DimiP έγραψε: |
θα προσπαθησω να ειμαι εκει !
προλαβαινω να ειμαι στην Αθηνα στις 15.00 που πιανω δουλεια ;;; |
Πως παμε Παρνηθα ;;;
κανενας "Νοτιος" να παμε μαζι ;;; |
PoiSoN® έγραψε: |
ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!! ![]() Οσοι θελουν,ξερει ο πατερας μου το πως παμε παρνηθα!!! ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ!!! ![]() |
p206mike έγραψε: |
Και γω μέσα καλλιθεότες ΜΕ ΤΟ LOBBY ΣΑς...Μην ξεχνατε το Νεοσμυρνιοτάκι... επειδή είμαι μειονότητα όσον αφορά την περιοχή εδώ μέσα όλο με ξεχνατε ενταξει???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
Αφου ξεκινας απο Καλλιθεα, να βρεθουμε να παμε μαζι . στειλε PM |
danielos έγραψε: |
παμε μαζι ρε DimiP αλλα το θεμα ειναι οτι ουτε και εγω ξερω πως ακριβως να παω!!! ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Mέσω Mαραθώνα > Bαρνάβα > Kαλάμου > Mαλακάσας > Mερκούρη, χωρίς να το πιέσω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konstantinos έγραψε: |
Δεν μου λες... ? περνάς απο Διόνυσο για να κατέβεις Μαραθώνα?
Εάν ναι, τότε σ΄ ακολουθώ κατά πόδας. |
konstantinos έγραψε: |
Σημειώσεις έχεις πάρει ή θα πάμε στο ψαχουλευτό ? ![]() |
Tι σημειώσεις; Σαν αυτές τις μαϊμού, του αλουνού; Eγώ έχω κανονικές. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Και γω μέσα καλλιθεότες ΜΕ ΤΟ LOBBY ΣΑς...Μην ξεχνατε το Νεοσμυρνιοτάκι... επειδή είμαι μειονότητα όσον αφορά την περιοχή εδώ μέσα όλο με ξεχνατε ενταξει???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
danielos έγραψε: | ||
παμε μαζι ρε DimiP αλλα το θεμα ειναι οτι ουτε και εγω ξερω πως ακριβως να παω!!! ![]() ![]() ![]() |
Lord Cypher έγραψε: |
Δεν τα λέμε την Κυριακή (19/01) στο Μικρολίμανο για καφεδάκι? |
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_X έγραψε: |
Με αφορμη την κοπη της πιτας θα ηθελα να κανω μια προταση που ισως να ειναι και "πατατα". Μενω ακριβως διπλα στο mx-5 club οπου την Κυριακη στις 12/1 εκοψε την δικη του πιτα.Κατα τη διαρκεια της εκδηλωσης υπηρχε ενα συνεργειο με επαγγελματικη καμερα που επαιρνε πλανα.Απο οτι εμαθα μετα ηταν απο καποιο καναλι.Δεν γνωριζω αν προβληθηκε τελικα κατι απο την τηλεοραση αλλα θα αξιζε τον κοπο να ενημερωθουν καποια ΜΜΕ και για την δικη μας εκδηλωση και ποιος ξερει????? Αν μας"κατσει" θα ειναι μια πρωτης ταξης διαφημιση με ολα τα πλεονεκτηματα που συνεπαγεται αυτο.Και εμενα μου φενεται δυσκολο να ερθει καποιο συνεργειο αλλα και απο την αλλη.........κι αν σου κατσει? |
christhehealer έγραψε: | ||
Το ξεχάσαμε ήδη. Αυτοί την πάρτη τους και εμείς την δική μας. Ευχαριστώ που μου το είπες. Άκου κάμερες ο Λύμπε. Έ ρε γέλια με το δούλεμα που θα πέσει ![]() ![]() ![]() ![]() |
danielos, p206mike, poisonR, Vaggelis εχετε PM.
αλλος για τη βαρκα μααας;;; ![]() ![]() ![]() αλλος Νοτιος για Παρνηθαααα;;;; ![]() ![]() αλλος για τη βαρκα μααααας;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mick206 έγραψε: |
Έλα να βλέπω και τον Πειραιά να μαζεύεται!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Dimip είμαι και εγώ μέσα αρκεί να μην δουλεύω εκείνη τη μέρα. "Να ερθω και εγω ...πειραζει???" Ποιόν να πειράζει ρε nikel η παρουσία σου??? ![]() ![]() ![]() Αυτός που θα βρεί το φλουρί τί κερδίζει??? ![]() ![]() ![]() |
Tomcat έγραψε: |
Αυτός ο οποίος θα βρεί το φλουρί μάλλον θα κερδίσει το τελευταίο αυτοκόλλητο του Club!!! Ανεκτίμητης αξίας , συλλεκτικό!!! ![]() ![]() ![]() |
Θέλω αυτοκόλλητο!!!! Τώρα τώρα τώρα!!!! ![]() ![]() ![]() Ταρατατζούμ ταρατατζούμ ![]() ![]() ![]() Χωρίς πλάκα τώρα,θα διανέμονται καρτούλες και αυτοκόλλητα στην κοπή της πίτας για όσους δεν πρόλαβαν τον Sidobre;; Άντε να βάλουμε το αυτοκολλητάκι πίσω να γουστάρουμε!! ![]() ![]() Απ' ότι έμαθα φωσφορίζει κιόλας ε; ![]() Σωστοοοοοοοοός ![]() |
θα προσπαθησω να ειμαι εκει !
προλαβαινω να ειμαι στην Αθηνα στις 15.00 που πιανω δουλεια ;;; |
TZAG έγραψε: | ||
Δημητράκη αν πας, πως θα έρθεις στη δουλειά μετά ![]() ![]() ![]() ![]() Για άλλη μιά φορά θα είμαι απών...γ@μ0 την γκαντεμιά και την απογευματινή βάρδιά μου ![]() |
Παίδες και εγώ μέσα...
DimiP δεν πιστεύω να είσαι αυτός με τις Polaris τις ζάντες που παρκάρει κοντά μου σε υπόγειο γκαράζ?! Και εγώ Πειραιώτης όπως καταλάβατε. Δεν τα λέμε την Κυριακή (19/01) στο Μικρολίμανο για καφεδάκι? Όλοι οι πιστοί προσέλθετε! Να δούμε και πως θα πάμε πάνω! (καλό και το Καζίνο! - αρκεί να φύγουμε με το Πεζούλι μας και όχι με τα πόδια!) |
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΔΗ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ: ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΠΟΥ (ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΑ MOTORDROME) ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΞΗς: DIMIP ΤΟΜCAT BYRON206 LORD CYPHER POISONR VAGGELIS NIKEL MICK206 DANIELOS ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ;;;; ΜΙΛΑΤΕ ΩΡΕ!! |
danielos, p206mike, poisonR, Vaggelis εχετε PM.
αλλος για τη βαρκα μααας;;; ![]() ![]() ![]() αλλος Νοτιος για Παρνηθαααα;;;; ![]() ![]() αλλος για τη βαρκα μααααας;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DIMIP ΤΟΜCAT BYRON206 LORD CYPHER POISONR VAGGELIS NIKEL MICK206 DANIELOS ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ;;;; ΜΙΛΑΤΕ ΩΡΕ!! |
Vaggelis έγραψε: |
Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί, να γνωριστούμε από κοντά (με όλα τα νέα μέλη), να μιλήσουμε αλλά και φυσικά να θαυμάσουμε όλα τα 206!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alxdr74 έγραψε: |
Κανενας "βορειος" για την κοπη πιτας στην Παρνηθα? |
ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ;;; ΕΕ;;;; |
Η Εξη ειναι το τελευταιο μαγαζι πριν τον Ιστιοπλοϊκο. Δίπλα στην Apaloosa.
Αντε παίδες!!!! |
ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ;;; ΕΕ;;;; |
A! KAI KATI ALLO: ΤΑ ΠΕΡΙ CLUB KAΛΛΙΘΕΑΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ!
"ΝΟΤΙΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑς ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΜΑς ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΜΑΝΙ. ΕΝΤΑΞΕΙ;; ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΚΑΒΑΛΗΣΩ ΤΟ CC ΤΟΥ ΝΙΚΕΛ ΚΑΙ ΣΑς ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕς. ΧΕΧΕΧΕΧΕΕΧΕ ![]() ![]() ![]() |
Όσο για ραντεβού θα πρότεινα πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα, στο πάρκο! |
Αληθεια ποιος θα φερει την πιτα ;; |
Ady έγραψε: | ||
Οι πίτες θα είναι δύο και σπιτικές..... Η μία από το δικό μου σπίτι και η άλλη από του Sidobre....... |
Ady έγραψε: |
Οι πίτες θα είναι δύο και σπιτικές.....
Η μία από το δικό μου σπίτι και η άλλη από του Sidobre....... |
1.1 i love you έγραψε: |
Yesssss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
p206mike έγραψε: | ||||
Έλα τώρα που γυρίζει...Λοιπόν να φέρω εγώ την τρίτη πίτα...?? Αντε βρε να γίνει και κανας διαγωνισμός μαγειρικής στο τέλος... |
Ωραία .....
Οπότε έχουμε και λέμε... 3 Πίτες 3 Φλουριά.... Ωραια και.... Παρακαλείτε ο user administrator να ορίσει το δώρο για τις πίτες... Προτείνω ένα αστεράκι του forum για κάθε φλουρί... ![]() ![]() ![]() |
Τα αστεράκια δεν είναι κάτι χειροπιαστό, και αποκτούνται με κόπο και πολυ πληκτρολόγηση... είναι άδικο για τους υπόλοιπους...
Προτείνω με κάθε φλουρί, να δίνετε ένα σκιάδιο με το σήμα του club |
shark_zak έγραψε: | ||
καλη η ιδεα σου αλλα θα ερθουν? αν ειναι να πουμε και στο MAX POWER ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
καλη η ιδεα σου αλλα θα ερθουν? αν ειναι να πουμε και στο MAX POWER ![]() ![]() ![]() |
Ναι, να πάρουμε τηλέφωνο και τον Ευαγγελάτο, τον Χατζηνικολάου και την Στάη, να στείλουν κάμερες να μας βάλουν στο δελτίο των 8...
Και με ποιά ιδιότητα θα τους προσκαλέσουμε; Μια παρέα τρελών 206άκηδων;;; Αφού δεν είμαστε ακόμα νόμιμοι... |
Tο MAX POWER είναι περιοδικό για κάγκουρους, με turbo, αεροτομές και ζαντολάστιχα ή κάνω λάθος; |
Φωνάχτε το και θα σας κάνω μία επίδειξη πως εξαφανίζομαι σε χρόνο dt. Ή να μην έρθω καθόλου; |
Nikel έγραψε: |
Εδω ο καλος καγκουρος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Οχι οτι θα ερθει αλλα εαν ερχοταν γιατι θα εφευγες ρε γιατρε??? |
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΔΗ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ: |
Δεν έχεις να πας πουθενά. Eμείς σε αγαπάμε και έτσι όπως είσαι. Mε το turbo και τις αεροτομές ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Σιγά μην έφευγα. Kαι να έχανα την συναντησή σου με τον Darkvow τώρα που είναι πρώτος στην βαθμολογία μετά από 20300557740036747856 χρόνια. ![]() ![]() ![]() |
Aυτό που ήθελα να πω είναι ότι καλύτερα να μην ανοίγουμε πόρτες, που δεν είμαστε σίγουροι, ότι θα μας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. |
Ρε παιδια μηπως λεω μηπως υπαρχει περιπτωση να αλλαξει η ωρα??? Κυριακη 11 δεν ειναι λιγο πρωι??? Σε περιπτωση που καποιος καθηστερησει τι γινεται τρωει απουσια ![]() ![]() ![]() |
ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΠΟΥ (ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΑ MOTORDROME) ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΞΗς: τελευταια ενημερωση DIMIP ΤΟΜCAT BYRON206 LORD CYPHER POISONR VAGGELIS NIKEL MICK206 DANIELOS PEZOMANIA 206XS ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ;;;; ΜΙΛΑΤΕ ΩΡΕ!! |
Byron206 έγραψε: | ||||
Υπαρχει περιπτωση να εχω μαζι ακομα 1-2 206 και 1 ralley ξερεις ποιο... |
΄Εχουμε και ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ, λίγο έλεος... |
Nα μην ξενυχτάς. O πρόεδρος θα κάνει επίσκεψη τα μεσάνυχτα να δει εάν είσαστε όλοι στα κρεββάτια σας...
...αγαπούλες μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TIIIIIIIIII;;;;;;;;;;;;
8:30;;;;;;; ´Εχουμε και ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ, λίγο έλεος... Λέω κατα τις 9:00, θα προλάβουμε να είμαστε κατα τις 10:00 στη Βαρυμπόμπη. Κυριακή πρωϊ θα είναι άλλωστε, οι δρόμοι θα είναι άδειοι!!! Και αν βάλουμε και εσένα πλοηγό, DimiP (.....), θα φτάσουμε σε χρόνο μηδέν (.....) |
shark_zak έγραψε: |
Γεια ![]() ![]() ![]() ![]() A και κατι αλλο εγω δεν θα ξυπνησω νωρις χιχιχιχι ![]() |
Σίγουρα θα χωρέσουμε έξω από την motordrome? Γιατι να μην συναντηθούμε, επι της θησέως (Γνωστά διπλοπαρκαρίσματα) και συνεχίζουμε για πάρνηθα!Σκέψου επι της θησέως καμια 10αρια παρκαρισμένα 206 έχουμε να ψαρέψουμε κόσμο και κοσμάκι!!! |
Γεια ![]() ![]() ![]() ![]() A και κατι αλλο εγω δεν θα ξυπνησω νωρις χιχιχιχι ![]() |
ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗς ΚΑΛΛΙΕΑΣ 09.00 ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 09.02 ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ;;; ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ...ΧΕΧΕΧΕΧΧΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ SUBWOOFΕR ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΩΘΗΣΗ ΤΟ BASSREFLEX ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ BOOST ΤΟΥ KIT... ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Προτείνω να βρεθούμε 8:30 με 8:45 max όχι στο motordrome, γιατί στην Αχιλλέως θα μπλοκάρουμε το δρόμο. Καλύτερα στη Θησέως που λέει και ο Tomcat για να τραβάμε και τα βλέμματα... ![]() Εκεί δεν θα εμποδίσουμε κανένα και μπορεί να "ψαρέψουμε" και κανένα νέο μέλος... |
να τραβαμε βλεμματα;;;; σβνιφ...σνιφ...φφσσνιφφφ. τι μου μυριζει ;;; κατι καιγεται ;;; μπααα!!! καγκουροι μου μυριζουν!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΟΚ ! ειμαστε συμφωνοι για Αγ. Νικολαο 08.30-08.45;;;; προσωπικα πιστευω οτι δεν θα παμε και παραπανω με τετοιο καιρο !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
danielos έγραψε: |
τελικα εκλεισε αγιο νικολαο 8:30 με 8:45 ???????εγω που θα κατεβαινω τη θησεως(προς τη θαλασσα) σε ποια μερια και σε πιο υψος ειναι????μετα την αγια ελεουσα ή πριν??? |
´Oπως θα κατεβαίνεις την Θησέως για Φάληρο, βάλε σημάδι την Πλατεία Δαβάκη. Μόλις την περάσεις, θα δεις μπροστά σου (στα δεξιά) τον κινηματογράφο ΕΤΟΥΑΛ (το γράφει με μεγάλα γράμματα). Πλάγια και απέναντι είναι ο Αγιος Νικόλαος, άρα θα πρέπει να κάνεις αναστροφή στο επόμενο φανάρι. Είναι πολυ πριν την Αγία Ελεούσα |
Judger έγραψε: |
.....οπωτε αν πουμε να σας περιμενουμε στο Λαινοπουλο ειναι οκ?
Αν δεν κανω λαθος ειναι στο δρομο σας. |
ΒΟΗΘΕΙΑ;;; φυσικα και θελουμε! Να σταθεις ορθιος και να κουνας σημαιες για να το βρουμε ευκολα!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τα νέα από το μέτωπο του καιρού δεν είναι και πολύ ευχάριστα, για ρίξτε μια ματιά:
http://www.weather.com/outlook/travel/detail/GRXX0004?dayNum=5 Αν βρέχει, τι λέει το Σχέδιο Β;;;;; |
1.1 i love you έγραψε: | ||
|
christhehealer έγραψε: | ||||
Σε παρακείμενη Ταβέρνα, εν μέσω κοψιδιών. Το ξέφωτο δεν έχει οριστεί ακόμα, διότι θα διαλέξουμε μεταξύ τριών. |
Το ξέφωτο δεν έχει οριστεί ακόμα, διότι θα διαλέξουμε μεταξύ τριών. |
Alex έγραψε: |
Ρε Shark να σου πω η γεφυρα της Βαρυμπομπης ειναι αυτη που βγαινεις οταν ανεβενεις απο κηφισιας, φτανεις Ερυθραια, στριβεις αριστερα μετα το Jumbo στο φαναρι, κατεβαινεις ολο κατω στο δρομο με τη νησιδα στο κεντρο (εκει που χουν γκρεμιστει οι πολυκατοικιες απ'το σεισμο) και μολις τελειωνει κανεις δεξια? Εκει εχει φαναρι οπου αμα πας λιγο μπροστα και ξανακανεις δεξια βγανεις για αθηνων λαμιας ανοδο... Αυτη ειναι η γεφυρα της Βαρυμπομπης? |
Alex έγραψε: |
Και αν ναι εγω οπως σκαω απ'το δρομο με τη νησιδα ενδιαμεσα και στριβω δεξια για το φαναρι.. μετα τι κανω? Παω ευθεια? Που ειναι το εργοστασιο? Δεν θυμαμαι να χει τιποτα εκει.. (οχι οτι αποκλειω να χει αλλα απλα δεν θυμαμαι..) |
Βαγγελάρα σε πάω!Μόνο το φύλλο πορείας δεν έχεις συμπληρώσει! Ολόκληρο σχέδιο πτήσης ρε φίλε.
Αν είναι στείλτε pm με τηλέφωνα για να συννενοηθούμε σε περίπτωση καθυστερήσεων! |
Στον Άγιο Νικόλαο είναι μια χαρά! Εγώ με βλέπω να φέρνω το walkman και τα ακουστικά γιατί με τον DIMIP μπροστά και εσένα πίσω δεν θα την παλέψω την κατάσταση! |
Να μου δωσει το club ενα πανο να βαλω πανω στην γεφυρα για να μαζευτουμε ολοι |
Οριστε το ομως βρε παιδια 2-3 πριν ωστε να μαθουμε που και πως θα ερθουμε και εμεις που ισως καθυστερησουμε.... |
KASFIKIS NIKOS έγραψε: |
Δηλαδη η πιτα θα κοπει μεσα στην ειδικη διαδρομη του ΑΓΙΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ; |
KASFIKIS NIKOS έγραψε: |
Αμα θελεις να το κανονισουμε να παμε παρεα.. |
Eάν είσαι στο σωστό δρόμο (από Λιόσια που βγαίνει για Aγ. Mερκούρη) είναι αδύνατον να μην δεις 20τόσα 206. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ερχωμενος εγω απο απο Κηφισο (Αθηνων-Λαμιας) τι κανω, που στριβω??? |
pezomania έγραψε: |
Επειδή ρε παιδιά και εγώ από Αθηνών -Λαμίας θα έρχομαι και δεν ξέρω που θα στρίψω, δεν γίνετε κάποιοι να συναντηθούμε για πχ στα ΚΤΕΛ ή στα φανάρια μετά τα SMART??? |
MARGIE 206 έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
τι θα φορας για να σε γνωρισουμε ;;;; ![]() ![]() ![]() βλεπεις προβλεπεται πολυ γυναικο-κοσμος!!! |
MARGIE 206 έγραψε: | ||||
DimiP έγραψε: | ||||||
ωραια ! υποθετω οτι θα εισαι ακομα ξανθια και θα φορας τα ιδια λευκα ρουχα!!!! χεχεχεχχε!!! θα το...δαγκωσεις απο το κρυο...και με το συμπαθειο ετσι ;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παίδες ,τελικά στην Καλλιθέα θα είμαστε πολλοί? Να ξέρω να φέρω και κανένα θερμός με καφεδάκι, θα χρειαστεί τέτοια ώρα που θα σηκωθούμε!
Αααααχχχ.... τι θυσίες κάνω για σας. Και να σκεφτείτε ότι οι φίλοι ναυαγοσώστες κόβουν πίτα στον Πειραιά στις 12 και θα τους απαρνηθώ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
MARGIE 206 έγραψε: | ||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
φερε καφεδακι μαζι σου γaιτι θα τη στησω απο τις 08.30 στην Καλλιθεα για να μαντρωσω τα προβατα ε..εεεε.. εννοω τον tomcat , τον danielo, τον vaggeli, το byron και τους αλλους.... |
Να κάτι που δεν προβλέψαμε.
