ultra-one έγραψε: |
Στήθηκε η ομάδα!
"KANGAROO TEAM"! Να το θυμάστε! ![]() Ψάχνουμε 3ο παίκτη στην ομάδα o οποίος θα μπορεί να παρακολουθεί τα παιγνίδια καθημερινά. Προς το παρόν είμαι εγώ και ο Volvos. Ακούμε προτάσεις ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Μην ακούσω βλακίες περί ελαστικών επειδή έχουμε επιλέξει Firestone σας τσάκισα ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Και με 2 άνετα φιάχνεις 100% setup. |
Baphomet έγραψε: |
δεν έφτιαξα ομάδα...μπηκα με τον βαγγέλη και τον διονύση. |
volvos έγραψε: |
σιγα ρε χαρη δε χαθηκε ο κοσμος αν ειναι καποιες ομαδες με 2 και αλλες με 3...
εγω προσωπικα θεωρω οτι ο τροπος που συννενοουμαστε και κανουμε το σεταπ ειναι ιδιος με τα κοολ τοολς ![]() |
? |
Road_Runner έγραψε: |
Αν μπεις σε μια ομαδα μετα δεν μπορεις να βγεις? |
ultra-one έγραψε: | ||
Έστειλα πμ εκεί που είπαμε..... ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||
Άμα έχεις 2 άτομα με Kooltools όπως εσείς στη ομάδα, τότε σίγουρα κάνεις 100% setup!!!!! ![]() Ο συμπαίκτης μου έχει δίκιο. 'Η όλες οι ομάδες με 2 ή όλες με 3 παίκτες για να είναι τα πράγματα δίκαια. ![]() |
πιο οτε ρε ζωα ορθια...
ημαρτον... εγω κανω τις μετρησεις μου βλεπω τα ορια . τα γραφω στο τεαμ ταλκ στο χαρη και με βαση αυτα πειραματιζεται και αυτος και ερχεται το 98-99% σεταπ που ειχαμε σε ολους τους αγωνες στο τελος.... σκεψη θελει ή κοολ τοολσ... εσυ δε αλεξ μη διαννοηθεις να πας απο αργυρη να παρεις τους αποστατες...θα στους τοποθετησω εγω προσωπικα........................ |
Steve έγραψε: |
Ούρδας™ Racing Team ![]() |
glf έγραψε: |
αφού είπαμε ρε Steve περιμέναμε να κλείσουμε το north team!
ωραίος, κλείσαμε και θα έχουμε και τον steve να τρέχει με ένα N κολλημένο στο μονοθέσιο ![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||
Ούρδας;;; Από το Μπούρδας;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
glf έγραψε: |
αφού είπαμε ρε Steve περιμέναμε να κλείσουμε το north team!
ωραίος, κλείσαμε και θα έχουμε και τον steve να τρέχει με ένα N κολλημένο στο μονοθέσιο ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Θα το ξεκινήσουμε ή όχι; |
Ronin έγραψε: | ||
Να του βάλετε και γύρω-γύρω τα αυτοκόλλητα του χορηγού... ''ΜΠΑΚΑΣ'' ![]() ![]() ![]() ![]() |
Είμαι χεράς τελικά... εεε? ![]() |
Ο μέντορας ξέχασε να μας πεί ότι πρέπει να αλλάξεις και τις μπάρες στο Driving Style ΛΙΓΟ... ![]() ![]() ![]() Σας συγχωρώ που βγήκατε πρώτοι, θα επανορθώσω λίαν συντόμως! ![]() |
Εγώ παραιτούμαι....
Μου έχουνε βγει τα μάτια να σετάρω το δικό μου του Μανθου και μερικες φορές και του Νίκου και αυτό το γ****ένο όλο έξω με πετάει ![]() Ε λοιπόν βαρέθηκα και άντε γειά ![]() ΥΓ Ολο το ΣΚ θα λείπω σιγά μην σκάσω ![]() |
Εγώ παραιτούμαι....
Μου έχουνε βγει τα μάτια να σετάρω το δικό μου του Μανθου και μερικες φορές και του Νίκου και αυτό το γ****ένο όλο έξω με πετάει ![]() Ε λοιπόν βαρέθηκα και άντε γειά ![]() ΥΓ Ολο το ΣΚ θα λείπω σιγά μην σκάσω ![]() |
Εγώ παραιτούμαι....
Α1GP LUNA PARK ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ ![]() |