατεβει και κανενας βορειος και συναντηθουμε, τοτε κατεβαινω και εγω......Ο λογος ειναι οτι δεν ξερω να κυκλοφορησω μεσα στην Αθηνα με το αυτοκινητο μονος μου Embarassed
Ady - Παρ 17 Ιαν 2003, 13:10:28
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Ανετα και χωρίς άγχος.....
DimiP - Παρ 17 Ιαν 2003, 13:13:32
Θέμα δημοσίευσης:
Πως παμε Παρνηθα ;;;
κανενας "Νοτιος" να παμε μαζι ;;;
danielos - Παρ 17 Ιαν 2003, 13:14:27
Θέμα δημοσίευσης:
και εγω εκει θα ειμαι.θα δοθουν πληροφοριες για το που ακριβως θα συναντηθουμε ε?
danielos - Παρ 17 Ιαν 2003, 13:16:14
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Πως παμε Παρνηθα ;;;

παμε μαζι ρε DimiP αλλα το θεμα ειναι οτι ουτε και εγω ξερω πως ακριβως να παω!!! Rolling eyes Shocked Shocked
Ronin - Παρ 17 Ιαν 2003, 13:22:29
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγω μεσα παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα παρω και το naso απ το αυτι και θα ανεβουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απλα να δωθει ραντεβου καπου να ανεβουμε ολοι οι παλαβοι μαζι

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ghost Dog - Παρ 17 Ιαν 2003, 13:33:05
Θέμα δημοσίευσης:
ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!! Very happy
Οσοι θελουν,ξερει ο πατερας μου το πως παμε παρνηθα!!!
ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ!!! Wink
DimiP - Παρ 17 Ιαν 2003, 13:38:24
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoN® έγραψε:
ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ!!! Wink

Αφου ξεκινας απο Καλλιθεα, να βρεθουμε να παμε μαζι . στειλε PM
Vaggelis - Παρ 17 Ιαν 2003, 13:52:02
Θέμα δημοσίευσης:
Βλέπω ότι το γκέτο της Καλλιθέας αρχίζει να μαζεύεται!
Φυσικά και εγώ θα είμαι εκεί
Κανονίστε ώρα και μέρος για να βρεθούμε και το δρόμο τον βρίσκουμε, ολόκληρο βουνό είναι, αποκλείεται να το χάσουμε!!!
p206Mike - Παρ 17 Ιαν 2003, 13:59:20
Θέμα δημοσίευσης:
Και γω μέσα καλλιθεότες ΜΕ ΤΟ LOBBY ΣΑς...Μην ξεχνατε το Νεοσμυρνιοτάκι... επειδή είμαι μειονότητα όσον αφορά την περιοχή εδώ μέσα όλο με ξεχνατε ενταξει???? Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑ ΛΕΩ TOMCAT ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΦΗ! Salute Salute Scratch Salute Scratch
DimiP - Παρ 17 Ιαν 2003, 14:15:28
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:
Και γω μέσα καλλιθεότες ΜΕ ΤΟ LOBBY ΣΑς...Μην ξεχνατε το Νεοσμυρνιοτάκι... επειδή είμαι μειονότητα όσον αφορά την περιοχή εδώ μέσα όλο με ξεχνατε ενταξει???? Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑ ΛΕΩ TOMCAT ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΦΗ! Salute Salute Scratch Salute Scratch

εγω ειμαι Πειραια ρε σεις δεν ειμαι Καλλιθεατης.
τι λετε να συνντηθουμε μπροστα στο ΜΟΤORDROME ;;; με τα spoilers/αεροτομες ; ; Σε μια καθετη της Θησεως (Αχιλλεως αν δεν κανω λαθος)..
danielos - Παρ 17 Ιαν 2003, 14:31:10
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
PoiSoN® έγραψε:
ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ!!! Wink

Αφου ξεκινας απο Καλλιθεα, να βρεθουμε να παμε μαζι . στειλε PM

dimip οταν κανονισεις με τα παιδια να συναντηθειτε καλλιθεα κανε τον κοπο να με ειδοποιησεις με ενα pm για να ερθω και εγω με καποιον τροπο εκει!!! thanks!!
christhehealer - Παρ 17 Ιαν 2003, 14:58:09
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
παμε μαζι ρε DimiP αλλα το θεμα ειναι οτι ουτε και εγω ξερω πως ακριβως να παω!!! Rolling eyes Shocked Shocked

Aπό το σπίτι μου στο Γκύζη, είμαι συνήθως σε μιά ώρα και κάτι ψιλά εκεί.

Mέσω Mαραθώνα > Bαρνάβα > Kαλάμου > Mαλακάσας > Mερκούρη, χωρίς να το πιέσω Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
konstantinos - Παρ 17 Ιαν 2003, 15:09:01
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Mέσω Mαραθώνα > Bαρνάβα > Kαλάμου > Mαλακάσας > Mερκούρη, χωρίς να το πιέσω Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Δεν μου λες... ? περνάς απο Διόνυσο για να κατέβεις Μαραθώνα?
Εάν ναι, τότε σ΄ ακολουθώ κατά πόδας.

Σημειώσεις έχεις πάρει ή θα πάμε στο ψαχουλευτό ? Shocked
christhehealer - Παρ 17 Ιαν 2003, 17:06:09
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:
Δεν μου λες... ? περνάς απο Διόνυσο για να κατέβεις Μαραθώνα?
Εάν ναι, τότε σ΄ ακολουθώ κατά πόδας.

Φυσικά, σιγά μην πάω γύρω-γύρω, να κάνω 5 χρόνια.

konstantinos έγραψε:
Σημειώσεις έχεις πάρει ή θα πάμε στο ψαχουλευτό ? Shocked

Tι σημειώσεις; Σαν αυτές τις μαϊμού, του αλουνού; Eγώ έχω κανονικές. Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Παρ 17 Ιαν 2003, 17:18:03
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Tι σημειώσεις; Σαν αυτές τις μαϊμού, του αλουνού; Eγώ έχω κανονικές. Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing

Nα τις δώ τις σημειώσεις σου και να μην το πιστέψω...

Και μετά να δούμε ποιός ξέρει να κρατάει σημειώσεις και ποιός γράφει μούφες...!
DimiP - Παρ 17 Ιαν 2003, 20:20:23
Θέμα δημοσίευσης:
danielos, p206mike, poisonR, Vaggelis εχετε PM.

αλλος για τη βαρκα μααας;;; Surprised Surprised Surprised
αλλος Νοτιος για Παρνηθαααα;;;; Surprised Surprised
αλλος για τη βαρκα μααααας;;;; Surprised

Laughing Laughing Laughing Laughing
Tomcat - Παρ 17 Ιαν 2003, 20:30:19
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:

Πιστεύω ότι θα είμαι και εγώ μέσα!Εκτός απροόπτου!!! Τώρα πάρνηθα που ακριβώς??? Δεν πιστεύω να κανονίσετε σε κανένα καζίνο γιατί έχουμε και αεροτομή να βάλουμε!!! Εδώ θα δούμε τι φτουράνε τα motul ανάβαση λοιπόν??? ΟΚ!!!!
Byron206 - Παρ 17 Ιαν 2003, 22:20:34
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
DimiP έγραψε:
Πως παμε Παρνηθα ;;;

Παιδια παμε μαζι εγω τα ξερω τα μερη επειδη εχω εξοχικο στην Βαρυμποπη που ειναι κατω απο την Παρνηθα.Αν θελετε σας δινω και οδηγιες και πατε μονοι σας αν δεν με θελετε.... Crying or Very sad
Lord Cypher - Παρ 17 Ιαν 2003, 23:45:22
Θέμα δημοσίευσης:
Παίδες και εγώ μέσα...
DimiP δεν πιστεύω να είσαι αυτός με τις Polaris τις ζάντες που παρκάρει κοντά μου σε υπόγειο γκαράζ?! Και εγώ Πειραιώτης όπως καταλάβατε. Δεν τα λέμε την Κυριακή (19/01) στο Μικρολίμανο για καφεδάκι? Όλοι οι πιστοί προσέλθετε! Να δούμε και πως θα πάμε πάνω!
(καλό και το Καζίνο! - αρκεί να φύγουμε με το Πεζούλι μας και όχι με τα πόδια!)
Ghost Dog - Παρ 17 Ιαν 2003, 23:53:44
Θέμα δημοσίευσης:
Lord Cypher έγραψε:
Δεν τα λέμε την Κυριακή (19/01) στο Μικρολίμανο για καφεδάκι?

Γιατι οχι,αν εχει καλο καιρο!!!!! Very happy
christhehealer - Παρ 17 Ιαν 2003, 23:56:04
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδάκια δεν θα πάμε στο καζίνο. Από πολύ πιο πριν θα κάνουμε δεξιά για το Δρυμό.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Σαβ 18 Ιαν 2003, 00:13:31
Θέμα δημοσίευσης:
Με αφορμη την κοπη της πιτας θα ηθελα να κανω μια προταση που ισως να ειναι και "πατατα". Μενω ακριβως διπλα στο mx-5 club οπου την Κυριακη στις 12/1 εκοψε την δικη του πιτα.Κατα τη διαρκεια της εκδηλωσης υπηρχε ενα συνεργειο με επαγγελματικη καμερα που επαιρνε πλανα.Απο οτι εμαθα μετα ηταν απο καποιο καναλι.Δεν γνωριζω αν προβληθηκε τελικα κατι απο την τηλεοραση αλλα θα αξιζε τον κοπο να ενημερωθουν καποια ΜΜΕ και για την δικη μας εκδηλωση και ποιος ξερει????? Αν μας"κατσει" θα ειναι μια πρωτης ταξης διαφημιση με ολα τα πλεονεκτηματα που συνεπαγεται αυτο.Και εμενα μου φενεται δυσκολο να ερθει καποιο συνεργειο αλλα και απο την αλλη.........κι αν σου κατσει?
Alex - Σαβ 18 Ιαν 2003, 00:19:51
Θέμα δημοσίευσης:
Φανταζομαι οτι μια δυσκολια του εγχειρηματος θα ηταν το οτι το Club ειναι ακομα υπο ιδρυση και οχι ιδρυμενο....
christhehealer - Σαβ 18 Ιαν 2003, 00:30:50
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_X έγραψε:
Με αφορμη την κοπη της πιτας θα ηθελα να κανω μια προταση που ισως να ειναι και "πατατα". Μενω ακριβως διπλα στο mx-5 club οπου την Κυριακη στις 12/1 εκοψε την δικη του πιτα.Κατα τη διαρκεια της εκδηλωσης υπηρχε ενα συνεργειο με επαγγελματικη καμερα που επαιρνε πλανα.Απο οτι εμαθα μετα ηταν απο καποιο καναλι.Δεν γνωριζω αν προβληθηκε τελικα κατι απο την τηλεοραση αλλα θα αξιζε τον κοπο να ενημερωθουν καποια ΜΜΕ και για την δικη μας εκδηλωση και ποιος ξερει????? Αν μας"κατσει" θα ειναι μια πρωτης ταξης διαφημιση με ολα τα πλεονεκτηματα που συνεπαγεται αυτο.Και εμενα μου φενεται δυσκολο να ερθει καποιο συνεργειο αλλα και απο την αλλη.........κι αν σου κατσει?

Το ξεχάσαμε ήδη. Αυτοί την πάρτη τους και εμείς την δική μας.

Ευχαριστώ που μου το είπες. Άκου κάμερες ο Λύμπε. Έ ρε γέλια με το δούλεμα που θα πέσει Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Ghost Dog - Σαβ 18 Ιαν 2003, 00:37:25
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_X έγραψε:

Το ξεχάσαμε ήδη. Αυτοί την πάρτη τους και εμείς την δική μας.

Ευχαριστώ που μου το είπες. Άκου κάμερες ο Λύμπε. Έ ρε γέλια με το δούλεμα που θα πέσει Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Θα φερω εγω την δικη μου!!!
Nikel - Σαβ 18 Ιαν 2003, 05:29:02
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Να ερθω και εγω Embarassed ...πειραζει???
mick206 - Σαβ 18 Ιαν 2003, 10:11:00
Θέμα δημοσίευσης:
Έλα να βλέπω και τον Πειραιά να μαζεύεται!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Wink
Dimip είμαι και εγώ μέσα αρκεί να μην δουλεύω εκείνη τη μέρα.

"Να ερθω και εγω ...πειραζει???"
Ποιόν να πειράζει ρε nikel η παρουσία σου??? Evil Evil Evil

Αυτός που θα βρεί το φλουρί τί κερδίζει??? Very happy Very happy Very happy
shark_zak - Σαβ 18 Ιαν 2003, 13:23:25
Θέμα δημοσίευσης:
Φυσικα και θα προσπαθεισω να ειμαι εκει περιμενω λεπτομεριες...βορειοι ενωθειτε οι παρνηθα ειναι κοντα μας.....
Nikel - Σαβ 18 Ιαν 2003, 13:31:08
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Έλα να βλέπω και τον Πειραιά να μαζεύεται!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Wink
Dimip είμαι και εγώ μέσα αρκεί να μην δουλεύω εκείνη τη μέρα.

"Να ερθω και εγω ...πειραζει???"
Ποιόν να πειράζει ρε nikel η παρουσία σου??? Evil Evil Evil

Αυτός που θα βρεί το φλουρί τί κερδίζει??? Very happy Very happy Very happy

Χουμορ κανω αφεντικο...χουμορ Laughing Laughing Laughing
Tomcat - Σαβ 18 Ιαν 2003, 15:04:33
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτός ο οποίος θα βρεί το φλουρί μάλλον θα κερδίσει το τελευταίο αυτοκόλλητο του Club!!! Ανεκτίμητης αξίας , συλλεκτικό!!! Laughing Laughing Laughing
Lord Cypher - Σαβ 18 Ιαν 2003, 19:30:33
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί τελευταίο? Δεν κάνουμε τίποτα να τυπώσουμε μερικά ακόμα? Τουλάχιστον να ειμαστε τρελοί με βούλα!
Για αύριο (ξέρω είναι άσχετο με το αρχικό θέμα!) αν είναι καλός ο καίρος θα βάλω εδώ μια ad στις 12 το μεσημέρι για τις 3 περίπου, οκ?
Idea
crazy206gs - Σαβ 18 Ιαν 2003, 19:53:31
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Αυτός ο οποίος θα βρεί το φλουρί μάλλον θα κερδίσει το τελευταίο αυτοκόλλητο του Club!!! Ανεκτίμητης αξίας , συλλεκτικό!!! Laughing Laughing Laughing

Και εγώ πιστεύω οτι όσοι δεν έχουν αυτοκολλητάκι πρέπει να πάρουν.Τώρα αν δεν υπάρχουν άλλα μπορούμε να τυπώσουμε, έστω και αν αυτό έχει κάποιο κόστος.Πιστεύω να έχω δίκιο...... Question Question Question Thumb right Thumb right
mick206 - Σαβ 18 Ιαν 2003, 23:50:18
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλω αυτοκόλλητο!!!! Τώρα τώρα τώρα!!!! Very happy Very happy Very happy
Ταρατατζούμ ταρατατζούμ Laughing Laughing Laughing
Χωρίς πλάκα τώρα,θα διανέμονται καρτούλες και αυτοκόλλητα στην κοπή της πίτας για όσους δεν πρόλαβαν τον Sidobre;;
Άντε να βάλουμε το αυτοκολλητάκι πίσω να γουστάρουμε!! Cool Wink
Απ' ότι έμαθα φωσφορίζει κιόλας ε; Twisted evil
Σωστοοοοοοοοός Evil
Nikel - Κυρ 19 Ιαν 2003, 06:01:55
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Θέλω αυτοκόλλητο!!!! Τώρα τώρα τώρα!!!! Very happy Very happy Very happy
Ταρατατζούμ ταρατατζούμ Laughing Laughing Laughing
Χωρίς πλάκα τώρα,θα διανέμονται καρτούλες και αυτοκόλλητα στην κοπή της πίτας για όσους δεν πρόλαβαν τον Sidobre;;
Άντε να βάλουμε το αυτοκολλητάκι πίσω να γουστάρουμε!! Cool Wink
Απ' ότι έμαθα φωσφορίζει κιόλας ε; Twisted evil
Σωστοοοοοοοοός Evil

Σωστα εμαθες...και φαινεται μουρλια ειδικα οταν πεσει φως επανω Exclamation
TZAG - Κυρ 19 Ιαν 2003, 07:11:15
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Δημητράκη αν πας, πως θα έρθεις στη δουλειά μετά Question Question Θα σε κατεβάσει μήπως ο Gronholm για να προλάβεις να είσαι στην ώρα σου Exclamation Question
Για άλλη μιά φορά θα είμαι απών...γ@μ0 την γκαντεμιά και την απογευματινή βάρδιά μου Sad
DimiP - Κυρ 19 Ιαν 2003, 11:30:25
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
DimiP έγραψε:

Δημητράκη αν πας, πως θα έρθεις στη δουλειά μετά Question Question Θα σε κατεβάσει μήπως ο Gronholm για να προλάβεις να είσαι στην ώρα σου Exclamation Question
Για άλλη μιά φορά θα είμαι απών...γ@μ0 την γκαντεμιά και την απογευματινή βάρδιά μου Sad

ποιος gronholm και ποιος rovanpera ρε ΤΖΑG ;;;
αυτοι διαβαζουν τις σημιωσεις μου ακομα.....
χεχεχχεχεχε

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΔΗ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΠΟΥ (ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΑ MOTORDROME) ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΞΗς:

DIMIP
ΤΟΜCAT
BYRON206
LORD CYPHER
POISONR
VAGGELIS
NIKEL
MICK206
DANIELOS

ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ;;;;

ΜΙΛΑΤΕ ΩΡΕ!!
DimiP - Κυρ 19 Ιαν 2003, 11:38:42
Θέμα δημοσίευσης:
Lord Cypher έγραψε:
Παίδες και εγώ μέσα...
DimiP δεν πιστεύω να είσαι αυτός με τις Polaris τις ζάντες που παρκάρει κοντά μου σε υπόγειο γκαράζ?! Και εγώ Πειραιώτης όπως καταλάβατε. Δεν τα λέμε την Κυριακή (19/01) στο Μικρολίμανο για καφεδάκι? Όλοι οι πιστοί προσέλθετε! Να δούμε και πως θα πάμε πάνω!
(καλό και το Καζίνο! - αρκεί να φύγουμε με το Πεζούλι μας και όχι με τα πόδια!)

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΛΕΣ. αλλα μην ανυσηχεις ...θα με δεις και θα παθεις ατυχημα!!
χεχεχεχεχεχχεχε. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
mick206 - Κυρ 19 Ιαν 2003, 12:14:31
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΔΗ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

DIMIP
ΤΟΜCAT
BYRON206
LORD CYPHER
POISONR
VAGGELIS
NIKEL
MICK206
DANIELOS

ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ;;;;

ΜΙΛΑΤΕ ΩΡΕ!!
ΛΟΧΟΣ ΑΚΥΡΟ! ΛΟΧΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!! Laughing Laughing Laughing
mick206 αναφέρω παρών Salute Salute Salute Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Καλλιθέα είναι μία χαρά!!!! Very happy Very happy Very happy
Ώ,ρε παλικάρια λαός που θα μαζευτεί Thumb right Thumb right Thumb right
Είναι τρελοί αυτοί οι 206αρηδες Evil Evil Evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Lord Cypher - Κυρ 19 Ιαν 2003, 12:25:15
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP I read you 5 by 5. Sgt Lord Cypher present and accounted for. Hua!!!
Πείτε μου αν είστε μέσα για σήμερα. 3:30 στην Έξη στο Μικρολίμανο. Βλέπω ήλιο να βγαίνει... 206 QS με διάφανα φανάρια...
Ghost Dog - Κυρ 19 Ιαν 2003, 13:30:53
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον θα ερθω!,που ειναι η Εξη ρε παιδια??
Lord Cypher - Κυρ 19 Ιαν 2003, 14:28:06
Θέμα δημοσίευσης:
Η Εξη ειναι το τελευταιο μαγαζι πριν τον Ιστιοπλοϊκο. Δίπλα στην Apaloosa.
Αντε παίδες!!!!
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ - Κυρ 19 Ιαν 2003, 15:08:07
Θέμα δημοσίευσης:
ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΗΜΟ ΤΙΣ ΠΙΤΑΣ 206 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Salute
DimiP - Κυρ 19 Ιαν 2003, 17:54:46
Θέμα δημοσίευσης:
η ωρα ειναι 17.54 και μολις τελειωσα το πλυσιμο του 206.
προλαβαινω για μικρολιμανο ;;; μαλλον οχι ε!?
pezomania - Δευ 20 Ιαν 2003, 08:40:15
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Δημήτρη υπολόγιζε και εμένα για την ....βάρκα σας Wink
Vaggelis - Δευ 20 Ιαν 2003, 08:42:08
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

DIMIP
ΤΟΜCAT
BYRON206
LORD CYPHER
POISONR
VAGGELIS
NIKEL
MICK206
DANIELOS

ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ;;;;

ΜΙΛΑΤΕ ΩΡΕ!!

Και ο Vaggelis είναι εδώ!!!
Ε ρε μια φάλαγγα που θα φτιάξουμε...
Τύφλα να έχει αυτή του Πηλίου...
Φέρτε φωτογραφικές και βιντεοκάμερες!!!!!!
danielos - Δευ 20 Ιαν 2003, 08:45:09
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια εγω κατεβηκα στο εξη χθες 4.15 και δυστυχως δεν συναντησα κανενα.εβαλα το ραλλακι στο παρκινγκ και μπηκα μεσα αφου ειχα ερευνησει το χωρο για τυχον 206.δεν ετυχε ρε παιδες να συναντηθουμε.αλλη φορα ισως!!
Svstouk - Δευ 20 Ιαν 2003, 09:56:01
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ :

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ 2/2/03 Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Wink Wink Wink
Vaggelis - Δευ 20 Ιαν 2003, 11:15:37
Θέμα δημοσίευσης:
Και αφού θα μαζευτούμε τόσα άτομα στο Motordrome......

