Ghost Dog έγραψε: |
Είναι τέλος αυτονόητο πως δεν επιτρέπονται οποιουδήποτε είδους ανωριμότητες μέσα στο χώρο του Parking. Κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο να γίνει σεβαστό, προκειμένου να μην δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα, πράγμα σημαντικό, εκτός των άλλων, και για μελλοντικές μας εκδηλώσεις |
p206Mike έγραψε: |
, άμα είναι καλό παιδί και δεν γκρινιάζει για το λάστιχο που θα κάψουμε στο δρόμο..... ![]() |
Stevon έγραψε: |
Θα σε πάρω τηλ.... ![]() Και δέν μου λές.....εσύ θα έρθεις με το EVO...?????? ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Εγω αν και με το αγωνιστικό είμαι μέσα... Αλλά επειδή μόνο εγώ και 1-2 ακόμα δηλώνουμε συνέχεια εγώ θα μπώ ΜΟΝΟ αν δεν υπάρχουν άλλες συμμετοχές. Αν υπάρχουν θα έρθω για βόλτα. Αρούλη εσύ το RC θα το έχεις; Η πάλι συνεργειο θα είναι; |
p206Mike έγραψε: |
Το rc θα το χει..... το θέμα είναι ότι έχει ξεχάσει να οδηγεί....θα πάω εγώ αμα είναι να τον πάρω, άμα είναι καλό παιδί και δεν γκρινιάζει για το λάστιχο που θα κάψουμε στο δρόμο..... ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
Σας εύχομαστε καλή επιτυχία σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινάει και στη Νότια Ελλάδα και μία απλή συμβουλή επειδή όπου λαλούν πολλοί κοκόροι (aka clubs) αργεί να ξημερώσει, συνηστώ ψυχραιμία και καλό κουράγιο!!! |