PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Ανεβαινουν τα παραθυρα μονα τους???

vassilis-7- - Κυρ 10 Σεπ 2006, 16:00:42
Θέμα δημοσίευσης: Ανεβαινουν τα παραθυρα μονα τους???
Εκει που πηγαινω ωραια και ομορφα το ταξιδακι μου ξαφνικα ανεβαινουν μονα τους τα παραθυρα!!!Ελαχιστα ομως περιπου ενα εκατοστο το καθενα μονο τα μπροστινα και τα δυο και ταυτοχρονα!!Τι μπορει να ειναι αυτο??
BadSpud! - Δευ 11 Σεπ 2006, 21:23:32
Θέμα δημοσίευσης:
Μου φαίνετε ότι το αμάξι δεν θέλει μηχανικό αλλά παπά!!! Confused Confused Confused Confused Confused
Road_Runner - Δευ 11 Σεπ 2006, 23:57:34
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι περίεργο έλεγαν ότι συνέβαινε και στην κοπελίτσα της εικόνας και την ξέρουμε την κατάληξη....
Γιαυτό........-->
Για να σε φιλαει από κάθε κακό...... Laughing
BadSpud! - Τρι 12 Σεπ 2006, 00:36:23
Θέμα δημοσίευσης:
χαχ αχαχ αχαχαχαχ αχ αχ αχαχα χα χαχ χα αχ
χα χ αχ α χαχαχαχα χα α α α χα αα ααχχχ χ α

όχι ρε συ απίστευτο....

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
BadSpud! - Τρι 12 Σεπ 2006, 00:39:12
Θέμα δημοσίευσης:
αν και είμαστε Off Topic αλλα lol lol lol lol

Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
vassilis-7- - Τρι 12 Σεπ 2006, 08:30:51
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing

ΕΧω τρεις σκελιδες σκορδο κρεμασμενες στον καθρεφτη και το φορητο κυριε ελλεησον κιτ deluxe edition(αυτο με τα εξαπτεριγα και τον διλιτρο αγιασμο) στο πορτ μπαγκαζ για παν ενδεχομενο αλλα ο δαιμον ειναι ισχυρος...Χθες ειχε βαλει μπροστα το αμαξι και μαρσαρε μονο του!Υπαρχει καποιος παπας να εχει συνεργασια με το club?Στειλτε μου κανενα κινητο του!!

Σοβαρα τωρα το εχετε ξανακουσει???
Road_Runner - Τρι 12 Σεπ 2006, 10:48:16
Θέμα δημοσίευσης:
Χωρις πλάκα τώρα, δεν το έχω ξανακούσει αλλά προφανώς είναι κάποιο ηλ. πρόβλημα, ίσως στους διακοπτες. Καλύτερα να το δει ενας ηλεκτρολόγος και μετα ενας παπας
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες