pygolabida έγραψε: |
Αν δεν το ξεχάσω θα έρθω. Για που λέτε.... ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κάπου ωραία με πολύ ωραίο φαγητό καμία ιδέα??? Το λέτε να το κάνεις λέμε ![]() |
Δερβενοχώρια ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Σαν πολύ κοντά δεν πέφτει ρε'συ Γιάννα ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Έχω γραμμένη και την διαδρομή μέχρι εκεί.... 200+3Δ+50 3Απατημενη σε 5Δπατημενη στο πευκο........ |
xrisa-xs έγραψε: |
μα καλά όλα αυτή την Κυριακή πρέπει να γίνουν!
χάθηκε ο κόσμος να γίνει Σάββατο? ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Επειδή είστε όλοι βλωμένοι να κάνω μια πρόταση;
Γιατί να το κάνουμε "τελευταία στιγμή" και δεν το κάνουμε την άλλη εβδομάδα που θα έχουμε καιρό να το οργανώσουμε καλύτερα. Επίσης αν ενημερωθούν όλοι έγκαιρα με SMS θα έχουμε σίγουρα μεγάλη συμμετοχή. (Σκέφτομαι και ένα μέρος που θα μπορούσε την άλλη εβδομάδα να είμαι και εγώ οικογενειακώς! Ναι και οι 3 μας! ) Να το πώ ή να το δείξω;;;;;;; Για πατήστε εδώ........ |
vinman έγραψε: |
Διαδρομή Κλειτορί(δ)α,Πέη.... |
Sidobre έγραψε: | ||
Καλά μην τα λες έτσι γιατί θα μας παρεξηγήσουν (μα είναι ονόματα αυτά;) Κλειτορία - Πάος (... όχι Πέη...) ![]() ![]() Να πω επίσης ότι πολλοί δρόμοι εκεί είναι και ειδικές διαδρομές.... Κοινώς αυτή κι αν είναι peugeotπορεία.... (γρμφ θα έχω και την μικρή μαζι...) |
Γιώργος-WRC έγραψε: | ||
, ναι βρε παιδακια Σαββατο καλυτερα, ναμαστε ανετοι . εγω ψηφιζω καρπε νησι carpe ![]() βεβαια,, σε γενικες γραμμες,, βουνο ναναι &οτι ναναι ![]() |
Γιατί να το κάνουμε "τελευταία στιγμή" και δεν το κάνουμε την άλλη εβδομάδα που θα έχουμε καιρό να το οργανώσουμε καλύτερα. Επίσης αν ενημερωθούν όλοι έγκαιρα με SMS θα έχουμε σίγουρα μεγάλη συμμετοχή. |
Γιατί να το κάνουμε "τελευταία στιγμή" και δεν το κάνουμε την άλλη εβδομάδα που θα έχουμε καιρό να το οργανώσουμε καλύτερα. Επίσης αν ενημερωθούν όλοι έγκαιρα με SMS θα έχουμε σίγουρα μεγάλη συμμετοχή. |
MEMsound έγραψε: |
...εγώ πάλι δεν μπορώ την επόμενη...
...δυστυχώς... Λόγω Ανάβασης εχω κανονήσει κάτι άλλο για την άλλη Κυριακή το οποίο δεν μπορεί να αναβληθεί. βέβαια δεν αποφασίζω εγώ = δεν σας βάζω το μαχαίρι στο λαιμό... θα τα πούμε από κοντά το βράδυ στην Λέσχη. |
Πρόγνωση καιρού για την εκδρομή μας ![]() |
...τα δέοντα...
χαλαρά... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: |
Ισχυει αυτο που ακουσα για Πορο?
Αν ναι, τοτε πολυ πιθανο να ερθω.Αρκει να παμε ομως απο τον καινουριο δρομο, που εμαθα οτι κοβει καμια 40αρα χλμ.Εχω και φιλο ντοπιο, που μπορουμε να κανονισουμε να μας παει απο Επιδαυρο μεχρι Πορο, αν δε γνωριζει καποιος απο εμας τον νεο δρομο. |
ronnie έγραψε: |
Θα πετυχετε και το Μινι Club, που κανει και αυτο την ιδια εκδρομη την Κυριακη, αλλα λιγο πιο αργα. Θα ξεκινησουν 9.30 απο το Χαιδαρι. |
Tomakos έγραψε: |
Ρε σείς είναι ο ίδιος δρόμος που πάει για Σπέτσες?Αν ναι, είναι πολύ κ@λόδρομος!! ![]() |
Δεν είναι ο ίδιος....μετά την Επίδαυρο αλλάζει.. ![]() Μήπως να ερχόσουν monsieur Γεράσιμε?? ![]() |
Tomakos έγραψε: | ||
Λες? ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
είμαστε πολύ μπροστά.... 1:30 ώρα..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Την Κυριακή 01/10 θα πάμε μονοήμερη εκδρομή οδικώς στον Πόρο. Η αναχώρηση ορίστηκε για τις 08.00 με τόπο συνάντησης ακριβώς μετά τα διόδια της Ελευσίνας. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε περιλαμβάνει την Εθνική οδό μέχρι την Κόρινθο και απο εκεί και μετά ακολουθούμε τον δρόμο πρός Παλαία Επίδαυρο-Τραχιά-Κολιάκι-Καλονή-Γαλατά. Απο τον Γαλατά θα περάσουμε με ferry boat απέναντι . Η διαδρομή με το ferry είναι 5'λεπτά και το εισητήριο για το αυτοκίνητο κοστίζει 3 με 4 ευρώ. Όσοι ''πιστοί'' προσέλθετε... ![]() |
ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
Και γω... σε 8900++ σημεία... ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: |
Θωμά πρέπει να έχουμε pmr νομίζω όλοι...
Εγώ έχω Μάνος έχει Μάνθος έχει Αλέξης έχει Αυτά.... ![]() |
Μπααααααααααααα νυστάζουμε.....
Θα έρθουμε με τα Mini για να έχει λίγο fun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
δεν γυρίσατε ακόμα ρε σεις ??
πάντως εάν 8 είσασταν στα διόδια ελευσίνας, λογικά 8.45 βγαίνατε από εθνική για Έπίδαυρο, οπότε 9.30 θα είσασταν Τραχιά !!! Εγώ όμως γιατί δεν σας είδα πουθενά αφού έφυγα 9 απο Πόρτο χέλι ????? Μάλλον μετά την Επίδαυρο πήγατε αριστερά από τον καινούργιο δρόμο που έχει ανοίξει !!!! |
DIMCHRI έγραψε: |
το ξέρω ρε μάνο αλλά δυστυχώς τα 4 τελευταία χρόνια δουλεύω και τα σαββατοκύριακα... ![]() ΄ Εφυγα χτες από την Μάκρη κατά τις 5 , πήγα Π. χέλι σε έναν γάμο, διανυκτέρευσα εκεί, και δυστυχώς έφυγα πρωί πρωί για να ξαναπάω στο Μάτι, που δούλευα... ![]() Αν μπορούσα θα ερχόμουνα σίγουρα όπως θα ερχόμουν και στις περισσότερες εκδρομές που έχετε πάει με το κλαμπ... Πάντως σήμερα είχε φορβερή μέρα και αυτή η βόλτα σας ήταν πολύ καλή ιδέα !!! |
![]() ![]() |
Εξάλου θα οργανωθούν στο άμεσο μέλλον πολλές παρόμοιες μονοήμερες αποδράσεις... ![]() |
Γιάννα σε δεχόμαστε και για τις επόμενες εξορμήσεις μιας και ο ρυθμός σου ήταν αξιοπρεπέστατος ![]() ΥΓ Καλύτερος κι από των 106 ! |
ultra-one έγραψε: |
8 το πρωί (στα διόδια κιόλας) ήταν too much! Για την επόμενη αν είναι 10+ το συζητάμε....... |
........ΥΓ Καλύτερος κι από των 106 ! |
karmagos έγραψε: |
το hundai που κολλαει?
εκανα και ριμα..yo! |
ultra-one έγραψε: | ||
Ελπίζω με μια πιο λογική (για Κυριακή) ώρα αναχώρησης που να μην μας χαλάει το Σάββατο βράδυ και να πρέπει να ξυπνήσουμε με τις κότες το πρωί για να έρθουμε........... Άλλο touring και άλλο μικρές "κοντινές" εκδρομές που να μην ξεπερνούν τις 2 ώρες περίπου σε οδήγηση. 8 το πρωί (στα διόδια κιόλας) ήταν too much! Για την επόμενη αν είναι 10+ το συζητάμε....... ![]() |
Gr@lly έγραψε: |
Κύριοι υπέροχο του Touring (καγκουρινγκ)....
Ηταν πραγματικα αξεχαστο..... Είμασταν μια τρελλη παρεα... Πιστεύω σαν ποιο νεος ηταν ευκαιρια να γνωριστω με μερικά μέλη ακόμα περισσότερο. Να ευχαριστήσω θερμά τον Πάνο με το Getz που μας έδειχνε τον δρόμο και κινηθήκαμε σε αρκετά γρήγορο ρυθμό... Απλάαααααααααααααα τέλειαααααααααα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.......όλα ήταν υπέροχα...
Και πάνω απ' όλα η βόλτα με το 407. Ευχαριστώ Μάνο-Σοφία Για την βόλτα και την παρέα... Το επόμενο πότε είπαμε???? ![]() |
ΕΕΕΕΕΕΕΕ οχι και τοσο......
|
Ο θέλω εκδρομή το βράδυ έγραψε: |
8 το πρωί (στα διόδια κιόλας) ήταν too much! Για την επόμενη αν είναι 10+ το συζητάμε....... ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Η επόμενη εξόρμηση επειδή μας άνοιξε η όρεξη θα ξεκινήσει ακόμα πιο νωρίς ![]() ![]() ΥΓ Χάραμα στο δρόμο... |
Επειδή μου άνοιξε και εμένα η όρεξη, στο επόμενο θα έχω και εγώ αμάξι.... .και- |
Road_Slower έγραψε: |
Επειδή μου άνοιξε και εμένα η όρεξη, στο επόμενο θα έχω και εγώ αμάξι.... .και- |
ultra-one έγραψε: | ||
Ελπίζω με μια πιο λογική (για Κυριακή) ώρα αναχώρησης που να μην μας χαλάει το Σάββατο βράδυ και να πρέπει να ξυπνήσουμε με τις κότες το πρωί για να έρθουμε........... Άλλο touring και άλλο μικρές "κοντινές" εκδρομές που να μην ξεπερνούν τις 2 ώρες περίπου σε οδήγηση. 8 το πρωί (στα διόδια κιόλας) ήταν too much! Για την επόμενη αν είναι 10+ το συζητάμε....... ![]() |
Ευχαριστούμε κι εμείς για την παρέα, δηλώνω από τώρα συμμετοχή & για τις επόμενες εξορμήσεις ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||
..........θα μας ξεσκίσεις όλους.......... ![]() ![]() |
.....Μάνο ετοιμάσου έρχετε το τέρας....
|
.....την επόμενη θα παρακαλάτε για να ερθω....
|
(Φέρε ότι θές....πάλι την πλάτη μου θα βλέπεις... ![]() ![]() ![]() |
Gr@lly έγραψε: | ||
Να το κανονίσουμε καμία 15αρα μέρες νωρίτερα και θα δείς.. Να την περάσω καμία κατοσταρία φορές και άντε γεια... |
Kαι ένα χρόνο νωρίτερα να το κανονίσουμε....το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tomakos έγραψε: | ||
ΩχΩχ.....Ρε σεις κάποιος να τον συγκρατήσει αυτόν!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Την επομενη ισως ερθω και'γω με....<παρεα>! ![]() ![]() |