1η Συνάντηση Φίλων 206club Καλλιθέας
Προσκαλούμε όλους τους Καλλιθεάτες (και γείτονες) φίλους του 206club στην 1η συνάντηση των Φίλων 206club Καλλιθέας την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2003.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί πριν το μεγάλο γεγονός , την 4η συνάντηση του 206club και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας!!!
Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί, να γνωριστούμε από κοντά (με όλα τα νέα μέλη), να μιλήσουμε αλλά και φυσικά να θαυμάσουμε όλα τα 206!
Έπειτα, θα ακολουθήσει αυτοκινητοπομπή με προορισμό την Πάρνηθα
Κάμερες και φωτογραφικές μηχανές δεκτές!!!
Λεπτομέρειες εντός της εβδομάδας.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
danielos - Δευ 20 Ιαν 2003, 12:38:28
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

εγω ειμαι γειτονακι παγκρατιωτης αλλα θα ειμαι εκει βαγγελη(που ακριβως ειπες και που στο καλο πεφτει διοτι δεν εχω και μεγαλη γνωση απο καλλιθεα!!)και θα ερθει και ενα 106 για να θαυμασετε.αγριεμενο οσο ποτε... Cool Rolling eyes Twisted evil
Vaggelis - Δευ 20 Ιαν 2003, 13:01:12
Θέμα δημοσίευσης:
Το σημείο και η ώρα δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί
Θα βγεί ανακοίνωση μέσα στην εβδομάδα
Για περισσότερες πληροφορίες, pm στον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων (PR) του 206club South Cities Branch, τον ένα, τον μοναδικό, τον ανεπανάληπτο, τον άρχοντα των δακτυλιδιών....
ταρατατζουμ, ταρατατζούμ...
DimiP
alxdr74 - Δευ 20 Ιαν 2003, 13:06:42
Θέμα δημοσίευσης:
Κανενας "βορειος" για την κοπη πιτας στην Παρνηθα?
shark_zak - Δευ 20 Ιαν 2003, 20:37:47
Θέμα δημοσίευσης:
alxdr74 έγραψε:
Κανενας "βορειος" για την κοπη πιτας στην Παρνηθα?

Βορειος ενας παρων...περιμενω οδηγειες για αποβαση στην παρνηθα Twisted evil Twisted evil Twisted evil και ο ady ειναι βορειος αν δεν κανω λαθος ας οργανωθουμε λοιπον Exclamation Exclamation Exclamation
DimiP - Δευ 20 Ιαν 2003, 20:49:05
Θέμα δημοσίευσης:

DIMIP
ΤΟΜCAT
BYRON206
LORD CYPHER
POISONR
VAGGELIS
NIKEL
MICK206
DANIELOS
PEZOMANIA

ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ;;;;

ΜΙΛΑΤΕ ΩΡΕ!!

A! KAI KATI ALLO: ΤΑ ΠΕΡΙ CLUB KAΛΛΙΘΕΑΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ!
"ΝΟΤΙΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑς ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΜΑς ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΜΑΝΙ.
ΕΝΤΑΞΕΙ;; ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΚΑΒΑΛΗΣΩ ΤΟ CC ΤΟΥ ΝΙΚΕΛ ΚΑΙ ΣΑς ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕς. ΧΕΧΕΧΕΧΕΕΧΕ Laughing Laughing Laughing

ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ;;; ΕΕ;;;;
crazy206gs - Δευ 20 Ιαν 2003, 21:00:09
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Βιντεοκάμερα & ψηφιακή φωτογραφική μηχανή φέρνω εγώ,άμα γουστάρετε Wink Wink Wink
Alex - Δευ 20 Ιαν 2003, 22:16:26
Θέμα δημοσίευσης:
Νομιζω οτι ο Αλεξανδρος74 μιλαει για πραγματικους βορειους (πχ βορειο Ελλαδα και γενικοτερα οτιδηποτε βορεια της Αττικης) οποτε θα του φανει λιγο σουρεαλιστικο το ολο σκηνικο Smile

Παντως και εγω μεσα για ενα βορειο-προαστειοτικο meeting για να παμε ολοι μαζι παρεα Παρνηθα..Και οι βορειοι εχουν δυναμη απλα ειναι κοιμωμενη δυναμη.. Για να ξυπναμε σιγα σιγα Twisted evil
1.1 i love you - Τρι 21 Ιαν 2003, 00:01:44
Θέμα δημοσίευσης:
Afroman Afroman Θα δω αν μπορέσω να βρώ κάποιον που να ξέρει να πάει Πάρνηθα Exclamation Exclamation Για να δούμε.....χμμμ. Afroman Afroman
Tomcat - Τρι 21 Ιαν 2003, 00:02:53
Θέμα δημοσίευσης:
Lord Cypher έγραψε:
Η Εξη ειναι το τελευταιο μαγαζι πριν τον Ιστιοπλοϊκο. Δίπλα στην Apaloosa.
Αντε παίδες!!!!

Lord μου και μόνο που ανέφερες την Έξη σε συμπάθησα αγόρι μου!!!
Όσο για ραντεβού θα πρότεινα πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα, στο πάρκο!
Ghost Dog - Τρι 21 Ιαν 2003, 00:13:13
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

ΒΡΕ ΣΥ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΑΜΕΡΑ!!!
(ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΜΕ!!!)
ΤΕΛΗ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΜΕΡΑ ΑΜΑ ΘΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΦΕΡΕ ΑΥΤΗΝ ΣΤΑΝΤΑΡ!!!!
Vaggelis - Τρι 21 Ιαν 2003, 09:04:21
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
A! KAI KATI ALLO: ΤΑ ΠΕΡΙ CLUB KAΛΛΙΘΕΑΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ!
"ΝΟΤΙΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑς ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΜΑς ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΜΑΝΙ.
ΕΝΤΑΞΕΙ;; ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΚΑΒΑΛΗΣΩ ΤΟ CC ΤΟΥ ΝΙΚΕΛ ΚΑΙ ΣΑς ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕς. ΧΕΧΕΧΕΧΕΕΧΕ Laughing Laughing Laughing

Δεν με "έπιασες" ρε DimiP και δεν διαβάζεις όλα τα post...
Εγώ μίλησα για την 1η συνάντηση Καλλιθέας και το υποκατάστημά μας λέγεται... 206club South Cities Branch

Tomcat έγραψε:
Όσο για ραντεβού θα πρότεινα πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα, στο πάρκο!

Καλό σημείο, άλλα θα βρούμε χώρο να αράξουμε 10 άτομα;
Tomcat - Τρι 21 Ιαν 2003, 18:06:52
Θέμα δημοσίευσης:
Εεεεεεεππππ τι έγινε ρε παιδιά??? Ποια συνάντηση Καλλιθέας λέτε???Εγώ για την πάρνηθα έλεγα!!!

Τα υπόλοιπα μετά την κοπή της πίτας! Wink Wink Wink Wink
DimiP - Τρι 21 Ιαν 2003, 18:16:47
Θέμα δημοσίευσης:
Επιμενω αφηστε τα της πλατειας κ.λ.π.
Motordrome που εχει και πλατυ δρομο για διπλοπαρκαρισμα !!!! αλλα και τα της Καλλιθεας μετα την Παρνηθα.
Προεχει η πιτα!!!!!

Αληθεια ποιος θα φερει την πιτα ;;
Darkvow - Τρι 21 Ιαν 2003, 19:57:18
Θέμα δημοσίευσης:
Mαγκες καλη χρονια κι απο εμενα

Θα ερθω σιγουρα τα λεμε εκει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.1 i love you - Τρι 21 Ιαν 2003, 23:12:20
Θέμα δημοσίευσης:
Yesssss Twisted evil :twisted:Βρήκα άτομο που ξέρει Exclamation Οπότε θα τα πούμε once more απο κοντά........αλήθεια πού Question Question Question Question
Vaggelis - Τετ 22 Ιαν 2003, 08:37:21
Θέμα δημοσίευσης:
Και μια άλλη ερώτηση:
Η πίτα επάνω θα έχει το σχήμα του 206 ή της μούρης του;
Ady - Τετ 22 Ιαν 2003, 09:12:52
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Οι πίτες θα είναι δύο και σπιτικές.....

Η μία από το δικό μου σπίτι και η άλλη από του Sidobre.......
p206Mike - Τετ 22 Ιαν 2003, 09:22:50
Θέμα δημοσίευσης:
Αν το club το χρειαστεί ...
Απλά να με ειδοποιήσει και μια ακόμα πίτα σε normal μέγεθος σπιτική από τη mama (εξαιρετικής γεύσης) θα είναι στην Πάρνηθα...
p206Mike - Τετ 22 Ιαν 2003, 09:28:24
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
DimiP έγραψε:

Έλα τώρα που γυρίζει...Λοιπόν να φέρω εγώ την τρίτη πίτα...??
Αντε βρε να γίνει και κανας διαγωνισμός μαγειρικής στο τέλος...
Vaggelis - Τετ 22 Ιαν 2003, 09:29:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:

Ελπίζω να μην βάλετε σημάδια και να κερδίσετε εσείς το φλουρί;;;!!! Wink Wink Wink
christhehealer - Τετ 22 Ιαν 2003, 10:35:15
Θέμα δημοσίευσης:
1.1 i love you έγραψε:
Yesssss Twisted evil :twisted:Βρήκα άτομο που ξέρει Exclamation Οπότε θα τα πούμε once more απο κοντά........αλήθεια πού Question Question Question Question

Kάπου στο Tατόι υπολόγιζε. Θα βγάλουμε ακριβές μέρος, γιατί εάν πούμε να συναντηθούμε πάνω στο βουνό είναι σίγουρο ότι θα χαθούμαι.
chatasos - Τετ 22 Ιαν 2003, 13:38:06
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:
Ady έγραψε:
DimiP έγραψε:

Έλα τώρα που γυρίζει...Λοιπόν να φέρω εγώ την τρίτη πίτα...??
Αντε βρε να γίνει και κανας διαγωνισμός μαγειρικής στο τέλος...

Φέρε την και δεν πρόκειται να πάει χαμένη στα σίγουρα Lol
p206Mike - Τετ 22 Ιαν 2003, 13:49:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραία .....
Οπότε έχουμε και λέμε...
3 Πίτες 3 Φλουριά....
Ωραια και....
Παρακαλείτε ο user administrator να ορίσει το δώρο για τις πίτες...
Προτείνω ένα αστεράκι του forum για κάθε φλουρί... Cool Cool Cool
Vaggelis - Τετ 22 Ιαν 2003, 14:15:14
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:
Ωραία .....
Οπότε έχουμε και λέμε...
3 Πίτες 3 Φλουριά....
Ωραια και....
Παρακαλείτε ο user administrator να ορίσει το δώρο για τις πίτες...
Προτείνω ένα αστεράκι του forum για κάθε φλουρί... Cool Cool Cool

Τα αστεράκια δεν είναι κάτι χειροπιαστό, και αποκτούνται με κόπο και πολυ πληκτρολόγηση... είναι άδικο για τους υπόλοιπους...
Προτείνω με κάθε φλουρί, να δίνετε ένα σκιάδιο με το σήμα του club
teoman - Τετ 22 Ιαν 2003, 14:31:19
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Τα αστεράκια δεν είναι κάτι χειροπιαστό, και αποκτούνται με κόπο και πολυ πληκτρολόγηση... είναι άδικο για τους υπόλοιπους...
Προτείνω με κάθε φλουρί, να δίνετε ένα σκιάδιο με το σήμα του club

Καλή ιδέα.Αν και θα προτιμούσα 2 αυτοκολλητάκια που τα θέλω για άμεση χρήση...
DimiP - Τετ 22 Ιαν 2003, 17:35:32
Θέμα δημοσίευσης:
ε! αμα ειναι ετσι κιεγω θελω ενα δερματινο τιμονι....

Laughing Cool Cool Cool Cool
1.1 i love you - Τετ 22 Ιαν 2003, 22:33:52
Θέμα δημοσίευσης:
Confused Confused Αναρωτιέμαι, μήπως...μήπως λέω, πρέπει να στείλουμε και 1 mail-πρόσκληση στο Traction? Confused Confused Ανεξαρτήτως του οτι δεν είμαστε ακόμη επίσημοι. Crying or Very sad Crying or Very sad
Lord Cypher - Τετ 22 Ιαν 2003, 23:55:44
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="DimiP"]ε! αμα ειναι ετσι κιεγω θελω ενα δερματινο τιμονι....

Ναι , και τώρα που το σκέφτομαι και ένα τελικό , και έναν καινούριο εγκέφαλο και ένα..... Laughing Laughing Laughing
shark_zak - Πεμ 23 Ιαν 2003, 11:21:56
Θέμα δημοσίευσης:
1.1 i love you έγραψε:
Confused Confused Αναρωτιέμαι, μήπως...μήπως λέω, πρέπει να στείλουμε και 1 mail-πρόσκληση στο Traction? Confused Confused Ανεξαρτήτως του οτι δεν είμαστε ακόμη επίσημοι. Crying or Very sad Crying or Very sad

καλη η ιδεα σου αλλα θα ερθουν? αν ειναι να πουμε και στο MAX POWER Evil που ειναι και κοντα μας στα "ΒΠ"....οποιος αρμοδιος ακουει να στειλω mail Question Question
christhehealer - Πεμ 23 Ιαν 2003, 11:37:27
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
1.1 i love you έγραψε:

καλη η ιδεα σου αλλα θα ερθουν? αν ειναι να πουμε και στο MAX POWER Evil που ειναι και κοντα μας στα "ΒΠ"....οποιος αρμοδιος ακουει να στειλω mail Question Question

Tο MAX POWER είναι περιοδικό για κάγκουρους, με turbo, αεροτομές και ζαντολάστιχα ή κάνω λάθος;

Φωνάχτε το και θα σας κάνω μία επίδειξη πως εξαφανίζομαι σε χρόνο dt. Ή να μην έρθω καθόλου;

Pε διλήματα πρωί-πρωί. Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing Laughing

Aπάντησα νομίζω.

Thank you.
Vaggelis - Πεμ 23 Ιαν 2003, 11:38:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, να πάρουμε τηλέφωνο και τον Ευαγγελάτο, τον Χατζηνικολάου και την Στάη, να στείλουν κάμερες να μας βάλουν στο δελτίο των 8...
Και με ποιά ιδιότητα θα τους προσκαλέσουμε;
Μια παρέα τρελών 206άκηδων;;;
Αφού δεν είμαστε ακόμα νόμιμοι...
Ady - Πεμ 23 Ιαν 2003, 11:46:08
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
1.1 i love you έγραψε:

Οχι παιδιά, όχι ακόμα........
Θα γίνουν και τέτοιες ενέργειες, συν το χρόνο, αλλά όχι ακόμα.
teoman - Πεμ 23 Ιαν 2003, 12:15:55
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Ναι, να πάρουμε τηλέφωνο και τον Ευαγγελάτο, τον Χατζηνικολάου και την Στάη, να στείλουν κάμερες να μας βάλουν στο δελτίο των 8...
Και με ποιά ιδιότητα θα τους προσκαλέσουμε;
Μια παρέα τρελών 206άκηδων;;;
Αφού δεν είμαστε ακόμα νόμιμοι...

Γιατί αυτά που βγάζουν στα δελτία είναι πάντα νόμιμα ή καλύτερα?
Anyway,ούτε εμένα μου αρέσει τέτοιου είδους "δημοσιότητα".
Nikel - Πεμ 23 Ιαν 2003, 13:46:34
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Tο MAX POWER είναι περιοδικό για κάγκουρους, με turbo, αεροτομές και ζαντολάστιχα ή κάνω λάθος;

Εδω ο καλος καγκουρος Shocked Shocked Shocked Αντε να μαζευτουμε εμεις οι λιγοι Rolling eyes με turbo, αεροτομές και ζαντολάστιχα να κανουμε το 206 kangaroo club Mr. Green Weird look Mr. Green

christhehealer έγραψε:
Φωνάχτε το και θα σας κάνω μία επίδειξη πως εξαφανίζομαι σε χρόνο dt. Ή να μην έρθω καθόλου;

Οχι οτι θα ερθει αλλα εαν ερχοταν γιατι θα εφευγες ρε γιατρε???
christhehealer - Πεμ 23 Ιαν 2003, 14:23:55
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Εδω ο καλος καγκουρος Shocked Shocked Shocked Αντε να μαζευτουμε εμεις οι λιγοι Rolling eyes με turbo, αεροτομές και ζαντολάστιχα να κανουμε το 206 kangaroo club Mr. Green Weird look Mr. Green

Δεν έχεις να πας πουθενά. Eμείς σε αγαπάμε και έτσι όπως είσαι. Mε το turbo και τις αεροτομές Shocked Shocked Shocked Cool Cool Cool Laughing Laughing Laughing

Nikel έγραψε:

Σιγά μην έφευγα. Kαι να έχανα την συναντησή σου με τον Darkvow τώρα που είναι πρώτος στην βαθμολογία μετά από 20300557740036747856 χρόνια. Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Aυτό που ήθελα να πω είναι ότι καλύτερα να μην ανοίγουμε πόρτες, που δεν είμαστε σίγουροι, ότι θα μας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.
206xs - Πεμ 23 Ιαν 2003, 22:31:27
Θέμα δημοσίευσης: Παρών!
Μετά απο πολύ καιρό είμαι και εγώ παρών!

Φυσικά δεν θα χάσω την πίτα Wink θα φέρω μαζί μου και ένα εκολαπτόμενο νέο μέλος πιθανότατα νομίζω καθώς και τις πολυκαθυστερημένες φωτογραφίες από το Πήλιο (.... ακόμα δεν έχω εμφανίσει το φίλμ!). Τα στρατά και η προετοιμασία για το μεταπτυχιακό με έχουν κλείσει σπίτι Mad καιρός για βόλτα
206xs - Πεμ 23 Ιαν 2003, 22:35:52
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP μέσα και εγώ στην συνάντηση των νοτίων για απο κοινού ανάβαση ελπίζω να μην είναι πάλι αξημέρωτα όπως το ραντεβού για πήλιο Morning 530 το πρωί στο κρύο και στην καταχνία και ελπίζω να αποφασισθεί το μέρος στην Πάρνηθα σύντομα , μπριζολάκια ερχόμαστε!!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Πεμ 23 Ιαν 2003, 22:44:09
Θέμα δημοσίευσης:
Κανενα γκρουπακι για ομαδικη αναβαση απο περιοχες Αγ Αναργυροι-Περιστερι-Φιλαδελφια και περιξ υπαρχει,και αν ναι που? Αντε να οργανωθουμε και εμεις λιγακι....
shark_zak - Παρ 24 Ιαν 2003, 01:18:05
Θέμα δημοσίευσης:
ok μαγκες το ελαβα το μηνυμα...τα λεμε πανω 2gunfire 2gunfire 2gunfire
DimiP - Παρ 24 Ιαν 2003, 01:35:22
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΔΗ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΠΟΥ (ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΑ MOTORDROME) ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΙ
ΕΞΗς:

τελευταια ενημερωση

DIMIP
ΤΟΜCAT
BYRON206
LORD CYPHER
POISONR
VAGGELIS
NIKEL
MICK206
DANIELOS
PEZOMANIA
206XS

ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ;;;;

ΜΙΛΑΤΕ ΩΡΕ!!
Nikel - Παρ 24 Ιαν 2003, 02:14:20
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Nikel έγραψε:

Δεν έχεις να πας πουθενά. Eμείς σε αγαπάμε και έτσι όπως είσαι. Mε το turbo και τις αεροτομές Shocked Shocked Shocked Cool Cool Cool Laughing Laughing Laughing

Αεροτομη δεν εχω αλλα ανετα δεχομαι μια ευγενικη χορηγια απο εσενα Laughing Laughing Laughing

christhehealer έγραψε:
Nikel έγραψε:

Σιγά μην έφευγα. Kαι να έχανα την συναντησή σου με τον Darkvow τώρα που είναι πρώτος στην βαθμολογία μετά από 20300557740036747856 χρόνια. Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Καπου τα εχεις μπερδεψει.....ο Darkvow νομιζω ειναι υποστηρικτης της κιτρινης ομαδας οποτε ασε καλυτερα...μην μιλας καν για βαθμολογιες γιατι τον πληγωνεις θανασιμα..... εγω τουλαχιστον εχω και μια ελπιδα για πρωτια Onfire

christhehealer έγραψε:
Aυτό που ήθελα να πω είναι ότι καλύτερα να μην ανοίγουμε πόρτες, που δεν είμαστε σίγουροι, ότι θα μας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.

Μην τις απποριπτουμε βρε αδερφε κιομως...αυτο χωραει μεγαλη αναλυση αλλα θα τα πουμε καποια στιγμη απο κοντα......
Nikel - Παρ 24 Ιαν 2003, 02:19:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια μηπως λεω μηπως υπαρχει περιπτωση να αλλαξει η ωρα??? Κυριακη 11 δεν ειναι λιγο πρωι??? Σε περιπτωση που καποιος καθηστερησει τι γινεται τρωει απουσια Wink Question Wink
DimiP - Παρ 24 Ιαν 2003, 06:26:13
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Ρε παιδια μηπως λεω μηπως υπαρχει περιπτωση να αλλαξει η ωρα??? Κυριακη 11 δεν ειναι λιγο πρωι??? Σε περιπτωση που καποιος καθηστερησει τι γινεται τρωει απουσια Wink Question Wink

τιιιιιιιιιι;;;;;
ουτε να το σκεφτεσαι!!! Surprised Surprised Surprised Surprised
3 το μεσημερι δουλευω!!! δεεεεεεννν πρροοολλααααβααιιινωωωωωωω.....

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

μα κι εσυ ! ας μην παιξεις PS μια φορα μεχρι το ξημερωμα, κοιμησου και λιγο νωρις!!! Wink Wink Wink Wink
chatasos - Παρ 24 Ιαν 2003, 11:03:15
Θέμα δημοσίευσης:
Σημείο συνάντησης η γέφυρα της Βαρυμπόμπης στις 10:00 π.μ. Shocked Shocked έτσι ώστε να προλάβουμε να κόψουμε την πίτα μέχρι τις 11:00.

Από εκεί θα ακολουθήσει πορεία μέχρι το σημείο κοπής της πίτας, σε ένα ξέφωτο (οι αργοπορημένοι καλά θα κάνουν να το σκεφτούν λίγο παραπάνω).

Για όσους γνωρίζουν, περνώντας πάνω από την γέφυρα της Βαρυμπόμπης, και κατευθυνόμενοι προς Πάρνηθα, υπάρχει αμέσως μετά μεγάλος χώρος για parking στα δεξιά (έχει ένα εργοστάσιο εκεί).

Για όσους δεν γνωρίζουν, ερχόμενοι από την εθνική Αθηνών-Λαμίας, στρίβετε δεξιά στην επόμενη έξοδο από τα φανάρια της Κηφησιάς (έχει πινακίδα "προς Βαρυμπόμπη") και ανεβαίνετε την γέφυρα. Κάνετε αριστερά στην κορυφή της γέφυρας και είσαστε εκεί (στο εργοστάσιο).
Vaggelis - Παρ 24 Ιαν 2003, 11:13:47
Θέμα δημοσίευσης:
Αμάν, δηλαδή θα έχει εγερτήριο από τα άγρια χαράματα...
Dimip οργανώσου, δώσε ώρα και σημείο συνάντησης των νοτίων (διευθύνσεις, χάρτες, που είναι δηλαδή το Motordrome για αυτούς που δεν ξέρουν)
Είδες, δεν σου κλέβω την πρωτοβουλία που πήρες...
Μαχαίρι για να κόψουμε τις πίτες μην ξεχάσετε...
ice gus - Σαβ 25 Ιαν 2003, 13:05:21
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ. ΑΠΟ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ
Byron206 - Σαβ 25 Ιαν 2003, 13:38:29
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
DimiP έγραψε:

ΕΞΗς:

τελευταια ενημερωση

DIMIP
ΤΟΜCAT
BYRON206
LORD CYPHER
POISONR
VAGGELIS
NIKEL
MICK206
DANIELOS
PEZOMANIA
206XS

ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ;;;;

ΜΙΛΑΤΕ ΩΡΕ!!

Υπαρχει περιπτωση να εχω μαζι ακομα 1-2 206 και 1 ralley ξερεις ποιο...
Ronin - Σαβ 25 Ιαν 2003, 15:50:45
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ Question Question Question Question

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΙΛΙΟΝ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΚΤΛ...

ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ.............

p.s. προτεινω (αν υπαρχει κανενας βεβαια-μην ανεβω μονος μου ειναι κριμα-)σημειο συναντησης πλατεια Αγιων Αναργυρων(στα GOODIES).Η κανονιζεται.......

p.s 2.Αν δεν βρεθει κανενας θα κατεβω Καλλιθεα να ανεβω με τους υπολοιπους νοτιους.....Μotodrome ειπατε Question Question Question

Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Σαβ 25 Ιαν 2003, 16:38:20
Θέμα δημοσίευσης:
Judger ειμαι μεσα για Goodies στους Αγιους η αν δεν μαζευτουμε αρκετοι να κατηφορισουμε για Motordrome.
Lord Cypher - Σαβ 25 Ιαν 2003, 17:54:26
Θέμα δημοσίευσης:
Να υποθέσω ότι πρέπει να συναντηθούμε κατά τις 09:00? Καλά ξυπνητούρια!!!! Θα περάσουμ΄ όμορφα, όμορφα, όμορφα!
Ronin - Κυρ 26 Ιαν 2003, 08:40:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραια Exclamation Exclamation Exclamation

Οποτε τα Δυτικα προαστια μεχρι στιγμης εχουν

1)Judger

2)ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Χ

ΣΤΙΣ 9.00 ΣΤΑ GOODIES ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ.

(αλλα αν δεν μαζευτουμε πεζει να κατεβουμε καλλιθεα μητσαρα!!)
DimiP - Δευ 27 Ιαν 2003, 14:53:38
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:
DimiP έγραψε:
DimiP έγραψε:

ΕΞΗς:

τελευταια ενημερωση

DIMIP
ΤΟΜCAT
BYRON206
LORD CYPHER
POISONR
VAGGELIS
NIKEL
MICK206
DANIELOS
PEZOMANIA
206XS

ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ;;;;

ΜΙΛΑΤΕ ΩΡΕ!!

Υπαρχει περιπτωση να εχω μαζι ακομα 1-2 206 και 1 ralley ξερεις ποιο...

Λοιπον τι λετε να μαζευτουμε κατα τις 08.30 στο Μοtordrome ;;;;(Αχιλεως 87 Καλλιθεα καθετη στη Θησεως απο την αριστερη μερια αν ανεβαινουμε προς Αθηνα η δεξια αν κατεβαινουμε προς τη θαλασσα)
Καλυτερα νωρις για να περιμενουμε και λιγο κανεναν αργοπορημενο.
Θα προλαβουμε να ειμαστε στη Βαρυμπομπη στις 10.00 οπως λεει ο chatassos;;;;;
προτεινετε ωρες αλλα σκεφτειτε πως μπορει οι συνθηκες να μην ειναι ιδανικες και να χρειαστουμε περισσοτερο χρονο.

byron206 φερε οτι θες !

Αχιλεως 87 Καλλιθεα
Vaggelis - Δευ 27 Ιαν 2003, 15:22:45
Θέμα δημοσίευσης:
TIIIIIIIIII;;;;;;;;;;;;
8:30;;;;;;;

´Εχουμε και ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ, λίγο έλεος...
Λέω κατα τις 9:00, θα προλάβουμε να είμαστε κατα τις 10:00 στη Βαρυμπόμπη.
Κυριακή πρωϊ θα είναι άλλωστε, οι δρόμοι θα είναι άδειοι!!!
Και αν βάλουμε και εσένα πλοηγό, DimiP (.....), θα φτάσουμε σε χρόνο μηδέν (.....)
christhehealer - Δευ 27 Ιαν 2003, 16:23:35
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
΄Εχουμε και ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ, λίγο έλεος...

Nα μην ξενυχτάς. O πρόεδρος θα κάνει επίσκεψη τα μεσάνυχτα να δει εάν είσαστε όλοι στα κρεββάτια σας...

...αγαπούλες μου Cool Cool Cool Cool Cool Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Δευ 27 Ιαν 2003, 16:35:59
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Nα μην ξενυχτάς. O πρόεδρος θα κάνει επίσκεψη τα μεσάνυχτα να δει εάν είσαστε όλοι στα κρεββάτια σας...

...αγαπούλες μου Cool Cool Cool Cool Cool Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, είσαι άπαιχτος...
Δεν φοβάμαι όμως, έχω προσλάβει φουσκώτούς...!!!
Sniper Να έβαζα και την Βανδή στο πίσω κάθισμα του λέοντα.... ααχ!!!
shark_zak - Δευ 27 Ιαν 2003, 17:58:03
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια Smile colors εγω μενω στην γεφυρα της βαρυμπομπης αν θαλετε καποια βοηθεια σχετικα με το σημιο που μενω σαν σταθμο....πειτε μου, το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για το club..... Wink Wink Wink
A και κατι αλλο εγω δεν θα ξυπνησω νωρις χιχιχιχι Onfire
Tomcat - Δευ 27 Ιαν 2003, 18:18:19
Θέμα δημοσίευσης:
Σίγουρα θα χωρέσουμε έξω από την motordrome? Γιατι να μην συναντηθούμε, επι της θησέως (Γνωστά διπλοπαρκαρίσματα) και συνεχίζουμε για πάρνηθα!Σκέψου επι της θησέως καμια 10αρια παρκαρισμένα 206 έχουμε να ψαρέψουμε κόσμο και κοσμάκι!!!
DimiP - Δευ 27 Ιαν 2003, 18:25:13
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
TIIIIIIIIII;;;;;;;;;;;;
8:30;;;;;;;

´Εχουμε και ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ, λίγο έλεος...
Λέω κατα τις 9:00, θα προλάβουμε να είμαστε κατα τις 10:00 στη Βαρυμπόμπη.
Κυριακή πρωϊ θα είναι άλλωστε, οι δρόμοι θα είναι άδειοι!!!
Και αν βάλουμε και εσένα πλοηγό, DimiP (.....), θα φτάσουμε σε χρόνο μηδέν (.....)

ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗς ΚΑΛΛΙΕΑΣ 09.00 ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 09.02 ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ;;;

ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ...ΧΕΧΕΧΕΧΧΕ
ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ SUBWOOFΕR ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΩΘΗΣΗ ΤΟ BASSREFLEX ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ BOOST ΤΟΥ KIT... Laughing Laughing Laughing
DimiP - Δευ 27 Ιαν 2003, 18:26:56
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
Γεια Smile colors εγω μενω στην γεφυρα της βαρυμπομπης αν θαλετε καποια βοηθεια σχετικα με το σημιο που μενω σαν σταθμο....πειτε μου, το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για το club..... Wink Wink Wink

ΒΟΗΘΕΙΑ;;;

φυσικα και θελουμε!
Να σταθεις ορθιος και να κουνας σημαιες για να το βρουμε ευκολα!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP - Δευ 27 Ιαν 2003, 18:36:06
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Σίγουρα θα χωρέσουμε έξω από την motordrome? Γιατι να μην συναντηθούμε, επι της θησέως (Γνωστά διπλοπαρκαρίσματα) και συνεχίζουμε για πάρνηθα!Σκέψου επι της θησέως καμια 10αρια παρκαρισμένα 206 έχουμε να ψαρέψουμε κόσμο και κοσμάκι!!!

Πιστευω οτι η Αχιλλεως λογω του οτι δεν ειναι τοσο κεντρικος οσο η Θησεως προσφερει πιθανα καλυτερο χωρο για σταση . απο την αλλη ειναι αρκετα πλατυς δρομος.
Ηταν το 1ο που μου ηρθε στο μυαλο για Καλλιθεα.
Αν θελετε κατι αλλο , ελευθερα! πειτε τωρα που θελετε !!!
Lord Cypher - Δευ 27 Ιαν 2003, 18:46:39
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν όσο αφορά την ώρα μάλλον 8:30 είναι καλά ,γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ κάποιοι θα αργήσουν 2gunfire Shocked - το γνωστό σενάριο "παίρνω τα βρακιά στο χέρι και τρέχω"!!!
Για το μέρος ,όντως η Θησέως , Κυριακή πρωί προσφέρεται καλύτερα για διπλοπαρκαρίσματα κλπ κλπ, κάπου στα GOODY'S , ίσως?
Tomcat - Δευ 27 Ιαν 2003, 19:11:43
Θέμα δημοσίευσης:
Goody's ποια goody's δεν υπάρχουν στην θησέως!!! Πιστεύω ότι το καλύτερο μέρος είναι εκεί απέναντι από τον Κωτσόβολο (ρεύμα προς Αθήνα).
Aaa lorde μου τηλεφώνησα σε motordrome και μου είπαν 103 euro σκέτη!Έχεις μήπως κάποιον γνωστό?
crazy206gs - Δευ 27 Ιαν 2003, 23:50:31
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω.Αναβλήθηκε η δουλειά μου για μέσα Φεβρουαρίου,οπότε θα κατέβω τότε Αθήνα.Κρίμα ρε γα**το και ήθελα πολύ να είμαι εκεί. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad NodNo NodNo
Nikel - Τρι 28 Ιαν 2003, 02:50:16
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

Aφου δεν θα ξυπνησεις νωρις σε χρειαζομαι τοτε...
Δυστυχως καποια υποχρεωση το πρωι της Κυριακης θα με καθυστερησει με 2 πιθανα αποτελεσματα...το πρωτο να χασω την κοπη της πιτας και αρα δεν ερχομαι και το 2ο να χασω ολα τα σημεια συναντησης αλλα να καταφερω οριακα να παρεβρεθω....Γιαυτο αν μπορειτε δωστε παραπανω λεπτομερειες για το που βρισκεται το ξεφωτο στο οποιο θα γινει η κοπη

Shark_zak για στειλε κανα PM με τηλεφωνο γιατι θα χρειαστω σιγουρα της οδηγιες σου στο πως να ερθω.....
Vaggelis - Τρι 28 Ιαν 2003, 08:35:54
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗς ΚΑΛΛΙΕΑΣ 09.00 ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 09.02 ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ;;;

ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ SUBWOOFΕR ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΩΘΗΣΗ ΤΟ BASSREFLEX ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ BOOST ΤΟΥ KIT... Laughing Laughing Laughing

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Προτείνω να βρεθούμε 8:30 με 8:45 max όχι στο motordrome, γιατί στην Αχιλλέως θα μπλοκάρουμε το δρόμο.
Καλύτερα στη Θησέως που λέει και ο Tomcat για να τραβάμε και τα βλέμματα... Wink
Καλύτερο σημείο πιστεύω είναι ο Aγιος Νικόλαος, δίπλα στο σχολείο, πριν την Πλατεία Δαβάκη, για όσους δεν ξέρουν, ανεβαίνοντας προς Αθήνα.
Εκεί δεν θα εμποδίσουμε κανένα και μπορεί να "ψαρέψουμε" και κανένα νέο μέλος...
Vaggelis - Τρι 28 Ιαν 2003, 08:39:29
Θέμα δημοσίευσης:
Υ.Γ. λες αν ανοίξω και εγώ το δικό μου sub, να πάρω άλογα, κάτι σαν νιτρομπούκαλο...............
Ωραία, θα διωργανώσουμε και πρωτάθλημα ντεσιμπέλ πάνω στο βουνο Twisted evil Twisted evil
Vaggelis - Τρι 28 Ιαν 2003, 08:58:06
Θέμα δημοσίευσης:
Τα νέα από το μέτωπο του καιρού δεν είναι και πολύ ευχάριστα, για ρίξτε μια ματιά:

http://www.weather.com/outlook/travel/detail/GRXX0004?dayNum=5

Αν βρέχει, τι λέει το Σχέδιο Β;;;;;
p206Mike - Τρι 28 Ιαν 2003, 09:30:00
Θέμα δημοσίευσης:
Μα τι γίνετε τέλος πάντων ???
Confused Confused Confused Evil Όποτε λέει το 206club να συναντηθεί...γ!@#!$$!%! ο ΔΙΑΣ????
Evil Evil Evil Evil Evil Evil
DimiP - Τρι 28 Ιαν 2003, 12:07:46
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Προτείνω να βρεθούμε 8:30 με 8:45 max όχι στο motordrome, γιατί στην Αχιλλέως θα μπλοκάρουμε το δρόμο.
Καλύτερα στη Θησέως που λέει και ο Tomcat για να τραβάμε και τα βλέμματα... Wink Καλύτερο σημείο πιστεύω είναι ο Aγιος Νικόλαος, δίπλα στο σχολείο, πριν την Πλατεία Δαβάκη, για όσους δεν ξέρουν, ανεβαίνοντας προς Αθήνα.
Εκεί δεν θα εμποδίσουμε κανένα και μπορεί να "ψαρέψουμε" και κανένα νέο μέλος...

να τραβαμε βλεμματα;;;;
σβνιφ...σνιφ...φφσσνιφφφ. τι μου μυριζει ;;; κατι καιγεται ;;; μπααα!!! καγκουροι μου μυριζουν!!!

ΟΚ ! ειμαστε συμφωνοι για Αγ. Νικολαο 08.30-08.45;;;;

προσωπικα πιστευω οτι δεν θα παμε και παραπανω με τετοιο καιρο !!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Vaggelis - Τρι 28 Ιαν 2003, 12:18:53
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

να τραβαμε βλεμματα;;;;
σβνιφ...σνιφ...φφσσνιφφφ. τι μου μυριζει ;;; κατι καιγεται ;;; μπααα!!! καγκουροι μου μυριζουν!!!

ΟΚ ! ειμαστε συμφωνοι για Αγ. Νικολαο 08.30-08.45;;;;

προσωπικα πιστευω οτι δεν θα παμε και παραπανω με τετοιο καιρο !!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΣΥΜΦΩΝΟΙ!!!!!

κάγκουροι;;;;;;;;;;;
Εγώ δεν μίλησα για κάγκουρους, αλλά για καμιά δεκαριά 206 που θα μαζευτούν στο κέντρο της Καλλιθέας μέσα στη βροχή και το κρύο...
Αν μη τι άλλο, θα είναι φοβερό το θέαμα...
giorgos - Τρι 28 Ιαν 2003, 12:30:47
Θέμα δημοσίευσης:
Είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί πάλι δεν θα μπορέσω να είμαι παρών στην εκδήλωση!Έχω αγώνες κολύμβησης το σηγκεκριμένο Σαβ-Κυρ.
Θα προσπαθήσω να τα καταφέρω και να ερθω!
Λυπάμαι πολύ...

Φυλάξτε και ένα κομματι για μένα! Very happy Very happy Very happy
danielos - Τρι 28 Ιαν 2003, 12:48:15
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα εκλεισε αγιο νικολαο 8:30 με 8:45 ???????εγω που θα κατεβαινω τη θησεως(προς τη θαλασσα) σε ποια μερια και σε πιο υψος ειναι????μετα την αγια ελεουσα ή πριν???
Vaggelis - Τρι 28 Ιαν 2003, 13:39:35
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
τελικα εκλεισε αγιο νικολαο 8:30 με 8:45 ???????εγω που θα κατεβαινω τη θησεως(προς τη θαλασσα) σε ποια μερια και σε πιο υψος ειναι????μετα την αγια ελεουσα ή πριν???

´Oπως θα κατεβαίνεις την Θησέως για Φάληρο, βάλε σημάδι την Πλατεία Δαβάκη. Μόλις την περάσεις, θα δεις μπροστά σου (στα δεξιά) τον κινηματογράφο ΕΤΟΥΑΛ (το γράφει με μεγάλα γράμματα).
Πλάγια και απέναντι είναι ο Αγιος Νικόλαος, άρα θα πρέπει να κάνεις αναστροφή στο επόμενο φανάρι.
Είναι πολυ πριν την Αγία Ελεούσα
danielos - Τρι 28 Ιαν 2003, 13:59:21
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
danielos έγραψε:

´Oπως θα κατεβαίνεις την Θησέως για Φάληρο, βάλε σημάδι την Πλατεία Δαβάκη. Μόλις την περάσεις, θα δεις μπροστά σου (στα δεξιά) τον κινηματογράφο ΕΤΟΥΑΛ (το γράφει με μεγάλα γράμματα).
Πλάγια και απέναντι είναι ο Αγιος Νικόλαος, άρα θα πρέπει να κάνεις αναστροφή στο επόμενο φανάρι.
Είναι πολυ πριν την Αγία Ελεούσα

thanks vaggelis!!!!!
Ronin - Τρι 28 Ιαν 2003, 14:37:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ειμαστε 2 ατομα απο δυτικα μερη (ΔΗΜΗΤΡΗΣ και εγω...)που ψηνομαστε να κατεβουμε Καλλιθεα και να σας βρουμε,για να ανεβουμε μαζι σας.Δωστε συντεταγμενες ετσι ωστε να μην χαθουμε εκει κατω!!!!!!!!!

Απλα αν τελικα μας θελετε μαζι σας να πειτε κατι συγκεκριμενο,γιατι εμεις θα ξεκινησουμε αρκετα νωρις και δεν θα ειναι και οτι καλυτερο να ταλαιπωρηθουμε.......

Ευχαριστουμε προκαταβολικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
Vaggelis - Τρι 28 Ιαν 2003, 14:58:07
Θέμα δημοσίευσης:
Από Καλλιθέα δεν γνωρίζετε καθόλου;
Δεν σας βοηθάνε τα παραπάνω post;
Πές μου ένα σημείο στην Καλλιθέα που γνωρίζεις και εγώ θα σου δώσω οδηγίες
Αλλά νομίζω οτι εσείς είσαστε κοντά στη Βαρυμπόμπη Question Exclamation Exclamation Exclamation , αν κατέβετε Καλλιθέα, θα κάνετε ουσιαστικά ένα κύκλο...
Nikel - Τρι 28 Ιαν 2003, 15:03:21
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

Aφου δεν θα ξυπνησεις νωρις σε χρειαζομαι τοτε...
Δυστυχως καποια υποχρεωση το πρωι της Κυριακης θα με καθυστερησει με 2 πιθανα αποτελεσματα...το πρωτο να χασω την κοπη της πιτας και αρα δεν ερχομαι και το 2ο να χασω ολα τα σημεια συναντησης αλλα να καταφερω οριακα να παρεβρεθω....Γιαυτο αν μπορειτε δωστε παραπανω λεπτομερειες για το που βρισκεται το ξεφωτο στο οποιο θα γινει η κοπη

Shark_zak για στειλε κανα PM με τηλεφωνο γιατι θα χρειαστω σιγουρα της οδηγιες σου στο πως να ερθω.....
Ronin - Τρι 28 Ιαν 2003, 15:22:32
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggeli εσεις απο που θα ανεβειτε Παρνηθα?

Ισως να βολευει να βρεθουμε καπου στην πορεια,επειδη σε εμας ειναι κοντα η Παρνηθα......
Vaggelis - Τρι 28 Ιαν 2003, 15:36:01
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό δεν το έχουμε κανονίσει ακόμα, αλλά πιστεύω οτι η ιδανική πορεία είναι:
Αγιος Νικόλαος - Γέφυρα Σταθμου Καλλιθέας - Πειραιώς - Πέτρου Ράλλη - Κηφισός και μετά τραλαλα τραλαλα, βουρ για Βαρυμπόμπη
Ronin - Τρι 28 Ιαν 2003, 15:49:55
Θέμα δημοσίευσης:
.....οπωτε αν πουμε να σας περιμενουμε στο Λαινοπουλο ειναι οκ?

Αν δεν κανω λαθος ειναι στο δρομο σας.
Vaggelis - Τρι 28 Ιαν 2003, 16:00:19
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
.....οπωτε αν πουμε να σας περιμενουμε στο Λαινοπουλο ειναι οκ?

Αν δεν κανω λαθος ειναι στο δρομο σας.

Μάλλον έτσι θα γίνει, οπότε κανονίστε εσείς να βρεθείτε, υπολογίστε πάνω - κάτω την ώρα που θα περάσουμε, και όταν δείτε μια "στρατιά" από 206 να ανεβαίνει, κορνάρετε και σταματάμε για να μπείτε και εσείς στο "κονβόϊ"...
Tomcat - Τρι 28 Ιαν 2003, 16:26:51
Θέμα δημοσίευσης:
Βαγγελάρα σε πάω!Μόνο το φύλλο πορείας δεν έχεις συμπληρώσει! Ολόκληρο σχέδιο πτήσης ρε φίλε.

Στον Άγιο Νικόλαο είναι μια χαρά! Εγώ με βλέπω να φέρνω το walkman και τα ακουστικά γιατί με τον DIMIP μπροστά και εσένα πίσω δεν θα την παλέψω την κατάσταση!

Αν είναι στείλτε pm με τηλέφωνα για να συννενοηθούμε σε περίπτωση καθυστερήσεων!
shark_zak - Τρι 28 Ιαν 2003, 16:43:01
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
shark_zak έγραψε:

ΒΟΗΘΕΙΑ;;;

φυσικα και θελουμε!
Να σταθεις ορθιος και να κουνας σημαιες για να το βρουμε ευκολα!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Joker Να μου δωσει το club ενα πανο να βαλω πανω στην γεφυρα για να μαζευτουμε ολοι Thumb right
shark_zak - Τρι 28 Ιαν 2003, 16:50:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ελα τερλλαμενε Silly το ξεφωτο δεν ξερω που ειναι αλλα για να ερθεις μεχρι την γεφυρα ειναι απλο Scatter απο κερατσινη θα βγεις πετρου ραλλη αριστερα να βγεις εθνικη (στο ραδιο αθηνα) ολο ευθεια και μετα τα λειματα θα δεις την γεφυρα που θα ειμαστε Onfire σου στελνω και pm με το τηλ.
1.1 i love you - Τετ 29 Ιαν 2003, 00:07:11
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Τα νέα από το μέτωπο του καιρού δεν είναι και πολύ ευχάριστα, για ρίξτε μια ματιά:

http://www.weather.com/outlook/travel/detail/GRXX0004?dayNum=5

Αν βρέχει λοιπόν που θα κόψουμε τη πίτα????
Alex - Τετ 29 Ιαν 2003, 00:26:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Shark να σου πω η γεφυρα της Βαρυμπομπης ειναι αυτη που βγαινεις οταν ανεβενεις απο κηφισιας, φτανεις Ερυθραια, στριβεις αριστερα μετα το Jumbo στο φαναρι, κατεβαινεις ολο κατω στο δρομο με τη νησιδα στο κεντρο (εκει που χουν γκρεμιστει οι πολυκατοικιες απ'το σεισμο) και μολις τελειωνει κανεις δεξια? Εκει εχει φαναρι οπου αμα πας λιγο μπροστα και ξανακανεις δεξια βγανεις για αθηνων λαμιας ανοδο... Αυτη ειναι η γεφυρα της Βαρυμπομπης?

Και αν ναι εγω οπως σκαω απ'το δρομο με τη νησιδα ενδιαμεσα και στριβω δεξια για το φαναρι.. μετα τι κανω? Παω ευθεια? Που ειναι το εργοστασιο? Δεν θυμαμαι να χει τιποτα εκει.. (οχι οτι αποκλειω να χει αλλα απλα δεν θυμαμαι..)
christhehealer - Τετ 29 Ιαν 2003, 00:34:14
Θέμα δημοσίευσης:
1.1 i love you έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Σε παρακείμενη Ταβέρνα, εν μέσω κοψιδιών.

Το ξέφωτο δεν έχει οριστεί ακόμα, διότι θα διαλέξουμε μεταξύ τριών.
Alex - Τετ 29 Ιαν 2003, 00:44:08
Θέμα δημοσίευσης:
Αν γινεται προσπαθηστε το ξεφωτο που θα επιλεγει να μην εχει μεγαλη υψομετρικη διαφορα απ'το δρομο ωστε να μην χασω κανα σωληνα και φτιαχνω αλλον μετα Laughing

Δεν ξερω για παρνηθα παντως, τα ξεφωτα της Πεντελης εχουν μια διαφορα αρκετα μεγαλη απο το υψος του δρομου μεχρι το υψος της αλανας...
1.1 i love you - Τετ 29 Ιαν 2003, 00:51:23
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
1.1 i love you έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Σε παρακείμενη Ταβέρνα, εν μέσω κοψιδιών.

Rolling eyes Rolling eyes Το μυαλό σου στο φαγητό εσένα ε Question Wink Wink Wink
Nikel - Τετ 29 Ιαν 2003, 02:41:43
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Οριστε το ομως βρε παιδια 2-3 πριν ωστε να μαθουμε που και πως θα ερθουμε και εμεις που ισως καθυστερησουμε....
TZAG - Τετ 29 Ιαν 2003, 04:06:18
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά τι ώρα θα γίνει η συνάντηση; Αν είναι να βρίσκονται όλοι 11:00 στο σημείο "0" τότε θα πρέπει να ξεκινήσουν νωρίτερα. Αυτονόητο είναι το ξέρω αλλά το αναφέρω γιατί πρώτον θέλω να έρθω κι εγώ, και δεύτερον επειδή θα πρέπει να είμαι στη δουλειά στις 14:30, κι αν είναι να μιλάμε για 11:00 και το πάμε 13:00 μέχρι να μαζευτούν όλοι τότε "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" Exclamation
Δυστυχώς ακόμα και η Κυριακή δεν είναι μέρα χαλάρωσης γιά όλους, παρά μόνο για τους περισσότερους.
Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά και δεν παρεξηγώ κανέναν, ελπίζω ομοίως να μην παρεξηγηθώ. Rolling eyes
Ady - Τετ 29 Ιαν 2003, 08:09:56
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Ρε Shark να σου πω η γεφυρα της Βαρυμπομπης ειναι αυτη που βγαινεις οταν ανεβενεις απο κηφισιας, φτανεις Ερυθραια, στριβεις αριστερα μετα το Jumbo στο φαναρι, κατεβαινεις ολο κατω στο δρομο με τη νησιδα στο κεντρο (εκει που χουν γκρεμιστει οι πολυκατοικιες απ'το σεισμο) και μολις τελειωνει κανεις δεξια? Εκει εχει φαναρι οπου αμα πας λιγο μπροστα και ξανακανεις δεξια βγανεις για αθηνων λαμιας ανοδο... Αυτη ειναι η γεφυρα της Βαρυμπομπης?

Ναι, αυτή είναι η γέφυρα.

Alex έγραψε:
Και αν ναι εγω οπως σκαω απ'το δρομο με τη νησιδα ενδιαμεσα και στριβω δεξια για το φαναρι.. μετα τι κανω? Παω ευθεια? Που ειναι το εργοστασιο? Δεν θυμαμαι να χει τιποτα εκει.. (οχι οτι αποκλειω να χει αλλα απλα δεν θυμαμαι..)

Πας ευθεία στο 1ο φανάρι και βρίσκεσαι πια στο 2ο φανάρι που είναι ακριβώς πάνω στη γέφυρα. Και εκεί πας ευθεία.

Μετά από 150 περίπου μέτρα είναι το σημείο συνάντησης.
KASFIKIS NIKOS - Τετ 29 Ιαν 2003, 08:56:54
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδη η πιτα θα κοπει μεσα στην ειδικη διαδρομη του ΑΓΙΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ;
Vaggelis - Τετ 29 Ιαν 2003, 09:37:35
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Βαγγελάρα σε πάω!Μόνο το φύλλο πορείας δεν έχεις συμπληρώσει! Ολόκληρο σχέδιο πτήσης ρε φίλε.

Αν είναι στείλτε pm με τηλέφωνα για να συννενοηθούμε σε περίπτωση καθυστερήσεων!

Αν θέλεις, οργανώνω και χρονοδιάγραμμα αφιξης με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ....
Shocked Shocked Shocked Cool Cool Cool Laughing Laughing Laughing
Tomcat έγραψε:
Στον Άγιο Νικόλαο είναι μια χαρά! Εγώ με βλέπω να φέρνω το walkman και τα ακουστικά γιατί με τον DIMIP μπροστά και εσένα πίσω δεν θα την παλέψω την κατάσταση!

Για σκέψου, στον Αγιο Νικόλαο θα ψέλνουν και εμείς απ΄έξω θα βαράμε χοανιές και subwooferιές... Shocked Shocked Shocked Confused Confused Confused

shark_zak έγραψε:
Να μου δωσει το club ενα πανο να βαλω πανω στην γεφυρα για να μαζευτουμε ολοι

Κάνε μια παλικαριά και ειδοποίησέ μας όταν μας δεις να ερχόμαστε...
Στην τελική, πέσε (?) από τη γέφυρα.... αποκλείεται να μην σε δούμε... Shocked Shocked Shocked
christhehealer - Τετ 29 Ιαν 2003, 11:10:54
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Οριστε το ομως βρε παιδια 2-3 πριν ωστε να μαθουμε που και πως θα ερθουμε και εμεις που ισως καθυστερησουμε....

Eάν είσαι στο σωστό δρόμο (από Λιόσια που βγαίνει για Aγ. Mερκούρη) είναι αδύνατον να μην δεις 20τόσα 206. Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
teoman - Τετ 29 Ιαν 2003, 12:11:23
Θέμα δημοσίευσης:
KASFIKIS NIKOS έγραψε:
Δηλαδη η πιτα θα κοπει μεσα στην ειδικη διαδρομη του ΑΓΙΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ;

Σκέφτεσαι να έρθεις Νίκο?(Για την κοπή,όχι για ειδική... Wink )
KASFIKIS NIKOS - Τετ 29 Ιαν 2003, 13:34:17
Θέμα δημοσίευσης:
Αμα θελεις να το κανονισουμε να παμε παρεα..
Ady - Τετ 29 Ιαν 2003, 13:40:20
Θέμα δημοσίευσης:
KASFIKIS NIKOS έγραψε:
Αμα θελεις να το κανονισουμε να παμε παρεα..

Θα είναι χαρά μας να δούμε τον πρεσβύτερο (ή μήπως κάνω λάθος) του forum..... Smile
KASFIKIS NIKOS - Τετ 29 Ιαν 2003, 14:08:35
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν νομιζω να κανεις λαθος... Sad
Nikel - Τετ 29 Ιαν 2003, 14:45:53
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Nikel έγραψε:

Eάν είσαι στο σωστό δρόμο (από Λιόσια που βγαίνει για Aγ. Mερκούρη) είναι αδύνατον να μην δεις 20τόσα 206. Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Ρε Chris για δωσε παραπανω πληροφοριες...
Ερχωμενος εγω απο απο Κηφισο (Αθηνων-Λαμιας) τι κανω, που στριβω???
pezomania - Τετ 29 Ιαν 2003, 16:24:42
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή ρε παιδιά και εγώ από Αθηνών -Λαμίας θα έρχομαι και δεν ξέρω που θα στρίψω, δεν γίνετε κάποιοι να συναντηθούμε για πχ στα ΚΤΕΛ ή στα φανάρια μετά τα SMART???
christhehealer - Τετ 29 Ιαν 2003, 16:32:24
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Ερχωμενος εγω απο απο Κηφισο (Αθηνων-Λαμιας) τι κανω, που στριβω???

Nίκο εάν έρθεις στην ώρα σου ανεβαίνεις στη γέφυρα της Bαρυπόμπης, κάνεις αριστερά και μας βλέπεις.

Eάν έρθεις μόνος σου ανεβαίνεις στη γέφυρα της Mεταμόρφωσης, κάνεις πάλι αριστερά και όλα ευθεία. Φτάνεις στους πρόποδες της πάρνηθας στο φανάρι που έχει ταμπέλα που λέει τελεφερικ και κάνεις δεξιά. Προχωράς θα δες μία μπορντώ ταμπέλα κυριλέ εστιατορίου (αν θυμάμαι καλά "Λεωνίδας"), στρίβεις αριστερά. Στροφιλίκι, ανάβαση κάπου θα μας πετύχεις.

Έχε πάντα στο μυαλό σου ότι εάν κάπου νοίωθεις ότι δεν πας καλά, ακολουθείς τις ταμπέλες που λένε Aγ. Mερκούριος (ή Mερκούρης).

Nαι το 206club θα κόψει την πίτα μέσα στην ειδική.
chatasos - Τετ 29 Ιαν 2003, 16:42:26
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Επειδή ρε παιδιά και εγώ από Αθηνών -Λαμίας θα έρχομαι και δεν ξέρω που θα στρίψω, δεν γίνετε κάποιοι να συναντηθούμε για πχ στα ΚΤΕΛ ή στα φανάρια μετά τα SMART???

500 μέτρα μετά τα SMART είναι η γέφυρα της Βαρυμπόμπης Shocked Shocked Shocked
Εκεί (στα SMART) είναι και τα φανάρια της Κηφησιάς.
DimiP - Τετ 29 Ιαν 2003, 18:20:09
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΩ , ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ, ΘΑ ΠΕΤΥΧΩ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ (ΕΜ! ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ;;; Twisted evil Twisted evil ) ΘΑ ΦΑΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΓΙΑΤΙ 15.30 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΟΨΙΔΙΑ.....ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.....ΟΥΤΕ Ο ΝΙΚΕΛ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΜΠΟ ΔΕΝ ΜΕ ΣΩΝΕΙ...
Wink Wink Wink
MARGIE 206 - Τετ 29 Ιαν 2003, 20:40:42
Θέμα δημοσίευσης:
2gunfire 2gunfire Στη κοπή της πίτας θα είμαι κι εγώ εκεί Exclamation Exclamation Exclamation Μακάρι να μη μας τα χαλάσει ο καιρός Cool Cool Cool
DimiP - Τετ 29 Ιαν 2003, 21:20:17
Θέμα δημοσίευσης:
MARGIE 206 έγραψε:
2gunfire 2gunfire Στη κοπή της πίτας θα είμαι κι εγώ εκεί Exclamation Exclamation Exclamation Μακάρι να μη μας τα χαλάσει ο καιρός Cool Cool Cool

τι θα φορας για να σε γνωρισουμε ;;;; Laughing Laughing Laughing
βλεπεις προβλεπεται πολυ γυναικο-κοσμος!!!
MARGIE 206 - Τετ 29 Ιαν 2003, 22:05:39
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
MARGIE 206 έγραψε:

Twisted evil Twisted evil Για να με γνωρίσεις δεν έχεις παρα να κοιτάξεις στις φωτο της 3ης συνάντησης Wink Wink Είμαι η ξανθιά με το λευκό ντύσιμο Wink Wink
DimiP - Τετ 29 Ιαν 2003, 22:09:09
Θέμα δημοσίευσης:
MARGIE 206 έγραψε:
DimiP έγραψε:
MARGIE 206 έγραψε:

Twisted evil Twisted evil Για να με γνωρίσεις δεν έχεις παρα να κοιτάξεις στις φωτο της 3ης συνάντησης Wink Wink Είμαι η ξανθιά με το λευκό ντύσιμο Wink Wink

ωραια ! υποθετω οτι θα εισαι ακομα ξανθια και θα φορας τα ιδια λευκα ρουχα!!!! χεχεχεχχε!!! θα το...δαγκωσεις απο το κρυο...και με το συμπαθειο ετσι ;;;; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
MARGIE 206 - Τετ 29 Ιαν 2003, 22:50:42
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
MARGIE 206 έγραψε:
DimiP έγραψε:
MARGIE 206 έγραψε:

ωραια ! υποθετω οτι θα εισαι ακομα ξανθια και θα φορας τα ιδια λευκα ρουχα!!!! χεχεχεχχε!!! θα το...δαγκωσεις απο το κρυο...και με το συμπαθειο ετσι ;;;; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Twisted evil Twisted evil Πρέπει να μάθεις οτι μια ΓΥΝΑΙΚΑ δεν γνωρίζει ποτέ εκ των πρωτέρων το τι ρούχα θα φορέσει λίγα λεπτά πριν απο μια συνάντηση (έστω και του club) πόσο μάλλον λίγες μέρες πριν Exclamation Exclamation Α και κάτι άλλο Arrow Ναι είμαι ακόμα ξανθιά Wink Wink
Lord Cypher - Τετ 29 Ιαν 2003, 23:54:08
Θέμα δημοσίευσης:
Παίδες ,τελικά στην Καλλιθέα θα είμαστε πολλοί? Να ξέρω να φέρω και κανένα θερμός με καφεδάκι, θα χρειαστεί τέτοια ώρα που θα σηκωθούμε!
Αααααχχχ.... τι θυσίες κάνω για σας. Και να σκεφτείτε ότι οι φίλοι ναυαγοσώστες κόβουν πίτα στον Πειραιά στις 12 και θα τους απαρνηθώ! Rolling eyes Έκτός και αν δέσω με συρματόσκοινο το δικό μου πάνω στου DimiP και με τραβήξει στα γρήγορα και προλάβω να γυρίσω μέχρι εκείνη την ώρα!!! Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Πεμ 30 Ιαν 2003, 00:05:40
Θέμα δημοσίευσης:
Να κάτι που δεν προβλέψαμε.

Τι ένδυμα χρειάζεται για την κοπή της πίτας.

Idea Idea Idea Idea

Μήπως να το ονομάσουμε "Ένδυμα περιπάτου, φιλικό προς το περιβάλλον" Question Question Question
1.1 i love you - Πεμ 30 Ιαν 2003, 00:49:05
Θέμα δημοσίευσης:
Scratch Scratch Τελικά βρέθηκαν άτομα να βοηθήσουν στη κοπή της πίτας Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
christhehealer - Πεμ 30 Ιαν 2003, 01:05:11
Θέμα δημοσίευσης:
1.1 i love you έγραψε:
Scratch Scratch Τελικά βρέθηκαν άτομα να βοηθήσουν στη κοπή της πίτας Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Θα μας κρατάνε το μαχαίρι ή θα μας μοιράσουν τις τρεις πίτες ισόποσα, ώστε να μην πάρει κάποιος παραπάνω Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

1.1 i love you, μήπως θα πρέπει να ετοιμάζεσαι για το tour; Δεν έχεις εκφράσει ακόμα θέση. Wink
DimiP - Πεμ 30 Ιαν 2003, 01:36:28
Θέμα δημοσίευσης:
Lord Cypher έγραψε:
Παίδες ,τελικά στην Καλλιθέα θα είμαστε πολλοί? Να ξέρω να φέρω και κανένα θερμός με καφεδάκι, θα χρειαστεί τέτοια ώρα που θα σηκωθούμε!
Αααααχχχ.... τι θυσίες κάνω για σας. Και να σκεφτείτε ότι οι φίλοι ναυαγοσώστες κόβουν πίτα στον Πειραιά στις 12 και θα τους απαρνηθώ! Rolling eyes Έκτός και αν δέσω με συρματόσκοινο το δικό μου πάνω στου DimiP και με τραβήξει στα γρήγορα και προλάβω να γυρίσω μέχρι εκείνη την ώρα!!! Laughing Laughing Laughing

φερε καφεδακι μαζι σου γaιτι θα τη στησω απο τις 08.30 στην Καλλιθεα για να μαντρωσω τα προβατα ε..εεεε.. εννοω τον tomcat , τον danielo, τον vaggeli, το byron και τους αλλους....
DimiP - Πεμ 30 Ιαν 2003, 01:38:15
Θέμα δημοσίευσης:
MARGIE 206 έγραψε:
DimiP έγραψε:
MARGIE 206 έγραψε:
DimiP έγραψε:
MARGIE 206 έγραψε:

Twisted evil Twisted evil Πρέπει να μάθεις οτι μια ΓΥΝΑΙΚΑ δεν γνωρίζει ποτέ εκ των πρωτέρων το τι ρούχα θα φορέσει λίγα λεπτά πριν απο μια συνάντηση (έστω και του club) πόσο μάλλον λίγες μέρες πριν Exclamation Exclamation Α και κάτι άλλο Arrow Ναι είμαι ακόμα ξανθιά Wink Wink

επειδη δεν μου αρεσει να μου τη λενε (τι παραξενο ε;;Wink πρεπει να σου πω πως αν εβαζες τα ιδια ρουχα και αλλαζες το μαλι λιγοτερο παραξενο θα ηταν .
τελος παντων, ελα εσυ και θα εχω τη φωτο της 3ης συναντησης μαζι για αναγνωριση.
χεχεχεχχε Laughing Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Πεμ 30 Ιαν 2003, 08:51:33
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Lord Cypher έγραψε:

φερε καφεδακι μαζι σου γaιτι θα τη στησω απο τις 08.30 στην Καλλιθεα για να μαντρωσω τα προβατα ε..εεεε.. εννοω τον tomcat , τον danielo, τον vaggeli, το byron και τους αλλους....

Φέρε γερό σχοινί και φτιάξε καλό φράχτη γιατι είμαστε "άγρια" πρόβατα...
Αν θέλεις καφέ, έχει Γρηγόρη απέναντι...
Vaggelis - Πεμ 30 Ιαν 2003, 08:55:32
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Να κάτι που δεν προβλέψαμε.

Τι ένδυμα χρειάζεται για την κοπή της πίτας.

Idea Idea Idea Idea

Μήπως να το ονομάσουμε "Ένδυμα περιπάτου, φιλικό προς το περιβάλλον" Question Question Question

Τελικά Chris δεν μας είπες τι να φορέσουμε...
Να φέρω κανένα σμόκιν μήπως;;;;; Laughing Laughing Laughing
Ή να ρωτήσουμε τη Margie πως μας προτιμάει;;;;
teoman - Πεμ 30 Ιαν 2003, 15:36:46
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Ο chris θα σκάσει μύτη με φόρμα και κράνος οδήγησης... Σε ειδική θα μπει,να μην είναι προετοιμασμένος? Wink
TZAG - Πεμ 30 Ιαν 2003, 15:39:10
Θέμα δημοσίευσης:
Δημητράκη δεν ήξερα ότι είσαι και τσοπάνος. Τώρα εξηγείται γιατί στην δουλειά σε φωνάζουν Τραμπάκουλα! Αϊντε πρρρρρρρρρρρρρ Laughing
Vaggelis - Πεμ 30 Ιαν 2003, 15:58:47
Θέμα δημοσίευσης:
Άσχημα τα νέα από την Ε.Μ.Υ....
Προβλέπονται βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα (μη εξαιρομένης και της Αθήνας).
Μάλλον θα πρέπει να προτιμήσουμε την indoor λύση για την κοπή της πίτας...
Όσο για την ένδυση, προτείνω τελικά γαλότσες, αδιάβροχα και ομπρέλες... Laughing Laughing Laughing
Το θέμα είναι οτι θέλω να πλύνω και το αυτοκίνητο, που είναι μέσα στη λάσπη... Crying or Very sad
Ronin - Πεμ 30 Ιαν 2003, 16:01:04
Θέμα δημοσίευσης:
Για να δουμε θα μαζεψει κι εμενα ο Dimipis Question Question

Very happy Very happy Very happy Very happy
christhehealer - Πεμ 30 Ιαν 2003, 16:55:28
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Για πίτα θα πάμε ή για καλλυστεία Question Question Question Question Question

Για να ξέρω αν είναι να βάλω τις μάσκες απο αγκούρι και διάφορα άλλα που δεν τα ξέρω, αλλά έχω φίλες που τα ξέρουν μια χαρά Rolling eyes Rolling eyes

Vaggelis έγραψε:
Προβλέπονται βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα (μη εξαιρομένης και της Αθήνας).
Μάλλον θα πρέπει να προτιμήσουμε την indoor λύση για την κοπή της πίτας...
Όσο για την ένδυση, προτείνω τελικά γαλότσες, αδιάβροχα και ομπρέλες...

Eσύ μπορείς να σταματήσεις να χορεύεις το χορό της βροχής, και να αρχίσεις το χορό του ήλιου; Laughing Laughing Laughing

Eίπαμε "Ένδυμα περιπάτου, φιλικό προς το περιβάλλον". Eίναι η γαλότσα φιλική προς το περιβάλλον Confused Confused Confused Confused

teoman έγραψε:
Ο chris θα σκάσει μύτη με φόρμα και κράνος οδήγησης... Σε ειδική θα μπει,να μην είναι προετοιμασμένος? Wink

Kράνος έχω... για το track day όμως. Wink
DimiP - Πεμ 30 Ιαν 2003, 21:05:01
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Δημητράκη δεν ήξερα ότι είσαι και τσοπάνος. Τώρα εξηγείται γιατί στην δουλειά σε φωνάζουν Τραμπάκουλα! Αϊντε πρρρρρρρρρρρρρ Laughing

που ξεμυτισες εσυ ;;;; βρηκες το δρομο για το forum ;;;;
1.1 i love you - Πεμ 30 Ιαν 2003, 23:40:31
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
1.1 i love you έγραψε:

Θα μας κρατάνε το μαχαίρι ή θα μας μοιράσουν τις τρεις πίτες ισόποσα, ώστε να μην πάρει κάποιος παραπάνω Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

1.1 i love you, μήπως θα πρέπει να ετοιμάζεσαι για το tour; Δεν έχεις εκφράσει ακόμα θέση. Wink
Τρείς θα κρατούν τις πίτες Very happy Τρείς θα τις κόβουν Smile Τρείς θα κοιτούν τους άλλους τρείς για να δούν αν τις κόβουν σωστά Razz και άλλοι τρείς θα μοιράζουν τα κομμάτια Laughing Α! και βέβαια ένας θα κρατά τα δώρα για το φλουρί Shocked Shocked Εγώ αν θέλετε βάζω 2 MP3 για τον τυχερό που θα βρεί το φλουρί Wink Wink

Cool Cool Τώρα όσο αφορά το touring θα τα πούμε απο κοντά.Εχω να κάνω κάποιες προτάσεις Onfire Onfire [/quote]
Alex - Πεμ 30 Ιαν 2003, 23:47:00
Θέμα δημοσίευσης:
Και αν γινουμε και λιγο "καταστροφολογοι", αλλοι 3 θα κρατανε τις ομπρελες Laughing
DimiP - Παρ 31 Ιαν 2003, 00:19:00
Θέμα δημοσίευσης:
και αλλοι 13 περιπου δεν θα ερθουν γιατι θα βρεχει....

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
1.1 i love you - Παρ 31 Ιαν 2003, 00:36:59
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
και αλλοι 13 περιπου δεν θα ερθουν γιατι θα βρεχει....

Sniper Sniper Sniper Μη βάζεις ιδέεεεες Splat Splat Splat
Tony - Παρ 31 Ιαν 2003, 00:51:27
Θέμα δημοσίευσης:
Paidia mesa kai egw!!! Opios einai apo kalamaki, glyfada, voula, peiraia i oti einai apo tin posidonos na kanonisoume na vrethoume mazi. Perimeno Vooouuuuuuuutttttttttsssssssssssssssss Vooouuuuuuuutttttttttsssssssssssssssss Evil
Tomcat - Παρ 31 Ιαν 2003, 01:44:29
Θέμα δημοσίευσης:
Καταρχήν κάλωσήρθες!
Κατα δεύτερο λόγο σε περιμένουμε 8:30 έξω από την εκκλησία του Αγιου Νικολάου στην Θησέως - Καλλιθέα.

Κατά τρίτο κύριοι διαχειρισταί τι θα γίνει με την quicksilver team???? Το σήματάκι στο κολωνάκι δίνει την διαφορά.Άλλωστε η peugeot την χρεώνει διαφορετικά γιατί όχι και το club!

Μετά τα τελευτάια γεγονότα (βλέπε λιμανάκια... ) oi επιπτώσεις αυτού του post ίσως είναι:

a) Nα κατηγορηθώ για αποσχιστικές τάσεις από την XS team με αποτέλεσμα να μην πάρω κομμάτι από την πίττα και φυσικά να χάσω το δικαίωμα στο φλουρί! Shocked Shocked Shocked

β) Να μου γίνουν συστάσεις για διόρθωση του post από τους κύριους admin οι οποίοι ως επιτοπλήστων ανήκουν στην XS -team με απότέλεσμα ,έναν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων και διαφωνιών σε ξεχωριστό πάντα topic όπου θα συμφωνήσουμε ότι το XS και Qs δεν έχουν καμία απολύτος διαφορά αλλά πρέπει να ανήκουν σε άλλη κατηγορία. Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

γ) Να φάω το βρήσιμο της αρκούδας από τον Chataso (ή από οποίον ασχολείται με τα στατιστικά) που του ζητάω extra δουλειά. Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused

Επίσης θέλω να αναφέρω ότι: είναι προσωπική μου άποψη και ουδεμία σχέση γι'αυτό έχουν οι υπόλοιποι QSαδες.

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Alex - Παρ 31 Ιαν 2003, 03:10:41
Θέμα δημοσίευσης:
Εκανα βολτα τωρα απο Πεντελη πλευρα (αχ αυτα τα S02.. 2 χρονια και βαλε τα χω και στο βρεμενο ειναι ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ!!) και οπως κατεβαινω πετυχαινω ενα 206 ασημενιο με body kit... Τραβαω αναστροφη παω να αφησω καρτα και βλεπω 2 παληκαρια να κατευθυνονται προς αυτο.. Ηταν ο ιδιοκτητης με το φιλο του, ξερω γω... Του λεω "δικο σας ειναι"? Λενε ναι.. Του λεω "δεν ξερω αν το ξερεις αλλα υπαρχει 206 club of Greece" .. Πρωτη φορα το ακουω.. μου λεει.. Τελος παντων του δινω καρτα, του ειπα πως εχει η κατασταση (δεν εχει Internet) και του λεω μεθαυριο κοβουμε πιτα.. Μου λεει που? Του λεω "Παρνηθα.. Ετσι και ερθεις μεγαλε.. θα γινει το ΜΠΑΜ!!" .. Μεσ'την χαρα μου ξερω γω ξεχασα να του πω ομως ωρα συναντησης και μερος.. καλος μαλ***ς ειμαι!! Αχχ.. Καλα δεν πειραζει αν μπει απο κανα φιλο Internet ισως και να δει τι παιζει και να ρθει.. παντως ηταν καλο το αμαξι αλλα ισως παρα ηταν καγκουρε για καποιων τα γουστα (πχ ειχε body kit αλλα ταμπουρα πισω λογο 1400) Τουλαχιστον ομως τα βαψε ασημι Laughing

Εντωμεταξυ επειδη ειχα παρκαρει μουρη εκανε και την κλασικη ερωτηση: "Τι ναι αυτο ρε μεγαλε???" Laughing Laughing Laughing

Τεσπα, ειδωμεν πως θα κυλισει το πραγμα...
shark_zak - Παρ 31 Ιαν 2003, 08:31:59
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημερα παιδες τι θα κανουμε με τον παλιο καιρο μηπως να βαλουμε καμια εξωλεμβια στα 206 μας για να παμε παρνηθα Splat Splat Splat
οσο για Morning πειτε μου αν ειναι να ετοιμασω γαλλικο και να φερω Exclamation μια που θα ξυπνησω αργα εχω χρονο Smile colors
Vaggelis - Παρ 31 Ιαν 2003, 08:39:55
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
Καλημερα παιδες τι θα κανουμε με τον παλιο καιρο μηπως να βαλουμε καμια εξωλεμβια στα 206 μας για να παμε παρνηθα Splat Splat Splat
οσο για Morning πειτε μου αν ειναι να ετοιμασω γαλλικο και να φερω Exclamation μια που θα ξυπνησω αργα εχω χρονο Smile colors

Εσύ, είπαμε, θα κουνάς τις σημαίες στην γέφυρα, για να σε δούμε όταν φτάσουμε Wink
Εγώ πάντως, θέλω και γάλα με τον γαλλικό...
danielos - Παρ 31 Ιαν 2003, 11:14:54
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδες με αυτον τον καιρο τι θα κανουμε???μην μας πιασουν τιποτα χιονια εκει πανω γιατι θα παμε τσουληθρα!!!!!γα** τον καιρο του.και ακουσα οτι θα βρεχει ολο το σαβ-κο.αν βρεχει που θα κοψουμε πιττα??κατι ειχα διαβασει για εναλλακτικη λυση.give more information!!! Very happy Very happy
Ghost Dog - Παρ 31 Ιαν 2003, 17:12:51
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:

Επίσης θέλω να αναφέρω ότι: είναι προσωπική μου άποψη και ουδεμία σχέση γι'αυτό έχουν οι υπόλοιποι QSαδες.

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Ενας ακομα <<ορκισμενος>> quiksilverας μαζι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DimiP - Παρ 31 Ιαν 2003, 18:58:21
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ;;;;

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ (CHATAS,SIDOBRE, ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ;;; )
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΝ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ Η ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ;;;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
Nikel - Σαβ 01 Φεβ 2003, 03:33:57
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ;;;;

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ (CHATAS,SIDOBRE, ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ;;; )
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΝ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ Η ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ;;;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

Οι ωρες περασαν και η μερα ειναι Σαββατο (καλο μηνα)...Επειδη την βλεπω να μας τα χαλαει ο καιρος για να σκεφτουμε ενναλακτικη διοτι υπαρχουμε και εμεις που ισως καθυστερησουμε Embarassed Μην ξεκινησουμε για Παρνηθα ψαχνοντας σε ξεφωτα και τελικα σας βρουμε μετα απο κανα 2ωρο σε καμμια ταβερνα....
shark_zak - Σαβ 01 Φεβ 2003, 13:27:24
Θέμα δημοσίευσης:
Onfire Καλημερα και καλο μηνα Cheers μου φαινετε η ιδανικοτερη λυση η ταβερνα ας την υοθετισουμε κιολας Silly
206xs - Σαβ 01 Φεβ 2003, 15:44:32
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά τελικά μάλλον δεν θα τα καταφέρω να έρθω Crying or Very sad
DimiP μην με περιμένετε στην εκλησία αν τα καταφέρω με τις δουλειές που προέκυψαν να έρθω θα με δείτε στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης. Με προβληματίζει όμως και το θέμα του καιρού μιας και δεν έχω ούτε και προλαβαίνω να αποκτήσω πλέον αλυσίδες.
christhehealer - Σαβ 01 Φεβ 2003, 15:50:09
Θέμα δημοσίευσης:
Για αύριο θα υιοθετηθεί το σχέδιο Β', ότι καιρό και να κάνει.

Το προγραμμα της συνάντησης στην γέφυρα της ΄Βαρυμπόμπης ισχύει κανονικά.

Από εκεί και πέρα ο Chatasos και ο Ady θα έχει βρει καφετέρια (και οχι ταβέρνα) που θα προσαράξουμε.

Όσοι αργήσετε, έχετε τα κινητά υπό μάλης για να πάρετε οδηγίες για το που ακριβώς.

DimiP - Σαβ 01 Φεβ 2003, 16:26:13
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Για αύριο θα υιοθετηθεί το σχέδιο Β', ότι καιρό και να κάνει.

Το προγραμμα της συνάντησης στην γέφυρα της ΄Βαρυμπόμπης ισχύει κανονικά.

Από εκεί και πέρα ο Chatasos και ο Ady θα έχει βρει καφετέρια (και οχι ταβέρνα) που θα προσαράξουμε.

Όσοι αργήσετε, έχετε τα κινητά υπό μάλης για να πάρετε οδηγίες για το που ακριβώς.

KΑΦΕΤΕΡΙΑ ;;; ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ;;;; ΦΙΛΕ CHRIS;;;;;
Rolling eyes Wink Wink Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
christhehealer - Σαβ 01 Φεβ 2003, 16:34:40
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
KΑΦΕΤΕΡΙΑ ;;; ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ;;;; ΦΙΛΕ CHRIS;;;;;

Δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαι εκεί Wink
TZAG - Σαβ 01 Φεβ 2003, 16:41:24
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΙ ΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ Question Laughing
Νομίζω πως δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο απαισιόδοξοι και αρνητικοί. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρουμε το ΠΟΥ και ΠΟΤΕ. Ας ξημερώσει πρώτα και βλέπουμε...
DimiP - Σαβ 01 Φεβ 2003, 16:52:03
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
DimiP έγραψε:

Δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαι εκεί Wink

Τοτε γιατι ολη αυτη η "αναστατωση" περι θαμωνων που θα μας κοιτανε ;;; καποιες δεκαδες post πιο πριν ;;; Wink Wink Wink
Ady - Σαβ 01 Φεβ 2003, 18:03:33
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Και ο Θεός βοηθός !!!!!

Φέρτε και άγκυρες μαζί, γιατί πραγματικά για προσάραξη πάμε........
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 01 Φεβ 2003, 20:59:23
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε ρε......Καλα να περασετε αυριο στην πιτα.

Προσεξτε μονο μην φατε πιτα με χιονι Laughing Laughing Laughing Laughing

Μα να μην μπορω να ερθω Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Τασο....Χρηστο.....Παιδες κρατηστε και ενα κοματι για μενα και μου λετε αυριο αν μου επεσε το φλουρι οκ ρε Question Question Question Question Question
1.1 i love you - Σαβ 01 Φεβ 2003, 22:18:28
Θέμα δημοσίευσης:
Exclamation Exclamation Exclamation Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος και εμάς απο Χαλκίδα Question Question Question Στρίβουμε στην έξοδο για Κηφισιά Question Question Question Μη σας ψάχνουμε μες στη βροχή, κρίμα είναι Confused Confused Confused
christhehealer - Σαβ 01 Φεβ 2003, 22:43:38
Θέμα δημοσίευσης:
Στην γέφυρα που λέει Βαρυπόμπη πριν από τα smart όπως έρχεσε από πάνω ανεβαίνεις και κάνεις δεξιά για Πάρνηθα.
christhehealer - Σαβ 01 Φεβ 2003, 22:50:14
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Τοτε γιατι ολη αυτη η "αναστατωση" περι θαμωνων που θα μας κοιτανε ;;; καποιες δεκαδες post πιο πριν ;;; Wink Wink Wink

Γιατί το 206club δεν είναι μπακουροπαρέα, που ντρεπόμαστε να μιλήσουμε γι' αυτό.

Άρα όχι λίγη, αλλά πολύ μεγάλη σοβαρότητα και όλα θα πάνε καλά.
DimiP - Κυρ 02 Φεβ 2003, 01:31:08
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
DimiP έγραψε:

Γιατί το 206club δεν είναι μπακουροπαρέα, που ντρεπόμαστε να μιλήσουμε γι' αυτό.

Άρα όχι λίγη, αλλά πολύ μεγάλη σοβαρότητα και όλα θα πάνε καλά.

Ομολογω πως δεν καταλαβαινω Crying or Very sad Crying or Very sad
Nikel - Κυρ 02 Φεβ 2003, 04:39:15
Θέμα δημοσίευσης:
Sorry παιδες αλλα δεν θα παρεβρεθω...Το γιατι ειναι αλλη ιστορια παντως δεν εχει να κανει με πρωινο ξυπνημα, ασχημο καιρο και παντοφλα απο την γυναικα Laughing
christhehealer - Κυρ 02 Φεβ 2003, 15:09:41
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Ομολογω πως δεν καταλαβαινω Crying or Very sad Crying or Very sad

Κατάλαβες που σου εξήγησα παλιο....

...ταμία Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Παιδιά για ότι έχει σχέση με τα οικονομικά του club, ο DimiP είναι ο ταμίας. Ρωτήστε και τον TZAG να σας πει. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP - Κυρ 02 Φεβ 2003, 15:51:59
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον με αποφαση του ...ταμεια...παυουμε να γραφουμε σε αυτο το topic.
ανοιξα αλλο με εντυπωσεις
Cool Cool Cool
Baphomet - Κυρ 01 Φεβ 2004, 02:27:07
Θέμα δημοσίευσης:
τι γινεται φέτος με την πίτα??? αντε μπήκε ο φλεβάρης!
kovac - Κυρ 01 Φεβ 2004, 03:43:20
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:

Ακούστε (ή μάλλον διαβάστε) να γελάσετε...
Είπα να μπω λίγο στο Internet...ανοίγω και τη σελίδα του κλουμπ...κι έκπληκτος Shocked Shocked Shocked βλέπω για κοπή πίτας Κυριακή 2/2...(τα υπόλοιπα δε φαίνονταν)!

Λέω...μα καλά... Shocked την Κυριακή 1 δεν έχει ο μήνας?
Shocked Τόσο καιρό γιατί δεν πήρα χαμπάρι?
Shocked E-mail γιατί δεν μου ήρθε?
Shocked Γιατί υπάρχουν δημοσιεύσεις με ημερομηνία 2/2 και ώρα 4 το πρωί, ενώ είναι ακόμη 3.30 (εκεί άρχισα να πονηρεύομαι)?

Άρχισα να τα χάνω...λέω πάλι άσχημα μου έκατσε... Sad

Στη συνέχεια βλέπω post του DimiP για εντυπώσεις Shocked Shocked Shocked ...εκεί μιλάμε τα 'παιξα τελείως... Silly Laughing Laughing Laughing Laughing
Μετά βλέπω και το 2003 (είχε συνηθήσει και το μάτι βλέπετε 1 χρόνο και που να κάνει μπαμ!). Laughing Laughing Laughing

Αχ ρε συ Πέτρο...χάθηκε να postάρεις σε ένα από τα topic που υπάρχουν ήδη? (Δεν έχει το ύφος του σε "μαλώνω" Πέτρο, ίσα-ίσα γράφτηκε με πολύ καλή διάθεση το όλο κείμενο). Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Οι ντοματούλες με κατανόηση...

Πρέπει να μεταφερθεί στα Αινίγματα&Ανέκδοτα... Laughing Laughing Laughing

Α, ξέχασα να πω πως διάβασα και τις 11 σελίδες για να ξέρω που θα συναντηθούμε (Καλλιθέα ήταν τότε)...

ΟΚ, τώρα οι ντομάτες... Laughing Laughing Laughing
SnakeMJK - Κυρ 01 Φεβ 2004, 12:40:58
Θέμα δημοσίευσης:
πάρε να 'χεις!!!!!!

Splat Splat Splat Splat Splat
kovac - Κυρ 01 Φεβ 2004, 15:37:45
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
πάρε να 'χεις!!!!!!

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Laughing Laughing Wink
Vaggelis - Κυρ 01 Φεβ 2004, 22:41:15
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:

Το ανέκδοτο θα ήταν, να πήγαινες το πρωϊ να μας περίμενες στην Καλλιθέα και μετά να μας έψαχνες στην Βαρυμπόμπη....
kovac - Δευ 02 Φεβ 2004, 03:04:52
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
kovac έγραψε:

Το ανέκδοτο θα ήταν, να πήγαινες το πρωϊ να μας περίμενες στην Καλλιθέα και μετά να μας έψαχνες στην Βαρυμπόμπη....

Πάλι καλά δε λες...
Baphomet - Δευ 02 Φεβ 2004, 08:38:47
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
petrskar έγραψε:

Είπα να μπω λίγο στο Internet...ανοίγω και τη σελίδα του κλουμπ...κι έκπληκτος Shocked Shocked Shocked βλέπω για κοπή πίτας Κυριακή 2/2...(τα υπόλοιπα δε φαίνονταν)!

Shocked Γιατί υπάρχουν δημοσιεύσεις με ημερομηνία 2/2 και ώρα 4 το πρωί, ενώ είναι ακόμη 3.30 (εκεί άρχισα να πονηρεύομαι)?

Στη συνέχεια βλέπω post του DimiP για εντυπώσεις Shocked Shocked Shocked ...εκεί μιλάμε τα 'παιξα τελείως... Silly Laughing Laughing Laughing Laughing
Μετά βλέπω και το 2003 (είχε συνηθήσει και το μάτι βλέπετε 1 χρόνο και που να κάνει μπαμ!). Laughing Laughing Laughing

Αχ ρε συ Πέτρο...χάθηκε να postάρεις σε ένα από τα topic που υπάρχουν ήδη? (Δεν έχει το ύφος του σε "μαλώνω" Πέτρο, ίσα-ίσα γράφτηκε με πολύ καλή διάθεση το όλο κείμενο). Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Α, ξέχασα να πω πως διάβασα και τις 11 σελίδες για να ξέρω που θα συναντηθούμε (Καλλιθέα ήταν τότε)...

χαχαααα....μιλάμε μου έφτιαξες την μέρα πρωι πρωι..!!! καλά ρε αθεόφοβε, αν διαβαζες πρώτα το τελευταίο μύνημα (το δικό μου) θα καταλάβαινες! Άσε που έχει γίνει και 5η συνάντηση και αυτή γράφει 4η!!!
Απλά δε μπορούσα να ανοίξω άλλο topic για να ρωτήσω...θα ανοίξουν τα αφεντικά όταν έρθει η ώρα... Wink Wink

όσο για σένα... Splat (σου ρίχνω μονο μια επειδη θαυμάζω το κουραγιο σου που διάβασες 11 σέλίδες!!!)
kovac - Δευ 02 Φεβ 2004, 18:25:44
Θέμα δημοσίευσης:
Είπα να αρχίσω από την πρώτη ώστε να καλύψω τα "επεισόδια" που έχασα!!!! Laughing Laughing
Το 4η το πήρε το μάτι μου, αλλά είπα 4ο tour, 5η συνάντηση, κάπου θα έχω χάσει κανένα επεισόδιο..ήταν και λίγο αργά..βιαζόμουν και λίγο..θα ήταν για την επόμενη μέρα (αυτή που ξημέρωνε) και δεν άργησε να γίνει το κακό! Wink
Αφού υπάρχει topic ρε συ (έχει γίνει αναφορά στη βασιλόπιτα και είπαν θα γίνει ανακοίνωση) μου φαίνεται στο "συναντήσεις/εκδηλώσεις". Wink

Ας είναι...πλάκα είχε! Laughing Laughing Wink
DimiP - Δευ 02 Φεβ 2004, 23:12:12
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
petrskar έγραψε:

εγω να ριξω;;; Splat Splat Splat Splat
kovac - Δευ 02 Φεβ 2004, 23:44:46
Θέμα δημοσίευσης:
Διαλιέεεεεεεχτεεεεεεεεεεε...

Είπαμε...τις μαζεύω...τις πουλάω...και παίρνω το RC!!!! Wink
mick206 - Δευ 02 Φεβ 2004, 23:55:49
Θέμα δημοσίευσης:
Kovac έγραψε:

Ναι Χρήστο! Laughing
Το RC Datsun Edition Evo VIII 4X4 Laughing Laughing Laughing Laughing
kovac - Τρι 03 Φεβ 2004, 03:27:22
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Kovac έγραψε:

Ναι Χρήστο! Laughing

Και tourbo αυτοκόλλητο κολλημένο πίσω!!!!!!!! Lol Lol Lol
Baphomet - Τρι 03 Φεβ 2004, 10:21:47
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
mick206 έγραψε:
Kovac έγραψε:

Ναι Χρήστο! Laughing

Και tourbo αυτοκόλλητο κολλημένο πίσω!!!!!!!! Lol Lol Lol

και λάστιχα Pirelli Scorpion 205/70/15 και ελατηρια χαμηλωματος 10ποντα και φωτακι αλλα κιτ εμπρος και πίσω και κοκκινα πιτσιλιστήρια και κοκκινα φυμέ...

το μαμησαμε κι αυτο το θέμα...
(ακολουθεί μύνημα sidobre " τα μυνηματα διαγράφηκαν γιατι οι γραφοντες είναι καφροι")
Sidobre - Τετ 04 Φεβ 2004, 16:09:30
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:

(ακολουθεί μύνημα sidobre " τα μυνηματα διαγράφηκαν γιατι οι γραφοντες είναι καφροι")

Το τί είσαστε εσείς δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σας κυνηγάω συνέχεια για να σβήνω! Ούτε επαγγέλομαι "γόμα" ούτε "blanco"... Laughing Wink
vangsgr - Πεμ 05 Φεβ 2004, 09:21:48
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
petrskar έγραψε:

Το τί είσαστε εσείς δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σας κυνηγάω συνέχεια για να σβήνω! Ούτε επαγγέλομαι "γόμα" ούτε "blanco"... Laughing Wink

Πάντως μύνημα sidobre ακολούθησε, έστω και με άλλο περιεχόμενο Wink
Sidobre - Τετ 25 Φεβ 2004, 15:09:33
Θέμα δημοσίευσης: Κοπή Πίτας την Τρίτη 2 Mαρτίου 2004
Εξ'αιτίας της Ανάβασης της Ριτσώνας η κοπή της πίτας δεν θα γίνει την Κυριακή 29 Φεβρουαρίου όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί...

Το 206 Club - Hellas, σας προσκαλεί όλους την Τρίτη 2 Μαρτίου 2004 στις 21:30, για την κοπή της Πίτας στο "Boudoir", Κόδρου 5 στον Πειραιά, απέναντι από την Πυροσβεστική (34ου Συντάγματος).

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί, να γνωριστούμε μεταξύ μας, να συζητήσουμε αλλά και να κόψουμε την σαρακοστιανή πρωτοχρονιάτικη πίτα μας!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Tony - Τετ 25 Φεβ 2004, 21:10:21
Θέμα δημοσίευσης:
Se ligo stelno photo gia to meeting Smile
Tony - Τετ 25 Φεβ 2004, 21:10:59
Θέμα δημοσίευσης:
Eipa gia na min prizete ton Sidobre pou einai afto to meros pou tha ginei to meeting skeftika na diefkolino ligo to ergo tou me merikes photo.

i kafeteria opos kai tha dite stin proti foto einai konta sto silo. Elpizo na diafotisi ligo opos tin eftiaksa Laughing

http://genji.image.pbase.com/u40/tony_206/upload/26380383.meeting1.gif

Ali mia photo se ligo megenthisi mpas kai katalavete tipota apo peiraios pou fenete kapos Cool

http://genji.image.pbase.com/u40/tony_206/upload/26380385.meeting2.gif

Ta leme sto meeting Voutsssssssss Twisted evil
Baphomet - Τετ 25 Φεβ 2004, 21:16:37
Θέμα δημοσίευσης:
μας διαφωτισες!
Confused
kovac - Τετ 25 Φεβ 2004, 21:34:53
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.driveme.gr/

Βάζεις διεύθυνση, επιλέγεις πόλη και είσαι οκ. Wink
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Τετ 25 Φεβ 2004, 21:50:29
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ;; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ;; ΘΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΡΙΤΣΩΝΑ!
Ghost Dog - Τετ 25 Φεβ 2004, 22:03:17
Θέμα δημοσίευσης:
καλη φαση Very happy , θα τα πουμε εκει και θα γνωρισουμε και τα νεα μελη που θα ερθουν.... Wink
DimiP - Πεμ 26 Φεβ 2004, 08:37:31
Θέμα δημοσίευσης:
θα χαρω να σας δω ολους εκει αλλα θα πρεπει να ειστε αρκετα γρηγοροι μια και δεν θα κατσω πανω απο 20 λεπτα!!! Rolling eyes

Βλεπετε δουλευω βραδυ και 22:00 πρεπει να ξεκιναω για τη δουλεια!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
shark_zak - Πεμ 26 Φεβ 2004, 10:24:20
Θέμα δημοσίευσης:
ΘΑ ΕΡΘΩ...ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ 206 ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΤ 600S .... Question Silly Question Silly Question
Kouzman - Πεμ 26 Φεβ 2004, 11:14:44
Θέμα δημοσίευσης:
θα προσπαθησω να ερθω και εγω με τον αδερφο μου μια βολτα... Το μαγαζι ειναι το γωνιακο στον πεζοδρομο που ειναι το Zapata σωστα???
ePhI - Πεμ 26 Φεβ 2004, 11:32:22
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
θα προσπαθησω να ερθω και εγω με τον αδερφο μου μια βολτα... Το μαγαζι ειναι το γωνιακο στον πεζοδρομο που ειναι το Zapata σωστα???

ΣΩΣΤΑ!!!!!! Wink
BUBA - Πεμ 26 Φεβ 2004, 20:39:39
Θέμα δημοσίευσης:
Μαγκες, θελω να ερθω κι εγω για μια πρωτη γνωριμια αν και αυτη την εποχη ψιλοπηζω με ενα project στη δουλεια και φευγω αργα..
Μα γιατι δεν γινεται καποια Κυριακη του 2004 που θα εχει και μεγαλυτερη προσελευση?
Ελπιζω μονο να μην εχει τιποτα ....καψονια για τους νεους...ξερετε αγγαρειες , μαγειρια, σκοπιες, .....πλυσιμο αυτοκινήτων παλαιών κ.τλ. Smile
Απο parking πως ειναι εκει κατω ? Δεν ξερω καλα τα μερη καθοτι "βορειος"
Ιδωμεν..
Tony - Πεμ 26 Φεβ 2004, 20:51:54
Θέμα δημοσίευσης:
Re pedes perasa apo to magazi pou tha ginei to meeting.

Orea i cafeteria to PARKING omos????

Kala vlepo na pernoume tis pinakides sta xergia kai na mazevoume klisis.

Alithia ama erthoun mono 20 aftokinita 206 'MONO' pou tha ta valoume??? Ante na ertoun opos sto telefteo meeting....ti kaname Embarassed Shocked Sad

Elpizo na vrethei i lisi kai oti leo na einai xazomares Very happy
Anipomono na sas do apo konta an kai malon tote to amaksi tha to exo sto sinergio Wink
BUBA - Πεμ 26 Φεβ 2004, 21:14:58
Θέμα δημοσίευσης:
Tony έγραψε:
Re pedes perasa apo to magazi pou tha ginei to meeting.
Orea i cafeteria to PARKING omos???? ......

Και απο οτι βλεπω Τοny δεν ανεβαινεις και πεζοδρομιο.
Παρομοιως!!
Ετσι πρεπει, καλα κανουμε για να δυσκολευει και λιγο Cool
Touristas - Πεμ 26 Φεβ 2004, 21:21:03
Θέμα δημοσίευσης:
Λεω να ερθω κι εγω σαν νεουδη που ειμαι :)Μενω και αρκετα κοντα οποτε !!!
Tony - Πεμ 26 Φεβ 2004, 22:08:21
Θέμα δημοσίευσης:
Re pedes skeftika kati pano sto thema tis cafeterias.

Afou epileksate peiraia giati den legate pros Olympico pou exei kai apla parking! Laughing Laughing
netblaster - Πεμ 26 Φεβ 2004, 23:12:49
Θέμα δημοσίευσης:
Οντως, ο Τοny εχει δικιο!!! Γιατι ενταξει, ολοι θελουμε να ερθουμε, αλλα τα αυτοκινητα που θα τα βαλουμε??? Και μη μου πειτε "καθημερινη, δεν θα εχει κοσμο" και τετοια!!! Μεστα κ***στενα αυτα δεν χωρας να περασεις καλα καλα!!! Και δεν θα ειναι ωραιο θεαμα να μας ξηλωσουν (στη χειροτερη περιπτωση) καμια πινακιδα!!! Anyway, ελπιζω να βρεθει λυση, αλλιως τι να κανουμε, θα υποστουμε τις οποιες συνεπειες!!!
OLGA - Παρ 27 Φεβ 2004, 09:52:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά γιατί κάνετε τα εύκολα δύσκολα?

Εχουμε κάνει συναντήσεις και σε μέρη με

μεγαλύτερο πρόβλημα parking ......

Δεν πτοιείται το κλουμπ μας απο τέτοια ....

Αλλωστε στα κάθετα στενάκια και στον πρώτο

παράλληλο δεξιά όπως έρχεσαι απο Αθήνα

υπάρχουν θέσεις ......ΕΛΑΤΕ εσείς πρώτα..... Rolling eyes

Εδώ βρήκαμε parking στο Μικρολίμανο

μπροστά στα Τρεχαντήρια .... Wink Shocked Cool
Ady - Παρ 27 Φεβ 2004, 10:09:37
Θέμα δημοσίευσης:
Παλιοχαρακτήρες, με ξαναγυρνάτε στα πάτρια εδάφη μετά από 16 χρόνια!!

Λίγο πιο πάνω τελείωσα το Λύκειο.....
Baphomet - Παρ 27 Φεβ 2004, 10:13:24
Θέμα δημοσίευσης:
Tony έγραψε:
Re pedes skeftika kati pano sto thema tis cafeterias.

Afou epileksate peiraia giati den legate pros Olympico pou exei kai apla parking! Laughing Laughing

εκει συχναζει άλλο αυτοκινητιστικο club... Confused
Sidobre - Παρ 27 Φεβ 2004, 10:36:43
Θέμα δημοσίευσης:
1ον: Το Μαγαζί θα είναι μόνο για εμάς. Κανένα Olympiko δεν θα έδινε όλο το μαγαζί έστω και καθημερινή.

2ον: Είναι όντως καθημερινή και πρόβλημα στο Parking μπορεί όντως να υπάρχει αλλά δεν νομίζω να μας πτοήσει.

3ον: Εχετε την αίσθηση ότι θα μας εμποδίσει τίποτα από το να περάσουμε καλά; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

EΝΑ ΘΑ ΠΩ.... ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ.... ΕΧΑΣΕ!
Ydwr - Παρ 27 Φεβ 2004, 10:44:38
Θέμα δημοσίευσης:
Μεσα (με 1000) και εγω για την κοπη της πιτας.

Τωρα οσον αφορα το στενοκωλο του parking, Idea γιατι δεν κανονιζουμε ανα περιοχες να κανουμε τα 206 mini - bus? Αντι για 4 206 με 1 ατομο Arrow 1 206 με 4 ατομα.

Ευχαριστως αναλαμβανω χρεη σοφερ για την μεταφορα του νευραλγικου μελους και ιδρυτη της power OUST Wink Laughing Οπως ειναι κατανοητο δεν θα μπορω να παρω αλλους. Ειπαμε Λιμο το 206 Laughing Laughing

Χωρις πλακα παντως οποιος γουσταρει απο Β - ΒΑ προαστεια βρισκομαστε και κατεβαινουμε μαζι. Ενα ραντεβουδακι π.χ. Χαλανδρι που μπορεις ανετα να παρκαρεις και μεταβαση στον τοπο κοπης της πιτας με ενα τουτου.
christhehealer - Παρ 27 Φεβ 2004, 11:04:30
Θέμα δημοσίευσης:
Eντάξει το λύσαμε το θέμα του parking.

Θα κατεδαφίσουμε την Πυροσβεστική και θα την κάνουμε parking για το club και εάν δεν φτάσει... όλο το τετράγωνο. Θα έχουμε τα Caterpillar standby.

Eάν δεν γίνει αυτό, θα έρχεστε γύρω-γύρω στο τετράγωνο και μόλις φτάνετε μπροστά στο μαγαζί θα κορνάρετε και θα σας φέρνει ο γκαρσόν το κομμάτι της πίτας και μόλις πάρουν όλοι το κομμάτι τους, ραντεβού στο parking του Olympiko και μετά πορεία μέχρι τα Λιμανάκια για σογλάκι στην καντίνα. Nα έχετε πιατάκι και χαρτοπετσέτες μαζί, για να μην πέσουν τρίμματα και λερώσουν το αυτοκίνητο.

Oι υπόλοιποι θα είμαστε μέσα στο μαγαζί και θα διασκεδάζουμε.
Tο τραπέζι των VIP, θα είναι κολλητά με αυτό του chat. Cool Laughing
Ady - Παρ 27 Φεβ 2004, 11:09:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ydwr έγραψε:
Ευχαριστως αναλαμβανω χρεη σοφερ για την μεταφορα του νευραλγικου μελους και ιδρυτη της power OUST Wink Laughing Οπως ειναι κατανοητο δεν θα μπορω να παρω αλλους. Ειπαμε Λιμο το 206 Laughing Laughing

Πάνο με σκλαβώνεις !!

Ενδέχεται όμως να κάνω και εγώ το σωφέρ για μερικούς VIP....

Ευχαριστώ πάντως....
Ydwr - Παρ 27 Φεβ 2004, 11:28:17
Θέμα δημοσίευσης:
Φτου γα**το. Δεν επιασε Sad

Παλι στους χαρτες θα ψαχνω και θα χαθω.... για πολλοστη φορα Very happy

Δεν υπαρχει λογος για "ευχαριστω". Ανοητα προβληματακια, οπως αυτο του parking, μου την βιδωνουν οταν ειναι να βρεθουμε σαν club ή να γνωριστουμε (νεος γαρ).

θεληση να υπαρχει, ολα τα αλλα γινονται.

Η προταση για συναντηση και μαζικη μεταφορα ισχυει προς καθε ενδιαφερομενο Exclamation
teoman - Παρ 27 Φεβ 2004, 11:31:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ydwr έγραψε:

Εμείς θα κάνουμε καλή παρέα Laughing
Και μιας και είσαι από εκεί,την τελευταία φορά που "χάθηκα" έψαχνα την Πεντέλης 45'... Rolling eyes
Ady - Παρ 27 Φεβ 2004, 11:33:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ydwr έγραψε:

Έλα εσύ μαζί μου....
Vaggelis - Παρ 27 Φεβ 2004, 11:47:20
Θέμα δημοσίευσης:
1ον: Όπως είπαν και άλλοι, έχουμε παρκάρει και σε πολύ χειρότερα σημεία, όπου είχαμε κατέβει και πολλά άτομα (βλέπε Τρεχαντήρια) και ας μας είχαν υποσχεθεί και πάρκινγκ μπροστά στο μαγαζί (......)
2ον: Παρακαλείται ο κύριος christhehealer, να ξεαραχνιάσει τα βιβλία με τους χάρτες και να ανεβάσει καμία φώτο, γιατί προβλέπω ....πολλές απώλειες (είχαμε πολλές στο πρόσφατο παρελθόν......)
3ον:Όπως είπε και ο αρχηγός του Γαλατικού Χωριού (βλέπε Sidobrix...), το μαγαζί θα είναι για πάρτη μας..... Άρα προβλέπεται ΠΑΝΙΚΟΣ...

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ..... (οι VIP θα παίρνουν απουσίες.....)

Y.Γ. δυο θέσεις παρακαλώ για το τραπέζι του chat.... merci...
shark_zak - Παρ 27 Φεβ 2004, 12:43:21
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα η καλητερη λυση για το παρκαρισμα ειναι η δικη μου (μηχανη) αρκει βεβαια να μην βρεχει.... Silly
shark_zak - Παρ 27 Φεβ 2004, 12:47:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ydwr έγραψε:

Exclamation

λοιπον εγω την τριτη δουλευω στο χαλανδρι μεχρι της 20:00, μπορουμε να συναντηθουμε καπου και να με ακολουθεις με το 206 σου απο πισω...
kovac - Παρ 27 Φεβ 2004, 13:59:40
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

Αργύρη θα μπορούσαμε να πηγαίναμε μαζί, αλλά δυστυχώς δε θα έρθω! Sad Γράφω και στις 3 και στις 4 του μήνα! Evil

Δε σας λέω να περάσετε καλά, γιατί θα περάσετε... Wink
Baphomet - Παρ 27 Φεβ 2004, 14:11:13
Θέμα δημοσίευσης:
παιδες θα ερθω τελικά...
αλλά δε ξερω που ειναι αυτο και ο χαρτης που ειδα μαλλον δε θα με βοηθησει ιδιαιτερα... do something Cool
PHSYBORG - Παρ 27 Φεβ 2004, 14:16:41
Θέμα δημοσίευσης:
Πέτρος έγραψε:
παιδες θα ερθω τελικά...
αλλά δε ξερω που ειναι αυτο και ο χαρτης που ειδα μαλλον δε θα με βοηθησει ιδιαιτερα... do something Cool

να σε παω εγω??
Ι ll be ur personal driver for da night ! Wink
Ydwr - Παρ 27 Φεβ 2004, 14:22:19
Θέμα δημοσίευσης:
Μα τι club ειναι αυτο επιτελους Exclamation Exclamation Exclamation

Δεν προλαβα να πω οτι εχω προβλημα με τους δρομους που δεν εχω περπατησει και να οι προτασεις για διευκολυνση.

Αδριανε, τωρα με σκλαβωσες εσυ και η προταση σου ειναι ακρως δελεαστικη και πιστευω θα την τιμησω... Επιφυλλασομαι μπας και γινει καμια στραβη Twisted evil και δεν μπορεσω τελικα. Θα σου στειλω πμ μεσα στο ΣΚ για να σου πω.

Ζαχαρια, ευχαριστω πολυ για την προταση σου αλλα βρε παληκαρι μου μαλλον βαρος θα ειμαι. Δηλαδη τι φταις εσυ που θα εισαι με την μηχανουλα σου να κοιτας πισω και να ανχωνεσαι αν ακολουθει ο χαμενος (εγω ειμαι αυτος Very happy )
PHSYBORG - Παρ 27 Φεβ 2004, 14:40:11
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.driveme.gr/Athens/AthensMap.ASP?wcu=$id=5_2004_02_27_12_26_13_187_65_66$cmd=4

Βολευει Πειραιως -Λαμπρακη κ δεξια μετα !
Baphomet - Παρ 27 Φεβ 2004, 14:41:13
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
Πέτρος έγραψε:
παιδες θα ερθω τελικά...

να σε παω εγω??
Ι ll be ur personal driver for da night ! Wink

oh!! what an honour! i am touched...
christhehealer - Παρ 27 Φεβ 2004, 22:24:01
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
2ον: Παρακαλείται ο κύριος christhehealer, να ξεαραχνιάσει τα βιβλία με τους χάρτες και να ανεβάσει καμία φώτο,

Βουαλά!!!!!!!!

Έχει και φλουρί...
pappaki - Παρ 27 Φεβ 2004, 23:35:57
Θέμα δημοσίευσης:
Για να δούμε θα καταφέρω να έρθω(εξεταστική Mad ),πάντως από ότι φαίνεται θα έχει πολύ κέφι........
netblaster - Σαβ 28 Φεβ 2004, 01:29:35
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παντως παω απο παραλιακη!!! Ολο ευθεια και εκει που κανει τη διχαλα για λιμανι στα δεξια και για την "ομηριδου σκυλιτση" στα αριστερα, εμεις στριβουμε αριστερα!!! Μετα παλι αριστερα στο πρωτο φαναρι και βγηκατε στην "34ου συνταγματος πεζικου" το μαγαζι ειναι στο "αριστερο χερι" , αφηνουμε το αυτοκινητο οπου και οταν βρουμε και παμε στη συμαζωξη!!! Ολα αυτα βαση χαρτη, ειμαι σωστος??? Ειναι λιγο πικρα για οσους δεν συχναζουν προς τα εκει!!!
margorita24(maria) - Σαβ 28 Φεβ 2004, 12:10:43
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημερα θα ερθω και εγω πιστευω να το βρω και να μην δυσκολευτω ειναι διπλα απο το ΣΙΛΟ?
mick206 - Σαβ 28 Φεβ 2004, 12:45:30
Θέμα δημοσίευσης:
margorita(maria) έγραψε:
ειναι διπλα απο το ΣΙΛΟ?

Ναι! Wink Δίπλα ακριβώς! Smile
margorita24(maria) - Σαβ 28 Φεβ 2004, 13:23:58
Θέμα δημοσίευσης:
ok τοτε θα τα πουμε την Τριτη το βραδακι !!!!
αντε αντε να σας δω κιολας ψαγμενους πεζουλεςςςςςςςςςςςςςςς
mick206 - Σαβ 28 Φεβ 2004, 13:50:33
Θέμα δημοσίευσης:
margorita(maria) έγραψε:
ψαγμενους πεζουλεςςςςςςςςςςςςςςς

Αυτό σίγουρα!!! Laughing Laughing Laughing
Δεν θα βρείς άλλους πιο ψαγμένους απο εμάς!! Surprised

Θα σου λέμε ιστορίες για το Far West,το Far Πήλιο,τη Far Ριτσώνα,τα Far Barbeque,Far Βελτιώσεις,Far Καγκουριές κτλ κτλ... Laughing Laughing Laughing
Ψαγμένα πράγματα δλδ... Wink Twisted evil Laughing Cool
nik7 - Σαβ 28 Φεβ 2004, 17:01:14
Θέμα δημοσίευσης:
kai ego mesa.. tha ta poume ekei...
Tony - Σαβ 28 Φεβ 2004, 17:11:42
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Eάν δεν γίνει αυτό, θα έρχεστε γύρω-γύρω στο τετράγωνο και μόλις φτάνετε μπροστά στο μαγαζί θα κορνάρετε και θα σας φέρνει ο γκαρσόν το κομμάτι της πίτας και μόλις πάρουν όλοι το κομμάτι τους, ραντεβού στο parking του Olympiko και μετά πορεία μέχρι τα Λιμανάκια για σογλάκι στην καντίνα. Nα έχετε πιατάκι και χαρτοπετσέτες μαζί, για να μην πέσουν τρίμματα και λερώσουν το αυτοκίνητο.

axxaxaxaxaaxxa den mporo na kratitho apo ta gelia mou Laughing
Vaggelis - Κυρ 29 Φεβ 2004, 02:59:36
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Βουαλά!!!!!!!!

Έχει και φλουρί...

Ρε μάστορα, χάρτη σου είπα να ανεβάσεις, όχι την πίτα που θα τοποθετηθεί στο τραπέζι του chat......
mick206 - Κυρ 29 Φεβ 2004, 13:58:21
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Ρε μάστορα

Μάστορας;; Rolling eyes Ο Χρήστος;; Rolling eyes Scratch Surprised Laughing Laughing Laughing
Που 'σαι Μάστωρα! Θα έρθεις στο σπίτι να μου φτιάξεις κάτι ψιλά μερεμέτια;; Laughing Laughing Laughing
Κερνάω cappuccino και φυσικά πύτα... Wink Laughing
christhehealer - Κυρ 29 Φεβ 2004, 22:45:04
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Ρε μάστορα, χάρτη σου είπα να ανεβάσεις, όχι την πίτα που θα τοποθετηθεί στο τραπέζι του chat......

Έχε χάρη κουμπάρε που έχουν απαγορευτεί οι δηλώσεις για το τραπέζι του chat. Cool Twisted evil Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing

mick206 έγραψε:
Μάστορας;; Rolling eyes Ο Χρήστος;; Rolling eyes Scratch Surprised Laughing Laughing Laughing
Που 'σαι Μάστωρα! Θα έρθεις στο σπίτι να μου φτιάξεις κάτι ψιλά μερεμέτια;; Laughing Laughing Laughing
Κερνάω cappuccino και φυσικά πύτα... Wink Laughing

Εγώ Μιχαλιό είμαι ο ανθρωπός σου.

Βάλε εσύ 8 αρνιά στην σούβλα, κανά-δυο γουρούνια, ένα βυτίο τσίπουρο και θα έρθω εγώ με τους υπόλοιπους επιστήμονες να κάνουμε τα μερεμετάκια που θες.

Μετά το φαϊ πάει πάντα ένα cappuccino Wink

Τώρα βέβαια δεν ξέρω εάν θα το φτιάξουμε ή θα το γκρεμίσουμε. Πάντως εμείς το καθήκον μας, θα το κάνουμε... Rolling eyes Laughing Laughing Laughing Laughing
...... - Κυρ 29 Φεβ 2004, 23:13:27
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω θα ερθω αλλα με προϋποθεσεις...
1)θελω παρκινκ μπροστα στο μαγαζι
2)θελω να πετυχω κατα τυχη το φλουρι...(τοση συζητηση εχει γινει γι αυτη τη πιτουλα)(το νου σας)
3)θελω να μιλησετε στον καθηγητη του μαθηματος που δινω την επομενη μερα για να το περασω...επιτελους...5φορες νομιζω ειναι αρκετες...φτανει πια...

ΥΓ. το δευτερο θελω μου απευθυνεται αυστηρα και μονο στα παιδια μου...

αυτα
με αγαπη
καγκουρομανα...
Skopeliths - Δευ 01 Μάρ 2004, 00:54:34
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια μολις ειδα την ανακοινωση και στενοχωρηθηκα γιατι δεν θα μπορεσω να ερθω Mad Crying or Very sad
Πριν λιγες μερες στραβοπατησα και γυρισε το ποδι μου και τωρα δεν μπορω να οδηγησω αλλα το χειροτερο...δεν πρεπει να το κουναω!πρεπει να το εχω ψηλα Crying or Very sad
Ελπιζω να περασετε τελεια!
Ευτυχως δεν θα χασω το paintball (ετσι θελω να πιστευω δηλαδη)
kovac - Δευ 01 Μάρ 2004, 03:46:14
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Touristas έγραψε:

Αργύρη θα μπορούσαμε να πηγαίναμε μαζί, αλλά δυστυχώς δε θα έρθω! Sad Γράφω και στις 3 και στις 4 του μήνα! Evil

Δε σας λέω να περάσετε καλά, γιατί θα περάσετε... Wink

Γράψτε λάθος... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Είμαι ήδη Αθήνα... Cool

Αργύρη αν θες να πάμε μαζί στείλε pm, αλλά εγώ 23.00 πρέπει να φύγω για...Πάτρα!!!!! Την Τετάρτη στις 9.00 γράφω. Evil

Θα σας δω εκεί λοιπόν...

Το μαγαζί είναι δίπλα στο κλουπμ σιλό, στο κάτω στενό (πεζόδρομος αν είδα καλά) στη μέση, δίπλα από ένα άλλο μαγαζί που έλεγε κάτι "mexican..." (δεν είδα καλά).

Για περισσότερες πληροφορίες για το που είναι το μαγαζί (επειδή επεξεργάστηκα το προηγούμενο post κατά λάθος.. Embarassed Embarassed )...
http://www.driveme.gr/
και επιλέγετε οδός "34ου συντάγματος" και πόλη "Πειραιάς" (χωρίς τα " και τα 2) και βλέπετε στο περίπου που είναι. Την Κόδρου δε τη βγάζει κατευθείαν, αλλά αν βάλετε την οδό που σας λέω, θα δείτε και την Κόδρου. Wink

206xs - Δευ 01 Μάρ 2004, 10:42:15
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν στραβώσει κάτι θα είμαι εκεί σε πρώτη πανελλήνια με το καινούργιο 206 αφού το παλαίμαχο xs έδωσε τη θέση του σε cc 2.0! καιρός να πάρω αυτοκολητάκι και για το καινούργιο. Όσο για το πάρκινγκ κάτι θα βρεθεί.
mick206 - Δευ 01 Μάρ 2004, 11:21:52
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά αμάν με αυτό το πάρκινγκ!! Rolling eyes
Λοιπόν ακούστε καλά!!! Λίγο πιο πάνω απο την επίσημη αντιπροσωπεία της Peugeot στον Πειραιά(για ευνόητους λόγους δεν λέω το όνομα) υπάρχει ένα πάρκινγκ... Αυτό το βράδυ είναι κλειστό οπότε άφοβα μπορείτε να βάλετε τα αυτοκίνητά σας! Εγώ εκεί το έβαλα όταν πήγα το Σάββατο Πειραιά για... Twisted evil Laughing διασκέδαση Laughing
Τα λέμε... Salute Cool
Vaggelis - Δευ 01 Μάρ 2004, 11:37:55
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Έχε χάρη κουμπάρε που έχουν απαγορευτεί οι δηλώσεις για το τραπέζι του chat. Cool Twisted evil Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing

Αμάν αυτοί οι VIP.....
Πολύ αυστηροί βρε παιδί μου....... με λίγο τσιπουράκι όμως, στρώνουν....

mick206 έγραψε:
Παιδιά αμάν με αυτό το πάρκινγκ!!
Λοιπόν ακούστε καλά!!! Λίγο πιο πάνω απο την επίσημη αντιπροσωπεία της Peugeot στον Πειραιά(για ευνόητους λόγους δεν λέω το όνομα) υπάρχει ένα πάρκινγκ... Αυτό το βράδυ είναι κλειστό οπότε άφοβα μπορείτε να βάλετε τα αυτοκίνητά σας! Εγώ εκεί το έβαλα όταν πήγα το Σάββατο Πειραιά για... διασκέδαση
Τα λέμε...

Πονηρίδη......
Να δω πόσα 206 θα χωρέσουν.......
shark_zak - Δευ 01 Μάρ 2004, 12:25:46
Θέμα δημοσίευσης:
Αλλαξανε λιγο τα πραγματα λογο εκτακτης δουλειας θα ειμαι κατω κατα της 22:30 ελπιζω να προλαβω το κομματι μου...εεεε Arrow Wink
kovac - Δευ 01 Μάρ 2004, 12:47:36
Θέμα δημοσίευσης:
Skopeliths έγραψε:
Παιδια μολις ειδα την ανακοινωση και στενοχωρηθηκα γιατι δεν θα μπορεσω να ερθω Mad Crying or Very sad
Πριν λιγες μερες στραβοπατησα και γυρισε το ποδι μου και τωρα δεν μπορω να οδηγησω αλλα το χειροτερο...δεν πρεπει να το κουναω!πρεπει να το εχω ψηλα Crying or Very sad
Ελπιζω να περασετε τελεια!
Ευτυχως δεν θα χασω το paintball (ετσι θελω να πιστευω δηλαδη)

Γιώργο έχεις pm.
mick206 - Δευ 01 Μάρ 2004, 14:01:01
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέχασα να σας πώ πως οι V.I.P θα έχουν την τιμή να παρκάρουν το αμάξι τους μπροστά απο το μαγαζί... Cool
Τι V.I.P θα ήταν άλλωστε... Laughing Very happy
kovac - Δευ 01 Μάρ 2004, 16:15:07
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Ξέχασα να σας πώ πως οι V.I.P θα έχουν την τιμή να παρκάρουν το αμάξι τους μπροστά απο το μαγαζί... Cool

Μπροστά από το μαγαζί??????????????? Shocked Shocked Shocked
Ίσα-ίσα που περνάει άνθρωπος από εκεί. Laughing Laughing Laughing
Μέσα στο μαγαζί καλύτερα...να το βλέπουν κι όλας. Wink
Gemini - Δευ 01 Μάρ 2004, 22:58:40
Θέμα δημοσίευσης:
θα ειμαι κ εγω(εμεις) εκει........ Wink (βλεπε flouri2003)
μπορει να μην σας αρεσει αλλα δεν ξεμπερδευετε ευκολα απο εμας..... Cool
christhehealer - Τρι 02 Μάρ 2004, 00:03:00
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:

Ευχαριστούμε για την προσφορά, μας τιμά, αλλά δεν θα έρθουμε με αμάξι...

Θα έρθουμε με limo και V.I.P. οδηγό όπως μας αρμόζει. Cool Razz Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Τρι 02 Μάρ 2004, 09:27:21
Θέμα δημοσίευσης:
Gemini έγραψε:

Θα έχουμε δηλσδή πανστρατία απόψε....... (και τα δυο φλουριά θα δώσουν το παρών....)
Έτσι-έτσι.....
Welcome back...
mick206 - Τρι 02 Μάρ 2004, 09:52:55
Θέμα δημοσίευσης:
Gemini έγραψε:

It's good to have you back!! Very happy Wink
teoman - Τρι 02 Μάρ 2004, 09:57:53
Θέμα δημοσίευσης:
Gemini έγραψε:

Ο μόνος λόγος για "να μην μας αρέσει",είναι αν σου ξανατύχει το φλουρί... Laughing Laughing Laughing

Πάρε λοιπόν τα sub σου και προχώρα στο γνωστό σημείο.Σας περιμένουμε.
ePhI - Τρι 02 Μάρ 2004, 10:43:12
Θέμα δημοσίευσης:
Gemini έγραψε:

Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
STELIOS - Τρι 02 Μάρ 2004, 17:13:48
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως κατεβαινει κανεις απο βορεια προαστια να παμε μαζι?
ΝΙΚΟΣ - Τρι 02 Μάρ 2004, 20:22:43
Θέμα δημοσίευσης:
Gemini έγραψε:

Τωρα για μπαρδον δηλαδη...........Επρεπε να κανεις καινουργια συνδεση και να εισαι ''μολις ηρθα'' Question Δεν μπορουσες δηλαδη να αλλαζες το Nick στο υπαρχων Question Ε νέε μου ........Νωε μου Question

Υ.Γ.Τελικα βρηκες ποσα χιλιομετρα ειναι η Συγγρου ή να ρωτησω σε αλλον Question Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ριξε 2 μπάτσες στο διπλα καθισμα σου γιατι βλεπω χαλαρωσε Very happy
DimiP - Τετ 03 Μάρ 2004, 01:25:57
Θέμα δημοσίευσης: Εντυπώσεις από την κοπή της πίτας 2004
οχι που δεν θα προλαβαινα να ανοιξω topic!!!!
Την ώρα λοιπον που καποιοι (τι καποιοι δηλ. ολοι!!!) διασκεδαζουν εγω δουλευω!! ΚΛΑΨ!!!
Τελος παντων, ωραιο το μαγαζακι δε λεω...
κι απο χωρο για parking...μμμμ... βρηκαμε σχετικα ευκολα...δεν μπορω να πω ΑΨΟΓΟ!
χαμενη πηγε η γκρινια για τη στενοτητα χωρου κι ελλιψης parking Twisted evil

η Βασιλοπιτα ;; χμ... αν δεχτουμε οτι το κομματι που μου "πεταξαν" ήταν υποσυνολο της πιτας...κιαυτο καλο ηταν Laughing Laughing !! φλουρι ομως δεν ειχε και στεναχωρηθηκα. γινεται πιτα χωρις φλουρι ;;
καποιες φημες οτι υπηρχαν 40 φλουρια στην πιτα δεν επιβεβαιωθηκαν δυστυχως Evil

πολλα νεα προσωπα ειδαμε και ευτυχως ολους σχεδον τους παλιους!!
γεια σου ΑλεΞ 3 χρονια ειχα να σε δω!! Laughing Laughing Laughing
Προεδρε το μπλοκακι ηταν ολα τα λεφτα! Rolling eyes
στην πορτα οταν πηγα να φυγω με σταματησαν 2-3 ξε-φουσκωτοι και ζητουσαν λεφτα αλλα εμειναν με...το μπλοκακι στο χερι Laughing Laughing
πιστευω οτι οσοι εμειναν μεχρι τελους θα περασαν και πολυ καλα, οσοι εφυγαν νωρις (και εγω) μαλλον εχασαν αλλα τι να γινει ;
αντε και του χρονου!!!

για πειτε μου σε ποιον επεσε το ΦΛΟΥΡΙ ;; Shocked
mick206 - Τετ 03 Μάρ 2004, 01:37:28
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα ότι και να πώ είναι λίγο!
Απο κάπου όμως πρέπει να ξεκινήσω! Smile
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που διοργάνωσαν τη Γιορτή!
Credits στους συνήθεις ύποπτους... Ady,Konstantinos-Judger-p206Mike(δεν μου αφήσατε άντερο μπαγάσες Laughing ),Lord Cypher,Olga,Ephi και και και πάει λέγοντας... Απέραντος ο κατάλογος!!!!! Ποιον να πρωτοβάλω!!

Ένα μπράβο στους νέους φίλους μας που περευρέθηκαν στο μαγαζί,που τους γνωρίσαμε και διασκεδάσανε κι αυτοί μαζί μας! Wink Καιρός ήταν να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η παρέα μας! Very happy Ελπίζω την επόμενη φορά να αφήσετε τις ντροπές και τους καναπέδες και να αρχίσετε να γνωρίζετε όσους περισσότερους μπορείτε!! Wink Laughing
Καταλαβαίνω οτι μερικοί έρχεστε για πρώτη φορά αλλα ούτε εγώ δεν ήμουν έτσι όταν πρωτοσυνάντησα την παρέα Laughing Αγκαλιάστε περισσότερο την παρέα! Πάντως και μόνο που κάνατε το πρώτο βήμα αρκεί! Smile Wink

Δυστυχώς για μένα απο την αβάσταχτη πείνα μου κατάπια το φλουρί... Shocked Rolling eyes Laughing Laughing Laughing
Δεν πειράζει όμως! Του χρόνου να είμαστε καλά και πάλι εδώ θα είμαστε... Very happy

Ζητάω συγνώμη στους θαυμαστές μου που αποχώρησα νωρίς απο το σχήμα... Μου φαίνεται πως ο μύθος του tequila man ξεφτίζει και αρχίζει να καταρρέει... Shocked Rolling eyes Laughing Laughing Laughing
chatasos - Τετ 03 Μάρ 2004, 02:03:32
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά, άλλη δουλειά δεν έχετε ?
Κόντρες κάνετε για το ποιος θα γράψει πρώτος???Twisted evil Twisted evil Twisted evil

mick206 έγραψε:

Ζητάω συγνώμη στους θαυμαστές μου που αποχώρησα νωρίς απο το σχήμα... Μου φαίνεται πως ο μύθος του tequila man ξεφτίζει και αρχίζει να καταρρέει... Shocked Rolling eyes Laughing Laughing Laughing

Εσύ μου χρωστάς ένα club-dance Shocked

ΥΓ: Ας μου εξηγήσει κάποιος προς τι ο πανικός όταν ανακοινώθηκε το όνομα του υποφαινόμενου Rolling eyes Shocked Rolling eyes Shocked Rolling eyes Shocked
Alex - Τετ 03 Μάρ 2004, 02:46:56
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Καλά, άλλη δουλειά δεν έχετε ?
Κόντρες κάνετε για το ποιος θα γράψει πρώτος???Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Ειδες τα παλιοπαιδα?

Παντως καλη η πιτα. Ειπαμε λιγο γαλατακι ηθελε.. Laughing Laughing Laughing Οσο για το ολο σκηνικο μετρησε πολυ.

Ιδιαιτερα χαρηκα για παλια reunions (ιδιαιτερα dimip, svstouk, chatasso που ειχα να δω απο περυσι). Επισης χαρηκα που γνωρισα το Πανο (Ydwr) που ειναι και γειτονας.

Αντε και εις ανωτερα... Το club εχει μπει σε καλο δρομο.
Nick_Dask - Τετ 03 Μάρ 2004, 02:46:56
Θέμα δημοσίευσης:
Egw pados to perimena diforetika den perimena toso poli kosmo!!!
Brabw se olous pou irthan kai tou xronou elpizw na eimaste poli perisoteri!!
Meta tin kopi tis pitas pigame 5-6 peugeot bolta limanakia kai bouta ita kali fasi..........elpizw na kanonizoume pio sixna teties boltes.... Wink Wink
PHSYBORG - Τετ 03 Μάρ 2004, 08:10:07
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ PUGβραδια !

Επιτελους γνωριστηκαμε κ απο κοντα με αρκετους !
Μονο εγω βλεπω ειμαι πρωινος ,ε !
Τι κανετε , το πηγατε μεχρι αργα μιση λεμε?
Ydwr - Τετ 03 Μάρ 2004, 08:50:27
Θέμα δημοσίευσης:
Και σου το ειπα ρε Alex πιες κανα ποτακι μπας και ζαλιστεις να πας για υπνο. Δεν με ακουσες και να τι επαθες. Καταντησες μπροστα απο το pc πρωι πρωι. Wink Very happy

Πραγματικα ηταν μια πολυ καλη βραδια Exclamation Χαρηκα ιδιαιτερα που γνωρισα αρκετους απο το club προσωπικα. Δεν λεω κανενα ονομα για να μην ξεχασω κανεναν και... Embarassed ...παρεξηγηθω. Οk σιγουρα θα μπορουσα να γνωρισω περισσοτερους αλλα ειμαι απο φυση μου λιγο ντροπαλο-κλειστο παιδι στην αρχη. Με το καιρο ομως θα δειτε Wink Θα καθομαι λιγοτερο στον καναπε και στην καρεκλα. Very happy

Παντα τετοια ρε παιδια. Παντα τετοια Exclamation
Vaggelis - Τετ 03 Μάρ 2004, 09:06:43
Θέμα δημοσίευσης:
Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση του 206 Club, πέρασε στην ιστορία.......
Όπως φαίνεται, κάθε φορά θα μαζευόμαστε και περισσότεροι......

Καταρχήν, θα ήθελα να συγχαρώ για πολλοστή φορά τους υπεύθυνους που κατάφεραν να μας μαζέψουν για άλλη μια φορά.....
Χάρηκα ΠΑΡΑ πολύ που είδα γνωστές φάτσες από το παρελθόν, που είχα να δω καιρό, με πρώτο-πρώτο τον forumάρχη.... (Τάσο, περισσότερες εμφανίσεις στο μέλλον, χ@σε την δουλειά....)
Χάρηκα επίσης που είδα και πολλά νεα μέλη (παιδιά για να ξεθαρρεύετε σιγά-σιγά... Wink )
Το φλουρί,δυστυχώς, δεν το ξανακέρδισα..... (Τάσο, το φλουρί που μου έδωσες, μετράει;;; )
Το κλου της βραδιάς, ήταν η προβολή των video από τα touring..... με έκαναν να σκεφτώ και να προβληματιστώ...
Άλλη μια αξέχαστη βραδιά, που θα σκέφτομαι και θα χαμογελώ.....

Άντε και του χρόνου στο Ο.Α.Κ.Α., κάτω από την στέγη Καλατράβα......
Baphomet - Τετ 03 Μάρ 2004, 09:41:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ηταν άψογα πραγματικά!
Χάρηκα που γνωρισα ακομα περισσότερα μέλη!
Όλα καλά και με την διοργανωση και με το μαγαζι και με το παρκινγκ.
Πάντα τέτοια παιδια!!! Wink Wink Wink
shark_zak - Τετ 03 Μάρ 2004, 09:47:18
Θέμα δημοσίευσης:
Να πω και εγω ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια ολα που διοργανωσαν την πιτα...παρολο που εφυγα νωρις λογο πρωινου ξυπνηματος, ηταν ολα και ολοι πολυ καλοι...

απλα εχω να ΑΝΑΚΟΙΝΟΣΩ μια νεα βουλευτικη υποψηφιοτητα του "Κου ΟΛΚΙΜΟΥ" τον οποιο θα μανατζαρω αυτοπροσωπος..... Silly Silly Silly
teoman - Τετ 03 Μάρ 2004, 09:54:35
Θέμα δημοσίευσης:
Για μια ακόμη φορά περάσαμε υπέροχα,και του χρόνου να είμαστε καλά να ξανακόψουμε την πίτα μας.Ένα μεγάλο μπράβο και στα παιδιά του ΔουΣου για την άψογη οργάνωση.

υγ.Εθεάθησαν περί τις 1:30πμ δύο ασημοκάγκουροι καθ'οδόν προς λιμς.Βρε,δεν "διασκεδάσατε" αρκετά στην κοπή? Laughing
(Εγώ πάντως πρόλαβα και έκανα νωρίτερα την "βόλτα μου" προς τα εκεί...) Cool
Kouzman - Τετ 03 Μάρ 2004, 10:06:13
Θέμα δημοσίευσης:
ολα πολυ ομορφα και χαιρομαι που το club εχει τοσο μεγαλη και καλη παρεα.

Δυστυχως επρεπε να φυγω νωρις λογω "οικογενειακων" υποχρεωσεων, ωστοσο ελπιζω να τα πουμε συντομα απο κοντα...
margorita24(maria) - Τετ 03 Μάρ 2004, 10:30:30
Θέμα δημοσίευσης:
καλημερα και απο μένα !!!
Θελω να πώ ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ ήταν μια φοβερη οργανωση
ολα ηταν τελεια απο το μαγαζι (parking ευτυχως ευκολα βρηκα) μεχρι ολους εσας που γνωρισα!!!
Βέβαια για μενα ηταν η πρωτη φορα που βρεθηκα με ολους εσας και εχω να πω οτι ειστε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ καθως το κεφιι και οι συζητησεις εδιναν και επαιρναν
Φυσικα σαν νεα ημουν λιγο ντροπαλουλα αλλα την επομενη φορα θα ειναι αλλιως
χαρηκα πολυ που γνωρισα πολλα παιδια που μιλαμε απο εδω μεσα και ηταν ολοι παρα πολυ φιλικη ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
christhehealer - Τετ 03 Μάρ 2004, 10:32:39
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα μύθος !!!!!

Άιντε μωρά μου και του χρόνου. Razz
Ady - Τετ 03 Μάρ 2004, 11:18:32
Θέμα δημοσίευσης:
Είμαστε ωραίοι !!!

Συνεχίζουμε το ταξίδι και όπου μας βγάλει.....
Svstouk - Τετ 03 Μάρ 2004, 11:49:59
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ έχω να πω ότι

η οργάνωση ήταν απαράδεκτη,
το σέρβις ανύπαρκτο,
το πάρκινγκ οδύσσεια,
τα παλιά μέλη σνομπ,
η "πόρτα" "κλειστή",

η μουσική χαμηλά,
ούτε ένα video wall δεν είχε,
η πίτα ξερή,
τα φλουριά όσα και τα κομμάτια της πίτας

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

.....και τι μας νοιάζει εμάς, ρε, αν εσείς περάσατε καλά στο Πήλιο; Cool

..
..
..

Εύγε στους υπεύθυνους για την οργάνωση του όλου σκηνικού! Wink

Χάρηκα πολύ που είδα πολλά παλιά γνωστά πρόσωπα (βλ. Alex, Vaggelis, Konstantinos), αλλά και καινούρια παιδιά. Χάρηκα για τη γνωριμία! Cool

Με το που μπαίνω μέσα λέω "Δε μπορεί, κάποιο λάθος έγινε, σε λάθος μαγαζί ήρθα. Δεν ξέρω κανέναν"! Νομίζω ότι η μεγάλη προσέλευση ήταν το clue της βραδιάς.

Άντε και του χρόνου! Wink
chatasos - Τετ 03 Μάρ 2004, 12:34:31
Θέμα δημοσίευσης:
48 + σήμερα
Vaggelis - Τετ 03 Μάρ 2004, 13:02:32
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
48 + σήμερα

Scratch Scratch Scratch Crazy
Ακόμα δεν γύρισες και άρχισες τους γρίφους πάλι.......
kovac - Τετ 03 Μάρ 2004, 13:22:20
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτρη δεν είσαι ο μόνος που έφυγε νωρίς! Ελπίζω αυτό να σε παρηγορεί! Wink
Βέβαια εγώ πρόλαβα και την κοπή! Razz
Άλλοστε γι' αυτό είχα έρθει από Πάτρα! Very happy

Λοιπόν, παίδες, χάρηκα που γνώρισα αρκετούς (κι όχι όλους Embarassed ) από σας και χάρηκα ιδιαίτερα με την κουβέντα που είχα με πολλούς από σας! Wink

Η πίτα...άψογη! Ρε παιδιά...αν δεν ήταν έτοιμη...όποιος την έφτιαξε θέλω συνταγή!!!!! Πολύ καλή! Wink
Αν και κάποια στιγμή τρόμαξα όταν το δόντι δάγκωσε το φυστίκι...λέω...ώπα το φλουρί...πάει το δόντι!!!! Laughing Laughing
Αλλά ταυτόχρονα κατάλαβα πως επρόκειτο για εσκεμένη τοποθέτηση φυστικικιού μηχανισμού από τους γνωστούς-άγνωστους για τρομοκράτηση των ανυποψίαστων μελών!!!! Laughing Laughing Laughing

Την επόμενη φορά θα χορέψουμε κι όλας!!!!! Laughing Laughing Laughing
Αυτή ήταν η δήλωση του Φίλιππου (phsyborg)... Twisted evil Twisted evil Twisted evil ...
Θ' ανεβούμε πάνω στα τραπέζια!!!!! Laughing Laughing Laughing

Τα συγχαρητήρια στους διοργανωτές...και να βλέπουμε πιο συχνά τέτοια...event ( Cool Cool Cool ατςςςςςςς)...

Αυτά παίδες...αν ξέχασα κάτι...συμπληρώνετε! Wink
christhehealer - Τετ 03 Μάρ 2004, 13:23:41
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
48 + σήμερα

Kαι είχα αρχίσει να ανησυχώ...

θα το πει... δεν θα το πει... Rolling eyes

Den mou les kardia mou, να σου κλείσουμε και μαγαζί να κάνεις τον αναβάτη των δίσκων Question Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP - Τετ 03 Μάρ 2004, 14:25:06
Θέμα δημοσίευσης:
RE SEIS THA MOY KANEIS POIOS KERDISE TO FLOYRI ???
Ady - Τετ 03 Μάρ 2004, 14:31:06
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

ΑΡΙΜΠΑ!
206xs - Τετ 03 Μάρ 2004, 15:39:43
Θέμα δημοσίευσης:
Το φλουρί το κέρδισε ένα παιδί με κόκκινο κάμπριο και 17ή 18 ζάντες που σύντομα θα κάνει τροπέτο σε δίλιτρο αλλά δεν θυμάμαι όνομα ή ψευδόνυμο!!! Ήταν πολύ ωραία βραδία χάρηκα που ξαναείδα κόσμο που είχα να δω πολύ καιρό χάρηκα ακόμα περισότερο από το γεγονός οτι παρότι έλλειψα αρκετό καιρό απο τις εκδηλώσεις ακόμα με θυμόσασταν! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου ευχήθηκαν για το καινούργιο 206 και να τους πώ οτι πάλι με 206 θα το αλλάξω όταν έρθει ο καιρός για να είμαι πάντα μέλος του κλάμπ...
shark_zak - Τετ 03 Μάρ 2004, 15:41:42
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Δημήτρη δεν είσαι ο μόνος που έφυγε νωρίς! Ελπίζω αυτό να σε παρηγορεί! Wink
Βέβαια εγώ πρόλαβα και την κοπή! Razz
Άλλοστε γι' αυτό είχα έρθει από Πάτρα! Very happy

Λοιπόν, παίδες, χάρηκα που γνώρισα αρκετούς (κι όχι όλους Embarassed ) από σας και χάρηκα ιδιαίτερα με την κουβέντα που είχα με πολλούς από σας! Wink

Η πίτα...άψογη! Ρε παιδιά...αν δεν ήταν έτοιμη...όποιος την έφτιαξε θέλω συνταγή!!!!! Πολύ καλή! Wink
Αν και κάποια στιγμή τρόμαξα όταν το δόντι δάγκωσε το φυστίκι...λέω...ώπα το φλουρί...πάει το δόντι!!!! Laughing Laughing
Αλλά ταυτόχρονα κατάλαβα πως επρόκειτο για εσκεμένη τοποθέτηση φυστικικιού μηχανισμού από τους γνωστούς-άγνωστους για τρομοκράτηση των ανυποψίαστων μελών!!!! Laughing Laughing Laughing

Την επόμενη φορά θα χορέψουμε κι όλας!!!!! Laughing Laughing Laughing
Αυτή ήταν η δήλωση του Φίλιππου (phsyborg)... Twisted evil Twisted evil Twisted evil ...
Θ' ανεβούμε πάνω στα τραπέζια!!!!! Laughing Laughing Laughing

Τα συγχαρητήρια στους διοργανωτές...και να βλέπουμε πιο συχνά τέτοια...event ( Cool Cool Cool ατςςςςςςς)...

Αυτά παίδες...αν ξέχασα κάτι...συμπληρώνετε! Wink

που ησουν χομενος και δεν σε ειδα... Question Silly
Ady - Τετ 03 Μάρ 2004, 15:49:43
Θέμα δημοσίευσης:
206xs έγραψε:
Το φλουρί το κέρδισε ένα παιδί με κόκκινο κάμπριο και 17ή 18 ζάντες που σύντομα θα κάνει τροπέτο σε δίλιτρο αλλά δεν θυμάμαι όνομα ή ψευδόνυμο!!!

ΑΡΙΜΠΑ!

Αυτό είναι το nickname του χθεσινού τυχερού.
Ghost Dog - Τετ 03 Μάρ 2004, 16:29:16
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Δεν έχουμε πει τόσες φορές να μη γράφουμε με λατινικούς χαρακτήρες?Ε??? Confused Όταν μπαίνετε στο ριμοδο-φόρουμ ας διαβάζετε και τους κανόνες λειτουργίας του… Shocked Shocked
Αχ εσείς οι νιούμπιδες!!!!!! Silly Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing
mick206 - Τετ 03 Μάρ 2004, 17:46:05
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Εσύ μου χρωστάς ένα club-dance Shocked

Ok! Laughing
chatasos έγραψε:
ΥΓ: Ας μου εξηγήσει κάποιος προς τι ο πανικός όταν ανακοινώθηκε το όνομα του υποφαινόμενου Shocked Rolling eyes Shocked Rolling eyes Shocked Rolling eyes

Αυτός είμαι εγώ; Rolling eyes Scratch Laughing Cool
ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ - Τετ 03 Μάρ 2004, 19:02:10
Θέμα δημοσίευσης:
Πως τα περάσατε? Αντε και του χρόνου!!
Και κανονίστε κάπου στη μέση της διαδρομής ώστε να ρθουμε και εμείς!!!
ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ - Τετ 03 Μάρ 2004, 19:03:44
Θέμα δημοσίευσης:
Όλκιμος έγραψε:
206xs έγραψε:
Το φλουρί το κέρδισε ένα παιδί με κόκκινο κάμπριο και 17ή 18 ζάντες που σύντομα θα κάνει τροπέτο σε δίλιτρο αλλά δεν θυμάμαι όνομα ή ψευδόνυμο!!!

ΑΡΙΜΠΑ!

Αυτό είναι το nickname του χθεσινού τυχερού.

Δεν πιστεύω να μη βγάλατε κομμάτι και για εμάς??????? Crying or Very sad Crying or Very sad
Θα διαμαρτυρηθώ στον Πρόεδρο!!
douf - Τετ 03 Μάρ 2004, 19:53:15
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντα τέτοια και του χρόνου καλήτερα και περισότεροι.
Μπράβο στους οργανωτές,αλλά και σ' αυτούς που τους τίμησαν
με την παρουσία τους Wink Laughing Wink
Touristas - Τετ 03 Μάρ 2004, 20:09:30
Θέμα δημοσίευσης:
Ενα μεγαλοω μπραβω κι απο μενα ολα ηταν υπεροχα !!! Χαρικα που γνωρηστικαμε κι απο κοντα με αρκετα παιδια !! Very happy Παντως δεν περειμενα τοσο κοσμο τελικα ειμαστε πολοι τρελοι Razz !! Και του χρονου ακομα περισοτεροι!! Να εισαστε καλα περασα πολυ ωραια και ας εφυγα νωρις να τα ξαναπουμε συντομα Cool

ΥΓ:Τωρα ηρθα απο την δουλεια........ Confused
mick206 - Τετ 03 Μάρ 2004, 22:36:53
Θέμα δημοσίευσης:
Βούλα-Βαγγέλης έγραψε:
Πως τα περάσατε? Αντε και του χρόνου!!
Και κανονίστε κάπου στη μέση της διαδρομής ώστε να ρθουμε και εμείς!!!

Ώπα!! Η Βούλα κι ο Βαγγέλης!!!! Very happy Very happy Very happy
Που είστε χαμένοι εσείς ρε παιδιά;; Rolling eyes
Στο μαγαζί έπαιζε videάκι με αποσπάσματα απο διάφορες εκδηλώσεις και φυσικά ήσασταν κι εσείς μέσα! Smile Wink
Να μην χάνεστε! Άντε και θα τα πούμε απο κοντά καρντάσηδες! Smile
Tony - Πεμ 04 Μάρ 2004, 00:09:42
Θέμα δημοσίευσης:
Nick_Dask έγραψε:
Egw pados to perimena diforetika den perimena toso poli kosmo!!!
Brabw se olous pou irthan kai tou xronou elpizw na eimaste poli perisoteri!!
Meta tin kopi tis pitas pigame 5-6 peugeot bolta limanakia kai bouta ita kali fasi..........elpizw na kanonizoume pio sixna teties boltes.... Wink Wink

Kathe pempti meta tis 11:00 stin Vouta!!! Opios arostos iparxi as proselthi stin trelamas Razz Laughing
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 04 Μάρ 2004, 00:56:33
Θέμα δημοσίευσης:
ουρδα νεροβραστη έγραψε:
Ζητάω συγνώμη στους θαυμαστές μου που αποχώρησα νωρίς απο το σχήμα...

Splat Splat Splat Splat Splat .....καιρο ειχα να σου πεταξω και φυσικα δεν με αφησες χωρις λογο Laughing Laughing Laughing

Ωραια ηταν για αλλη μια φορα......Ευγε στα παιδια στην πορτα με το μπλοκακι....Ευγε στον Ady που χωρεψε αυτο που χωρεψε.Γρηγορο το παρκινγκ ειδικα αν εχεις ασπρο κακο με μπλε κλουβι.

Οι νεοι να αφησουν επιτελους τους καναπεδες και να αρχισουν να γνωριζουν κοσμο.

Ααααα και βαρεθηκα να ταζω βολτες με το 106.

παιδια οσο προλαβαινετε γιατι σε λιγο καιρο την θεση του 106 θα παρει ενα μικρο και ταπεινο CLIO με τα διακριτηκα SPORT στο τελος

Δεν πιστευω βεβαια οτι θα ειναι λογος να φυγω απο το Club MAΣ. Wink Wink Wink
kovac - Πεμ 04 Μάρ 2004, 03:27:46
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

Κι εγώ μία που σε είδα που πήρες την πίτα και μία που σε έχασα!!!! Laughing Laughing
Αρχικά ήμουν μες το πλήθος, μετά σε μία γωνία Rolling eyes , μετά έκοψα μία γύρα, μετά βγήκα λίγο έξω, μετά ξαναμπήκα, κόψαμε την πίτα και στο καπάκι (αφού έκανα και μια 2η γύρα να χαιρετίσω όσους γνώρισα) την έκαναααααα! Ουφ, τα 'πα! Laughing Laughing Laughing
shark_zak - Πεμ 04 Μάρ 2004, 09:13:57
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Κι εγώ μία που σε είδα που πήρες την πίτα και μία που σε έχασα!!!! Laughing Laughing
Αρχικά ήμουν μες το πλήθος, μετά σε μία γωνία Rolling eyes , μετά έκοψα μία γύρα, μετά βγήκα λίγο έξω, μετά ξαναμπήκα, κόψαμε την πίτα και στο καπάκι (αφού έκανα και μια 2η γύρα να χαιρετίσω όσους γνώρισα) την έκαναααααα! Ουφ, τα 'πα! Laughing Laughing Laughing

Α εσυ εφυγες πιο γρηγορα και απο εμενα... Arrow Exclamation
mick206 - Πεμ 04 Μάρ 2004, 12:02:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ψαράκι φρέσκο ΄και καλά΄ ψιλοκομμένο έγραψε:
.....καιρο ειχα να σου πεταξω και φυσικα δεν με αφησες χωρις λογο Laughing Laughing Laughing

Ναι καλά εσύ μη χάσεις!! Κολομπαρά!! LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Splat Splat Splat Splat Splat Splat

Ο αλλα λέω κι άλλα κάνω... έγραψε:
Ωραια ηταν για αλλη μια φορα......Ευγε στα παιδια στην πορτα με το μπλοκακι....Ευγε στον Ady που χωρεψε αυτο που χωρεψε.Γρηγορο το παρκινγκ ειδικα αν εχεις ασπρο κακο με μπλε κλουβι.

Οι νεοι να αφησουν επιτελους τους καναπεδες και να αρχισουν να γνωριζουν κοσμο.

Ναι ρε Νίκο βαρεθηκαμε να σε βλέπουμε!! Όλο απο εδώ κι απο εκεί γύρναγες! Splat Splat Splat Παλιο τούρτα!

Όταν σε έβλεπα στο video wall μου ήρθε να ανοίξω το κουτί με τις σφαλιάρες για να σε κυνηγήσουν και να σε κατασπαράξουν... LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
mick206 - Πεμ 04 Μάρ 2004, 12:10:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Αίσωπος και πολλά υποσχόμενος πιλότος έγραψε:
Ααααα και βαρεθηκα να ταζω βολτες με το 106.

παιδια οσο προλαβαινετε γιατι σε λιγο καιρο την θεση του 106 θα παρει ενα μικρο και ταπεινο CLIO με τα διακριτηκα SPORT στο τελος

Λογικό είναι να βαρέθηκες... Το αφύσικο θα ήταν να το πραγματοποιούσες κιόλας... Laughing Laughing Laughing Βλέπεις εγώ ζαλίστικα απο τις τόσες βόλτες που κάναμε, μου κόπηκε η περίοδος τουλάχιστον 5 φορές και δαγκώνοντας τη ταυτότητα την κατάπια άλλες 4!! Να μου λείπει το βύσσινο και η βόλτα ξανά μαζί σου! Laughing Ούρδα! Laughing

Εγώ θα έλεγα να πάρεις ένα μικρό και ταπεινό CLIO με τα διακριτικά ELEGANCE... Laughing Laughing Laughing

Μεγάλε εδώ γράφουμε για την πίτα... Άμα θες άνοιξε ένα topic με θέμα τις προεκλογικές παροχές! Laughing
netblaster - Πεμ 04 Μάρ 2004, 15:49:06
Θέμα δημοσίευσης:
Η συμαζωξη του κλουμπ ηταν αριστη!!! Πραγματικα δεν περιμενα τοσο κοσμο μαζεμενο... Αντε να δουμε ποτε θα κανονιστει η επομενη επισημη συναντηση!!! Ελπιζω μεχρι τοτε να εχουμε βρει τη "γιαφκα" του κλουμπ μας!!!
OLGA - Πεμ 04 Μάρ 2004, 16:19:27
Θέμα δημοσίευσης:
Μας είπαν ελάτε να κόψουμε την Πίτα

Δεν μας είπαν ελάτε και θα γίνετε ΠΙΤΑ Shocked

Ευτυχώς που είχα τον Μιχαλάκη να πίνει τα
άσπρα σφηνάκια που με κέρναγαν καθότι εγώ
προτιμούσα τα κόκκινα..... Wink

Για άλλη μια φορά όπως και όλες τις προηγούμενες
όλα ήταν τέλεια ΜΠΡΑΒΟ παιδιά
mick206 - Πεμ 04 Μάρ 2004, 17:00:40
Θέμα δημοσίευσης:
OLGA έγραψε:
άσπρα σφηνάκια

ΧρυΣΣΣό μου διευκρίνησε σε παρακαλώ στον κόσμο οτι τα άσπρα σφηνάκια ήταν τεκίλες...
Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλα εδώ στο forum υπάρχουν άτομα( να σαν τον Teoman καλή του η ώρα Laughing ) που κρέμονται απο τα χείλη μας για να ξεστομίσουμε μια λέξη όπου με αυτήν θα γίνει χαλασμός... Laughing Laughing Laughing Laughing
Τεό πλάκα κάνω έτσι; Wink
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 04 Μάρ 2004, 17:56:49
Θέμα δημοσίευσης:
sexy lady έγραψε:
Μας είπαν ελάτε να κόψουμε την Πίτα

Δεν μας είπαν ελάτε και θα γίνετε ΠΙΤΑ Shocked

άσπρα σφηνάκια που με κέρναγαν καθότι εγώ
προτιμούσα τα κόκκινα..... Wink

Για άλλη μια φορά όπως και όλες τις προηγούμενες
όλα ήταν τέλεια ΜΠΡΑΒΟ παιδιά

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Απορω απο ποιον αρχισες να παιρνεις τετοιο χιουμορ Laughing Laughing Laughing Ευγε Wink
ΑΡΙΜΠΑ! - Πεμ 04 Μάρ 2004, 20:49:57
Θέμα δημοσίευσης: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ

ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΗΡΘΑ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ Twisted evil ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΩ
ΚΑΙ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΝΕΡΑ Shocked Shocked Shocked
christhehealer - Πεμ 04 Μάρ 2004, 22:29:30
Θέμα δημοσίευσης:
Συγχαρητήρια Νικόλα!!!!

Σου εύχομαι αυτό το φλουρί να σου φέρει όλα τα καλά. Razz

....

Και καλά οι οργανωτές μια χαρά τα έσιαξαν και περάσαμε όλοι καλά.
Μην ξεχάσουμε να πούμε κι ένα ξεχωριστό μπράβο στον άνθρωπο που έφτιαξε το videακι με τα touring...

Μπράβο Ephi!!!!!!!!!!!!!!

Kαλά ο περιορισμός στα Live είναι αδιαπραγμάτευτος, έστω και χωρίς ήχο Laughing Laughing
shark_zak - Παρ 05 Μάρ 2004, 09:22:17
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Μην ξεχάσουμε να πούμε κι ένα ξεχωριστό μπράβο στον άνθρωπο που έφτιαξε το videακι με τα touring...

Kαλά ο περιορισμός στα Live είναι αδιαπραγμάτευτος, έστω και χωρίς ήχο Laughing Laughing

οντος πολυ καλη δουλεια σαν ταινια του παρελθοντος ηταν με πολλες καλες αναμνησεις....
Μπράβο Ephi!!!!!!!!!!!!!! Silly
OLGA - Παρ 05 Μάρ 2004, 10:25:03
Θέμα δημοσίευσης:
ex tequila man έγραψε:

ΧρυΣΣΣό μου διευκρίνησε σε παρακαλώ στον κόσμο οτι τα άσπρα σφηνάκια ήταν τεκίλες...

Πουλάκι μου ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΖΩ ότι τα άσπρα σφηνάκια ήταν TEQUILA
κερασμένα απο τ αφεντικό......... Wink

Εντάξει ΤΕΟ Laughing

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Απορω απο ποιον αρχισες να παιρνεις τετοιο χιουμορ Laughing Laughing Laughing Ευγε Wink

Αχ αυτές οι "κακές" Wink παρέες τι κάνουν

ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑΑΑΑΑ Shocked με το "κακό" άσπρο 106 με το μπλέ κλουβί Love
teoman - Παρ 05 Μάρ 2004, 10:31:17
Θέμα δημοσίευσης:
OLGA έγραψε:

Αχ αυτές οι "κακές" Wink παρέες τι κάνουν

ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑΑΑΑΑ Shocked με το "κακό" άσπρο 106 με το μπλέ κλουβί Love

Ειδικά για σένα μπορούμε να κανονίσουμε μια μπλε κλούβα να κάνεις τις βόλτες σου.Εκεί μέσα να δεις "κακές παρέες" που θα κάνεις... Laughing
VaggeLena - Παρ 05 Μάρ 2004, 10:51:41
Θέμα δημοσίευσης:
Σε όλα τα παιδιά που οργάνωσαν τη βραδιά ένα τεράστιο
ΜΠΡΑΒΟ!
Ήταν όλα υπέροχα και ειδικά το βιντεάκι άπαιχτο (αν και ζηλέψαμε λίγο που είδαμε πόσο καλά περνάτε στα touring! Rolling eyes ) Άντε και του χρόνου διπλοί (σε μέλη πάντα!!!) Very happy
ePhI - Παρ 05 Μάρ 2004, 10:52:22
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.....!!!!!!!!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ BRAVO ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.....
ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ BRAVO ΣΤΟΝ Lord Cypher ΓΙΑ ΤΗΝ IΔΕΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ(videaki)!!! Very happy Very happy Very happy Very happy

Υ.Γ Πάντα τέτοιες συγκεντρώσεις να κάνουμε Wink Wink Wink Wink Wink
ΝΙΚΟΣ - Παρ 05 Μάρ 2004, 17:40:41
Θέμα δημοσίευσης:
VaggeLena έγραψε:
Άντε και του χρόνου διπλοί (σε μέλη πάντα!!!) Very happy

...ή και σε κιλα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Με λιγα λογια να γινετε ολοι τουρτες Laughing Laughing Laughing

Και μια Splat για τον Μακη γιατι κανει τον καράτζια ή αλλιως τον κογκολεζο Laughing
pugsang - Δευ 08 Μάρ 2004, 08:06:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ειπα και εγω...Δεν θα ριξει ντοματα αυτο το παιδι....

Καιρο ειχες ρε..Αρρωστος ήσουν??

χαχαχαχα Την γλύτωσα...
Skull - Τρι 09 Μάρ 2004, 19:09:06
Θέμα δημοσίευσης:
Αφου τελειωσε η περιοδος της κοπης πιτας στην Αθηνα τι λεει το Συμβουλειο μας και για την Β.Ελλαδα??? Confused

Ποτε με το καλο θα γινει αυτο μου ειπε ο Τaσος στο chat??
1.1 i love you - Σαβ 13 Μάρ 2004, 23:20:40
Θέμα δημοσίευσης:
beer beer Μπράβο παιδιά άντε και του χρόνου διπλοί και η κοπή να γίνει σε πιό προσιτό μέρος μπας και μπορέσουμε κι εμείς κι έρθουμε Thumb right Thumb right Ο τυχερός τι πήρε εκτός απο το φλουρί Question Question
netblaster - Κυρ 14 Μάρ 2004, 17:01:56
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Γιαννη, ο τυχερος μαζι με το φλουρι πηρε και μια συνδρομη για το club (γιατι σε λιγο καιρο θα γινει συνδρομητικο...) και αν δεν κανω λαθος, αυτοκολλητο και την καρτα του club!!! Την επομενη φορα ευελπιστω να γινει κοπη της πιτας στον ειδικο χωρο που ψαχνουν τα παιδια για να "στεγασουν" το club!!! Very happy
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες