cipher έγραψε: |
Μερικά από τα νέα πρόστιμα...
...... .... .. |
Ghost Dog έγραψε: |
Ολο το μηνιατικο θα πηγαινει στις κλισεις δλδ... ![]() |
fotis-84 έγραψε: |
χωρις διπλωμα οδηγας |
ultra-one έγραψε: |
Και όταν λένε "Μη τήρηση προτεραιότητας" σε πλατεία τι γίνεται??????
Προτεραιότητα με το χαζό Ελληνικό σύστημα ή με αυτό που ισχύει στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο δηλαδή προτεραιότητα πάντα σε αυτούς που είναι μέσα στην πλατεία?????? (Αυτό σηκώνει Ευρωπαϊκό Δηκαστήριο!!!!!!!!!) |
Baphomet έγραψε: |
Δηλαδή: Αν φύγεις από το "Βοτανικό" σουρωμένος (1200),με αναμμένους προβολείς (700) και περάσεις αέρα-πατέρα τη διασταύρωση Κων/πόλεως-Ιεράς Οδού (3Χ700=2100+200), χωρίς να φοράς ζώνη ή κράνος (350) και μιλάς στοκινητό (100),παρκάρεις για τσιγάρα στο απέναντιπερίπτερο (200), στη θέση για ΑΜΕΑ μπροστά στην τράπεζα (151).................... |
MEMsound έγραψε: |
Ρε σεις τι είναι αυτά που λέτε???
Πρέπει δηλαδή να πιείτε 15 ποτά, να περάσετε με κόκκινο, να παρκάρετε αντικανονικά κλπ κλπ??? Για πείτε μου πόσο κοστολογείτε εσέις την ανθρώπινη ζωή που μπορεί να πάρει μαζί του κάποιος μεθυσμένος? ![]() ![]() Οκ το δέχομαι ότι τα ποσά είναι υπερβολικά αλλά κάποιος που οδήγεί συνετά δεν θα τα πληρώσει ποτέ... Από κει και πέρα και γω θα προτιμούσα αντί για χρήματα να είναι σου πέρνουν το δίπλωμα, για 1 -2-3 μήνες (ανάλογα την παράβαση)... Για να μην πω ακόμα περισσότερο. Οδηγείς μεθυσμένος? (πολύ, δεν εννοώ με 1 ποτύρι) -> 1~2 μέρες "μέσα" επ αυτοφόρο να σου περάσει το μεθύσι να έρθεις στα ίσια σου... ![]() και φυσικά επέκταση τέτοιων αυστηρών μέτρων σε φορτηγά / εθνικές κλπ κλπ . . . |
brz20 έγραψε: |
Στην Κυπρο γιατι καθε χρονο μιωνουν τον αριθμο των ατοιχηματων...................
........Απλα σκεφτονται ανθρωπινα.Και εχουν και καλυτερους δρομους εννοητε |
DimiP έγραψε: | ||
Μανθο η ανθρωπινη ζωη ειναι ανεκτιμητη (φυσικα) και δεν θα αποπληρωθει ουτε με τα παλια 160 ευρω ουτε με τα νεα 700 ευρω! ΚΑΙ για μενα το καλυτερο θα ηταν να μην υπαρχουν προστιμα αλλα να κατασχονται τα αυτοκινητα και οι αδειες για διαφορα χρονικα διαστηματα αναλογα το παραπτωμα.πιο πολυ θα με πονεσει να μην εχω το 206 μου να πηγαινω οπου θελω για 3 μηνες (αν π.χ. παραβιασω προταιρεοτητα) παρα να πληρωσω 300 Ευρω (που θα τα πληρωσω και θα συνεχισω τα ιδια). τα μεγαλα πνευματα συναντουνται ![]() |
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_X έγραψε: |
Η κατάσχεση δεν αποτελεί λύση
Η "τιμωρία" πρέπει να είναι προσωπική |
MaMaKiaS έγραψε: |
LOIPON EIMAI STIN ETHIKI ODO KALAMPAKAS-TRIKALA
EXW TO AMAKSI ANOIKTO KAI MESA 3 GYNAIKES(KAI OMWS XWRANE) MPROSTA MOU VRISKETE ENA FORTIGO, EXEI DIPLH GRAMMI STON DROMO, EPITREPETE NA PAS MEXRI 90 ! ,PLOIPON EGW PERASA POLI OMORFA TO FORTIGO ME 150 XILIOMETRA KAI KAPAKI ME STAMATANE!!MOY DIXNOYN TO RANTAR KAI MOLIS VLEPOYN TA KORITSIA MOY LENE FYGE GIATI EINAI OMORFES!!!!! ITHIKO DIDAGMA: NA EXETE PANTA WRAIO PLITHISMO STO AMAKSI SAS ![]() ![]() ![]() |
Τιμονοπαραπονιάρης έγραψε: |
Με τον φασισμό που υπάρχει από την αστυνομία στην Κύπρο δεν μειώνεις τα ατυχήματα. Τα ατυχήματα θα μειωθούν μόνο αν οι οδηγοί αποκτήσουν παιδία, ικανότητες και οδηγική συνείδηση ![]() |
Μην το λες... Το ότι ήταν +7 πόντοι του το είπε μετά. Το αλτσχάιμερ χτυπάει "τυφλά" ![]() Θα ρωτήσω το φίλο μου πόσα τελικά πλήρωσε στο "ταμείο", για σιγουριά. |
DIMCHRI έγραψε: |
.... Με τόσο μεγάλα πρόστιμα να δείτε που θα αρχίσουν να τα "πιάνουν" και τα στρουμφάκια.... Και δεν θα είναι καθόλου παράξενο... |
shiba έγραψε: |
πολυ ελεος εινα ιη ολη κατασταση...κατα την βραδυνη μ βολτα μεσα σε 5' μ κανανε 2 φορες αλκοτεστ...οχι δεν ειμαι γκαντεμης απλα ''αραζουνε''πλεον τα οργανα της ταξης στα φαναρια για να βγαλουνε το μεροκαματο τους..ελεος και παλι ελεος ![]() |
Αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση: 700 ευρώ (από 167) |
LuNa έγραψε: |
εχμ.... σχωρνάτε την δήθεν μελαχροινή αλλά... τι ακριβώς σημαίνει αυτό? ![]() (Ισως ότι η αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση θα πληρώσει πρόστιμο 700 ευρά επειδή είναι αφύλακτη? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||
Mην τα ισοπεδώνουμε όλα....Συμφωνά με όλα τα παραπάνω που γράψατε,αλλά για το αλκοτέστ καλά κάνουν και την στήνουν..... ![]() Δεν μπορεί να γυρίζει ο καθένας τύφλα με ένα τιμόνι.... ![]() |
παντως γιαυτους που πινουνε μου εχουνε πει για να μην τους πιανει το αλκοτεστ μια listerine εινα ιαρκετη.. ![]() |
απο ενα φιλο πηρανε πινακιδες...μηπως ξερει κανεις το κοστος για να τις παρει αυριο? |
απο ενα φιλο πηρανε πινακιδες...μηπως ξερει κανεις το κοστος για να τις παρει αυριο? |
παρανομο παρκαρισμα ο λογος....εφαγε κα ι κληση 65 ευρα..αρα? ![]() |
Προσωπικά είμαι κατά του να αφαιρούνται πινακίδες (τουλάχιστον όχι για παρκάρισμα), αφού η ικανότητά σου να οδηγείς (δίπλωμα) και το αυτοκίνητο είναι δύο ξεχωριστά πράγματα. Θεωρώ καλύτερο το να χρεώνουν πόντους στον οδηγό του οχήματος. Στη δε περίπτωση που π.χ. το σηκώσει γερανός (γιατί είναι σε πολύ άσχημο σημείο παρκαρισμένο), να χρεώνονται περισσότεροι πόντοι ή να αφαιρείται το δίπλωμα (μαζί με το πρόστιμο, φυσικά!). Γιατί να ταλαιπωρηθώ εγώ χωρίς αμάξι, αφού με καλή διάθεση το έδωσα σε ένα φίλο μου, ο οποίος πάρκαρε παράνομα; |
DimiP έγραψε: |
αυτο που λες δεν ειναι απολυτα σωστο! δηλ. ποσους ξερεις ή πιστευεις πως υπαρχουν να δινουν το αμαξι τους σε φιλους ; και αν υποθεσουμε οτι ειναι πολλοι ποσοι ειναι οι φιλοι που θα παρκαρουν παρανομα ; δηλ. εκει θα βασιστει ενας νομος ; δε νομιζω. |
ουτως η αλλως το να μαζευεις ποντους καποια στιγμη θα σε οδηγησει στην αφαιρεση της αδειας ή των πινακιδων αλλιως δεν θα ειχε και νοημα. δε λεω οτι ειναι σωστο αλλα... |
Δεν ειναι μονο στο φιλικο.
Παραδειγμα.Εγω περνω το αμαξι της μανας μου μερικες φορες για να κανω μια δουλεια.Αν παρκαρω γιατι να μην εχει αμαξι? Αλλα απο την αλλη αν ενοχλεις τοτε δεν μπορει να σε περιμενει ποτε θα γυρισεις για να σου κατσει την καμπανα. Οποτε καλει τον γερανο ή σου περνει τις πινακιδες. |
Γιατί να ταλαιπωρηθώ εγώ χωρίς αμάξι, αφού με καλή διάθεση το έδωσα σε ένα φίλο μου, ο οποίος πάρκαρε παράνομα; |
underage έγραψε: |
Γυναίκα και αυτοκίνητο ΔΕΝ δανείζεται ![]() |
Χα χα καλο κι αυτο. Ειδικα η γυναικα δεν παει ποτε. |
.......Ασε που μου ζηταει παντα την αδεια αν ειναι να το παρει.... |
DIMCHRI έγραψε: | ||
E αφού σου ζητάει την άδεια πάλι καλά !!!!!! ![]() |
Εσένα δε σου έχει τύχει να πάρεις κάποιου άλλου το αυτοκίνητο (μπαμπά / μαμάς / θείου) για να κάνεις κάποια γρήγορη δουλειά |
underage έγραψε: |
Όχι Ούτε καν του πατέρα μου, και το δικό μου ο πατέρας μου μόνο μια φορά το έχει οδηγήσει |
underage έγραψε: | ||
Όχι Ούτε καν του πατέρα μου, και το δικό μου ο πατέρας μου μόνο μια φορά το έχει οδηγήσει |
brz20 έγραψε: | ||
Αυτα ειναι.Το καλυτερο πραγμα κανεις. |
Δεν ξέρω αν ήσουν παρούσα όταν το πήρε |
Οταν καποιος πειναει θα βρει τροπο να φαει.
Ηθελα να ξερα του μπατσους τους ελενχει κανεις οταν οδηγανε?Μηπως καθε φορα που περνανε με κοκκινο ή μπαινουν μπροστα σου για να περασουν τον δρομο απεναντι και κοβουν την κυκλοφορια στα δυο ειναι σε καταδιωξη? |
Οταν καποιος πειναει θα βρει τροπο να φαει.
Ηθελα να ξερα του μπατσους τους ελενχει κανεις οταν οδηγανε?Μηπως καθε φορα που περνανε με κοκκινο ή μπαινουν μπροστα σου για να περασουν τον δρομο απεναντι και κοβουν την κυκλοφορια στα δυο ειναι σε καταδιωξη? |
Lef205 έγραψε: |
Απλα Κωσταντινε μου ο ρολος του κρατους δεν ειναι προληπτικος αλλα κατασταλτικος.Αντι με τα ιδια τινολογια να αυξησουνν τις περιπολιες και τα μπλοκα,αλλα επειδη αυτο δε συμφερει οικονομικα λογω περισσοτερων καυσιμων υπερωριων κλπ αυξανουν τα τιμολογια για να εχουν με ενα σμπαρο δυο τριγωνια. |
PHSYBORG έγραψε: |
δεν εγινε καποια αλλαγη ![]() |
Απλα Κωσταντινε μου ο ρολος του κρατους δεν ειναι προληπτικος αλλα κατασταλτικος.Αντι με τα ιδια τινολογια να αυξησουνν τις περιπολιες και τα μπλοκα,αλλα επειδη αυτο δε συμφερει οικονομικα λογω περισσοτερων καυσιμων υπερωριων κλπ αυξανουν τα τιμολογια για να εχουν με ενα σμπαρο δυο τριγωνια. |
brz20 έγραψε: | ||
Σε πετανε στο νερο και σου λενε "Κολυμπα.Αν δω οτι πνιγεσε ή εχεις πνιγει τοτε θα επεμβω" "Ευχαριστω πολυ για την εξηπηρετηση" θα τους πω εγω και "δεν κανει τιποτα" θα μου πουνε αυτοι. Ωραιο κρατος. Θυμησου αυτο που σου ειπα. Εδω θα ειμαστε και μετα το πασχα και δυστυχως θα μετραμε. |
o-400 έγραψε: |
Παιδια εδω σαμο λιγο πριν το πασχα,χριστουγεννα κτλ...βγαινουν εξω παγανια και οποιον παρει ο χαρος..ειδικα αυτο με τις εξατμισεις εχει καταντησει αηδια,για φιμε γραφουν,για προβολακια..καλα δεν το συζηταμε για ζωνες κτλ.Η μα@@@@α ειναι οτι δεν εχει πολλους δρομους για να εχεις εναλλακτικες διαδρομες..την στηνουν στον κεντρικο και τελειωσε.Γενικα ο καθε καφες που θα παει ο καθενας(εαν εχει εξατμισεις κτλ)παιζει καθε φορα να τον χρυσοπληρωσει.Ειναι και οι διαδρομες για να πας οπουδηποτε σχετικα μακρια οποτε!!!!!!!!!(για εναν καφε πχ.πρεπει να κανεις 15 χιλιομετρα να κατεβεις στην πολη). |
Pugobios έγραψε: |
Έχω νέα με γράψανε πάλι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cipher έγραψε: | ||
Να χρησιμοποιείτε "μαμά" αυτοκίνητα, για να σας βγαίνει φτηνά ![]() Το θέμα της ζώνης να το ξανασκεφτείς, γιατί είναι για τη ζωή σου και όχι θέμα προστίμων. Για τα άλλα, από τη στιγμή που είσαι παράνομος, δε βλέπω το λόγο γιατί να μη σε γράψουνε. Φρόντισε πρώτα εσύ να μην προκαλείς και αν αυτοί σε γράψουν για μπαρούφα, να μπορείς να πατήσεις πόδι και να τους πάρει ο διάολος. |
o-400 έγραψε: |
2ον Με αυτην την λογικη θα επρεπε να κλεισουμε ολα τα υπολοιπα τοπικ και να μην μιλαμε για βελτιωσεις κτλ απο την στιγμη που απαγορευονται και αρα δεν πρεπει να τις κανουμε.... |
Χθες αργά το βράδυ ήταν ο Ιαβέρης στην ΕΤ1 και τα έλεγε έξω από τα δόντια για το νέο ΚΟΚ και τις "προσπάθειες" της "Κυβέρνησης" για "Μείωση" των ατυχημάτων.....
Δεν ξέρω αν το είδε κανείς αλλά ήταν πραγματικά ΦΟΒΕΡΟΣ! ![]() |
Το μονο καλο μετρο που εχουν τα καινουργια μετρα ειναι οτι πληρωνεις 2000 ευρω αν δεν φορας πινακιδες στο αμαξι.
|
cipher έγραψε: | ||
Ήθελα να 'ξερα αν ισχύει το ίδιο και για τα παπιά, και πολύ περισσότερο αν εφαρμόζεται. Γιατί από τα 10 που βλέπω στο δρόμο, τα 3 τουλάχιστον δεν έχουν πινακίδα (για να μην πω για φώτα, φλας, κτλ). Αν το εφαρμόσουν, θα λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα ![]() |
με τον νέο ΚΟΚ που ισχύει από Ιούνιο 2007 το πρόστιμο για φυμέ τζάμια είναι 80 ευρώ. Τιμωρείται οποιοδήποτε φυμέ εκτός από τα πίσω πλαινά παράθυρα (εξ'ού και πολλά αυτοκίνητα βγαίνουν με φυμέ κρύσταλλα στα πίσω πλαινά).
Για τους άπιστους www.yme.gov.gr βρείτε το άρθρο 75 το οποίο τροποποιεί το άρθρο 81 του ΚΟΚ 1999. |
sod έγραψε: |
Χτεs μπροστα μου εγραψαν 2 κοπελεs που ηταν στην ιδια μηχανη και δεν φοραγαν κρανοs!!!!Οδηγο και συνοδηγο 350 εκαστοs!!!Στο γνωστο σημειο καθοδοs Βασ.Κωνσταντινου απεναντι απο το Καλλιμαρμαρο,ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΕΙ ![]() ![]() |
ε ναι... ![]() ![]() ![]() ![]() αλλά ξέρεις με το κράνος χαλάει η κώμη... ρε αι σιχτιρ... |
SnakeMJK έγραψε: |
Εγώ συμφωνώ απολύτως με τα νέα πρόστιμα. Μπας και βάλουν μερικοί μυαλό. Αφού δεν το καταλαβαίνουν με τον καλό τρόπο..... ![]() |
έχουν κοπεί 3500 κλήσεις για διάφορα πράγματα
μεταξύ αυτών 450 για κράνη, 170 για κινητό, 104 για κόκκινο φανάρι, 370 για ζώνη, 180 για υπερβαση του ορίου ταχύτητας... |
Sidobre έγραψε: |
Εκαναν λάθος λοιπόν οι γονείς μου... όταν έψαχνα να βρω τί επάγγελμα να διαλέξω....
Επρεπε να με πιέσουν να γίνω Κράτος! ![]() ![]() ![]() ![]() |
STELIOS έγραψε: | ||
Δεν εγινες Κρατος, ομως εγινες Προεδρος. Ε και αυτο κατι ειναι ... ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||||
Λες να αρχίσω να μοιράζω πρόστιμα;;; |
με την ίδια λογική του "αυστηρότερες ποινές=μείωση παρανομίας" πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται και την θανατική ποινή... αλλά ξέχασα, αυτό δεν έχει έσοδα... |
Μωρε κα'γω συμφωνω,αλλα γιατι να ειμαι μονο χρηματικα.... ![]() ![]() Θα προτιμουσα πχ να με πιασουν για επικινδυνη οδηγηση (παροτι εγω δεν κανω τετοια πραγματα! ![]() |
Giannis307 έγραψε: |
Eρωτηση
Για μουσικη τι προστιμο εχει??? |
plaketokofths έγραψε: |
1. παρατήρησα πλεον στο δρομο πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην φοράει ζώνη - κράνος
2. το συμβάν με γνωστό πολιτικό το γνωρίζετε φαντάζομαι... ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||
1. υπάρχει...και οδηγεί ένα μπλε χρέπι 206 1.1 που κάνει σαν f1 2. όχι, για πες??? |
Giannis307 έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() Σοβαρα? Αρα κινδυνευουμε απο μπαπαρατσι....(μπατσοι-παπαρατσι!) |
plaketokofths έγραψε: |
1. παρατήρησα πλεον στο δρομο πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην φοράει ζώνη - κράνος |
σημερα ελεγαν στα καναλια για ενα τσιγγανο τον οποιο επιασαν και δεν ειχε ουτε αδεια κυκλοφοριας ουτε διπλωμα ουτε ασφαλεια...
ουτε και ειχε βγαλει ποτε! αραγε ηξερε να οδηγει ; ειπαν οτι μαζι με ολες τις αλλες παραβασεις συνα τα παραπανω το προστιμο εφτασε συνολικα τα 20000 Ευρω! αλλα μπορει αν πληρωσει μεσα σε 10 μερες να πεσει στα 10 χιλιαρικα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
μην μου πείτε ότι σας χάλασε κάτι τέτοιο |
... Τα χρηματα εντομεταξυ των κλησεων πανε στον δημο. Για φανταστιτε να τους δωσουν και ποσοστα επι των κλησεων. Μαυρο φιδι που μας εφαγε. ... |
konstantinos έγραψε: |
Οσοι λοιπ(ών) πιστεύετε οτι τα μέτρα (τα πρόστιμα θα λέγατε) είναι υπερβολικά... προτείνω το
εξής: Κάθε πρωϊ, μετά την πρωινή γυμναστική που ΟΛΟΙ κάνουμε να πάμε μια βόλτα μέχρι το ΚΑΤ να κάνουμε ένα τουνοουαςμπέτα (που θα έλεγε και ο γαμπρός) με τους φιλοξενούμενους του κτιρίου και ας αναλογιστούμε επιτέλους... "η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα?" Συγνώμη εάν μου ξέφυγε και "καμία" που βρώμαγε, έκανα ότι μπορούσα. |
Για τη ζώνη δεν καταργήθηκαν οι εξαιρέσεις??????
Γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ Ταρίφας δεν φοράει ζώνη???? Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι για αυτούς η ποινή πέρα από το πρόστιμο είναι 7 πόντοι και όχι 5. ![]() Αν ξεκινήσει η αστυνομία να γράφει τους ταρίφες για ζώνη, θα λύσει το πρόβλημα του δημοσιονομικού ελλείμματος του κράτους!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PHSYBORG έγραψε: | ||
αντεδρασε το σωματειο τους κ τελικα δεν χρειαζεται να φορανε! οι πελατες στο ταξι ομως..πρεπει να φορανε κανονικα ! |
τόσο πολύ σας ενοχλεί να φοράτε ζώνη?
αν ένα ολόκληρο σωμάτείο (=ταξί) θεωρούν οτι η ευκολία στο μπες-βγες (έχουν ένα μικρό δίκιο σε αυτό) και η όποια πίεση στην κοιλιά από την ζώνη είναι πιο συμαντική από την ζωή τους τι σας χαλάει εσάς? ρε πάτε καλά?!?!?!?!?!?!? |
ultra-one έγραψε: | ||
Εγώ φοράω πάντα ζώνη τα τελευταία 20+ χρόνια είτε ως επιβάτης (μπρός ή πίσω) είτε ως οδηγός και δεν με ενοχλεί καθόλου. ![]() Με ενοχλεί όμως που ενώ η "Κυβέρνηση" μιλάει για μηδενική ανοχή στις παραβάσεις, από την άλλη δέκτηκε τους εκβιασμούς των Ταρίφων και τους εξαιρεί από την υποχρέωση τους να φοράνε ζώνη. Περαστικά μας....... ![]() |
sps έγραψε: |
Σε υπαναπτυκτες ευρωπαικες χωρες οπως Γαλλια ή Γερμανια οι ταριφες φορανε ζωνη παντως. |
τόσο πολύ σας ενοχλεί να φοράτε ζώνη?
αν ένα ολόκληρο σωμάτείο (=ταξί) θεωρούν οτι η ευκολία στο μπες-βγες (έχουν ένα μικρό δίκιο σε αυτό) και η όποια πίεση στην κοιλιά από την ζώνη είναι πιο συμαντική από την ζωή τους τι σας χαλάει εσάς? ρε πάτε καλά?!?!?!?!?!?!? |
ΔΕΝ εχουν ΚΑΝΕΝΑ δικιο γιατι απλα δεν μπαινοβγαινουν απο το Ταξι. αραχνες πιανει ο κωλος τους εκει μεσα! ουτε σε βοηθουν με τις βαλιτσες, παρα σου ανοιγουν το πορτμπαγκαζ απο τη θεση του οδηγου οταν ! εχει κουμπι που ανοιγει απο μεσα, ουτε βοηθουν ατομα με αναγκη π.χ. ηλικιωμενους, γυναικες με μωρα στην αγκαλια, ατομα με τσαντες στα χερια! ποτε ειδες τελευταια φορα ταξιτζη να εξυπηρετει τον πελατη βγαινοντας απο το ταξι ;; εγω ουτε που θυμαμαι. ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΑΡΑ με ελαχιστότατες εξαιρεσεις. οποτε δεν δικαιουνται να προφασιζονται τετοια επιχειρηματα !! |
vinman έγραψε: | ||
...συμφωνώ απόλυτα... |
volvos έγραψε: |
αν διαβασα καλα οι ζωνες δεν ειναι υποχρεωτικες σε ταξιτζηδες μεσα στο μικορ δακτυλιο..απο εκει και εξω ειναι υποχρεωμενοι να φορανε...δηλαδη αν δεις ταριφα κηφισιας και αττικη οδο χωρις ζωνη τρωει κανονικα κλιση...τωρα ποιος θα τη ριξει ειναι αλλο θεμα. |
Pugobios έγραψε: |
Γράψανε ένα φιλαράκι για ζώνη 700 ευρό ![]() |
...Ε πως ειχε πιασει κοποτε ο Μανωλας τον Νινιαδη και τον σηκωσε σαν το κουνελι απο το χορτο? |
pygolabida έγραψε: | ||
Το θυμάμαι αυτό!! Μόνο που τον είχε πετάξει στο χόρτο σαν κουνέλι.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=In_sJ3icyHo |
pygolabida έγραψε: | ||
Το θυμάμαι αυτό!! Μόνο που τον είχε πετάξει στο χόρτο σαν κουνέλι.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=In_sJ3icyHo |
Road_Runner έγραψε: |
Ασχετο το αν ηταν παραλογο αυτο που ειπε ο αστυνομικος, την ζωνη την φορας με το που μπεις στο αμάξι. Πριν καν βαλεις μπρος. Οχι οποτε και αν το θυμηθεις.... |
Τις πουστιες να τις κανουν εκει που τους περνει(σε συναδελφους πχ που λογο μυαλου κοτας δεν θα τους παρουν και χαμπαρι)και οχι σε εμας που στο κατω κατω τις γραφης τους πληρωνουμε. Δεν θα σηκωθουν τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι γιατι αυτοι χωρις εμας δεν κανουν. |
Σας εχουν γραψει ποτε γιατι εχετε τα φωτα αναμενα πριν της μισης ωρας απο την δυση του ηλιου?
Υποθετω πως οχι. Εμενα μου συνεβει χθες. |
Εξω απο το σουπερ μαρκετ του Βασιλοπουλου δεν εγινε Τασο? |
Sidobre έγραψε: | ||
E, εντάξει, έγραψα "Γνωστό SuperMarket" ![]() |
melpas1013 έγραψε: |
Προσωπικό email έχουν οι Υπουργοί Μεταφορών και Δημόσιας Τάξης? |
Sidobre έγραψε: |
Το πρωϊ που έφτασα στην δουλειά μου, παρατήρησα ότι στην οδό Πατησίων αφαιρούσαν πινακίδες έξω από γνωστό SuperMarket. ΟΚ λογικό, αν και κατά την γνώμη μου στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει (χρόνια τώρα) εσοχή όπου παρκάρουν οχήματα χωρίς να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία. Δεν είναι εκεί όμως το ζήτημα. Εντάξει, αφαιρούσαν πινακίδες και δεν δέχονταν καμία αντίρρηση ακόμα και για τους πελάτες του SuperMarket.
Ομως καλό μου όργανο, γιατί εμπρός στα μάτια όλων έκανες διάκριση; Επειδή σου γυάλισαν τα μωράκια; Γιατί ενώ έγραφες το προηγούμενο αυτοκίνητο, έφτασαν να πάρουν το αυτοκινητάκι τους 2 εργαζόμενες κοπέλες (!) και εσύ αντί να τις γράψεις όπως έκανες με όλα τα αυτοκινητάκια με τους φουκαράδες που δεν έβρισκαν να παρκάρουν, θεώρησες λογικό να τις αφήσεις να φύγουν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, για τα μάτια του κόσμου και καλά ζήτησες να δεις τα χαρτιά τους... Ποιά χαρτιά τους όμως δεν μας είπες, γιατί είδα με τα ματάκια μου να πέρνεις την καρτούλα τους! Μήπως ζήτησες να σε πληρώσουν σε είδος για να χαρίσεις την κλήση τους;; Ο ΚΟΚ δηλαδή δεν ισχύει στην περίπτωσή τους; Επειδή σου γυάλισαν; Επειδή μπορεί να περάσεις καλά το βράδυ; Και ο κάθε φουκαράς είναι ηλίθιος που θα μείνει χωρίς πινακιδούλες επειδή δεν είχε τα ανάλογα προσόντα για να του την χαρίσεις; Μπορεί να καταλήξει όμως έτσι για να πληρώσει την κλήση του, ενώ εσύ θα διασκεδάζεις με τις κοπελίτσες που τους την χάρισες! Ο Κ.Ο.Κ ισχύει για όλους. Δεν είσαι εσύ αυτός που θα επιλέξει ποιόν θα γράφει και ποιόν όχι σύμφωνα με τις ορεξούλες σου. Η θα τους γράψεις όλους ή κανέναν! Γιατί δεν έχω σε πολύ να μαζευτούμε 5-6 που σε συζητάγαμε και να σε δείξουμε στα κανάλια, ΖΩΟ! ![]() |
underage έγραψε: | ||
Πριν μερικούς μήνες περίμενα στη στάση να περάσει το λεωφορείο, έχοντας μαζί μου τη μικρή στο καροτσάκι της. Το λεωφορείο ήρθε, πέρασε και έφυγε με εμένα να έχω μείνει κόκκαλο ![]() ![]() Φώναξα, έβρισα (στην αφετηρία και τον επόμενο οδηγό), τον συγκεκρινένο οδηγό δεν τον εντόπισα με τίποτα. 'Εκανα επώνυμη καταγγελία σε ΟΑΣΑ, ΕΘΕΛ και Υπουργείο Μεταφορών και μετά από μήνες η απάντηση τους ήταν ότι "ο οδηγός ενήργησε με βάση τον Κ.Ο.Κ" . Δεν μου καθορίσανε όμως αν ήταν ο παλιός ή ο καινούργιος ![]() |
kane έγραψε: |
Υ.Γ. περίεργο που δεν σχολιάσανε την εξάτμιση... |
kane έγραψε: |
Μόλις προ 20λέπτου επήλθε το μοιραίο...στο Μακροχωρι Βεροίας με έπιασε το ρανταρ με 100χλμ.Φυσικά κατοικημένη περιοχή με όριο 50.
Το κατα πόσο κατοικήσιμο δνε θα το σχολιάσω,μιας και είναι θέμα πολεοδομικών διατάξεων,αλλά για να έχετε μια ιδέα τα σπίτια παίζει να ξεκινούσαν κανα 0.5 χλμ αργότερα. Τεσπα.Δεν αντιστάθηκα καθόλου(και ποιος ο λογος φυσικά) και μου κόψανε κλήση για 70κατι χλμ δηλαδή 100ε και 3 πόντους. Απο τα 300 και 2 μήνες αφαίρεση πάλι καλά να λέω... Τόσα χρόνια οδηγώ και πραγματικά δεν μπόρεσα να τους λοκάρω...εκεινη την στιγμή δεν το πρόσεξα,αλλά νομίζω οτι ο ρανταρίστας δεν φόραγε τα διακριτικά πράσινα φοσφωριζε...(κάτι που δεν πρόβλέπεται για άνθρωπο που στέκεται στη μέση του δρόμου...) Τεσπα,εμείς να μαστε καλά... Υ.Γ. περίεργο που δεν σχολιάσανε την εξάτμιση... |
Miltellas έγραψε: |
¶νθρωποι όπως εμείς είναι κι αυτοί. ¶λλοι καλύτεροι κι άλλοι χειρότεροι. |
Εχω πεσει κατω απο τα γελια!!!!!!!
Μου ηρθε κλιση για παρανομο παρκαρισμα απο τον Δημο Αγιας Παρασκευης με ημερομηνια 07/12/2005 και ληξη πληρωμης 31/12/2008! Υποψην η κλιση ηρθε ΣΗΜΕΡΑ!! ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!! Και εγω τι πρεπει να κανω τωρα οεο? να πληρωσω μια κλιση πριν απο 3,5 χρονια που εχει ληξει και η ημερομηνια πληρωμης της??? ![]() ![]() ![]() |
sps έγραψε: | ||
Οταν σου ερθει στο εκκαθαριστικο σου σημειωμα, θα σου κοπουν τα γελια! ![]() |
Bρε δεν εχω προβλημα να την πληρωσω! |
206kwn έγραψε: | ||
μωρε κατσε να δεις και την αποψη της εφοριας!!!!!!!! |
panos_patra έγραψε: |
επειδη ο τυπος ηταν πολυ ηλιθιος και πολυ γα**ω και ετσι, σκετηκα οτι αν του ελεγα οτι δεν υπογραφω γιατι δεν εγινε καποια μετρηση οτι θα με κραταγε μεχρι να του φερουν ντεσιμπελομετρο, ενω μεχρι να ερθει θα με ειχε γραψει για οτιδηποτε μπορουσε να βρει (οπως πχ τα φιμε..)
λετε να παω μια βολτα απο τον διοικητη,ε? |
Bill207 έγραψε: |
καλησπέρα παιδιά
σήμερα, καθώς ήμουν στον δρομο προς Χαλκιδα, μετα τα πρωτα διοδια (καμια 10αρια χλμ) μου κοψανε μανίκι 350¤ και 60 μερες χωρις δίπλωμα... ![]() (το όριο ήταν 120 και πήγαινα με 169) παρακάλεσα πολύ το "όργανο" αλλα ... τίποτα και δεν ειναι τα χρήματα, αλλά το δίπλωμα που χρησιμοποιώ το αμάξι καθημερινα. να ρωτησω, μου είπε το "οργανο" ότι αν πάω αύριο στον διοικητη, και κάνω ένσταση παίζει να πάρω πίσω το δίπλωμα επι τοπου ισχύει αυτο? έχει τύχει σε κανέναν σας? |
venzinas έγραψε: |
ποιος δημος? |
πριν 1,5 χρόνο με είχε γράψει η δημοτική αστυνομία (αθηνών)... δεν την πλήρωσα. μου ρθε πριν λίγο καιρο η κλήση στο σπίτι (το ίδιο ποσό).... δεν την πλήρωσα... και βλέπουμε ![]() |
PHSYBORG έγραψε: | ||
Αθηναιων |
EGΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩ ![]() STO Μμεταξυ αλλοι μου λενε οτι με +30 απο οριο ταχυτητας εισαι 2 μηνες και 350ευρω (απο 700) αλλοι οτι ειναι 2μηνες διπλωμα 165 και δικαστηριο... ξερει κανεις γιατι ιντερνετ δεν εβγαλα ακρη |
SnakeMJK έγραψε: | ||
+30χλμ/ω 350 ευρώ 60 ημέρες δίπλωμα τέλος. |
smoki έγραψε: |
Σε ποιο σημειο? |
mechanic έγραψε: |
Stin katifora kato apo to "Sirio" les?
pou ligo meta exei ena parking deksia? Pantos re paidia an eisai poly parapano apo to orio, poio einai to maximum tis poinis pou mporoune an epivaloune stin ypervasi oriou taxytitas? |
tnt_tuner έγραψε: |
εχω την εντιπωση οτι πανω απο +60 εχει το μεγιστο προστιμο αφερεση διπλοματως και θεωρηται πλημελημα δηλ αφτοφορο επιτοπου και αναποφευκτα δικαστηριο.... δεν ειμαι συγουρος ομως αστο επιβεβαιωσει κ κανας αλλος! |
smoki έγραψε: |
Μου φαινεται οτι εισαι αρκετα γκαντεμης, καθως περναω απο εκει σχεδον καθε εβδομαδα και ποτε δεν με "πιασανε". Απο δω και περα παντως θα ελαφραινει το ποδι εκει... |
notis1313 έγραψε: |
με ταξακι,με ταξακι!!!να δουλευουμε λιγο κ εμεισ!!!χαχααχαχ!!!κριμα παντως γιατι ειμαι απο ευβοια κ καθε φορα σε εκεινο το σημειο με επιανε ενα γαργαλητο στο αριστερο μου ποδαρακι!!!!θα προσπαθησω να το πολεμησω! |
drspeed έγραψε: | ||
Με το αριστερό ποδαράκι σου τι ακριβώς πατάς και μπορεί να σε γράψουν???? ![]() Τα ταξί με συμπλέκτη γκαζώνουν? ![]() Σε ποιες περιοχές κινήσαι για να τις αποφεύγω γιατί δεν βλέπω να το έχεις το δεξιά αριστερά και οδηγώ και μηχανή.Κρίμα είναι να φύγω από αριστερό φλάς σε δεξιά στροφή!!!!!!!! Έτσι βγαίνει το όνομα σε μερικούς μερικούς ![]() |
gulik έγραψε: |
175 ευρώ και δυο μήνες με ταξάκι ή λεωφορείο (ή φίλο) για μια γραμμένη με ηλεκτρονικά μέσα ταχύτητα στα 215χλμ... Εντάξει δεν είναι κι άσχημα. Σου χρύσωσαν το χάπι, όπως και να'χει.
Κι ένα μπράβο από μένα που παραδέχεσαι ότι ήταν λάθος σου. |
stefplak έγραψε: |
Εγω με την σειρα μου θελω να δωσω συγχαρητηρια στην Τροχαια Εθνικης οδου Αθηνων-Λαμιας.Χτες με επιασαν με το 308 cc να πηγαινω με 215 χιλιομετρα.350 ευρω και αφαιρεση διπλωματος για 2 μηνες.Καλα να παθω για να βαλω μυαλο.Ημουν επικiνδυνος για τους γυρω μου και μετα για τον ευατο μου.Δεν προκειται να βαλω μεσo για να παρω πισω το διπλωμα, ας μου γινει μαθημα.Παιδια προσοχη στην Ιατρικη που ημουνα περασα απο την Ιατροδικαστικη και ολο νεα παιδια εφερναν.Ειναι λαθος να χανουμε την ζωη μας απο τετοια μ@λακι@.Συγχαρητηρια και παλι στην τροχαια ηταν λαθος μου και το αναγνωριζω....
υγ:γα** τα τουρμπο μου μεσα..... ![]() |
εγω παλι να πω ενα ευχαριστω στο μπατσοπαιδι που μου εκοψε κληση για παρκαρισμα ομονοια κατω απο δουλεια και εγραψε μονο ΖΚΧ στη κληση....ξεχνοντας τα νουμερα.... |
Jim207GT έγραψε: | ||
Παπαρούλι μήπως δεν βγήκαν στο δικό σου απόκομα???Αλλά στο δικό του είναι μια χαρά. Όπως επίσης έχω δεί οτι κουβαλάνε και ψηφιακή φωτογραφική και τραβάνε φωτό αμάξι-πινακίδα. Για ψάχτο λίγο.... |
volvos έγραψε: | ||||
ΗΤΑΝ πολυ πατημενο το αντιγραφο σε ολα τα γραμματα. απλα ξεχασε να τα γραψει. το να κουβαλανε φωτογραφικη στην ομονοια δε παιζιε. με τιποτα. το μονο κακο ειναι μη το δει μπατσος και με ψαχνει γιατι παρκαρω στο ιδιο σημειο... ![]() |
εγω παλι να πω ενα ευχαριστω στο μπατσοπαιδι που μου εκοψε κληση για παρκαρισμα ομονοια κατω απο δουλεια και εγραψε μονο ΖΚΧ στη κληση....ξεχνοντας τα νουμερα.... |
Road_Runner έγραψε: | ||
Μπραβο παντως που παραδεχεσαι το λαθος σου και δεν βριζεις την αστυνομια κλπ, οπως θα εκανε ο μεσος Ελληνας.... |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||||||
|
volvos έγραψε: | ||||||||
ποιο ονομα ρε παιδακι μου. για παρκαρισμα την εφαγα.... |
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ
έχουν βγει παγανιά οι μπλε παντού όμως βλέπω μπλόκα που σταματάνε για ζώνες, κινητά κτλ κτλ δεν ξέρω τι έχει γίνει, αλλά από την δευτέρα είναι παντού! |
reselie-206 έγραψε: |
Εγώ να ευχαριστησω τους αγαπητούς αστυνομικούς μας που πέρασα δίπλα σε μπλόκο με ραντάρ εθνική μετά τη Λαμία με 195 χλμ και τέρμα βαβούρα και απλά μου έκαναν νόημα να πάω πιο σιγά ![]() |
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ
έχουν βγει παγανιά οι μπλε παντού όμως βλέπω μπλόκα που σταματάνε για ζώνες, κινητά κτλ κτλ δεν ξέρω τι έχει γίνει, αλλά από την δευτέρα είναι παντού! |
vamvakoolas έγραψε: | ||
εγινε το κουφο για να βγαλουν λεφτα: Σε ενα στενο, παρκαρισε ενας καγκουρας στο πεζοδρομιο/δρομο. Η αδελφη μου (εγκυος) απο πισω κανονικα (προσεχει λογω καταστασης)... Τρωει κληση για παρανομο παρκαρισμα και γραφει το μπατσοχαρτο-> διαμαρτυριες πολιτων!! Αποτι εμαθε τα ειχαν παρει με το μπροστα αλλα γραψαν και την αδελφη μου που ηταν πισω!!!(ειχε και αλλα ΙΧ πιο πισω αλλα τπτ). Δεν εμποδιζε κανενα και ουτε ειχε απαγορευτικο τι να πεις... |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Μαλλον θα σου κανανε νοημα να σταματησεις........! ![]() ![]() ![]() ![]() |
reselie-206 έγραψε: |
Εγώ να ευχαριστησω τους αγαπητούς αστυνομικούς μας που πέρασα δίπλα σε μπλόκο με ραντάρ εθνική μετά τη Λαμία με 195 χλμ και τέρμα βαβούρα και απλά μου έκαναν νόημα να πάω πιο σιγά ![]() |
vamvakoolas έγραψε: |
εγινε το απιστευτο!
Εφαγα κληση 80 ευρα παρακαλω για παρανομη σταθμευση ενα πρωινο (6.00 το πρωι) στο....Βυρωνα το 2008 ![]() -δεν ειχα καν το αμαξι τοτε -ημουν εξωτερικο πηγα στο δημο τους τα εξηγεισα και ...γεια σας ![]() Τωρα τους επιασε το κυνηγι τα ΛΑΜΟΓΙΑ! |
Lefter1s RC έγραψε: | ||
Η καταληξη πια ηταν?? ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Απορώ ρε Τάσο... Επίτηδες το κάνεις; Τάμα το 'χεις; ![]() ![]() ![]() |
JarmenNick έγραψε: |
Εχω αγανακτήσει με την αττική οδό. Δε φτάνει που κάθε πρωί λόγω της εργασίας μου είμαι αναγκασμένος να τους τα σκάω για να βλέπω κάθε είδους οδηγό να κινείται στην αριστερή με 90(όριο 120) που προσπερνάει κάποιον με 89 στη μεσαία,δε φτάνει που κάθε φορτηγό-λεωφορειο κινείται σαν βασιλιας του δρόμου μου ήρθε πακετάκι σπιτι 2κλήσεις...Η μια για 105km/h και η άλλη για 113km/h γιατι εκεί που πέρασα το όριο ήταν 70.... ![]() ![]() ![]() |
ή στην καλύτερη περίπτωση να βρει κάποιον που πέθανε πρόσφατα κ να πει ότι οδηγούσε ο συγχωρεμένος την ώρα της κλήσης. μακάβριο, αλλά το είπε. ![]() |
nik_marin έγραψε: |
τι να πεις ένα μπουρδέλο είμαστε... και μονό... είναι εύκολο να μας πεις το σημείο που σε κατέγραψε η κάμερα και το διάστημα (ημερομηνία ) |
άραγε τον Κουλούρη που πέρασε κόκκινο και μετά μπινελίκωσε "τα όργανα" του κάνανε τίποτα; γιατί ξαφνικά ξεχάστηκε σε 1 βράδυ.
μπράβο πάντως στα παιδιά που τον πιάσανε |