| ultra-one έγραψε: |
| Στήθηκε η ομάδα!
"KANGAROO TEAM"! Να το θυμάστε! Ψάχνουμε 3ο παίκτη στην ομάδα o οποίος θα μπορεί να παρακολουθεί τα παιγνίδια καθημερινά. Προς το παρόν είμαι εγώ και ο Volvos. Ακούμε προτάσεις |
| COOL ALEXIS έγραψε: |
| Μην ακούσω βλακίες περί ελαστικών επειδή έχουμε επιλέξει Firestone σας τσάκισα |
| Sidobre έγραψε: |
| Και με 2 άνετα φιάχνεις 100% setup. |
| Baphomet έγραψε: |
| δεν έφτιαξα ομάδα...μπηκα με τον βαγγέλη και τον διονύση. |
| volvos έγραψε: |
| σιγα ρε χαρη δε χαθηκε ο κοσμος αν ειναι καποιες ομαδες με 2 και αλλες με 3...
εγω προσωπικα θεωρω οτι ο τροπος που συννενοουμαστε και κανουμε το σεταπ ειναι ιδιος με τα κοολ τοολς |
| ? |
| Road_Runner έγραψε: |
| Αν μπεις σε μια ομαδα μετα δεν μπορεις να βγεις? |
| ultra-one έγραψε: | ||
Έστειλα πμ εκεί που είπαμε..... |
| ultra-one έγραψε: | ||
Άμα έχεις 2 άτομα με Kooltools όπως εσείς στη ομάδα, τότε σίγουρα κάνεις 100% setup!!!!! Ο συμπαίκτης μου έχει δίκιο. 'Η όλες οι ομάδες με 2 ή όλες με 3 παίκτες για να είναι τα πράγματα δίκαια. |
| πιο οτε ρε ζωα ορθια...
ημαρτον... εγω κανω τις μετρησεις μου βλεπω τα ορια . τα γραφω στο τεαμ ταλκ στο χαρη και με βαση αυτα πειραματιζεται και αυτος και ερχεται το 98-99% σεταπ που ειχαμε σε ολους τους αγωνες στο τελος.... σκεψη θελει ή κοολ τοολσ... εσυ δε αλεξ μη διαννοηθεις να πας απο αργυρη να παρεις τους αποστατες...θα στους τοποθετησω εγω προσωπικα........................ |
| Steve έγραψε: |
| Ούρδας™ Racing Team |
| glf έγραψε: |
| αφού είπαμε ρε Steve περιμέναμε να κλείσουμε το north team!
ωραίος, κλείσαμε και θα έχουμε και τον steve να τρέχει με ένα N κολλημένο στο μονοθέσιο |
| Road_Runner έγραψε: | ||
Ούρδας;;; Από το Μπούρδας;;;; |
| glf έγραψε: |
| αφού είπαμε ρε Steve περιμέναμε να κλείσουμε το north team!
ωραίος, κλείσαμε και θα έχουμε και τον steve να τρέχει με ένα N κολλημένο στο μονοθέσιο |
| Sidobre έγραψε: |
| Θα το ξεκινήσουμε ή όχι; |
| Ronin έγραψε: | ||
Να του βάλετε και γύρω-γύρω τα αυτοκόλλητα του χορηγού... ''ΜΠΑΚΑΣ'' |
|
Είμαι χεράς τελικά... εεε? |
Ο μέντορας ξέχασε να μας πεί ότι πρέπει να αλλάξεις και τις μπάρες στο Driving Style ΛΙΓΟ...
Σας συγχωρώ που βγήκατε πρώτοι, θα επανορθώσω λίαν συντόμως! |
| Εγώ παραιτούμαι....
Μου έχουνε βγει τα μάτια να σετάρω το δικό μου του Μανθου και μερικες φορές και του Νίκου και αυτό το γ****ένο όλο έξω με πετάει Ε λοιπόν βαρέθηκα και άντε γειά ΥΓ Ολο το ΣΚ θα λείπω σιγά μην σκάσω |
| Εγώ παραιτούμαι....
Μου έχουνε βγει τα μάτια να σετάρω το δικό μου του Μανθου και μερικες φορές και του Νίκου και αυτό το γ****ένο όλο έξω με πετάει Ε λοιπόν βαρέθηκα και άντε γειά ΥΓ Ολο το ΣΚ θα λείπω σιγά μην σκάσω |
| Εγώ παραιτούμαι....
| Α1GP LUNA PARK ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ |