sps έγραψε: |
xa xa καλο!
Γελασα παλι! Πες του φιλου σου με το golf να μην κουνιεται πολυ γιατι δεν εχει καμια ελπιδα! 1)Αυτος ειναι 1100 κιλα και εσυ 950. Αν υποθεσουμε πως και οι 2 ειστε 75 ιπποι τοτε καταλαβαινεις πως εισαι 150 κιλα ελαφρυτερος. 2)Ο πατερας μου εχει το πολο 1.4 75 ιπποι και μια μερα τα εστησα με golf 1.4 και ο φιλος μου με το golf ακομα ψαχνει να με βρει. Μη φοβασαι,βαλε και λεφτα,να του τα παρεις χοντρα! ![]() Μονο προσεξε μην μπλοφαρει! |
Petros έγραψε: |
Εμένα πάλι γιατί ο προϊστάμενός μου με το εκ μετατροπής Golf GTI 2.0 (150hp) δεν με κάνει... παρέα;
Πριν έξι μήνες όταν το μετέτρεψε άρχισε να μου κουνιέται (εγώ τότε είχα το Rallye). Μέχρι που ένα απόγευμα Παρασκευής τον ανέβασα στο Ντράφι. Τον πήγα μία βόλτα με το Golf του και... άσπρισε. Μετά τον πήγα και μία γύρα με το ραλλάκι μου και... χ@στ@κε πάνω του. ![]() Όπως καταλαβαίνετε όταν του μίλησα για χρονόμετρα, άρχισε να σφυράει κλέφτικα... ![]() Τώρα με το "πολιτισμένο" 206 1.6 κάνει τον κινέζο ![]() Παρεπιμπτόντως, ρε παιδιά τι σόι ξενέρωμα είναι αυτό το Golf GTI. Ακόμη και με αμορτισέρ-ελατήρια (σαύρα) και 205/50/15 λάστιχο τα μούτρα προσπαθούν μονίμως να σε πείσουν ότι η στροφή έχει μικρότερη καμπυλότητα από ό,τι νόμιζες (κοινώς και σε άπταιστα ελληνικά... μουρώνει σα διάολος). Του άλλαξα τον αδόξαστο. Τι απότομο άφημα του γκαζιού, τι φρένα, τι τιμονιές ούτε καν με τα τέσσερα, βρε πάντα μούτρα σας λέω!!! Η αλήθεια είναι ότι τα λάστιχα Maragoni (!!!) που φόραγε έκαναν μόνο καλή... σαπουνάδα ![]() |
Tomcat έγραψε: |
Ρε αλέξανδρε τώρα που το πρόσεξα όταν λές made by myself φιλτροχοάνη τι ακριβώς εννοείς???? Για analyze it (this)!!!!! |
PoLiThS έγραψε: |
Πριν 6 μηνες και χωρις τισ τελευτεες ρυθμισεις στο 400ρι μου εφυγε ενα ΙΒΙΖΑ μιση καρότσα... τωρα που παω και καλύτερα ?... Μακρυ διαφορικό γαρ.. και φορτωνει και φορτωνει... |
PoLiThS έγραψε: |
Πριν 6 μηνες και χωρις τισ τελευτεες ρυθμισεις στο 400ρι μου εφυγε ενα ΙΒΙΖΑ μιση καρότσα... τωρα που παω και καλύτερα ?... Μακρυ διαφορικό γαρ.. και φορτωνει και φορτωνει... |
alxdr74 έγραψε: |
Τελικα η κοντρα με το golf αναβαλετε προς το παρον! ![]() ![]() ![]() |
Judger έγραψε: |
Αρχηγος ο danielos!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εγω προχτες πετυχα παραλιακη corolla vvti 1.6.Απο την 1η μεχρι και την 4η εφαγε τετοιο ξυλο που ηταν ολο δικο του ![]() ![]() ![]() ΡΕ ΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!! ΤΟ 16ΒΑΛΒΙΔΟ ΜΟΤΕΡ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ 110(114 περιπου στο δυναμομετρο) ΑΛΟΓΑ???????????? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
Εγώ απο προσωπικές εμπειρίες έχω να πω ότι δίπλα δεν στεκεται κανένα 1.6 εκτος απο ραλλυ και saxo θεσ TOYOTA HUYNDAI Αλλα και διάφορα άλλα.ϊσωσ το CARINA E 115 αλογα πρώτης γενιάς να πηγαίνει κατα τα 180-200 καλύτερα! |
Εγώ απο προσωπικές εμπειρίες έχω να πω ότι δίπλα δεν στεκεται κανένα 1.6 εκτος απο ραλλυ και saxo |
Έχεις δίκιο μετά τα ΄πράγματα τα ελεγχει ο οδηγός. |
teoman έγραψε: | ||
+ honda vti,vtec... |
Dj-Steve έγραψε: | ||||
vtec = 2λιτρο ή μιλάμε για το 1.6? |
teoman έγραψε: |
Εννοείται το 1600 με 160hp |
teoman έγραψε: | ||||||
Εννοείται το 1600 με 160hp |
PoiSoNeR έγραψε: |
Καλα του εκανες!! |
alemao έγραψε: |
Νέος πελάτης σήμερα ![]() Θύμα ένα καινούργιο Golf GTi. Τον προσπέρασα γρήγορα από δεξιά στην Αλεξάνδρας και με κυνήγησε στην Φειδιππίδου. Μπήκαμε δεξιά Μιχαλακοπούλου και μετά το 2ο φανάρι χάθηκε από τον καθρέφτη μου καθώς στις στροφές της Μιχαλακοπουλου κινούμαι δολοφονικά ![]() ![]() ![]() Φάτε τους Γερμανούς! |
Φάτε τους Γερμανούς! |
Sidobre έγραψε: |
Tι είναι; Μα ένα μικρό Golfaki με μόνο 800 hp! ![]() |
teoman έγραψε: | ||
Μην το γενικεύουμε... Είπαμε δεν χωνεύουμε τα golfάκια.Με τα "φιλικά" astra δεν έχουμε τίποτα ![]() |
alemao έγραψε: | ||
εχεις μείνει πίσω... ο Hans Dahlback το έφτασε και 1000 HP ![]() ![]() ![]() |
Ορίστε και κάποιες φωτογραφίες του Dahlback Golf από την έκθεση "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ" που έγινε το περασμένο φθινόπωρο στην Αθήνα:
http://www.pbase.com/image/7746665 http://www.pbase.com/image/7881048 |
Νέος πελάτης σήμερα ![]() Θύμα ένα καινούργιο Golf GTi. Τον προσπέρασα γρήγορα από δεξιά στην Αλεξάνδρας και με κυνήγησε στην Φειδιππίδου. Μπήκαμε δεξιά Μιχαλακοπούλου και μετά το 2ο φανάρι χάθηκε από τον καθρέφτη μου καθώς στις στροφές της Μιχαλακοπουλου κινούμαι δολοφονικά ![]() ![]() ![]() Φάτε τους Γερμανούς! |
danielos έγραψε: | ||
Ρε αδερφε γαλατη μην τα βαζεις με τους Γερμανους.τουλαχιστον οχι με ολους!!! τα golfakia λιωστα αλλα μην μου πειραζεις τα audakia . ειναι συναισθηματικοι οι λογοι!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
danielos έγραψε: | ||
Ρε αδερφε γαλατη μην τα βαζεις με τους Γερμανους.τουλαχιστον οχι με ολους!!! τα golfakia λιωστα αλλα μην μου πειραζεις τα audakia . ειναι συναισθηματικοι οι λογοι!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ntinos έγραψε: |
τι εγινε με την κοντρα τελικα με το γκολφακι 1,4 με το 80αρι προφιλ λαστιχα που ειναι χαμηλωμενο ![]() ![]() ![]() |
danielos έγραψε: | ||||||||
το οποιο 1.6 με τα 160hp οχι μονο καθεται διπλα αλλα εξαφανιζεται κιολας!!! α και μια που το θυμηθηκα για τους διλιτρους 206αρηδες μην το πειραξετε το αυτοκινητακι με τσιπαρισμα και τα λοιπα.δεν αξιζει τα λεφτα οπως διαπιστωσα προχθες με ενα διλιτρο αδελφακι 150 αλογων!!θα γλυτωσετε και τα τρεχαματα με τα συνεργεια!!! εγω ξερω!!!! |
Σημερα το 206 της Racing-Girl κέρασε τσάι ένα μαύρο Focus.
Μας προσπέρασε στην εθνική της Τρίπολης ενώ πηγαίναμε με 120 (μόλις βγήκαμε από Ναύπλιο) και οι επιβαίνοντες μας κοίταζαν προκλητικά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλοί πελάτες τα Golf και τα Focus τελικά ![]() |
Μας προσπέρασε στην εθνική της Τρίπολης ενώ πηγαίναμε με 120 (μόλις βγήκαμε από Ναύπλιο) και οι επιβαίνοντες μας κοίταζαν προκλητικά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλοί πελάτες τα Golf και τα Focus τελικά ![]() |
Vini έγραψε: |
Εμένα προχτές στο γυρισμό από Καμμένα Βούρλα, στροφές Υλίκης και ενώ πήγαινα καρφωτός με 150 ... με πέρασε για την πλάκα του ένα Clio ... Οσο και αν το κυνήγησα, εξαφανίστηκε ... ![]() Θέλω να πιστεύω ότι ήταν 1600άρι ... γιατί αν ήταν 1400άρη θα πάω να πάρω μία μπανάνα και θα πάω στο κλουβί μου ... ![]() |
Ntinos έγραψε: | ||
ειναι ολιγον βλασφημια αυτο αλλα το σωστο να λεγεται.επειδη εχω πειρα και απο 206 και απο focus το focus μπαινει αν οχι καλιτερα,εφαμιλα στα στροφιλικια ![]() |
pezomania έγραψε: |
Συμπέρασμα: Το focus δεν είναι το καλύτερο, σε επίπεδο κρατήματος, στην κατηγορία του, είναι η 147. |
ναι αλλά όταν το κοινο στο οποιο απευθύνεται έρχεται και σου κολλάει στον δρόμο, τότε πρέπει να περάσεις από πάνω του ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Aααααχχχ, αυτά τα Alfa Romeo....
Ένας φίλος με μια 156, φουσκώνει σαν παγώνι, όταν μιλάει για τα κρατήματά του και για το οτι με αφήνει πίσω (.....) Γκκκκρρρρρρρ ![]() ![]() ![]() Έτσι μου ΄ρχεται να πάω να φορέσω τον 1600άρι και μετά... άντε γειά!!! |
ναι αλλά όταν το κοινο στο οποιο απευθύνεται έρχεται και σου κολλάει στον δρόμο, τότε πρέπει να περάσεις από πάνω του ![]() ![]() |