PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!!!!!

ΜΙΧΑΛΗΣ - Σαβ 21 Οκτ 2006, 12:15:51
Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!!!!!
Το νου μας και τα μάτια μας δεκατέσσερα! Κυκλοφορούν δύο Octavia, ασημί και μαύρο, τα οποία παίζουν φώτα και σκάνε δίπλα σου για ανοίγματα μέχρι να ενδώσεις, τα οποία είναι ασφαλίτικα!
Την πέσανε ήδη σε δύο φίλους μου Evil Ο ένας δυστυχώς δεν το κατάλαβε και τον μαζέψανε, ο άλλος τους έγραψε και την γλίτωσε!
Η διαδικασία έχει ως εξής: Κολλάνε πίσω σου και παίζουν φώτα, αν δεν μασήσεις έρχονται δίπλα σου και σου κάνουν κουνήματα! Η ιστορία επαναλαμβάνεται για κάποιο διάστημα με σκοπό να τα πάρεις και να ανοίξεις, όπου μετά από κάποια μέτρα βγάζουν το φάρο και σε μαζεύουν Twisted evil
Δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ Evil Evil Evil Evil Evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Όποιος έχει ανάλογη εμπειρία, ή ξέρει και για άλλα 'μεταμφιεσμένα' στρούμφ ας τα κατονομάσει Exclamation Είναι κρίμα να την πατήσουν και άλλοι Wink
p206gt - Σαβ 21 Οκτ 2006, 14:01:35
Θέμα δημοσίευσης:
καλα σοβαρα μιλαμε?αυτο καταρχας εκτοσ το οτι ειναι απαραδεκτο,μηπως ειναι και παρανομο?εχει βγει νομος να πανε κολαδικα να ψαρευουν για κοντρες?αν οχι,κατι πρεπει να κανουμε....και τι εγινε ο φιλος σου που τον μαζεψανε?πως εγινε ολο το σκηνικο?κυρωσεις?
vinman - Σαβ 21 Οκτ 2006, 14:09:28
Θέμα δημοσίευσης:
Evil ΑΙΣΧΟΣ Evil
shiba - Σαβ 21 Οκτ 2006, 14:35:22
Θέμα δημοσίευσης:
ελεος δηλαδη...τα λαμογια Evil
brz20 - Σαβ 21 Οκτ 2006, 14:55:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια τι λεμε τωρα.Παμε καλα?
Στο 99,9% των ανθρωπων αν τους προκαλεσεις θα αντιδρασουν.
Το συγκεκριμενο το εχω διαβασει σε ενα περιοδικο.Μαλιστα ελεγε οτι δημιουργιθηκε μια ομαδα στην αστυνομια που θα κανουν αυτην την δουλεια.
Δηλαδη θα εχουν ενα Saxo VTS ή ενα Rallye ή ενα Octavia οπως στην παραπανω περιπτωση και θα προκαλουν κοσμο.
Μαλιστα ειχα διαβασει οτι θα ειναι εφοδιασμενοι και με τις ειδικες φωτογραφικες μηχανες που μας κοβουν κλισεις στις εθνικες.Οποτε μολις καποιος απο εμας πατησει καμια 180αρα τοτε φλαπ...Παρε την κλιση σου τωρα και πληρωνε.
Μιλαμε για ντροπη και αισχος μαζι.
Χθες εγω στον περιφερικο Ηρακλειου επιασα 170 για την πλακα μου.Αν μου καθοταν ενας απο αυτους πισω μου τι θα γινοταν?
Και νομιζουν οτι ετσι θα εξαλειψουν το φαινομενο?Ειναι βαθεια νυχτομενοι.
Σιγα σιγα θα μαθευτουν ποια αμαξια ειναι.Εγω πχ στα Τρικαλα τα ξερω ολα τα ασφαλιτικα απο τις πινακιδες.
ΜΙΧΑΛΗΣ - Σαβ 21 Οκτ 2006, 18:10:10
Θέμα δημοσίευσης:
p206gt έγραψε:
καλα σοβαρα μιλαμε?αυτο καταρχας εκτοσ το οτι ειναι απαραδεκτο,μηπως ειναι και παρανομο?εχει βγει νομος να πανε κολαδικα να ψαρευουν για κοντρες?αν οχι,κατι πρεπει να κανουμε....και τι εγινε ο φιλος σου που τον μαζεψανε?πως εγινε ολο το σκηνικο?κυρωσεις?

Τα σκηνικα έγιναν στην Αττική οδό. Ο φίλος που πιάσανε γλίτωσε το αυτόφωρο αλλά πήγε κατευθείαν για πλημμέλημα, κοινώς θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο, μια και τον έγραψαν για 170χλ.!!!
Η ιστορία έγινε όπως την περιέγραψα στο πρώτο post, του κόλλησαν και του έπαιζαν φώτα, τα πήρε άνοιξε και αφού έπιασε απαγορευτικά χιλιόμετρα, έβγαλαν τον φάρο και τον μάζεψαν. Twisted evil
Αν αυτό δεν είναι παράνομο τότε δεν ξέρω τι να πώ Exclamation Question
RASTAVIPER - Σαβ 21 Οκτ 2006, 23:53:11
Θέμα δημοσίευσης:
Συγγνωμη κιολας αλλα θελει πολυ σκεψη οτι πρεπει να αποφευγεις επαφες oktavia,xsara και λοιπα μπατσαμαξα??? Question Question
Μηπως για καποια πραγματα που συμβαινουν πρεπει και μεις να τα παιρνουμε χαμπαρι??
Δηλαδη τι περιμεναν για να υποψιαστουν οτι μπορει με τα octavia να παιζει κατι?Να τους αναψουν φαρο και να αρχισουν να παιζουν τα στρουμφακια?? Twisted evil Twisted evil
Οσο για το θεμα των προκλησεων ειναι παλιο νεο.
Γινεται πολυ καιρο και μαλιστα να σας θυμησω το σκηνικο που ειχε γινει πολυ ντορος με τους μπατσους που σκοτωθηκανε στη Βουλιαγμενης την ωρα της κοντρας.
cipher - Κυρ 22 Οκτ 2006, 02:17:32
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ δεν είμαι ρουφιάνος... Τη δουλειά μου κάνω... ΑΥΤΟΣ ήτανε, κύριε Ταγματάρχα! Laughing

Καλά, κι εδώ στο Βόλο τα ασφαλίτικα τα ξέρουν όλοι, μόνο και μόνο επειδή "διαλέγουν" εύκολες πινακίδες (εκτός του ότι είναι Xsara ή/και Octavia, και συνήθως λευκά). Υπάρχουν και 1-2 Rav 4, λευκά με φιμέ τζάμια. Περνάνε εντελώς απαρατήρητα μέσα στο πλήθος Laughing

Μία άλλη καλή τεχνική όταν σου κολλάνε είναι να πατήσεις λίγο παραπάνω γκάζι (για σιγουριά) και με το αριστερό πατάς το φρένο, ίσα-ίσα για να ανάψει. Κατά 90% αλλάζουν χρώμα οι κάλτσες του πίσω Twisted evil
(Βέβαια, θέλει λίγο εξάσκηση, για να μην αλλάξουν χρώμα *και* οι δικές σου κάλτσες!)
Road_Runner - Κυρ 22 Οκτ 2006, 03:05:06
Θέμα δημοσίευσης:
cipher έγραψε:
Μία άλλη καλή τεχνική όταν σου κολλάνε είναι να πατήσεις λίγο παραπάνω γκάζι (για σιγουριά) και με το αριστερό πατάς το φρένο, ίσα-ίσα για να ανάψει. Κατά 90% αλλάζουν χρώμα οι κάλτσες του πίσω Twisted evil

Για εξήγησέ το λίγο ρε Αλέξανδρε γιατί δεν το κατάλαβα αυτό. Για ποιον λόγο να το κάνεις αυτό;
Miltellas - Κυρ 22 Οκτ 2006, 08:33:45
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά αυτό είναι παράνομο, μην αμφιβάλλετε. Όποιος πάει στα δικαστήρια μπορεί να τους κατηγορήσει για αυναυτουργία. Είναι πολύ απλό.
Το πρόβλημα είναι αλλού. Μάρτυρες έχετε; Αν είστε ένας προς έναν η μαρτυρία του μπάτσου υπερισχύει, χώρια που οι μπάτσοι πάνε πάντα δύο-δύο οπότε το δικαστήριο το έχετε χαμένο. Λογικά, εάν βλέπουν συνοδηγό δεν θα κάνουν το παιχνίδι, γιατί ο συνοδηγός του θύματος είναι και μάρτυρας, οπότε περιπλέκεται το πράγμα δικαστικά γι αυτούς.

Αυτοί που το κάνουν είναι σαφώς κακόψυχοι, ακόμη κι αν τους έχουν δώσει διαταγή. Τέτοιες παράνομες διαταγές κανένας μπάτσος δεν είναι υποχρεωμένος να τηρήσει εάν δεν θέλει, και αντιθέτως είναι υποχρεωμένος να αναφέρει τον προϊστάμενό του σε ανώτερο φτάνοντας μέχρι και το υπουργείο. Μην βιαστεί κανείς και πει ότι εμπλέκεται και το υπουργείο Δημ.Τάξης γιατί δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα στα ανώτατα κλιμάκια. Αυτές είναι πουστιές ορισμένων ανίκανων υφισταμένων να κάνουν σωστή δουλειά και επιθυμούν προαγωγή, επαίνους και μισθολογικές αυξήσεις.
pygolabida - Κυρ 22 Οκτ 2006, 10:42:13
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως στο εξωτερικό αυτό είναι συνήθης τακτική και δεν τίθεται θέμα παρανομίας από την πλευρά της αστυνομίας. Αυτοί έχουν κάθε δικαίωμα να το πατάνε μέσα στα πλαίσια, εμείς όχι, απλά τα πράγματα. Rolling eyes
vinman - Κυρ 22 Οκτ 2006, 10:49:00
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
....Αυτοί έχουν κάθε δικαίωμα να το πατάνε μέσα στα πλαίσια, εμείς όχι, απλά τα πράγματα. Rolling eyes

...όπως έχουν το δικαίωμα να οδηγούν χωρίς ζώνη,να μην φοράνε κράνος,να έχουν τους προβολείς ομίχλης ανοιχτούς,να περνούν φανάρια κόκκινα τη στιγμή που κάνουν μια απλή περιπολία,να μιλάνε στο κινητό,να διπλοπαρκάρουν,και τόσα άλλα........μόνο και μόνο επειδή κάνουν κατάχρηση της εξουσίας που έχουν για την προστασία του πολίτη...
Εδώ είμαστε Μπανανία...το έχουμε ξαναπεί άλλωστε...

Παράθεση:
Πάντως στο εξωτερικό αυτό είναι συνήθης τακτική και δεν τίθεται θέμα παρανομίας

Όσο για το εξωτερικό...εκεί έχουν και νόμους που τηρούνται απο όλους....και όχι επιλεκτικά όπως συμβαίνει εδώ...
cipher - Κυρ 22 Οκτ 2006, 11:40:53
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
cipher έγραψε:

Για εξήγησέ το λίγο ρε Αλέξανδρε γιατί δεν το κατάλαβα αυτό. Για ποιον λόγο να το κάνεις αυτό;

Όταν πηγαίνεις με 80+ km/h και ο άλλος σου κολλάει από πίσω, δεν είναι ό,τι καλύτερο να δει ότι πατάς φρένο μπροστά του Wink
Οι περισσότεροι σε νομίζουν για ψυχοπαθή και τους κόβεται η όρεξη για κόντρα Mr. Green
(Βέβαια, εσύ ουσιαστικά δεν πατάς, αλλά φροντίζεις μόνο να ανάψουν τα φώτα του φρένου)
crusader - Κυρ 22 Οκτ 2006, 12:27:00
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς το παραπάνω συνέβη και σε ένα φίλο του αδερφού μου προχθές τα μεσάνυχτα στην εθνική.
Άνοιξε με το μαύρο Octavia και κάπου στα 180 klm/h τον σταματήσανε και τον ξήλωσαν...

Πολλά περιστατικά τελευταία, το έχουν πάρει ζεστά το θέμα φαίνεται! Confused
bob - Κυρ 22 Οκτ 2006, 12:47:14
Θέμα δημοσίευσης:
Και πως απεδειξαν οτι πηγαινες με 170?
Εχουν ρανταρ μαζι τους?
cipher - Κυρ 22 Οκτ 2006, 18:16:11
Θέμα δημοσίευσης:
bob έγραψε:
Και πως απεδειξαν οτι πηγαινες με 170?
Εχουν ρανταρ μαζι τους?

Χμμμμ... Ενδιαφέρουσα παρατήρηση. Τα ραντάρ καταγράφουν και την πινακίδα του αυτ/του, οπότε έχεις έγγραφη απόδειξη. Βέβαια, αν σε ακολουθήσει κάποιος από κοντά για μερικά δευτερόλεπτα, μπορεί να σχηματίσει εικόνα για το πόσο πήγαινες. Και, όταν πρόκειται για 170 με όριο 120, είναι δύσκολα τα πράγματα (με 40+ πάνω από το όριο την έχεις βάψει).
brz20 - Κυρ 22 Οκτ 2006, 18:32:13
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ειναι δυο και εισαι μονος τοτε κλαφτα.
Οτι θελουν λενε.Μπορει να εχουν και ρανταρ αλλα δεν το νομιζω.
Παντως κραταω αμφιβολιες στο οτι η γνωμη ενος μπατσου ειναι ισχυροτερη απο εναν πολιτη.Εμενα δηλαδη στο σκηνικο με την ζωνη επρεπε να μου την ειχαν κοψει την κλιση.
Βρε η λυση ειναι οτι εκει που σε κολλαει πατας καλα το φρενο και σου βαζουν και ολοκαινουργιο προφυλακτηρα.
Road_Runner - Κυρ 22 Οκτ 2006, 18:46:00
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Αν ειναι δυο και εισαι μονος τοτε κλαφτα.
Οτι θελουν λενε.Μπορει να εχουν και ρανταρ αλλα δεν το νομιζω.
Παντως κραταω αμφιβολιες στο οτι η γνωμη ενος μπατσου ειναι ισχυροτερη απο εναν πολιτη.Εμενα δηλαδη στο σκηνικο με την ζωνη επρεπε να μου την ειχαν κοψει την κλιση.
Βρε η λυση ειναι οτι εκει που σε κολλαει πατας καλα το φρενο και σου βαζουν και ολοκαινουργιο προφυλακτηρα.

Δυστηχώς έτσι είναι Κωνσταντίνε. Ο μπάτσος έχει περι ισχυρότερη άποψη από τον πολίτη. Ψαγμένο το θέμα... Και αν αυτός που σου κολλήσει είναι και μπάτσος, του το κάνεις και μετά τον ξυλώνουν.... χαχαχχα
vinman - Κυρ 22 Οκτ 2006, 18:46:29
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
...Βρε η λυση ειναι οτι εκει που σε κολλαει πατας καλα το φρενο και σου βαζουν και ολοκαινουργιο προφυλακτηρα.

Σοβαρολογείς???
Αυτή είναι η λύση??
Να κάνεις το αυτοκίνητο σου ''συγκρουόμενο''απο λούνα πάρκ???
brz20 - Κυρ 22 Οκτ 2006, 19:45:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ενταξει δεν ειπαμε να εισαι σταματημενος και να σε παρει με καμια 100αρα.Μιλαμε ισα ισα να σε βρει.
Μετα αν δεν σταματησει την εκανε απο χερι.
RASTAVIPER - Κυρ 22 Οκτ 2006, 20:20:07
Θέμα δημοσίευσης:
1.Οταν ειναι γνωμη μπατσου εναντιον πολιτη, υπερισχυει η γνωμη του μπατσου εκτος αν εχεις πολλους μαρτυρες να υποστηριζουν τη γνωμη σου.
2.Το να κανεις μαγκιες σε μπατσους με φρενα κλπ απλα ξεχαστε το.Σε σταματουν για ο,τι ναναι λογο και φευγεις με προστιματακι στο χαλαρο.
3.Μετρημα στανταρ μπορει να σου κανουν αν ειναι διπλα η πισω με αμαξι και βλεπουν την ταχυτητα στο κοντερ τους.Οποτε δε χρειαζεται παντα να παιζει ρανταρ.
4.Στην πλειονοτητα τους ειναι κομπλεξικοι απο μονοι τους, οποτε δε χρειαζεται να παρουν εντολη απο ανωτερο για να κανουν τα δικα τους στο δρομο.
DIMCHRI - Κυρ 22 Οκτ 2006, 22:20:55
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ το ψάχνω ακόμα... σας είπα ποιά είναι η λύση.

σε λίγο καιρό θα σας ενημερώσω.
brz20 - Κυρ 22 Οκτ 2006, 22:57:11
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
1.Οταν ειναι γνωμη μπατσου εναντιον πολιτη, υπερισχυει η γνωμη του μπατσου εκτος αν εχεις πολλους μαρτυρες να υποστηριζουν τη γνωμη σου.
2.Το να κανεις μαγκιες σε μπατσους με φρενα κλπ απλα ξεχαστε το.Σε σταματουν για ο,τι ναναι λογο και φευγεις με προστιματακι στο χαλαρο.
3.Μετρημα στανταρ μπορει να σου κανουν αν ειναι διπλα η πισω με αμαξι και βλεπουν την ταχυτητα στο κοντερ τους.Οποτε δε χρειαζεται παντα να παιζει ρανταρ.
4.Στην πλειονοτητα τους ειναι κομπλεξικοι απο μονοι τους, οποτε δε χρειαζεται να παρουν εντολη απο ανωτερο για να κανουν τα δικα τους στο δρομο.

Δεν καταλαβα γιατι να σου κοψουν προστιμο?Επειδη δεν κρατανε τις σωστες αποστασεις?Δηλαδη θα διαψευσουν οτι το εκαναν(αθελα τους παντα)αν εχεις μαρτυρα.Δεν χριαζονται πολυ ενας φτανει.
Οσο για το 4 που λες συμφωνω και επαυξανω.Κομπλεξικοι μεχρι το κοκκαλο.Τους μισω τους που***δες.Ειλικρινα μια απο της μεγαλυτερες μου επιθυμιες ειναι να σπασω στο ξυλο εναν μπατσο.
bob - Δευ 23 Οκτ 2006, 08:15:18
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν υπαρχει ουτε μια στο 1.000.000 να σε γραψουν με βαση το κοντερ τους!!!!Τι θα πουν στο δικαστηριο, πηγαιναμε διπλα διπλα και εμενα το κοντερ εγραφε 150?? Shocked Shocked Shocked Με τιποτα!!!!

Λενε πως χρησιμοποιουν φορητο ρανταρ με φωτογραφια...
p206Mike - Δευ 23 Οκτ 2006, 08:54:38
Θέμα δημοσίευσης:
Έχετε δει που στα xsara τα περιπολικά τώρα βάζουν και τις μπούκες τις κοφτές ?

Οι άνθρωποι πάντα μες την μόδα... Και παλιά βάζανανε, αλλά όχι να ακολουθούν και την καγκουρομόδα...

Αναρωτιέμαι πόσο προβλεπόμενο είναι να μπαίνει άλλη εξάτμιση σε υπερεσιακό αυτοκίνητο που το πληρώνουμε εμείς...??? Evil

Αλλά τι να λέμε τώρα....Συμφωνώ με τον Μάνο, μπανανία, σε όλους τους τομείς....μα σε όλους λέμε

Δυστυχώς παιδιά μην περιμένετε στην ζωή μας να αξιοθούμε να δούμε αυτή τη χώρα, Χώρα...

Οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι απλά ν απολαύσουμε, το μπάχαλο.
brz20 - Δευ 23 Οκτ 2006, 10:44:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι οπως το λες μπαχαλο στην κυριολεξια.
Στο μεταξυ σου την λενε για το παραμικρο χωρις να σκεφτουνε πρωτα τι λενε.Την αλλη φορα με σταματα ενας δημοτικος αστυνομος και μου λεει "ξερεις απαγορευετε το παρκαρισμα εδω" και του λεω "Ωραια και τι θες να κανω?Να το φαω?".Αρχισε ενας διαλογος εντονος και προσπαθουσε να με πεισει να παω αλλου και εγω του ελεγα οτι δεν μπορω να βρω πουθενα να παρκαρω.Τι παρκαρω δηλαδη που τα 3/4 μιας οδου ειναι γεματη απο πινακιδες "No Parking" και το αλλο 1/4 που μενει γεματο με μηχανακια.Πως να μην γραφουν μετα αφου εκ των πραγματων σε αναγκαζουν να διπλοπαρκαρεις ή στην καλυτερη να πας σε καμια σταση αστικου.Μονο εκει το βαζεις πλεον.
Οσο για τους ρουφιανους που κυκλοφορουν ειναι καλυτερα να αρχισουν να κοβουν κλισεις στους συναδελφους τους και αν μεινουν χαρτακια ας ριξουν και σε εμας καμια κλισουλα.
Timour21 - Δευ 23 Οκτ 2006, 11:10:38
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Πάντως στο εξωτερικό αυτό είναι συνήθης τακτική και δεν τίθεται θέμα παρανομίας από την πλευρά της αστυνομίας. Αυτοί έχουν κάθε δικαίωμα να το πατάνε μέσα στα πλαίσια, εμείς όχι, απλά τα πράγματα. Rolling eyes

Γίνε λίγο ποιο συγκεκριμένη αν θες, πού στο εξωτερικό? Γιατί στην αγγλία αυτό το πράγμα λέγεται "entrapment" και ο μπ@τσος που θα το κάνει θα βρεί μεγάλο μπελά.
pygolabida - Δευ 23 Οκτ 2006, 14:02:35
Θέμα δημοσίευσης:
Timour21 έγραψε:
pygolabida έγραψε:

Γίνε λίγο ποιο συγκεκριμένη αν θες, πού στο εξωτερικό? Γιατί στην αγγλία αυτό το πράγμα λέγεται "entrapment" και ο μπ@τσος που θα το κάνει θα βρεί μεγάλο μπελά.

Αυστραλία Wink
Εκεί βέβαια αν το αμάξι που σε κυνηγάει είναι Holden Commodore SS V8, το καταλαβαίνεις ότι είναι το highway patrol και δεν του κουνιέσαι (γιατί ήτος ή άλλος δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγεις). Εκεί πάντως παίζει το σύστημα ότι ειδοποιούνε και σου κάνουνε μπλόκο μπροστά.
BadSpud! - Δευ 23 Οκτ 2006, 17:47:55
Θέμα δημοσίευσης:
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλάψε ποτέ.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
RASTAVIPER - Δευ 23 Οκτ 2006, 17:59:35
Θέμα δημοσίευσης:
bob έγραψε:
Δεν υπαρχει ουτε μια στο 1.000.000 να σε γραψουν με βαση το κοντερ τους!!!!Τι θα πουν στο δικαστηριο, πηγαιναμε διπλα διπλα και εμενα το κοντερ εγραφε 150?? Shocked Shocked Shocked Με τιποτα!!!!

Λενε πως χρησιμοποιουν φορητο ρανταρ με φωτογραφια...

Τωρα αν σου πω οτι εγραψαν φιλο μου με 106 στα λιμανακια πριν χρονια, επειδη τον ακουσαν να περιγραφει οτι ειχε βαλει κοντρα πριν λιγη ωρα, θα πιστεψεις ποσοι καφροι ειναι?? Shocked Shocked
brz20 - Δευ 23 Οκτ 2006, 23:56:24
Θέμα δημοσίευσης:
Ε οχι ρε συ.Αν ειναι δυνατον.Τι κομπλεξ ειναι αυτο?
Δεν τους φτανουν αυτα που περνουν και ξεσπανε ετσι?
Τι φταιμε εμεις οταν πανε στην σχολη και τους κανουν οτι θελουν οι ανωτεροι?Δεν το ηξεραν πριν γινουν μπατσακια?
shiba - Τρι 24 Οκτ 2006, 12:50:24
Θέμα δημοσίευσης:
αφου το ειπαμε ρε παιδια οτι η πλειοψηφια αυτων καποτε ητανε μαμοθρεφτα..παιδια που δεν ζησανε εφηβικα χρονια +ζουσανε με το φοβο μην τους δειρει η μαμα τους..παιδια που δεν βγαινανε απο το σπιτι τους παιδια που δεν ζησανε εφηβικες αλητειες...γιαυτο ας τα βγαλουνε τα κομπλεξ τους τωρα.τα λαμογια Evil
brz20 - Τρι 24 Οκτ 2006, 13:03:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι σαν να ακουω περιγραφη για τον γειτονα μου στα Τρικαλα.Αστυνομικος εγινε και οχι τυχαια.Να φανταστιτε αν δεν ηταν η μανα του σπιτι δεν μπορουσε να ξεχωρισει ποια μπλουζα απο την απλωστρα ηταν οκ για να την φορεσει.
Lef205 - Δευ 06 Νοέ 2006, 02:23:18
Θέμα δημοσίευσης:
Καποτε (προ τετραετιας) ειχαμε σκεφτει με εναν φιλο να φωτογραφιζαμε οτι παρανομιες εκαναν τα μπατσικα ή οτι "παρανομο εξαρτημα" ειχαν φορεμενο.
Οταν μαζευοντουσαν πολλες θα τις πακεταραμε και θα εφευγαν σε περιοδικα τηλεορασεις ραδιοφωνα μακηδες κλπ.
Συγκεκριμενα σκεφτομασταν οσα ειχαν αφτερμαρκετ εξατμισεις, κλικ, οσα ειχαν αναμμενα προβολακια ή καμμενες λαμπες, κλικ, οσα περναγαν με κοκκινο, κλικ, κλπ.
Ενα βραδυ λοιπον αποφασισαμε να ξεκινησουμε,οδηγος αυτος,συνοδηγος εγω με τη φωτογραφικη . . . δε φανταζεστε τι βγαλαμε!Χαρακτηριστικα θυμαμαι οτι οι περισσοτερες φεισλιφτ ξαρα ειχαν μονιμα καμμενο το αριστερο φως.
ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα κωλαδικ@ περναγαν με κοκκινο αναβοντας τη σειρηνα ΜΟΝΟ οταν ηταν να περασουν το φαναρι κλπ.
Μετα για αγνωστο λογο το σχεδιο ατονισε. (καταλαβαμε μαλλον οτι μ@λ@κιζομασταν ασκοπα Laughing )
Πλεον δεν ασχολουμαι,οταν με σταματησουν (πολυ σπανια) ειτε φταιω ειτε οχι ειμαι γλειωδως ευγενικος απεναντι τους για να ξεμπερδευω γρηγορα.
DIMCHRI - Δευ 06 Νοέ 2006, 10:33:52
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="Lef205"]Καποτε (προ τετραετιας) ειχαμε σκεφτει με εναν φιλο να φωτογραφιζαμε οτι παρανομιες εκαναν τα μπατσικα ή οτι "παρανομο εξαρτημα" ειχαν φορεμενο.
Οταν μαζευοντουσαν πολλες θα τις πακεταραμε και θα εφευγαν σε περιοδικα τηλεορασεις ραδιοφωνα μακηδες κλπ.
Συγκεκριμενα σκεφτομασταν οσα ειχαν αφτερμαρκετ εξατμισεις, κλικ, οσα ειχαν αναμμενα προβολακια ή καμμενες λαμπες, κλικ, οσα περναγαν με κοκκινο, κλικ, κλπ.
Ενα βραδυ λοιπον αποφασισαμε να ξεκινησουμε,οδηγος αυτος,συνοδηγος εγω με τη φωτογραφικη . . . δε φανταζεστε τι βγαλαμε!Χαρακτηριστικα θυμαμαι οτι οι περισσοτερες φεισλιφτ ξαρα ειχαν μονιμα καμμενο το αριστερο φως.
ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα κωλαδικ@ περναγαν με κοκκινο αναβοντας τη σειρηνα ΜΟΝΟ οταν ηταν να περασουν το φαναρι κλπ.
Μετα για αγνωστο λογο το σχεδιο ατονισε. (καταλαβαμε μαλλον οτι μ@λ@κιζομασταν ασκοπα Laughing )
Πλεον δεν ασχολουμαι,οταν με σταματησουν (πολυ σπανια) ειτε φταιω ειτε οχι ειμαι γλειωδως ευγενικος απεναντι τους για να ξεμπερδευω γρηγορα.[/quotε]

δεν είναι καθόλου κακή ιδέα...
Μάλιστα τώρα που τα περισσότερα κινητά έχουν καλή ανάλυση είναι και ποιό εύκολο να αποθανατίσεις όλες αυτές τις ωραίες στιγμές !!!

Η ιδέα σου λεφτεράκι μου ήταν πολύ καλή !!!!

Για φαντάσου όλοι από το κλαμπ να μαζεύουμε υλικό και μιά μέρα να τους καρφώσουμε !!!!!

Μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό και θα καταλάβουν ότι δεν είναι εδώ για να το παίζουν μάγκες... Να καταλάβουν ότι η στολή δεν τους κάνει αυθαρτους και μάγκες !!!

Είναι εδώ για να υπηρετούν, τους πολίτες και όχι για να τους τρομοκρατούν !!!
ultra-one - Δευ 06 Νοέ 2006, 10:45:46
Θέμα δημοσίευσης:
Η Εκδίκηση των πολιτών.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
brz20 - Δευ 06 Νοέ 2006, 11:13:18
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω θα αρχιζω να το εφαρμοζω.Ηδη εχω δει 2 παρανομα παρκαρισματα αλλα δεν εδωσα σημασια.Κατι ακομα που εχω δει ειναι να καθομαι σε κοκκινο πισω απο μπατσικο και στα καλα καθουμενα αναβει τον φαρο εν ψυχρο,περναει(με κοκκινο εννοειτε)και μετα τον σβηνει.Αυτο θα μπορουσα να το τραβηξω σε video.
Μαλιστα σκεφτομαι να δημοσιευσω καποιες φωτο και να κανουμε παιχνιδι-quiz του στυλ "Ποσες παρανομιες βλεπετε στην παρακατω φωτογραφια".
Καλο?
Ολοι στον αγωνα αδερφια.
RASTAVIPER - Δευ 06 Νοέ 2006, 19:13:21
Θέμα δημοσίευσης:
Την Παραασκευη το βραδυ ειχε εκπομπη για αυτο ακριβως το θεμα το βραδυ στο EXTRA.Πηρα και μιλησα ζωντανα για πολυ λιγο με τον Διοικητη τροχαιας ΚΑισαριανης για τα αμαξια της Πηγασος, αλλα ο καφρος ο παρουσιαστης με εκοψε και δε ρωτησα και για τα επικινδυνα αμαξια που γραφουν στην αδεια Βουλιαγμενης στις 2 το πρωι, οταν αυτα τρεχουν με 100-120.
volvos - Δευ 06 Νοέ 2006, 23:03:11
Θέμα δημοσίευσης:
PLEON KYKLOFOROYN KAI ROYFIANOI STO FOROUM POY SBHNOYN TA POST ATHOON POLITON.......
brz20 - Τρι 07 Νοέ 2006, 01:44:06
Θέμα δημοσίευσης:
Τι ψαχνεις να βρεις τωρα.Εδω τους καλυπτουν και απο πανω.Ειναι τελειως για το π....ς.
Αλλα πρεπει καποιο καμια φορα οταν κανουν την παρανομια να τους παρει με βιντεο και μετα να δουμε τι θα πουν στους ανωτερους.
Θα κανουν τις κοτες τα κομπλεξικα.Αλλα βεβαια μεχρι εκει που τους περνει μετα κο κο κο κο.
Εγω εφαρμοσει αλλο κολπο τωρα.Τους την λεω και ειμαστε μια χαρα.Αλλες φορες με το γαντι και αλλες στα ισα.Εξαλλου αν ειναι να μου την κοψουν τουλαχιστον να πω "πληρωνω αλλα θα τα πω κιολας"
Lef205 - Τρι 07 Νοέ 2006, 02:23:54
Θέμα δημοσίευσης:
τωρα γιατι μου βαζετε παλι στο μυαλο ιδεες? Laughing
Τοτε σκεφτομασταν να φτιαξουμε μια βαση δεδομενων που θα ειχε ακομη και βιντεο.
Αν καποιος εχει την ορεξη να το ξεκινησει ας το κανει.
Θελει δυο ατομα,ενας οδηγει και ο αλλος ετοιμος να φωτογραφισει.
Επισης θελει ορεξη για χιλιομετρα.
Τελος θελει και λιγη προσοχη για να μη σε καταλαβουν.
Road_Runner - Τρι 07 Νοέ 2006, 02:38:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ερώτηση: Αν σε καταλαβουν τι θα γινει; Μπορουν να σου κανουν κατι?
COOL ALEXIS - Τρι 07 Νοέ 2006, 13:56:19
Θέμα δημοσίευσης:
Κάνεις λες και δεν ξέρεις.

1. Στα κάνουν αερόστατα
2. Σε ψάχνουν μέχρι να σου βρουν κάτι
3. Αν δεν σου βρουν κάνουνε του κεφαλιού τους Twisted evil
brz20 - Τρι 07 Νοέ 2006, 22:48:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ε βρε σεις.Δεν θα το κανουμε καταμουτρα.
Με τροπο.Εγω ειλικρινα θα το αρχισω απο αυριο.
Lef205 - Τετ 08 Νοέ 2006, 02:35:59
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Ε βρε σεις.Δεν θα το κανουμε καταμουτρα.
Με τροπο.Εγω ειλικρινα θα το αρχισω απο αυριο.

Αν δε σου κανει κοπο λεγε μου που και που τα αποτελεσματα.
Να δω αν αξιζε που τα παρατησαμε.
brz20 - Τετ 08 Νοέ 2006, 03:14:30
Θέμα δημοσίευσης:
Ηδη ειχα ενα σημερα το βραδυ αλλα δεν μπορεσα να κανω κατι γιατι ηταν πισω μου,εν κινηση και δεν ειχα συνοδηγο να καταγραψει.Προσπεραση μεσα στην πολη.Κατω διπλη γραμμη και εγω να παω με ικανοποιητηκα χιλιομετρα.Εντομεταξυ με ακολουθουσε χωρις τον φαρο αναμενο.Σε καποια φαση τον αναβει,με περνα και τον σβηνει.Τους γ.... το σπιτι μετα ή δεν τους γ...?
vinman - Τετ 08 Νοέ 2006, 06:15:18
Θέμα δημοσίευσης:
Λυπάμαι που το λέω,αλλά ότι ενέργειες και να κάνετε δεν πρόκειτε να καταφέρετε κάτι....
Το σ΄θστημα είναι τέτοιο που όλα σκεπάζονται....
Εδώ επί πολλές ημέρες έδειχναν τα κανάλια τον Ματατζή με τη σιδηρογροθιά και τελικά δεν έγινε τίποτα....τι συζητάμε λοιπόν....
Τζάμπα ο κόπος που θα κάνετε,όσοι το κάνετε...
brz20 - Τετ 08 Νοέ 2006, 12:34:05
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω θα το κανω οχι για να αποδειξω στο συστημα οτι ειναι λαθος.Θελω να αποδειξω σε κατι αλλους φιλους και γνωστους ποσο λαθος εχουν οταν πιστευουν οτι δεν ειναι ετσι.Οι ματσοι ειναι καλα παιδια και αλλα τετοια κουφα.
COOL ALEXIS - Τετ 08 Νοέ 2006, 13:10:39
Θέμα δημοσίευσης:
Εδώ έρχεται ο λαός να πει τα δικά του...

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα Exclamation
DIMCHRI - Τετ 08 Νοέ 2006, 13:18:26
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Λυπάμαι που το λέω,αλλά ότι ενέργειες και να κάνετε δεν πρόκειτε να καταφέρετε κάτι....
Εδώ επί πολλές ημέρες έδειχναν τα κανάλια τον Ματατζή με τη σιδηρογροθιά και τελικά δεν έγινε τίποτα....τι συζητάμε λοιπόν....

Mην τα ισωπεδώνουμε όλα ρε Μάνο...

Κάτι θα γίνει σε περίπτωση που τους κράξεις !!!

Εξάλλου όλες οι κυβερνήσεις φοβούνται το πολιτικό κόστος!! αν τους κράζεις λοιπόν με αποδείξεις τεκμηριωμένες μέσω των ΜΜΕ, τότε και αυτοί θα είναι πολύ ποιό προσεκτικοί σε όλα τους!
Εμένα μου έχουν τύχει και αστυνομικοί ευγενέστατοι !
Μου έχει τύχη βέβαια και μπάτσος που με ανοικτή σειρήνα μου λέει κάνε αριστερά , και εννοούσε να κάνω δεξιά !!!!

Όσο για τον αστυνομικό με την σιδερογροθιά γιατί λες ότι δεν του κάνανε τίποτα...
Σίγουρα κάτι του κάνανε , και σίγουρα εσύ και εγώ είμαστε οι τελευταίοι που θα μάθουμε τι του κάνουμε...
Το χειρότερο είναι ότι αυτός έκανε φοβερά μεγάλο κακό στο image της αστυνομίας, των επικεφάλών της, ακόμα και στον ίδιο υπουργό δημοσίας τάξης έκανε κακό !!!!
Εάν όμως δεν το έδειχνε η τηλεόραση τότε σίγουρα δεν θα του κανανε "ΤΙΠΟΤΑ"

Πάντως πρέπει να μάθουμε εμείς η νέα γενιά να μην λειτουργούμε όπως οι προγόνοι μας που λέγανε "ωχ αδελφέ - δεν βαριέσαι "...

Πρέπει να έχουμε άποψη (όλοι έχουν) αλλά να έχουμε ΚΑΙ το θάρρος ΚΑΙ το θράσσος να λέμε την αποψή μας !!!

Μία φωνή δεν ακούγεται μέσα στο πλήθος.

Πολλές φωνές όμως ακούγονται....
Εξάλλου είναι πολύ ευκολο να καταγράψεις πλέον όλα τα στραβά που βλέπουμε στους δρόμους Wink

ΚΑι να σου πω και κάτι ...

Θα μπορούσαμε τις φώτο να τις βάλουμε σε ένα site και να το βλέπουν όλοι οι Έλληνες !!! εκέι να δείς Γέλοιο !!!!

Όσο μεγαλύτερη απήχηση έχει το site τόσο ποιό γρήγορα θα συμορφωθούν και θα κάνουν την δουλειά τους σωστά οι αστυνομικοί (εντάξει όχι όλοι, υπάρχουν πάντα και εξαιρέσεις )
vinman - Τετ 08 Νοέ 2006, 18:12:02
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
vinman έγραψε:

Mην τα ισωπεδώνουμε όλα ρε Μάνο...

Κάτι θα γίνει σε περίπτωση που τους κράξεις !!!

Εξάλλου όλες οι κυβερνήσεις φοβούνται το πολιτικό κόστος!! αν τους κράζεις λοιπόν με αποδείξεις τεκμηριωμένες μέσω των ΜΜΕ, τότε και αυτοί θα είναι πολύ ποιό προσεκτικοί σε όλα τους!
Εμένα μου έχουν τύχει και αστυνομικοί ευγενέστατοι !
Μου έχει τύχη βέβαια και μπάτσος που με ανοικτή σειρήνα μου λέει κάνε αριστερά , και εννοούσε να κάνω δεξιά !!!!

Όσο για τον αστυνομικό με την σιδερογροθιά γιατί λες ότι δεν του κάνανε τίποτα...
Σίγουρα κάτι του κάνανε , και σίγουρα εσύ και εγώ είμαστε οι τελευταίοι που θα μάθουμε τι του κάνουμε...
Το χειρότερο είναι ότι αυτός έκανε φοβερά μεγάλο κακό στο image της αστυνομίας, των επικεφάλών της, ακόμα και στον ίδιο υπουργό δημοσίας τάξης έκανε κακό !!!!
Εάν όμως δεν το έδειχνε η τηλεόραση τότε σίγουρα δεν θα του κανανε "ΤΙΠΟΤΑ"

Πάντως πρέπει να μάθουμε εμείς η νέα γενιά να μην λειτουργούμε όπως οι προγόνοι μας που λέγανε "ωχ αδελφέ - δεν βαριέσαι "...

Πρέπει να έχουμε άποψη (όλοι έχουν) αλλά να έχουμε ΚΑΙ το θάρρος ΚΑΙ το θράσσος να λέμε την αποψή μας !!!

Μία φωνή δεν ακούγεται μέσα στο πλήθος.

Πολλές φωνές όμως ακούγονται....
Εξάλλου είναι πολύ ευκολο να καταγράψεις πλέον όλα τα στραβά που βλέπουμε στους δρόμους Wink

ΚΑι να σου πω και κάτι ...

Θα μπορούσαμε τις φώτο να τις βάλουμε σε ένα site και να το βλέπουν όλοι οι Έλληνες !!! εκέι να δείς Γέλοιο !!!!

Όσο μεγαλύτερη απήχηση έχει το site τόσο ποιό γρήγορα θα συμορφωθούν και θα κάνουν την δουλειά τους σωστά οι αστυνομικοί (εντάξει όχι όλοι, υπάρχουν πάντα και εξαιρέσεις )

Μακάρι να έχεις δίκιο....αλλά θα σου θυμίσω ότι εδώ είναι Ελλάδα... Wink
DIMCHRI - Τετ 08 Νοέ 2006, 18:15:30
Θέμα δημοσίευσης:
vx !!!! το είχα ξεχάσει !!!!!

Ο κόπανος οδηγούσα ανάποδα τόσο καιρό !!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
drdino - Τετ 08 Νοέ 2006, 19:07:33
Θέμα δημοσίευσης:
Πρόκληση σε παράνομη πράξη; Confused
tsosmoulis - Πεμ 09 Νοέ 2006, 08:47:04
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως εγώ έχω την εντύπωση ότι δεν είναι νόμιμο να φωτογραφίζεις οχήματα της αστυνομίας, στρατού κτλ κτλ.
Αυτό το λέω γιατί (τί θυμάμαι τώρα) όταν περιμέναμε να πάμε 5ήμερη πέρασε ένα περιπολικό γιατί κάποιος λακαμάς τους κάλεσε ντε μεκ ότι θα κάνουμε κατάληψη Razz τέλος πάντων κάποιος παλικάρι έβγαλε το περιπολικό φωτό ενώ έφευγε και έγινε ένα ολόκληρο θέμα, του πήρανε φιλμ, στοιχεία κτλ κτλ. Βέβαια στο τέλος του κάνανε αέρα αλλά και πάλι έγινε ζήτημα.
Αυτό το λέω ότι αν έχουμε σκοπό να πατάξουμε την βλακεία στο δημόσιο δεν είναι αυτός ο τρόπος...όχι ότι έχω και λύση βέβαια...όχι τίποτα άλλο θα τους κάνουμε και φίρμες τους βλάχους Very happy
brz20 - Πεμ 09 Νοέ 2006, 16:37:39
Θέμα δημοσίευσης:
Οι βλαχοι ειναι ολοκληρη φιλη και μαλιστα ειναι εξυπνοι ανθρωποι.
Μην τους πιανεις καθολου λοιπον γιατι μιλαμε για ανομοια πραγματα.
Κατσε να την κανει την παρανομια και να δεις για ποτε βγαζω το κινητο και του την μπουμπουναω.
Road_Runner - Πεμ 09 Νοέ 2006, 18:11:43
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
και του την μπουμπουναω.

Όρμα.... Πάνω του Κωνσταντή.......
brz20 - Παρ 10 Νοέ 2006, 00:29:09
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε μην παρω κανενα Uzi(που τα βρησκεις ακομα και στους καδους)και τους αρχισω κανονικα.Τοτε να δειτε μπουμπουνημα.Θα αστραψει ο τοπος.
Η αληθεια ειναι οτι εδω στην Κρητη δεν φαινετε τοσο η παρουσια της αστυνομιας.Μπορει και να φοβουνται.Ασε που τα λυνουν και μονοι τους χωρις να τους εχουν αναγκη.
Lef205 - Παρ 10 Νοέ 2006, 00:53:27
Θέμα δημοσίευσης:
Εχε υποψην σου οτι η Κρητη εχει το μεγαλυτερο ποσοστο σε οδηγικες παραβασεις Πανελλαδικως!
tsosmoulis - Παρ 10 Νοέ 2006, 08:10:13
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:

Δεν αμφισβήτησα την εξυπνάδα των βλάχων Κώτσο και ούτε μίλησα για τους βλάχους ουσιαστικά. Χρησιμοποίησα μία έκφραση που χρησιμοποιεί ολόκληρη η Ελλάδα 5525254252525 φορές την μέρα.

Και άσε να κρίνω εγώ στα λεγομένα μου τί είναι ανόμοιο και τί όχι.

ευχαριστώ.
COOL ALEXIS - Παρ 10 Νοέ 2006, 08:56:46
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Εχε υποψην σου οτι η Κρητη εχει το μεγαλυτερο ποσοστο σε οδηγικες παραβασεις Πανελλαδικως!

Καλά αυτοί έχουν τους δικούς τους νόμους, οπότε σύμφωνα με αυτούς δεν κάνουν δα και τίποτα... Wink
brz20 - Παρ 10 Νοέ 2006, 13:03:03
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
brz20 έγραψε:

Δεν αμφισβήτησα την εξυπνάδα των βλάχων Κώτσο και ούτε μίλησα για τους βλάχους ουσιαστικά. Χρησιμοποίησα μία έκφραση που χρησιμοποιεί ολόκληρη η Ελλάδα 5525254252525 φορές την μέρα.

Και άσε να κρίνω εγώ στα λεγομένα μου τί είναι ανόμοιο και τί όχι.

ευχαριστώ.

Ενταξει ρε Μητσο μην παρεξηγησε.Αν ηταν ετσι θα επρεπε να παρεξηγηθω με ολους γιατι ολοι το λενε.Απλα με την εκφραση αυτη εννοουμε τον χωριατη.Το ξερω οτι το εννοουσες ετσι.
tsosmoulis - Παρ 10 Νοέ 2006, 13:26:09
Θέμα δημοσίευσης:
Thumb right
brz20 - Παρ 10 Νοέ 2006, 17:27:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ειδες με καλους τροπους το λυσαμε παλι.Αυτα ειναι.
COOL ALEXIS - Δευ 13 Νοέ 2006, 17:22:20
Θέμα δημοσίευσης:
Καρφώστε τον βλαχομπάτσο σας Twisted evil
volvos - Δευ 13 Νοέ 2006, 18:07:42
Θέμα δημοσίευσης:
KΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΤΣΟ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ Ν ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ ΣΕ ΣΦΗΝΕς ΘΑ ΧΤΥΠΑΩ ΤΗΛ... Laughing Laughing Laughing
brz20 - Δευ 13 Νοέ 2006, 22:15:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραιο νουμερο.Θα το βαλω σε συντομευση στο κινητο μου και μετα... Sniper Sniper Sniper Sniper Sniper Sniper

Θα δουνε μετα τα στρομφ.
Gr@lly - Τρι 14 Νοέ 2006, 00:14:40
Θέμα δημοσίευσης:
Πλακα μας κανετε.. Γιατι το παλικαρι που εσπασαν
στο ξυλο και τελικα πεθανε εγινε τιποτα..?????????
Εδω αμα θελουν σε δερνουν και ετσι και μιλησεις τρως τα
διπλα...
Να παρουμε σε λιγο και εμεις κανενα πιστολι και
θα ειμαστε μια χαρα....
Εδω για ελεγχο σε σταματανε και αναλογα την καυλα τους
σε σταματανε και αναλογα..
Ητε διακριτικα ή με πιστολι και πολυβολο..

Αυτα ειναι.......

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
brz20 - Τρι 14 Νοέ 2006, 00:29:58
Θέμα δημοσίευσης:
Μου φαινετε καλα κανουν εδω και εχουν ενα πιστολι ο καθενας.Και αν τους την πει κανενα στρουμφ τοτε το βγαζουν και μπαμ μπαμ.2 καλες στα ποδια και αντε γεια.
Σαν πολυ εξουσια να την εχουν δει και δεν μου αρεσει αυτο.
plaketokofths - Τρι 14 Νοέ 2006, 00:51:35
Θέμα δημοσίευσης:
Welcome to Greece...
Δυστυχώς αυτά γίνονται στην Ελλάδα όπως,
Αφενός: η κατάχρηση εξουσίας, αφετέρου: η στάση του Έλληνα να τα κάνει όλα πουτ@ν@ και μετά δεν συμβαίνει τπτ...

Κακά τα ψέματα, άμα το όριο λέει 80 και εσύ πας με 130 και σε σταματήσουν αν είσαι κύριος αναλαμβάνεις την ευθύνη της πράξης σου και δίνεις το αντίτιμο... αλλά Ελλάδα....

Πάντως αυτό που λέει ο Γιώργος έχει δίκιο, άμα μπλέξεις αντε να βγάλεις άκρη, και δίκιο να έχεις.
Gr@lly έγραψε:
Εδω αμα θελουν σε δερνουν και ετσι και μιλησεις τρως τα
διπλα...

Καθημερινό παράδειγμα με αλλοδαπούς.
COOL ALEXIS - Τρι 14 Νοέ 2006, 08:48:46
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά αυτό με τους αλλοδαπούς δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο Exclamation

Αλλά ακόμα κι έτσι για τα υπόλοιπα Question
brz20 - Τρι 14 Νοέ 2006, 11:01:01
Θέμα δημοσίευσης:
Στην αμερικη γινονται τα εσχοι με τους αλλοδαπους.Τρελα σκηνικα.Αν και οι δικοι μας δεν πανε πισω.
Δεν διαφωνω σε αυτο που λες για το οριο.Αλλα να το εφαρμοζουν ολοι.Οχι πιανουμε εναν στον δρομο και επειδη δεν ετοιχε να γινει μπατσος του την σφιριζουμε και οταν πιασουμε εναν μπατσο που παει διακοπες με την οικογενεια και διξει ταυτοτητα τον αφηνουμε.Ο νομος μας παινεις ολους και οχι οσους εχουν πολιτικη ταυτοτητα ή οσους ειναι σε πολιτικα αυτοκινητα.
Γιατι αν δεν υπαρχει μλοκο εδω στην Κρητη ειναι και απο τον φοβο τον οπλων.Αν σταματησουν καποιον βοσκο τοτε την εβαψαν απο πρωτο χερι.Και μην σου φαινετε καθολου παραξενο.
Εδω την αλλη φορα πηγαν να κανουν εφοδο στα Ζονιανα για ναρκωτικα 30 μπατσοι με 6 τζιπ της αστυνομιας και τους περιμεναν ολοι με αυτοματα στις ταρατσες και στις πλαγιες.Αποτελεσμα ηταν να ριξουν 800 σφαιρες οι κατοικοι και οι μπατσοι να φυγουν σαν κινηγημενοι.
Αλλα οκ αυτο ειναι αλλο σκηνικο.Απλα θελω να σου διξω τον φοβο που υπαρχει.
Ισονομια δεν βλαπτει.Μου την δινει αφανταστα ατομα που εχουν περασει σε μια σχολη μονο και μονο για να την βολεψουν επειδη ειναι αχρηστοι και τεμπελιδες να περνιουνται πιο εξυπνοι απο μενα ή απο τον καθενα μας.
Gr@lly - Τρι 14 Νοέ 2006, 12:15:22
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν νομιζω να διχνω τοσο αλλοδαπος..
Εχω παει τεσσερεις φορες μεσα 2 φορες εφαγα αρκετες.
την μια γιατι πολυ απλα ημουν 17 και δεν ειχα ταυτοτητα
μαζι μου αρα ριχτου...
Το καλο ειναι οτι ο μπατσο που μου τις εριξε θα με θυματε για πολλα
χρονια.
Παντος με τους νεους κανονιμους ειναι σιγουρο οτι μπορουν να
φανε μεγαλη καμπανα αρκη να το χειριστεις καλα..

Laughing Onfire Onfire Onfire
COOL ALEXIS - Τρι 14 Νοέ 2006, 12:20:00
Θέμα δημοσίευσης:
Gr@lly έγραψε:
Δεν νομιζω να διχνω τοσο αλλοδαπος..
Εχω παει τεσσερεις φορες μεσα 2 φορες εφαγα αρκετες.
την μια γιατι πολυ απλα ημουν 17 και δεν ειχα ταυτοτητα
μαζι μου αρα ριχτου...
Το καλο ειναι οτι ο μπατσο που μου τις εριξε θα με θυματε για πολλα
χρονια.
Παντος με τους νεους κανονιμους ειναι σιγουρο οτι μπορουν να
φανε μεγαλη καμπανα αρκη να το χειριστεις καλα..

Laughing Onfire Onfire Onfire

Ποτέ δεν είναι αρκετές Γκράλιιιιιιιιιιιιιιι Laughing
brz20 - Τρι 14 Νοέ 2006, 12:20:37
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν λες εφαγες πολλες τι μορφη ειχαν αυτες που σου εριχναν?
Και γιατι εφτασαν σε αυτο το σημειο δηλαδη?
Gr@lly - Τρι 14 Νοέ 2006, 12:28:08
Θέμα δημοσίευσης:
Εφυγα με πρισμενο μαγουλο και εχω αποδειξη την ταυτοτητα
που εβγαλα λιγο καιρο μετα...
Ξυλο εφαγα γιατι πολυ απλα ρωτησα ποτε θα βγω απο εδω και
σπαστικε το κ@ργιολι.. Και ο Βλαχος αρχισε να ριχνει.
Μετα ομως δεν χαλαστικε καθολου σπασμενη μυτη και μια εβδομαδα στο νοσοκομειο.....
Γιατι χωρις στολη ο βλαχος δεν Φτουραγε.

Rambo Rambo Rambo
brz20 - Τρι 14 Νοέ 2006, 12:36:27
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε παλι οι βλαχοι.
Very happy Very happy Very happy Very happy
Δεν το ξερεις οτι χωρις στολη ειναι κοτες?Εδω ενα καλοκαιρι ενας ειχε πλακωθει με μπατσο και αυτο τοτε περνουσε μονο με την στολη για να μην μαζεψει κι αλλες.
Και το εχω πει ξανα.Δεν θα τυχει ποτε να μπλεχτω σε καβγα με ματσο.Θα μαζεψει τοσες οσες δεν εχω ριξει ποτε σε κανεναν.Και αλιμονο σε οποιον μπει να με χωρισει.Θα περασει πολυ χειροτερα.
Δεν του εκανες τιποτα?Μυνηση?Οι γονεις τι σου ειχαν πει?
Gr@lly - Τρι 14 Νοέ 2006, 12:45:01
Θέμα δημοσίευσης:
Ημουν για μπαλα και χτυπησα απλα..
Ετσι και το μαθαιναν θα ηταν διαφορετικα...
Παντος μην ξεχνας οτι μπορει να εχεις φιλο η συγγενη μπατσο
οποτε σκαμε τωρα.......................

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
COOL ALEXIS - Τρι 14 Νοέ 2006, 13:30:07
Θέμα δημοσίευσης:
Τόσο το χειρότερο για γνωστούς γιατί μαύρο φίδι που τους έφαγε αμα κάνουν και οι ίδιοι βλακείες Twisted evil

Το χειρότερο το άκουγα χθες στις ειδήσεις που έλεγε ότι πρέπει οι δικαστικοί να πληρώνονται περισσότερο για μην μπαίνουν σε πειρασμό Shocked

Μα είναι δυνατόν όλα στο βωμό του χρήματος???
nickzotos - Τρι 14 Νοέ 2006, 14:44:50
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:

Μα είναι δυνατόν όλα στο βωμό του χρήματος???

ΝΑΙ
plaketokofths - Τρι 14 Νοέ 2006, 14:47:11
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό περι μαζέματος των αλλοδαπών το είπα σαν καθημερινό φαινόμενο εννοείται οτι συμβαίνει στον οποιοδήποτε...όπως εσενα Γκράλι Sad

Πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις πχ ξυλοδαρμού απο δημόσιο όργανο το καλύτερο που έχεις να κάνεις πιστεύω είναι να το κυνηγήσεις νομικά και να τσεπώσεις και κανά λεφτό. Βέβαια στο Ελλαδιστάν που όλα είναι κλικα, ρουσφέτι και νταβατζιλίκι δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εύκολο.

Προσωπικά χωρίς να έχω προκαλέσει αστυνομικό δεν μου έχει τπτ.

Όσο για την στολή ναι ειναι γεγονός, πολλοι δεν τιμάν ουτε το σήμα ούτε καν τα παντελόνια τους! Αλλά είναι γενικό το κακό.
brz20 - Τετ 15 Νοέ 2006, 01:12:50
Θέμα δημοσίευσης:
Gr@lly έγραψε:

Η κοπελια μου ειναι αστυνομικος αλλα και αυτη τα ιδια ακουει.
Γενικα τα ακουνε.Εχουμε και ενα παρελθον.
Εγω παντως θα το ελεγα.Ασε που το μαρτυριο που θα περνουσε μετα δεν περιγραφετε.
Gr@lly - Τετ 15 Νοέ 2006, 02:21:56
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν παιζει αγχος κανενα απλα ολα με την σειρα τους..
Ειναι σαν να εισαι μονος σου να σου την πεσουν πεντε οτι και να κανεις
θα τις φας..
Μετα αφου συνελθεις τι κανεις????
Εναν εναν εναν τους πιανεις και αρχιζεις..
Μονο ετσι το δικαστηριο δεν ειναι λυση στο Ελλαδισταν..
Εναν εναν και χωρις στολη τοτε το θυμαται για καιρο...
Αν αφησουν στους μπατσους να πυροβολανε ελευθερα οπως στο
Αμερικα τοτε θα μεινουμε οι μισοι..
Μην Ξεχνατε ιστορια με τους πολιτμανους απο τοτε κραταει...

Αλεξ μονο ρε συ μην σε πιασουν τοτε να δεις θα φας και απο μενα...

Laughing Laughing Laughing Cool
COOL ALEXIS - Τετ 15 Νοέ 2006, 09:21:59
Θέμα δημοσίευσης:
Με αυτή την λογική δεν πάμε πουθενά!
Στο τέλος θα επικρατήσει ο νόμος της ζούγκλας
και όποιος δεν μας κάνει του μπουμπουνάμε κι από
μια Exclamation
brz20 - Τετ 15 Νοέ 2006, 10:28:36
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι θα κατσουμε να μας καβαλισουν οι αστυνομικοι που στο κατω κατω ειναι και υπαλληλοι μας.
Και δεν το λεω απαξιοτικα οτι ειναι υπαλληλοι.Αλλα πρεπει να μας σεβονται γιατι απο τους φορους μας πληρωνονται.
Gr@lly - Τετ 15 Νοέ 2006, 14:54:15
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Οχι θα κατσουμε να μας καβαλισουν οι αστυνομικοι που στο κατω κατω ειναι και υπαλληλοι μας.
Και δεν το λεω απαξιοτικα οτι ειναι υπαλληλοι.Αλλα πρεπει να μας σεβονται γιατι απο τους φορους μας πληρωνονται.

Ναι οταν θα σε βαρανε πες ρε ειμαι φορολογουμενος πολιτης και τοτε
ξερεις τι θα σου πουν καλα να παθεις......!!!!!!!!!!

Onfire Onfire Onfire Onfire
brz20 - Τετ 15 Νοέ 2006, 15:42:35
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα να παθω?
Μαλλον δεν ξερεις με ποιον μιλας.
Αυτος που θα εκανε κατι τετοιο απλα τωρα δεν θα μπορουσε να μιλησει.Οχι γιατι θα του εκοβα την αλλα γιατι θα τον σκοτωνα.Ειναι απλα τα πραγματα.Παρα πολυ απλα.
COOL ALEXIS - Τετ 15 Νοέ 2006, 20:03:14
Θέμα δημοσίευσης:
2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire
RASTAVIPER - Τετ 15 Νοέ 2006, 23:26:16
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Gr@lly έγραψε:

Η κοπελια μου ειναι αστυνομικος αλλα και αυτη τα ιδια ακουει.
Γενικα τα ακουνε.Εχουμε και ενα παρελθον.
Εγω παντως θα το ελεγα.Ασε που το μαρτυριο που θα περνουσε μετα δεν περιγραφετε.

Κοπελια μπατσος??? Shocked Shocked
Ε ρε ξυλο που θα πεφτει!! Razz Razz Razz
brz20 - Τετ 15 Νοέ 2006, 23:55:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι καλα τραγουδα Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Εδω δεν με εχουν δωσει αλλοι και αλλοι ξυλο θα με δειρει η κοπελια μου.
Μεχρι τωρα ακολουθουμε μια μικροπαραλαγη του ανατολιτικου πρωτυπου.
Καταλαβαινεις.
Κανω μπανιο ας πουμε,τελειωνω και βγαινω εξω.Μεσα σε 1 λεπτο εχει μπει τα εχει κανει ολα γυαλι.
Μια φορα χριαστηκε να ακουστει η ατακα "Αντε παρε και καμια σφουγκαριστρα,και γρηγορα" και απο τοτε ολα πανε ρολοι.
Η γυναικα ειναι σαν τα σκυλια.Θελουν καλη εκπαιδευση.
Ομως και εγω βοηθαω σε αλλες δουλειες.Ενταξει μην ειμαστε και τελειως αναισθητοι.
Την παω με το αμαξι για ψωνια.
Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
sod - Πεμ 16 Νοέ 2006, 00:56:11
Θέμα δημοσίευσης:
Και για να δειτε που εχουμε φτασει,εχω αρκετουs γνωστουs μπατσουs,σε τμημα τηs αθηναs!!Φαπεs ριχνει μεχρι και ο καφετζηs αν δει κανεναν δεμενο!!!! Evil Evil
plaketokofths - Πεμ 16 Νοέ 2006, 01:51:40
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Ναι καλα τραγουδα Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Εδω δεν με εχουν δωσει αλλοι και αλλοι ξυλο θα με δειρει η κοπελια μου.
Καταλαβαινεις.
Κανω μπανιο ας πουμε,τελειωνω και βγαινω εξω.Μεσα σε 1 λεπτο εχει μπει τα εχει κανει ολα γυαλι.
Μια φορα χριαστηκε να ακουστει η ατακα "Αντε παρε και καμια σφουγκαριστρα,και γρηγορα" και απο τοτε ολα πανε ρολοι.
Η γυναικα ειναι σαν τα σκυλια.Θελουν καλη εκπαιδευση.
Ομως και εγω βοηθαω σε αλλες δουλειες.Ενταξει μην ειμαστε και τελειως αναισθητοι.
Την παω με το αμαξι για ψωνια.
Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Ρε συ Κωνσταντίνε πολύ τυχερός είσαι ή μοναδικός θα έλεγα... Που βρήκες τέτοια κοπελιά ρε θηρίο? Εγώ εκ πειρας και γενικη διαπίστωση, έχω καταλάβει πως τις γυναίκες τις υπηρετούμε και τις πληρώνουμε κιόλας. Evil
Λες να είμαι τόσο κορόιδο?...
brz20 - Πεμ 16 Νοέ 2006, 02:01:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ειχε φανει απο το πρωτο ραντεβου ποιος θα εχει το πανω χερι.
Την ειχα στησει 1 ωρα και 40 λεπτα.
10.30 ειχαμε πει και πηγα καλες 12.
Κι ομως με περιμενε.Και να φανταστιτε οτι ειχαμε πιει μονο εναν καφε πριν απο αυτο.Και αυτος πριν 3 μηνες απο το πρωτο μας ραντεβου.
Εσεις θα περιμενατε τοσο εναν ανθρωπο που δεν τον ξερατε?
Εγω παντως στα 30 λεπτα αντε 40 θα ειχα φυγει.
cipher - Πεμ 16 Νοέ 2006, 02:06:55
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:

Εγώ ακολουθώ το κινέζικο γνωμικό:
"Κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο, πλάκωσε τη γυναίκα σου στο ξύλο, ακόμη κι αν δεν ξέρεις το γιατί. Ξέρει εκείνη...!"
Laughing
brz20 - Πεμ 16 Νοέ 2006, 02:11:28
Θέμα δημοσίευσης:
Καλο και αυτο.
Αλλα το ανατολιτικο ειναι το καλυτερο.Με καποιες ελευθεριες βεβαια.
vinman - Πεμ 16 Νοέ 2006, 06:18:10
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι με Κινέζικα και Ανατολίτικα το σίγουρο είναι ένα...εάν θέλει η γυναίκα να σε παίξει θα σε παίξει και δεν θα καταλάβεις και τίποτα.... Laughing
Σ'αφήνει (και γενικότερα μας αφήνουν)να νομίζουμε ότι έχουμε το πάνω χέρι αλλά η πραγματικότητα είναι αλλού....και θα την δείς στην πορεία Κωνσταντίνε....ακόμα μικρός είσαι... Wink
COOL ALEXIS - Πεμ 16 Νοέ 2006, 09:15:53
Θέμα δημοσίευσης:
cipher έγραψε:

Εγώ ακολουθώ το κινέζικο γνωμικό:
"Κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο, πλάκωσε τη γυναίκα σου στο ξύλο, ακόμη κι αν δεν ξέρεις το γιατί. Ξέρει εκείνη...!"
Laughing

Αρκεί να μην ακολουθείς τον Κινέζικο τρόπο....

Κοινώς:

Κάνω τον Κινέζο Exclamation

Laughing Laughing Laughing
brz20 - Πεμ 16 Νοέ 2006, 12:18:08
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Kαι με Κινέζικα και Ανατολίτικα το σίγουρο είναι ένα...εάν θέλει η γυναίκα να σε παίξει θα σε παίξει και δεν θα καταλάβεις και τίποτα.... Laughing
Σ'αφήνει (και γενικότερα μας αφήνουν)να νομίζουμε ότι έχουμε το πάνω χέρι αλλά η πραγματικότητα είναι αλλού....και θα την δείς στην πορεία Κωνσταντίνε....ακόμα μικρός είσαι... Wink

Σε αυτο που λες δεν εχεις και αδικο.Σαν να το ξερω απο τωρα οτι θα γινει ετσι μετα.
Παντως εχουν εναν τροπο και αμα κατεβασουν τα μουτρα παθαινουμε blackout ρε συ.Ασε που μπορουν να εφαρμοσουν και αλλες μεθοδους πολυ πιο σκληρες.
COOL ALEXIS - Πεμ 16 Νοέ 2006, 12:25:55
Θέμα δημοσίευσης:
Την κλασσική μέθοδο κάνουλα Exclamation
Road_Runner - Πεμ 16 Νοέ 2006, 14:43:11
Θέμα δημοσίευσης:
Στο θέμα μας......
Σήμερα με πέρασε στην Εθνική κωλάδικο χωρις αναμένους φάρους με τουρμοεξάτμιση (δεν ηταν οκταβια, κσαρά ήταν) κάνοντας σφήνες... Κρίμα γιατί ήμουν με το φορτηγό του πατέρα μου... Αλλιώς θα βλέπαμε ποιος κάνει καλύτερες σφήνες Evil Evil Evil Evil
brz20 - Πεμ 16 Νοέ 2006, 14:59:05
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτα ειναι.
Το αλλο το ξερετε?Αν χτυπισουν αμαξι σε ωρα καταδιοξεις δεν πληρωνουν τιποτα.
Το αλλο το τρελο που μου εχει συμβει ειναι να μην εχω βενζινη και να ωαχνω παντου για ανοιχτο.Τελικα βρηκα και μολις πηγα μπροστα μου λεει ο βενζινας οτι "ανοιξα μονο για τα περιπολικα".
Αυτα φουλαρανε και εγω ουτε σταγονα.Που...να εξουσια.
Και δεν πληρωνουν μια τα μπατσοσκυλα.Τους στελνει στο τελος του μηνα ολα τα τιμολογια το βενζιναδικο και τα πληρωνει το κρατος.Δηλαδη παλι εμεις.
COOL ALEXIS - Πεμ 16 Νοέ 2006, 15:15:27
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Το αλλο το τρελο που μου εχει συμβει ειναι να μην εχω βενζινη και να ωαχνω παντου για ανοιχτο.Τελικα βρηκα και μολις πηγα μπροστα μου λεει ο βενζινας οτι "ανοιξα μονο για τα περιπολικα".

Τέτοια κάνουμε κι εμείς και μετά αναρωτιόμαστε γιατί μας καβαλάνε Twisted evil

Όσο για εσένα μικρέ Νικόλα μάθε ότι και τα φορτηγάκια και ειδικά το δικό σου κάνει κάτι σφήνες....

Όνειρο Wink
Road_Runner - Πεμ 16 Νοέ 2006, 15:21:30
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν, η αφου τουμπαρει;;;;;
COOL ALEXIS - Πεμ 16 Νοέ 2006, 15:38:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε δεν τουμπάρει εκτός αν είναι κίτρινο και γράβει ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ επάνω Laughing Laughing Laughing
brz20 - Πεμ 16 Νοέ 2006, 16:19:42
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατι φωρτηγακι μιλαμε?
MEMsound - Πεμ 16 Νοέ 2006, 18:42:08
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Πριν, η αφου τουμπαρει;;;;;

σφηνώνει μετά την τούμπα στην μπαριέρα....

Road_Runner - Παρ 17 Νοέ 2006, 00:19:07
Θέμα δημοσίευσης:
toyota hi-ace
brz20 - Παρ 17 Νοέ 2006, 03:07:44
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω νομιζα κανενα Candy.Αυτο ειναι δοκιμασμενο απο τον υποφενομενο οτι κανει τρελες σφηνες.
COOL ALEXIS - Παρ 17 Νοέ 2006, 09:45:31
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
toyota hi-ace

Αυτά τα Hi-Ace πάνε τον μπιπ τους Laughing
Road_Runner - Παρ 17 Νοέ 2006, 11:18:09
Θέμα δημοσίευσης:
Το αμαξι ειναι οσων ετων ειμαι και εγω.
Έχει κοντα στα 2500000 χλμ οπότε δεν ενδείκνυται για τετοιου τρόπου χρήση....
tsosmoulis - Παρ 17 Νοέ 2006, 11:37:02
Θέμα δημοσίευσης:
χθες πηγαίνοντας να κάνω μια χιλοανανέωση στον ράλλο (λάδια,φίλτρα κτλ) εν όψει track day, μετά από μία τέλεια δεξιά στροφή που συνεχίζει σε κορυφαία ευθεία (πριν το αεροδρόμιο για τους Θεσαλλονικιούς) 3 λωρίδες, είμαι αριστερά κινούμενος αρκετά γρήγορα (140-150 με όριο 90) με κλείνει ένα μπαρμπας αφού στα 500 μέτρα έχει φανάρι κάνω δεξία αποφεύγω-προσπερνάω και να σου ο μπαρμπαΣΤΡΟΥΜΦ!!!!!!
έχει βγει στην μέση του δρόμου κάνει σινιαλα, σταματάω, λέω μας σκίσανε.

κατεβαίνω,κράζει κτλ κτλ στο τέλος μου λέει δεν σε παω αυτόφορο και τέτοια πιανουμε κουβέντα για δουλειά (ήμουν με της δουλειάς τα ρούχα) και τελικά την γλύτωσα με μόλις 17 ευρώ!!

τέλεια, πάντα τετοια Shocked Laughing
Road_Runner - Παρ 17 Νοέ 2006, 11:40:24
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε και εις κατώτερα Shocked
brz20 - Παρ 17 Νοέ 2006, 13:11:45
Θέμα δημοσίευσης:
Καλος Μητσακο.
Την επομενη φορα(που ευχομαι να μην υπαρχει αλλη)να ειναι με 5 ευρω.
COOL ALEXIS - Σαβ 18 Νοέ 2006, 14:26:04
Θέμα δημοσίευσης:
To NOY σας όσοι κυκλοφορουν Ν.Ερυθραία Exclamation Exclamation Exclamation

Πάνω από το σπίτι του Γιωργάκη την στήνουν για όσους πάνε αντίθετα για να γλυτώσουν την μαλ***α που έχουν κάνει και γράφουν αβέρτα Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Χθες είχαν σταματήσει 10 αυτοκίνητα και όσους δεν μπορούσαν τους είχε περιλάβει άλλο μπατσικό πιο κάτω Evil Evil Evil

ΠΡΟΣΟΧΗ ακούς Volve Question Question Question
brz20 - Πεμ 25 Ιαν 2007, 18:33:32
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια προσοχη.
Με 30 μερες αφαιρεση στοιχειων τιμωριτε η συμετοχη σε κοντρα.
Το ακουσα στις ειδησεις σημερα.
RASTAVIPER - Πεμ 25 Ιαν 2007, 19:45:38
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Παιδια προσοχη.

Χαχαχαχαχαχα
Βρηκες club να ενημερωσεις για αυτο.... Razz Razz Razz Razz
Road_Runner - Παρ 26 Ιαν 2007, 02:00:41
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχαχα
τουλάχιστον δεν θα μας πάρουν τις πινακίδες απο αυτό το κλαμπ....
χαχαχαχα
τουλάχιστον εμείς στρίβουμε και σε καμία πίστα.....
χαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing
Lef205 - Παρ 26 Ιαν 2007, 02:13:26
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
brz20 έγραψε:
Παιδια προσοχη.

Χαχαχαχαχαχα

Προσωπικα προτιμω να μου παρουν τα νουμερα για παρκαρισμα παρα επειδη κινδυνευσα τη ζωη μου ή αλλων ανθρωπων ειτε περνωντας με κοκκινο, ειτε τρωγοντας πολυκατοικιες απο RC στον Καρεα! Laughing Laughing Laughing
brz20 - Παρ 26 Ιαν 2007, 03:41:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ενταξει δεν ειναι μονο η στημενη κοντρα.Δηλαδη ραντεβου σε σημειο και χρηματα.
Μπορει να θελει καποιος να ανοιξει μια φιλικη απο φαναρι σε φαναρι.
Εκτος αν αυτο δεν το πιανει το μετρο.
tsosmoulis - Παρ 26 Ιαν 2007, 08:25:22
Θέμα δημοσίευσης:
η κόντρα είναι κόντρα ρε συ brz...τί θα κάνει ο τσοσμπα, θα ρωτήσει "παιδιά είστε με ραντεβού ή τυχάία βρεθήκατε?" Laughing Laughing
MEMsound - Παρ 26 Ιαν 2007, 09:59:02
Θέμα δημοσίευσης:
εγω θα του απαντούσα Love "ραντεβουδάκι" Love

brz20 - Παρ 26 Ιαν 2007, 12:03:15
Θέμα δημοσίευσης:
Αλλο ομως να σε πιασουν την ωρα που βαζεις στοιχημα και αλλο ετσι γιατι ετρεχες.
Στην δευτερη περιπτωση κατι θα πεις για να την γλυτωσεις.
Στην πρωτη τι θα πεις?Ηταν φιλος μου και μου χρωστουσε καποια δανεικα και μιας και τον βρηκα(στο φαναρι τελειως τυχαια)ειπα να μου τα δωσει.
Laughing Laughing Laughing Laughing
Βεβαια αν φτασει η φαση να σε πιασουν εστω και τυχαια τοτε εκτος απο αυτα θα φας και για ταχυτητα και για οτι του κατεβαινει εκεινη την ωρα στο κεφαλι.
Κατι ασχετο με την κουβεντα αυτη.
Υπαρχει μια σελιδα στο net που δειχνει ολα τα μπλοκα,ειτε με ρανταρ χειρος ειτε με φωτογραφικα αυτοματα.
RASTAVIPER - Παρ 26 Ιαν 2007, 19:15:30
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
RASTAVIPER έγραψε:
brz20 έγραψε:
Παιδια προσοχη.

Χαχαχαχαχαχα

Προσωπικα προτιμω να μου παρουν τα νουμερα για παρκαρισμα παρα επειδη κινδυνευσα τη ζωη μου ή αλλων ανθρωπων ειτε περνωντας με κοκκινο, ειτε τρωγοντας πολυκατοικιες απο RC στον Καρεα! Laughing Laughing Laughing

Μαλλον μπερδεψες τα ραλλυε...
Ποιος εφαγε πολυκατοικιες στον Καρεα??
Και ποιος περασε με κοκκινο???Αν αναφερεσαι καπου συγκεκριμενα, περιμενω απαντησεις.
Εκτος αν μιλας γενικα και αοριστα, οποτε συμφωνω.

Οσο για τον RoadRunner, οκ για το πρωτο σχολιο (συμβαινει παντου) αλλα το 2ο εντελως αστοχο...Εκτος αν ξεχασε τι εβλεπε σε video την προηγουμεη Πεμπτη.. Wink Wink
volvos - Παρ 26 Ιαν 2007, 19:25:07
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
To NOY σας όσοι κυκλοφορουν Ν.Ερυθραία Exclamation Exclamation Exclamation

Πάνω από το σπίτι του Γιωργάκη την στήνουν για όσους πάνε αντίθετα για να γλυτώσουν την μαλ***α που έχουν κάνει και γράφουν αβέρτα Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Χθες είχαν σταματήσει 10 αυτοκίνητα και όσους δεν μπορούσαν τους είχε περιλάβει άλλο μπατσικό πιο κάτω Evil Evil Evil

ΠΡΟΣΟΧΗ ακούς Volve Question Question Question

ama σου πω οτι δε ξερω που ειναι αυτο? Laughing
Road_Runner - Παρ 26 Ιαν 2007, 19:29:10
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θέλω να αρχίσουμε αυτή την συζήτηση....
Δεν είναι ο κατάληλος χώρος..
ένα μόνο θα σου πώ....
αυτό το βίντεο ήταν πριν 6 χρόνια....
volvos - Παρ 26 Ιαν 2007, 19:33:55
Θέμα δημοσίευσης:
!!!!!!!!!!!
τοτε ησουν αγεννητος ρε ψευτη!
RASTAVIPER - Παρ 26 Ιαν 2007, 19:37:02
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Δεν θέλω να αρχίσουμε αυτή την συζήτηση....
Δεν είναι ο κατάληλος χώρος..
ένα μόνο θα σου πώ....
αυτό το βίντεο ήταν πριν 6 χρόνια....

Εσυ την αρχισες Νικολακη.Εγω ειμαι διαθεσιμος και ξερεις που θα με βρεις..
Και κατι τελευταιο..Δε θα πει οτι επειδη δεν υπαρχουν πλεον ντοκουμεντα που να καταγραφουν ενα γεγονος, δεν λαμβανει χωρα και το γεγονος. Wink

ΚΑι για να επανελθω στο θεμα μας και στο τελευταιο ποστ του φιλου brz.
Τιποτα δεν υπαρχει να πεις.Ο,τι και να πεις, αν σε πιασουν πανω σε ανοιγμα ή μετα, σε εχουν γραψει και πας για προστιμο απο 300+ ευρω και για ποντους απο καμια 15αρα και πανω..Αναλογα βεβαια και τον τιμοκαταλογο.
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Κυρ 28 Ιαν 2007, 06:27:09
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:

Και κατι τελευταιο..Δε θα πει οτι επειδη δεν υπαρχουν πλεον ντοκουμεντα που να καταγραφουν ενα γεγονος, δεν λαμβανει χωρα και το γεγονος. Wink

Shocked Shocked Shocked Crazy
Nαί, σκέψου όμως ότι με βάση τη θεωρία του χάους σίγουρα θα λάβει χώρα το γεγονός, καθώς υπάρχει πιθανότητα και δαυτο.
Το ερώτημα είναι τι γεγονός είναι αυτό και πόία η πιθανότητά του........
Question Question Scatter
brz20 - Κυρ 28 Ιαν 2007, 22:12:49
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:

ΚΑι για να επανελθω στο θεμα μας και στο τελευταιο ποστ του φιλου brz.
Τιποτα δεν υπαρχει να πεις.Ο,τι και να πεις, αν σε πιασουν πανω σε ανοιγμα ή μετα, σε εχουν γραψει και πας για προστιμο απο 300+ ευρω και για ποντους απο καμια 15αρα και πανω..Αναλογα βεβαια και τον τιμοκαταλογο.

Καλα αυτο που μου συνεβη το Πασχα ηταν η μεγαλυτερη γκαντεμια στα χρονια που ειμαι πισω απο το τιμονι.
Ειχα παρει ενα 206 και πηγα σε παρκιγκ σουπερ μαρκετ για να κανω καποια χειροφρενακια(με το δικο μου δεν τα κανω αυτα αλλα ο φιλος μου,κατοχος του 206,δεν ειχε προβλημα).
Αρχισα και εγω να γυριζω σαν την σβουρα.Η ωρα μπορει να ηταν και 8 το βραδυ και ειχε πεσει το φως.Το παρκιγκ ηταν φωτιζοταν.Μετα απο αυτα ειπαμε να κανουμε και μια αναβαση στα Μετεωρα.Οταν φτασαμε πανω σταματαμε και μας πλησιαζει μια λευκη Xaara.Μας λεει "Βγητε γρηγορα εξω,ασφαλεια".Μας ειπε οτι μας παρακολουθουσαν οτι καναμε χειροφρανα κατω και οτι επρεπε να μας γραψει για επικυνδινη οδηγηση.
Ειχα τρελαθει εκεινη την ωρα.Τελικα την γλυτωσα ζητωντας παρα πολλα συγνωμη.Τους ειπα οτι ειναι χρονιαρα μερα και δεν παει ομορφα.
Απορω ακομα πως τους τουμπαρα.
Θελω να καταληξω οτι αν ειναι τελικα να σε γραψουν θα σε γραψουν.Ειτε ειναι μεσα σε ανοιγμα ειτε μετα ειτε γιατι τα φωτα σου ειναι πολυ ανεβασμενα και ενα σωρο αλλους λογους.
MEMsound - Δευ 29 Ιαν 2007, 00:08:29
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
..Θελω να καταληξω οτι αν ειναι τελικα να σε γραψουν θα σε γραψουν...

αυτό είναι το πιο συμαντικό.
Το θέμα είναι να τι κάνεις εσύ για να μην προκαλείς... Wink Wink
brz20 - Δευ 29 Ιαν 2007, 00:43:02
Θέμα δημοσίευσης:
Να πατας μια φορα "Υποβολη" Μανθουλη την επομενη φορα.
Αυτο που λες ειναι.Πρεπει να πας και με τα νερα τους.
Γιατι αυτοι κρατανε το χαρτι και το στυλο.
Δεν το εχουν και για τιποτα να στην ριξουν την καμπανα.
Απλα καμια φορα δεν μπορω να παω με αυτους.Θελω να τους την πω και τους την λεω.Αφου θα πληρωσω να το ευχαριστιθω κιολας.
Lef205 - Δευ 29 Ιαν 2007, 03:45:09
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Να πατας μια φορα "Υποβολη" Μανθουλη την επομενη φορα.
Αυτο που λες ειναι.Πρεπει να πας και με τα νερα τους.
Γιατι αυτοι κρατανε το χαρτι και το στυλο.
Δεν το εχουν και για τιποτα να στην ριξουν την καμπανα.
Απλα καμια φορα δεν μπορω να παω με αυτους.Θελω να τους την πω και τους την λεω.Αφου θα πληρωσω να το ευχαριστιθω κιολας.

Μην γινεσαι ερειστικος Κωσταντινε μου, πολλες φορες κανουν και αυτοι τη δουλεια τους και ειδες πως μολις εισουν ευγενικος απεναντι τους τα ξεχασαν ολα και τη γλυτωσες.
brz20 - Δευ 29 Ιαν 2007, 10:17:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι σιγουρα.
Εκεινη την στιγμη θες μονο να την γλυτωσεις.
Οποτε πας με τα νερα τους.Αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις στραβοξυλων που δεν καταλαβαινουν τετοια.Και οτι και να κανεις,οσο σαλιο και να χαλασεις σε κοβουν μια οραιοτατη κληση και ερχεσε στα ισα σου.
Εκει λοιπον το μυαλο μου σκεφτετε και αλλιως.
rolland206cc - Δευ 29 Ιαν 2007, 21:47:13
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα με σταματησαν 2 ιανουαριου στα διοδια αφιδνων αν θυμαμαι καλα για ενα τυπικο ελεγχο ειχα φωτοτυπια προσωρινο ασφαλιστηριο καρτα καυσαεριων ανυπαρκτη αλλα φορουσα ζωνηκαι εγω και ο συνοδυγος.Αφου με ρωτησε 3 φορες για να του δωσω χαρτι του ΚΤΕΟ το αυτοκινητο με καινουργιες πινακιδες 2004 μοντελο και του ειπα πως δεν προβλεπεται να περασω μου ειπε να βγω απο το αυτοκινητο χωρις να καταλαβω το λογο ειδε τα διπλωματα και την αδεια μου ειπε πως το προσωρινο ασφαλιστηριο επειδη ηταν φωτοτυπια δεν ισχυε ηθελε να γραψει για ζωνη το συνοδηγο ο οποιος φορουσε αλλα καλυπτοταν απο το μπουφαν τελικα ειδε τη ζωνη και το αφησε λεγοντας μου καλη μερα σας μπορειτε να φυγετε.Τελικα ευτυχως για εμενα δεν με ξαναρωτησε αν εχω καρτα καυσαεριων που δεν ειχα αλλα ρωτησε 3 φορες για ΚΤΕΟ Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
brz20 - Τρι 30 Ιαν 2007, 00:35:38
Θέμα δημοσίευσης:
Γιδομπατσοι.
Δεν ειναι τιποτα.
Απλα δεν σε καταλαβαινουν.
Σε κατι τετοιες περιπτωσεις θελω να ριξω πολυ ξυλο αλλα παλι το δικιο μου δεν θα το βρω.
Θα μου τυχει ομως καποια στιγμη που θα τους κανω να μην εχουν να πουν τιποτα.
Τοτε θα ριξω τρελα γελια.Μα τρελα γελια.
COOL ALEXIS - Σαβ 10 Φεβ 2007, 23:25:35
Θέμα δημοσίευσης:
Θα μας τρελάνουν Shocked Shocked Shocked

Πάντως σχετικά με το θέμα των διοδίων στις Αφίδνες, τώρα που έχουν φτιάξει και τμήμα δίπλα ακριβώς, είναι συνέχεια εκεί και σταματάνε σχεδόν ότι περνάει Exclamation

Φίλο τον σταμάτησαν και τον έγραψαν γιατί δεν ανάβε το πίσω φανάρι! Οι άνθρωποι πάντως είναι εντελώς παρανοϊκοί Exclamation Τους βλέπω σχεδόν κάθε βράδυ που περνάω από τον παράδρομο και σε κάθε αυτοκίνητο είναι από πάνω 3 άτομα συνέχεια. Λες και κρύβουμε όλοι μας έναν καταζητούμενο Twisted evil

ΥΓ Πάντως κουράζονται για να στήσουν το μπλόκο,κάνουν πολλά χιλιόμετρα Mad
brz20 - Κυρ 11 Φεβ 2007, 03:07:20
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:

ΥΓ Πάντως κουράζονται για να στήσουν το μπλόκο,κάνουν πολλά χιλιόμετρα Mad

Του δημοσιου ειναι ρε συ.Δεν μπορουνε τα παιδια να αλλαζουν συνεχεια φανελες.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες