glf έγραψε: |
ωραία, θα είμαστε όλοι εκει ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Εσυ κραταμε πριβε το δεξι σου καθισμα για ολη μερα ![]() |
bakclima έγραψε: |
για να μην γινουμε ρεζιλι, φανταζομαι ![]() |
γι'αυτούς τους λόγους δεν βάζεις μέσα το παρτάλι το Clio σου ? ![]() |
100 συμμετοχές έχουν μαζευτεί και ήταν το.. όριο. |
ωραια συμπληρωσαμε 7αδα ![]() ψαξτε για κρανοι τωρα ![]() στη γυναικα μου πως το λεμε ![]() ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
ακόμα σε ταλαιπωρεί το πόδι σου?
τα έμαθα για το caterham...καλά ρε συ...με το γεια σας...1:32?????? θα κλάψει πολύς κόσμος στο track day ![]() ![]() road runner αν θες να έρθεις θα σε βολέψουμε!!! |
ακόμα σε ταλαιπωρεί το πόδι σου?
τα έμαθα για το caterham...καλά ρε συ...με το γεια σας...1:32?????? θα κλάψει πολύς κόσμος στο track day ![]() ![]() road runner αν θες να έρθεις θα σε βολέψουμε!!! |
αυτα ειναι!!!!
Μητσακο, ξερεις μηπως ποια αλλα κλαμπς τρεχουν την Κυριακη μαζι μας; (ετσι πληροφοριακα) |
ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες πρέπει να λάβουν μέρος στο κομβόι αλλιώς δεν θα μπορέσουν να μπουν στον χώρο των pits.... |
Να σημειωθεί ότι θα γίνει κομβόι από το ΤΙΤΑΝ και το Σάββατο το πρωί και την Κυριακή με την συνοδεία αστυνομίας. ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες πρέπει να λάβουν μέρος στο κομβόι αλλιώς δεν θα μπορέσουν να μπουν στον χώρο των pits. |
Το λέω ΕΓΩ, ο μεγάλος πειρατής ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΗΤΣΟΣ!!!! ![]() |
μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν να γίνει το NHAC. ελπίζω να καθιερωθεί. ήρθαν και αγωνιζόμενοι να δουν το σκηνικό και πρέπει να τους έκανε εντύπωση το μέγεθος, η οργάνωση και ο κόσμος.
φανταστείτε οτι στον αγώνα ταχύτητας σήμερα στα μέγαρα δεν είχε κόσμο... ο Τσος είχε μεγάλη πλάκα σήμερα. κάνει την πρώτη γύρα, οκ βλέπουμε χρόνο. μπαίνουμε μέσα, του δείχνω λίγο, τον ενθαρύνω και βγαίνω στον επόμενο γύρο για να συνεχίσει μόνος του. αφού τελειώνει, πάει παίρνει τα αποτελέσματα και έρχεται. δεν κατέβασο χρόνο μου λέει και έχει κάτι μουτρα μέχρι την άσφαλτο. εγώ μένω μαλ**ας. 1:54 με σλικ λάστιχο είναι πολύ ρε γμτ! για να μη το τραβάω καταλάβαμε οτι είχε γίνει μπέρδεμα στους σένσορες! και πράγματι είχε κατεβάσει αρκετά το χρόνο του. χεχεχεχ αμα δε το παίρναμε χαμπάρι, την άλλη μέρα θα είχε βάλει αγγελία το 106 !! χεχεχε λοιπόν από πίστα τελειώσαμε, το επόμενο μάθημα είναι για το βουνό. πρώτα ανάβαση και μετά κατάβαση χεχεχε |
να σημειωθεί ότι ο Jekyl ήταν η αποκάλυψη της ημέρας κάνοντας 1:48 και κάτι ψιλά, χρόνος που τον έβαλε στην 29η θέση της γενικής την Κυριακής ![]() |
εμείς είμαστε μέσα με το σήμε κατατεθέν μας:
ΣΑΝΙΔΑ!!!!!!!! εγώ με βλέπω να μπαίνω πολύ σύντομα πίστα και πάλι όπως και αρκετοί psclubιτες μαζί μου. Άλλωστε τα pirelli μου έχουν ακόμα ψωμί μέχρι τα λινά τους, αν και φέυγανε κομμάτια ολόκληρα στην Κ15, έ?φανταστικέ Γκάλφα? |
όλα πήγανε καλά και σε ευχαριστούμε για την βοήθεια που έδωσες στο δικό μας cc. |
Πριν την Κ13 ποιος το σκότωσε το ζωντανό?εσείς? ![]() |
όσο για το 206 το τούμπανο αν ξεκινήσω να λέω τί φοράει θα μας πάρει η νύχτα. μοτερ ας πούμε είναι ραλλίσιο (περίπου) σφυρίλατο όλο, με δράκουλες εκκεντροφόρους, άγραφους. ενδεικτικά όταν ανοίγουμε μαζί, εγώ φορτώνω 4ες και αυτός ακόμα 3η! ![]() αααα και ξέχασα...κόφτης που????9300????? ![]() ![]() |
Miltellas έγραψε: |
...Από την άλλη σκέφτομαι ότι αν πάω μόνο σαν θεατής θα μαζοχιστώ... |
Είδα το γνωστό βιντεάκι του Παναγιώτη και διαπίστωσα ένα σοβαρό σφάλμα μου στην έξοδο της Κ13 προς Κ14... Κάνω κι άλλα λάθη αλλά εκείνο είναι εξόφθαλμο. Κρατιέμαι μέσα εσωτερικά για να μπω με γκάζι ενώ πρέπει να ανοιχτώ προς τα έξω και να φρενάρω πριν μπω... Κατάλαβες τί εννοώ ε; |
Άλλωστε τα pirelli μου έχουν ακόμα ψωμί μέχρι τα λινά τους, αν και φέυγανε κομμάτια ολόκληρα στην Κ15, έ?φανταστικέ Γκάλφα? |
glf έγραψε: | ||
χθες τι είδα ? στο λευκό αλεξίλιο στο 106 μου, έχει μια "λαστιχιά" όμοια με εκείνα από το φτερό σου. ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΟΜΑΣ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!! |
Ήδη εμείς σκεφτόμαστε να συνδιοργανώσουμε στα κοντά (έρχεται και χειμώνας οπότε δεν ξέρω πόσο κοντά θα είναι το "κοντά") μαζί σας, αλλά και με δύο-τρία κλαμπς ακόμη (Alfa Club, NISMO, BMW Sportclub, 106sportclub, VWclub ή άλλα φυσικά) για να μας βγει οικονομικότερα ένα TD με περισσότερο διαθέσιμο χρόνο για όλους μας και λίγο περισσότερη ελαστικότητα σε απλά θέματα, για να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι έως το επόμενο επίσημο TD του NHAC. Τί λέτε; |
Για την επίτευξη της καλύτερης εξόδου προς την ευθεία και την μεγάλη ταχύτητα έως την Κ1, όλα ξεκινάνε τελικά από την σωστή έξοδο στην Κ13 ώστε πουλώντας την Κ14 να βγεις με καλή επιτάχυνση από την Κ15. |
Η επίσημη χρονομέτρηση με σένσορες κοστίζει 300Ε είτε για έναν είτε για πολλούς. Αν πάμε ομαδικά γίνεται να μοιραστούμε και αυτό το κόστος και να έχουμε και επίσημη χρονομέτρηση. ![]() |
Η επίσημη χρονομέτρηση με σένσορες κοστίζει 300Ε είτε για έναν είτε για πολλούς. Αν πάμε ομαδικά γίνεται να μοιραστούμε και αυτό το κόστος και να έχουμε και επίσημη χρονομέτρηση. ![]() |
αν βάλεις και άλλα 50€ (πες ότι είμαστε 6 άτομα για τα χρονομετρα) πάμε στα 200€...που είναι πολλά λεφτά.
γιαυτό, χρονόμετρο στο τιμονάκι, έτσι κι αλλιώς στην ευθεία δεν έχεις προβλημα να πατήσεις το lap ![]() |
Sidobre έγραψε: |
300 ευρώ το σύστημα χρονομέτρησης;;;
Χμμμ, αν είναι έτσι, έρχεται και το δικό μας σύστημα χρονομέτρησης με χιλιοστά δευτερολέπτου (και όχι εκατοστά) στην προνομοιακή τιμή των 294,99 ευρώ.... Ε χρονομέτρες μου; |
Τάσο μιλάμε για το ίδιο πράγμα;
Στις Σέρρες θα πληρώσουμε 300Ε για να νοικιάσουμε χρονομέτρηση (με ακρίβεια χιλιοστού επίσης) για όσα αυτοκίνητα συμμετέχουν (1 ή 101) τα οποία θα φέρουν όλα σένσορες. Τα 295Ε που λες για τί πράγμα είναι; Το αγοράζουμε ή το νοικιάζουμε; Αν είναι το ίδιο μέχρι πόσα αυτοκίνητα μετράει; |
Road_Runner έγραψε: |
αν μου κανετε την εισοδο στην πιστα ειμαι μεσα εγω...... ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
αν μου κανετε την εισοδο στην πιστα ειμαι μεσα εγω...... ![]() |
ζουζουνομανθουμελ έγραψε: |
Αρπα ένα καφάσι... |
καλά να σου πω την αλήθεια ήμαστε σε εμβρυακό στάδιο για να μιλάμε για σένσορες ![]() ![]() |
έχω την γενική θα την σκανάρω και θα την βάλω...
φυσικά ήταν ένα ραλλύ 4πετάλουδο γυμνό που έκανε 1:35:335 μπροστά από 4 M3, 6 τούμπανα golf gti, 1 type r, 1 rx8, τον σάκη με το πράμα κτλ κτλ |
MEMsound έγραψε: |
Λίγη υπομονή παρακαλώ.
Εχω πήξει στην δουλειά. |
Lef205 έγραψε: | ||
φαινεται φαινεται . . . λεξη δεν εγραψες σημερα! ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
αηδίες...
για να ανεβάσεις αρθρο στο πορταλ θέλει χρόνο... άσε που μόλις γύρησα από αργύρη και θα ξαναπάω το μεσημέρι (...) και εντομεταξύ φτιάχνω και ενα σωρό πράγματα που έμειναν πίσω... |
Mάνθο παιδί μου έχεις θέσει κάποιους στόχους σ'αυτή τη ζωή, αντιστάσου στους πειρασμούς που ακούν στο όνομα κουλαλέξηδες και λεφδιακοσιαπεντε σε παρακαλώ ![]() |