Τι ένδυμα χρειάζεται για την κοπή της πίτας. ![]() ![]() ![]() ![]() Μήπως να το ονομάσουμε "Ένδυμα περιπάτου, φιλικό προς το περιβάλλον" ![]() ![]() ![]() |
Τελικά Chris δεν μας είπες τι να φορέσουμε... Να φέρω κανένα σμόκιν μήπως;;;;; ![]() ![]() ![]() Ή να ρωτήσουμε τη Margie πως μας προτιμάει;;;; |
Τελικά Chris δεν μας είπες τι να φορέσουμε...
Να φέρω κανένα σμόκιν μήπως;;;;; ![]() ![]() ![]() Ή να ρωτήσουμε τη Margie πως μας προτιμάει;;;; |
Προβλέπονται βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα (μη εξαιρομένης και της Αθήνας).
Μάλλον θα πρέπει να προτιμήσουμε την indoor λύση για την κοπή της πίτας... Όσο για την ένδυση, προτείνω τελικά γαλότσες, αδιάβροχα και ομπρέλες... |
teoman έγραψε: |
Ο chris θα σκάσει μύτη με φόρμα και κράνος οδήγησης... Σε ειδική θα μπει,να μην είναι προετοιμασμένος? ![]() |
TZAG έγραψε: |
Δημητράκη δεν ήξερα ότι είσαι και τσοπάνος. Τώρα εξηγείται γιατί στην δουλειά σε φωνάζουν Τραμπάκουλα! Αϊντε πρρρρρρρρρρρρρ ![]() |
Θα μας κρατάνε το μαχαίρι ή θα μας μοιράσουν τις τρεις πίτες ισόποσα, ώστε να μην πάρει κάποιος παραπάνω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1.1 i love you, μήπως θα πρέπει να ετοιμάζεσαι για το tour; Δεν έχεις εκφράσει ακόμα θέση. ![]() |
και αλλοι 13 περιπου δεν θα ερθουν γιατι θα βρεχει....
![]() ![]() ![]() ![]() |
Καλημερα παιδες τι θα κανουμε με τον παλιο καιρο μηπως να βαλουμε καμια εξωλεμβια στα 206 μας για να παμε παρνηθα ![]() ![]() ![]() οσο για ![]() ![]() ![]() |
Επίσης θέλω να αναφέρω ότι: είναι προσωπική μου άποψη και ουδεμία σχέση γι'αυτό έχουν οι υπόλοιποι QSαδες. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ;;;;
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ (CHATAS,SIDOBRE, ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ;;; ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΝ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ Η ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. |
Για αύριο θα υιοθετηθεί το σχέδιο Β', ότι καιρό και να κάνει.
Το προγραμμα της συνάντησης στην γέφυρα της ΄Βαρυμπόμπης ισχύει κανονικά. Από εκεί και πέρα ο Chatasos και ο Ady θα έχει βρει καφετέρια (και οχι ταβέρνα) που θα προσαράξουμε. Όσοι αργήσετε, έχετε τα κινητά υπό μάλης για να πάρετε οδηγίες για το που ακριβώς. |
KΑΦΕΤΕΡΙΑ ;;; ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ;;;; ΦΙΛΕ CHRIS;;;;;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαι εκεί ![]() |
Από εκεί και πέρα ο Chatasos και ο Ady θα έχει βρει καφετέρια (και οχι ταβέρνα) που θα προσαράξουμε. |
Τοτε γιατι ολη αυτη η "αναστατωση" περι θαμωνων που θα μας κοιτανε ;;; καποιες δεκαδες post πιο πριν ;;; ![]() ![]() ![]() |
Γιατί το 206club δεν είναι μπακουροπαρέα, που ντρεπόμαστε να μιλήσουμε γι' αυτό. Άρα όχι λίγη, αλλά πολύ μεγάλη σοβαρότητα και όλα θα πάνε καλά. |
Ομολογω πως δεν καταλαβαινω ![]() ![]() |
petrskar έγραψε: |
τι γινεται φέτος με την πίτα??? αντε μπήκε ο φλεβάρης! |
SnakeMJK έγραψε: |
πάρε να 'χεις!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kovac έγραψε: |
Πρέπει να μεταφερθεί στα Αινίγματα&Ανέκδοτα... ![]() ![]() ![]() |
Το ανέκδοτο θα ήταν, να πήγαινες το πρωϊ να μας περίμενες στην Καλλιθέα και μετά να μας έψαχνες στην Βαρυμπόμπη.... |
kovac έγραψε: | ||
Ακούστε (ή μάλλον διαβάστε) να γελάσετε... Είπα να μπω λίγο στο Internet...ανοίγω και τη σελίδα του κλουμπ...κι έκπληκτος ![]() ![]() ![]() Λέω...μα καλά... ![]() ![]() ![]() ![]() Άρχισα να τα χάνω...λέω πάλι άσχημα μου έκατσε... ![]() Στη συνέχεια βλέπω post του DimiP για εντυπώσεις ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μετά βλέπω και το 2003 (είχε συνηθήσει και το μάτι βλέπετε 1 χρόνο και που να κάνει μπαμ!). ![]() ![]() ![]() Αχ ρε συ Πέτρο...χάθηκε να postάρεις σε ένα από τα topic που υπάρχουν ήδη? (Δεν έχει το ύφος του σε "μαλώνω" Πέτρο, ίσα-ίσα γράφτηκε με πολύ καλή διάθεση το όλο κείμενο). ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Οι ντοματούλες με κατανόηση... Πρέπει να μεταφερθεί στα Αινίγματα&Ανέκδοτα... ![]() ![]() ![]() Α, ξέχασα να πω πως διάβασα και τις 11 σελίδες για να ξέρω που θα συναντηθούμε (Καλλιθέα ήταν τότε)... ΟΚ, τώρα οι ντομάτες... ![]() ![]() ![]() |
Ακούστε (ή μάλλον διαβάστε) να γελάσετε... Είπα να μπω λίγο στο Internet...ανοίγω και τη σελίδα του κλουμπ...κι έκπληκτος ![]() ![]() ![]() Λέω...μα καλά... ![]() ![]() ![]() ![]() Άρχισα να τα χάνω...λέω πάλι άσχημα μου έκατσε... ![]() Στη συνέχεια βλέπω post του DimiP για εντυπώσεις ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μετά βλέπω και το 2003 (είχε συνηθήσει και το μάτι βλέπετε 1 χρόνο και που να κάνει μπαμ!). ![]() ![]() ![]() Αχ ρε συ Πέτρο...χάθηκε να postάρεις σε ένα από τα topic που υπάρχουν ήδη? (Δεν έχει το ύφος του σε "μαλώνω" Πέτρο, ίσα-ίσα γράφτηκε με πολύ καλή διάθεση το όλο κείμενο). ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Οι ντοματούλες με κατανόηση... Πρέπει να μεταφερθεί στα Αινίγματα&Ανέκδοτα... ![]() ![]() ![]() Α, ξέχασα να πω πως διάβασα και τις 11 σελίδες για να ξέρω που θα συναντηθούμε (Καλλιθέα ήταν τότε)... ΟΚ, τώρα οι ντομάτες... ![]() ![]() ![]() |
Kovac έγραψε: |
Διαλιέεεεεεεχτεεεεεεεεεεε...
Είπαμε...τις μαζεύω...τις πουλάω...και παίρνω το RC!!!! ![]() |
mick206 έγραψε: | ||
Ναι Χρήστο! ![]() Το RC Datsun Edition Evo VIII 4X4 ![]() ![]() ![]() ![]() |
kovac έγραψε: | ||||
Και tourbo αυτοκόλλητο κολλημένο πίσω!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
petrskar έγραψε: |
(ακολουθεί μύνημα sidobre " τα μυνηματα διαγράφηκαν γιατι οι γραφοντες είναι καφροι") |
Sidobre έγραψε: | ||
Το τί είσαστε εσείς δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σας κυνηγάω συνέχεια για να σβήνω! Ούτε επαγγέλομαι "γόμα" ούτε "blanco"... ![]() ![]() |
Kouzman έγραψε: |
θα προσπαθησω να ερθω και εγω με τον αδερφο μου μια βολτα... Το μαγαζι ειναι το γωνιακο στον πεζοδρομο που ειναι το Zapata σωστα??? |
Tony έγραψε: |
Re pedes perasa apo to magazi pou tha ginei to meeting.
Orea i cafeteria to PARKING omos???? ...... |
Tony έγραψε: |
Re pedes skeftika kati pano sto thema tis cafeterias.
Afou epileksate peiraia giati den legate pros Olympico pou exei kai apla parking! ![]() ![]() |
Ydwr έγραψε: |
Ευχαριστως αναλαμβανω χρεη σοφερ για την μεταφορα του νευραλγικου μελους και ιδρυτη της power OUST ![]() ![]() ![]() ![]() |
Φτου γα**το. Δεν επιασε ![]() Παλι στους χαρτες θα ψαχνω και θα χαθω.... για πολλοστη φορα ![]() |
Φτου γα**το. Δεν επιασε ![]() Παλι στους χαρτες θα ψαχνω και θα χαθω.... για πολλοστη φορα ![]() |
Φτου γα**το. Δεν επιασε ![]() Παλι στους χαρτες θα ψαχνω και θα χαθω.... για πολλοστη φορα ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: |
Λεω να ερθω κι εγω σαν νεουδη που ειμαι :)Μενω και αρκετα κοντα οποτε !!! |
Πέτρος έγραψε: |
παιδες θα ερθω τελικά...
αλλά δε ξερω που ειναι αυτο και ο χαρτης που ειδα μαλλον δε θα με βοηθησει ιδιαιτερα... do something ![]() |
PHSYBORG έγραψε: | ||
να σε παω εγω?? Ι ll be ur personal driver for da night ! ![]() |
2ον: Παρακαλείται ο κύριος christhehealer, να ξεαραχνιάσει τα βιβλία με τους χάρτες και να ανεβάσει καμία φώτο, |
margorita(maria) έγραψε: |
ειναι διπλα απο το ΣΙΛΟ? |
margorita(maria) έγραψε: |
ψαγμενους πεζουλεςςςςςςςςςςςςςςς |
Eάν δεν γίνει αυτό, θα έρχεστε γύρω-γύρω στο τετράγωνο και μόλις φτάνετε μπροστά στο μαγαζί θα κορνάρετε και θα σας φέρνει ο γκαρσόν το κομμάτι της πίτας και μόλις πάρουν όλοι το κομμάτι τους, ραντεβού στο parking του Olympiko και μετά πορεία μέχρι τα Λιμανάκια για σογλάκι στην καντίνα. Nα έχετε πιατάκι και χαρτοπετσέτες μαζί, για να μην πέσουν τρίμματα και λερώσουν το αυτοκίνητο. |
Βουαλά!!!!!!!! ![]() Έχει και φλουρί... |
Ρε μάστορα |
Ρε μάστορα, χάρτη σου είπα να ανεβάσεις, όχι την πίτα που θα τοποθετηθεί στο τραπέζι του chat...... |
Μάστορας;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Που 'σαι Μάστωρα! Θα έρθεις στο σπίτι να μου φτιάξεις κάτι ψιλά μερεμέτια;; ![]() ![]() ![]() Κερνάω cappuccino και φυσικά πύτα... ![]() ![]() |
Αργύρη θα μπορούσαμε να πηγαίναμε μαζί, αλλά δυστυχώς δε θα έρθω! ![]() ![]() Δε σας λέω να περάσετε καλά, γιατί θα περάσετε... ![]() |
Έχε χάρη κουμπάρε που έχουν απαγορευτεί οι δηλώσεις για το τραπέζι του chat. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παιδιά αμάν με αυτό το πάρκινγκ!!
Λοιπόν ακούστε καλά!!! Λίγο πιο πάνω απο την επίσημη αντιπροσωπεία της Peugeot στον Πειραιά(για ευνόητους λόγους δεν λέω το όνομα) υπάρχει ένα πάρκινγκ... Αυτό το βράδυ είναι κλειστό οπότε άφοβα μπορείτε να βάλετε τα αυτοκίνητά σας! Εγώ εκεί το έβαλα όταν πήγα το Σάββατο Πειραιά για... διασκέδαση Τα λέμε... |
Skopeliths έγραψε: |
Παιδια μολις ειδα την ανακοινωση και στενοχωρηθηκα γιατι δεν θα μπορεσω να ερθω ![]() ![]() Πριν λιγες μερες στραβοπατησα και γυρισε το ποδι μου και τωρα δεν μπορω να οδηγησω αλλα το χειροτερο...δεν πρεπει να το κουναω!πρεπει να το εχω ψηλα ![]() Ελπιζω να περασετε τελεια! Ευτυχως δεν θα χασω το paintball (ετσι θελω να πιστευω δηλαδη) |
Ξέχασα να σας πώ πως οι V.I.P θα έχουν την τιμή να παρκάρουν το αμάξι τους μπροστά απο το μαγαζί... ![]() Τι V.I.P θα ήταν άλλωστε... ![]() ![]() |
Ξέχασα να σας πώ πως οι V.I.P θα έχουν την τιμή να παρκάρουν το αμάξι τους μπροστά απο το μαγαζί... ![]() Τι V.I.P θα ήταν άλλωστε... ![]() ![]() |
Gemini έγραψε: |
θα ειμαι κ εγω(εμεις) εκει........ ![]() μπορει να μην σας αρεσει αλλα δεν ξεμπερδευετε ευκολα απο εμας..... ![]() |
θα ειμαι κ εγω(εμεις) εκει........ ![]() μπορει να μην σας αρεσει αλλα δεν ξεμπερδευετε ευκολα απο εμας..... ![]() |
Ζητάω συγνώμη στους θαυμαστές μου που αποχώρησα νωρίς απο το σχήμα... Μου φαίνεται πως ο μύθος του tequila man ξεφτίζει και αρχίζει να καταρρέει... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
chatasos έγραψε: |
Καλά, άλλη δουλειά δεν έχετε ?
Κόντρες κάνετε για το ποιος θα γράψει πρώτος??? ![]() ![]() ![]() |
48 + σήμερα
48 + σήμερα
RE SEIS THA MOY KANEIS POIOS KERDISE TO FLOYRI ???
kovac έγραψε: |
Δημήτρη δεν είσαι ο μόνος που έφυγε νωρίς! Ελπίζω αυτό να σε παρηγορεί! ![]() Βέβαια εγώ πρόλαβα και την κοπή! ![]() Άλλοστε γι' αυτό είχα έρθει από Πάτρα! ![]() Λοιπόν, παίδες, χάρηκα που γνώρισα αρκετούς (κι όχι όλους ![]() ![]() Η πίτα...άψογη! Ρε παιδιά...αν δεν ήταν έτοιμη...όποιος την έφτιαξε θέλω συνταγή!!!!! Πολύ καλή! ![]() Αν και κάποια στιγμή τρόμαξα όταν το δόντι δάγκωσε το φυστίκι...λέω...ώπα το φλουρί...πάει το δόντι!!!! ![]() ![]() Αλλά ταυτόχρονα κατάλαβα πως επρόκειτο για εσκεμένη τοποθέτηση φυστικικιού μηχανισμού από τους γνωστούς-άγνωστους για τρομοκράτηση των ανυποψίαστων μελών!!!! ![]() ![]() ![]() Την επόμενη φορά θα χορέψουμε κι όλας!!!!! ![]() ![]() ![]() Αυτή ήταν η δήλωση του Φίλιππου (phsyborg)... ![]() ![]() ![]() Θ' ανεβούμε πάνω στα τραπέζια!!!!! ![]() ![]() ![]() Τα συγχαρητήρια στους διοργανωτές...και να βλέπουμε πιο συχνά τέτοια...event ( ![]() ![]() ![]() Αυτά παίδες...αν ξέχασα κάτι...συμπληρώνετε! ![]() |
206xs έγραψε: |
Το φλουρί το κέρδισε ένα παιδί με κόκκινο κάμπριο και 17ή 18 ζάντες που σύντομα θα κάνει τροπέτο σε δίλιτρο αλλά δεν θυμάμαι όνομα ή ψευδόνυμο!!! |
RE SEIS THA MOY KANEIS POIOS KERDISE TO FLOYRI ???
Εσύ μου χρωστάς ένα club-dance ![]() |
ΥΓ: Ας μου εξηγήσει κάποιος προς τι ο πανικός όταν ανακοινώθηκε το όνομα του υποφαινόμενου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Όλκιμος έγραψε: | ||
ΑΡΙΜΠΑ! Αυτό είναι το nickname του χθεσινού τυχερού. |
Βούλα-Βαγγέλης έγραψε: |
Πως τα περάσατε? Αντε και του χρόνου!!
Και κανονίστε κάπου στη μέση της διαδρομής ώστε να ρθουμε και εμείς!!! |
Nick_Dask έγραψε: |
Egw pados to perimena diforetika den perimena toso poli kosmo!!!
Brabw se olous pou irthan kai tou xronou elpizw na eimaste poli perisoteri!! Meta tin kopi tis pitas pigame 5-6 peugeot bolta limanakia kai bouta ita kali fasi..........elpizw na kanonizoume pio sixna teties boltes.... ![]() ![]() |
ουρδα νεροβραστη έγραψε: |
Ζητάω συγνώμη στους θαυμαστές μου που αποχώρησα νωρίς απο το σχήμα... |
που ησουν χομενος και δεν σε ειδα... ![]() ![]() |
Κι εγώ μία που σε είδα που πήρες την πίτα και μία που σε έχασα!!!! ![]() ![]() Αρχικά ήμουν μες το πλήθος, μετά σε μία γωνία ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ψαράκι φρέσκο ΄και καλά΄ ψιλοκομμένο έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .....καιρο ειχα να σου πεταξω και φυσικα δεν με αφησες χωρις λογο ![]() ![]() ![]() |
Ο αλλα λέω κι άλλα κάνω... έγραψε: |
Ωραια ηταν για αλλη μια φορα......Ευγε στα παιδια στην πορτα με το μπλοκακι....Ευγε στον Ady που χωρεψε αυτο που χωρεψε.Γρηγορο το παρκινγκ ειδικα αν εχεις ασπρο κακο με μπλε κλουβι.
Οι νεοι να αφησουν επιτελους τους καναπεδες και να αρχισουν να γνωριζουν κοσμο. |
Ο Αίσωπος και πολλά υποσχόμενος πιλότος έγραψε: |
Ααααα και βαρεθηκα να ταζω βολτες με το 106.
παιδια οσο προλαβαινετε γιατι σε λιγο καιρο την θεση του 106 θα παρει ενα μικρο και ταπεινο CLIO με τα διακριτηκα SPORT στο τελος |
OLGA έγραψε: |
Ευτυχώς που είχα τον Μιχαλάκη να πίνει τα
άσπρα σφηνάκια |
sexy lady έγραψε: |
Μας είπαν ελάτε να κόψουμε την Πίτα
Δεν μας είπαν ελάτε και θα γίνετε ΠΙΤΑ ![]() Ευτυχώς που είχα τον Μιχαλάκη να πίνει τα άσπρα σφηνάκια που με κέρναγαν καθότι εγώ προτιμούσα τα κόκκινα..... ![]() Για άλλη μια φορά όπως και όλες τις προηγούμενες όλα ήταν τέλεια ΜΠΡΑΒΟ παιδιά |
Και καλά οι οργανωτές μια χαρά τα έσιαξαν και περάσαμε όλοι καλά.
Μην ξεχάσουμε να πούμε κι ένα ξεχωριστό μπράβο στον άνθρωπο που έφτιαξε το videακι με τα touring... Μπράβο Ephi!!!!!!!!!!!!!! Kαλά ο περιορισμός στα Live είναι αδιαπραγμάτευτος, έστω και χωρίς ήχο ![]() ![]() |
ex tequila man έγραψε: |
ΧρυΣΣΣό μου διευκρίνησε σε παρακαλώ στον κόσμο οτι τα άσπρα σφηνάκια ήταν τεκίλες... |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OLGA έγραψε: |
Αχ αυτές οι "κακές" ![]() ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑΑΑΑΑ ![]() ![]() |
Και καλά οι οργανωτές μια χαρά τα έσιαξαν και περάσαμε όλοι καλά. Μην ξεχάσουμε να πούμε κι ένα ξεχωριστό μπράβο στον άνθρωπο που έφτιαξε το videακι με τα touring... Μπράβο Ephi!!!!!!!!!!!!!! Kαλά ο περιορισμός στα Live είναι αδιαπραγμάτευτος, έστω και χωρίς ήχο ![]() ![]() |
VaggeLena έγραψε: |
Άντε και του χρόνου διπλοί (σε μέλη πάντα!!!) ![]() |