COOL ALEXIS έγραψε: |
ΥΓ Θυμάμαι σ'ένα ράλλυ, νομίζω Ισπανίας, που ήταν τόσο μπροστά με το 206 που τους χάρισε κι ένα donought... |
Steve έγραψε: |
Είναι φανταστικό τελικά τί μπορείς να ανακαλύψεις πρωί πρωί στο γραφείο... ![]() 306Maxi Driving, Gilles Panizzi Και μην ξαναδώ τίποτα γραμμένο εδώ στο forum ότι "πήγαινα κομμάτια/φέτες/στα τέρματα/κλπ." διότι θα καραδοκώ σε κάθε byte που θα δημιουργείτε με το κείμενο σας παραθέτοντας μονίμως αυτό το topic ![]() ![]() ![]() |
Μικρέ κουλέ και ναζιαρούλη τηνέιτζερ, βάλε κάτι που να μπορεί να το δεί όλος ο κόσμος, όχι μόνο εσύ με τα premium accounts ![]() |
Ράλλυ Καταλωνίας το 2002 που βγήκαμε και πάλι πρωταθλητές, νεαρέ χαζέ και ημιμαθή ανόητε |
plaketokofths έγραψε: |
και μιας για το tokyo drift δεν υπάρχουν μόνο τα εμπορικά αλλά... μπορείς να δεις initial D με αυθεντικό ντριφτ στο όρος Akina ![]() |
Δες λίγο Ragnotti μηπως κανεις καμια εξαίρεση για τα bytes,
και μιας για το tokyo drift δεν υπάρχουν μόνο τα εμπορικά αλλά... μπορείς να δεις initial D με αυθεντικό ντριφτ στο όρος Akina ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Ο μόνος λόγος που συγχωρώ τον αυθαδιασμό σου είναι ότι χάριν Γαλλίας δημιουργήθηκε το ανωτέρο βίντεο ![]() |
Δεν σου ζήτησα να με συγχωρέσεις ούτε συμμερίζομαι τις απόψεις σου ![]() |
Ούτε εγώ σου ζήτησα να κάνεις post στο εν λόγω topic ![]() Αδιαφορώ πλήρως και για αυτό το ανυπόστατο post σου ![]() |
Ούτε εγώ σου ζήτησα να κάνεις post στο εν λόγω topic ![]() Αδιαφορώ πλήρως και για αυτό το ανυπόστατο post σου ![]() |