volvos έγραψε: |
που θα γραφουμε παρατηρησεις - ερωτησεις???
εδω??? βρηκα καλο team mate...μπορω να μη ξανασχοληθω πλεον ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Ξέρω ξέρω, θα παραπονιέται συνέχεια ότι το τιμόνι του δεν είναι σαν του 309!!!!!!! |
Baphomet έγραψε: |
11 έχουμε γραφτεί στο touring και 1 στο production...
Περιμένω team8 ![]() |
11 έχουμε γραφτεί στο touring και 1 στο production...
Περιμένω team8 ![]() |
Dio78 έγραψε: | ||
Ενδιαφέρον!!
Πέτρο να έρθω; |
EYTYXΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ...ΘΑ ΜΕ ΕΚΑΙΓΕ.....
80ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΣΤΕΡ ΚΑΙ 500 ΚΑΜΠΕΡ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||
Κρίμα που δεν γίνονται ρυθμίσεις σε βάθος.......... ![]() ![]() ![]() ![]() Το 306 που το βρήκε H Greek Team????????? Δεν υπήρχε στις επιλογές αυτοκινήτου!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
glf έγραψε: |
ώστε είμαστε production ε? άντε πάλι, στο GrN γύρισα !!! χεχεχεχε |
nickzotos έγραψε: |
εγω με ποιον????? ![]() |
nickzotos έγραψε: |
επειδη ειμαι λιγο ασχετος..μπορει καποιος να μου πει που επιλεγω αυτοκινητα???εχω φτιαξει προφιλ... |
Ronin έγραψε: |
Αμάν!! ![]() ERROR Game has already begun before you could complete sign up - somebody took the last place before you did - no more players may join this game. Please select another game. |
DrJekyll έγραψε: |
Λοιπόν εγω έχω να πω...
ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙΑ....ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!! ΜΟΥΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Τελικά η MEsound Racing είναι σε πολύ καλό δρόμο... ![]() ![]() ![]() ![]() |
πάντα το βγάζει, δεν σημαίνει τίποτα...πατήστε κανονικά car setup και παίξτε. |
p206Mike έγραψε: | ||
Μου έκλεψες την πρωτιά στα τελευταία μέτρα το είδες? ![]() ![]() |
p206Mike έγραψε: |
Μου έκλεψες την πρωτιά στα τελευταία μέτρα το είδες? ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
που? |
τι να πω και εγω που εχει ανοιξει η γη και εχει καταπιει τον χαρη και παιζω μονος...
ερωτηση... ο κουλος πηρε kool kit??? δε ντρεπεσαι λιγακι??? ρομπα ξεκουμπωτη. |
Vaggelis έγραψε: |
Ουδέν σχόλιο για τα αποτελέσματα.....
Το πρωτάθλημα πέταξε..... Καλύτερα να προετοιμαστώ για το επόμενο... |
...κάνουμε προπόνηση στον βρεγμένο Διόνυσο κλπ κλπ και είμαστε σε φόρμα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Το πλάκι ήταν πολύ γρήγορο, πάει πέταξε Πανούλη ![]() |
Παράθεση: |
New Guest Page With the help of Tasos Konstantatos, the guest front page to BATracer has been revised for a less cluttered appearance to encourage signups. |
Ronin έγραψε: | ||
7 βαθμοί μείνανε... ![]() Γιά να σε δώ... |
Τι άλλο πρέπει να κάνω ![]() ![]() ![]() |
Να βάλεις τα cool tools στο γκώλο!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (2 ποντάκια μεγάλε...2 ποντάκια...) |
1 184 Manthos Memsound
MEMsound Racing MG ZS 2 149 Alexandros CoolAlexis MEMsound Racing MG ZS 3 149 Panos Ronin K.R.T. Astra Coupe |
(1) 333 MEMsound Racing MG ZS KV6 2.0ltr (2) 248 K.R.T. Astra Coupe Ecotec 2.0 16v (3) 127 V Team Astra Coupe Ecotec 2.0 16v |
MEMsound έγραψε: | ||||
HAVE A NICE DAY.....
Driver Standings
Team Standings
|
Βάλε ακόμα έναν και πάμε στους 3 ![]() |
Για το επόμενο εγώ το λέω από τώρα ότι πραγματικά δεν προλαβαίνω να το παρακολουθώ αν γίνεται όπως αυτό το πρωτάθλημα.
Αρκετές φορές δεν προλαβαινα να μπάινω να κάνω setup (¨η το έκανα τελευταία στιγμή) |
ultra-one έγραψε: |
Έβλεπα τα setup σου που ήταν πάντα τα καλύτερα! (Είχατε και Cooltools σαν ομάδα.....) ![]() ![]() |
glf έγραψε: |
Μάνθο οτι ρυθμίσεις βάλεις μένουν, οπότε άνετα μπορείς να "προγραμματίσεις" πχ τα quali ή και το race strategy από την προηγούμενη που θα κάνεις και τα δοκιμαστικά. ανα δύο μέρες δηλαδή.. |
ultra-one έγραψε: | ||
Σε λυπηθήκαμε τώρα!!!!!! Κέρδισες και το πρωτάθλημα τρομάρα σου!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Έβλεπα τα setup σου που ήταν πάντα τα καλύτερα! (Είχατε και Cooltools σαν ομάδα.....) ![]() ![]() |
Τη γλύτωσες τελικά κουφάλα... ![]() ![]() |