PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - 206 vs VW golf

alxdr74 - Τετ 15 Ιαν 2003, 13:35:29
Θέμα δημοσίευσης: 206 vs VW golf
Καλημερα...Ο λογος που ανοιγω αυτο το topic ειναι ο εξης:
Εχω εδω στη δουλεια ενα συναδελφο ο οποιος εχει ενα golf 1,4 και μου "κουνιεται" πολυ!!! Ισχυριζεται οτι το "καρο" του συναγωνιζεται μεχρι και 16αρια!! Shocked Θελω λοιπον να μου δωθει η ευκαιρια να του κλεισω το στομα οσον αφορα το 206 γιατι τα θεωρει αυτοκινητα β' κατηγοριας....
Evil Evil Η μονη βελτιωση που εχει γινει στο golf ειναι το χαμηλωμα (αρκετα) καθως και η τοποθετηση φιλτροχοανης...Το δικο μου ειναι 1,4 με τελικο σχεδον ελευθερας 15" ζαντες καθως και με μια made by my self φιλτροχοανη κατι σαν του Αλεξ δηλαδη..Μπορω να τον νικησω?? Υπαρχει καποιος τροπος ετσι ωστε το 206 να παρει καποιους ιππους παραπανω αλλα να φενεται "μαμα"? Θελω να ειμαι σιγουρος οσο γινεται περισοτερο πριν βαλουμε αυτη την κοντρα...
sps - Τετ 15 Ιαν 2003, 13:45:42
Θέμα δημοσίευσης:
xa xa καλο!
Γελασα παλι!
Πες του φιλου σου με το golf να μην κουνιεται πολυ γιατι δεν εχει καμια ελπιδα!
1)Αυτος ειναι 1100 κιλα και εσυ 950.
Αν υποθεσουμε πως και οι 2 ειστε 75 ιπποι τοτε καταλαβαινεις πως εισαι 150 κιλα ελαφρυτερος.
2)Ο πατερας μου εχει το πολο 1.4 75 ιπποι και μια μερα τα εστησα με golf 1.4 και ο φιλος μου με το golf ακομα ψαχνει να με βρει.

Μη φοβασαι,βαλε και λεφτα,να του τα παρεις χοντρα! Very happy

Μονο προσεξε μην μπλοφαρει!
alxdr74 - Τετ 15 Ιαν 2003, 13:50:30
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
xa xa καλο!
Γελασα παλι!
Πες του φιλου σου με το golf να μην κουνιεται πολυ γιατι δεν εχει καμια ελπιδα!
1)Αυτος ειναι 1100 κιλα και εσυ 950.
Αν υποθεσουμε πως και οι 2 ειστε 75 ιπποι τοτε καταλαβαινεις πως εισαι 150 κιλα ελαφρυτερος.
2)Ο πατερας μου εχει το πολο 1.4 75 ιπποι και μια μερα τα εστησα με golf 1.4 και ο φιλος μου με το golf ακομα ψαχνει να με βρει.

Μη φοβασαι,βαλε και λεφτα,να του τα παρεις χοντρα! Very happy

Μονο προσεξε μην μπλοφαρει!

Εγω να δεις ποσο γελαω καθε μερα...
Πραγματικοι ιπποι δικοι μου ειναι 77 και 118-120 ροπη (πηγη Autotriti)
Ιπποι δικοι του ειναι 79 με 124 ροπη
Το αυτοκινητο το βλεπω καθε μερα και σιγουρα ειναι "μαμα"!
GIANNIS206 - Τετ 15 Ιαν 2003, 13:59:41
Θέμα δημοσίευσης:
Όρμα και μην μασας τίποτα!!!!!!
christhehealer - Τετ 15 Ιαν 2003, 14:00:15
Θέμα δημοσίευσης:
Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil
danielos - Τετ 15 Ιαν 2003, 14:07:01
Θέμα δημοσίευσης:
φατον ζωντανο.που να παει με το τανκς.ξεχασες και την ανυπερβλητη powerful νομιζω!!!!ξερεις τι θα παθει οταν θα ακουει το μουγκρητο?????θα του σβησει του γκολφακια!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
teoman - Τετ 15 Ιαν 2003, 14:14:48
Θέμα δημοσίευσης:
Μερικά "φτιαγμένα" δεν φαίνονται.Κάποτε κυνηγούσα έναν τρελό στην Βουλιαγμένης μέχρι τα 180 και δεν τον πέρασα.Δεν το έκανα για πάνω από 1400.Οπότε κράτα και μία πισινή... Wink
Svstouk - Τετ 15 Ιαν 2003, 14:15:18
Θέμα δημοσίευσης:
Βάλε σωστές πιέσεις, και πήγαινέ το μια βόλτα μέχρι ΤΡίπολη και πίσω για να ξεκαπνιστεί! Wink

Για την κόντρα, βάλε Racing ή SuperPlus, και όχι γεμάτο τεπόζιτο. Wink

Πρόσεχε μην σου πολυσπινιάρει και μην αλλάζεις ταχύτητες πάνω από τις 5800 (για το 1.4 μιλάω). Wink

Και για να εξηγούμαι: όχι ότι χρειάζεται να κάνεις όλα τα παραπάνω για να καταπιείς ένα Golf 1.4. Το παν φίλε μου είναι η αναλογία κιλών/ίππο, όπως πολύ σωστά έθιξε ένας φίλος νωρίτερα. Κι ό,τι και να κάνει ο άλλος (εκτός μετατροπών φυσικά) τον έχεις στο χέρι! Wink
Slash - Τετ 15 Ιαν 2003, 15:14:36
Θέμα δημοσίευσης:
Αδερφέ τρέξτον, μην μασάς τίποτα. Καμιά σχέση τα δύο μοτέρ. Εκτός από το βάρος, δύναμη κλπ, είμαστε και πιο πολύστροφοι. Μάθε καλά τον συμπλέκτη σου, να ξεκινάς με ελαφρύ σπινιάρισμα ώστε να μεταδώσεις όλη την δύναμη αμέσως χωρίς να φοβηθείς (προσπάθησε να μαρσάρεις ελαφρώς τον κινητήρα σου και να τον έχεις ήδη "ανεβασμένο" πριν αφήσεις τον συμπλέκτη, απλά όχι πολύ, κοντά στις 1000-1100 στροφές είναι καλά νομίζω, και στη συνέχεια μοκέτα), να ανεβάζεις ταχύτητες γρήγορα και κοφτά, κάνε κανα πείραμα να δεις την ωφέλιμη περιοχή του φορτίου σου (κοντά στις 5800 είναι καλά και λίγο περισσότερο, όπως είπε και ο svstouk), σωστό το να το γεμίσεις με Vpower Racing ή κάτι συναφές, αλλά όχι μόνο οτι θα την βάλεις, σιγουρέψου οτι την καις κιόλας, δηλαδή κάνε μερικές βόλτες να κάψεις την παλιά σου, να έχεις σε καλή θερμοκρασία το μοτέρ σου πριν την κόντρα, και επίσης αν δεις και ζορίζεσαι μείνε στην 4η σου και χτύπα την, μην ανεβάσεις 5η παρά μόνο όταν έχεις ανέβει στα 155+. Αν είσαι χαλαρός δώστου. Laughing Θα τρέξετε 400 μέτρα ή περισσότερο; Όπως και να ΄χει, βάλε ζώνη, το αριστερό χέρι στην κορυφή του τιμονιού, το δεξί στο λεβιέ, γρήγορο αριστερό και το δεξί κόλλησε το στην μοκέτα!!! Wink
Καλή τύχη!
p206Mike - Τετ 15 Ιαν 2003, 16:05:01
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΤΣΑΙΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!
konstantinos - Τετ 15 Ιαν 2003, 16:10:46
Θέμα δημοσίευσης:
Κυρίες και κύριοι εδώ δεν μιλάμε για τέτοια πράγματα...

Φάτου τ 'αντερα...
pezomania - Τετ 15 Ιαν 2003, 17:24:00
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
DimiP - Τετ 15 Ιαν 2003, 20:05:51
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη ειστε πολυ ευγενικοι, παρακαλω απομακρυνετε τα παιδια απο τις οθονες γιατι θελω πω τα εξης:
ΣΚΙΣΤΟΝ, ΦΑΤΟΝ, ΠΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΟΡΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ. ΒΓΑΛΤΟΥ Τ'ΑΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΑ ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΨΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟ ΧΩΜΑ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΛΟ GOLF ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ GOLF

AAAAXXXXX TO ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΚΙΑΝ ΤΥΧΟΝ ΣΕ ΒΡΕΙ ΣΕ ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ 1400ΑΡΙΑ ΤΟΥ CLUB ΝΑ ΤΟΥ ΄ ΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ....

ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙς ΣΕ ΣΤΡΟΦΙΔΙΑ Η ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙς ΜΕΣΑ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ , ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑς ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ....

ΑΥΤΑ

Tomcat - Τετ 15 Ιαν 2003, 21:20:08
Θέμα δημοσίευσης:
Aλέξανδρε φαίνεται ότι άναψες τα αίματα στο Club !!!!!

Ξύπνησες όλους τους Fast & furious της παρέας και περιμένουμε να μας βγάλεις ασπροπρόσωπους!!!

Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Πάντως τι να κλ@σουν και τα 1400 golf???? Είναι που είναι σαν ελέφαντες από το βάρος , κοστίζουν και 5,5 χαρτιά βγάζουν και 75 άλογα!!!!! Δεν παν να γίνουν καλύτερα κομμώτριες !!!!!!!!

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
christhehealer - Πεμ 16 Ιαν 2003, 00:00:51
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα πως να σχολιάσω το topic.

Τζάπα τόσος κόπος Sad Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Petros - Πεμ 16 Ιαν 2003, 00:05:59
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα πάλι γιατί ο προϊστάμενός μου με το εκ μετατροπής Golf GTI 2.0 (150hp) δεν με κάνει... παρέα;

Πριν έξι μήνες όταν το μετέτρεψε άρχισε να μου κουνιέται (εγώ τότε είχα το Rallye). Μέχρι που ένα απόγευμα Παρασκευής τον ανέβασα στο Ντράφι. Τον πήγα μία βόλτα με το Golf του και... άσπρισε. Μετά τον πήγα και μία γύρα με το ραλλάκι μου και... χ@στ@κε πάνω του. Rolling eyes
Όπως καταλαβαίνετε όταν του μίλησα για χρονόμετρα, άρχισε να σφυράει κλέφτικα... Razz
Τώρα με το "πολιτισμένο" 206 1.6 κάνει τον κινέζο

Παρεπιμπτόντως, ρε παιδιά τι σόι ξενέρωμα είναι αυτό το Golf GTI. Ακόμη και με αμορτισέρ-ελατήρια (σαύρα) και 205/50/15 λάστιχο τα μούτρα προσπαθούν μονίμως να σε πείσουν ότι η στροφή έχει μικρότερη καμπυλότητα από ό,τι νόμιζες (κοινώς και σε άπταιστα ελληνικά... μουρώνει σα διάολος). Του άλλαξα τον αδόξαστο. Τι απότομο άφημα του γκαζιού, τι φρένα, τι τιμονιές ούτε καν με τα τέσσερα, βρε πάντα μούτρα σας λέω!!! Η αλήθεια είναι ότι τα λάστιχα Maragoni (!!!) που φόραγε έκαναν μόνο καλή... σαπουνάδα Wink
Tomcat - Πεμ 16 Ιαν 2003, 01:42:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε αλέξανδρε τώρα που το πρόσεξα όταν λές made by myself φιλτροχοάνη τι ακριβώς εννοείς???? Για analyze it (this)!!!!!
Alex - Πεμ 16 Ιαν 2003, 01:48:40
Θέμα δημοσίευσης:
Αλεξανδρε, εχω εναν φιλο ο οποιος εχει golf 1400 με 205 λαστιχο και χωρις φιλτροχοανη... Με αυτον δεν εχω βαλει ποτε κοντρα αλλα προσεξε.. Εχω εναν αλλο φιλο με ενα 316.. Τον φιλο με το 316 εγω τον εχω σχεδον στα ισια (μου φευγει λιγο στις 4ες), ενω τον αλλο φιλο μου τον golfakia τον αφηνει πολυ πισω το ιδιο 316..

Αρα!! Οπως καταλαβαινεις μαλλον του ριχνω στ'αυτια.. Smile

Η περιπτωση σου ειναι λιγο διαφορετικη καθως ο golf ΔΕΝ φοραει φαρδυ λαστιχο, αλλα εσυ...

Λοιπον σου προτεινω αφαιρεση ρεζερβας, πατακια πισω καθισματων, αδειασμα υγρου πιτσιλιστιρων, φουσκωμα λαστιχα σε πιεση γυρω στο 35 και καλη βενζινη κατα προτιμηση 99αρα racing... Κατα προτιμηση να σαι σχεδον ετοιμος να σου αναψει λαμπακι ή να σου εχει ήδη λαμπακι...

Θεωρητικα τον παιρνεις και ετσι αλλα αμα κανεις ολα αυτα πιστευω το "σιγουρευεις" σε περιπτωση αμφιροπης μαχης...

Πιστεψε με το βαρος παιζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ρολο.. (οποιος εχει μπει σε 106 1.400 με 810 κιλα θα εχει καταλαβει πιστευω)

Τωρα για αλαγες ταχυτητας.. Αλλαξε πρωτη και δευτερα 6300 και τριτη 6100...Αν χρειαστε να αλλαξεις και τεταρτη τοτε αλλαξε την στις 5900 αλλα το βλεπω ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ Smile... Γενικα απεφυγε κοντρα με πανω απο 130 καθως δεν "ανεβαζει" χιλιομετρα το μοτερ μας πανω απο 130 ευκολα...Το 1400αρι του golf ειναι πιο ροπατο αλλα ευτυχως για μας ΦΟΨΑΕΙ ασχημα μετα τις 5 χιλιαδες στροφες.....

Αυταααααααα..
Nikel - Πεμ 16 Ιαν 2003, 03:34:13
Θέμα δημοσίευσης:
Θα τον φας στεγνα....

DimiP - Πεμ 16 Ιαν 2003, 08:31:33
Θέμα δημοσίευσης:
Petros έγραψε:
Εμένα πάλι γιατί ο προϊστάμενός μου με το εκ μετατροπής Golf GTI 2.0 (150hp) δεν με κάνει... παρέα;

Πριν έξι μήνες όταν το μετέτρεψε άρχισε να μου κουνιέται (εγώ τότε είχα το Rallye). Μέχρι που ένα απόγευμα Παρασκευής τον ανέβασα στο Ντράφι. Τον πήγα μία βόλτα με το Golf του και... άσπρισε. Μετά τον πήγα και μία γύρα με το ραλλάκι μου και... χ@στ@κε πάνω του. Rolling eyes
Όπως καταλαβαίνετε όταν του μίλησα για χρονόμετρα, άρχισε να σφυράει κλέφτικα... Razz
Τώρα με το "πολιτισμένο" 206 1.6 κάνει τον κινέζο

Παρεπιμπτόντως, ρε παιδιά τι σόι ξενέρωμα είναι αυτό το Golf GTI. Ακόμη και με αμορτισέρ-ελατήρια (σαύρα) και 205/50/15 λάστιχο τα μούτρα προσπαθούν μονίμως να σε πείσουν ότι η στροφή έχει μικρότερη καμπυλότητα από ό,τι νόμιζες (κοινώς και σε άπταιστα ελληνικά... μουρώνει σα διάολος). Του άλλαξα τον αδόξαστο. Τι απότομο άφημα του γκαζιού, τι φρένα, τι τιμονιές ούτε καν με τα τέσσερα, βρε πάντα μούτρα σας λέω!!! Η αλήθεια είναι ότι τα λάστιχα Maragoni (!!!) που φόραγε έκαναν μόνο καλή... σαπουνάδα Wink

μηπως δεν ηταν maragoni αλλα ΜΑΡΑΓΚΟΖΗ ;;;; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
alxdr74 - Πεμ 16 Ιαν 2003, 09:15:40
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Ρε αλέξανδρε τώρα που το πρόσεξα όταν λές made by myself φιλτροχοάνη τι ακριβώς εννοείς???? Για analyze it (this)!!!!!

Τιποτα ιδιεταιρο..Απλα εβγαλα τον πνιχτη πισω απο το φτερο και αφησα μονο το φιλτροκουτι της μαμας..Στη συνεχεια προσθεσα ενα κοματι ευκαμπτο σωληνα και τον κατεβασα λιγο ποιο κατω απο το ψυγειο και με φορα κοντρα προς τον ανεμο ετσι ωστε να τραβαω οσο ποιο κυο αερα μπορω...Εαν τωρα πατησεις αποτομα το γκαζι ο ηχος εχει μια χροια σαν φιλτροχοανη..Αυτο βεβαια μεχρι να μπει μια κανονικη...
PoLiThS - Πεμ 16 Ιαν 2003, 10:01:57
Θέμα δημοσίευσης:
κοντρα???? αλεξανδρε να ερθω εγω που ειμαι εκει κοντα να του δειξω κατι ? Ηδη το Astra 1.4 82PS κλαει ακομα!! και ηταν και φτιαγμενο! με χταποδια φιλτρα εξατμισεις!

Ετοιμαζω κοντρα με ΙΒΙΖΑ 101PS θα σας πω οταν την κανω και αν την κανω... ΦΟΒΑΜΑΙ! λιγο... αλλα ο γαλλος ο τρελλος δεν μασάει!
GIANNIS206 - Πεμ 16 Ιαν 2003, 12:07:24
Θέμα δημοσίευσης:
Νίκο τώρα ποια μηχανή έχεις πάνω?Αν έχει απο το rally θα τον πάρεις.Αλλίως δύσκολα!
PoLiThS - Πεμ 16 Ιαν 2003, 16:25:28
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν 6 μηνες και χωρις τισ τελευτεες ρυθμισεις στο 400ρι μου εφυγε ενα ΙΒΙΖΑ μιση καρότσα... τωρα που παω και καλύτερα ?... Μακρυ διαφορικό γαρ.. και φορτωνει και φορτωνει...
Sidobre - Πεμ 16 Ιαν 2003, 16:30:36
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
Πριν 6 μηνες και χωρις τισ τελευτεες ρυθμισεις στο 400ρι μου εφυγε ενα ΙΒΙΖΑ μιση καρότσα... τωρα που παω και καλύτερα ?... Μακρυ διαφορικό γαρ.. και φορτωνει και φορτωνει...

Oλο με μικρούλια τα βάζεις...

Σιγά τα ωά! Βάλτα και με κανένα στο μπόι σου... μαντάχαλε! Razz
pezomania - Παρ 17 Ιαν 2003, 09:22:35
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:

Φίλε Πολίτη, αν το Ibiza είναι το πρϋγούμενο (με την οθόνη στο ταμπλό), τότε έχεις πολλές ελπίδες να τον πάρεις!!

Προσοχή! Αν είναι το τελευταίο (αυτό που βγήκε πρίν μερικούς μήνες) ή ακόμα χειρότερα, το πρό Προϋγούμενο (που έβγαινε Top Gun με τα στρογγυλά φανάρια), τότε σκούρα τα πράγματα. Οι δυναμομετρήσεις του δείχνουν 108 hp!! Όταν ένα 206 1.4 2ου σταδίου φτάνει τα 100 με 102hp. Και τα κιλά των 2 αμαξιών είναι παρόμοια.

Πάντως σε μία κόντρα δεν πρέπει να ξεχνάμε και το παράγοντα οδηγό!! Αν είσαι πιο "έμπειρος" και καλήτερος οδηγός, αλλοιώνει την σημασία όλων των παραπάνω αριθμών!!
alxdr74 - Παρ 17 Ιαν 2003, 12:00:47
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα η κοντρα με το golf αναβαλετε προς το παρον! Crying or Very sad Crying or Very sad Το δυστιχο δεν αντεξε....τιναξε φλαντζα κεφαλης, εχασε καποια λαδια και γενικα θα μεινει καποιες μερες συνεργειο! Επισης του αναβει και το λαμπακι και καλα οτι εχει βλαβη κινητηρα και οταν το παιρνανε στον εγγεφαλο βγαζει "απροσδιοριστη βλαβη" Shocked Μαλλον θα κανουμε αρκετες μερες να το ξαναδουμε....Γερμανικη αξιοπιστια σου λενε μετα...Γαλλος και παλι Γαλλος...Ζητω ο Γαλλος!!!
Sidobre - Παρ 17 Ιαν 2003, 12:15:54
Θέμα δημοσίευσης:
alxdr74 έγραψε:
Τελικα η κοντρα με το golf αναβαλετε προς το παρον! Crying or Very sad Crying or Very sad Το δυστιχο δεν αντεξε....τιναξε φλαντζα κεφαλης, εχασε καποια λαδια και γενικα θα μεινει καποιες μερες συνεργειο! Επισης του αναβει και το λαμπακι και καλα οτι εχει βλαβη κινητηρα και οταν το παιρνανε στον εγγεφαλο βγαζει "απροσδιοριστη βλαβη" Shocked Μαλλον θα κανουμε αρκετες μερες να το ξαναδουμε....Γερμανικη αξιοπιστια σου λενε μετα...Γαλλος και παλι Γαλλος...Ζητω ο Γαλλος!!!

Κάτσε να τα μεγαλώσω λίγο για να τα διαβάσουν μερικοί που αμφιβάλλουν... Wink

"Το δυστιχο δεν αντεξε....τιναξε φλαντζα κεφαλης, εχασε καποια λαδια και γενικα θα μεινει καποιες μερες συνεργειο! Επισης του αναβει και το λαμπακι και καλα οτι εχει βλαβη κινητηρα και οταν το παιρνανε στον εγγεφαλο βγαζει "απροσδιοριστη βλαβη" Shocked Μαλλον θα κανουμε αρκετες μερες να το ξαναδουμε....Γερμανικη αξιοπιστια σου λενε μετα...Γαλλος και παλι Γαλλος...Ζητω ο Γαλλος!!!"
danielos - Παρ 17 Ιαν 2003, 12:36:02
Θέμα δημοσίευσης:
και ο συρφετος με τα vti και τα crx δεν εχει τελειωμο.νεα στρατηγικη τωρα με ανανεωμενη πεταλουδα γκαζιου δινουμε και 1,5 καροτσα στον αντιπαλο ιαπωνα ωστε να ερθουμε φορτωμενοι με 160 γεματοι και να τον χαιρεταμε σαδιστικα Evil Evil Rolling eyes Wink .ρε ιαπωνα πουθε πας???εχω αρχισει να τους σνομπαρω.και δεν βλεπεις και κανα mugen να γινει ο σωστος ο τζερτζελος!!.το χθεσινο ανακοινωθεν εχει τρια συμβαντα:1)ενα σαξο vts το οποιο δεν πηγαινε ασχημα αλλα δεν αντεξε μετα τις μεσαιες της τριτης 2)ενα skoda octavia 1.8 20vt (που πας ρε καραμητρο) και το καλυτερο για το τελος 3) ενα S2000 .αυτο το ατιμο ηταν το μεγαλο ψαρι που ηθελα να πιασω αλλα δεν...!παντως πολυ ικανοποιημενος.στο σπασιμο δευτερας ειχε βγαλει μονο φαναρι(κοιταζομασταν κιολας και το υφος του δεν εδειχνε τοσο ανετο και cool Exclamation Wink Cool Surprised Smile ) στην τριτη ξεκολησε και τεταρτη με 180 χιλιομετρα ηταν 1,5 καροτσα μπροστα!εγω δυο ατομα και αυτος μονος του!επειγοντος ελαφρωμα διοτι εχω πολυ σαβουρα μεσα στο ραλλυ και αν δεν εκμεταλλευτουμε το βαρος τοτε χανουμε και το τεραστιο πλεονεκτημα μας απεναντι στους ανταγωνιστες!!
Ronin - Παρ 17 Ιαν 2003, 13:14:09
Θέμα δημοσίευσης:
Αρχηγος ο danielos!!!!!!!!!!!!!!!!
Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Εγω προχτες πετυχα παραλιακη corolla vvti 1.6.Απο την 1η μεχρι και την 4η
εφαγε τετοιο ξυλο που ηταν ολο δικο του Exclamation Exclamation Exclamation

ΡΕ ΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!

ΤΟ 16ΒΑΛΒΙΔΟ ΜΟΤΕΡ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ 110(114 περιπου στο δυναμομετρο) ΑΛΟΓΑ????????????

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation [/b]
danielos - Παρ 17 Ιαν 2003, 13:26:06
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
Αρχηγος ο danielos!!!!!!!!!!!!!!!!
Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Εγω προχτες πετυχα παραλιακη corolla vvti 1.6.Απο την 1η μεχρι και την 4η
εφαγε τετοιο ξυλο που ηταν ολο δικο του Exclamation Exclamation Exclamation

ΡΕ ΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!

ΤΟ 16ΒΑΛΒΙΔΟ ΜΟΤΕΡ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ 110(114 περιπου στο δυναμομετρο) ΑΛΟΓΑ????????????

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation [/b]

το corollaki judger μπορει να ειναι vvti αλλα απο ελαστικοτητα σε ολο το φασμα των στροφων στερειται απο τα 16v pug.δεν ειναι και κανενα πουπουλο οποτε καλα εκανες και τον μαυρισες !!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil
προσεχε μονο μην πεσεις σε καμια corolla 1.8 me ta 192 γιατι αυτη παει αρκετα καλα.να προσεχετε με τι τα βαζετε γιατι ελοχευει οκινδυνος πατατρακ.(ξερω απο ιδια πειρα παλαιοτερα ομως.τωρα εμαθα και προσεχω!!)
GIANNIS206 - Παρ 17 Ιαν 2003, 14:30:05
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ απο προσωπικές εμπειρίες έχω να πω ότι δίπλα δεν στεκεται κανένα 1.6 εκτος απο ραλλυ και saxo θεσ TOYOTA HUYNDAI Αλλα και διάφορα άλλα.ϊσωσ το CARINA E 115 αλογα πρώτης γενιάς να πηγαίνει κατα τα 180-200 καλύτερα!
danielos - Παρ 17 Ιαν 2003, 14:36:47
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
Εγώ απο προσωπικές εμπειρίες έχω να πω ότι δίπλα δεν στεκεται κανένα 1.6 εκτος απο ραλλυ και saxo θεσ TOYOTA HUYNDAI Αλλα και διάφορα άλλα.ϊσωσ το CARINA E 115 αλογα πρώτης γενιάς να πηγαίνει κατα τα 180-200 καλύτερα!

παιδια οταν τα αυτοκινητα ειναι τοσο κοντα απο πλευρας ιπποδυναμης (οποια και αν ειναι αυτη)τοτε ξεφευγει απο το αυτοκινητο και περναει στον οδηγο το ζητημα.μαι χαμενη αλλαγη και τσουπ την εκατσες την βαρκα.ενα δευτερολεπτο ειναι αρκετο να κανει τη διαφορα!!!!!!
GIANNIS206 - Παρ 17 Ιαν 2003, 14:48:32
Θέμα δημοσίευσης:
Έχεις δίκιο μετά τα ΄πράγματα τα ελεγχει ο οδηγός.
teoman - Παρ 17 Ιαν 2003, 17:15:03
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
Εγώ απο προσωπικές εμπειρίες έχω να πω ότι δίπλα δεν στεκεται κανένα 1.6 εκτος απο ραλλυ και saxo

+ honda vti,vtec...
DimiP - Παρ 17 Ιαν 2003, 20:10:31
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
Έχεις δίκιο μετά τα ΄πράγματα τα ελεγχει ο οδηγός.

και η κινηση...και τα φαναρια...πρεπει να προσεχουμε μην πατησουμε κανεναν (μακρια απο εμας, φτου φτου).
Steve - Τρι 22 Απρ 2003, 01:41:26
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:
Εγώ απο προσωπικές εμπειρίες έχω να πω ότι δίπλα δεν στεκεται κανένα 1.6 εκτος απο ραλλυ και saxo

+ honda vti,vtec...

vtec = 2λιτρο ή μιλάμε για το 1.6?
teoman - Τρι 22 Απρ 2003, 12:13:44
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
teoman έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

+ honda vti,vtec...

Εννοείται το 1600 με 160hp
Steve - Τρι 22 Απρ 2003, 16:55:36
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση! Cool
alxdr74 - Τετ 23 Απρ 2003, 12:10:33
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον .....Καποιος ορκισμενος Golfακιας εχθες................................αποφασισε να....................πουλησει το golf του και .......................................να κλεισει κατευθειαν απο την αντιπρωσοπεια της Λαρισας...........................................................το ............................. 206cc!!!!! Παρολα αυτα εξακολουθει να θεωρειτε φανατικος θαυμαστης του golf αλλα θεωρει το 206 ποιο μουρατο!!!! Οπως και να το κανουμε εχουμε ενα απο τα ποιο ομορφα αυτοκινητα!! Very happy Wink
danielos - Τετ 23 Απρ 2003, 12:30:08
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Dj-Steve έγραψε:
teoman έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

+ honda vti,vtec...

το οποιο 1.6 με τα 160hp οχι μονο καθεται διπλα αλλα εξαφανιζεται κιολας!!!
α και μια που το θυμηθηκα για τους διλιτρους 206αρηδες μην το πειραξετε το αυτοκινητακι με τσιπαρισμα και τα λοιπα.δεν αξιζει τα λεφτα οπως διαπιστωσα προχθες με ενα διλιτρο αδελφακι 150 αλογων!!θα γλυτωσετε και τα τρεχαματα με τα συνεργεια!!! εγω ξερω!!!!
alxdr74 - Τετ 23 Απρ 2003, 14:54:01
Θέμα δημοσίευσης:
Τωρα θελει, δεν θελει ειναι μελος και αυτος της μεγαλης οικογενειας που ακουει στο ονομα.. peugeot 206!
alemao - Τετ 23 Απρ 2003, 15:21:24
Θέμα δημοσίευσης:
Την Κυριακή το βράδυ γύρναγα από Λαμία μετά από touring...
Πριν τις συνεχείς τρελλές στροφές της Υλίκης, ήταν ένα Golf 1,6 που μου κόλλαγε συνέχεια να με περάσει. Εγώ πήγαινα συνεχώς με 160 περίπου.
Μόλις άρχισαν οι στροφές τον άφησα να με περάσει για να δω τι ψάρια πιάνει Twisted evil
Μόλις με πέρασε μου άναψε alarm ο τρισάθλιος!
Έτσι και εγώ μπήκα στις στροφές με 180 περνώντας τον απο πάνω και ανάβοντάς του κατι τεράαααστια alarm Wink . Σιγά μην αφήσω τον Γερμαναρά Very happy Very happy Very happy
Ghost Dog - Τετ 23 Απρ 2003, 15:45:04
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα του εκανες!!
teoman - Τετ 23 Απρ 2003, 15:54:46
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoNeR έγραψε:
Καλα του εκανες!!

Όχι,δεν του έκανε καλά... Του έκανε πάρα πολύ καλά!!! Cool
Το αυτοκίνητο που δεν χωνεύω καθόλου... Twisted evil Twisted evil Evil
alemao - Πεμ 24 Απρ 2003, 00:42:46
Θέμα δημοσίευσης:
Νέος πελάτης σήμερα Very happy
Θύμα ένα καινούργιο Golf GTi.
Τον προσπέρασα γρήγορα από δεξιά στην Αλεξάνδρας και με κυνήγησε στην Φειδιππίδου. Μπήκαμε δεξιά Μιχαλακοπούλου και μετά το 2ο φανάρι χάθηκε από τον καθρέφτη μου καθώς στις στροφές της Μιχαλακοπουλου κινούμαι δολοφονικά Laughing Laughing Λίγο αργότερα με έφτασε γιατί ήταν κόκκινο Very happy

Φάτε τους Γερμανούς!
alxdr74 - Πεμ 24 Απρ 2003, 10:53:54
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
Τον προσπέρασα γρήγορα από δεξιά στην Αλεξάνδρας και με κυνήγησε στην Φειδιππίδου. Μπήκαμε δεξιά Μιχαλακοπούλου και μετά το 2ο φανάρι χάθηκε από τον καθρέφτη μου καθώς στις στροφές της Μιχαλακοπουλου κινούμαι δολοφονικά Laughing Laughing Λίγο αργότερα με έφτασε γιατί ήταν κόκκινο Very happy

Φάτε τους Γερμανούς!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
teoman - Πεμ 24 Απρ 2003, 11:01:33
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:

Φάτε τους Γερμανούς!

Μην το γενικεύουμε... Είπαμε δεν χωνεύουμε τα golfάκια.Με τα "φιλικά" astra δεν έχουμε τίποτα Wink
Sidobre - Πεμ 24 Απρ 2003, 11:09:12
Θέμα δημοσίευσης:
Xε χε χε .....

Aυτό ποιός θα το.... πάρει????

Tι είναι; Μα ένα μικρό Golfaki με μόνο 800 hp! Shocked
alemao - Πεμ 24 Απρ 2003, 11:32:56
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

εχεις μείνει πίσω... ο Hans Dahlback το έφτασε και 1000 HP Shocked Shocked Shocked
alemao - Πεμ 24 Απρ 2003, 11:34:24
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
alemao έγραψε:

Φάτε τους Γερμανούς!

Μην το γενικεύουμε... Είπαμε δεν χωνεύουμε τα golfάκια.Με τα "φιλικά" astra δεν έχουμε τίποτα Wink

ναι, με συγχωρεις, έκανα λάθος και το γενικευσα...

ΦΑΤΕ ΤΟΝ VINI! Laughing Very happy
Sidobre - Πεμ 24 Απρ 2003, 11:40:42
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
Sidobre έγραψε:

εχεις μείνει πίσω... ο Hans Dahlback το έφτασε και 1000 HP Shocked Shocked Shocked

Ναι ε; Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

E, τί 800.... τί 1000 Confused
alemao - Πεμ 24 Απρ 2003, 11:44:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ορίστε και κάποιες φωτογραφίες του Dahlback Golf από την έκθεση "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ" που έγινε το περασμένο φθινόπωρο στην Αθήνα:

http://www.pbase.com/image/7746665

http://www.pbase.com/image/7881048
alemao - Πεμ 24 Απρ 2003, 11:48:12
Θέμα δημοσίευσης:

teoman - Πεμ 24 Απρ 2003, 11:48:31
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
Ορίστε και κάποιες φωτογραφίες του Dahlback Golf από την έκθεση "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ" που έγινε το περασμένο φθινόπωρο στην Αθήνα:

http://www.pbase.com/image/7746665

http://www.pbase.com/image/7881048

Το είχα δει.... 0-100 σε 2'',0-200 κάπου 8sec!
Είχε και μία delta με 700+ hp!
danielos - Πεμ 24 Απρ 2003, 13:01:16
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:

Φάτε τους Γερμανούς!

Ρε αδερφε γαλατη μην τα βαζεις με τους Γερμανους.τουλαχιστον οχι με ολους!!! τα golfakia λιωστα αλλα μην μου πειραζεις τα audakia .
ειναι συναισθηματικοι οι λογοι!!!!!!!!! Wink Crying or Very sad Crying or Very sad Wink
alemao - Πεμ 24 Απρ 2003, 13:07:06
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
alemao έγραψε:

Φάτε τους Γερμανούς!

Ρε αδερφε γαλατη μην τα βαζεις με τους Γερμανους.τουλαχιστον οχι με ολους!!! τα golfakia λιωστα αλλα μην μου πειραζεις τα audakia .
ειναι συναισθηματικοι οι λογοι!!!!!!!!! Wink Crying or Very sad Crying or Very sad Wink

μονο για Golf λέμε Very happy
και εγω τα πάω τα audi Cool
Ntinos - Πεμ 24 Απρ 2003, 15:06:33
Θέμα δημοσίευσης:
τι εγινε με την κοντρα τελικα με το γκολφακι 1,4 με το 80αρι προφιλ λαστιχα που ειναι χαμηλωμενο Cyclops Mr. Green Mr. Green και το 206?μαθαμε?το ηπιε η γερμανικη 'βολιδα' των 75 ιππων?
DimiP - Πεμ 24 Απρ 2003, 16:00:02
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
alemao έγραψε:

Φάτε τους Γερμανούς!

re dany, το κινητο ρεεεε!! παρε τηλεφωνο να βρεθουμε.δες και τα ΡΜ σου.
Slash - Παρ 25 Απρ 2003, 22:48:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ntinos έγραψε:
τι εγινε με την κοντρα τελικα με το γκολφακι 1,4 με το 80αρι προφιλ λαστιχα που ειναι χαμηλωμενο Cyclops Mr. Green Mr. Green και το 206?μαθαμε?το ηπιε η γερμανικη 'βολιδα' των 75 ιππων?

Η κόντρα ήταν να γίνει με τον alxdr αν δεν κάνω λάθος, και αν θυμάμαι καλά το Golfάκι πέταξε κεφαλή λίγες μέρες πριν την κόντρα! Laughing
fpug - Παρ 02 Μάϊ 2003, 09:10:24
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
teoman έγραψε:
Dj-Steve έγραψε:
teoman έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

+ honda vti,vtec...

το οποιο 1.6 με τα 160hp οχι μονο καθεται διπλα αλλα εξαφανιζεται κιολας!!!
α και μια που το θυμηθηκα για τους διλιτρους 206αρηδες μην το πειραξετε το αυτοκινητακι με τσιπαρισμα και τα λοιπα.δεν αξιζει τα λεφτα οπως διαπιστωσα προχθες με ενα διλιτρο αδελφακι 150 αλογων!!θα γλυτωσετε και τα τρεχαματα με τα συνεργεια!!! εγω ξερω!!!!

Μωρε τα αξιζει τα φραγκα το πειραγμα του 2λιτρου αν το οδηγησεις νορμαλ και μετα βελτιωμενο θα καταλαβεις !!!! ξερω σου λεω. (Και δεν εννοω το δικο μου) Wink Wink
alemao - Παρ 02 Μάϊ 2003, 18:11:21
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα το 206 της Racing-Girl κέρασε τσάι ένα μαύρο Focus.
Μας προσπέρασε στην εθνική της Τρίπολης ενώ πηγαίναμε με 120 (μόλις βγήκαμε από Ναύπλιο) και οι επιβαίνοντες μας κοίταζαν προκλητικά Twisted evil Twisted evil Τους πήγαμε προφυλακτήρες οπότε έκαναν δεξιά και περάσαμε Very happy Μετά κόψαμε ταχύτητα και όταν μας πέρασαν μας κοίταζαν πάλι Evil Ακολούθησε κυνηγητό στις στροφές στο ύψος της Νεμέας όπου εκεί ο Γάλλος στρίβοντας εκπληκτικά και τρομοκρατωντας τους πάντες ανάγκασε τους Γερμανούς σε υποχώρηση και κατάληψη της δεξιάς λωρίδας. Τους ξαναείδαμε στα διόδια μετά τον Ισθμό γιατί μειώσαμε ταχύτητα Laughing Laughing Laughing
Καλοί πελάτες τα Golf και τα Focus τελικά Very happy
ΝΙΚΟΣ - Παρ 02 Μάϊ 2003, 18:21:54
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
Μας προσπέρασε στην εθνική της Τρίπολης ενώ πηγαίναμε με 120 (μόλις βγήκαμε από Ναύπλιο) και οι επιβαίνοντες μας κοίταζαν προκλητικά Twisted evil Twisted evil Τους πήγαμε προφυλακτήρες οπότε έκαναν δεξιά και περάσαμε Very happy Μετά κόψαμε ταχύτητα και όταν μας πέρασαν μας κοίταζαν πάλι Evil Ακολούθησε κυνηγητό στις στροφές στο ύψος της Νεμέας όπου εκεί ο Γάλλος στρίβοντας εκπληκτικά και τρομοκρατωντας τους πάντες ανάγκασε τους Γερμανούς σε υποχώρηση και κατάληψη της δεξιάς λωρίδας. Τους ξαναείδαμε στα διόδια μετά τον Ισθμό γιατί μειώσαμε ταχύτητα Laughing Laughing Laughing

ΣΩΣΤΟΣ..........................

Που να δεις την ΙΝΑ να παει χωρις αυριο το 106 εδω να παθεις Twisted evil Evil Twisted evil Evil

Και οπως ελεγε η διαφημηση................ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ Question Question Question

ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ Wink Wink Wink
Ntinos - Σαβ 03 Μάϊ 2003, 04:08:03
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:

ειναι ολιγον βλασφημια αυτο αλλα το σωστο να λεγεται.επειδη εχω πειρα και απο 206 και απο focus το focus μπαινει αν οχι καλιτερα,εφαμιλα στα στροφιλικια Rolling eyes.δεν συγκρινεται με καμια δυναη μεταχρωμα αυτοκινητακια του vw group σε αυτην την κατηγορια.και επισης η συγκριση 206 με focus ειναι αστοχη αφου το focus λογο διαστασεων ειναι μια κατηγορια πανω.θεωρειται μεσαιο.αντιπαλος?το 307.
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 03 Μάϊ 2003, 09:32:19
Θέμα δημοσίευσης:
Οντως το FOCUS σε κρατημα ειναι κορυφη Exclamation Exclamation Exclamation

Το θεμα ειναι οτι λογο μακριων σχεσεων δεν εχει ΄΄μπαμ΄΄.Σε ενα 1400 αν δεν κανω λαθος ειχαν αλλαξει κορονο-πηνιο για να το ξυπνησουν,αλλα δεν εμαθα ποτε τι εγινε.Το θεμα ειναι οτι σε κρατημα ειναι ΦΟΒΕΡΟ.
Vini - Σαβ 03 Μάϊ 2003, 11:30:02
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:

φυσιολογική κατάληξη ... δεν μου κάνει έκπληξη
Που πάνε τα Γερμανικά κόντρα στα ατίθασα Γαλλικά ?? Question Question Question

Εμένα προχτές στο γυρισμό από Καμμένα Βούρλα, στροφές Υλίκης και ενώ πήγαινα καρφωτός με 150 ... με πέρασε για την πλάκα του ένα Clio ... Οσο και αν το κυνήγησα, εξαφανίστηκε ... Scratch
Θέλω να πιστεύω ότι ήταν 1600άρι ... γιατί αν ήταν 1400άρη θα πάω να πάρω μία μπανάνα και θα πάω στο κλουβί μου ... Big wink
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 03 Μάϊ 2003, 12:47:51
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Εμένα προχτές στο γυρισμό από Καμμένα Βούρλα, στροφές Υλίκης και ενώ πήγαινα καρφωτός με 150 ... με πέρασε για την πλάκα του ένα Clio ... Οσο και αν το κυνήγησα, εξαφανίστηκε ... Scratch
Θέλω να πιστεύω ότι ήταν 1600άρι ... γιατί αν ήταν 1400άρη θα πάω να πάρω μία μπανάνα και θα πάω στο κλουβί μου ... Big wink

Οντως.......Να δεις σε αναγνωρισεις που πανε οι πιτσιρικαδες να ακολουθησουν κανενα απο τα πληρωματα με 106 μαμα 1300 RALLYE και να τους περνανε απο εξωτερικη με ΟΣΑ και να κανουν και ζιγκ-ζαγκ σαν να τους παιζουν Wink
pezomania - Τρι 06 Μάϊ 2003, 12:49:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ntinos έγραψε:
alemao έγραψε:

ειναι ολιγον βλασφημια αυτο αλλα το σωστο να λεγεται.επειδη εχω πειρα και απο 206 και απο focus το focus μπαινει αν οχι καλιτερα,εφαμιλα στα στροφιλικια Rolling eyes.δεν συγκρινεται με καμια δυναη μεταχρωμα αυτοκινητακια του vw group σε αυτην την κατηγορια.και επισης η συγκριση 206 με focus ειναι αστοχη αφου το focus λογο διαστασεων ειναι μια κατηγορια πανω.θεωρειται μεσαιο.αντιπαλος?το 307.

Λοιπον, επειδή το focus το 1.6, το έχω οδηγήσει και εγώ, θα πω τα εξείς:

1ο Το 206 το 1.6 16v είναι κλάσεις ανώτερο σε κρατήματα!!!!
2ο Το 147 1.6 που έχω επίσης οδηγήσει & αυτό είναι σκάλες ανώτερο από το focus!!
3o To focus είναι κλάσεις ανώτερο από Golf 1.6!!

Συμπέρασμα: Το focus δεν είναι το καλύτερο, σε επίπεδο κρατήματος, στην κατηγορία του, είναι η 147. Και επειδή το 206 1.6 είναι στην κατηγορία μικρά GT και στην κατηγορία αυτή έρχετε 2ο (μαζί με το clio 1.6) με 1o το rallye, είναι άνισο να συγκρίνουμε το focus με το 206, γιατί πολύ απλά παίζουν σε άλλες κατηγορίες και απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό.
Ady - Τρι 06 Μάϊ 2003, 13:22:16
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Συμπέρασμα: Το focus δεν είναι το καλύτερο, σε επίπεδο κρατήματος, στην κατηγορία του, είναι η 147.

Πράγματι, η 147 είναι απίστευτη !!

Την έχω οδηγήσει από Ν.Ερυθραία μέχρι Ν.Μάκρη (από Διόνυσο) και ήταν τραίνο....
alemao - Τρι 06 Μάϊ 2003, 13:32:28
Θέμα δημοσίευσης:
ναι αλλά όταν το κοινο στο οποιο απευθύνεται έρχεται και σου κολλάει στον δρόμο, τότε πρέπει να περάσεις από πάνω του Wink Very happy
pezomania - Τρι 06 Μάϊ 2003, 14:24:08
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
ναι αλλά όταν το κοινο στο οποιο απευθύνεται έρχεται και σου κολλάει στον δρόμο, τότε πρέπει να περάσεις από πάνω του Wink Very happy

Very happy Very happy Very happy Very happy Wink
Vaggelis - Τρι 06 Μάϊ 2003, 14:35:53
Θέμα δημοσίευσης:
Aααααχχχ, αυτά τα Alfa Romeo....
Ένας φίλος με μια 156, φουσκώνει σαν παγώνι, όταν μιλάει για τα κρατήματά του και για το οτι με αφήνει πίσω (.....)
Γκκκκρρρρρρρ Evil Evil Evil
Έτσι μου ΄ρχεται να πάω να φορέσω τον 1600άρι και μετά... άντε γειά!!!
Ntinos - Τετ 07 Μάϊ 2003, 04:18:22
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Aααααχχχ, αυτά τα Alfa Romeo....
Ένας φίλος με μια 156, φουσκώνει σαν παγώνι, όταν μιλάει για τα κρατήματά του και για το οτι με αφήνει πίσω (.....)
Γκκκκρρρρρρρ Evil Evil Evil
Έτσι μου ΄ρχεται να πάω να φορέσω τον 1600άρι και μετά... άντε γειά!!!

ναι και ενας δικος μου
στα 1000χλμ αλλαξε κρεμαγιερα
στα 1700χλμ φαγωμενος δισκος
στα 2000χλμ επεσε ενα χερουλι απο την πορτα
στα 2500χλμ ανοιξαν ραφες στην ταπετσαρια
στα 3000χλμ ειχαν καει τα μισα λαμπακια μεσα στο κοντερ
στα 5000χλμ φλατζα
στα 10000χλμ το αμαξι δεν τραβουσε και εκαιγε 10 λιτρα βενζινη τα 10 χλμ
και εχει η λιστα....ασε που καθε 1000χλμ ειναι μενα μπουκαλι selenia και ριχνει μεσα....
πεστου φιλου σου να προσεχει να μην την ζοριζει πολυ....
και στην τελικη δεν ειναι ποσο κραταει ενα αμαξι αλλα ποσο κραταει ενας οδηγος το αμαξι.εχω ενα φιλο με μαζντα 323 1,6 του 92 και σε στροφιλικι περασαμε ενα vts απο πανω(μετα απο 2 χλμ φεραμε και ενα τετακε με 120χλμ Big wink Black eye Crazy
οσο για το focus εγω προσωπικα ειχα εμπειρια με 1,6 και 1,8 για αρκετο διαστημα και επισης εχω οδηγησει αρκετα και 206 1,6.δεν ειναι το κρατημα που κανει την διαφορα (και δεν ξερω ποσο κραταει το καθενα αφου δεν πιεσα τοσο ωστε να δω τα ορια τους) αλλα η αισθηση που σου δινει.το focus ειναι μια κλαση ποιο ευχαριστο για μενα σε σχεση με το 206
.και πιστευω πως και ενα αλλο μειονεκτημα ειναι η θεση οδηγησης.το focus ειναι ποιο πολεμικο για μενα σε σχεση με την ψιλο-πολυμορφικη αισθηση του 206 με το μακρυ ταμπλο και το μεγαλο παρμπριζ
απο την αλλη το τιμονι του 206 ειναι καλυτερο και σαφως εχει περισσοτερο γκαζι απο το 1,6 της φορντ.ειναι και ποιο ομορφο...
αυτα ειναι και η εκτιμηση του καθενος
TZAG - Παρ 09 Μάϊ 2003, 19:02:03
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή γίνεται λόγος γιά το 206 και το golf, πιστεύετε ότι μπορούμε να τα παντρέψουμε αυτά τα δύο Question
Κι όμως ΝΑΙ Exclamation Δείτε το νέο 206CC γιά...golf Shocked

Lol Lol
alemao - Παρ 09 Μάϊ 2003, 20:32:16
Θέμα δημοσίευσης:
Αν του βάλεις και μια 3μετρη κεραία γίνεται συγκρουόμενο, το νέο μοντέλο 206 luna park Very happy Very happy Very happy
christhehealer - Παρ 09 Μάϊ 2003, 23:26:26
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:

Εγώ είμαι από χωριό θεοσεβούμενος άνθρωπος...

δεν κάνει να κλέβω εικονοστάσια. Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Σοβαρολογούμε τώρα ότι το focus μπορεί να θεωρηθεί αυτοκίνητο για στροφιλίκια;;;;;;;;;;;;;; Shocked Shocked Shocked Shocked
TZAG - Κυρ 11 Μάϊ 2003, 15:27:23
Θέμα δημοσίευσης:
Κανείς γιά...Golf Question

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες