Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Είσοδο νερού σε 206 cc shark - Τετ 27 Σεπ 2006, 08:12:40 Θέμα δημοσίευσης: Είσοδο νερού σε 206 cc
Λοιπόν οι βροχές αρχίσαν!!!!απο την δεξιά πόρτα το αμάξι είναι απόλυτα στεγανό ενώ από την πόρτα του οδηγού σε έντονη βροχή μπάζει νερα!!!με σιλικόνη τα περνάω τα λάστιχα των παραθύρων!!τι μπορεί να φταίει??οέο?? kostask - Τετ 27 Σεπ 2006, 09:52:54 Θέμα δημοσίευσης: Re: Είσοδο νερού σε 206 cc
shark έγραψε:
Λοιπόν οι βροχές αρχίσαν!!!!απο την δεξιά πόρτα το αμάξι είναι απόλυτα στεγανό ενώ από την πόρτα του οδηγού σε έντονη βροχή μπάζει νερα!!!με σιλικόνη τα περνάω τα λάστιχα των παραθύρων!!τι μπορεί να φταίει??οέο??
Που ακριβώς μπαίνει το νερό το έχεις εντοπίσει??? Lef205 - Τετ 27 Σεπ 2006, 12:40:27 Θέμα δημοσίευσης:
Γιατι δεν το πας για ευθυγραμμιση οροφης?Νομιζω πως το κανουν σε ολα τα εξουσιοδοτημενα. brz20 - Τετ 27 Σεπ 2006, 13:39:25 Θέμα δημοσίευσης:
Σωστος.Αλλιως αλλαγη λαστιχων πορτας και θα λυθει.Εγω οταν τρεχω με πολλα ακουω πισω απο το αυτι μου εναν ηχο σαν να μπαινει ελαφρη αερακι.Μηπως ειναι ιδεα μου?Η πρεπει να αλλαξω και εγω τα λαστιχα? bakclima - Τετ 27 Σεπ 2006, 22:16:37 Θέμα δημοσίευσης:
μπορει με τους κραδασμους να κρεμασε λιγο η πορτα και να μην εφαρμοζει καλα. DIMCHRI - Τετ 27 Σεπ 2006, 23:41:51 Θέμα δημοσίευσης:
φίλε shark.
Εάν το 206 σου είναι πριν το 2003και δεν έχει τις λωρίδες στην οροφή τυγχάνει και μαζεύονται νερα την ώρα που ανοιγοκλείνεις την πόρτα....
Τα νερά μετά από λίγο περνάνε στην καμπίνα....
Το ίδιο συμβαίνει και με το που σκάσεις λίγο το παράθυρο...
Εάν δεν είναι αυτό τότε, τσέκαρε να δεις αν όταν κλείνεις την πόρτα το τζάμι περνάει και μπαίναι κανονικά στην θέση του...
Μερικές φορές δεν εφάπτεται καλά στην πίσω-πάνω γωνία του και σχηματίζει ένα κενό....
Το πρώτο δεν είναι ανησυχιτικό.
Αν είναι το δεύτερο απλά θέλει λίγο ρύθμισμα η πόρτα shark - Πεμ 28 Σεπ 2006, 09:04:43 Θέμα δημοσίευσης:
εχω την εντύπωση ότι δεν εφάπτεται η πόρτα καλα. τι εννοείτε με ευθυγράμμιση οροφής? και εγώ σε πολλά έχω την εντύπωση ότι πίσω ακούω λίγο αεράκι shark - Πεμ 28 Σεπ 2006, 09:07:23 Θέμα δημοσίευσης:
Το νερό ότων κινούμε μπαίνει στην ένωση με το πίσω τζαμάκι ενώ ότων ήταν σταματημένο έμπαζε από το παράθυρο του οδηγού κατα όλο το μήκος του!