PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Νέα πρόστιμα Κ.Ο.Κ.

cipher - Πεμ 07 Σεπ 2006, 19:36:50
Θέμα δημοσίευσης: Νέα πρόστιμα Κ.Ο.Κ.
Μερικά από τα νέα πρόστιμα...

Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ: 200-1200 ευρώ (από
83-668 που ισχύει στον τωρινό Κ.Ο.Κ.), αφαίρεση άδειας
οδήγησης μέχρι 6 μήνες.

Παραβίαση STOP: 700 ευρώ (από 167).

Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη: 700 ευρώ (από 167),
αφαίρεση άδειας οδήγησης για δύο μήνες.

Αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση: 700 ευρώ (από 167)

Μη χρήση ζώνης ασφαλείας: 350 ευρώ (από 83), αφαίρεση
άδειας οδήγησης για 10 ημέρες.

Μη χρήση κράνους: 350 ευρώ (από 83), αφαίρεση άδειας
οδήγησης για 10 ημέρες.

Χρήση κινητού στη διάρκεια της οδήγησης: 100 ευρώ (από
33), αφαίρεση άδειας οδήγησης ως 30 ημέρες.

¶σκοπη χρήση "μεγάλης" σκάλας φώτων: 20-700 ευρώ (από
17-33).

Κίνηση στο αντίθετο ρεύμα: 200 ευρώ (από 83).

Παραβίαση προτεραιότητας: 200 ευρώ (από 83).

Στάθμευση σε χώρο για άτομα με ειδικές ανάγκες: 151
ευρώ (από 61,5).

Πάτημα διπλής γραμμής: 167 ευρώ και 7 πόντοι (Παίζει και να μην αυξήθηκε. Προσπαθώ να το τσεκάρω...)
Ghost Dog - Πεμ 07 Σεπ 2006, 20:29:26
Θέμα δημοσίευσης: Re: Νέα πρόστιμα Κ.Ο.Κ.
cipher έγραψε:
Μερικά από τα νέα πρόστιμα...
......
....
..

Ολο το μηνιατικο θα πηγαινει στις κλισεις δλδ... Evil
cipher - Πεμ 07 Σεπ 2006, 20:55:22
Ghost Dog έγραψε:

Ολο το μηνιατικο θα πηγαινει στις κλισεις δλδ... Evil

Τώρα θα βγει και προστιμο-δάνειο! Ha Ha
plaketokofths - Πεμ 07 Σεπ 2006, 21:04:14
Θέμα δημοσίευσης:
Αν είναι να αλλάξει κάτι...καλώς. Αν και δεν νομίζω.
Συνήθως η τσέπη δεν πονάει όσο αφαίρεση διπλώματος πάντως.
Πιο πολύ για οικονομικά έσοδα μου φέρνει η όλη υπόθεση παρά για τιμωρία.
fotis-84 - Πεμ 07 Σεπ 2006, 22:27:14
Θέμα δημοσίευσης:
η τσεπη ποναει περισσοτερο απο την αφαιρεση διπλωματος , χωρις διπλωμα οδηγας ενω χωρις λεφτα δεν κανεις βημα!!!
plaketokofths - Παρ 08 Σεπ 2006, 02:24:01
Θέμα δημοσίευσης:
fotis-84 έγραψε:
χωρις διπλωμα οδηγας

ε? Question Question Question

Εγώ δεν το σκέφτομαι τόσο, όσο για το χρηματικό αντίτιμο! Σκέψου για κάποιον 5Ε πρόστιμο είναι αρκετά λεφτά, για κάποιον άλλον όμως τα 1000 δεν είναι τίποτα. Πιστεύω είναι αρκετοί που θα ρίσκαραν να πιούνε "ένα ποτηράκι παραπάνω" εν προκειμένω να πληρώσουν 200Ε. Το θεωρούν "τίμια" τιμωρία ανταυτού αν σου αφαιρέσουν το δίπλωμα για 6 μήνες και τρέχεις με συγκοινωνίες κτλ μάλλον είναι κάτι διαφορετικό που για εμένα πλησιάζει την τιμωρία!

Μια σκέψη έκανα... Confused
cipher - Παρ 08 Σεπ 2006, 02:25:01
Θέμα δημοσίευσης:
Για τους περισσότερους "κοινούς θνητούς" ισχύει. Αυτοί που έχουν τα φράγκα, όμως, είναι αυτοί που συνήθως παρανομούν και μόνο η στέρηση διπλώματος τους πονάει.

Νομίζω στη Σουηδία είναι που τα πρόστιμα του ΚΟΚ είναι ποσοστό επί του εισοδήματός σου...; Εκεί να δεις γλέντια!!!
ultra-one - Παρ 08 Σεπ 2006, 12:41:45
Θέμα δημοσίευσης:
Για προσπέραση Ναταλίκας από Νταλίκα υπάρχει κάτι?????? Evil

Για υπέρβαση ορίων ταχύτητας από Νταλίκες, Φορτηγά και Λεωφορεία και για οδήγηση τους στις αριστερές λωρίδες???

Επίσης για οδήγηση στην λωρίδα εκτάκτου ανάγκης?????

Για χρήση του πίσω φως ομίχλης χωρίς ομίχλη????

Για μη χρήση παιδικών καθισμάτων????

Για "στοργικές" μητέρες που κάθονται στο πίσω κάθισμα και κρατάνε το παιδί τους????????

Για μη χρήση ζώνης ασφάλειας από τους πίσω επιβάτες???

Για ρύπανση από κακοσυντηρημένα ή αρχαία ταξί?????

Για προσπέραση από δεξιά???????

Για μη τήρηση της κατέυθυνσης πορείας της λωρίδας του δρόμου???

Και όταν λένε "Μη τήρηση προτεραιότητας" σε πλατεία τι γίνεται??????
Προτεραιότητα με το χαζό Ελληνικό σύστημα ή με αυτό που ισχύει στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο δηλαδή προτεραιότητα πάντα σε αυτούς που είναι μέσα στην πλατεία?????? (Αυτό σηκώνει Ευρωπαϊκό Δηκαστήριο!!!!!!!!!)

Μάλλον τελικά τα έκοψαν και τα έραψαν απλά για να μαζεύουν πρόστιμα διότι διόλου τους νοιάζει να εκσυγχρονίσουν τον ΚΟΚ για να μειωθούν τα ατυχήματα και οι θανάτοι/τραυματισμοί!!!!!! Evil Evil
christhehealer - Παρ 08 Σεπ 2006, 12:57:35
Θέμα δημοσίευσης:
Μία ερώτηση.

Αυτά τα North- South Clubs έχουν άποψη και «πολιτική» επί του θέματος ή το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προάσπιση της οδικής ασφάλειας μέσω εκδομών και χοροεσπερίδων;
ultra-one - Παρ 08 Σεπ 2006, 13:06:09
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Και όταν λένε "Μη τήρηση προτεραιότητας" σε πλατεία τι γίνεται??????
Προτεραιότητα με το χαζό Ελληνικό σύστημα ή με αυτό που ισχύει στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο δηλαδή προτεραιότητα πάντα σε αυτούς που είναι μέσα στην πλατεία?????? (Αυτό σηκώνει Ευρωπαϊκό Δηκαστήριο!!!!!!!!!)

Επανέρχομαι σε αυτό!!!!!!!!!!!!!! Η περιγραφή αυτή είναι από Νορβηγικό Site αλλά ο νόμος είναι ο ίδιος σε ΟΛΕΣ τις χώρες πλην της Ελλάδας...... Splat Splat Splat
Ο "Ελληνικός" κανονισμός έχει καταργηθεί στις άλλες χώρες από το 1960!!!!!!

"The basic rule is that you must yield for traffic on your left in the roundabout. That is, traffic just entering or in the roundabout has priority and you must stop at the entrance to the roundabout until that traffic clears. Also, the rule of thumb when approaching a roundabout is that you should stay to the right hand lane if you plan on going less than 180 degrees around the roundabout, and to the left hand lane if you plan to go more than 180 degrees around. If you keep these two things in mind, negotiating a roundabout becomes allot easier."

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Roundabout
brz20 - Παρ 08 Σεπ 2006, 15:42:52
Θέμα δημοσίευσης:
Το καλυτερο πραγμα που θα μπορουσαν να κανουν με τοσα λεφτα που μαζευουν απο τις κλισεις και με ολα αυτα που θα μαζεψουν απο τα καινουργια μετρα θα ηταν να φτιαξουν παρκα κυκλοφοριακης αγωγης και να βαλουν μαθημα στα σχολεια.
Πρεπει να μαθαινουμε απο μικροι οτι ο δρομος δεν ειναι ιδιωκτησια κανενος και οτι δεν μπορουμε να κανουμε του κεφαλιου μας.Επισης πρεπει να σεβομαστε τους πεζους και ειδικα τα ατομα με ειδικες αναγκες.
Αυτα πρεπει να τα μαθουμε.Ειναι θεμα παιδιας και νοοτροπειας.Οσα λεφτα και να πληρωσεις αυτα τα δυο δεν αλλαζουν αν δεν μπουν οι σωστες βασεις απο την αρχη.
Αλλα ρε παιδια μην πατε μακρια.Καποια απο αυτες τις μερες ημουν στα Goodys και ετρωγα με την κοπελια μου.Το μαγαζι βρησκετε σε πεζοδρομο στον οποιον καποιες ωρες το πρωι και μονο τοτε ειναι ανοιχτος για την παραλαβη νεων προιντων απο τα διαφορα μαγαζια.Η ωρα ηταν 11 το βραδυ.Ερχετε ενας αστυνομικος με την γυναικα του για να φανε.Παρκαρουν μεσα στην μεση του πεζοδρομου και εκλεινε και μερος για ατομα με ειδικες αναγκες και ολα μια χαρα.Οταν ρωτησα την κοπελια μου γιατι το κανει αυτο μου απαντησε οτι "σιγα ποιος θα ερθει να τον γραψει?"
Καταλαβατε?Εξουσια.Αυτα ειναι.
DimiP - Παρ 08 Σεπ 2006, 16:55:58
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια ειναι απλο , μπηκαμε σε προ-προεκλογικη περιοδο (δεν λεω για τις δημοτικες) και αρχισαν τα γνωστα.
α) προσπαθουν να δειξουν οτι κατι κανουν για να διορθωσουν την κατασταση με τα ατυχηματα/δυστυχηματα στους δρομους μεν
β) βγαζουν χρημα με ουρα απο τα τερατωδη προστιμα ωστε να τα διαθεσουν αλλου.
τυχαιο ειναι οτι τα δικαστηρια συνεχως επιδικαζουν αποφασεις υπερ διαφορων ομαδων ανθρωπων γαι ποσα που πρεπει να πληρωσει το δημοσιο (βλεπε Λαφκα κ.λ.π)
απο που θα βγουν αυτα τα λεφτα ;

εδω ταιριαζει το τραγουδακι των goin'through "ΕΛΛΑΔΑ"

υστερογραφο:
δηλ. αν δουν οτι τα "νεα προστιμα" δεν αποδιδουν και θελησουν μετα απο χ μηνες να τα αυξησουν, που θα τα πανε ;

παραβιαση STOP ......3500 Ευρω
παραβιαση προταιρεοτητας .........5200 Ευρω

Evil Evil Evil Evil
Baphomet - Παρ 08 Σεπ 2006, 17:41:10
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή: Αν φύγεις από το "Βοτανικό" σουρωμένος (1200),με αναμμένους προβολείς (700) και περάσεις αέρα-πατέρα τη διασταύρωση Κων/πόλεως-Ιεράς Οδού (3Χ700=2100+200), χωρίς να φοράς ζώνη ή κράνος (350) και μιλάς στοκινητό (100),παρκάρεις για τσιγάρα στο απέναντιπερίπτερο (200), στη θέση για ΑΜΕΑ μπροστά στην τράπεζα (151) και σε σταματήσει μπάτσος, συμφέρει να...τον σκοτώσεις επιτόπου.
Η εξαγορά ποινής για ανθρωποκτονία είναι φθηνότερη
vinman - Παρ 08 Σεπ 2006, 17:47:43
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Δηλαδή: Αν φύγεις από το "Βοτανικό" σουρωμένος (1200),με αναμμένους προβολείς (700) και περάσεις αέρα-πατέρα τη διασταύρωση Κων/πόλεως-Ιεράς Οδού (3Χ700=2100+200), χωρίς να φοράς ζώνη ή κράνος (350) και μιλάς στοκινητό (100),παρκάρεις για τσιγάρα στο απέναντιπερίπτερο (200), στη θέση για ΑΜΕΑ μπροστά στην τράπεζα (151)....................

.......ή παίρνεις στεγαστικό....για να πληρώσεις τις κλήσεις.... Evil
brz20 - Παρ 08 Σεπ 2006, 19:25:44
Θέμα δημοσίευσης:
Και μετα λενε οτι θες 50 ευρω το ατομο για να πας σε μια παραλια για ενα μπανιο.Για να βγεις ενα σαββατο βραδυ θα πρεπει να πουλας οικοπεδο για να τα βγαλεις περα με αυτους.
MEMsound - Παρ 08 Σεπ 2006, 19:40:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε σεις τι είναι αυτά που λέτε???

Πρέπει δηλαδή να πιείτε 15 ποτά, να περάσετε με κόκκινο, να παρκάρετε αντικανονικά κλπ κλπ???

Για πείτε μου πόσο κοστολογείτε εσέις την ανθρώπινη ζωή που μπορεί να πάρει μαζί του κάποιος μεθυσμένος? Question Question

Οκ το δέχομαι ότι τα ποσά είναι υπερβολικά αλλά κάποιος που οδήγεί συνετά δεν θα τα πληρώσει ποτέ...

Από κει και πέρα και γω θα προτιμούσα αντί για χρήματα να είναι σου πέρνουν το δίπλωμα, για 1 -2-3 μήνες (ανάλογα την παράβαση)...

Για να μην πω ακόμα περισσότερο.

Οδηγείς μεθυσμένος? (πολύ, δεν εννοώ με 1 ποτύρι)
-> 1~2 μέρες "μέσα" επ αυτοφόρο να σου περάσει το μεθύσι να έρθεις στα ίσια σου... Evil

και φυσικά επέκταση τέτοιων αυστηρών μέτρων σε φορτηγά / εθνικές κλπ κλπ . . .
Baphomet - Παρ 08 Σεπ 2006, 20:18:36
Θέμα δημοσίευσης:
χιουμοριστικό email είναι που κυκλοφορεί...νιώστε λίγο...
brz20 - Παρ 08 Σεπ 2006, 20:27:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ρε συ Μανθο.Το θεμα δεν ειναι οτι το ποσα θα πληρωσεις.Το θεμα ειναι πως θα γινεις συνετος.
Και δεν εννοω οτι βγαινεις σαββατο και οδηγεις μεθυσμενος.Εκει δεχομαι μεχρι και αφαιρεση για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα της αδιας οδηγησης γιατι εχουν γινει πολλα τελευταια.
Αλλα αυτοι αν θελουν να σε πιασουν για κατι θα σε πιασουν.Αυτο εχει αποδειχθει.Θα σου πουνε τα χιλια οσα για να στα παρουνε.
Εμενα μου εχει τυχει σκηνικο που σε οποιον το ειπα τραβουσε τις κ....τριχες.
Πανω στον εθνικο υπαρχουν δεξια και αριστερα παραγκες με καρπουζια και πεπονια.Αυτο συμβαινει καθε καλοκαιρι.
Περνουσα μια μερα και ειχα εναν βλακα μπροστα μου ο οποιος σε καποια φαση παρκαρει μισος πανω και μισος κατω στον δρομο για να κατεβει για καρπουζι.Σε εκεινο το σημιο ειχε διπλη γραμμη.
Εγω βγαζω φλας και προσπερναω πατωντας την γραμμη.Λιγο παρακατω μπλοκο.Με σταματανε και μου λενε για την παραβαση.
Εγω προσπαθησα να το παρω χαλαρα και μιλουσα ηρεμα.Μεχρι που του εκανα την ερωτηση "και τι επρεπε να κανω?" και μου απανταει επρεπε να περιμενω.

Καταλαβαινεις??????

Επειδη δεν του εκατσε η γυναικα του το βραδυ την πληρωσα εγω και τον αλλον ουτε παρατηρησει.Τι μου λες λοιπον για μετρα.
MEMsound - Παρ 08 Σεπ 2006, 20:45:58
Θέμα δημοσίευσης:
Οι "μπουρτζόβλαχομπάτσοι" του ενίοτε χωριού κατα μήκος της εθνικής.... που την έχουν δει "γαμάω" μόλις πιάνουν το λείζερ στο χέρι τους δεν έχουν καμία σχέση με τα όποια μέτρα όπως και με αν ο Χ οδηγός περνάει με κόκκινο, είναι μεθυσμένος ή τρέχει με +40-50-60... km/h Πάνω από το όριο ταχύτητας... κλπ κλπ...

Επίσης υπάρχει και το ρητό που λέει ο "μαλ**ας είναι ανίκητος"... δυστυχώς...
brz20 - Σαβ 09 Σεπ 2006, 07:47:11
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνο.Και για να μην το παιξω και ο θυγμενος της υποθεσης θα σου πω οτι καλα κανατε και καλα κανουν και βγαινουν εξω.Αλλα οχι πηραμε στυλο και χαρτι και γραφουμε ολων τον κοσμο.Ειπα και στην αρχη οτι οσα λεφτα και να πληρωσουμε ολοι μας η παιδια δεν θα αλλαξει.
Αν εσυ εμαθες να πας τερμα αριστερα με 50 χιλιομετρα ή εγω να πιανω το τιμονι μεθυσμενος δεν προκειτε να μας σταματισουν τα μετρα.Καποια στιγμη μετα την φολα που θα φαμε θα ξανακανουμε τα ιδια πραγματα.
Στην Κυπρο γιατι καθε χρονο μιωνουν τον αριθμο των ατοιχηματων και εμεις εδω τον αυξανουμε?Μηπως η κληση για ζωνη ειναι 2000?Απλα σκεφτονται ανθρωπινα.Και εχουν και καλυτερους δρομους εννοητε
DimiP - Σαβ 09 Σεπ 2006, 15:11:54
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Πρέπει δηλαδή να πιείτε 15 ποτά, να περάσετε με κόκκινο, να παρκάρετε αντικανονικά κλπ κλπ???

Για πείτε μου πόσο κοστολογείτε εσέις την ανθρώπινη ζωή που μπορεί να πάρει μαζί του κάποιος μεθυσμένος? Question Question

Οκ το δέχομαι ότι τα ποσά είναι υπερβολικά αλλά κάποιος που οδήγεί συνετά δεν θα τα πληρώσει ποτέ...

Από κει και πέρα και γω θα προτιμούσα αντί για χρήματα να είναι σου πέρνουν το δίπλωμα, για 1 -2-3 μήνες (ανάλογα την παράβαση)...

-> 1~2 μέρες "μέσα" επ αυτοφόρο να σου περάσει το μεθύσι να έρθεις στα ίσια σου... Evil

Μανθο η ανθρωπινη ζωη ειναι ανεκτιμητη (φυσικα) και δεν θα αποπληρωθει ουτε με τα παλια 160 ευρω ουτε με τα νεα 700 ευρω!
ΚΑΙ για μενα το καλυτερο θα ηταν να μην υπαρχουν προστιμα αλλα να κατασχονται τα αυτοκινητα και οι αδειες για διαφορα χρονικα διαστηματα αναλογα το παραπτωμα.πιο πολυ θα με πονεσει να μην εχω το 206 μου να πηγαινω οπου θελω για 3 μηνες (αν π.χ. παραβιασω προταιρεοτητα) παρα να πληρωσω 300 Ευρω (που θα τα πληρωσω και θα συνεχισω τα ιδια).
τα μεγαλα πνευματα συναντουνται Wink
ultra-one - Σαβ 09 Σεπ 2006, 16:10:58
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Στην Κυπρο γιατι καθε χρονο μιωνουν τον αριθμο των ατοιχηματων...................

........Απλα σκεφτονται ανθρωπινα.Και εχουν και καλυτερους δρομους εννοητε

Να σου πω εγώ μερικά πράγματα αφού είμαι από την Κύπρο για να καταλάβεις τι γίνεται εκεί.....
Έχεις δει τι αστυνόμευση υπάρχει στους δρόμους στην Κύπρο και πως οδηγούν όλοι σαν κότες και σου σπάνε τα νεύρα??????????????
Λες και δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν οι μπάτσοι και βγαίνουν όλοι στους δρόμους!!!!!
Επιπλέον τα όρια ταχύτητας σε όλους τους δρόμους είναι εξευτελιστικά χαμηλά και τα ραντάρ παραμονεύουν πάντα και παντού!!!!!!
Στους αυτοκινητόδρομους το όριο είναι 100χαω και μετά τα 119 σου κόβουν τον κώλο αν σε σταματήσουν....
Σπάνια να δεις κάποιον να πηγαίνει πάνω από 110-115χαω..... Mad
¶σε που μελετούσαν να κατεβάσουν το όριο στους αυτοκινητόδρομους στα 80 που είναι ιδανική ταχύτητα για να σε πιάσει ο ύπνος στο τιμόνι!!!!!!!!!!!!!!!!! Sleeping Έλεος!!!!!!!! Evil

Και δεν νομίζω να είναι "ανθρώπινο" τα περιπολικά να είναι στην άκρη του δρόμου στις εθνικές με σβηστά φώτα και φάρο το βράδυ για να μην φαίνονται, όπως επίσης να "κρύβουν" το περιπολικό τη μέρα και να κρύβονται και αυτοί πίσω από θάμνους για να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους δεις!!!! Evil Evil

Ούτε είναι ανθρώπινο να βάζουν αστυνομικούς με πολιτικά και STi, Evo κλπ να σε προκαλούν για κόντρα για να σε σταματήσουν οι (συνεννοημένοι) συνάδελφοι τους λίγο παρακάτω!!!!! Evil Evil

Για τους καλύτερους δρόμους θα συμφωνήσω εν μέρει αφού οι αυτοκινητόδρομοι σίγουρα δεν έχουν λακκούβες, δεν έχουν κλειστές στροφές και έχουν καλύτερη και πιο τραχιά άσφαλτο. Σε πολλά σημεία όμως όταν βρέξει το οδόστρωμα κρατάει ΠΑΡΑ πολύ νερό λόγο κακού σχεδιασμού και ο κίνδυνος υδρολήσθησης είναι τεράστιος!!!!

Θυμάμαι μια φορά Ιούλιο κιόλας ενώ ερχόμουν από Λεμεσό προς Λευκωσία έπιασε μπουρίνι και ο δρόμος έγινε μια τεράστια πισίνα!!!!
Έκοψα στα 50-60 χιλιόμετρα αλλά το νερό ήταν τουλάχιστον 5 πόντους ύψος και έπαθα την χειρότερη υδρολήσθηση της ζωής μου. Στο τσακ δεν κτύπησα με το πλάι την προστατευτική μπάρα στην άκρη του δρόμου.

Επίσης το επαρχιακό δίκτυο θάλεγα είναι χειρότερο από την Ελλάδα αφού σε όλους σχεδόν τους δρόμους (εκτός μέσα στις Αγγλικές Βάσεις....) το κάμπερ του δρόμου στις στροφές είναι λάθος και η άσφαλτος ελάχιστα καλύτερη από την Ελλάδα!!!!!!!!!

Παρόλα αυτά η Κύπρος παραμένει η 3η χώρα στην Ευρώπη σε αριθμό θανατηφόρων δυστυχημάτων μετά την Πορτογαλλία και την Ελλάδα.
Κανονικά με τον ρυθμό που οδηγεί ο κόσμος έπρεπε να είναι τελευταία διότι με αυτές τις ταχύτητες είναι αστείο να σκοτώνεται ο κόσμος. Οι ¶γγλοι, οι Γάλλοι, οι Γερμανοί, οι Ιταλοί κλπ οδηγούν σίγουρα με μεγαλύτερες ταχύτητες από την Κύπρο και δεν σκοτώνονται!!!!!!
Στην Κύπρο οι περισσότεροι οδηγοί είναι άσχετοι, εγωιστές και επικίνδυνοι και ταυτόχρονα αργοί μέχρι αηδίας!

Τα πράγματα που είναι καλύτερα στην Κύπρο είναι:
1. Οι ζώνες είναι υποχρεωτικές μπρος-πίσω για όλους, όπως και τα παιδικά καθίσματα. Thumb Left
2. Οι οδηγοί δεν κάνουν σφήνες και δεν προσπερνούν από την αργή λωρίδα. Thumb Left
3. Κανείς δεν οδηγεί στη λωρίδα εκτάκτου ανάγκης εκτός εάν έχει πρόβλημα. Thumb Left
4. Η κίνηση στις πλατείες και στα roundabouts είναι απρόσκοπτη διότι ισχύει η προτεραιότητα σε αυτούς που είνα μέσα στην πλατεία. Thumb Left Thumb Left
5. Τηρείται ευλαβικά (διότι πέφτει ρόπαλο...) η σωστή κατεύθυνση των λωρίδων στις πόλεις. Δηλαδή κάποιος που είναι στη δεξιά λωρίδα δεν θα δοκιμάσει να στρίψει αριστερά. Υπάρχει και καλή σήμανση στο οδόστρωμα για την κατεύθυνση της κάθε λωρίδας. Thumb Left
6. ¶σχετο με τον ΚΟΚ αλλά στην Κύπρο επιτρέπεται η Πετρελαιοκίνηση..... Tease Tease

Με τον φασισμό που υπάρχει από την αστυνομία στην Κύπρο δεν μειώνεις τα ατυχήματα. Τα ατυχήματα θα μειωθούν μόνο αν οι οδηγοί αποκτήσουν παιδία, ικανότητες και οδηγική συνείδηση Wink
brz20 - Σαβ 09 Σεπ 2006, 16:34:21
Θέμα δημοσίευσης:
Παριγορια στον αρρωστο ειναι αυτα.
Οπως τα λες και εσυ,με τα στοιχεια σου,βρησκομαστε σε χειροτερη μοιρα απο αυτους.Βεβαια απο την αλλη και αυτοι βρησκονται σε χειροτεροι μοιρα απο Γερμανια και Γαλλια.
Μην ξεχνας ομως οτι η Γερμανια οταν ειχε δρομους με 3 λωριδες εμεις ειχαμε χωμα και μια λωριδα.Ασε που πηγαιναν και με τα γαιδουρια.
Παντα θα υπαρχει κατι καλυτερο γι'αυτο κατσε πρωτα να πιασουμε τους κυπριους εστω και στην ποιοτητα των δρομων και μετα βλεπουμε για παραπανω.
Εδω τα Τεμπη και ο Μαλιακος εχουν σκοτωσει και θα σκοτωνουν,μεχρι να γινουν τα εργα,πολλα ατομα.Και δεν ειναι μονο αυτα τα 2 σημεια.Υπαρχουν απειρα.Δηλαδη και που εβαλαν 2 περιπολικα να κανουν πανω κατω νομιζεις οτι καταφεραν τιποτα.Και αλλο ατυχημα εγινε την αλλη φορα που κατεβαινα Κρητη.Ευτυχως μονο υλικες ζημιες.
Αλλα δεν φταιει μονο το Κρατος που τα τρωει και δεν τα δεινει για δρομους φταινε και οσοι πληρωνουν για να παρουν το ροζ χαρτακι.
MaMaKiaS - Τρι 12 Σεπ 2006, 21:00:41
Θέμα δημοσίευσης:
LOIPON EIMAI STIN ETHIKI ODO KALAMPAKAS-TRIKALA
EXW TO AMAKSI ANOIKTO KAI MESA 3 GYNAIKES(KAI OMWS XWRANE)
MPROSTA MOU VRISKETE ENA FORTIGO, EXEI DIPLH GRAMMI STON DROMO, EPITREPETE NA PAS MEXRI 90 ! ,PLOIPON EGW PERASA POLI OMORFA TO FORTIGO ME 150 XILIOMETRA KAI KAPAKI ME STAMATANE!!MOY DIXNOYN TO RANTAR KAI MOLIS VLEPOYN TA KORITSIA MOY LENE FYGE GIATI EINAI OMORFES!!!!!
ITHIKO DIDAGMA: NA EXETE PANTA WRAIO PLITHISMO STO AMAKSI SAS Cool Cool Very happy
plaketokofths - Τρι 12 Σεπ 2006, 21:42:58
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Μανθο η ανθρωπινη ζωη ειναι ανεκτιμητη (φυσικα) και δεν θα αποπληρωθει ουτε με τα παλια 160 ευρω ουτε με τα νεα 700 ευρω!
ΚΑΙ για μενα το καλυτερο θα ηταν να μην υπαρχουν προστιμα αλλα να κατασχονται τα αυτοκινητα και οι αδειες για διαφορα χρονικα διαστηματα αναλογα το παραπτωμα.πιο πολυ θα με πονεσει να μην εχω το 206 μου να πηγαινω οπου θελω για 3 μηνες (αν π.χ. παραβιασω προταιρεοτητα) παρα να πληρωσω 300 Ευρω (που θα τα πληρωσω και θα συνεχισω τα ιδια).
τα μεγαλα πνευματα συναντουνται Wink

Θα συμφωνήσω... Very happy
ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Τρι 12 Σεπ 2006, 23:01:06
Θέμα δημοσίευσης:
Η κατάσχεση δεν αποτελεί λύση διότι

α) το αυτοκίνητο ενδεχομένως να ανήκει σε κάποιο άλλο πρόσωπο και οχι στον οδηγό που κάνει την παράβαση
β) το ίδιο αυτοκίνητο μπορεί να χρησιμοποιείται και από άλλα άτομα
μέσα στην οικογένεια ή ακόμα να είναι και το μοναδικό αυτοκίνητο - αυτοί γιατί να υποστούν την κατάσχεση?

Η "τιμωρία" πρέπει να είναι προσωπική
Tomcat - Τετ 13 Σεπ 2006, 00:27:56
Θέμα δημοσίευσης:
Οι λόγοι που αναφέρεις παραπάνω φίλε μου....είναι επιπλέον κίνητρο για κάποιον να αποκτήσει μεγαλύτερη σύνείδηση στο πώς οδηγάει και όχι λόγος για να μην του δεσμεύσουν το αυτοκίνητο για κάποιο χρονικό διάστημα.

Το πρόβλημα στο παραπάνω μέτρο όπως φαντάζεστε είναι πρακτικό .....

Ποίος-->Πλέον οι αστυνομικοί θα οδηγουν νταλίκες μεταφοράς αυτοκινήτων

Που --> Parking βεβαίως-βέβαιως...για τόσα αυτοκίνητα....στο πέραμα-στο λιμάνι...όπου γίνονται οι εκτελωνισμοί...και αν.... ή ακόμα καλύτερα....πίσω στις αντιπροσωπιές Shocked Shocked Shocked Shocked

Τέλος ....μόνο τα έξοδα....στάθμευσης....που θα σου χρεώσουν οι "μπλέ στολές" για ένα μήνα π.χ ...δεν θέλεις πολύ ...το καθάρισες το πεντακοσαράκι με τέλη και ότι άλλο θα σου βρουν!!!
underage - Κυρ 24 Σεπ 2006, 19:40:02
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_X έγραψε:
Η κατάσχεση δεν αποτελεί λύση

Η "τιμωρία" πρέπει να είναι προσωπική

....και η τιμωρία της "λαιμητόμου" να εφαρμόστει στην Ελλάδα δεν νομίζω να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα Confused

Αν και νομίζω ότι τα 700 ευρώ πρόστιμο για μια μέση συνηθισμένη ελληνική οικογένεια -με 4 πιστωτικές κάρτες, 2 καταναλωτικά δάνεια, που χρωστάει και το αυτοκίνητο της- θα ισοδυναμεί αν όχι με λαιμητόμο με κρεμάλα σίγουρα Mad
brz20 - Κυρ 24 Σεπ 2006, 21:43:09
Θέμα δημοσίευσης:
MaMaKiaS έγραψε:
LOIPON EIMAI STIN ETHIKI ODO KALAMPAKAS-TRIKALA
EXW TO AMAKSI ANOIKTO KAI MESA 3 GYNAIKES(KAI OMWS XWRANE)
MPROSTA MOU VRISKETE ENA FORTIGO, EXEI DIPLH GRAMMI STON DROMO, EPITREPETE NA PAS MEXRI 90 ! ,PLOIPON EGW PERASA POLI OMORFA TO FORTIGO ME 150 XILIOMETRA KAI KAPAKI ME STAMATANE!!MOY DIXNOYN TO RANTAR KAI MOLIS VLEPOYN TA KORITSIA MOY LENE FYGE GIATI EINAI OMORFES!!!!!
ITHIKO DIDAGMA: NA EXETE PANTA WRAIO PLITHISMO STO AMAKSI SAS Cool Cool Very happy

Απο που εισαι?Πατριωτακι?
Παντως ο δρομος που λες παρολο που ειναι 21 χιλιομετρα ευθεια ειναι πολυ μυστηριος και απο μπλοκα και απο βλακες που μπορει να σου πεταχτουν απο τα δεξια και τα αριστερα.Τον εχω παει και με 200 αλλα τωρα που το σκεφτομαι εκανα μεγαλη χαζομαρα.Κατι ακουσα τελευταια οτι το προστημο το πληρωνεις το μισο αν πας μεσα σε 3 μερες και αν τις περασεις παει ολοκληρο.Παντως τον θειο μου τον πιασαν και τωρα εχει το Αlfa GT χωρις πινακιδες.
COOL ALEXIS - Δευ 25 Σεπ 2006, 08:50:15
Θέμα δημοσίευσης:
Τιμονοπαραπονιάρης έγραψε:

Με τον φασισμό που υπάρχει από την αστυνομία στην Κύπρο δεν μειώνεις τα ατυχήματα. Τα ατυχήματα θα μειωθούν μόνο αν οι οδηγοί αποκτήσουν παιδία, ικανότητες και οδηγική συνείδηση Wink

Για να το βλέπουμε καλά Exclamation
brz20 - Δευ 25 Σεπ 2006, 13:46:56
Θέμα δημοσίευσης:
Που θες να καταληξεις ομως??
cipher - Παρ 06 Οκτ 2006, 18:33:53
Θέμα δημοσίευσης:
Πάτημα διπλής γραμμής: 167 ευρώ + 7 πόντοι
Γράψανε προχθές ένα φίλο μου και ο καημένος ζήτησε από τον μπάτσο να τον γράψει για ζώνη (νομίζοντας ότι έχει ακόμη 83). Όταν ο μπάτσος του είπε "350 ευρώ", άλλαξε γνώμη και έφυγε ευχαριστημένος με τα 167 Smile

ΥΓ: Προστέθηκε και στην αρχική λίστα, αλλά προσπαθώ να το εξακριβώσω. Βρήκα λίστα του '99 και είναι ίδια. Λέτε να έκανε λάθος ο μπάτσος...;
brz20 - Σαβ 07 Οκτ 2006, 13:02:00
Θέμα δημοσίευσης:
Μπατσος και να κανει λαθος οταν προκειτε για λεφτα.Δεν νομιζω.
cipher - Σαβ 07 Οκτ 2006, 13:32:57
Θέμα δημοσίευσης:
Μην το λες... Το ότι ήταν +7 πόντοι του το είπε μετά. Το αλτσχάιμερ χτυπάει "τυφλά" Very happy
Θα ρωτήσω το φίλο μου πόσα τελικά πλήρωσε στο "ταμείο", για σιγουριά.
shiba - Σαβ 07 Οκτ 2006, 13:47:34
Θέμα δημοσίευσης:
τοσο ''μειον ειναι τελικα το ταμειο'' για να ανεβασουνε τοσο πολυ τις παραβασεις..ελεος δηλαδη τα λαμογια Evil
cipher - Σαβ 07 Οκτ 2006, 15:11:13
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω τι να πω... Εγώ στο δρόμο ακόμη βλέπω αρκετούς χωρίς κράνος να κυκλοφορούν και δε μου φαίνονται για άτομα που δε θα τους πείραζε να πληρώσουν 350 ευρώ σε πρόστιμο. Και να σκεφτείς ότι κάποιος που δε φοράει κράνος φαίνεται πολύ πιο εύκολα από κάποιον που δε φοράει ζώνη.

Τα δε λεφτά από τα πρόστιμα δεν πάνε εκεί που νομίζουν οι περισσότεροι (δηλ. στο κράτος), αλλά στο δήμο όπου γράφτηκε η κλήση, χωρίς να πηγαίνει ούτε ένα ελάχιστο ποσοστό στην αστυνομία. Τουλάχιστον θα μπορούσαν να παίρνουν ένα π.χ. 30%, το οποίο θα χρησιμοποιούσαν για εξοπλισμό πάσης φύσεως (οπλικό, γραφική ύλη, υπολογιστές, κτλ). Έτσι θα είχαν και κάποιο κίνητρο, αλλά που...
brz20 - Σαβ 07 Οκτ 2006, 16:43:11
Θέμα δημοσίευσης:
Κλεφτες.Κλεφτες.Κλεφτες.
DIMCHRI - Σαβ 07 Οκτ 2006, 19:42:03
Θέμα δημοσίευσης:
cipher έγραψε:
Μην το λες... Το ότι ήταν +7 πόντοι του το είπε μετά. Το αλτσχάιμερ χτυπάει "τυφλά" Very happy
Θα ρωτήσω το φίλο μου πόσα τελικά πλήρωσε στο "ταμείο", για σιγουριά.

167 ευρώ σίγουρα.....

Με σταμάτησαν και εμένα επειδή προσπερασα 3 μλκς που πηγαίνανε στον δρόμο σαν χελώνες.... εννοείται ότι είχε διπλή γραμμή και απαγορευότανε το προσπέρασμα....

Η πλάκα είναι ότι ο αστυνόμος χαλάστηκε μόλις του είπα ότι το αμάξι που οδηγάω είναι δικό μου, και όχι του μπαμπά ...

Κομπλεξάρες..... Για αυτό παιδιά η περισσότεροι κάνουν κατάχρηση εξουσίας...λεφτά δεν έχουν , και το μόνο που μπορούν να σου κάνουν είναι να στο παίζουν εξουσία !!!!

Όξω ρε.... Με τόσο μεγάλα πρόστιμα να δείτε που θα αρχίσουν να τα "πιάνουν" και τα στρουμφάκια.... Και δεν θα είναι καθόλου παράξενο...
vinman - Σαβ 07 Οκτ 2006, 21:32:45
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
.... Με τόσο μεγάλα πρόστιμα να δείτε που θα αρχίσουν να τα "πιάνουν" και τα στρουμφάκια.... Και δεν θα είναι καθόλου παράξενο...

Ενώ τώρα δεν τα πιάνουν..... Confused
cipher - Κυρ 08 Οκτ 2006, 02:28:33
Θέμα δημοσίευσης:
Χαλαρά!!! Εκεί που θα σε έγραφε για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη (700), σου ζητάει στα ίσια 100, για να σε γράψει για π.χ. πάτημα διπλής γραμμής (167). Οπότε, εσένα σου βγαίνει φτηνότερα κι από... ζώνη! Και φυσικά, αν εσύ δεν έχεις κάποιον άλλο μάρτυρα μαζί σου, δε νομίζω να μπορέσεις να βρεις το δίκιο σου στα δικαστήρια...
shiba - Κυρ 08 Οκτ 2006, 05:29:29
Θέμα δημοσίευσης:
πολυ ελεος εινα ιη ολη κατασταση...κατα την βραδυνη μ βολτα μεσα σε 5' μ κανανε 2 φορες αλκοτεστ...οχι δεν ειμαι γκαντεμης απλα ''αραζουνε''πλεον τα οργανα της ταξης στα φαναρια για να βγαλουνε το μεροκαματο τους..ελεος και παλι ελεος Evil
vinman - Κυρ 08 Οκτ 2006, 11:37:47
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
πολυ ελεος εινα ιη ολη κατασταση...κατα την βραδυνη μ βολτα μεσα σε 5' μ κανανε 2 φορες αλκοτεστ...οχι δεν ειμαι γκαντεμης απλα ''αραζουνε''πλεον τα οργανα της ταξης στα φαναρια για να βγαλουνε το μεροκαματο τους..ελεος και παλι ελεος Evil

Mην τα ισοπεδώνουμε όλα....Συμφωνά με όλα τα παραπάνω που γράψατε,αλλά για το αλκοτέστ καλά κάνουν και την στήνουν..... Wink
Δεν μπορεί να γυρίζει ο καθένας τύφλα με ένα τιμόνι.... Evil
shiba - Κυρ 08 Οκτ 2006, 13:00:22
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ισοπεδωνω τιποτα.εγω δεν πινω.απλα το να σε σταματανε καθε 100 μετρα δεν εινα ι και οτι καλυτερο...τωρα να κυκλοφορεις και να σκεφτεσαι οτι ολο και καποιοσ λουκουμας θα σε σταματησει μια για τα φιμε μια για την εξατμιση μια για τα προβολακια.ελεος απο παντου βγαζουνε..παντως γιαυτους που πινουνε μου εχουνε πει για να μην τους πιανει το αλκοτεστ μια listerine εινα ιαρκετη.. Wink [/list]
brz20 - Κυρ 08 Οκτ 2006, 13:59:53
Θέμα δημοσίευσης:
Το θεμα ειναι να αποκτησουμε συνειδηση.Και εγω δεν πεινω οταν βγαινω γιατι οδηγω.Με πειραζει βεβαια αν με σταματησουν αλλα σε αυτο εχουν τα 1000 δικια.Απλα το διαδικαστικο ειναι πολυ σπαστικο.
Υπαρχουν δυστυχως πολυ μεθυσμενοι και το χειροτερο ειναι οτι αν σου την κανουν μπορει να πεσεις και σε ανασφαλιστο.Τι χειροτερο υπαρχει?
Κανονικα επρεπε να την στυνουν εξω απο τα κλαμπ.
Οσο για τα αλλα που λετε περι φιμε και τα ρεστα εχετε δικαιο.
Μια φορα με σταματησαν και η πρωτη ερωτηση που μου κανανε ειναι αν τα τζαμια εχουν ζελατινες ή βγαινουν ετσι απο την εταιρια.Ευτυχως ειχα το χαρτακι απο την Foliatec και τους πουλησα παραμυθι οτι ηρθε με τοσο φιμε.
LuNa - Κυρ 08 Οκτ 2006, 15:14:44
cipher έγραψε:
Αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση: 700 ευρώ (από 167)

εχμ.... σχωρνάτε την δήθεν μελαχροινή αλλά... τι ακριβώς σημαίνει αυτό? Rolling eyes
(Ισως ότι η αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση θα πληρώσει πρόστιμο 700 ευρά επειδή είναι αφύλακτη? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing )
Razz
cipher - Κυρ 08 Οκτ 2006, 20:34:53
LuNa έγραψε:

εχμ.... σχωρνάτε την δήθεν μελαχροινή αλλά... τι ακριβώς σημαίνει αυτό? Rolling eyes
(Ισως ότι η αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση θα πληρώσει πρόστιμο 700 ευρά επειδή είναι αφύλακτη? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing )
Razz

Να προσέχεις τις ξανθιές ανταύγες! Είναι ύπουλες! Mr. Green

Εννοεί αν παραβιάσεις τα ηχοφωτεινά σήματα τόσο θα πάει το μαλλί (+ 7 πόντοι). Σε περίπτωση που έχει και μπάρα, δε νομίζω ότι θα θέλει κάποιος να την παραβιάσει (κι ας λέγεται "φυλασσόμενη"). Τώρα, το πόσες φορές έχεις πετύχει εσύ μπάτσο σε αφύλακτη σιδ. διάβαση, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Εγώ πάντως, καμία (οδηγώ 10 χρόνια).

Αλήθεια, αν είναι φυλασσόμενη, δεν πληρώνεις; Laughing
brz20 - Δευ 09 Οκτ 2006, 00:35:03
Θέμα δημοσίευσης:
Εδω δεν βλεπουν αλλα και αλλα και θα δουνε αν περασες απο αφυλακτη?
Δεν υπαρχει περιπτωση να την στησουν εκει εκτος αν σε ακτινα 50 μετρων υπαρχει καφενειο.
Παντως αν ειναι φυλασωμενη θα πληρωσεις την ζημια που θα κανεις στο αμαξι αν εχουν πεσει οι μπαρες φυσικα.
DimiP - Δευ 09 Οκτ 2006, 07:46:47
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
shiba έγραψε:

Mην τα ισοπεδώνουμε όλα....Συμφωνά με όλα τα παραπάνω που γράψατε,αλλά για το αλκοτέστ καλά κάνουν και την στήνουν..... Wink
Δεν μπορεί να γυρίζει ο καθένας τύφλα με ένα τιμόνι.... Evil

τυφλα να μην γυριζει. δικιο εχεις !
αλλα εγω γιατι να αγχωθω οταν ηπια 2 ποτηρια κρασι χθες και να αναγκασω τη συνοδηγο μου να οδηγησει ; μη τυχόν και με σταματησουν και πληρώσουμε τη βολτα για ταξιδι στο Ακαπούλκο ;

μηπως τα ορια ειναι πολυ πολυ χαμηλα ;;;;;
Sidobre - Δευ 09 Οκτ 2006, 10:52:07
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
παντως γιαυτους που πινουνε μου εχουνε πει για να μην τους πιανει το αλκοτεστ μια listerine εινα ιαρκετη.. Wink

Mύθος.

Μάλιστα πολλά από αυτά που "καίνε" (είτε στοματικά διαλυματα είτε στην προκειμένη περίπτωση τις ταμπλέτες listerine) για να καίνε έτσι περιέχουν αλκοόλη που ανεβάζει τις ενδείξεις στα μηχανήματα.....

Επιβεβαιωμένο και από τους Mythbusters στο Discovery.....
brz20 - Δευ 09 Οκτ 2006, 11:48:43
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορει και να ειναι ετσι.
Οπως και να εχει παντως η αλκοολη περναει στο αιμα και φευγει μονο απο την αναπνοη.Ειναι δυσκολο να κοροιδεψεις το μηχανημα αν εχει πιει πολυ με διαφορα κολπα οπως το παραπανω.Τωρα αν ειναι λιγο μπορει και να το πιασει.Εχουν ακουστει πολλα.
Χυμος αχλαδι,σοκολατα,μεντα.Πανικος απο κολπα.Το θεμα ειναι οτι το οριο ειναι πολυ μικρο.Δεν πιστευω να υπαρχει καποιος απο εμας που να εχει πιει 2 ποτηρια κρασι και δεν ειναι σε θεση να οδηγησει?Εγω τουλαχιστον μπορω.Βεβαια για τον νομο δεν μπορω.
Αλλα οταν δεν νιωθω καλα δεν το περνω απο μονος μου παιδια.Αυτο ειναι αληθεια.Μου εχει συμβει να γυρισω 8 το πρωι στο σπιτι και της 12 επρεπε να παμε για φαγητο.Εγω ημουν ακομα ζαλισμενος.Εδωσα το αμαξι στον ξαδερφο μου γιατι δεν μπορουσα.Δεν γινοταν να παρα στο λαιμο μου ακομα 1 ατομο.Αυτο πιστευω ειναι μαγκια.Να εχεις την δυναμη να παραδεχθεις μια κατασταση.
tsosmoulis - Δευ 09 Οκτ 2006, 12:11:26
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι καθαρά στην νοοτροπία του Έλληνα να είναι αντιδραστικός σε ότι έχει να κάνει με συγκατάβαση.

Την ζώνη την φοράς για σένα, όχι για τον βλάχο μπάτσακο που έχθές ήταν σε πορεία γιατί δεν του φτάνουν τα λεφτά που παίρνει, αλλά από την άλλη γουστάρει να κάνει κόζι τα μωρό του πιτσιρικά με το ραλλάκι και συγχρόνως να τον κάνει και ρεζίλι, πουλώντας του τρελλίτσα για τα φιμέ, την εξάτμιση κτλ κτλ κτλ.

Την ζώνη (κράνος) την φοράμε για εμάς, ΔΕΝ πίνουμε για εμάς, ΔΕΝ τρέχουμε για εμάς, ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ για εμάς.

Εγώ ζώνη βάζω πάντα έστω και για "5 μέτρα" που λένε, αλλά θα τρέξω εκεί που θα με πάρει και θα προσπεράσω αν ο άλλος πάει αργά. Δεν θα πάω κότα επειδή "εκεί την στήνουν", θα πάω κοτά γιατί εκεί θεωρώ ότι πρέπει να πάω κότα.

Επανέχομαι στο θέμα των οργάνων την τάξεως...
Υπάρχουν και καλά άτομα, αλλά εμένα δυστυχώς ένας σωστός μια φορά δεν με σταμάτησε. Μια ζωή γούσταρα τα προβολάκια (μικρούλης) ε μετά από τόσες φορές που μου την είπαν όσο είχα το 206, πέρα του ότι ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΡΕΛΛΑ δεν με έγραφαν ποτέ. Στο ραλλύ επειδή είναι καρφιά τα προβολάκια και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενοχλούν τους απέναντι δεν τα ανάβω.
Αλλά τί να λέμε (ο μητσάκος θυμάται)...
όταν είχα βγάλει το δίπλωμα (δεν το είχα στα χέρια μου) πέρασα ένα κόκκινο. Με σταματάνε στην γωνία και μου σέρνουν τα άπειρα "θα σκοτώσεις κόσμο κτλ κτλ" ενδεικτικά αναφέρω ότι από πίσω μου πέρασαν άλλα 3 αυτοκίνητα που δεν τα σταμάτησαν. Τους λέω γράψτε με έχετε δίκιο. Με γράφουν (αφού το αμάξι το γδύσανε) για το κόκκινο και μετά απο 3 χρόνια γίνεται το ΑΠΙΘΑΝΟ!!!! Έρχεται κλήτευση στο σπίτι για δικαστήριο στο όνομα μου ότι οδηγούσα χωρίς δίπλωμα!!! η κλήση ήταν 3 μήνες από την ημερομηνία έκδοσης του διπλώματός μου...
και όλα αυτά γιατί το όργανο είχς και ένα άλλο όργανο μαζί του γένους θυληκού η οποία κάτι πήγε να πει για το αμάξι (BMW) και του κακοφάνηκε του λακαμά.

ΕΛΛΑΣΣΣΣΣ.....ΕΛΛΑΣΣΣΣΣΣ
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΜΑΣ...

oμολογώ ότι πολλές φορές μου λείπει η αγγλική οργάνωση την δημόσιας ζωής...αλλά μήπως είναι αυτό που γουστάρουμε στην χώρα μας? Rolling eyes Rolling eyes
brz20 - Δευ 09 Οκτ 2006, 16:00:07
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν εχεις και αδικο.Εγω παντως την κοτα δεν την κανω.Αν εχω δικαιο θα το πω.Την αλλη φορα με σταματησαν κατι συνοριοφυλακες εξω απο το χωριο μου(ασχετο με τα προστιμα)και μου ζηταν αδεια,διπλωμα και ασφαλεια.Τους λεω "διπλωμα δεν εχω μαζι μου" και τοτε πανε σε ταυτοτητα και τα σχετικα.Ομως δεν ειχα τιποτα απο ολα αυτα.Ειχε τυχει να παρω το Smart και δεν γινετε να περνω συνεχεια το διπλωμα μου απο το ενα αμαξι στο αλλο.Τοτε μου λεει "και εγω πως ξερω οτι εισαι αυτος που λες?" και του απανταω "Μπες μεσα αμα θες να παμε μια βολτα μεχρι το χωριο και να ρωτησεις εκει".
Τρελα αυτος τρελα και εγω.Τοτε αρχισε να μου λεει "Με δουλευεις τωρα?" και περνει την απαντησεη του "Εγω οχι μηπως με δουλευεις εσυ?".Τελικα αυτο που εγινε ηταν να με αφησει λεγοντας μου να μην επαναληφθει.Εφυγα με ενα ωραιοτατο σπινιαρισμα και αυτο ηταν ολο.
shiba - Δευ 09 Οκτ 2006, 16:43:45
Θέμα δημοσίευσης:
απο ενα φιλο πηρανε πινακιδες...μηπως ξερει κανεις το κοστος για να τις παρει αυριο?
Ghost Dog - Δευ 09 Οκτ 2006, 16:49:24
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
απο ενα φιλο πηρανε πινακιδες...μηπως ξερει κανεις το κοστος για να τις παρει αυριο?

Αναλογως γιατι του τις πηρανε!
(για παρκαρισμα να φανταστω...?)
LuNa - Δευ 09 Οκτ 2006, 18:14:31
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:

άσχετα από το τι τον έγραψαν (με εξαίρεση το αλκοόλ, εκεί νομίζω δε στις δίνουν) πληρώνει το ποσό του πρόστιμου επί 2 και τις έχει στο χέρι...
Αν δλδ η κλήση είναι 100 ευρά, με διακόσια τις παιρνει.
shiba - Τρι 10 Οκτ 2006, 00:45:41
Θέμα δημοσίευσης:
παρανομο παρκαρισμα ο λογος....εφαγε κα ι κληση 65 ευρα..αρα? Rolling eyes
brz20 - Τρι 10 Οκτ 2006, 04:23:09
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδη με 130 τις εχεις στο χερι ε?
Και τι καταλαβαν τωρα.Μηπως δεν προκειτε να ξαναγινει?
Στο Ηρακλειο εχουμε αντιστοιχεια 1 προς 1(Δηλαδη ενα αμαξι για εναν κατοικο).Λοιπον εγω με δεδομενη την παραπανω κατασταση τι πρεπει να κανω αν θελω να κατεβω στο κεντρο για μια δουλεια και δεν βρισκω να παρκαρω?Μηπως να παρω το τσαντακι του Σπορτ-Μπιλι?Η καλυτερα να περιμενω ποτε θα βρεξει για να κλειστουνε μεσα τα στρουμφ?
Καποιες φορες ειναι πραγματικα απιστευτοι.
Υπαρχουν 150 πιατσες ταξι σε ακτινα 2 χιλιομετρων και καμια 80 παρκιγκ μονο για τουριστικα λεωφορεια.
Και αν τους τα λες αυτα απλα ξοδευεις σαλιο γιατι με καθε προταση που τελειωνεις ακουγετε η κλισε πλεον φραση "Κυριε μου το ξερω αλλα πρεπει να σας γραψουμε για παρανομο παρκαρισμα".
Ολοι το ξερουν αλλα ο νομος νομος.Μαλλον η τσεπη τσεπη.
tsosmoulis - Τρι 10 Οκτ 2006, 07:15:06
Θέμα δημοσίευσης:
ένα παλικάρι από εδώ πάνω που το έγραψαν για την εξάτμιση ( Shocked Shocked Shocked ) πήγε στο ΚΤΕΟ να πάρει τις πινακίδες με άλλη εξάτμιση φυσικά και 80 euros στο χέρι.
Ghost Dog - Τρι 10 Οκτ 2006, 08:03:03
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
παρανομο παρκαρισμα ο λογος....εφαγε κα ι κληση 65 ευρα..αρα? Rolling eyes

Μηπως επρεπε να γινω μαγος? Cool Very happy
Πληρωνει το 3πλασιο και εχει τις πινακιδουλες του ατακα και επι τοπου... Wink
LuNa - Τρι 10 Οκτ 2006, 14:02:20
Θέμα δημοσίευσης:
Μόλις σήμερα το πρωί άκουσα στο ράδιο ότι ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ το ότι πληρώνω Χ2 ή Χ3 το πρόστιμο και παίρνω τις πινακίδες μου....
Συγκεκριμένα, οι εκφωνητές είπαν ότι το μέτρο του τριπλασιασμού ίσχυε για εισροή ρευστού....
Απ τη στιγμή πλέον που τα πρόστιμα είναι τόσο υψηλα, δεν χρειάζονται αυτού του είδους τις ενέργειες μιας που ..... θα τα μαζέψουν απ αλλού Confused
Tomakos - Τρι 10 Οκτ 2006, 14:39:23
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα που μου είχαν πάρει τις πινακίδες για παρκάρισμα, πλήρωσα μόνο τη κλήση 65¤ και πήγα και πήρα τις πινακίδες σε τρείς μέρες!
cipher - Τρι 10 Οκτ 2006, 16:40:19
Θέμα δημοσίευσης:
Προσωπικά είμαι κατά του να αφαιρούνται πινακίδες (τουλάχιστον όχι για παρκάρισμα), αφού η ικανότητά σου να οδηγείς (δίπλωμα) και το αυτοκίνητο είναι δύο ξεχωριστά πράγματα. Θεωρώ καλύτερο το να χρεώνουν πόντους στον οδηγό του οχήματος. Στη δε περίπτωση που π.χ. το σηκώσει γερανός (γιατί είναι σε πολύ άσχημο σημείο παρκαρισμένο), να χρεώνονται περισσότεροι πόντοι ή να αφαιρείται το δίπλωμα (μαζί με το πρόστιμο, φυσικά!). Γιατί να ταλαιπωρηθώ εγώ χωρίς αμάξι, αφού με καλή διάθεση το έδωσα σε ένα φίλο μου, ο οποίος πάρκαρε παράνομα;
brz20 - Τρι 10 Οκτ 2006, 23:21:14
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα αν το εκανε φιλος αυτο το πραγμα.Την καλημερα του την εκοβα χαλαρα.Ποιος ο λογος να τρεχω εγω γιατι ο αλλος εκανε μαλ***ια?Συμφωνω και εγω με αυτο που λες.
cipher - Τετ 11 Οκτ 2006, 01:25:59
Θέμα δημοσίευσης:
Και οι 2 θα είχατε έρθει σε δύσκολη θέση, ειδικά αν το κάνατε και οι 2 αυτό επί χρόνια, απλά έγινε η στραβή και έτυχε σε αυτόν. Φαντάσου τώρα να το ήθελες για κάποιο σοβαρό λόγο μετά από 2-3 μέρες (π.χ. να πας κάποιον δικό σου σε άλλη πόλη να κάνει κάποια εγχείριση - χτύπα ξύλο).

Σαν την άλλη τη βλακεία, όταν σε γράψει φωτο-κάμερα, μπορείς κάλλιστα να πεις "δεν ήμουν εγώ και δε θυμάμαι σε ποιον το είχα δώσει" και το δικαστήριο θα σε αθωώσει (βέβαια, εκεί έχεις κάποιο δίκιο, αφού η κλήση θα έρθει μετά από κανένα 6μηνο). Από την άλλη, αν φαίνεται η φάτσα σου, μπορείς να τους τραβήξεις μήνυση για προσωπικά δεδομένα. Silly
Το λογικό είναι να χρεώσεις την παράβαση και τους πόντους τον ιδιοκτήτη του οχήματος, αφού δεν το είχε δηλώσει κλεμμένο. Αλλιώς, να πάει άλλος με υπεύθυνη δήλωση να χρεωθεί πόντους και πρόστιμο. Να δεις πώς θα δυναμώσει η μνήμη τους μετά... Wink
DimiP - Τετ 11 Οκτ 2006, 06:59:41
Θέμα δημοσίευσης:
cipher έγραψε:
Προσωπικά είμαι κατά του να αφαιρούνται πινακίδες (τουλάχιστον όχι για παρκάρισμα), αφού η ικανότητά σου να οδηγείς (δίπλωμα) και το αυτοκίνητο είναι δύο ξεχωριστά πράγματα. Θεωρώ καλύτερο το να χρεώνουν πόντους στον οδηγό του οχήματος. Στη δε περίπτωση που π.χ. το σηκώσει γερανός (γιατί είναι σε πολύ άσχημο σημείο παρκαρισμένο), να χρεώνονται περισσότεροι πόντοι ή να αφαιρείται το δίπλωμα (μαζί με το πρόστιμο, φυσικά!). Γιατί να ταλαιπωρηθώ εγώ χωρίς αμάξι, αφού με καλή διάθεση το έδωσα σε ένα φίλο μου, ο οποίος πάρκαρε παράνομα;

αυτο που λες δεν ειναι απολυτα σωστο!
δηλ. ποσους ξερεις ή πιστευεις πως υπαρχουν να δινουν το αμαξι τους σε φιλους ;
και αν υποθεσουμε οτι ειναι πολλοι ποσοι ειναι οι φιλοι που θα παρκαρουν παρανομα ;
δηλ. εκει θα βασιστει ενας νομος ;
δε νομιζω.
ουτως η αλλως το να μαζευεις ποντους καποια στιγμη θα σε οδηγησει στην αφαιρεση της αδειας ή των πινακιδων αλλιως δεν θα ειχε και νοημα.
δε λεω οτι ειναι σωστο αλλα...
brz20 - Τετ 11 Οκτ 2006, 12:04:45
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ειναι μονο στο φιλικο.
Παραδειγμα.Εγω περνω το αμαξι της μανας μου μερικες φορες για να κανω μια δουλεια.Αν παρκαρω γιατι να μην εχει αμαξι?
Αλλα απο την αλλη αν ενοχλεις τοτε δεν μπορει να σε περιμενει ποτε θα γυρισεις για να σου κατσει την καμπανα.Οποτε καλει τον γερανο ή σου περνει τις πινακιδες.
cipher - Τετ 11 Οκτ 2006, 12:43:19
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

αυτο που λες δεν ειναι απολυτα σωστο!
δηλ. ποσους ξερεις ή πιστευεις πως υπαρχουν να δινουν το αμαξι τους σε φιλους ;
και αν υποθεσουμε οτι ειναι πολλοι ποσοι ειναι οι φιλοι που θα παρκαρουν παρανομα ;
δηλ. εκει θα βασιστει ενας νομος ;
δε νομιζω.

Ομολογουμένως δεν είναι πολλοί αυτοί, απλά ήθελα να κάνω πιο εμφανές αυτό που ήθελα να πω, δηλαδή να οδηγείς αυτ/το που δεν είναι στο όνομά σου. Ωστόσο, ξέρω πολύ ευκατάστατες οικογένειες που έχουν μέχρι και 5 αυτοκίνητα! Μέχρι να τους πάρουν τις πινακίδες από το 5ο, θα έχουν επιστραφεί οι πινακίδες του 1ου Very happy Συνεπώς, αυτός μπορεί να παρκάρει συνεχώς παράνομα και να μην τον νοιάζει ούτε το πρόστιμο, ούτε η ακινητοποίηση του αυτ/του. Ενώ, αν του αφαιρέσεις την άδεια να οδηγεί, εκεί θα τον τσούξει.

DimiP έγραψε:

ουτως η αλλως το να μαζευεις ποντους καποια στιγμη θα σε οδηγησει στην αφαιρεση της αδειας ή των πινακιδων αλλιως δεν θα ειχε και νοημα.
δε λεω οτι ειναι σωστο αλλα...

Βρήκα τις ισχύουσες ποινές (δεν έχουν περάσει τα ενημερωμένα γιγαντοπρόστιμα ακόμη) του ΚΟΚ εδώ. Πόντους μαζεύεις μόνο αν παρκάρεις παράνομα σε εθνική οδό. Και ρωτώ: Πόσες φορές σου έχει τύχει να παρκάρεις σε εθνική οδό και πόσες νομίζεις ότι θα σου τύχει στο μέλλον; Το θέμα είναι να σταματήσεις κάποιον να παρκάρει παράνομα συστηματικά.
cipher - Τετ 11 Οκτ 2006, 12:46:18
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Δεν ειναι μονο στο φιλικο.
Παραδειγμα.Εγω περνω το αμαξι της μανας μου μερικες φορες για να κανω μια δουλεια.Αν παρκαρω γιατι να μην εχει αμαξι?
Αλλα απο την αλλη αν ενοχλεις τοτε δεν μπορει να σε περιμενει ποτε θα γυρισεις για να σου κατσει την καμπανα. Οποτε καλει τον γερανο ή σου περνει τις πινακιδες.

Γερανό δαγκωτό!!! Ακόμη και χωρίς πινακίδες το αυτ/τό σου α)συνεχίζει να ενοχλεί και β)μπορεί να κινηθεί μέχρι το σπίτι Wink Very happy
Και οι "δαγκάνες" είναι καλή φάση για κάποιες περιπτώσεις... Very happy
brz20 - Τετ 11 Οκτ 2006, 23:27:16
Θέμα δημοσίευσης:
Εχουν πλακα δεν λεω.Ειδικα για καποιους που πανε και παρακαρουν σε στενους δρομους και δεν μπορουν να περασουν τα αστικα ειναι μια χαρα.Αυτους καλα τους κανουν.
underage - Πεμ 12 Οκτ 2006, 20:44:32
Θέμα δημοσίευσης:
cipher έγραψε:
Γιατί να ταλαιπωρηθώ εγώ χωρίς αμάξι, αφού με καλή διάθεση το έδωσα σε ένα φίλο μου, ο οποίος πάρκαρε παράνομα;

Γυναίκα και αυτοκίνητο ΔΕΝ δανείζεται Mad γιατί στο τέλος θα μείνεις με την καλή τη διάθεση
brz20 - Πεμ 12 Οκτ 2006, 22:38:56
Θέμα δημοσίευσης:
Χα χα καλο κι αυτο.
Ειδικα η γυναικα δεν παει ποτε.Αντε το αμαξι θα κανω μια εξερεση αλλα μονο αν υπαρχει πολυ μεγαλη αναγκη.
Και ενας που εμπιστευομαι παρα πολυ ειναι ο κολλητος μου.Τοσο ουτε τον πατερα μου δεν εμπιστευομαι.Ασε που μου ζηταει παντα την αδεια αν ειναι να το παρει.
cipher - Παρ 13 Οκτ 2006, 03:22:43
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:

Γυναίκα και αυτοκίνητο ΔΕΝ δανείζεται Mad γιατί στο τέλος θα μείνεις με την καλή τη διάθεση

Εσένα δε σου έχει τύχει να πάρεις κάποιου άλλου το αυτοκίνητο (μπαμπά / μαμάς / θείου) για να κάνεις κάποια γρήγορη δουλειά (εφημερίδες / τσιγάρα από περίπτερο, γάλα για να φτιάξει η μαμά κέικ, κτλ)???
cipher - Παρ 13 Οκτ 2006, 03:25:33
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Χα χα καλο κι αυτο. Ειδικα η γυναικα δεν παει ποτε.

Αυτό να το πεις στους Εσκιμώους, που θεωρούν τιμή τους ο φιλοξενούμενος να κοιμηθεί με τη γυναίκα τους!!!
Και φυσικά, αυτός με την πιο όμορφη γυναίκα θα δέχεται συνεχώς επισκέψεις Rotfl
DIMCHRI - Παρ 13 Οκτ 2006, 08:50:45
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
.......Ασε που μου ζηταει παντα την αδεια αν ειναι να το παρει....

E αφού σου ζητάει την άδεια πάλι καλά !!!!!! Splat
brz20 - Παρ 13 Οκτ 2006, 11:23:26
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
brz20 έγραψε:
.......Ασε που μου ζηταει παντα την αδεια αν ειναι να το παρει....

E αφού σου ζητάει την άδεια πάλι καλά !!!!!! Splat

Εννοειτε.Οταν δεν το ειχα στο Ηρακλειο μου επρερνε καμια φορα τηλεφωνο που τυχενε να παει το 406 στο συνεργειο και με ρωτουσε.Αν του ελεγα οχι ηταν οχι.
Τελος παντων ειμαστε off topic οποτε ας επηστρεψουμε.
underage - Παρ 13 Οκτ 2006, 23:08:45
Θέμα δημοσίευσης:
cipher έγραψε:
Εσένα δε σου έχει τύχει να πάρεις κάποιου άλλου το αυτοκίνητο (μπαμπά / μαμάς / θείου) για να κάνεις κάποια γρήγορη δουλειά

Όχι

Ούτε καν του πατέρα μου, και το δικό μου ο πατέρας μου μόνο μια φορά το έχει οδηγήσει
cipher - Σαβ 14 Οκτ 2006, 02:10:50
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:

Όχι

Ούτε καν του πατέρα μου, και το δικό μου ο πατέρας μου μόνο μια φορά το έχει οδηγήσει

Δεν ξέρω αν ήσουν παρούσα όταν το πήρε, αλλά σίγουρα θα σε ζοχάδιαζε απίστευτα (όπως και οποιονδήποτε άλλο!) να μην μπορείς να το οδηγήσεις για 15 μέρες! Ενώ με τον τρόπο που προτείνω δε θα είχες αυτό το πρόβλημα. Τέσπα, το θέμα είναι ότι κάποιος *μπορεί* να οδηγήσει το αυτ/το κάποιου άλλου, εφόσον έχει δίπλωμα και τιμωρώντας το αυτ/το δεν εμποδίζεις κάποιον να παρανομεί.
brz20 - Δευ 16 Οκτ 2006, 18:20:13
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
cipher έγραψε:
Εσένα δε σου έχει τύχει να πάρεις κάποιου άλλου το αυτοκίνητο (μπαμπά / μαμάς / θείου) για να κάνεις κάποια γρήγορη δουλειά

Όχι

Αυτα ειναι.Το καλυτερο πραγμα κανεις.
Ο πατερας μου βαραει τις πορτες σαν τρελος και δεν λεει να γινει το 307 κουδουνιστρα απο τα 2 χρονια.
underage - Τρι 17 Οκτ 2006, 14:17:59
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
underage έγραψε:

Όχι

Αυτα ειναι.Το καλυτερο πραγμα κανεις.

cipher έγραψε:
Δεν ξέρω αν ήσουν παρούσα όταν το πήρε

Τελικά όπως το έγραψα "φάνηκα" πάρα μα πάρα πολύ κακιά, Evil δεν έχω πρόβλημα στο να οδηγήσει ο πατέρας μου το αυτοκίνητο, που στη τελική έβαλε κι αυτός το χέρι στη τσέπη για να αγοραστεί, απλώς ο καθένας προτιμάει το δικό του.
Το 206 το οδηγάει περισσότερο ο Μπάμπης παρά εγώ, ειδικά από την εγκυμοσύνη και μετά... με βλέπω να ξανακολλάω "Ν" στο τζάμι Silly
COOL ALEXIS - Τρι 27 Μάρ 2007, 09:35:23
Θέμα δημοσίευσης:
Και ξανά προς τα πάνω τραβάν...
Ghost Dog - Τρι 27 Μάρ 2007, 10:16:16
Θέμα δημοσίευσης:
Βοηθεια μας... Dizzy2
o-400 - Τρι 27 Μάρ 2007, 10:43:55
Θέμα δημοσίευσης: ...............
παιδες οπως ακριβως το λεει....βοηθεια μας.ολα διπλα!!!!!!πχ για την εξατμιση......απο 83Ε πηγε στα 160Ε...δεν το συζηταω καν εαν πατησεις διπλη διαχωριστικη γραμμη,περασεις με κοκκινο και αλλα...υπαρχουν και περιπτωσεις που μπορεις να κλαψεις ειτε το διπλωμα η ακομα και το αυτοκινητο(για καποιο διαστημα).
brz20 - Τρι 27 Μάρ 2007, 12:56:16
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν καποιος πειναει θα βρει τροπο να φαει.
Ηθελα να ξερα του μπατσους τους ελενχει κανεις οταν οδηγανε?Μηπως καθε φορα που περνανε με κοκκινο ή μπαινουν μπροστα σου για να περασουν τον δρομο απεναντι και κοβουν την κυκλοφορια στα δυο ειναι σε καταδιωξη?
Ghost Dog - Τρι 27 Μάρ 2007, 13:06:07
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Ηθελα να ξερα του μπατσους τους ελενχει κανεις οταν οδηγανε?Μηπως καθε φορα που περνανε με κοκκινο ή μπαινουν μπροστα σου για να περασουν τον δρομο απεναντι και κοβουν την κυκλοφορια στα δυο ειναι σε καταδιωξη?

Ααααχχ..... Confused
ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣ ΤΟ!!! Evil Evil
Lef205 - Τρι 27 Μάρ 2007, 13:42:22
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:

Ο νεος κ.ο.κ. ειναι ενα απο τα ευρωπαικα "αρνητικα" η μονη ενσταση που εχω και εγω ειναι γιατι δεν υπαρχει καποιος φορεας να ελεγχει αυτους που μας ελεγχουν.
brz20 - Τρι 27 Μάρ 2007, 14:17:41
Θέμα δημοσίευσης:
Και ξερεις πιο ειναι το θεμα.
Μιλανε ολοι οι αχορταγοι και οι λιγουριδες για παιδια και στην ουσια δεν κανουν τιποτα.Γιατι παιδια δεν ειναι να διαβασεις 2 βιβλια.
Παιδια ειναι να συμπεριφερεσε σωστα.Και αυτο εμεις δεν το εχουμε γιατι υπαρχουν παρα πολυ λογοι που μας κανουν να συμπεριφερωμαστε αναποδα.
Ενας απο αυτους ειναι με αυτα που βλεπει και ακους αντιδρας και αντιδρας ασχημα.
Δεν μπορεις να σε πατανε συνεχως με προστυμα και να μην κανουν τιποτα για να φτιαξουν σωστους δρομους.
Αυτα βλεπει και λες "Ετσι ειναι αυτοι?Θα τρεξω και εγω οταν δεν με βλεπει το ρανταρ ή ο μπατσος"
Ελα ομως που δεν ειναι για τον μπατσο.Η σωστη συμπεριφορα ειναι για τον απενταντι.
Ας μην κανουν δρομους.Να επενδυσουν σε μια εκστρατεια που σαν σκοπο θα εχει να μαθει στα παιδια να οδηγουνε σωστα,να μαθουν σεβονται τον αλλον οδηγο και τον πεζο.
Τουλαχιστον η επομενη γενια απο μας να ειναι πιο ηρεμη και να μην χριαζετε να θυσιαζουμε καθε χριστουγεννα και καθε πασχα τοσες ψυχες που ειχαν την ατυχια να σκεφτουν να παρουν αδεια και να πανε να περασουν λιγες μερες με τους δικους τους ανθρωπους.
Ειναι ντροπη ρε παιδια.
Και στην τελικη ποιοι φουστιδες τα τρωνε αυτα τα λεφτα?
Παντα εχουν ειχαν εσοδα απο τις παραβασεις.Τωρα τα κερδη θα υπερτριπλασιαστουν και παλι οι δρομοι θα ειναι ταφοι και ολοι μας θα νομιζουμε οτι ο δρομος ειναι χωραφι μας και μπορουμε να κανουμε οτι θελουμε.
Κατι αλλο που θελω να πω ειναι οτι πρεπει να κανουν και τους μισθους "Ευρωπαικων προδιαγραφων" και οχι μονο τα προστιμα.
Μην ειμαστε Ευρωπη εκει που μας συμφερει.
Να κανουν κατι να γινει η κατασταση καλυτερη στους δρομους και οχι να μενει στασιμη
Δεν ειναι και δυνατο να περνεις το βιβλιο απο τα χερια καποιου και μετα να τον κατηγορεις οτι ειναι αδιαβαστος.
Μαθε του δυο πραγματα πρωτα και μετα περνεις μετρα.
Lef205 - Τρι 27 Μάρ 2007, 14:25:18
Θέμα δημοσίευσης:
Απλα Κωσταντινε μου ο ρολος του κρατους δεν ειναι προληπτικος αλλα κατασταλτικος.Αντι με τα ιδια τινολογια να αυξησουνν τις περιπολιες και τα μπλοκα,αλλα επειδη αυτο δε συμφερει οικονομικα λογω περισσοτερων καυσιμων υπερωριων κλπ αυξανουν τα τιμολογια για να εχουν με ενα σμπαρο δυο τριγωνια.
crusader - Τρι 27 Μάρ 2007, 14:33:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέρει κανείς τι προβλέπει ο νέος ΚΟΚ για τα φιμέ?
PHSYBORG - Τρι 27 Μάρ 2007, 14:48:10
Θέμα δημοσίευσης:
δεν εγινε καποια αλλαγη Wink
brz20 - Τρι 27 Μάρ 2007, 15:03:11
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Απλα Κωσταντινε μου ο ρολος του κρατους δεν ειναι προληπτικος αλλα κατασταλτικος.Αντι με τα ιδια τινολογια να αυξησουνν τις περιπολιες και τα μπλοκα,αλλα επειδη αυτο δε συμφερει οικονομικα λογω περισσοτερων καυσιμων υπερωριων κλπ αυξανουν τα τιμολογια για να εχουν με ενα σμπαρο δυο τριγωνια.

Σε πετανε στο νερο και σου λενε "Κολυμπα.Αν δω οτι πνιγεσε ή εχεις πνιγει τοτε θα επεμβω"
"Ευχαριστω πολυ για την εξηπηρετηση" θα τους πω εγω και "δεν κανει τιποτα" θα μου πουνε αυτοι.
Ωραιο κρατος.
Θυμησου αυτο που σου ειπα.
Εδω θα ειμαστε και μετα το πασχα και δυστυχως θα μετραμε.
crusader - Τετ 28 Μάρ 2007, 11:52:25
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
δεν εγινε καποια αλλαγη Wink

thnx Fil. Wink
cipher - Τετ 28 Μάρ 2007, 13:38:22
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:

Εάν τα λεφτά από τα πρόστιμα τα έπαιρνε η αστυνομία (ένα μέρος τους, τουλάχιστον) και όχι ο δήμος, θα μπορούσαν να καλύπτουν κάποια από τα έξοδά τους (καύσιμα, υπερωρίες, γραφική ύλη, κτλ.).

[ειρωνία] Και στο κάτω-κάτω, γιατί να αυξήσουν τις περιπολίες; Αφού η στατιστική τους δείχνει ότι όλα είναι καλά. Δίνουν εντολή στους κατώτερους να κλείσουν τη βάρδια τους με συγκεκριμένο αριθμό κλήσεων και για συγκεκριμένες παραβάσεις, ή να συλλάβουν συγκεκριμένο αριθμό λαθρομεταναστών το συγκεκριμένο μήνα, ώστε τα νούμερα να δείχνουν ότι υπάρχει πρόοδος. Και φυσικά, αν η "σούμα" στο τέλος δε βγαίνει, ρίχνουν κι ένα καλό "μαγείρεμα" στα νούμερα. [/ειρωνία]
Gr@lly - Τετ 28 Μάρ 2007, 13:58:28
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Lef205 έγραψε:

Σε πετανε στο νερο και σου λενε "Κολυμπα.Αν δω οτι πνιγεσε ή εχεις πνιγει τοτε θα επεμβω"
"Ευχαριστω πολυ για την εξηπηρετηση" θα τους πω εγω και "δεν κανει τιποτα" θα μου πουνε αυτοι.
Ωραιο κρατος.
Θυμησου αυτο που σου ειπα.
Εδω θα ειμαστε και μετα το πασχα και δυστυχως θα μετραμε.

Εσύ έχεις τα κονέ τα μεγάλα άρα τέτοιο πρόβλημα δεν
παίζει...
Ας είν αι καλά η γυναίκα σου...
Μην την χάσεις...
Είναι πολύ χρήσιμη....

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
o-400 - Τετ 28 Μάρ 2007, 14:17:18
Θέμα δημοσίευσης: ..............
Παιδια εδω σαμο λιγο πριν το πασχα,χριστουγεννα κτλ...βγαινουν εξω παγανια και οποιον παρει ο χαρος..ειδικα αυτο με τις εξατμισεις εχει καταντησει αηδια,για φιμε γραφουν,για προβολακια..καλα δεν το συζηταμε για ζωνες κτλ.Η μα@@@@α ειναι οτι δεν εχει πολλους δρομους για να εχεις εναλλακτικες διαδρομες..την στηνουν στον κεντρικο και τελειωσε.Γενικα ο καθε καφες που θα παει ο καθενας(εαν εχει εξατμισεις κτλ)παιζει καθε φορα να τον χρυσοπληρωσει.Ειναι και οι διαδρομες για να πας οπουδηποτε σχετικα μακρια οποτε!!!!!!!!!(για εναν καφε πχ.πρεπει να κανεις 15 χιλιομετρα να κατεβεις στην πολη).
brz20 - Τετ 28 Μάρ 2007, 15:40:56
Θέμα δημοσίευσης:
Τις ζωνες πρεπει να τις φοραμε συνεχεια.
Μονο οταν παμε για υπνο μπορουμε να την βγαλουμε.
Οσο για την γυναικα,ποτε μην εισαι σιγουρος.Εγω κοβω το κεφαλι μου επειδη την ξερω οτι αν με επιαναν θα τους ελεγε να με γραψουν.
Ασε που δεν θα ειναι αυτη που θα με σωσει σε περιπτωση ατυχηματος.

Και 2000 ευρω να βαλουν παλυ ατυχηματα θα γινονται γιατι πολυ απλα θα πανε με το γραμμα του νομου μπροστα τους και μετα θα τρεχουν σε δρομους που δεν πρεπει.
Το σφαλμα ειναι και απο τις δυο πλευρες.
Πρωτον αν δεν στρωθουν να κανουν εργα προοδος δεν θα υπαρχει και συνεχεια θα ακουμε την δικαιολογια "δεν του εφταιγε κανεις,ετρεχε".Και δευτερον αν δεν καταλαβουμε οτι η πλεοψηφια των δρομων ειναι αθλιοι και οτι τελικα η Ελλαδα ειναι 30 λεπτα Ευρωπη,οσο δηλαδη βρησκεσε μεσα στην Αττικη Οδο,θα θρυνουμε καθε φορα και μεγαλυτερο αριθμο ατομων.
Pugobios - Τετ 28 Μάρ 2007, 15:46:09
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω νέα με γράψανε πάλι Laughing Laughing 33 ευρο η πινακίδα έλεγε 50 κι εγώ εκείνη την ώρα άνοιγα με ένα τολέδο Laughing Laughing 104 έγραψε το μηχανάκι τους και με βάλανε ότι έτρεχα με 90.Αποτέλεσμα για ακόμα μια φορά θα πληρώσω 33 ευρο Laughing Laughing Ξέρετε απο πότε θα ισχύσουν τα νέα πρόστημα??
cipher - Τετ 28 Μάρ 2007, 15:56:11
Θέμα δημοσίευσης: Re: ..............
o-400 έγραψε:
Παιδια εδω σαμο λιγο πριν το πασχα,χριστουγεννα κτλ...βγαινουν εξω παγανια και οποιον παρει ο χαρος..ειδικα αυτο με τις εξατμισεις εχει καταντησει αηδια,για φιμε γραφουν,για προβολακια..καλα δεν το συζηταμε για ζωνες κτλ.Η μα@@@@α ειναι οτι δεν εχει πολλους δρομους για να εχεις εναλλακτικες διαδρομες..την στηνουν στον κεντρικο και τελειωσε.Γενικα ο καθε καφες που θα παει ο καθενας(εαν εχει εξατμισεις κτλ)παιζει καθε φορα να τον χρυσοπληρωσει.Ειναι και οι διαδρομες για να πας οπουδηποτε σχετικα μακρια οποτε!!!!!!!!!(για εναν καφε πχ.πρεπει να κανεις 15 χιλιομετρα να κατεβεις στην πολη).

Να χρησιμοποιείτε "μαμά" αυτοκίνητα, για να σας βγαίνει φτηνά Ha Ha

Το θέμα της ζώνης να το ξανασκεφτείς, γιατί είναι για τη ζωή σου και όχι θέμα προστίμων. Για τα άλλα, από τη στιγμή που είσαι παράνομος, δε βλέπω το λόγο γιατί να μη σε γράψουνε. Φρόντισε πρώτα εσύ να μην προκαλείς και αν αυτοί σε γράψουν για μπαρούφα, να μπορείς να πατήσεις πόδι και να τους πάρει ο διάολος.
vinman - Τετ 28 Μάρ 2007, 16:50:27
Θέμα δημοσίευσης:
Pugobios έγραψε:
Έχω νέα με γράψανε πάλι Laughing Laughing 33 ευρο η πινακίδα έλεγε 50 κι εγώ εκείνη την ώρα άνοιγα με ένα τολέδο Laughing Laughing 104 έγραψε το μηχανάκι τους και με βάλανε ότι έτρεχα με 90.Αποτέλεσμα για ακόμα μια φορά θα πληρώσω 33 ευρο Laughing Laughing Ξέρετε απο πότε θα ισχύσουν τα νέα πρόστημα??

Αρχές Ιουνίου...
brz20 - Τετ 28 Μάρ 2007, 18:18:00
Θέμα δημοσίευσης: Re: ..............
cipher έγραψε:
o-400 έγραψε:

Να χρησιμοποιείτε "μαμά" αυτοκίνητα, για να σας βγαίνει φτηνά Ha Ha

Το θέμα της ζώνης να το ξανασκεφτείς, γιατί είναι για τη ζωή σου και όχι θέμα προστίμων. Για τα άλλα, από τη στιγμή που είσαι παράνομος, δε βλέπω το λόγο γιατί να μη σε γράψουνε. Φρόντισε πρώτα εσύ να μην προκαλείς και αν αυτοί σε γράψουν για μπαρούφα, να μπορείς να πατήσεις πόδι και να τους πάρει ο διάολος.

+1.
Ειπαμε να ειμαστε κατα τις αδικιας που μερικες φορες συμβαινει αλλα οχι και να μην φοραμε ζωνη.
Παντως αν δεν μπορουνε να δουνε ολα τα μερη της καμπινας απ'εξω τοτε σε γραφουν για το φιμε που φορας.
Ο λογος ειναι οτι μπορει καποιος με τετοια φιμε να κρυβει κατι πισω.Εναν με καποιο απλο ας πουμε.Οποτε οταν σε σταματησουν,βγαζει το οπλο και τους καθαριζει.
Ολα αυτα μου τα εχει πει η γυναικα κατα καιρους.
Εμενα πχ που ειναι μαυρα μου την εχουν πει δυο φορες χωρις να με γραψουν βεβαια.
o-400 - Τετ 28 Μάρ 2007, 18:56:05
Θέμα δημοσίευσης: ..................
1ον Φοραω παντα ζωνη...2ον Με αυτην την λογικη θα επρεπε να κλεισουμε ολα τα υπολοιπα τοπικ και να μην μιλαμε για βελτιωσεις κτλ απο την στιγμη που απαγορευονται και αρα δεν πρεπει να τις κανουμε....αλλα να μιλαμε για το πως θα αλλαξουμε κανενα καθρεπτη,να βαλουμε κανενα διαφορετικο τιμονι η καμια καλη αναρτηση μονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
brz20 - Τετ 28 Μάρ 2007, 20:26:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι πως το εγραψες μου εδεινες την εντυπωση οτι εννοεις κατι τετοιο.
Εγω δεν ειμαι κατα της βελτιωσης.
Η βελτιωση ειναι τροπος ζωης εξαλλου.
Το να αλλαζεις τα πραγματα σημενει οτι εισαι ανησιχο πνευμα και δεν συμβιβαζεσε ευκολα.
Αλλα αυτο δεν εχει σχεση με το τι λεει ο νομος.
Τα φιμε τα απαγορευουν και γι'αυτον τον λογο που σου ειπα.
cipher - Πεμ 29 Μάρ 2007, 02:39:29
Θέμα δημοσίευσης: Re: ..................
o-400 έγραψε:
2ον Με αυτην την λογικη θα επρεπε να κλεισουμε ολα τα υπολοιπα τοπικ και να μην μιλαμε για βελτιωσεις κτλ απο την στιγμη που απαγορευονται και αρα δεν πρεπει να τις κανουμε....

Μπορείς να αυξήσεις π.χ. τα αλόγατα του κινητήρα σου, αλλά χωρίς να με ξυπνάς όταν περνάς 3 τετράγωνα μακριά Wink

Έχω πετύχει κάτι Evo στο δρόμο που ήταν τάξεις μεγέθους πιο αθόρυβα από κάτι 1400άρια και από τα περισσότερα παπιά! Μου έχει μείνει ένα σκηνικό σε φανάρια, όπου ένιωθα έντονες τις δονήσεις από το θόρυβο της εξάτμισης του μπροστά δεξιά μου, που απλά δούλευε στο ρελαντί (δε θυμάμαι τι ήταν, αλλά σίγουρα γύρω στα 1600-1800cc).
ultra-one - Παρ 30 Μάρ 2007, 10:30:54
Θέμα δημοσίευσης:
Χθες αργά το βράδυ ήταν ο Ιαβέρης στην ΕΤ1 και τα έλεγε έξω από τα δόντια για το νέο ΚΟΚ και τις "προσπάθειες" της "Κυβέρνησης" για "Μείωση" των ατυχημάτων.....

Δεν ξέρω αν το είδε κανείς αλλά ήταν πραγματικά ΦΟΒΕΡΟΣ! Thumb Left
Ghost Dog - Παρ 30 Μάρ 2007, 10:38:11
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Χθες αργά το βράδυ ήταν ο Ιαβέρης στην ΕΤ1 και τα έλεγε έξω από τα δόντια για το νέο ΚΟΚ και τις "προσπάθειες" της "Κυβέρνησης" για "Μείωση" των ατυχημάτων.....

Δεν ξέρω αν το είδε κανείς αλλά ήταν πραγματικά ΦΟΒΕΡΟΣ! Thumb Left

Τον ειχα ακουσει πριν μερικες μερες στο ραδιοφωνο και παρατησα τελειως τη δουλεια μονο και μονο για να τον ακουσω... (τα λεει ωραια ο μπαγασας! Wink )
brz20 - Παρ 30 Μάρ 2007, 10:49:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι στην καμπανια του υπουργιου για τα νεα προστιμα οπως και μερικοι αλλοι.
Απλα εγω ειδα ενα πραγμα χθες συμφωνα με το ρεπορταζ που παρακολουθουσα.
Νομιζουν οτι καποιος οδηγος ωριμαζει και γινετε καλυτερος με τα χαρτακια που θα δινουν για τα νεα προστιμα στα διοδια.
Δηλαδη νομιζουν οτι με τον φοβο θα τα καταφερουν.
Δεν ξερω αλλα κατι δεν μου καθετε καλα στην ιστορια.
brz20 - Παρ 13 Απρ 2007, 03:14:17
Θέμα δημοσίευσης:
Οραια τα νεα προτιμα αλλα δεν ειδα να κανουν μεγαλη δουλεια στον δρομο.
Σε αυτην την εξοδο του Πασχα η ασφαλτος λερωθηκε με αιμα 32 φορες απο οτι ειδα στις ειδησεις.
Βεβαια ολοι ειπαν οτι σε συγκιση με περυσι τα πηγαμε πολυ καλυτερα.
Περυσι ειχαμε 46 θανατηφορα δυστυχηματα ενω φετος οπως πολυ καλα καταλαβατε ΜΟΝΟ 32.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι επιλεγουν παντα το κακο απο το χειροτερο και σαν να μην φτανει αυτο επαναπαυονται κιολας.
Λες και το 32 ειναι μια χαρα αριθμος ας πουμε.
Ειναι πραγματικη προοδος ή απλα τυχη που δεν θρηνισαμε παραπανω?
Παντως παιδια συνεχιζει να μην υπαρχει και το εζησα παρα πολλες φορες και στην ανοδο αλλα και στην καθοδο.
Ακομα και μεσα στο πλοιο ο καφρος-Ελληνας ξεχωριζει απο οτιδηποτε αλλο.
Υπηρχαν 4-5 βιαστηκοι οταν ανεβαινα για Τρικαλα οι οποιοι ηθελαν να φυγουν σωνει και καλα πριν ερθει ο παρκαδορος να τους βγαλει απο εκει.
Απο αυτην την απλη κινηση φενετε ποσο θα σε σεβαστει και αν σε πετυχει εξω στον δρομο.
Αλλα σημερα ειδα το θεικοτερο απο ολα.
Σημερα ειδα οτι το να φορας μπλε στολη σου επιτρεπει να κανεις οτι θες εσυ χωρις να δεινεις λογαριασμο σε κανεναν.
Δειτε εδω και εδω και πειτε μου τι συμπερασμα βγαζετε.
Α δεν μπορειτε να διακρινετε καθαρα θα σας βοηθησω εγω.
Λοιπον εχουμε και λεμε.
Ειμαι στον κομβο και στριβω δεξια για να πιασω εθνικη(εγω ειμαι στο ρευμα μου εννοειτε οποτε ειμαι αυτος που εχω και προτεραιοτητα).Στην απενταντι λωριδα σταματιμενο ειναι το παραπανω τζιπ της αστυνομιας και θελει να στριψει και αυτο για εθνικη(δεν εχει προτεραιοτητα)και μου κλεινει τον δρομο.
Το αμαξι δεν ειχε καθολου πισω φωτα οπως διαπιστωνετε και μονοι σας.Στην θολη φωτο φαινετε καθαρα να ξεχωριζει μονο το φωσφορουχο κατω δεξια.Σαν να μην εφτανε αυτο οταν πατουσε φρενο δεν καταλαβαινες τιποτα.Καμενα ολα.Μονο η μπροστινη αριστερη λαμπα ηταν σωστη.
Και ρωτω.Τα μπατσακια μπορουν να παραβλεπουν τους στοιχιωδης κανονες κινησης εντος εθνικης οδου?
Το παιζουμε μαγκες δηλαδη επειδη ειμαστε στρουμφακια και οι συναδελφοι μας θα κανουν τις κοτες?
Αυτο δε μπορει να προκαλεσει ατυχημα ετσι που ειναι σε σκοτεινο δρομο?
Δεν μπορει καποιος να κολλησει πισω του γιατι δεν αναβε κανενα φως οταν πατουσαν φρενο?
Αυτους τους πληρωνουμε ολοι μας.Τους δεινουμε λεφτα και μας δουλευουν μπροστα στα ματια μας.
Καποτε ειχα πει πως οτι παρανομια θα βλεπω απο μεριας αστυνομικων θα την καταγραφω.
Αυτη ειναι η αρχη.Μπορει να μην αλλαξει και τιποτα αν τις στειλω ολες μαζι στους υπεθυνους γιατι και αυτοι ειναι απο το ιδιο υφασμα φτιαγμενοι οποτε δωρον αδωρον.
Απλα η ικανοποιηση μου θα ειναι οτι θα εχω στοιχεια για τα ρεζιλικια τους.
Giannis307 - Πεμ 24 Μάϊ 2007, 19:44:59
Θέμα δημοσίευσης: Τι σχολια εχετε για τον νεο κοκ???
Ετσι απλα απο περειεργεια

Γιατι νομιζω οτι το παραξηλωνουν οσο παει....
brz20 - Πεμ 24 Μάϊ 2007, 23:22:16
Θέμα δημοσίευσης:
Τι θες να πεις με αυτο δεν σε πιανω.
Giannis307 - Παρ 25 Μάϊ 2007, 06:40:57
Θέμα δημοσίευσης:
Οτι το παραξγλωνουν και οτι ειναι αστρονομικα τα ποσο για κυριολεκτικα ψυλου πγδημα...
brz20 - Παρ 25 Μάϊ 2007, 10:43:35
Θέμα δημοσίευσης:
Στα προστιμα ειμαστε Ευρωπη.
Γενικα οταν ειναι για φοροεισπρακτικα μετρα τοτε ειμαστε παντα Ευρωπη.
Οταν ειναι να δωσουν καμια αυξηση(κατα των εισφορων του Κρατους αυτο το πραγμα)τοτε ειμαστε Ελλαδα μην πω τιποτα χειροτερο.
Ετσι ειναι η ζωη.Εσοδα χωρις εξοδα γινετε.Ποια επιχειριση δουλευει ετσι?
Μια επιχειριση ειναι και το Κρατος και οι υπουργοι ειναι οι μανατζερ(Μανατζερ?Χαχα λεμε και κανενα αστειο).
Το μονο καλο μετρο που εχουν τα καινουργια μετρα ειναι οτι πληρωνεις 2000 ευρω αν δεν φορας πινακιδες στο αμαξι.
Βεβαια καλο ειναι αλλα αν ειναι να σηκωνουν καθε τρεις και λιγο λευκη απεργια η ατυνομικοι τοτε πολυ που θα εφαρμοστει και αυτο.
Παντως για τον θεμα των πινακιδων ευχομαι να ριξουν πολλες καπμανες μηπως και βαλουν μυαλο καποιοι.
cipher - Παρ 25 Μάϊ 2007, 11:25:34
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Το μονο καλο μετρο που εχουν τα καινουργια μετρα ειναι οτι πληρωνεις 2000 ευρω αν δεν φορας πινακιδες στο αμαξι.

Ήθελα να 'ξερα αν ισχύει το ίδιο και για τα παπιά, και πολύ περισσότερο αν εφαρμόζεται. Γιατί από τα 10 που βλέπω στο δρόμο, τα 3 τουλάχιστον δεν έχουν πινακίδα (για να μην πω για φώτα, φλας, κτλ). Αν το εφαρμόσουν, θα λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα Laughing
Pugobios - Παρ 25 Μάϊ 2007, 13:27:09
Θέμα δημοσίευσης:
Να ρωτήσω ρε παιδία.Σήμερα έμαθα ότι για φιμέ το τσιβί πάει στα 800 ευρά Shocked Shocked ισχύει? Rolling eyes
Giannis307 - Παρ 25 Μάϊ 2007, 13:59:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραια φετα αμα ειναι 800!!!
brz20 - Παρ 25 Μάϊ 2007, 15:45:35
Θέμα δημοσίευσης:
cipher έγραψε:
brz20 έγραψε:

Ήθελα να 'ξερα αν ισχύει το ίδιο και για τα παπιά, και πολύ περισσότερο αν εφαρμόζεται. Γιατί από τα 10 που βλέπω στο δρόμο, τα 3 τουλάχιστον δεν έχουν πινακίδα (για να μην πω για φώτα, φλας, κτλ). Αν το εφαρμόσουν, θα λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα Laughing

Ξερεις τι γινετε?Ειμαστε Ελλαδα απλα τα πραγματα.
Και να πιασουν καποιο καλο παιδι με βγαλμενα φαναρια,πλαστικα και χωρις πινακιδες(μην πω για τα αμορτισερ που ωγαζουν για να χαμηλωσουν χωρις να σκεφτονται οτι δεν θα σταμαει το πανω κατω)θα το πανε μεσα και θα παει η μανα και θα αρχισει να κλαιγετε.Ε λιγο η καλη καρδια λιγο η μαλ***α του εισαγγελεα παει το παιδι και περνει παλι το μηχανακι.
Δεν σεβονται κανεναν.Μα κανεναν.Μην πουμε για τους Deliverαδες.
Αν πιαναν μονο αυτους(χωρις να θελω να πω οτι εμεις με τα αμαξια ειμαστε αγιοι)θα το λυναν το οικονομικο.
Αν και κανονικα επρεπε να απαγορευετε το διπλωμα απο τα 16 για μηχανακι αλλα οταν εχεις κερδος δεν το σταματας.Ολα θυσιαζονται στον βομο του κερδους.
Τις πινακιδες εδω στο Ηρακλειο οι περισσοτεροι τις βγαζουν.Αν σε χτυπησει δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
Οπως και να εχει ολα γινονται για το κερδος.Μην ακουω μαλ***ες οτι θελουμε να καταπολεμισουμε τα ατυχηματα.Και που ειναι οι διαφημησεις,η εκστρατεια που θα μαθει εστω σε εναν ανθρωπο να εχει καλυτερους τροπους πισω απο το τιμονι.
Πουθενα δεν ειναι γιατι αυτα κοστιζουν.
Giannis307 - Παρ 25 Μάϊ 2007, 22:34:47
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Shocked Shocked

Cool Cool Cool
crusader - Τετ 30 Μάϊ 2007, 16:18:17
Θέμα δημοσίευσης:
FYI

Baphomet έγραψε:
με τον νέο ΚΟΚ που ισχύει από Ιούνιο 2007 το πρόστιμο για φυμέ τζάμια είναι 80 ευρώ. Τιμωρείται οποιοδήποτε φυμέ εκτός από τα πίσω πλαινά παράθυρα (εξ'ού και πολλά αυτοκίνητα βγαίνουν με φυμέ κρύσταλλα στα πίσω πλαινά).

Για τους άπιστους www.yme.gov.gr βρείτε το άρθρο 75 το οποίο τροποποιεί το άρθρο 81 του ΚΟΚ 1999.

brz20 - Τετ 30 Μάϊ 2007, 16:27:26
Θέμα δημοσίευσης:
80 ευρωπουλακια?
Σαν πολλα δεν ειναι?Μηπως πρωτα εριξαν μια ματια ποσα αμαξια εχουν και μετα εβαλαν την τιμη?
Θα τα τσεπωσουν χοντρα.
Giannis307 - Τετ 30 Μάϊ 2007, 17:37:20
Θέμα δημοσίευσης:
To ωραιο θα ειναι αμα κανει κανενας καμια κινηση οτι τα σκιζει....Εκει να δεις γελια....Γιατι δεν εχει δικαιωμνα να επεμβει στο αυτοκινητο σου λογο συνταγματος ουτε καν την πορτα να ακουμπησει....Καλου κακου εχετε το κινητο με το βιντεο σε ετοιμοτητα γιατι ποτε δεν ξερεις εξαλλου η δημοσιοτητα τους αρεσει....
brz20 - Τετ 30 Μάϊ 2007, 18:21:06
Θέμα δημοσίευσης:
Μακαρι να μου τυχει τετοιο σκηνικο και να δεις απο που θα τον παω.
Γενικα οποιος μου την σπαει του την σπαω και εγω.
Ειναι κλασικο το φαινομενο.
Μου την δινει γιατι οι νομοι ειναι για ολους και αυτοι τους εφαρμοζουν οπου θελουν.Δυο μετρα και δυο σταθμα δηλαδη.
Δεν ειναι ετσι.Αν ειναι γραψε και καποιον συναδελφο σου.Δεν λεω οτι δεν εχω αδικο οταν παω με 200 στην εθνικη αλλα εχει και αυτος αδικο που επιλεγει να γραψει εμενα 2 φορες για να καλυψει και την μια απο καποιον συναδελφο του.
Ολα ειναι προμελετημενα.
Pugobios - Τετ 30 Μάϊ 2007, 18:49:41
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα που είπες για το κηνιτό Laughing Με σταμάτησαν πριν κανα μήνα αφου έκανα λαλακία (συμπλεκταρισμα δευτερας μέσα στην πόλη κ πιο κάτω τα μπατσόνια) με σταματάνε άρων άρων Laughing Με το που βγαλινω απο το αμάξι βγαίνει και το κολητάρι μου απο μέσα και αρχίζει να τους τραβάει με την ψηφιακή Laughing Χέστηκαν τα παλικάρια Laughing Ενώ όταν με σταμάτησαν μεσα στις φωνές ήταν και το τσαμπουκαλίκη μετα παναγίτσες Laughing Αφού τα έλεγξαν όλα κ κλείσαμε την ψηφιακή έρχετε ένας άλλος μπάτσος ζητάς κ σώνει κ καλά ήθελε να με γράψει για εξάτμιση Laughing Ο πρώτος να λεέι άστον να φύγει κ ο άλλος να λεέι πάρε πινακίδες Laughing κΚ να κάθομε και να γελάω εγώ. Laughing Τελικά με άφησαν κ έφυγα ανενόχλητος Cool Ηθικο δίδαγμα παντού χρειάζετε μια ψηφιακή μηχανή Laughing
Giannis307 - Τετ 30 Μάϊ 2007, 21:54:58
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν βλεπουν καμερα κατι παθαινουν....Εντω μεταξη αμα τον γραφεις δεν μπορει να πει και τπτ γιατι χαλαρα τον πας πι...α κωλ..ο και τον κανεις και ρεζιλη!!!!
brz20 - Πεμ 31 Μάϊ 2007, 00:57:19
Θέμα δημοσίευσης:
Και τωρα που πιασαμε τις καμερες θα πω και εγω την δικια μου ιστορια για να δειτε πως μπορεις να τους πιασεις σε ολα και το παιζουν τζαμπα μαγκες.
Καποτε πηγα με τον ξαδερφο μου και τραβουσαμε χειροφρενα με ενα 206.Μετα ειπαμε να κανουμε ανεβασμα στα Μετεωρα.Ηταν κοντα στης 4 με 5 το απογευμα.
Πολυ καλο ωρα για κατι τετοιο.
Ολα τα εγραφε στην καμερα.Σε καποια φαση εκει που ειχαμε αναιβει μας κολλα ενα αμαξι(Λευκο Citroen ασφαλειτικο)και μου λεει με τσαμπουκα."Ασφαλεια,βγητε εξω για να σας γραψουμε για 1)Επιδειξη δεξιοτεχνιων και 2)Επικινδυνη οδηγηση"
Το περνω πολυ ψυχραιμα γιατι το εχω φιλοσοφισει το θεμα.Κεφαλια δεν περνουν.Αντε να πληρωσεις το πολυ.
Του λεω για ποιον λογο επιδειξη?Τι στοιχεια εχετε?Και μου λεε "Σας βλεπαμε με τα κιαλια που κανατε κατω χειροφρενα".Ο ξαδερφος με την καμερα στα χερια και επερνε τον ηχο μονο.Του λεω "Αποδειξε το αυτο που λες".Εκει πεταει το θεικο οτι αν βαλουμε την καμερα να παιξει σιγουρα τα εχουμε γραψει.Και του λεω με φυσικο τροπο την καμερα να την αφησεις κατω γιατι σε εχω καταγγιλει αμεσως.
Μετα το εριξε στον δευτερο λογο.Παλι του ειπα να αποδειξει αυτα που λεει.Που ηταν το ρανταρ?Που ηταν οι πινακιδες για οριο ταχυτητας?
Με αυτα και με αυτα μου λεει αντε στην χαριζω γιατι ειναι και Πασχα σημερα.
Και του απανταω οτι και πασχα να μην ηταν στοιχεια δεν θα ειχες.
Σηκωθηκαν τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι.
Τι λεμε τωρα?Τι λεμε τωρα?Εμεις δηλαδη ηρθαμε χθες στον κοσμο και αυτοι ειναι πιο μαγκες?
plaketokofths - Πεμ 31 Μάϊ 2007, 01:33:59
Θέμα δημοσίευσης:
με τη λογική αυτή ας πούμε οτι κανεις αντικανονικό προσπέρασμα και σε σταματάει, πρεπει να σε εχει τραβήξει φωτο ή βιντεο ωστε να μπορεί να σου δείξει στοιχεία?

Η Ελλάδα εχει πολλούς μόρτηδες που αυτά τα εχουν χιλιοπεί πως δεν εχεις στοιχεία κτλ και συνήθως καταλήγουν μέσα, τωρα τι και πως?
brz20 - Πεμ 31 Μάϊ 2007, 03:52:33
Θέμα δημοσίευσης:
Κοιτα εγω την γλυτωσα.Το "τι" και "πως" ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.Δεν φταιω εγω που ηταν δυο και δεν μπορουσαν να χειριστουν σωστα το θεμα.
Το πηγαν στην καμερα και εκει την εκαναν την μπαρουφα.
Απο την αλλη δεν ημουν μονος.Οσες γνωμες αυτοι αλλες τοσες και εμεις.
Για ταχυτητα μπορουν να σε επιπληξουν μονο αν εχουν χειροπιαστες αποδειξεις.
Ενα ρανταρ ας πουμε.Με το ματι δεν γινετε τιποτα.Τωρα για το πατημα διπλης μετραει μονο το ματι.Αλλα γι'αυτο δεν μου ειπαν τιποτα.
Ολα τα πιανει η επικινδυνη οδηγηση.
Μαγκας το παιζω εκει που με περνει και ξερω.
Εχω μεινει και με εχουν γραψει γιατι δεν με επερνε.Δεν ειπα κουβεντα.
Αλλα σε κατι ιστοριες οπως εξω απο την σχολη αστυνομιας στο Ρεθυμνο που δεν με αφηναν να παρκαρω γιατι ηταν αστυνομια ή προσπερασες πατοντας διπλη γραμμη γιατι καποιος ειχε σταματησει να παρει καρπουζια δεν μασαω.
Μαγκιες σε κανεναν ψαρακλα.
Σε εμενα που τους πληρωνω απαιτω σεβασμο και οχι νταιλικια λες και ειναι τιποτα το σπουδαιο.Σιγα ρε μπατσος εισαι.Εισαι αναγκασμενος να βαρας προσοχες εγω ομως οχι.
mikerrgp - Τετ 06 Ιούν 2007, 11:17:39
Θέμα δημοσίευσης: Νέα πρόστιμα Κ.Ο.Κ.
Αν φύγεις από το Βοτανικό σουρωμένος (1200€ πρόστιμο)με αναμμένους
προβολείς ομίχλης (700€) και περάσεις ανέμελα την διασταύρωση
Κων/πολεως – Ιεράς οδού {(3x700=2100)+200€} χωρίς να φοράς
ζώνη ή κράνος (350€) και μιλάς στο κινητό (100€) παρκάρεις για
τσιγάρα στο απέναντι περίπτερο (200€) στην θέση για άτομα με ειδικές
ανάγκες μπροστά στην τράπεζα (151€) και σε σταματήσει μπάτσος,
καλύτερα σε συμφέρει να τον σκοτώσεις επί τόπου γιατί η εξαγορά
ποινής για ανθρωποκτονία είναι φθηνότερη από το συνολικό πρόστιμο
που θα πρέπει να πληρώσεις!!!!!!
MEMsound - Τετ 06 Ιούν 2007, 12:26:47
Θέμα δημοσίευσης:
αν σε κάθε παρανομία που έχεις κάνει πριν φτάσεις στο μπάτσο έχεις σκοτώσει και από έναν ανθρωπό (πράγμα πολύ πιθανό, και επίσης πολύ πιθανό να μην το πάρεις πρέφα όντας σουρωμένος....) πάλι πιο ακριβά θα σου στοιχήσουν τόσες παρανομίες...

άσε που καλό είναι να μην παρανομείς γενικώς αντί να κλαις για το πρόστιμο που έφαγες...
brz20 - Τετ 06 Ιούν 2007, 12:34:59
Θέμα δημοσίευσης:
Πλεον δεν θα λες θα καλεσω τον δικηγορο μου αλλα τον λογιστη μου.
Παντως παιδια οτι προστιμο και να μπει δεν προκειτε να αποκτηθει η πρεπουσα παιδια.
Χθες το βραδυ πηγαινα σπιτι την κοπελια μου και ειμασταν στα φαναρια εξω απο το λιμανι.3 λωριδες να πανε 3 να ερχονται.Ο δρομος γλυστρα πολυ αλλα δεν εχει λακουβες.Δεξια μου ερχετε μια μπεμπα 318 με πατρινες πινακιδες και εκεινη την ωρα λεω στην κοπελια μου "Να δεις οτι αυτος ο μαλ**ας θα φυγει με της παντες"
Τελικα αναβει το πρασινο φευγω μπροστα 2 μετρα και αυτος μετα απο λιγο με περνα με τα οσα.Εκεινη την ωρα σκεφτηκα να του τα ριξω για να τον παρω αλλα απο την αλλη ειπα "σιγα μην κατσω να ασχολιθω".Μετα απο λιγο τον βλεπω να σκαει πανω σε εναν φωτιστικο στυλο και αρχισε να βγαζει κανπους.
Σοκαριστικα.Εβγαλα τα αλαρμ γιατι το σημειο ηταν πολυ επικυνδινο και ολοι τρεχουν.Καποιος θα τον αποτελειωνε γιατι ηταν και τερμα αριστερα.
Ετρεξα να δω αν ειναι καλα και ο αυχενας του ηταν σπασμενος και αυτος μεσα στα αιματα.Με την μια εβαλα την κοπελια μου να παρει τηλεφωνο το 166 και εγω το λιμενικο.
Επερνε ανασα και τον ρωτησα αν με ακουει.
Οταν ηρθε το 166 ανακαλυψα οτι ηταν τυφλα.
Αντε και του εβαζαν 2000 ευρω προστιμο αν δεν το εχεις μεσα σου να διορθωθεις δεν θα διορθωθεις ποτε.
Και μην ακουω τα χαζα οτι θα το σκεφτεσε να το ξανακανεις αν την παθεις.
Το θεμα ειναι να σκεφτεσε την ωρα που οδηγεις και να μην εισαι αλλου.Οχι πως θα ξεφυγεις.
sod - Τετ 06 Ιούν 2007, 23:34:40
Θέμα δημοσίευσης:
Χτεs μπροστα μου εγραψαν 2 κοπελεs που ηταν στην ιδια μηχανη και δεν φοραγαν κρανοs!!!!Οδηγο και συνοδηγο 350 εκαστοs!!!Στο γνωστο σημειο καθοδοs Βασ.Κωνσταντινου απεναντι απο το Καλλιμαρμαρο,ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΕΙ Exclamation Exclamation
vinman - Τετ 06 Ιούν 2007, 23:41:33
Θέμα δημοσίευσης:
sod έγραψε:
Χτεs μπροστα μου εγραψαν 2 κοπελεs που ηταν στην ιδια μηχανη και δεν φοραγαν κρανοs!!!!Οδηγο και συνοδηγο 350 εκαστοs!!!Στο γνωστο σημειο καθοδοs Βασ.Κωνσταντινου απεναντι απο το Καλλιμαρμαρο,ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΕΙ Exclamation Exclamation

¶σχετα με το ύψος των προστίμων που διαφωνώ(τα θεωρώ πολύ υπερβολικά ειδικά όταν δεν γίνεται κάτι για να αποκτήσουμε οδηγική παιδεία)...για το ότι δεν φορούσαν κράνος καλά έκαναν και τις έγραψαν....
MEMsound - Τετ 06 Ιούν 2007, 23:53:01
Θέμα δημοσίευσης:
ε ναι... Evil Evil Evil Evil

αλλά ξέρεις με το κράνος χαλάει η κώμη...
ρε αι σιχτιρ...
cipher - Πεμ 07 Ιούν 2007, 00:02:32
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ε ναι... Evil Evil Evil Evil

αλλά ξέρεις με το κράνος χαλάει η κώμη...
ρε αι σιχτιρ...

α) Να πάρουν χτένα, ζελέ/λακ/κρέμα μαζί τους Laughing
- Καθρεφτάκι έχει η μηχανή Wink
β) Να πάρουν αυτοκίνητο
γ) Να βρούνε γκόμενο/ους με αυτοκίνητο
- Κατά προτίμηση από το PSClub Mr. Green
δ) Να πάρουν δάνειο για τα πρόστιμα! Laughing

Έχω βαρεθεί να ακούω τέτοιες ηλίθιες δικαιολογίες από διάφορους ασυνείδητους μηχανόβιους. Κι όλα αυτά για λίγα ευρώ που έχει ένα καλό κράνος...
brz20 - Πεμ 07 Ιούν 2007, 02:04:31
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια εγω παντως χθες το βραδυ τα ειδα ολα με την μπεμπα.
Αν και κατεβηκα και ειχα φοβερη ψυχραιμια.
Γενικα απο την θεση που κρατησα πανω στην ασφαλτο για να την τον χτυπησει καποιο αλλο αμαξι μεχρι και που εβγαλα την μπαταρια μην τυχον και γινει τπτ χειροτερο.
Απλα καταλαβα ομως ετσι πως ειδα το κεφαλι του οτι χωρις ζωνη ουτε μετρο δεν κανεις.
Παντως ο οδηγος οπως και να εχει θα πληρωσει γιατι αν φοραει ζωνη και δεν φοραει ο συνοδηγος τοτε παει προστιμο 80 ευρω.Βεβαια για τους πισω ουτε λογος.
Τα μετρα ειναι καθαρα για να τα τσεπωσουν γιατι ο πισω αν δεν φοραει ζωνη θα σωθεις απο την δικια σου αλλα θα σε σκοτωσει ο πισω.
Και στην τελικη τα μετρα πανε συμφωνα με τους μισθους.
Λενε η ειδησεις οτι και παλι ειναι φτηνα γιατι στην αγγλια η ζωνη χρεωνετε 1000 ευρω.Ναι ομως στην αγγλια ενας δημοσιος περνει 3500 ευρω.Εδω περνει 1000 με 1200 στην καλυτερη.
Τι να λεμε τωρα.
Αν πιασουν εναν συνταξιουχο δηλαδη τι θα γινει?Θα το παει με δοσεις των 3 μηνων?Γιατι τοσους θα χριαστει με την συνταξη.
Touristas - Πεμ 07 Ιούν 2007, 06:36:43
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι πως τα προβλήματα μας είναι το κράνος και η ζώνη.
Αν καταφέρουμε και τα λύσουμε αυτά τα δύο προβλήματα όλα θα φτιάξουν

Δεν υπάρχει παιδεία ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όλα για το χρήμα γίνονται.
Εδώ ενοχλούν κάποιους οι φωνές των παιδιών από το σχολείο………… Shocked Shocked
ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ
SnakeMJK - Πεμ 07 Ιούν 2007, 09:31:06
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ συμφωνώ απολύτως με τα νέα πρόστιμα. Μπας και βάλουν μερικοί μυαλό. Αφού δεν το καταλαβαίνουν με τον καλό τρόπο..... Laughing
Miltellas - Πεμ 07 Ιούν 2007, 10:12:54
Θέμα δημοσίευσης:
Το Κράτος δείχνει πάντα το δρόμο: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. Από την σκοπιά μου πλέον όποιος κλέβει το Κράτος στην ουσία παίρνει τα κλεμμένα πίσω άρα επιβάλλει δικαιοσύνη... (άσχετα εάν εγώ προσωπικά έχω γαλουχηθεί ως ανίκανος να πράξω κάτι τέτοιο... ίσως γιατί με αφετηρία πριν από 27 χρόνια και επί 20 χρόνια έβλεπα έντρομος την οικογένεια μου να ισοπεδώνεται οικονομικά λόγω της φιλοδοξίας της να δημιουργήσει κάτι καλό και χρήσιμο για την πατρίδα (έναντι μη ανταποδοτικού αντιτίμου)... κάτι που δεν ήταν αποδεκτό από το ανελέητο καπιταλιστικό σύστημα με ό,τι συνεπάγεται - όχι σε καμία περίπτωση δεν είμαι κομμουνιστής και γενικά δεν αποδέχομαι καμία ταμπέλα κοινωνικής κατάταξης).

Η απατεωνία, η κλεψιά, ο φόνος, η καταπίεση, η διχόνοια, η κατάθλιψη, το εμπόριο ναρκωτικών, η γενικότερη εγκληματικότητα, η παραβατικότητα στους δρόμους, η ανεργία... τα πάντα ενισχύονται από την προσβλητική, υποτιμητική, αδιέξοδη και κυρίως απαξιωτική προς τον πολίτη στάση του Ελληνικού Κράτους. Το ελληνόπουλο εδώ και χρόνια μεγαλώνει μαθαίνοντας από το σύστημα (ο γονιός δεν μπορεί να κάνει και πολλά καθότι πρώτο θύμα είναι ο ίδιος) ότι πρέπει να βρει τρόπους να ξεφεύγει από την νομική δαγκάνα του κι όχι να εξοικειωθεί με μία συμπεριφορά ωφέλιμη προς το κοινωνικό σύνολο. Με την ενήλικη ψηφο μας μοιραζόμαστε την ευθύνη και έτσι πλέον σήμερα δεν μπορούμε να λέμε ότι για όλα φταίει το Κράτος, εξίσου φταίμε κι εμείς. Για τον ΚΟΚ φταίει το Κράτος που τον όρισε κι εμείς που τον ζητήσαμε γιατί εμμέσως αλλά στην ουσία τον ζητήσαμε, πάντα τον ζητούσαμε, τόσο τον ΚΟΚ, όσο και τον αντιτρομοκρατικό νόμο, το κυνηγητό από την εφορία, από την αστυνομία, τους ολοένα αυστηρότερους εφοριακούς, αστυνομικούς δικαστές, βουλευτές σε βαθμό λαϊκού εξευτελισμού κλπ.
Ο Λαός είναι πράγματι δυνατός και έχει αποδειχθεί από τα βάθη της Ιστορίας ότι ειναι και αήττητος... απλά επειδή είναι ηλίθιος με την έννοια ότι διακατέχεται από άκρατη ασυνεννοησία και κατά συνέπεια ακατανοησία άρα ανοησία...

Τελικά, η σωστή κοινωνική στάση του Έλληνα δεν μπορεί παρά να είναι αυτοδίδακτη.
brz20 - Πεμ 07 Ιούν 2007, 11:53:34
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Εγώ συμφωνώ απολύτως με τα νέα πρόστιμα. Μπας και βάλουν μερικοί μυαλό. Αφού δεν το καταλαβαίνουν με τον καλό τρόπο..... Laughing

Ποιος ειναι ο καλος τροπος ρε συ?Ποιος?
Αυτος που δεν εχουν κανει ακομα.
Γιατι μην μου πεις οτι εχουν εξαντλησει ολα τα υπολοιπα και δεν γιναμε ανθρωποι.
Χρηματικο προστιμο επιβαλεις μονο οταν εχεις φτασει στα ορια του να μην γινεσε κατανοητος με αυτα που λες.
Ποια ειναι αυτα που μας εχουν πει και εγω δεν εχω ακουσει τιποτα ποτε?
Ποια?Μηπως το οτι για να βγαλεις διπλωμα πρεπει να πληρωσεις?Η οτι αν σε πιασουν μεθυσμενο σου βαζουν 2000 ευρω και σου αφαιρουν την αδεια για 60 μερες με σκοπο να τους ξαναδωσεις αλλα 2000 ευρω.
Μετρα αυξησης της οδικης μας παιδιας τα λες εσυ αυτα?Εγω τα λεω εισπρακτικα που τα πουλαν και καλα για να μας προστατεψουν.
Βρε αν ηθελε το κρατος να μας προστατεψει θα αφαιρουσε την αδεια καθε μεθυσμενου για να μην θρηνουν αυριο καποιες οικογενιες?
Μια εθνικη οδο 500 χρονια να την τελειωσουν.

Αλλα θα σας πω και το αλλο με αφορμη αυτα που ειπε ο Miltellas που πραγματικα τον συγχαιρω.
Οταν χρωστας στο κρατος αποτελει ποινικο αδικημα και μπορεις ανα πασα στιγμη να μεινεις χωρις σπιτι,αυτοκινητο ή οτι αλλο μπορουνε να σου παρουνε.
Οταν το κρατος χρωσταει σε σενα τι πραξη αποτελει?
Η μανα μου εχει φαρμακειο και καθε μηνα καταθετει ταμεια του δημοσιου του ΟΓΑ του ΙΚΑ και αλλων πολλων.
Το δημοσιο ειναι το μεγαλυτερο ταμειο.Υπαρχουν πολλοι τεμπελιδες σε αυτην την χωρα κοινος.
Λοιπον η μανα μου εχει να πληρωθει εδω και 8 μηνες.Το ποσο ανερχετε στα 80000 ευρω.Αυτα απο που θα τα παρουμε?Αν χρωστουσαμε εμεις στο κρατος 80000 ευρω τι θα γινοταν τωρα?
MEMsound - Πεμ 07 Ιούν 2007, 12:43:32
Θέμα δημοσίευσης:
πάντως καλώς ή κακώς από την Κυριακή το βράδυ δεν έχει γίνει ούτε ένα θανατηφόρο ατύχημα
ίσως να είναι και τυχαίο...
έχουν κοπεί 3500 κλήσεις για διάφορα πράγματα
μεταξύ αυτών 450 για κράνη, 170 για κινητό, 104 για κόκκινο φανάρι, 370 για ζώνη, 180 για υπερβαση του ορίου ταχύτητας...
ο Διευθυντής της τροχαίας λέει ότι είμαστε σε καλό δρόμο και ότι πάρα πολλοί οδηγοί έχουν συμμορφωθεί..
(αυτά από συνεντευξη που άκουσα στο ραδιόφωνο)

θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες.

εμένα αυτό μου αρκεί..

και ας με πιάνει η καρδιά μου όποτε κυκλοφορώ προς παραλιακή με τα φιμέ μην με σταματήσουν...
Sidobre - Πεμ 07 Ιούν 2007, 14:57:20
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
έχουν κοπεί 3500 κλήσεις για διάφορα πράγματα
μεταξύ αυτών 450 για κράνη, 170 για κινητό, 104 για κόκκινο φανάρι, 370 για ζώνη, 180 για υπερβαση του ορίου ταχύτητας...

Πωπω λεφτάαααα, ζαλίστικα, δεν μπόρεσα καν να τα υπολογίσω! Μέσα σε τόσες λίγες μέρες ένας απίστευτος τζίρος! Τζίρος που δεν προκείπτει από κανένα έργο, από καμία παροχή υπηρεσιών...

Εκαναν λάθος λοιπόν οι γονείς μου... όταν έψαχνα να βρω τί επάγγελμα να διαλέξω....

Επρεπε να με πιέσουν να γίνω Κράτος! Laughing Laughing Laughing Laughing
Baphomet - Πεμ 07 Ιούν 2007, 15:25:58
Θέμα δημοσίευσης:
με την ίδια λογική του "αυστηρότερες ποινές=μείωση παρανομίας" πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται και την θανατική ποινή... αλλά ξέχασα, αυτό δεν έχει έσοδα...
STELIOS - Πεμ 07 Ιούν 2007, 15:37:15
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Εκαναν λάθος λοιπόν οι γονείς μου... όταν έψαχνα να βρω τί επάγγελμα να διαλέξω....

Δεν εγινες Κρατος, ομως εγινες Προεδρος. Ε και αυτο κατι ειναι ... Laughing
Sidobre - Πεμ 07 Ιούν 2007, 15:48:14
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Λες να αρχίσω να μοιράζω πρόστιμα;;;
STELIOS - Πεμ 07 Ιούν 2007, 15:50:44
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
STELIOS έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Λες να αρχίσω να μοιράζω πρόστιμα;;;

Εεεεεε !!! Ειπαμε... Προεδρος εγινες , οχι Κρατος Laughing Laughing Laughing
ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Πεμ 07 Ιούν 2007, 15:58:26
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
με την ίδια λογική του "αυστηρότερες ποινές=μείωση παρανομίας" πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται και την θανατική ποινή... αλλά ξέχασα, αυτό δεν έχει έσοδα...

Πως δεν έχει??????
Ξέρεις πόσο κοστίζει ημερησίως ένας κρατούμενος?
Επί χ χρόνια που θα μείνει στη φυλακή........ Laughing Laughing

Εγώ πάντως με κάποια πρόστιμα συμφωνώ.
Οι μαλ***ες πρέπει να πληρώνονται
Ghost Dog - Πεμ 07 Ιούν 2007, 16:07:48
Θέμα δημοσίευσης:
Μωρε κα'γω συμφωνω,αλλα γιατι να ειμαι μονο χρηματικα.... Evil (ρητορικη η ερωτηση...! Razz )
Θα προτιμουσα πχ να με πιασουν για επικινδυνη οδηγηση (παροτι εγω δεν κανω τετοια πραγματα! Twisted evil ) και να μου πουν πληρωσε 200ευρω προστιμο,τσιμπα 5 ποντους,παρε αδεια απο τη δουλειτσα σου και ελα υποχρεωτικα για 1 βδομαδα στο ΚΑΤ να βοηθησεις ......και μετα σας λεω εγω πως κοβεται η μαγκια-μ@λ@&!@ στους νεο-ελληνες πιλοτους!
STELIOS - Πεμ 07 Ιούν 2007, 16:10:12
Θέμα δημοσίευσης:
Τα νεα προστιμα εχουν σκοπο να μας ταρακουνησουν λιγο ωστε να παρουμε το θεμα λιγο πιο σοβαρα απ'οτι γινοταν μεχρι σημερα. Εξαλου ειναι γεονος οτι εχει ξεκινησει εδω και μηνες μια Πανευρωπαϊκη εκστρατεια για την ασφαλεια στο δρομο και τη μειωση των ατυχηματων. Οποτε και η Ελλαδα επρεπε να κανει κατι.
Βεβαια στην πραξη το αποτελεσμα ειναι αλλο. Οι οικονομικα πιο ευκαταστοι απλα επιραζονται λιγοτερο απο τους "φτωχοτερους" παραβατες.
Δηλαδη η ποινη δεν ειναι ιση, γιατι διαφορετικα επιρεαζονται οι μεν απ΄τους δε...
STELIOS - Πεμ 07 Ιούν 2007, 16:12:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Μωρε κα'γω συμφωνω,αλλα γιατι να ειμαι μονο χρηματικα.... Evil (ρητορικη η ερωτηση...! Razz )
Θα προτιμουσα πχ να με πιασουν για επικινδυνη οδηγηση (παροτι εγω δεν κανω τετοια πραγματα! Twisted evil ) και να μου πουν πληρωσε 200ευρω προστιμο,τσιμπα 5 ποντους,παρε αδεια απο τη δουλειτσα σου και ελα υποχρεωτικα για 1 βδομαδα στο ΚΑΤ να βοηθησεις ......και μετα σας λεω εγω πως κοβεται η μαγκια-μ@λ@&!@ στους νεο-ελληνες πιλοτους!

Μαλιστα, η "κοινωνικη εργασια" ειναι μια πολυ καλη ιδεα.
brz20 - Πεμ 07 Ιούν 2007, 16:31:24
Θέμα δημοσίευσης:
Κοινωνικη εργασια.
Ετσι εκαναν και στην Naomi Cambell γιατι ξυλοκοπησε μια του προσωπικου της αν θυμαμαι καλα.
1 βδομαδα να φορεσει να "καλα" της και να παει να καθαριζει σκαλες.
Οχι οτι ειναι υποτιμητικο να εισαι καθαραστιρια μην παρεξηγηθουμε κιολας.
Αν και εδω που τα λεμε επρεπε να βαλουν πρωτα τα μεγαλα κεφαλια αυτης της χωρας να το κανουν αυτο γιατι με τετοιο κλεψιμο που εχουν ριξει σε ολους μας μια τετοια ποινη τους αξιζει.
Επισης να πιασουν και καμια φορα καποιους βουλευτες ρε σεις που δεν φορανε κρανος,ζωνη.
Γιατι δεν το κανουν αυτο?Γιατι δεν πιανουν συναδελφους τους αστυνομικους.
Αυτοι δεν παραβιαζουν ποτε τον νομο δηλαδη?
Εκει ειναι που διαφωνω.
2 μετρα και 2 σταθμα σε μια κοινωνια που θεωρουνται ολοι ισοι?Γιατι?
Βλεπουμε κανουν εναν δρομο σωστο μιωνονται τα ατυχηματα.Τι εγινε?Μαθαμε να οδηγουμε ή αλλαξε ο δρομος?
Αλλαξε ο δρομος φυσικα.Μην ζητανε μονο λοιπον.Να μαθουν και να δινουν κιολας.
Giannis307 - Πεμ 07 Ιούν 2007, 17:38:51
Θέμα δημοσίευσης:
Στην Αμερικη εφαρμοζεται σε παρα πολλες πολιτειες η κοινωνικη εργασια....Κατι καλο που εκαναν και αυτοι...Αλλα στην Ελλαδα αν δεν πεσει το κασερι δεν γινετε τπτ οποτε τι το συζηταμε..... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Giannis307 - Τετ 13 Ιούν 2007, 20:23:18
Θέμα δημοσίευσης:
Eρωτηση
Για μουσικη τι προστιμο εχει???
plaketokofths - Τετ 13 Ιούν 2007, 20:32:19
Θέμα δημοσίευσης:
1. παρατήρησα πλεον στο δρομο πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην φοράει ζώνη - κράνος

2. το συμβάν με γνωστό πολιτικό το γνωρίζετε φαντάζομαι... Razz Razz
plaketokofths - Τετ 13 Ιούν 2007, 20:34:25
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Eρωτηση
Για μουσικη τι προστιμο εχει???

αν ειναι απλά "φορτωμένο" το αμάξι τπτ... αν παίζει δυνατά όμως μεχρι και κατάσχεση.
Giannis307 - Τετ 13 Ιούν 2007, 20:35:18
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδη αμα δεις φαρο μουγκα...
Baphomet - Τετ 13 Ιούν 2007, 20:36:10
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
1. παρατήρησα πλεον στο δρομο πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην φοράει ζώνη - κράνος

1. υπάρχει...και οδηγεί ένα μπλε χρέπι 206 1.1 που κάνει σαν f1

2. όχι, για πες???
plaketokofths - Τετ 13 Ιούν 2007, 20:46:30
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

1. υπάρχει...και οδηγεί ένα μπλε χρέπι 206 1.1 που κάνει σαν f1

2. όχι, για πες???

1. εγω δεν εχω δει ουτε εναν

2. Ψωμιάδης... κάποιος τον έβγαλε φωτο πάνω σε μηχανή χωρίς κράνος, η φωτο δημοσιεύτηκε και τον γράψαν κάπως έτσι.
Giannis307 - Τετ 13 Ιούν 2007, 20:56:47
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Shocked Shocked Shocked

Σοβαρα?

Αρα κινδυνευουμε απο μπαπαρατσι....(μπατσοι-παπαρατσι!)
DimiP - Τετ 13 Ιούν 2007, 21:58:15
Θέμα δημοσίευσης:
σημερα ελεγαν στα καναλια για ενα τσιγγανο τον οποιο επιασαν και δεν ειχε ουτε αδεια κυκλοφοριας ουτε διπλωμα ουτε ασφαλεια...
ουτε και ειχε βγαλει ποτε!
αραγε ηξερε να οδηγει ;

ειπαν οτι μαζι με ολες τις αλλες παραβασεις συνα τα παραπανω το προστιμο εφτασε συνολικα τα 20000 Ευρω!

αλλα μπορει αν πληρωσει μεσα σε 10 μερες να πεσει στα 10 χιλιαρικα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Giannis307 - Τετ 13 Ιούν 2007, 22:26:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι και κατι του εκανε του γυφτου με το προστιμο αυτο μιας βδομαδας "πωλησεις" ειναι...
brz20 - Τετ 13 Ιούν 2007, 23:14:37
Θέμα δημοσίευσης:
Τωρα πρεπει να βρουνε λυση να αφαιρεσουν και τα νευρα που εχουν σαν συνεπεια την επιθετικη οδηγηση.
Μπορει να φοραμε ζωνη βεβαια αλλα ακομα δεν εχουμε γινει ανθρωποι.
Σαν τα μοσχαρια πηγαιναμε σαν τα μοσχαρια παμε.
Απλα τωρα φοραμε ζωνη και κρανος οχι γιατι καταλαβαμε ποσο κινδυνευουμε αλλα γιατι φοβομαστε μην μας σταματησουν και μας παρουν τα 700 ευρω.
Το παραπανω δεν παει σε ολους.Ειπαμε μονο στα μοσχαρια αυτου του τοπου.
Βλεπε Ψωμιαδης ας πουμε.
plaketokofths - Τετ 13 Ιούν 2007, 23:18:54
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Shocked Shocked Shocked Shocked

Σοβαρα?

Αρα κινδυνευουμε απο μπαπαρατσι....(μπατσοι-παπαρατσι!)

δεν τον φωτογράφησε αστυνομικός Γιάννη,
κάπου τυχαία νομίζω, πολίτης? δημοσιογράφος... δεν θυμάμαι.

Απλα δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ και απο η αντίστοιχη αρχή το εδωσε πρόστιμο.
MEMsound - Τετ 13 Ιούν 2007, 23:56:25
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:

κάτι είναι και αυτό... Wink
αρκεί να κρατήσει και να μην "ξεθυμάνει"...
MEMsound - Τετ 13 Ιούν 2007, 23:58:07
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
σημερα ελεγαν στα καναλια για ενα τσιγγανο τον οποιο επιασαν και δεν ειχε ουτε αδεια κυκλοφοριας ουτε διπλωμα ουτε ασφαλεια...
αραγε ηξερε να οδηγει ;

ειπαν οτι μαζι με ολες τις αλλες παραβασεις συνα τα παραπανω το προστιμο εφτασε συνολικα τα 20000 Ευρω!

αλλα μπορει αν πληρωσει μεσα σε 10 μερες να πεσει στα 10 χιλιαρικα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

μην μου πείτε ότι σας χάλασε κάτι τέτοιο
brz20 - Πεμ 14 Ιούν 2007, 01:58:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε σεις δεν ειναι λυση αυτο.
Μακαρι να κρατησει αλλα και να κρατησει θα κρατησει με τον φοβο του προστιμου.Αυτο νομιζεις οτι ειναι παιδια?
Μου θυμηζει οταν ειμασταν λυκειο που μαθαιναμε μια αποδειξη μιας μαθηματικης θεωριας για να γραψουμε.Την καταπειναμε ετσι.Δεν κατανοουσαμε γιατι γινετε ετσι γιατι υπηρχε η πιεση του χρονου και φοβος μην τυχον και παρουμε κακο βαθμο.
Ετσι και τωρα.Την φορας χωρις να ξερεις 100% το γιατι.Νομιζουν καποιοι οτι θα σε πιασει ο μπατσος και θα σε τραβηξει απο το αυτι.
Το θεμα δεν ειναι ο μπατσος αλλα εμεις που πρεπει να καταλαβουμε οτι ειναι για την ασφαλεια μας και οχι να αποφυγουμε ενα προτιμο.

Οσο στο παραδειγμα με τον γυφτο φαινετε ξεκαθαρα οτι το θεμα γινετε για τα χρηματα και οχι για να προστατεψεις τους πολιτες σου.
20000 ευρω προστιμο και αυριο μπορει να ξαναειναι στον δρομο.
Ωραιοι ειναι αυτοι.
Σε πιασαν χωρις αυτα τα 3 βασικα πραγματα?Βαλ'του ποινη φυλακισης 2 μηνες και μην του επιτρεψεις ποτε να μην παρει διπλωμα.
Το επιασες μεθυσμενο.Παρ'του το διπλωμα και να μην σε ξαναδω στον δρομο.
Εχει γεμισει ολη η Ελλαδα ψευτομαγκες του στυλ "Ηταν κοκκινο?Δεν το ειδα" και κυκλοφορουν ελευθερη.Μηπως το κρατος θα επρεπε να σκεφτει καλυτερα ποιοι ειναι για κελι τελικα σε αυτην την χωρα?
Μηπως?

Οσο για τις φωτογραφιες εχω και εγω υλικο απο στρουμφακια.
Καμενα φωτα.Περασματα απο τα δεξια εντος εθνικης οδου.Αναβουμε τον φαρο οταν μπροστα εχει κινηση σε μια λωριδα δρομο και τον κλεινουμε μονο οταν τους περασουμε ολους.Βγαινουμε επιθετικα απο δρομο χωρις προτεραιοτητα γιατι φοραμε στολη ενω οι αλλοι οχι.Πεταμε τα τσιγαρα εξω απο το παραθυρο μεσα στο κεντρο της πολης.
Και ρωτω.Τα Terrano εχουν ή δεν εχουν σταχτοδοχειο?
Οχι γιατι αν δεν εχουν παω πασο.
Γενικα δεινουν το καλο παραδειγμα.
Μετα μην ζητας τα ρεστα οταν αντιμετωπιζεις τα ιδια που κανεις εσυ.
Βρες τα πρωτα με τον εαυτο σου,γινε σωστος και ελα μετα να μου την πεις.
Οσο κανεις τα ιδια και χειροτερα μην περιμενεις σεβασμο απο κανεναν.
Εχω βαρεθει πλεον.
Και αν στους ψευτομαγκες και στους μαλακομπατσους προσθεσεις και το χαλια οδικο δικτυο τοτε...Θεος να μας φιλαει απο το κακο και απο το αδικο.
Touristas - Πεμ 14 Ιούν 2007, 07:38:05
Θέμα δημοσίευσης:
Και ξαναλέω ….το κράνος και η ζώνη είναι το πρόβλημα ……..????????????
Evil Evil Evil Evil Evil
Miltellas - Πεμ 14 Ιούν 2007, 11:03:07
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
DimiP έγραψε:
αραγε ηξερε να οδηγει ;

μην μου πείτε ότι σας χάλασε κάτι τέτοιο

Οι τσιγγάνοι δεν παίζονται παιδιά. Μπαίνουν φυλακή για την πλάκα τους. Είναι τιμή τους η φυλάκιση. Οι νέοι αθίγγανοι που φυλακίζονται όταν βγαίνουν αποκτούν δικαιώματα που δεν είχαν. Θεωρούνται αντρειωμένοι (πιο άντρες).
Εννοείται ότι ο αθίγγανος που πιάστηκε δεν θα πληρώσει ποτέ το κράτος. Θα μπει φυλακή, θα ταϊστεί από τους φόρους που πληρώνουμε μόνο ΕΜΕΙΣ και όχι ΑΥΤΟΙ. Τονίζω το "αυτοί" και το "εμείς" γιατί έτσι είναι η πραγματικότητα, που παρότι εμείς ανοίξαμε την κοινωνία σε αυτούς, αυτοί μπήκαν μέσα για να μας απομυζούν και όχι για να ωφεληθούν προσφέροντας ό,τι καλό έχουν (που δεν έχουν) όπως πρέπει να γίνεται σε μία οποιαδήποτε αναπτυσσόμενη κοινωνία ανθρώπων. Υπάρχουν εξαιρέσεις αθίγγανων που μπήκαν στην κοινωνία για να ενσωματωθούν και να προσφέρουν απολαμβάνοντας τα καλά και τα κακά όπως όλοι μας. Αλλά ο συγκεκριμένος αθίγγανος εννοείται ότι είναι ο κανόνας και όχι οι εξαιρέσεις.
brz20 - Πεμ 14 Ιούν 2007, 11:21:41
Θέμα δημοσίευσης:
Και ρωτω εκτος απο το κρανος και την ζωνη εχεις δει καμια αλλη αλλαγη στον δρομο?
Εγω παντως οχι.
Και ξερεις πολυ καλα τον λογο.
Δεν θα εχει αμεση επιπτωση στην τσεπη σου αν προσπερασεις καποιον απο τα δεξια.
Βεβαια το οτι παιζονται δυο ζωες κορονα γραμματα απο την στιγμη που ενας μαλ**ας σκεφτετε να περασει απο τα δεξια δεν το μετραμε καθολου.
Υπαρχουν και αλλα παραδειγματα με πολλα περασματα κοκκινων.Προχθες εχασε την ζωη της μια κοπελια με μηχανακι που φορουσε κρανος αλλα αν σε χτυπησει καποιος με 90 χιλιομετρα τοτε δεν ξερω αν προλαβαινεις να πας στο νοσοκομειο ζωντανος.
Αφησε την τελευταια της πνοη μεσα στο ασθενοφορο.
Ποτε δεν ειπα οτι το κρανος ή η ζωνη ειναι κακο να την/το φορα καποιος.
Αλλα δεν ειναι και αυτη η κυρια αιτια ενως δυστυχηματος.
Ειναι η συνεπεια ενως δυστυχηματος.
Η αιτια ειναι στην παιδια μας.Στο να ειμαστε μονο για την παρτη μας ρισκαροντας την ζωη μας και την ζωη τον αλλων για να κερδισουμε ενα αμαξι στο φαναρι.
Οταν εχεις καποιον πισω σου και σε περναει στο φαναρι για να κατσει μπροστα σου και νομιζει οτι κατι εχει κερδισει τοτε καταλαβαινεις οτι δεν εχει αλλαξει τιποτα.
Touristas - Πεμ 14 Ιούν 2007, 11:29:22
Θέμα δημοσίευσης:
Το λέω και θα το ξαναπώ….
Που είναι το εύκολο χρήμα … μα φυσικά στα μηχανάκια και σε αυτούς που δεν φοράνε κράνος αλλά και στα αυτοκίνητα με την ζώνη.
Δεν έχουμε παιδεία και δεν πρόκειται να αποκτήσου όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό.
brz20 - Πεμ 14 Ιούν 2007, 12:20:49
Θέμα δημοσίευσης:
Το ευκολο χρημα ειναι οτι σε καθε κληση απο πισω λεει οτι αν δωσετε το διπλασιο ποσο τοτε περνετε τα χαρτια σας με την μια.
Καταλαβες σε ποιο πραγμα διαφωνω?
Διαφωνω στο σκεπτικο να πιασουν εναν μεθυσμενο και αυριο αφου ξαναδωσει εξετασεις για διπλωμα(διπλο το κερδος δηλαδη)να τον ξαναδω στον δρομο.
Αφου θα το ξανακανει.
Μηπως δουλευουν με στανταρ πελατες?
Τα χρηματα εντομεταξυ των κλησεων πανε στον δημο.
Για φανταστιτε να τους δωσουν και ποσοστα επι των κλησεων.
Μαυρο φιδι που μας εφαγε.
Τα προστιμα δεν θα μας βαλουν μυαλο.Θελει παρα πολυ δουλεια για να μπορεσουμε να πουμε οτι εχουμε παιδια.
Μεσα σε ενα καλοκαιρι δεν γινετε και θα το δειτε στην επομενη "εξοδο" που θα επιχειρησουν καποιοι.
Touristas - Πεμ 14 Ιούν 2007, 13:09:05
Θέμα δημοσίευσης:
Τι ίδιο πράμα λέμε αλλά με άλλα λόγια.
cipher - Πεμ 14 Ιούν 2007, 13:24:11
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:

...
Τα χρηματα εντομεταξυ των κλησεων πανε στον δημο.
Για φανταστιτε να τους δωσουν και ποσοστα επι των κλησεων.
Μαυρο φιδι που μας εφαγε.
...

Μακάρι να τους δώσουν κάποιο ποσοστό, για να μπορούν επιτέλους να:
α)έχουν αρκετή γραφική ύλη, ώστε να μη σκέφτονται πριν χρησιμοποιήσουν ένα καρφάκι συρραπτικού και να προτιμούν συνδετήρες!
β) συντηρήσουν τα φωτοτυπικά, υπολογιστές κτλ. και όχι να βασίζονται σε "χορηγίες" (συνήθως παλιών μηχανημάτων) από εταιρίες, πανεπιστήμια κτλ. δημιουργώντας έτσι μία κατάσταση συναλλαγής. Και μετά, με τι μούτρα να πας να πεις στον "ευεργέτη" σου ότι παρανομεί...;
γ) έχουν πιστόλι και σφαίρες της προκοπής, και αλεξίσφαιρα γιλέκα που δεν έχουν λήξει 5+ χρόνια τώρα...
δ) γεμίζουν τις μηχανές φώτο-κλήσης με φιλμ.

Εάν σε κάποια στιγμή σταματήσουν να νιώθουν οι ίδιοι "γύφτοι" και ανέβουν σε κοινωνική αξιοπρέπεια, ίσως τους πιάσει το φιλότιμο και αρχίσουν να κάνουν πιο σωστά τη δουλειά τους.

Σημ.: Αν τα παραπάνω σου φαίνονται υπερβολικά, ρώτα τη γυναίκα σου, γιατί μπορεί να έχει δει τέτοια και χειρότερα...!

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Με τα υπόλοιπα συμφωνώ απολύτως! π.χ. Τον πολύ πάνω από το όριο αλκοόλ να τον στέλνεις κάνα 3μηνο φυλακή χωρίς αναστολή και να του παίρνεις το δίπλωμα για 1-2 χρονάκια. ¶μα θέλει, ας το ξανακάνει...
MEMsound - Πεμ 14 Ιούν 2007, 13:36:58
Θέμα δημοσίευσης:
όταν θα αρχίσουμε να φοράμε ζώνη και κράνος (μιας και σε αυτά έχετε ψιλοκολλήσει, χωρίς λόγο κατά την γνώμη μου) για να μην σκοτωθούμε και όχι για να μη πληρώσουμε τότε θα πάμε μπροστά.

εντομεταξύ με τον φόβο του προστίμου μπορεί να σωθεί καμια ζωή παραπάνω μέχρι να πάρουμε μπρος σαν λαός...

εντομεταξύ βέβαια θα πρέπει να γίνουν και άλλα πράγματα αλλά εγώ όπτοε θυμάμαι να πάνε να κάνουν κάτι σχετικό στα σχολεία γινόταν "η ώρα του παιδιού" (είτε λόγω δασκάλου είτε λόγω αδιαφορίας των παιδιών)

απ την μια ο δάσκαλος που βαριέται
από την άλλη το σπίτι του κάθε πειδιού που "όλο από κάποιον άλλο περιμένει να κάνει το παιδί του ανθρωπο" και μιλάει γενικά για "κακή παιδία"

φαυλος κύκλος γενικως και ειδικώς...

πάντως αν είστε νομοταγείς (που έτσι υποτίθεται ότι είμαστε, άσχετα με τις καγκουριές που κάνουμε) ξαναρωτάω γιατί σας πειράζει πόσα θα πληρώσουν όσοι παρανομούν?
ας μην παρανομούσαν (θα κινδύνευαν και λιγότερο και οι ίδιοι και οι γύρω τους) και δεν θα πλήρωναν τίποτα.
Pugobios - Πεμ 14 Ιούν 2007, 13:55:09
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα προσωπικα για τα φιμε με καιει Confused Που στην τελικη δεν ειναι και τοσο κακο Evil
konstantinos - Πεμ 14 Ιούν 2007, 14:37:12
Θέμα δημοσίευσης:
Μιας και έχω λίγο χρόνο, ας απλωθώ λιγάκι στο θέμα αυτό καθότι είναι υπεράνω πολλών καθημερινών
πραγμάτων που τα προσπερνάμε, δίχως να δώσουμε την δέουσα σημασία.

Θεωρώ τα "νέα" μέτρα πάρα πολύ ελαστικά για την πατρίδα μας και εξηγούμε.

Τα μέτρα που μας "επιβάλουν" πιστεύουν οτι προορίζονται σε χρήστες αντικειμένων
που γνωρίζουν κατ΄ ελάχιστον την χρήση τους και τους κανόνες καλού χειρισμού τους.
User Guide το ονόμασε ο ακαταν - όμαστος, είναι το "manual" που καλούμαστε να μάθουμε
ως σαν την παλάμη μας και την χρησιμοποιούμε κατά το δοκούν ο καθείς μας (με μια και μόνο χρήση
που ορίζεται ως παλυδρομική κίνηση επί του κάθετου άξονος).

Παράμετρος 1η λοιπόν, έχουμε το manual, για να το έχουμε ως υποστήριγμα στο τραπεζάκι
στην κουζίνα καθότι ο πλακάς απο την παρατεταμένη παλυνδρομική κίνηση δεν μπορεί να στρώσει
3 μέτρα πλακάκια στην κουζίνα μας (γι αυτό το θέμα θα απλωθώ άλλη φορά).

Παράμετρος 2η ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ (όχι δολο-φόνοι καθότι δεν μπορώ
να φανταστώ οτι στην έξοδο του Πάσχα σκοτώνεται ο κόσμος απο ενδεχώμενο δόλο) καθότι όλοι έχουν
στα "χέρια τους" ένα αντικείμενο που μπορεί να σκοτώσει ανά πάσα στιγμή.

Παράμετρος 3η ο συνδιασμός των 1 και 2 είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί στην υδρόγειο
σφαίρα, ακόμη και σε ένα παράλληλο σύμπαν αγγελικά πλασμένο.

Παράμετρος 4η ο χώρος χρήσης του αντικειμένου είναι απο τους χειρότερους που υπάρχουν.

Παράμετρος 5η Η φύση μας...

Οσοι λοιπ(ών) πιστεύετε οτι τα μέτρα (τα πρόστιμα θα λέγατε) είναι υπερβολικά... προτείνω το
εξής: Κάθε πρωϊ, μετά την πρωινή γυμναστική που ΟΛΟΙ κάνουμε να πάμε μια βόλτα μέχρι το ΚΑΤ
να κάνουμε ένα τουνοουαςμπέτα (που θα έλεγε και ο γαμπρός) με τους φιλοξενούμενους του κτιρίου
και ας αναλογιστούμε επιτέλους... "η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα?"

Συγνώμη εάν μου ξέφυγε και "καμία" που βρώμαγε, έκανα ότι μπορούσα.
Sidobre - Πεμ 14 Ιούν 2007, 15:32:01
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:
Οσοι λοιπ(ών) πιστεύετε οτι τα μέτρα (τα πρόστιμα θα λέγατε) είναι υπερβολικά... προτείνω το
εξής: Κάθε πρωϊ, μετά την πρωινή γυμναστική που ΟΛΟΙ κάνουμε να πάμε μια βόλτα μέχρι το ΚΑΤ
να κάνουμε ένα τουνοουαςμπέτα (που θα έλεγε και ο γαμπρός) με τους φιλοξενούμενους του κτιρίου
και ας αναλογιστούμε επιτέλους... "η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα?"

Συγνώμη εάν μου ξέφυγε και "καμία" που βρώμαγε, έκανα ότι μπορούσα.

Στέκομαι εδώ γιατί εγώ συμφωνώ - εν μέρη- μαζί σου.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που αντιδρά στην αυστηρότητα των μέτρων. Ολοι γνωρίζουμε ότι πρέπει να επιβληθούν αυστηρά μέτρα για να βελτιωθεί -όσο μπορεί- αυτή η κατάσταση.

Ολοι όμως θεωρούμε ότι ο τρόπος που επιβάλλονται τα νέα μέτρα, φωνάζει και φαίνεται ότι είναι εισοδηματικός. Γιατί όλες οι παραβάσεις από ποινικές έγιναν διοικητικές (για να εισπράττονται πάση θυσία και όχι να δικαιώνονται οι παραβάτες) για τον τρόπο που εφαρμόζοναι (που είναι και ο πιο σημαντικός) αλλά και από την άγνεια που πηγαίνουν αυτά τα υπερβολικά χρήματα (αν υπολογίσετε από την έναρξη του "νέου" κώδικα πόσες παραβάσεις έχουν σημειωθεί θα βλέπατε για τί τρελλό ποσό μιλάμε).

Ετσι έρχομαστε εμείς και λέμε: ΝΑΙ στην αυστηρότητα (που επιβάλλεται) ΟΧΙ στην εισοδηματική εφαρμογή των μέτρων.

Η προσωπική μου πρόταση είναι η εξής (γιατί δεν γίνεται μόνο να κρίνεις. Αν δεν σ'αρέσει κάτι, πρέπει να αντιπροτείνεις!)

1. Πρόστιμα σύμφωνα με την φορολογική δήλωση του καθενός. Μπορεί το 700άρι για έναν μισθωτό να είναι ολόκληρος (ίσως και παραπάνω) μισθός και με το που σημειώσει μια παράβαση να ζαλιστεί και ενδεχομένως από εδώ και πέρα να είναι "κυρία", όμως για ένα νεόπλουτο ή οποιονδήποτε που έχει μια ιδιαίτερη οικονομική άνεση, δεν έχει σε τίποτα να κάνει παραβάσεις ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ μπροστά στα μάτια μου αλλά και τα μάτια όλων επειδή θεωρεί οποιοδήποτε ποσό μηδαμινό. Να τον πονέσει και αυτόν το ίδιο.

2. Να επιβάλλεται ποινή κοινωνικού έργου, ιδιαίτερα σε νοσοκομεία που εξυπηρετούν τροχέα. Οπως λέει και ο Κωνσταντίνος μια βόλτα μόνο από το ΚΑΤ θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε να πιείτε όταν οδηγήσετε ή να περάσετε ένα κόκκινο...

3. Να διασφαλίζεται ότι το μεγαλύτερο μέρος των εισπράξεων από τις παραβάσεις δεν πηγαίνουν ούτε στους δήμους, ούτε στο ταμείο Αστυνομικών, ούτε στις τσέπες των υπουργείων. Να μοιράζονται στο υπουργείο Υγείας και στο Υπουργείο Παιδείας που στο μεν θα αυξηθεί η μέριμνα τροχαίων ατυχημάτων και στο δε να εισαχθεί η κυκλοφοριακή αγωγή ως υποχρεωτικό μάθημα.

Αυτά για αρχή θα ήταν καλά...

Εγώ προτείνω έστω και τώρα, αν συμπληρωθούν ακόμα καλύτερες ιδέες, να πράξουμε ως Club σε συνεργασία με όλα τα άλλα Club να αντιπροτείνουμε σοβαρότερο κώδικα - και αυστηρότερο, αλλά όχι εισπρακτικό. Με την προϋπόθεση όμως ότι ο Μπάτσος δεν θα βρίσκεται να ελέγχει την ταχύτητα μετά από τον επικίνδυνο σημείο του δρόμου στην επόμενη ευθεία που εσκεμένα έχει βάλει ταμπέλα 40 για να γράφει κόσμο, αλλά θα εποπτεύει το επικίνδυνο σημείο!
konstantinos - Πεμ 14 Ιούν 2007, 15:38:18
Θέμα δημοσίευσης:
Το μέτρο που θα έπρεπε να ισχύσει, το έκαναν για λίγο καιρό και για μόνο μια παραβίαση του ΚΟΚ, είναι το εξής :

κύριε παρανόμισες? oui,

περάστε έξω, δεν σας ανήκει πλέον το "όπλο" που κατέχετε και η άδεια "οπλοφορίας" που έχετε πάει στον κάλαθο.

Ετσι θέλει ωρέ παλικάρια ο Ελληνας... αφέρεσέ του την προέκταση του "μορίου" του και τα λέμε μετά!!!!

αουφίρντεζεν... με έπιασε κόψιμο.
brz20 - Πεμ 14 Ιούν 2007, 16:12:56
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω συμφωνω με τον Τασο.
Τα μετρα καλα ειναι.Καποτε πρεπει να βαλουμε μυαλο.Αλλα τωρα ειναι εισπρακτικα και αυτο φαινετε.
Χωρις καμια εκστρατεια για την ασφαλη οδηγηση στους δρομους βαζουν τρελες καμπανες.Αρα εξοδα μηδεν και εσοδα τρελα.
Ειναι σαν να μπαινεις σε μια ταξη με παιδια που δεν διαβαζουν και τους λες σημερα θα γραψουμε θεμα.
Ποσοι απο αυτους θα γραψουν πανω απο 10?
Τωρα τι περιμενουν οι υπεθυνοι?Να μαθουμε σωστη συμπεριφορα?
Δεν προκειτε.Οτι γινετε στον δρομο γινετε κατω απο πιεση και οχι γιατι ετσι πρεπει να γινετε.
Και σας ξαναλεω ποσες φορες πρεπει να περασει ενας μαλ**ας το κοκκινο για να καταλαβουν καποιοι που δεινουν τις αδειες και κοβουν τα προστιμα οτι δεν πρεπει να ξανα-οδηγησει?
Ποσες?
Δεν ειμαι κατα των νεων μετρων αλλα δεν μπορω να με κοροιδευουν με τα παραθυρακια του νομου.
Γι'αυτο και παμε απο το κακο στο χειροτερο.
Γιατι οποιος πινει και περναει το κοκκινο σε 1 μηνα εχει το διπλωμα πισω.
Ε αυτος δεν προκειτε να μαθει ποτε γιατι η απονομη δικαιοσυνης ειναι να τους χτυπαμε στην πλατη και να λεμε "Δεν πειραζει,την αλλη φορα να προσεχεις"
o-400 - Κυρ 17 Ιούν 2007, 18:37:10
Θέμα δημοσίευσης: ..................................
Εγω επειδη την πατησα...εχω να πω μονο το εξης.....πριν μια εβδομαδα....3μερες...3βολτες....3κλησεις!!!!!!!!καλα για την εξατμιση παει και ερχετε,λες οτι εχουν και δικιο (85db στις 4500 πρεπει να εχει εμενα και με γραψανε γιατι ρελαντι εγραψε 102db).H αλλη κληση...γιατι μπροστα μου ηταν ενας παππους με τρικυκλο..ναι ναι σαν αυτα που βλεπουμε στις ταινιες του βεγγου...καταλαβαινετε πηγαινε με 0 χιλιομετρα...αριστερο φλας λοιπον και προσπερναω.....σημα για να το σταματησω δεξια και κληση για 2πλη διαχωριστικη γραμμη....εντωμεταξυ συμφωνησαν οτι και οι ιδιοι το ιδιο θα εκαναν αλλα σου λεει ετσι ειναι ο νομος.Υποψιν οτι οι αποστασεις εδω ειναι γυρω στα 20 χιλιομετρα πανω κατω...δηλαδη ο παππους θα μας πηγαινε καροτσακι μεχρι την πολη.Η τελαυταια λοιπον εγινε ως εξης....φορουσα ζωνη κανονικα...οχι την μαμα την τεσσαρων σημειων...με σταματανε..και μου λεει για ζωνη...λεω οπως θα εκανε ο καθενας οτι φοραω και οτι αυτες ειναι εγκεκριμενου τυπου μιας και με παρομοιες τρεχουν σε αγωνες...οχι αυτος,ντε και καλα να με γραψει.Τι να εκανα για αν αμυνθω...δεν του εδινα τα χαρτια για να με γραψει.....το αποτελεσμα;Στο τμημα για αντισταση κατα της αρχης!!!!!!!!Παλι καλα που ο πατερας τις κοπελας μου εδω ειχε τις ακρες και τις εσβησε ολες.Αλλιως.....το 800αρι το ειχα σιγουρο...και οι κλησεις εδω δεν πανε στο κρατος...πανε υπερ του δημου.Αντε βγαλε ακρη!!!!!!!!Ου μπλεξεις.
brz20 - Κυρ 17 Ιούν 2007, 22:09:36
Θέμα δημοσίευσης:
Θα μπορουσες να τον αφηνες να γραψει την κληση και να μην υπογραψεις.
Θα πηγαινες δικαστικα και θα εβγαινε υπερ σου.
Δεν το σκεφτηκες αυτο.
Θελει πολυ ψυχραιμια για να τους αντιμετωπισεις.
Ποιος μιλαει για ψυχραιμια τωρα.Που οταν τους βλεπω βγαζω αφρους.
ultra-one - Δευ 18 Ιούν 2007, 10:00:35
Θέμα δημοσίευσης:
Για τη ζώνη δεν καταργήθηκαν οι εξαιρέσεις??????

Γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ Ταρίφας δεν φοράει ζώνη????

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι για αυτούς η ποινή πέρα από το πρόστιμο είναι 7 πόντοι και όχι 5. Twisted evil

Αν ξεκινήσει η αστυνομία να γράφει τους ταρίφες για ζώνη, θα λύσει το πρόβλημα του δημοσιονομικού ελλείμματος του κράτους!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
PHSYBORG - Δευ 18 Ιούν 2007, 10:23:52
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι για αυτούς η ποινή πέρα από το πρόστιμο είναι 7 πόντοι και όχι 5. Twisted evil

Αν ξεκινήσει η αστυνομία να γράφει τους ταρίφες για ζώνη, θα λύσει το πρόβλημα του δημοσιονομικού ελλείμματος του κράτους!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αντεδρασε το σωματειο τους κ τελικα δεν χρειαζεται να φορανε!
οι πελατες στο ταξι ομως..πρεπει να φορανε κανονικα !
brz20 - Δευ 18 Ιούν 2007, 10:44:13
Θέμα δημοσίευσης:
Οι ταριφες δεν φορανε γιατι υποχρεουνται θεωριτικα παντα να κατεβαινουν για α βαζουν τα πραγματα μεσα στο πορτμπαγκαζ και δευτερον να ξανακατεβαινουν να βγαζουν τα πραγματα απο το πορτμπαγκαζ.
Οποτε καταλαβαινετε οτι εφοσον υπαρχει αυτο το μετρο η ζωνη πρεπει να μπαινοβγαινει ολη την ωρα.
Γι'αυτο και εξερουνται.Βεβαια τρωνε προστιμο αν καποιος απο τους επιβατες δεν φοραει.
ultra-one - Δευ 18 Ιούν 2007, 10:53:44
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
ultra-one έγραψε:

αντεδρασε το σωματειο τους κ τελικα δεν χρειαζεται να φορανε!
οι πελατες στο ταξι ομως..πρεπει να φορανε κανονικα !

Γιατί ποιοι είναι οι Κύριοι Ταρίφες και μπορούν να εξαιρεθούν???? Evil
MEMsound - Δευ 18 Ιούν 2007, 11:03:02
Θέμα δημοσίευσης:
τόσο πολύ σας ενοχλεί να φοράτε ζώνη?

αν ένα ολόκληρο σωμάτείο (=ταξί) θεωρούν οτι
η ευκολία στο μπες-βγες (έχουν ένα μικρό δίκιο σε αυτό) και
η όποια πίεση στην κοιλιά από την ζώνη
είναι πιο συμαντική από την ζωή τους
τι σας χαλάει εσάς?

ρε πάτε καλά?!?!?!?!?!?!?
ultra-one - Δευ 18 Ιούν 2007, 11:19:51
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

τι σας χαλάει εσάς?

Εγώ φοράω πάντα ζώνη τα τελευταία 20+ χρόνια είτε ως επιβάτης (μπρός ή πίσω) είτε ως οδηγός και δεν με ενοχλεί καθόλου. Wink

Με ενοχλεί όμως που ενώ η "Κυβέρνηση" μιλάει για μηδενική ανοχή στις παραβάσεις, από την άλλη δέκτηκε τους εκβιασμούς των Ταρίφων και τους εξαιρεί από την υποχρέωση τους να φοράνε ζώνη.

Περαστικά μας....... Rolling eyes
Lef205 - Δευ 18 Ιούν 2007, 12:05:32
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδη αν δουνε κιτρινιαρη στην Εθνικη ή Αττικη οδο που συνηθως τις χρησιμοποιουμε για μεγαλες διαδρομες -που κανεις τους δεν παει κατο απο 200 αν εχετε παρατηρησει- χωρις ζωνη δεν θα του βαλουν κλιση???
Κατα τη γνωμη μου η ζωνη θα επρεπε να ειναι υποχρεωτικη για ΟΛΟΥΣ.
volvos - Δευ 18 Ιούν 2007, 12:18:42
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
MEMsound έγραψε:

τι σας χαλάει εσάς?

Εγώ φοράω πάντα ζώνη τα τελευταία 20+ χρόνια είτε ως επιβάτης (μπρός ή πίσω) είτε ως οδηγός και δεν με ενοχλεί καθόλου. Wink

Με ενοχλεί όμως που ενώ η "Κυβέρνηση" μιλάει για μηδενική ανοχή στις παραβάσεις, από την άλλη δέκτηκε τους εκβιασμούς των Ταρίφων και τους εξαιρεί από την υποχρέωση τους να φοράνε ζώνη.

Περαστικά μας....... Rolling eyes

καλα εσυ δε πινεις τωρα τι να λεμε...

ο υπερνομοταγης πολιτης ΧΑΡΗΣ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
sps - Δευ 18 Ιούν 2007, 13:10:20
Θέμα δημοσίευσης:
Σε υπαναπτυκτες ευρωπαικες χωρες οπως Γαλλια ή Γερμανια οι ταριφες φορανε ζωνη παντως.
ultra-one - Δευ 18 Ιούν 2007, 15:14:47
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
Σε υπαναπτυκτες ευρωπαικες χωρες οπως Γαλλια ή Γερμανια οι ταριφες φορανε ζωνη παντως.

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
brz20 - Δευ 18 Ιούν 2007, 18:38:17
Θέμα δημοσίευσης:
Στην Ελλαδα παντως θεωρουνται ως αυτοκινητα συνεχων στασεων και γι'αυτο δεν φορανε ζωνη.
Αυτο ισχυει και για τους οδηγους που ανεφοδιαζουν διαφορα μαγαζια.
Απλα εγω δεν θα επετρεπα να παρει κουρσα καποιος απο λιμανι μεχρι αεροδρομιο ή ΚΤΕΛ ας πουμε στην Αθηνα και να μην φορεσει ζωνη.
Θα τον τσεκουρωνα.
Και δεν το θετω ετσι γιατι εχω κομπλεξ που εγω φοραω ενω αυτος δεν φοραει.
Σιγα αυτος αυξανει τις πιθανοτητες να σκοτωθει αν συμβει κατι.
Απλα σε αυτην την χωρα δεν μου αρεσουν τα απολυτα.
Αντε να το φαω οτι μεσα στην πολη μπαινοβγαινει ολη την ωρα(που δεν συμβαινει αλλα λεμε τωρα)αλλα σε μεγαλη κουρσα να φορανε.
o-400 - Δευ 18 Ιούν 2007, 23:41:42
Θέμα δημοσίευσης: ....................
Ε αυτο ειναι κοροιδια.....αντεδρασε το σωματειο τους....και τι ειπε δηλαδη το σωματειο;Οτι τα κοκκαλα τους ας πουμε ειναι ποιο γερα και δεν εχουν αναγκη αυτοι;Καλα αυτο το οτι κατεβαινουν για να βαζουν αποσκευες...αυτο κι αν ειναι!!!!!!!Οσο για το παραπανω που ειπες κωνσταντινε...μονο ψιχραιμια δεν εχεις εκεινη την ωρα..το ξερεις καλα αυτο..ειδικα οταν εχουν εκεινο το ωραιο υφακι....τι να πω,καλα τους κανουν αθηνα και θελουν να τους καψουν ζωντανους.Προσωπικα πιστευω οτι ολο αυτο για τον νεο κωδικα κτλ...μαλλον το κρατος κοιταζει να βγαλει τα σπασμενα για διαφορες μιζες,κλεψιες κτλ.και οχι για την προστασια του πολιτη...τον ελληνα δεν τον ποναει και πολυ η τσεπη νομιζω..οσο του να του αφαιρεσεις το διπλωμα κατευθειαν!!!!!!
brz20 - Τρι 19 Ιούν 2007, 00:10:10
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα μερικοι ειναι για ξυλο αλλοι παλι κανουν απλα και μονο τη δουλεια τους χωρις να δεινουν δικαιωματα.
Εχω γνωρισει και τετοιους αστυνομικους αλλα εχω γνωρισει και διαφορους που το παιζουν μαγκες.Και περισσοτερο ειναι οι νεοι γιατι τους τραβανε πολλες πλησεις μεχρι να βγουνε.Μετα απο χρονια καταλαβαινουν(αν το καταλαβουν)οτι δεν αξιζει να πορωνεσε με την δουλεια σου και ηρεμουν.
Εκεινη την ωρα σου ειπα πρεπει να εχεις ψυχραιμια αλλα και παλι εγω δεν ειμαι το καταλληλο ατομο να σου πω γι'αυτην γιατι την χανω ευκολα σε τετοια θεματα.
volvos - Τρι 19 Ιούν 2007, 10:37:06
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα μηπως μας αξιζει?

διαβασα 4τ οτι μετα απο το πρωτο διαστημα εφαρμογης
η 2η και 3η συχνοτερη κληση ειναι κρανος και ζωνη!!!!!!!!!!!!!!!1
ημαρτον
MEMsound - Τρι 19 Ιούν 2007, 11:26:17
Θέμα δημοσίευσης:
οτι μας χρειάζεται είναι γεγονός...
εγώ περιμένω τα 1α στατιστικά
και επίσης τα στατιστικά μετά από 1 χρόνο

η 1η ποια είναι?
brz20 - Τρι 19 Ιούν 2007, 13:56:39
Θέμα δημοσίευσης:
Σε λιγο θα δευσμεονται και σπιτια απο τους ανεγκεφαλους αν δεν βαλουν μυαλο.
DimiP - Τρι 19 Ιούν 2007, 21:16:50
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

τι σας χαλάει εσάς?

ΔΕΝ εχουν ΚΑΝΕΝΑ δικιο γιατι απλα δεν μπαινοβγαινουν απο το Ταξι.
αραχνες πιανει ο κωλος τους εκει μεσα!
ουτε σε βοηθουν με τις βαλιτσες, παρα σου ανοιγουν το πορτμπαγκαζ απο τη θεση του οδηγου οταν ! εχει κουμπι που ανοιγει απο μεσα, ουτε βοηθουν ατομα με αναγκη π.χ. ηλικιωμενους, γυναικες με μωρα στην αγκαλια, ατομα με τσαντες στα χερια!

ποτε ειδες τελευταια φορα ταξιτζη να εξυπηρετει τον πελατη βγαινοντας απο το ταξι ;;
εγω ουτε που θυμαμαι.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΑΡΑ με ελαχιστότατες εξαιρεσεις.

οποτε δεν δικαιουνται να προφασιζονται τετοια επιχειρηματα !!
vinman - Τρι 19 Ιούν 2007, 21:22:34
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

ουτε σε βοηθουν με τις βαλιτσες, παρα σου ανοιγουν το πορτμπαγκαζ απο τη θεση του οδηγου οταν ! εχει κουμπι που ανοιγει απο μεσα, ουτε βοηθουν ατομα με αναγκη π.χ. ηλικιωμενους, γυναικες με μωρα στην αγκαλια, ατομα με τσαντες στα χερια!

ποτε ειδες τελευταια φορα ταξιτζη να εξυπηρετει τον πελατη βγαινοντας απο το ταξι ;;
εγω ουτε που θυμαμαι.

...συμφωνώ απόλυτα...
MEMsound - Τρι 19 Ιούν 2007, 21:29:23
Θέμα δημοσίευσης:
μου είναι παντελώς αδιάφορο το τι κάνουν οι ταξιτζήδες...
θεωρώ αυτονόητο κάποιος να φοράει την ζώνη / κράνος του
αλλά επειδή είμαστε ξεχασιάρηδες κάποιος πρέπει να μας προστατεψει...
τα λεφτά που ίσως χάσουμε όταν μας γράψουν τα σκεφτόμαστε/λογαριάζουμε/θυμόμαστε πιο πολύ από την ζωή μας...
αν οι ταρίφες είναι τοσο λαλάκες που συνηδειτά προτιμούν να διακινδυνέυουν συστηματικά την ζωή τους (τόσες ώρες στο τιμόνι) και ηθελημένα να μην φορούν ζώνη "ας κόψουν το λαιμό τους"
εμένα προσωπικά στα @@ μου...

για τους λοιπούς επιβαίνοντες "πελάτες" στο ταξί τι ισχύει άραγε?
sod - Τρι 19 Ιούν 2007, 23:52:52
Θέμα δημοσίευσης:
Πρεπει να φορανε την ζωνη τουs κανονικα,ακομα και οι πισω επιβατεs οπωs και στα αυτοκινητα μαs!!!Εχω ρωτησει τροχονομο απο τα μπλοκα μπροστα στη δουλεια!!!!
brz20 - Τετ 20 Ιούν 2007, 00:10:29
Θέμα δημοσίευσης:
Για τους αλλους ισχυει οπως λεει και ο Βασιλης οτι ισχυει και στα αλλα αμαξια.
Παιδια ειναι στον ανθρωπο.
Το τσουβαλιασμα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει εστω και αν ειναι 2%.
Σε ολες τις δουλειες υπαρχουν ανθρωποι καλοι και ανθρωποι κακοι.
Απλα βλεπουμε,κρινουμε και τσουβαλιαζουμε τους αστυνομικους τους οδηγους φορτηγων και τους ταριφες γιατι ειναι σε συνεχη εκθεση.
Στα ξερα καιγονται και τα χλωρα.
Δεν πρεπει να γινετε.
Εξαλλου δεν το καταλαβαινω.Τι σας πειραζει που δεν φορανε ζωνη?
Εγω θα σωθω παντως.Αυτοι?
COOL ALEXIS - Τετ 20 Ιούν 2007, 07:20:59
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
DimiP έγραψε:

εγω ουτε που θυμαμαι.

...συμφωνώ απόλυτα...

Το παραδέχονται και οι ίδιοι άλλωστε Wink
volvos - Τετ 20 Ιούν 2007, 07:37:15
Θέμα δημοσίευσης:
αν διαβασα καλα οι ζωνες δεν ειναι υποχρεωτικες σε ταξιτζηδες μεσα στο μικορ δακτυλιο..απο εκει και εξω ειναι υποχρεωμενοι να φορανε...δηλαδη αν δεις ταριφα κηφισιας και αττικη οδο χωρις ζωνη τρωει κανονικα κλιση...τωρα ποιος θα τη ριξει ειναι αλλο θεμα.
o-400 - Τετ 20 Ιούν 2007, 14:43:01
Θέμα δημοσίευσης: ..................................
Παιδια ξερετε πολυ καλα οτι γενικα σε συγκεκριμενες ομαδες πολιτων οπως οι ταξιτζηδες,τοπικους φορεις,υπουργους...γενικα μεγαλα κεφαλια...υπαρχει αγραφος νομος που λεει....<<δεν>>ας κανουν τα απιστευτα στον δρομο,ετσι δεν ειναι;Ο κοσμος τσατιζετε και τους βριζει τους μπατσους..γιατι δεν γινετε να λες..ο νομος ειναι νομος αλλα καποιους δεν τους πιανει!!!!!!Δεν λεω οτι σε καποια εχουν αδικο.Θελεις να με προστατεψεις ετσι;για αυτο και με γραφεις,σωστα;η ειναι κακο που εχω grN εξατμιση γιατι κανω θορυβο,δεκτο.Λοιπον ποιο ειναι ποιο κακο;εγω με την εξατμιση η οτι δεν υπαρχει κτεο ας πουμε εδω και κυκλοφορει στους δρομους το καθε ριμαδι θετωντας σε κινδυνο ολους μας;εχουν συμβει κατα καιρους ατυχηματα εδω επειδη ας πουμε δεν επιασαν τα φρενα...την περασμενη εβδομαδα <<εφυγε>>ετσι ενα παλικαρι 17 χρονων...επειδη δεν επιασαν τα φρενα απο μια μοτοσυκλετα τρικικλη.ξερετε τι γυρισαν και ειπαν ολοι;ο μικρος θα σωζονταν εαν φορουσε κρανος...τι φταιει ποιο πολυ;το οτι δεν φορουσε κρανος...η το οτι αφηνουν ακομη και τωρα να κυκλοφορουν αυτα τα ριμαδια;Ο καθε παππους που ειναι με το ενα ποδι στον ταφο και δεν ξερει που πανε τα τεσσερα;επειδη κυκλοφορω και με μηχανη το ζω καθημερινα..μονο στον κωλο ματια δεν εχω βγαλει...εχει τυχει πολλες φορες και δεν ειμαι υπερβολικος για αυτο που λεω ...οτι πολλες φορες ο χ ψ παππους ΟΥΤΕ καν με ειδε οτι ημουν και εγω στον δρομο!!!!!!!πολλα δε περιστατικα λαμβανουν χωρα μπροστα στους μπατσους.Και το καλυτερο ολων;;;;;;;;;;το παιζουν και καμακια τωρα....αν δουν κοπελα στο αμαξι ερχονται και το παιζουν <<ροκαβλον>>,ηρθα ...γεια σας ειμαι ο μαμιας της γειτονιας σας...ειμαι που ειμαι αλλεργικος στους μπατσους...ειλικρινα παρακαλαω να μου κατσει ενα τετοιο σκηνικο...να που κατι για την κοπελα μου...να κατεβεις απο το αμαξι και να τον κανεις...λαμπαδα!!συγνωμη αν εγινα κουραστικος αλλα δεν αλλαζω γνωμη..ολοι α@@@@@@α ειναι για αυτο και στα μπλοκα πανε δυο δυο.....χιχιιχιχιχιχιιχιχι
DimiP - Τετ 20 Ιούν 2007, 17:16:24
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
αν διαβασα καλα οι ζωνες δεν ειναι υποχρεωτικες σε ταξιτζηδες μεσα στο μικορ δακτυλιο..απο εκει και εξω ειναι υποχρεωμενοι να φορανε...δηλαδη αν δεις ταριφα κηφισιας και αττικη οδο χωρις ζωνη τρωει κανονικα κλιση...τωρα ποιος θα τη ριξει ειναι αλλο θεμα.

δεν ξερω αν ειναι οντως ετσι για τους ταξιτζηδες και τη ζωνη σε μικρο δακτυλιο και εξω απο αυτον αλλα εαν ειναι ετσι ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ !!!
τι σημαινει δηλ. οτι ειναι στο μικρο δακτυλιο;
εκει δεν γινονται ατυχηματα ;;

οπως φωναζει (αλλα ποιος τον ακουει;) και ο Σταθακης τα περισσοτερα ατυχηματα στατιστικα γινονται στις γειτονιες και τις πολεις και πολυ λιγοτερα στους εθνικους δρομους και τις μεγαλες λεωφορους.

τη ζωνη η τη φορας ή δεν τη φορας !
ή τη φορανε ολοι ή κανενας !
brz20 - Πεμ 21 Ιούν 2007, 00:00:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ακομα δεν καταλαβατε οτι ζουμε στην χωρα του παραλογου?
Στον μικρο δακτυλιο δεν γινονται ατυχηματα.
Δεν το ξερετε?
Να το μαθετε τωρα.
Στον μικρο δακτυλιο δεν γινονται ατυχηματα λοιπον.
Επισης να μαθετε οτι στην Ελλαδα παντα φταινε οι οδηγοι και ποτε οι συνθηκες του δρομου.
Μια λακουβα ας πουμε.Ενα χαρτοκουτο στην μεση του δρομου.Ενα κλαδι μεγαλου μεγεθους.Ενας παπους βρε αδερφε που βγηκε βολτα με το ταρταλο του.
Τιποτα απο αυτα δεν φταιει.Για ολα φταιμε εμεις οι μαλ**ες?.
Γιατι οταν ο Ελληνας παει στο εξωτερικο ειναι τυπος σωστος?
Εχετε σκεφτει ποτε?
Γιατι πρωτον υπαρχουν νομοι που εφαρμοζονται για ολους και δεν υπαρχουν εξαιρεσεις για ανηψια,θειους,κουμπαρους και τετοια και δευτερον οι εξετασεις ειναι εξετασεις και οχι κουβεντουλα με τον δασκαλο για που πηγαμε το σ/κ για ψαρεμα.
Κυβερνιτικα στελεχοι μπορουν να πανε με οσα θελουν και μαλιστα με το "πρασινο φως" της ιδιας της αστυνομιας που τον συνοδευει πολλες φορες.
Γιατι?
Τι προσφερουν αυτοι σε αυτον τον τοπο?Την κλεψια και την λαμογια?
Δεν ειμαστε το ιδιο?
Ε αφου ολοι ειμαστε πολιτες αυτης της χωρας πρεπει να παμε με το γραμμα του νομου ολοι.
Η αστυνομια πλεον εχει γινει οργανο συγκεκριμενων ανθρωπων.Ολοι οι αλλοι τρωνε ξυλο και προστατευονται μονοι τους
Οταν σου γραφουν την κληση και σου λενε την φραση "Δικαιο εχετε,και εγω το ιδιο θα εκανα" μου ερχετε να τους πλακωσω στις γρηγορες.
Οχι γιατι θα εκαναν το ιδιο αλλα γιατι με το που τους επιαναν θα εδειχναν ταυτοτητα και θα την εκαναν με ελαφρα.
Βαρεθηκα πια τις μαγκιες και την ψευτο-εξουσια τους.
Pugobios - Πεμ 21 Ιούν 2007, 11:31:55
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά χθές έμεινα μαλ**ας Shocked 6 ζητάδες ήρθαν στο χωριό μου και ξεσκίζανε κόσμο δν γράφανε απλώς Shocked Μηχανάκια θες αυτοκήνιτα κανείς δν ξέφευγε.Γράψανε ένα φιλαράκι για ζώνη 700 ευρό Shocked Και φεύγοντας περάσανε απο διπλανά χωριά και κηνυγούσανε παιδιά με παπάκια. Shocked Μιλάμε τρελή καταδίωξη μέσα στα στενά κι εγώ να είμαι στην πλατεία κ τα βλέπω ζητάδες να πηγαινοέρχοντε κ να λένε απο εδώ πείγαν όχι απο εκεί πήγαν Laughing Τελικά τα παιδιά μπείκαν σε μια αποθήκη και τη γλείτωσαν Laughing Ελπίζω να τελειώσουν γρήγωρα αυτα γιατι δν νομίζω ότι θα το ανεχτεί για πολύ ο κόσμος Rolling eyes
cipher - Πεμ 21 Ιούν 2007, 11:44:43
Θέμα δημοσίευσης:
Pugobios έγραψε:
Γράψανε ένα φιλαράκι για ζώνη 700 ευρό Shocked

Shocked
Δεν είναι 350 για ζώνη; Αυτήν την εντύπωση είχα... Όπως και για κράνος...
Εκτός αν τον γράψανε και για το ότι δε φόραγε ζώνη στο παντελόνι του... Ha Ha
brz20 - Πεμ 21 Ιούν 2007, 13:27:06
Θέμα δημοσίευσης:
350 αν το πληρωσεις εντως 10 ημερων.

Που να παρουν και ποσοστα απο τις κλησεις ετσι.
Τοτε θα μας ξεσκισουν τελειως.
Και τον ποιον νομοτυπο κατι θα του βρησκουν.
DimiP - Πεμ 21 Ιούν 2007, 18:25:36
Θέμα δημοσίευσης:
καλα σημερα στη Θηβων (λεωφόρος υποτιθεται οτι ειναι) στο υψος του village , μπατσος με παντελονι και φανελακι (σαν ειδ.φρουρος ενα πραμα) χωρις καπελο, διακριτικα και αλλα τεινα, μεσ τη μεση του δρομου κανει νοημα σε 2 μηχανακια να κανουν δεξια γιατι δεν ειχα κρανος οι οδηγοι !!!!

το γελοιο της υποθεσης ειναι πως δεν υπηρχε μπλοκο,περιπολικο ή ο,τι αλλο ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ μεστη μεση του δρομου (για να μην ξεφευγουν οσοι οδηγουν αριστερα) !!!!

ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

Pugobios - Πεμ 21 Ιούν 2007, 18:34:09
Θέμα δημοσίευσης:
Εδω πλακώσανε στο ξύλο 2 άτομα 4 ασφαλήτες με πολιτικά επειδή δν σταμάτησαν στο σήμα τους τι μου λες τωρα Wink
Συγχαρητήρια στο Ελληνικό κράτος (κράτος λέμε τώρα) και ακομα πιο πολύ στην Ελληνική αστυνομία Clapping Τζάμπα μάγκες είναι και πραγματικά εύχομε να το συνεχήσουν λιγο ακόμα και θα φάνε το ξύλο της χρονιάς τους Clapping
Giannis307 - Πεμ 21 Ιούν 2007, 21:11:09
Θέμα δημοσίευσης:
Εμαθα απο φιλο αστυνομο οτι εχοιυν εντολη (ατυπα) να φερνουν τουλαχιστον 20 κλησεις την ημερα!!Οποτε λογικο να τρελαινονται να γραφουν!
pygolabida - Πεμ 21 Ιούν 2007, 22:37:15
Θέμα δημοσίευσης:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
brz20 - Παρ 22 Ιούν 2007, 00:35:34
Θέμα δημοσίευσης:
Μακαρι να πετυχω καποτε εναν μπατσο και να ειναι μονος του.
Θελω πολυ να μου κανει και τον τσαμπουκα.
Ε πως ειχε πιασει κοποτε ο Μανωλας τον Νινιαδη και τον σηκωσε σαν το κουνελι απο το χορτο?Ετσι θα τον πιασω και εγω.
Μονο αυτο λεω.
Εντομεταξυ μια λεπτομερια που καποιοι ισως δεν γνωριζετε.
Ενστολο σε κανει το καπελο που φερει το εθνοσημο και τιποτα παραπανω.
Αυτο το εχω μαθει και απο την κοπελια μου τωρα προσφατα και απο τον πατερα μου παλιοτερα που μου το ειχε πει.
Γενικα ειμαι υπερ ολων των μετρων για την προστασια ολων των σκεπτομενων και σοβαρων οδηγων αλλα να μην μεινουν μονο σε αυτα τα μετρα.
Να λαβουν και αλλα μετρα.
Μετρα οπως το στρωσημο καλυτερης ασφαλτου και δημιουργιας ενως εθνικου δικτυου Ευρωπαικων προδιαγραφων.
Και αυτο κατα των ατυχηματων ειναι.
Μην την θυμομαστε οποτε μας συμφερει την Ευρωπη.Μονο δηλαδη οταν ειναι να τα αρπαξουμε απο τον λαο.Να την θυμομαστε και οταν ειναι να δωσουμε στον λαο.Ετσι?
Να τα λεμε ολα.
Pugobios - Παρ 22 Ιούν 2007, 00:49:26
Θέμα δημοσίευσης:
Προβλέπω οτι απο εδώ και μπρός θα κυκλοφορούμε 4 μεσα στα αυτοκήνιτα Laughing Και όποτε βλέπουμε μπάτσο θα τον κάνουμε μαύρο Laughing έτσι για το γα**το Laughing
pygolabida - Παρ 22 Ιούν 2007, 14:08:39
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
...Ε πως ειχε πιασει κοποτε ο Μανωλας τον Νινιαδη και τον σηκωσε σαν το κουνελι απο το χορτο?

Το θυμάμαι αυτό!! Μόνο που τον είχε πετάξει στο χόρτο σαν κουνέλι.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=In_sJ3icyHo
SnakeMJK - Παρ 22 Ιούν 2007, 14:30:26
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
brz20 έγραψε:
...Ε πως ειχε πιασει κοποτε ο Μανωλας τον Νινιαδη και τον σηκωσε σαν το κουνελι απο το χορτο?

Το θυμάμαι αυτό!! Μόνο που τον είχε πετάξει στο χόρτο σαν κουνέλι.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ο jole με μπούκλες..... Razz Razz Razz
DimiP - Παρ 22 Ιούν 2007, 14:52:58
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
brz20 έγραψε:

καλα μην τα παραλεμε!
δεν τον πεταξε κατω.
μολις τον βουτηξε ο Νινιαδης απλα βουτηξε επισης!!! Laughing
brz20 - Παρ 22 Ιούν 2007, 22:40:38
Θέμα δημοσίευσης:
Οπως και να ηταν η σκηνη αυτη μου εχει μεινει.
Πολλα γελια.
Gr@lly - Σαβ 23 Ιούν 2007, 00:21:10
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη δεν θέλω να ανοίξω άλλο τοπικ απλα δειτε αυτό....

http://www.youtube.com/watch?v=q13MfYkfywo

και αυτο...

http://www.youtube.com/watch?v=knWtQz2_hDo

Εναν μόνο θέλω.......................
brz20 - Σαβ 23 Ιούν 2007, 02:28:24
Θέμα δημοσίευσης:
Οσο τα βλεπω μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.
Αλλα ρε παιδια δεν περιμενω και κατι καλυτερο.
Τετοια πληση εγκεφαλου που τους κανουν μεσα στις σχολες τους αυτα εχουν σαν συνεπεια.
Εδω στο Ρεθυμνο ειχε ερθει καποιος 2ετης να μου πουλησει μαγκια και να μου την πει γιατι πηγα και παρκαρα το αμαξι εξω απο την σχολη.
Με υφος ετσι δεν ειπα σας παρακαλω δεν επιτρεπετε εδω και τετοια.
Οποτε του λεω απλα και ομορφα να ερθει εξω απο την μπαρα και να μου τα ξαναπει ακομα μια φορα.
Θα τον εβαζα να μου φουσκωσει τα λαστιχα μα την παναγια.
Καλως ή κακως η πλεοψηφια των παιδιων που πανε στην αστυνομια και στον στρατο ειναι παιδια που ειχαν κλειστει στον εαυτο τους.
Σιγουρα ηταν του κλοτσου και του μπατσου στο σχολειο.Αν κρινω τουλαχιστον απο τα παιδια που ειμασταν μαζι και πηγαν αστυνομια ηταν ολα για σφαλιαρες.
Ε μετα βρησκουν εξουσια και σου λεει "ετσι με κανατε εσεις τοτε?Ετσι θα σας κανω και εγω τωρα".
Τοσο απλα ειναι τα πραγματα.Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν και σωστοι αλλα που να τους βρεις.Και βασικα πως να τους πιστεψεις με αυτα που κανουν καποιοι καλοι συναδελφοι τους.
Ο κοσμος δεν εμπιστευετε.
Giannis307 - Σαβ 23 Ιούν 2007, 14:27:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ολοι καλοι ειναι μεχρι να τους κανουν μαλ**ες? εκει μεσα...Η εηξουσια διαφθειρει...............ΤΕΛΟΣ!!!!

Αλλα γενικα τους αξιζει να γινουν ρομπες παντου σολο τον κοσμο!!!Γιατι ειναι!
tsosmoulis - Σαβ 23 Ιούν 2007, 21:04:49
Θέμα δημοσίευσης:
όλα καλά τον εγκαινίασα τον νέο ΚΟΚ.
200 ευρά λόγω μη συνετής οδήγησης...βασικά φορούσα ζώνη και χαλάστηκε ο κύριος...5 λεπτά έψαχνε στο τεφτέρι για τί πράγμα να με γράψει.
σε καλή μεριά Laughing Cool
brz20 - Σαβ 23 Ιούν 2007, 23:14:30
Θέμα δημοσίευσης:
Τι σημαινει μη συνετη οδηγηση?
Δεν το καταλαβα.Τι εκανες στον δρομο δηλαδη.
Καλα ακουστε ενα τρελο.
Τον αλλον τον εγραψαν γιατι δεν φορουσε ζωνη αλλα φορουσε.
Σας μπερδεψα ε?
Λοιπον ο ανθρωπος σταματα και του λεει ο μπατσος "κυριε πρεπει να σας γραψω για ζωνη."
"Μα την φοραω οπως βλεπετε" του απαντα αυτος.
Και τι του λεει ο θεος.
"Ξερετε πριν σας σταματησουμε κανατε μια στραβωτιμονια στον δρομο και συμπερανα οτι πηγατε να την φορεσε τοτε.Αρα δεν την φορουσατε"

Καλο ετσι.Σε λιγο αν δεν την εχεις φορεσει μεσα σε 10 δευτερολεπτα απο την στιγμη που μπεις στο αμαξι στο πρωτο μπλοκο την εχεις αρπαξει την κληση σου.
Αυτα ειναι τα οραια.
Road_Runner - Κυρ 24 Ιούν 2007, 00:14:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ασχετο το αν ηταν παραλογο αυτο που ειπε ο αστυνομικος, την ζωνη την φορας με το που μπεις στο αμάξι. Πριν καν βαλεις μπρος. Οχι οποτε και αν το θυμηθεις....
brz20 - Κυρ 24 Ιούν 2007, 01:07:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ρε συ αλλα η κληση παει συμφωνα με αυτο που βλεπει.
Οχι συμφωνα με αυτο που ηταν πριν 5 λεπτα.
Αν σε δει με ζωνη λοιπον δεν σε γραφει γιατι εκανες στραβωτιμονια αρα προσπαθουσες να την φορεσεις.
Ημαρτον.
Καλυτερα πες οτι θελω να σε γραψω γιατι ετσι μου εχουν πει και μην λες παπαριες.
Τις πουστιες να τις κανουν εκει που τους περνει(σε συναδελφους πχ που λογο μυαλου κοτας δεν θα τους παρουν και χαμπαρι)και οχι σε εμας που στο κατω κατω τις γραφης τους πληρωνουμε.
Δεν θα σηκωθουν τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι γιατι αυτοι χωρις εμας δεν κανουν.
DimiP - Κυρ 24 Ιούν 2007, 09:00:17
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Ασχετο το αν ηταν παραλογο αυτο που ειπε ο αστυνομικος, την ζωνη την φορας με το που μπεις στο αμάξι. Πριν καν βαλεις μπρος. Οχι οποτε και αν το θυμηθεις....

και πως το αποδεικνυει αυτο το οργανο ;
οτι δηλ. τη φορεσες πριν / μετα / σε λιγο ;

ενταξει θα τρελαθουμε εντελως.

ΥΠΟΜΟΝΗ !!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!!!
Miltellas - Κυρ 24 Ιούν 2007, 11:16:08
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:

Τις πουστιες να τις κανουν εκει που τους περνει(σε συναδελφους πχ που λογο μυαλου κοτας δεν θα τους παρουν και χαμπαρι)και οχι σε εμας που στο κατω κατω τις γραφης τους πληρωνουμε.
Δεν θα σηκωθουν τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι γιατι αυτοι χωρις εμας δεν κανουν.

Ναι αλλά αυτό δεν το έχουν σκεφτεί, ούτε τους το έχουν πει, ούτε παρόμοιες εντολές έχουν. Και εντολές του τύπου "Να σέβεστε τους πολίτες και μέχρι την λήξη της βάρδιας θέλω 20 κλήσεις από τον καθένα σας" σίγουρα δεν περνάνε σε κανέναν αστυνομικό το μήνυμα του σεβασμού προς τον πολίτη αλλά το μήνυμα του σεβασμού προς το... θύμα τους.
Όποιος σκέφτεται ότι ο αστυνομικός πληρώνεται από τους πολίτες άρα οφείλει να τους σέβεται σε κάθε είδους επικοινωνία μαζί τους είναι επικίνδυνος για την δημόσια τάξη. ¶ρα είσαι επικίνδυνος, κι επειδή το forum παρακολουθείται, θα συλληφθείς σύντομα ευθύς αμέσως μόλις συνταχθεί το κατηγορητήριο σύμφωνο με όσα έχεις γράψει κατά καιρούς.
Δεν έχεις γράψει τίποτα κακό; Νομίζεις... Δημοκρατία έχουμε, έτσι και η αστυνομία έχει λόγους να σε συλλάβει για να προστατέψει την δημοκρατία από τις ιδέες σου. Θα καταδικαστείς λόγω ψυχοπνευματικών προβλημάτων σε περιορισμό και θα πας σε κέντρο ψυχοπνευματικής αποκατάστασης όπου αφού υποβληθείς σε σβήσιμο μνήμης μέσω κάποιου εξελιγμένου είδους σύντομου ηλεκτροσόκ, θα υποβληθείς και σε ένα εξελιγμένο είδος λοβοτομής*, κι έτσι θα επανέλθεις στην κοινωνία ευτυχισμένος πλέον για την σύγχρονη δημοκρατία που απολαμβάνεις. Θα είσαι τόσο βελτιωμένος ψυχοπνευματικά που όλοι τριγύρω σου θα εκπλαγούν από την βελτίωση και έτσι θα αποτελέσεις ένα ακόμη τρανταχτό παράδειγμα προς όλους ώστε να βοηθούν με όλες τους τις δυνάμεις για την αιώνια ευημερία της καλύτερης Δημοκρατίας που έχει υπάρξει ποτέ.

Κάποτε χρειαζόταν ο Όργουελ για να τα γράψει αυτά και να ξυπνήσει (ή μάλλον να προετοιμάσει) τον κόσμο. Στο μέλλον όλα αυτά δύναται να είναι μία καθημερινή πραγματικότητα. Η περίοδος της χούντας πιστεύω ότι έχει ήδη περάσει στις ρομαντικές περιόδους μίας αναπτυσσόμενης Ελλάδας (αμέσως πριν την κάθετη πτώση). Και δεν θα μπορεί να πει κανείς τίποτα αφού τις σύγχρονες κυβερνήσεις ΕΜΕΙΣ τις ψηφίζουμε.

* Διακοπή επικοινωνίας συνειδητού-ασυνείδητου ή ψυχής-πνεύματος κατ'άλλους αρκετά φιλοσοφημένους που δεν τρώνε το υποχθόνιο παραμύθι της σύγχρονης ψυχολογίας (ως επιστήμης) ότι ψυχή και πνεύμα είναι το ίδιο, δηλ. ότι όλα είναι από το μυαλό άρα αντιμετωπίζουμε το μυαλό και διορθώνουμε τα πάντα.
Giannis307 - Κυρ 24 Ιούν 2007, 11:54:52
Θέμα δημοσίευσης:
Σε καλη μερια βρε.... Laughing Wink Laughing Laughing
DimiP - Κυρ 24 Ιούν 2007, 14:19:36
Θέμα δημοσίευσης:
..
DimiP - Κυρ 24 Ιούν 2007, 14:20:18
Θέμα δημοσίευσης:
εφτασε στο mail μου το ακολουθο μυνημα (email) το οποιο και δεν ξερω αν ειναι αληθινο-για spam ή fake (ψευτικο που το γραψε καποιος ετσι για πλακα) μου κανει αλλα το παραθετω:

-μιλαει αυτος που εστειλε το email-

/////////////////////////

Ότι σας γράφω ισχύει νομικά. Και εγώ σε δημοτική αστυνομία είμαι (άλλα ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ δημοτικό υπάλληλο και όχι μπάτσο).
ΟΙ κλήσεις της δημοτικής δεν πάνε πουθενά.... η εφορία δεν τις δέχεται γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία του οδηγού (άρα όταν κάποιος κάνει μια παράβαση και το όχημα είναι για παράδειγμα κάποιου συγγενή του ποιος θα τιμωρηθεί ο ιδιοκτήτης? η ο οδηγός?
Ακόμα αν μπορούσε ο δήμος να τα πάρει μέσω εφορίας νομίζετε θα έστελνε επιστολές στα σπίτια για οφειλή και ότι θα πάνε εφορία?
Μην τσιμπάτε.....Γι αυτό παίρνουν πινακίδες για να αναγκάζεται ο κόσμος να πληρώσει.....
Οι μόνες κλήσεις που πρέπει να πληρώνονται (η να πηγαίνεις στο δικαστήριο) είναι αυτές της αστυνομίας που στο τέλος γράφουν δικάσιμη την... μέρα Η Δημοτική αστυνομία δημιουργήθηκε από τους δημάρχους για να κονομάμε οι δήμοι......(δεν κοιτάνε πρώτα να φτιάξουν γκαράζ ενώ αφήνουν να χτιζονται μεγάλες πολυκατοικίες με λίγες θέσεις για γκαράζ!!
Η ελεγχόμενη στάθμευση έχει βγει παράνομη από Δικαστήρια αφού πληρώνεις για το λόγο αυτό τέλη κυκλοφορίας Λύσεις: πιο απλοί δεν πληρώνεται τις κλήσεις (εμένα μου έστειλαν 2η ειδοποίηση μετά από 12 χρόνια!!!)
Στα IX βάζετε τα νούμερα μέσα από το παρμπρίζ ώστε να φαίνονται αλλά να μην μπορούν να τα πάρουν Αν σας πάρουν τις πινακίδες πηγαίνετε και δηλώστε κλοπή πινακίδων στην αστυνομία πάρτε χαρτί και βγάλτε καινούργιες στο υπουργείο. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ παρακαλώ διαδώστε αυτό το post.Ας βρουν τα λαμόγια δήμαρχοι άλλο τρόπο να γεμίσουν τα ταμεία τους

//////////////////////////////////////////////

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: δεν ξερω αν ισχυει οτιδηποτε απο αυτα ! οποτε μη τα <<δεσετε>>

υπαρχουν ομως και αληθειες μεσα στο μυνημα οπως οτι : οι ειδοποιησεις ερχονται χροοονια μετα ....
Giannis307 - Κυρ 24 Ιούν 2007, 18:20:12
Θέμα δημοσίευσης:
Λεει οντως πολλες αληθειες...Αλλα αποκλειεται να μην υπαρχουν καποιες δικλειδες ασφαλειας,καποιος τροπος να ειναι εξασφαλησμενος ο δημος τελος παντων....

Περαν αυτου οι δημομπατσοι (οσοι εχω συναντησει) την εχουν δει πολυ καπως,και πιστεψτε με λογο δουλειας χρειαζεται πολλες φορες να διπλοπαρκαρω η να σταματησω το φορτηγακι (με αλαρμ παντα) σε σημεια που απαγορευται για να ξεφορτωσω πραγματα,εργαλεια κλπ...

Την τελευταια φορα ηταν την περασμενη τριτη που σταματησα στην επι της ηρωων πολυτεχνειου απεναντι απο το δημαρχειο του πειραια κυριολεκτικα για 10 λεπτα και ενω ημουν πισω και εβγαζα τα πραγματα βλεπω εναν απο δαυτους να πλησιαζει με στυλακι dirty harry και με πολυ ασχημο και αναγωγο τροπο μου λεει "παρτο απο εδω τωρα!" μα λιγη ευγενεια κανει κακο να υπαρχει... τελος παντων του ειπα και γω σε 10 λεπτα φευγω και μολις γυρησα την πλατη μου να παω τα εργαλεια μεσα εκει που δουλευαμε αρχισε να γραφει κληση!!!Και ξαναλεω δεν μιλαω για ι.χ. καποιας κυριας που το παραταει οπως οπως για να παεο για ψωνια αλλα για επαγγελματικο αυτοκινητο...Δεν θα επρεπε να υπαρχει λιγη ανοχη σαυτα τα πραγματα?
brz20 - Δευ 25 Ιούν 2007, 13:27:27
Θέμα δημοσίευσης:
Σας εχουν γραψει ποτε γιατι εχετε τα φωτα αναμενα πριν της μισης ωρας απο την δυση του ηλιου?
Υποθετω πως οχι.
Εμενα μου συνεβει χθες.
Με σταματησαν για εναν τυπικο ελενχο αλλα εφοσον δεν μπορουσαν να μου προσαψουν καμια κατηγορια γιατι ημουν σωστος σε ολα μου,μου κοψαν κληση για τα φωτα.
Μου ειπαν συγκεκριμενα "Γιατι εχεις τα φωτα σου ανοιχτα?"
Και τους απανταω οτι τα φωτα αναβουν αυτοματα απο το αμαξι.Αυτοι γελασαν και μου ειπαν πως αποκλιετε να συμβαινει κατι τετοιο.
Μολις τους το εδειξα οτι εχω το κουμπι στο 0 αλλα αυτο ειναι αναμενο προβληματιστηκαν.
Παρενθεση:Πριν με σταματησουν ειχα περασει κατω απο μια γεφυρα που εχει ελαχιστο φωτισμο σε ενα σημειο.Εκει το αισθητιριο μπερδευετε και ανοιγει τα φωτα.Μετα απο λιγο χρονο και αφου μετρισει παλι τα lux τα κλεινει.
Ε πανω σε αυτο το διαστημα με πιασανε.
Τελος παρεθενσης.
Η κληση σε τιμη ειναι σαν τα προβολακια.Μικρη ζημια αλλα ενιωσα αδικιμενος γιατι δεν ειχα κανει κατι.Δεν υπεγραψα και ετσι παμε μεσω αλλης οδου.
Ξερω οτι μπορει να μου στοιχισει παραπανω αλλα να παραδωθω τοσο ευκολα δεν το κανω.
ultra-one - Δευ 25 Ιούν 2007, 15:01:37
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Σας εχουν γραψει ποτε γιατι εχετε τα φωτα αναμενα πριν της μισης ωρας απο την δυση του ηλιου?
Υποθετω πως οχι.
Εμενα μου συνεβει χθες.

Σήμερα στη δουλειά ένα παιδί έλεγε ότι έγραψαν ένα γνωστό του επειδή το μπουκαλάκι με το Ιώδιο που είχε στο Φαρμακείο είχε λήξει και τον έγραψαν για Φαρμακείο!!!!!!!!!!!!!
Ο άνθρωπος ήταν άψογος σε όλα και βρήκαν αυτό!
Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν ! ! !
Και μετά μας λένε ότι ο νέος "Κ.Ο.Κ." δεν έχει εισπρακτικό χαρακτήρα!!!!! Evil
Κωνσταντίνε έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο στα κανάλια να το πεις μάζι με τον αριθμό του στρουμφ. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι μας αν μας τύχει να μας γράψουν για παράλογο λόγο! Shoot
brz20 - Δευ 25 Ιούν 2007, 15:20:49
Θέμα δημοσίευσης:
Εντομεταξυ να δεις ποσο πισω απο την Ευρωπη ειμαστε.
Στις αναπτυγμενες χωρες μερικα μεγαλα αμαξια εχουν τα λεγομενα φωτα ημερας.
Ειναι,αν τα λεω καλα,λιγο μεγαλυτερα σε ισχυ απο τις ψειρες και μενουν συνεχεια ανοιχτα.
Ενταξει να το φαω οτι εχω φωτα Xenon και μπορει να ενοχλουν(πραγμα που δεν στεκει γιατι την ημερα κανενα φως δεν σε τυφλωνει,ποσο μαλλον τα σωστα ρυμθισμενα)
Να φαω την ασχετοσυνη τους για το αντικειμενο.Δεν ειναι υποχρεομενοι να ξερουν ολες τις παραξενιες των αυτοκινητων.
Αλλα να τους το εξηγω,να τους το διχνω και να μου λενε με το μαλακοστυλ "πλακα μας κανεις" ε δεν ειναι και το καλυτερο.
Απλα θα παμε δικαστικα γιατι χαζος δεν ειμαι.Και δεν ειναι για τα λεφτα.Ειναι για το οτι δεν γουσταρω να με περνανε χαζο.
Απλα τωρα εχω ακομα μια μαρτυρια που λεει ποσο ζωα ειναι μερικοι εκει μεσα.
Baphomet - Δευ 25 Ιούν 2007, 15:35:06
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά, να ζητήσεις και αποζημίωση από τον μπάτσο... ο νόμος λέει οτι είσαι υποχρεωμένος να ανάψεις φώτα μισή ώρα πριν την δύση του ηλίου, όχι οτι απαγορεύεται να τα ανάψεις πιο πριν! ¶σε που πριν λίγους μήνες εξέταζαν το ενδεχόμενο να είναι υποχρεωτικό να τα έχεις όλη μέρα αναμένα και τώρα σε γράφουν γι'αυτό?? κομπλεξάρες μπάτσοι...
Miltellas - Δευ 25 Ιούν 2007, 16:29:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε δεν ακούτε... Θα συλληφθείτε όλοι!! Laughing
DimiP - Δευ 25 Ιούν 2007, 21:27:40
Θέμα δημοσίευσης:
καλα θελω να δω τι θα λενε στα καναλια οταν ο 1ος αγανακτισμενος πλακωσει σο ξυλο κανενα οργανο και τις φαει ολες αυτος για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα ολοιο οι αλλοι μαζι ! με αυτες τις λ@λ@κιες που γραφουν!
α ρε να βρισκοταν ενας "ψωμωμενος" να ριξει καμια σφαλιαρα...

σε λιγο θα μετρανε και τον αερα απο τα λαστιχα προκειμενου να μαζεψουν κανα ευρω Evil Evil Evil Evil Evil Evil
Giannis307 - Δευ 25 Ιούν 2007, 21:45:18
Θέμα δημοσίευσης:
Θυμασαι περσι ενα σκηνικο στη νικαι με τον λεκτικο και τους μπατσους?>
Ειχε βαλει κατω 5!!
Road_Runner - Δευ 25 Ιούν 2007, 21:57:03
Θέμα δημοσίευσης:
Στην υπόλοιπη ευρώπη ειναι υποχρεωτικό τα αυτοκίνητα να έχουν αναμένα τα φώτα μόνο στους αυτοκινητοδρομους. Οι μηχανές είναι υποχρεωτικό πλέον στην ευρώπη όπου και να κινούνται να έχουν αναμένα φώτα. Γιαυτό και τα καινούργια μοντέλα δεν έχουν διακόπτη φωτων....
brz20 - Τρι 26 Ιούν 2007, 00:15:50
Θέμα δημοσίευσης:
Το ειπες κιολας στην ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ.
Εδω ειναι ΕΛΛΑΔΑ.
Εδω τα φωτα δεν πρεπει να ειναι αναμενα ποτε.
Δεν το εχετε διαπιστωσει και μονοι σας.
Τα μηχανακια με τους καγκουρογκομενος πανε χωρις πισω φωτα.
Μαλλον τωρα ειναι και πολυ μοδα να βγαζουν και τα μπροστινα.
Υπαρχουν και αλλοι γελιοι που πανε χωρις φωτα το βραδυ φοβουμενοι μην τους ερθει φουσκωμενος ο λογαρισμος της ΔΕΗ.
Ολα αυτα στην Ελλαδα παντα.
Και τωρα ερχονται καποιοι να μας πουνε γιατι εχω αναμενα τα φωτα την μερα.
Ρε δεν πατε να γα***.Αντι να πιασετε κανεναν που δεν ξερει τι θα πει διακοπτης για τα φωτα πιανουν εμενα?
Εγω τουλαχιστον δεν θα προκαλεσω ατυχημα απο την συμπεριφορα μου ενω καποιος που ερχετε απο απεναντι χωρις τοτε θα σκοτωσει κοσμο.
Δεν θελω να ξανακουσω τιποτα γιατι οτι αλλαγει και να γινει με αυτους ως εκπροσωπους του νομου δεν προκειτε ποτε να κανουμε κατι σωστο.
Ετσι για αντιδραση θα κανεις το αντιθετο.
Την επομενη φορα θα παω μονος μου και θα καψω ολα τα Α.Τ.
Ετσι να γουσταρουμε και λιγο.Επισης αυτον τον παπαρα που επιασαν τωρα με το ξυλο και ολους τους υπολοιπους να τους βασανισουν χειροτερα.
Τους αξιζει τουλαχιστον.
STELIOS - Δευ 09 Ιούλ 2007, 11:29:28
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν τη γλητωσα κ'εγω τη κλησουλα.
Οι καλοι αντρες της τροχαιας Σπαρτης, μου αφησαν ενα ωραιο ροζ καρτ-ποσταλ να τους θυμαμαι στο επομενο ταξηδι νοτια. Προστιμο 50 ευρω (αν πληρωθει μεσα σε 10 μερες) για υπερβαση οριου ταχυτητας: 82χ/ω σε περιοχη των 50. Μου ευχηθικαν και καλο ταξηδι Laughing
crusader - Δευ 09 Ιούλ 2007, 11:34:29
Θέμα δημοσίευσης:
καλορίζικη βρε!! Laughing Laughing

...και μακριά από εμάς!!! φτου φτου Laughing Laughing Laughing
brz20 - Δευ 09 Ιούλ 2007, 15:29:55
Θέμα δημοσίευσης:
Τουλαχιστον ηταν και ευγενικοι.
DimiP - Δευ 09 Ιούλ 2007, 15:48:14
Θέμα δημοσίευσης:
μολις γυρισα απο Καρπενησι,
αλοβητος!! χεχε. Laughing
αν και πριν 1 εβδομαδα περιπου στο υψος του καστρου (πριν την ευθεια)
ειδα πολυ αργα εναν αστυνομικουλη να με σημαδευει με το ρανταροπίστολο, δεν υπηρχαν συνεπειες.
και ημουν και καμια 40ρια πανω απο το οριο Laughing ευτυχως ομως μαλλον εψαχναν για καποιον να πηγαινει με πολλααααα.
στην επιστροφη σημερα ουτε πουλι πετουμενο να μη βρεθει μπροστα τους!
αστυνομικος ουτε για δειγμα.
μια ωραια επιστροφη χωρις παρατραγουδα...

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ και εις αλλα τετοια...
brz20 - Δευ 09 Ιούλ 2007, 16:17:48
Θέμα δημοσίευσης:
1.30 με 2.15 δεν υπαρχει μπατσος εξω ουτε για δειγμα.
Ειναι αλλαγη βαρδιας.
Επισης 9.30 με 10.15 ισχυει το ιδιο.
Pugobios - Δευ 09 Ιούλ 2007, 22:12:24
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν παρασκευή έφυγα απο Σαλόνικα για Αθήνα.Στη διαδρομή δν είδα ούτε ένα μπλόκο ούτε κ στην επιστροφή αλλα είχε αρκετά περιπολικά στον δρόμο ειδικά στα Τέμπη χθές το βράδυ πανικός ανα 2 χιλιόμετρα έβλεπα περιπολικό να περνάει απο την αντίθετη λωρίδα!
Steve - Δευ 09 Ιούλ 2007, 22:37:54
Θέμα δημοσίευσης:
Στα Τέμπη κάθε Σάββατο και Κυριακή θα γίνεται χαμός από αστυνομικούς μέχρι το τέλος του καλοκαιριού (αρχές Σεπτεμβρίου δηλαδή), λόγω του ότι για να πάνε όλοι για μπάνιο, πρέπει να περάσουν από τα Τέμπη για να βγούν στις παραλίες.

Είναι που είναι μια λωρίδα, μπαίνουν και αστυνομικοί στην μέση, και τα κάνουν σαν τα μούτρα τους και χειρότερα.
brz20 - Δευ 09 Ιούλ 2007, 23:39:03
Θέμα δημοσίευσης:
Πες και οτι σταματουνε στην Αγ.Παρασκευη.
Να καταλαβουν ποιοι το δημιουργουνε το προβλημα μεσα στα Τεμπη.
Που καθε φορα που ξεκινουσαμε απο Πλακα καναμε 5 ωρες να περασουμε απο την Λεπτοκαρυα στα Τεμπη και μετα φταναμε σε 15 λεπτα.
Sidobre - Τετ 11 Ιούλ 2007, 12:47:31
Θέμα δημοσίευσης:
Το πρωϊ που έφτασα στην δουλειά μου, παρατήρησα ότι στην οδό Πατησίων αφαιρούσαν πινακίδες έξω από γνωστό SuperMarket. ΟΚ λογικό, αν και κατά την γνώμη μου στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει (χρόνια τώρα) εσοχή όπου παρκάρουν οχήματα χωρίς να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία. Δεν είναι εκεί όμως το ζήτημα. Εντάξει, αφαιρούσαν πινακίδες και δεν δέχονταν καμία αντίρρηση ακόμα και για τους πελάτες του SuperMarket.

Ομως καλό μου όργανο, γιατί εμπρός στα μάτια όλων έκανες διάκριση; Επειδή σου γυάλισαν τα μωράκια; Γιατί ενώ έγραφες το προηγούμενο αυτοκίνητο, έφτασαν να πάρουν το αυτοκινητάκι τους 2 εργαζόμενες κοπέλες (!) και εσύ αντί να τις γράψεις όπως έκανες με όλα τα αυτοκινητάκια με τους φουκαράδες που δεν έβρισκαν να παρκάρουν, θεώρησες λογικό να τις αφήσεις να φύγουν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, για τα μάτια του κόσμου και καλά ζήτησες να δεις τα χαρτιά τους... Ποιά χαρτιά τους όμως δεν μας είπες, γιατί είδα με τα ματάκια μου να πέρνεις την καρτούλα τους! Μήπως ζήτησες να σε πληρώσουν σε είδος για να χαρίσεις την κλήση τους;;

Ο ΚΟΚ δηλαδή δεν ισχύει στην περίπτωσή τους; Επειδή σου γυάλισαν; Επειδή μπορεί να περάσεις καλά το βράδυ; Και ο κάθε φουκαράς είναι ηλίθιος που θα μείνει χωρίς πινακιδούλες επειδή δεν είχε τα ανάλογα προσόντα για να του την χαρίσεις; Μπορεί να καταλήξει όμως έτσι για να πληρώσει την κλήση του, ενώ εσύ θα διασκεδάζεις με τις κοπελίτσες που τους την χάρισες!

Ο Κ.Ο.Κ ισχύει για όλους. Δεν είσαι εσύ αυτός που θα επιλέξει ποιόν θα γράφει και ποιόν όχι σύμφωνα με τις ορεξούλες σου. Η θα τους γράψεις όλους ή κανέναν! Γιατί δεν έχω σε πολύ να μαζευτούμε 5-6 που σε συζητάγαμε και να σε δείξουμε στα κανάλια, ΖΩΟ!

Ghost Dog - Τετ 11 Ιούλ 2007, 12:50:11
Θέμα δημοσίευσης:
Εξω απο το σουπερ μαρκετ του Βασιλοπουλου δεν εγινε Τασο?
Sidobre - Τετ 11 Ιούλ 2007, 12:51:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:

E, εντάξει, έγραψα "Γνωστό SuperMarket" Wink
Ghost Dog - Τετ 11 Ιούλ 2007, 12:59:07
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:

E, εντάξει, έγραψα "Γνωστό SuperMarket" Wink

Γιατι φοβασαι μη θεωρηθει διαφημiση? Razz
Περνουσα το πρωι με το τουτου για να παω σε δουλεια και εβλεπα το σκηνικο,αλλα δεν ηξερα τι ειχε παιχτει... Evil
ΝΤΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!! Puke right
brz20 - Τετ 11 Ιούλ 2007, 13:45:58
Θέμα δημοσίευσης:
Η φωτο ειναι αληθινη?
Το σκηνικο υπαρχει καπου καταγεγραμενο?
Αν ναι τοτε να τους βγαλετε στην φορα.
Ατιμη φαρα ρε παιδια οι μπατσοι.
Με τον καιρο ξεχνανε οτι υπηρετουνε τον νομο και νομιζουν οτι αυτοι ειναι ο νομος.
Εκτος απο χοντρομαλακες ειναι και λιγουρια.
Ετσι κοιτανε να ριξουν γκομενα.Κριμα.
Ειναι να τους λυπασε.Βασικα ειναι για πολλα αυτοι.
Για φτυσημο,για ξυλο για ολα τα καλα του κοσμου.
Giannis307 - Τετ 11 Ιούλ 2007, 13:52:30
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μετα τους φταινε τα φιμε......!!!!!!!!!!!!!+
PHSYBORG - Τετ 11 Ιούλ 2007, 14:52:41
Θέμα δημοσίευσης:
το αμαξι ειναι απο γνωστο στριπτιζαδικο της Αθηνας..αρα λογικο ειναι το στρουμφ να μην την γραψει!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Steve - Τετ 11 Ιούλ 2007, 15:32:43
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ που νόμιζα ότι το "THE EROTIC STAGE OF ATHENS" εκεί πίσω πάνω από το φτερό, είναι μάρκα αλλαντικών... Shocked

Ευχαριστώ ρε filip! Rotfl
melpas1013 - Τετ 11 Ιούλ 2007, 16:24:46
Θέμα δημοσίευσης:
Προσωπικό email έχουν οι Υπουργοί Μεταφορών και Δημόσιας Τάξης?
vinman - Τετ 11 Ιούλ 2007, 16:46:48
Θέμα δημοσίευσης:
melpas1013 έγραψε:

...και βέβαια έχουν.....''Koukouroukou@Asxetoi.gr''
ultra-one - Τετ 11 Ιούλ 2007, 16:57:37
Θέμα δημοσίευσης:
melpas1013 έγραψε:

Πιστεύω αν τα βγάζατε στην τηλεόραση θα ήταν η καλύτερη λύση!!!!

Θα το έβλεπαν πολλοί και θα γινόταν σάλος. Χώρια που θα δίνατε ιδέες και στον υπόλοιπο κόσμο να βγάζει παρόμοια περιστατικά στη φόρα. Twisted evil
DimiP - Τετ 11 Ιούλ 2007, 22:19:56
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Το πρωϊ που έφτασα στην δουλειά μου, παρατήρησα ότι στην οδό Πατησίων αφαιρούσαν πινακίδες έξω από γνωστό SuperMarket. ΟΚ λογικό, αν και κατά την γνώμη μου στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει (χρόνια τώρα) εσοχή όπου παρκάρουν οχήματα χωρίς να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία. Δεν είναι εκεί όμως το ζήτημα. Εντάξει, αφαιρούσαν πινακίδες και δεν δέχονταν καμία αντίρρηση ακόμα και για τους πελάτες του SuperMarket.

Ομως καλό μου όργανο, γιατί εμπρός στα μάτια όλων έκανες διάκριση; Επειδή σου γυάλισαν τα μωράκια; Γιατί ενώ έγραφες το προηγούμενο αυτοκίνητο, έφτασαν να πάρουν το αυτοκινητάκι τους 2 εργαζόμενες κοπέλες (!) και εσύ αντί να τις γράψεις όπως έκανες με όλα τα αυτοκινητάκια με τους φουκαράδες που δεν έβρισκαν να παρκάρουν, θεώρησες λογικό να τις αφήσεις να φύγουν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, για τα μάτια του κόσμου και καλά ζήτησες να δεις τα χαρτιά τους... Ποιά χαρτιά τους όμως δεν μας είπες, γιατί είδα με τα ματάκια μου να πέρνεις την καρτούλα τους! Μήπως ζήτησες να σε πληρώσουν σε είδος για να χαρίσεις την κλήση τους;;

Ο ΚΟΚ δηλαδή δεν ισχύει στην περίπτωσή τους; Επειδή σου γυάλισαν; Επειδή μπορεί να περάσεις καλά το βράδυ; Και ο κάθε φουκαράς είναι ηλίθιος που θα μείνει χωρίς πινακιδούλες επειδή δεν είχε τα ανάλογα προσόντα για να του την χαρίσεις; Μπορεί να καταλήξει όμως έτσι για να πληρώσει την κλήση του, ενώ εσύ θα διασκεδάζεις με τις κοπελίτσες που τους την χάρισες!

Ο Κ.Ο.Κ ισχύει για όλους. Δεν είσαι εσύ αυτός που θα επιλέξει ποιόν θα γράφει και ποιόν όχι σύμφωνα με τις ορεξούλες σου. Η θα τους γράψεις όλους ή κανέναν! Γιατί δεν έχω σε πολύ να μαζευτούμε 5-6 που σε συζητάγαμε και να σε δείξουμε στα κανάλια, ΖΩΟ!

εμεις καμια καρτουλα ;;

θα ειναι και αυριο εκει να περασω ;;;; Laughing Laughing

οπως ειπε και ο Πολυδωρ! "δεν θελω να ειστε κάμακες"
χε χεχε
να του στειλουμε τη φωτο!
underage - Παρ 13 Ιούλ 2007, 17:41:11
Θέμα δημοσίευσης:
melpas1013 έγραψε:

Πριν μερικούς μήνες περίμενα στη στάση να περάσει το λεωφορείο, έχοντας μαζί μου τη μικρή στο καροτσάκι της. Το λεωφορείο ήρθε, πέρασε και έφυγε με εμένα να έχω μείνει κόκκαλο Evil Evil
Φώναξα, έβρισα (στην αφετηρία και τον επόμενο οδηγό), τον συγκεκρινένο οδηγό δεν τον εντόπισα με τίποτα.
'Εκανα επώνυμη καταγγελία σε ΟΑΣΑ, ΕΘΕΛ και Υπουργείο Μεταφορών και μετά από μήνες η απάντηση τους ήταν ότι "ο οδηγός ενήργησε με βάση τον Κ.Ο.Κ" .

Δεν μου καθορίσανε όμως αν ήταν ο παλιός ή ο καινούργιος Idea
brz20 - Σαβ 14 Ιούλ 2007, 00:28:08
Θέμα δημοσίευσης:
Οπου τους συμφερει ετσι οπου τους συμφερει γιουβετσι.
Παει ετσι μπροστα μια χωρα?
Και φαντασου ειχες και την μικρη που αν μη τι αλλο επρεπε να σεβαστει καποια πραγματα.
drdino - Σαβ 14 Ιούλ 2007, 02:35:19
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
melpas1013 έγραψε:

Πριν μερικούς μήνες περίμενα στη στάση να περάσει το λεωφορείο, έχοντας μαζί μου τη μικρή στο καροτσάκι της. Το λεωφορείο ήρθε, πέρασε και έφυγε με εμένα να έχω μείνει κόκκαλο Evil Evil
Φώναξα, έβρισα (στην αφετηρία και τον επόμενο οδηγό), τον συγκεκρινένο οδηγό δεν τον εντόπισα με τίποτα.
'Εκανα επώνυμη καταγγελία σε ΟΑΣΑ, ΕΘΕΛ και Υπουργείο Μεταφορών και μετά από μήνες η απάντηση τους ήταν ότι "ο οδηγός ενήργησε με βάση τον Κ.Ο.Κ" .

Δεν μου καθορίσανε όμως αν ήταν ο παλιός ή ο καινούργιος Idea

Εγώ δεν κατάλαβα, τι σχέση έχει ο ΚΟΚ με το αν σταμάτησε στην στάση; Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο;
brz20 - Σαβ 14 Ιούλ 2007, 12:51:01
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορει να μην αμεση σχεση.
Αλλα απο οτι ξερω απαγορευτε αστικο ή ταξι να επιλεγει που θα σταματαει.
Ειναι υποχρεομενο να σταματα σε ολες τις στασεις.
Νομιζω λοιπον οτι ενας αστυνομικος μπορει να γραψει γι'αυτον τον λογο εναν οδηγο ταξι ή αστικου.
Steve - Κυρ 15 Ιούλ 2007, 23:55:18
Θέμα δημοσίευσης:
Βρίσε λίγο το κράτος ρε Κώστα, μην κρατιέσαι άλλο Very happy
brz20 - Δευ 16 Ιούλ 2007, 01:07:52
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν μου φταιει παντα το κρατος.
Αλλα δεν γινετε να τα φορτωνουν μονο σε καποιους.
Κατσε.Βγες εξω και πιαστους ολους.
Γιατι δηλαδη να την πληρωνει την νυφη καποιος με προβολακια επειδη εισαι αχρηστος να πιασεις εναν οδηγο ταξι που δεν σεβετε τιποτα.
Εκει δηλαδη δεν ισχυει ο νομος.
Και αφου δεν γινετε αυτο μην τα παρουσιαζεις ολα ροδινα και ωραια γιατι δεν ειναι.
kane - Σαβ 21 Ιούλ 2007, 00:04:33
Θέμα δημοσίευσης:
Μόλις προ 20λέπτου επήλθε το μοιραίο...στο Μακροχωρι Βεροίας με έπιασε το ρανταρ με 100χλμ.Φυσικά κατοικημένη περιοχή με όριο 50.
Το κατα πόσο κατοικήσιμο δνε θα το σχολιάσω,μιας και είναι θέμα πολεοδομικών διατάξεων,αλλά για να έχετε μια ιδέα τα σπίτια παίζει να ξεκινούσαν κανα 0.5 χλμ αργότερα.
Τεσπα.Δεν αντιστάθηκα καθόλου(και ποιος ο λογος φυσικά) και μου κόψανε κλήση για 70κατι χλμ δηλαδή 100ε και 3 πόντους.
Απο τα 300 και 2 μήνες αφαίρεση πάλι καλά να λέω...
Τόσα χρόνια οδηγώ και πραγματικά δεν μπόρεσα να τους λοκάρω...εκεινη την στιγμή δεν το πρόσεξα,αλλά νομίζω οτι ο ρανταρίστας δεν φόραγε τα διακριτικά πράσινα φοσφωριζε...(κάτι που δεν πρόβλέπεται για άνθρωπο που στέκεται στη μέση του δρόμου...)
Τεσπα,εμείς να μαστε καλά...

Υ.Γ. περίεργο που δεν σχολιάσανε την εξάτμιση...
brz20 - Σαβ 21 Ιούλ 2007, 01:11:41
Θέμα δημοσίευσης:
Κρυβονται σε περιεργα μερη.
Και πισω απο κανονικα αμαξια καμια φορα.
Ειναι πολυ υπουλοι.
Παντως στην περιοχη μας υπαρχουν 3 σημεια μεταξυ Τρικαλων και Καλαμπακας.
Το ενα τους το εχει παρει ενας παραγωγος και πουλαει καρπουζια.
Το αλλο τους το εχει παρει το εργοταξιο που ανοιγει τον δρομο και κανει κατι διαχωριστικα και τους εχει μεινει μονο το τελευταιο.
Εκει ξερω και προσεχω.
Παντως εκανες καλα και δεν εφερες αντισταση.
Ενταξει μπορει να ελειπαν τα σπιτια οπως λες αλλα αν το λεει ο νομος ετσι τοτε δεν μπορεις να κανεις και διαφορετικα.
Καλοριζικη με την κακη εννοια.
Φυσικα και αστιευομαι.
fynos - Σαβ 21 Ιούλ 2007, 01:23:48
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:

Δεν θα ήταν η ώρα της . . . . . Razz
DimiP - Σαβ 21 Ιούλ 2007, 12:04:16
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
Μόλις προ 20λέπτου επήλθε το μοιραίο...στο Μακροχωρι Βεροίας με έπιασε το ρανταρ με 100χλμ.Φυσικά κατοικημένη περιοχή με όριο 50.
Το κατα πόσο κατοικήσιμο δνε θα το σχολιάσω,μιας και είναι θέμα πολεοδομικών διατάξεων,αλλά για να έχετε μια ιδέα τα σπίτια παίζει να ξεκινούσαν κανα 0.5 χλμ αργότερα.
Τεσπα.Δεν αντιστάθηκα καθόλου(και ποιος ο λογος φυσικά) και μου κόψανε κλήση για 70κατι χλμ δηλαδή 100ε και 3 πόντους.
Απο τα 300 και 2 μήνες αφαίρεση πάλι καλά να λέω...
Τόσα χρόνια οδηγώ και πραγματικά δεν μπόρεσα να τους λοκάρω...εκεινη την στιγμή δεν το πρόσεξα,αλλά νομίζω οτι ο ρανταρίστας δεν φόραγε τα διακριτικά πράσινα φοσφωριζε...(κάτι που δεν πρόβλέπεται για άνθρωπο που στέκεται στη μέση του δρόμου...)
Τεσπα,εμείς να μαστε καλά...

με τα ματια εννοεις η χρησιμοποιεις antiradar ?
Ghost Dog - Σαβ 21 Ιούλ 2007, 12:27:25
Θέμα δημοσίευσης:
Για να λεει λοκαρω εννοει με τα ματια... Wink
kane - Σαβ 21 Ιούλ 2007, 13:50:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι πάντα με τα μάτια εννοώ το λοκάρω παιδιά...
Οσο για το αντιραντάρ,δυστηχώς για εμάς "ξύπνησαν" οι νομοθέτες και πλέον το αντιραντάρ κρίνεται παράνομο.(ενώ παλιότερα ήταν παράνομο το αντιραντάρ που μπλόκαρε,το jammer).
Oσο για το θέμα κατοικήσημης περιοχής ρε παιδιά,θέλω να το ψάξω,λόγω επαγγέλματος κιόλας.
Θα σας αναφέρω χαρακτιριστικό παράδειγμα.Στην περιοχή που διαμένω,κουφάλια,οσοι γνωρίζουν κοντά στην Χαλκηδόνα (π.εθν. οδος θεσνικης-εδέσσης) έχει παντα ρανταρ-αλκοτεστ στην Χαλκηδόνα.Λοιπόν επί 4 συναπτα ετη η πινακίδα που αναγραφει το οριο κατοικημενης περιοχης 50 μετακινείται ολοένα και περισσότερο μακρύτερα απο το χωριο.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό,εφόσον,δεν έχει πολεοδομηθεί επέκταση του χωριου...τα συμπεράσματα δικά σας.
brz20 - Σαβ 21 Ιούλ 2007, 17:12:27
Θέμα δημοσίευσης:
Σε λιγο και η εθνικη οδο κατοικημενη περιοχη θα την κανουν.
Αν και τα ορια που εχουν σε καποια σημεια ειναι χειροτερα απο κατοικηενη περιοχη.
Εγω χθες ημουν μονος στο σπιτι και ειχα βαρεθει τρελα.
Πηρα το αμαξι και εριξα μια βολτα ετσι για να ερθω στα ισα μου.
Στον γυρισμο με πιανουν για αλκοτεστ και φυσικο ηταν να μην μου βρουνε τιποτα.
Μου εκαναν δωρο το φυσερο γιατι οπως ειπαν ειχαν καιρο να δουνε παρασκευη βραδυ 0.0!!!

Laughing Laughing Laughing

Ενταξει ηταν κυριοι οι ανθρωποι.Ουτε τσαμπουκαδες ουτε τιποτα.
Με ρωτησαν και για τον υπολογιστη που εχω, αν εχει καλη πλοηγηση και τα σχετικα.
Βεβαια εφυγα με την απορια που δεν ειπαν τιποτα για τις μεμβρανες.
'Η τις προσεξαν και απλα δεν μου την ειπαν ή δεν τις πηρε το ματι τους.
Miltellas - Σαβ 21 Ιούλ 2007, 18:22:34
Θέμα δημοσίευσης:
¶νθρωποι όπως εμείς είναι κι αυτοί. ¶λλοι καλύτεροι κι άλλοι χειρότεροι.
Ghost Dog - Κυρ 22 Ιούλ 2007, 13:55:03
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
¶νθρωποι όπως εμείς είναι κι αυτοί. ¶λλοι καλύτεροι κι άλλοι χειρότεροι.

Μα δεν ειναι ανθρωποι, ειναι ΥΠανθρωποι... Devil
brz20 - Κυρ 22 Ιούλ 2007, 16:46:59
Θέμα δημοσίευσης:
Μερικοι βεβαια νομιζουν οτι ειναι ΥΠΕΡανθρωποι και μπορουν να γα*** ολων τον κοσμο.
Διαφωνει κανεις?
Οχι φυσικα.
Παντως υπαρχουν και ανθρωποι.
Giannis307 - Κυρ 22 Ιούλ 2007, 16:53:59
Θέμα δημοσίευσης:
Λιγες ειναι οι εξαιρεσεις....

Επισης εχω μια ιστορια να μοιραστω μαζι σας

Εχω ενα φιλαρακι στο Αιγιο που ο πατερας του ειναι δοιηκητης τροχαιας η κατι τετοιο τελος παντων δεν μου εχει εξηγησει ποτε...
Ενα στρβαδι μια φορα τον σταματησε στην εθνικη στο υψος των Σελλιανιτικων βγαινει εξω ο μεν και ο δε και του λεει γιατι με σταματησες κλπ κλπ.Μετα απο λιγο και ενω τον ειδε τον μπατσο ιστορια αρχησε να τον βριζει ο μπατσος του λεγε και εκεινος ελεγε ακομα πιο πολλα μεχρι που ηρθε η στιγμη που του ειπε ποιος ειναι...Επεσε και ενα τηλεγωνημα απο τον μπαμπα και μελανιασε ο μπατσος.....Τα κονε τελικα μετρανε!
Lef205 - Τρι 10 Μάρ 2009, 20:23:54
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω πεσει κατω απο τα γελια!!!!!!!
Μου ηρθε κλιση για παρανομο παρκαρισμα απο τον Δημο Αγιας Παρασκευης με ημερομηνια 07/12/2005 και ληξη πληρωμης 31/12/2008!
Υποψην η κλιση ηρθε ΣΗΜΕΡΑ!!
ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!
Και εγω τι πρεπει να κανω τωρα οεο? να πληρωσω μια κλιση πριν απο 3,5 χρονια που εχει ληξει και η ημερομηνια πληρωμης της??? Laughing Laughing Laughing
sps - Τρι 10 Μάρ 2009, 20:35:07
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Μου ηρθε κλιση για παρανομο παρκαρισμα απο τον Δημο Αγιας Παρασκευης με ημερομηνια 07/12/2005 και ληξη πληρωμης 31/12/2008!
Και εγω τι πρεπει να κανω τωρα οεο? να πληρωσω μια κλιση πριν απο 3,5 χρονια που εχει ληξει και η ημερομηνια πληρωμης της??? Laughing Laughing Laughing

Οταν σου ερθει στο εκκαθαριστικο σου σημειωμα, θα σου κοπουν τα γελια! Laughing
Lef205 - Τρι 10 Μάρ 2009, 21:31:27
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
Lef205 έγραψε:

Οταν σου ερθει στο εκκαθαριστικο σου σημειωμα, θα σου κοπουν τα γελια! Laughing

Bρε δεν εχω προβλημα να την πληρωσω!
206kwn - Τρι 10 Μάρ 2009, 22:32:22
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:

μωρε κατσε να δεις και την αποψη της εφοριας!!!!!!!!
Lef205 - Τρι 10 Μάρ 2009, 22:36:24
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
Lef205 έγραψε:

μωρε κατσε να δεις και την αποψη της εφοριας!!!!!!!!

Δεν καταλαβατε κατι...
Προβλημα να πληρωσω δεν εχω, απλα γελαω με τους γελοιους που μου εστειλαν λιγμενη κλιση.
volvos - Τετ 11 Μάρ 2009, 00:34:50
Θέμα δημοσίευσης:
δεν πανε οι κλισεις ολων των δημων εφορια...
panos_patra - Τρι 24 Μάρ 2009, 03:47:36
Θέμα δημοσίευσης:
200 euro προστιμο γιατι παραβιασα το αρθρο 81 του ΚΟΚ καθως "εθεσα σε κυκλοφορια οδικο οχημα χωρις να εχει καταλληλο σιγαστηρα για να μειωνει τον θορυβο του κινητηρα".. ενα περιπολικο της τροχαιας με σταματησε με δυο μπατσους. δεν ειχαν μαζι τους ντεσιμπελομετρο και δεν εκαναν καποια μετρηση του θορυβου.. καποιος γνωστος μου μου ειπε οτι αν παω στον διοικητη της τροχαιαςειναι υποχρεωμενος επειδη δεν ειχαν μετρητη να μου την σβησει.. ισχυει?
το αρθρο 81 στην παραγραφο 12 λεει το εξης: "Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης, ο οποίος χρησιμοποιείται για την προώθηση οδικού οχήματος, επιβάλλεται να είναι εφοδιασμένος με αποτελεσματικό σιγαστήρα, κατάλληλο να μειώνει το θόρυβο, ο οποίος προκαλείται από την έξοδο των καυσαερίων και τέτοιας κατασκευής, ώστε να μην δύναται να τεθεί εκτός λειτουργίας από τον οδηγό από τη θέση του."

ΥΓ:το εξοργιστικο της υποθεσης ειναι η ειρωνια του μπατσου ο οποιος μολις υπεγραφα μου λεει "τωρα θα δουλεψεις 4 ημερες τσαμπα.." Evil
SnakeMJK - Τρι 24 Μάρ 2009, 09:03:46
Θέμα δημοσίευσης:
Εσύ γιατί υπέγραψες;;;;;
Ghost Dog - Τρι 24 Μάρ 2009, 09:50:27
Θέμα δημοσίευσης:
οντως, δεν θα επρεπε να υπογραψεις..... Wink
notis1313 - Τρι 24 Μάρ 2009, 10:30:30
Θέμα δημοσίευσης:
μαγκες δεν παιζει μεγαλο ρολο που υπεγραψε,πρεπει να παει ομως οποσδηποτε στον διοικητη!σε παρομοιο γεγονος που μου ετυχε εμενα οταν ειχα ενα 106 rallye δικαιωθηκα κ ας ειχα υπογραψει!
panos_patra - Τρι 24 Μάρ 2009, 12:54:38
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη ο τυπος ηταν πολυ ηλιθιος και πολυ γα**ω και ετσι, σκετηκα οτι αν του ελεγα οτι δεν υπογραφω γιατι δεν εγινε καποια μετρηση οτι θα με κραταγε μεχρι να του φερουν ντεσιμπελομετρο, ενω μεχρι να ερθει θα με ειχε γραψει για οτιδηποτε μπορουσε να βρει (οπως πχ τα φιμε..)
λετε να παω μια βολτα απο τον διοικητη,ε?
notis1313 - Τρι 24 Μάρ 2009, 13:20:54
Θέμα δημοσίευσης:
na να πας οποσδηποτε κ να του εξηγησεις πως εχουν τα παραγματα με τα μου@@@@@@κια του!!!!!εγω τον ειχα απειλησει οτι θα εβγαζα το θεμα στην τηλεοραση κ χεστηκε!!!μου εσβησε την κληση κ φωναξε μπροστα μου τον εν λογο αστυνομικο κ του τα εχωσε!
307__:)(dimitris) - Τρι 24 Μάρ 2009, 13:21:47
Θέμα δημοσίευσης:
panos_patra έγραψε:
επειδη ο τυπος ηταν πολυ ηλιθιος και πολυ γα**ω και ετσι, σκετηκα οτι αν του ελεγα οτι δεν υπογραφω γιατι δεν εγινε καποια μετρηση οτι θα με κραταγε μεχρι να του φερουν ντεσιμπελομετρο, ενω μεχρι να ερθει θα με ειχε γραψει για οτιδηποτε μπορουσε να βρει (οπως πχ τα φιμε..)
λετε να παω μια βολτα απο τον διοικητη,ε?

Φιλαρακι το ιδιο επαθε και αδερφος στην Πατρα γιατι εκει μενει, μαλλον ο τυπος κανει το ιδιο σε ολους και λεει και τα ιδια στειλε ενα πμ το ονομα του να σου πω αν ειναι ο ιδιος. Στον αδερφο μου του εκοψε κοστουμι 700ευρω και του πηρε και διπλωμα και αδεια. Εβαλα 2 γνωστους μου αστυνομικους μπας και την σβησουμε και μας ειπε δεν μπορει να κανει τιποτα γιατι ο τυπος ειναι μεγαλο κωλοπαιδο Mad Τελικα μονο τα χαρτια πηραμε πισω αφου πρωτα πληρωσε Evil
Bill207 - Τρι 24 Μάρ 2009, 14:51:11
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπέρα παιδιά
σήμερα, καθώς ήμουν στον δρομο προς Χαλκιδα, μετα τα πρωτα διοδια (καμια 10αρια χλμ) μου κοψανε μανίκι 350¤ και 60 μερες χωρις δίπλωμα... Crying or Very sad
(το όριο ήταν 120 και πήγαινα με 169)

παρακάλεσα πολύ το "όργανο" αλλα ... τίποτα
και δεν ειναι τα χρήματα, αλλά το δίπλωμα που χρησιμοποιώ το αμάξι καθημερινα.

να ρωτησω, μου είπε το "οργανο" ότι αν πάω αύριο στον διοικητη, και κάνω ένσταση παίζει να πάρω πίσω το δίπλωμα επι τοπου
ισχύει αυτο?
έχει τύχει σε κανέναν σας?
Sidobre - Τρι 24 Μάρ 2009, 14:53:15
Θέμα δημοσίευσης:
Bill207 έγραψε:
καλησπέρα παιδιά
σήμερα, καθώς ήμουν στον δρομο προς Χαλκιδα, μετα τα πρωτα διοδια (καμια 10αρια χλμ) μου κοψανε μανίκι 350¤ και 60 μερες χωρις δίπλωμα... Crying or Very sad
(το όριο ήταν 120 και πήγαινα με 169)

παρακάλεσα πολύ το "όργανο" αλλα ... τίποτα
και δεν ειναι τα χρήματα, αλλά το δίπλωμα που χρησιμοποιώ το αμάξι καθημερινα.

να ρωτησω, μου είπε το "οργανο" ότι αν πάω αύριο στον διοικητη, και κάνω ένσταση παίζει να πάρω πίσω το δίπλωμα επι τοπου
ισχύει αυτο?
έχει τύχει σε κανέναν σας?

Mε λίγα παρακάλια και αρκετή δόση μεταμέλειας προς το διοικητή (θα σε βάλει να συμπληρώσεις μια αίτηση) μπορεί και να καταφέρεις να κάνεις κάτι. Αλλά δεν είναι και σίγουρο.... Αλλά πάντα παίζει.
PHSYBORG - Τρι 05 Μάϊ 2009, 14:08:46
Θέμα δημοσίευσης:
με γραψαν τα @@@@ της δημοτικης αστυνομιας για παρκαρισμα !
ολοι μου λενε μην πληρωσεις..
δεν ισχυουν οι κλησεις απο δημ.αστυνομια ?
τι παιζει ?
ξερετε?
venzinas - Τρι 05 Μάϊ 2009, 14:16:56
Θέμα δημοσίευσης:
ποιος δημος?
SnakeMJK - Τρι 05 Μάϊ 2009, 14:22:34
Θέμα δημοσίευσης:
πριν 1,5 χρόνο με είχε γράψει η δημοτική αστυνομία (αθηνών)... δεν την πλήρωσα. μου ρθε πριν λίγο καιρο η κλήση στο σπίτι (το ίδιο ποσό).... δεν την πλήρωσα... και βλέπουμε Razz
PHSYBORG - Τρι 05 Μάϊ 2009, 14:25:48
Θέμα δημοσίευσης:
venzinas έγραψε:
ποιος δημος?

Αθηναιων

SnakeMJK έγραψε:
πριν 1,5 χρόνο με είχε γράψει η δημοτική αστυνομία (αθηνών)... δεν την πλήρωσα. μου ρθε πριν λίγο καιρο η κλήση στο σπίτι (το ίδιο ποσό).... δεν την πλήρωσα... και βλέπουμε Razz

δεν θα τη πληρωσεις παλι ?

ισχυει και στις κλησεις της δημ.αστυνομιας οτι δινεις τα μισα αν τις πληρωσεις εντος 7-10 ημερων?
volvos - Τρι 05 Μάϊ 2009, 14:26:56
Θέμα δημοσίευσης:
de παιζει πληρωσε τη

αθηναιων τις στελνει εφορια. αλλιως τη πληρωνεις οταν σου ερθει.
παντως θα σου ερθει σιγουρα καποια στιγμη
SnakeMJK - Τρι 05 Μάϊ 2009, 14:47:44
Θέμα δημοσίευσης:
όσο δεν έχω επίσημα γνώση της κλήσης (στην πρώτη δεν υπέγραψα, απλά την βρήκα και τη δεύτερη φορά απλά ήρθε γράμμα στο σπίτι) δεν θα την πληρώνω.

να σημειώσω ότι είναι κλήση για παρκόμετρο!
PHSYBORG - Τρι 05 Μάϊ 2009, 14:53:47
Θέμα δημοσίευσης:
και εγω τη βρηκα..δεν εχω υπογραψει...το θεμα ειναι οτι τοσα αυτοκινητα στη σειρα στη γαλατσιου εξω απο ΟΑΕΔ γραψανε μονο εμενα που ημουν κ στη μεση...
thesalos - Τρι 05 Μάϊ 2009, 15:20:51
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν απο τεσσερα χρονια με ειχανε γραψει στον πλαταμωνα για παρκαρισμα στις τρεις παρα το πρωι η δημοτικη αστυνομια το πεταξα και πριν απο δυο εβδομαδες μου ηρθε στο σπιτι με εικοσι οκτω ευρω προσαυξηση και αν δεν το πληρωνα εγραφε οτι θα παει στην εφορια. Οποτε συλεγεις αποψεις και πρατεις κατα συνειδηση.
kovac - Τρι 05 Μάϊ 2009, 21:31:51
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
venzinas έγραψε:
ποιος δημος?

Αθηναιων

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
volvos - Τετ 06 Μάϊ 2009, 12:34:19
Θέμα δημοσίευσης:
EGΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩ Laughing

STO Μμεταξυ αλλοι μου λενε οτι με +30 απο οριο ταχυτητας εισαι 2 μηνες και 350ευρω (απο 700) αλλοι οτι ειναι 2μηνες διπλωμα 165 και δικαστηριο...
ξερει κανεις γιατι ιντερνετ δεν εβγαλα ακρη
SnakeMJK - Τετ 06 Μάϊ 2009, 13:56:15
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

STO Μμεταξυ αλλοι μου λενε οτι με +30 απο οριο ταχυτητας εισαι 2 μηνες και 350ευρω (απο 700) αλλοι οτι ειναι 2μηνες διπλωμα 165 και δικαστηριο...

+30χλμ/ω

350 ευρώ
60 ημέρες δίπλωμα

τέλος.
smoki - Τετ 06 Μάϊ 2009, 15:38:40
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
volvos έγραψε:

+30χλμ/ω

350 ευρώ
60 ημέρες δίπλωμα

τέλος.

Απολυτα σωστος. Προχθες παραλιγο να το φαω και εγω πηγαινοντας με 68χλμ παραπανω απο το οριο αλλα το γλιτωσα με ψιλοπραγματα... Razz
stefplak - Σαβ 20 Φεβ 2010, 17:12:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω με την σειρα μου θελω να δωσω συγχαρητηρια στην Τροχαια Εθνικης οδου Αθηνων-Λαμιας.Χτες με επιασαν με το 308 cc να πηγαινω με 215 χιλιομετρα.350 ευρω και αφαιρεση διπλωματος για 2 μηνες.Καλα να παθω για να βαλω μυαλο.Ημουν επικiνδυνος για τους γυρω μου και μετα για τον ευατο μου.Δεν προκειται να βαλω μεσo για να παρω πισω το διπλωμα, ας μου γινει μαθημα.Παιδια προσοχη στην Ιατρικη που ημουνα περασα απο την Ιατροδικαστικη και ολο νεα παιδια εφερναν.Ειναι λαθος να χανουμε την ζωη μας απο τετοια μ@λακι@.Συγχαρητηρια και παλι στην τροχαια ηταν λαθος μου και το αναγνωριζω....

υγ:γα** τα τουρμπο μου μεσα..... Laughing
smoki - Σαβ 20 Φεβ 2010, 17:14:05
Θέμα δημοσίευσης:
Σε ποιο σημειο?
stefplak - Σαβ 20 Φεβ 2010, 17:19:29
Θέμα δημοσίευσης:
smoki έγραψε:
Σε ποιο σημειο?

Περιπου στο μεσω μεταξυ πρωτων και δευτερων διοδιων απο Αθηνα για Λαμια.Με κατεγραψαν με το ταχυμετρο (δεν ξερω πως λεγεται) και εδωσαν εντολη να με σταματησουν λιγο πριν τα δευτερα διοδια.
mechanic - Σαβ 20 Φεβ 2010, 19:40:50
Θέμα δημοσίευσης:
Stin katifora kato apo to "Sirio" les?
pou ligo meta exei ena parking deksia?

Pantos re paidia an eisai poly parapano apo to orio,
poio einai to maximum tis poinis pou mporoune an epivaloune
stin ypervasi oriou taxytitas?
stefplak - Σαβ 20 Φεβ 2010, 19:53:39
Θέμα δημοσίευσης:
mechanic έγραψε:
Stin katifora kato apo to "Sirio" les?
pou ligo meta exei ena parking deksia?

Pantos re paidia an eisai poly parapano apo to orio,
poio einai to maximum tis poinis pou mporoune an epivaloune
stin ypervasi oriou taxytitas?

Θυμαμαι οτι τον ειχα αφησει αρκετα πισω τον Σειριο.Κατηφορο δεν ειχε απλως μια μεγαλη ευθεια που γαργαλησε το ποδι μου και το χερι των αστυνομικων.Τωρα ξερω οτι εχεις δικαιωμα να πας μεχρι και 31 χιλιομετρα πανω απο το οριο δηλαδη 161 (130 ειναι στην εθνικη).Μου το ειπαν κιολας οτι εαν πηγαινα με 150-160 δεν θα με εγραφαν αλλα με 215 που εγραψε το ταχυμετρο δεν με εσωνε τιποτε.Τωρα για παραπανω χιλιομετρα δεν ξερω εαν υπαρχει και αφαιρεση πινακιδας αλλα δεν νομιζω.Το μαξιμουμ ειναι αυτο που επαθα εγω δηλαδη 350 ευρω +αφαιρεση διπλωματος 2 μηνες και αυτο δεν ειναι το χειροτερο.Εαν προκαλουσα ατυχημα;Τεσπα επισης θελω να δωσω τα συγχαρητηρια μου στην peugeot διοτι το αμαξι πηγαινε με 215 και ενιωθες οτι πας με 90 αλλα αυτο ειναι που με επηρεασε.Πολυ γερο δεσιμο το αυτοκινητο και εκπληκτικα αθορυβο σε αυτες τις ταχυτητες.
tnt_tuner - Σαβ 20 Φεβ 2010, 19:54:35
Θέμα δημοσίευσης:
εχω την εντιπωση οτι πανω απο +60 εχει το μεγιστο προστιμο αφερεση διπλοματως και θεωρηται πλημελημα δηλ αφτοφορο επιτοπου και αναποφευκτα δικαστηριο.... δεν ειμαι συγουρος ομως αστο επιβεβαιωσει κ κανας αλλος!
stefplak - Σαβ 20 Φεβ 2010, 20:00:07
Θέμα δημοσίευσης:
tnt_tuner έγραψε:
εχω την εντιπωση οτι πανω απο +60 εχει το μεγιστο προστιμο αφερεση διπλοματως και θεωρηται πλημελημα δηλ αφτοφορο επιτοπου και αναποφευκτα δικαστηριο.... δεν ειμαι συγουρος ομως αστο επιβεβαιωσει κ κανας αλλος!

φιλε μου εγω πηγαινα με 85 χιλιομετρα πανω απο το οριο.Οι ανθρωποι μου το ειπαν ξεκαθαρα .350 ευρω σε 10 ημερες πληρωμη 175 ευρω δηλαδη το μισο και 2 μηνες αφαιρεση διπλωματος οδηγησης.Επισης μου ειπαν πως εαν με ξαναπιασουν για οποιοδηποτε λογο αυτους τους 2 μηνες θα θεωρειται σαν να μην εχω διπλωμα και τοτε θα γινει μυνηση και δικαστηριο.Τα +31 χιλιομετρα απο το οριο δηλαδη μαξιμουμ 161 ειναι ενα ευρος στο οποιο μπορεις να πας χωρις να σου παρουν το διπλωμα σιγουρα αλλα δεν ξερω εαν περνεις κληση.Εμενα μου ειπαν πως εαν πηγαινα με 150-160 δεν θα με εγραφαν καθολου ,ξεκαθαρα κιολας.
stefplak - Σαβ 20 Φεβ 2010, 20:01:40
Θέμα δημοσίευσης:
δες εδω:
http://www.icamp.gr/forum/index.php?showtopic=1001

3) Από ποιες ταχύτητες και πάνω κινδυνεύουμε να μείνουμε χωρίς δίπλωμα οδήγησης;

Για να αφαιρεθεί το δίπλωμα, πρέπει να κινούμαστε τουλάχιστον με 31 χλμ./ώρα πάνω από το όριο. Δηλαδή, αν ισχύουν τα 90 χλμ./ώρα για όριο, θα πρέπει να καταγράψει το ραντάρ τουλάχιστον 121 χλμ./ώρα για να μάς πάρουν το δίπλωμα.

smoki - Σαβ 20 Φεβ 2010, 20:06:21
Θέμα δημοσίευσης:
Μου φαινεται οτι εισαι αρκετα γκαντεμης, καθως περναω απο εκει σχεδον καθε εβδομαδα και ποτε δεν με "πιασανε". Απο δω και περα παντως θα ελαφραινει το ποδι εκει...
stefplak - Σαβ 20 Φεβ 2010, 20:39:33
Θέμα δημοσίευσης:
smoki έγραψε:
Μου φαινεται οτι εισαι αρκετα γκαντεμης, καθως περναω απο εκει σχεδον καθε εβδομαδα και ποτε δεν με "πιασανε". Απο δω και περα παντως θα ελαφραινει το ποδι εκει...

Γκαντεμης,ξεγκαντεμης αυτα μια φορα γινονται οπως και τα τροχαια ,215 χιλιομετρα ειναι πολλα καλα να παθω.Για αυτο προσοχη σε ολους τους συμφορουμιστες.....
gulik - Σαβ 20 Φεβ 2010, 21:02:51
Θέμα δημοσίευσης:
175 ευρώ και δυο μήνες με ταξάκι ή λεωφορείο (ή φίλο) για μια γραμμένη με ηλεκτρονικά μέσα ταχύτητα στα 215χλμ... Εντάξει δεν είναι κι άσχημα. Σου χρύσωσαν το χάπι, όπως και να'χει.

Κι ένα μπράβο από μένα που παραδέχεσαι ότι ήταν λάθος σου.
notis1313 - Σαβ 20 Φεβ 2010, 22:10:08
Θέμα δημοσίευσης:
με ταξακι,με ταξακι!!!να δουλευουμε λιγο κ εμεισ!!!χαχααχαχ!!!κριμα παντως γιατι ειμαι απο ευβοια κ καθε φορα σε εκεινο το σημειο με επιανε ενα γαργαλητο στο αριστερο μου ποδαρακι!!!!θα προσπαθησω να το πολεμησω!
drspeed - Σαβ 20 Φεβ 2010, 23:15:22
Θέμα δημοσίευσης:
notis1313 έγραψε:
με ταξακι,με ταξακι!!!να δουλευουμε λιγο κ εμεισ!!!χαχααχαχ!!!κριμα παντως γιατι ειμαι απο ευβοια κ καθε φορα σε εκεινο το σημειο με επιανε ενα γαργαλητο στο αριστερο μου ποδαρακι!!!!θα προσπαθησω να το πολεμησω!

Με το αριστερό ποδαράκι σου τι ακριβώς πατάς και μπορεί να σε γράψουν???? Shocked
Τα ταξί με συμπλέκτη γκαζώνουν? Shocked
Σε ποιες περιοχές κινήσαι για να τις αποφεύγω γιατί δεν βλέπω να το έχεις το δεξιά αριστερά και οδηγώ και μηχανή.Κρίμα είναι να φύγω από αριστερό φλάς σε δεξιά στροφή!!!!!!!!
Έτσι βγαίνει το όνομα σε μερικούς μερικούς Laughing
sonermgb - Σαβ 20 Φεβ 2010, 23:41:40
Θέμα δημοσίευσης:
drspeed έγραψε:
notis1313 έγραψε:

Με το αριστερό ποδαράκι σου τι ακριβώς πατάς και μπορεί να σε γράψουν???? Shocked
Τα ταξί με συμπλέκτη γκαζώνουν? Shocked
Σε ποιες περιοχές κινήσαι για να τις αποφεύγω γιατί δεν βλέπω να το έχεις το δεξιά αριστερά και οδηγώ και μηχανή.Κρίμα είναι να φύγω από αριστερό φλάς σε δεξιά στροφή!!!!!!!!
Έτσι βγαίνει το όνομα σε μερικούς μερικούς Laughing

Rotfl
stefplak - Κυρ 21 Φεβ 2010, 15:07:18
Θέμα δημοσίευσης:
gulik έγραψε:
175 ευρώ και δυο μήνες με ταξάκι ή λεωφορείο (ή φίλο) για μια γραμμένη με ηλεκτρονικά μέσα ταχύτητα στα 215χλμ... Εντάξει δεν είναι κι άσχημα. Σου χρύσωσαν το χάπι, όπως και να'χει.

Κι ένα μπράβο από μένα που παραδέχεσαι ότι ήταν λάθος σου.

Ετσι οπως τα λες ειναι φιλε μου.Κανονικα μου χρυσωσαν το χαπι.....
Road_Runner - Δευ 22 Φεβ 2010, 02:09:47
Θέμα δημοσίευσης:
stefplak έγραψε:
Εγω με την σειρα μου θελω να δωσω συγχαρητηρια στην Τροχαια Εθνικης οδου Αθηνων-Λαμιας.Χτες με επιασαν με το 308 cc να πηγαινω με 215 χιλιομετρα.350 ευρω και αφαιρεση διπλωματος για 2 μηνες.Καλα να παθω για να βαλω μυαλο.Ημουν επικiνδυνος για τους γυρω μου και μετα για τον ευατο μου.Δεν προκειται να βαλω μεσo για να παρω πισω το διπλωμα, ας μου γινει μαθημα.Παιδια προσοχη στην Ιατρικη που ημουνα περασα απο την Ιατροδικαστικη και ολο νεα παιδια εφερναν.Ειναι λαθος να χανουμε την ζωη μας απο τετοια μ@λακι@.Συγχαρητηρια και παλι στην τροχαια ηταν λαθος μου και το αναγνωριζω....

Μπραβο παντως που παραδεχεσαι το λαθος σου και δεν βριζεις την αστυνομια κλπ, οπως θα εκανε ο μεσος Ελληνας....
volvos - Δευ 22 Φεβ 2010, 10:25:59
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παλι να πω ενα ευχαριστω στο μπατσοπαιδι που μου εκοψε κληση για παρκαρισμα ομονοια κατω απο δουλεια και εγραψε μονο ΖΚΧ στη κληση....ξεχνοντας τα νουμερα....
Jim207GT - Δευ 22 Φεβ 2010, 10:34:46
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
εγω παλι να πω ενα ευχαριστω στο μπατσοπαιδι που μου εκοψε κληση για παρκαρισμα ομονοια κατω απο δουλεια και εγραψε μονο ΖΚΧ στη κληση....ξεχνοντας τα νουμερα....

Παπαρούλι μήπως δεν βγήκαν στο δικό σου απόκομα???Αλλά στο δικό του είναι μια χαρά. Όπως επίσης έχω δεί οτι κουβαλάνε και ψηφιακή φωτογραφική και τραβάνε φωτό αμάξι-πινακίδα.

Για ψάχτο λίγο....
SnakeMJK - Δευ 22 Φεβ 2010, 10:37:52
Θέμα δημοσίευσης:
σε αυτή τη φάση, όπου ο τάκης έχει μόνο το ροζ χαρτάκι που βρήκε στο αμάξι, την γλιτώνει άνετα. αν όμως στο μπατσομπλοκάκι έχει όλη την πινακίδα, θα σου έρθει δώρο μετά από κάποιους μήνες...
stamatis_vts - Δευ 22 Φεβ 2010, 11:48:36
Θέμα δημοσίευσης:
καλο ειναι να πας να ρωτησεις, ετσι ωστε αμα ειναι εγκυρη να την πληρωσεις εντος 10ημερου με τα μισα λεφτα... Idea
volvos - Δευ 22 Φεβ 2010, 15:44:47
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
volvos έγραψε:

Παπαρούλι μήπως δεν βγήκαν στο δικό σου απόκομα???Αλλά στο δικό του είναι μια χαρά. Όπως επίσης έχω δεί οτι κουβαλάνε και ψηφιακή φωτογραφική και τραβάνε φωτό αμάξι-πινακίδα.

Για ψάχτο λίγο....

ΗΤΑΝ πολυ πατημενο το αντιγραφο σε ολα τα γραμματα. απλα ξεχασε να τα γραψει. το να κουβαλανε φωτογραφικη στην ομονοια δε παιζιε. με τιποτα.

το μονο κακο ειναι μη το δει μπατσος και με ψαχνει γιατι παρκαρω στο ιδιο σημειο... Laughing
SAKIS-LEMANS - Δευ 22 Φεβ 2010, 15:51:44
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
Jim207GT έγραψε:
volvos έγραψε:

Για ψάχτο λίγο....

ΗΤΑΝ πολυ πατημενο το αντιγραφο σε ολα τα γραμματα. απλα ξεχασε να τα γραψει. το να κουβαλανε φωτογραφικη στην ομονοια δε παιζιε. με τιποτα.

το μονο κακο ειναι μη το δει μπατσος και με ψαχνει γιατι παρκαρω στο ιδιο σημειο... Laughing
το πολύ πολύ να μπλέξεις και να πας σε δικαστήριο, εκεί βέβαια το όργανο έχει το πάνω χέρι. Τώρα βέβαια αν είχε ξεχάσει να γράψει και το όνομά σου, τότε θα ήσουν σίγουρος. Πάντως πλήρωσε την κλήση....
xalkiadakhs 207gt - Δευ 22 Φεβ 2010, 16:32:11
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
Stunned Stunned Stunned Stunned Stunned Stunned Stunned Stunned Stunned Stunned Stunned
stefplak - Δευ 22 Φεβ 2010, 16:41:54
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
stefplak έγραψε:

Μπραβο παντως που παραδεχεσαι το λαθος σου και δεν βριζεις την αστυνομια κλπ, οπως θα εκανε ο μεσος Ελληνας....

Φιλε μου δεν προκειται να την βρισω.Εφτεξα και πληρωσα.Πρεπει να καταλαβουμε πως οι νομοι για μας λειτουργουν και προσπαθουν να μας βαλουν μυαλο.Οσο για τους Αστυνομικους, την δουλεια τους κανουν και αυτοι.Προσωπικα ξεχωριζω τους μπατσους απο τους Αστυνομικους και αυτοι που με σταματησαν ,για μενα ειχαν συμπεριφορα Αστυνομικου(ευγενεστατοι) και οχι μπατσου.
volvos - Δευ 22 Φεβ 2010, 16:50:59
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
volvos έγραψε:
Jim207GT έγραψε:
volvos έγραψε:

Για ψάχτο λίγο....

το πολύ πολύ να μπλέξεις και να πας σε δικαστήριο, εκεί βέβαια το όργανο έχει το πάνω χέρι. Τώρα βέβαια αν είχε ξεχάσει να γράψει και το όνομά σου, τότε θα ήσουν σίγουρος. Πάντως πλήρωσε την κλήση....

ποιο ονομα ρε παιδακι μου. για παρκαρισμα την εφαγα....
Jim207GT - Δευ 22 Φεβ 2010, 17:01:50
Θέμα δημοσίευσης:
Στο ξαναλέω οτι στην περιοχή κέντρου τους έχω δεί με τα μάτια μου να φωτογραφίζουν πινακίδες γιαυτό στο λέω ψάχτο λίγο παραπάνω.....
stamatis_vts - Δευ 22 Φεβ 2010, 18:06:15
Θέμα δημοσίευσης:
φωτογραφιζουν το σημειο που εχεις παρκαρει για να μην πας μετα και πεις οτι δεν ημουν ακριβως πανω στην ραμπα πχ...
βολβε πανε βρες τον ιδιο, εχει τα στοιχεια του στο κατω δεξι μερος, ονομα η αριθμο, και ρωτα τον...
μπορει να ειναι μελος εδω η κατοχος 206, και να την εβγαλε επιτηδες ακυρη... Laughing Laughing Laughing
SAKIS-LEMANS - Δευ 22 Φεβ 2010, 18:10:16
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
volvos έγραψε:
Jim207GT έγραψε:
volvos έγραψε:

Για ψάχτο λίγο....

ποιο ονομα ρε παιδακι μου. για παρκαρισμα την εφαγα....
AAAAAAAAAAAAAA!
kane - Δευ 22 Φεβ 2010, 19:20:49
Θέμα δημοσίευσης:
απο 0+ εως 20 είναι 40ε

απο +20 εως +30 ειναι 100ε +5 ποντους

από 30 και πάνω ειναι 350ε + διπλωμα

εκτος αν ειναι σε αυτοκινητοδρομο,οπου αφαιρεση εχει αν τρεχεις πανω απο 150χλμ
Bill207 - Τετ 23 Φεβ 2011, 13:50:37
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ

έχουν βγει παγανιά οι μπλε
παντού όμως βλέπω μπλόκα που σταματάνε για ζώνες, κινητά κτλ κτλ

δεν ξέρω τι έχει γίνει, αλλά από την δευτέρα είναι παντού!
Lefter1s RC - Τετ 23 Φεβ 2011, 14:19:17
Θέμα δημοσίευσης:
Bill207 έγραψε:
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ

Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη...
reselie-206 - Τετ 23 Φεβ 2011, 14:29:23
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ να ευχαριστησω τους αγαπητούς αστυνομικούς μας που πέρασα δίπλα σε μπλόκο με ραντάρ εθνική μετά τη Λαμία με 195 χλμ και τέρμα βαβούρα και απλά μου έκαναν νόημα να πάω πιο σιγά Very happy
Ghost Dog - Τετ 23 Φεβ 2011, 14:35:53
Θέμα δημοσίευσης:
reselie-206 έγραψε:
Εγώ να ευχαριστησω τους αγαπητούς αστυνομικούς μας που πέρασα δίπλα σε μπλόκο με ραντάρ εθνική μετά τη Λαμία με 195 χλμ και τέρμα βαβούρα και απλά μου έκαναν νόημα να πάω πιο σιγά Very happy

Μαλλον θα σου κανανε νοημα να σταματησεις........! Laughing Laughing Laughing Laughing
vamvakoolas - Τετ 23 Φεβ 2011, 14:43:21
Θέμα δημοσίευσης:
Bill207 έγραψε:
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ

εγινε το κουφο για να βγαλουν λεφτα:

Σε ενα στενο, παρκαρισε ενας καγκουρας στο πεζοδρομιο/δρομο. Η αδελφη μου (εγκυος) απο πισω κανονικα (προσεχει λογω καταστασης)... Τρωει κληση για παρανομο παρκαρισμα και γραφει το μπατσοχαρτο-> διαμαρτυριες πολιτων!!
Αποτι εμαθε τα ειχαν παρει με το μπροστα αλλα γραψαν και την αδελφη μου που ηταν πισω!!!(ειχε και αλλα ΙΧ πιο πισω αλλα τπτ). Δεν εμποδιζε κανενα και ουτε ειχε απαγορευτικο

τι να πεις...
reselie-206 - Τετ 23 Φεβ 2011, 15:23:21
Θέμα δημοσίευσης:
vamvakoolas έγραψε:
Bill207 έγραψε:
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ

εγινε το κουφο για να βγαλουν λεφτα:

Σε ενα στενο, παρκαρισε ενας καγκουρας στο πεζοδρομιο/δρομο. Η αδελφη μου (εγκυος) απο πισω κανονικα (προσεχει λογω καταστασης)... Τρωει κληση για παρανομο παρκαρισμα και γραφει το μπατσοχαρτο-> διαμαρτυριες πολιτων!!
Αποτι εμαθε τα ειχαν παρει με το μπροστα αλλα γραψαν και την αδελφη μου που ηταν πισω!!!(ειχε και αλλα ΙΧ πιο πισω αλλα τπτ). Δεν εμποδιζε κανενα και ουτε ειχε απαγορευτικο

τι να πεις...

πριν 2 εβδομάδες την πάτησα και εγώ έτσι...ενας μ@λ@κας έκλεινε το δρόμο(δεν χωρούσε το σκουπιδιάικο και γράψαν και εμενα που ήμουν δίπλα του σε "χτένι" και δέν ενοχλούσα κανέναν ... Sad
τσάμπα 40¤

Ghost Dog έγραψε:
reselie-206 έγραψε:

Μαλλον θα σου κανανε νοημα να σταματησεις........! Laughing Laughing Laughing Laughing

βρε λές?? Laughing
reselie-206 - Κυρ 03 Απρ 2011, 23:25:23
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing
vamvakoolas - Δευ 04 Απρ 2011, 11:54:22
Θέμα δημοσίευσης:
εγινε το απιστευτο!

Εφαγα κληση 80 ευρα παρακαλω για παρανομη σταθμευση ενα πρωινο (6.00 το πρωι) στο....Βυρωνα το 2008 Shocked

-δεν ειχα καν το αμαξι τοτε
-ημουν εξωτερικο

πηγα στο δημο τους τα εξηγεισα και ...γεια σας Evil

Τωρα τους επιασε το κυνηγι τα ΛΑΜΟΓΙΑ!
Sinanai - Δευ 04 Απρ 2011, 11:59:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ό,τι να 'ναι... Confused
Lefter1s RC - Δευ 04 Απρ 2011, 12:11:55
Θέμα δημοσίευσης:
reselie-206 έγραψε:

Η καταληξη πια ηταν?? Rolling eyes
Ghost Dog - Δευ 04 Απρ 2011, 12:17:33
Θέμα δημοσίευσης:
vamvakoolas έγραψε:
εγινε το απιστευτο!

Εφαγα κληση 80 ευρα παρακαλω για παρανομη σταθμευση ενα πρωινο (6.00 το πρωι) στο....Βυρωνα το 2008 Shocked

-δεν ειχα καν το αμαξι τοτε
-ημουν εξωτερικο

πηγα στο δημο τους τα εξηγεισα και ...γεια σας Evil

Τωρα τους επιασε το κυνηγι τα ΛΑΜΟΓΙΑ!

Shocked
Kαι τι σου ειπαν??????
Πως στο "δικαιολογησαν" αυτο?!?!?
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
vamvakoolas - Δευ 04 Απρ 2011, 13:18:06
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη ειναι αρχιλαμογια εκει
(δεν ηξερα καν οτι εχουν δημοτικη αστυνομια)
εχουν μια φορμα που αναφερει
"αν δεν εισασταν εσεις ιδιοκτητης κατα τη τελεση τηςπαρανομιας φερτε μας τα χ εγγραφα Evil "

μια κακομοιρη υπαλληλος εκει πηρε τα εγγραφα και θα προσπαθησουν να αναζητησουν τι εγινε Shocked (οτι ναναι)
reselie-206 - Δευ 04 Απρ 2011, 13:28:24
Θέμα δημοσίευσης:
Lefter1s RC έγραψε:
reselie-206 έγραψε:

Η καταληξη πια ηταν?? Rolling eyes
o
εκεινη τη φορα τη γλυτωσα! Χθεσ το κανακανα σε ανακριτικο αυτη τη φορα και δεν ειχα την ιδια τυχη χεχε...
p206Mike - Δευ 04 Απρ 2011, 13:54:10
Θέμα δημοσίευσης:
το νου σας γενικά γιατί έχουν βγεί παγανιά και χώνουν αράδα κλήσεις...

ειδικά για πάρκινγκ
MEMsound - Δευ 04 Απρ 2011, 14:12:43
Θέμα δημοσίευσης:
για οτιδηποτε... Confused Confused
Sinanai - Δευ 04 Απρ 2011, 14:14:57
Θέμα δημοσίευσης:
Απορώ ρε Τάσο... Επίτηδες το κάνεις; Τάμα το 'χεις; Laughing Laughing Laughing
reselie-206 - Δευ 04 Απρ 2011, 14:57:52
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Απορώ ρε Τάσο... Επίτηδες το κάνεις; Τάμα το 'χεις; Laughing Laughing Laughing

τι να σου πώ ρε Κωστή...νομίζω οτι αυτοί βρίσκονται όπου πάω εγώ Laughing

Πάντως δε μπορώ να πώ , ¶ψογη η συμπεριφορά των οργάνων απέναντι μου μιας απο είχα μια γεναιοδωρη έκπτωση απο 1700¤ στα 200 μόνο Laughing

Το μόνο κακό είναι η όλη διαδικασία τώρα με αλλαγή τελικών και συμπραγάλων για να πάρω πίσω άδεια δίπλωμα κ πινακίδες

Έφταιγα εγώ και μόνο εγώ και καλά να πάθω να βάλω μυαλό Very happy
Sinanai - Δευ 04 Απρ 2011, 15:01:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ε, άμα είσαι συχνός πελάτης έχεις εκπτώσεις, φαίνεται... Laughing Laughing Laughing

Περαστικά ρε Τάσο... Wink
Steve - Δευ 04 Απρ 2011, 15:29:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Τάσο! Θες και τα κάνεις ή τόσο γκαντέμης είσαι πια; Crying or Very sad
reselie-206 - Δευ 04 Απρ 2011, 16:03:27
Θέμα δημοσίευσης:
βασικά ένα ίχνος γκαντεμιάς γενικά με διακρίνει... (βλέπε προηγούμενο 206)

απο εκεί και πέρα ... λίγο η γκαντεμιά ,λίγο η μαλ***α που με δέρνει τι περίμενες Razz
JarmenNick - Τετ 24 Οκτ 2012, 08:35:28
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω αγανακτήσει με την αττική οδό. Δε φτάνει που κάθε πρωί λόγω της εργασίας μου είμαι αναγκασμένος να τους τα σκάω για να βλέπω κάθε είδους οδηγό να κινείται στην αριστερή με 90(όριο 120) που προσπερνάει κάποιον με 89 στη μεσαία,δε φτάνει που κάθε φορτηγό-λεωφορειο κινείται σαν βασιλιας του δρόμου μου ήρθε πακετάκι σπιτι 2κλήσεις...Η μια για 105km/h και η άλλη για 113km/h γιατι εκεί που πέρασα το όριο ήταν 70.... Shocked Shocked Shocked ....Και σας ρωτάω....ποιο σημείο της αττικής οδού είναι τόσο επικινδυνο που απαιτείται αυτή η ταχύτητα;προφανως κανένα...Απλά είναι εισπρακτικά τα σημεία αυτά καθαρά για να βγάζουν λεφτα. Γιατι εντελώς τυχαία οι κάμερες παίζουν περισσότερο σε αυτα τα σημεία και λιγότερο στα άλλα που το όριο είναι 120.Και εν μέσω κρίσης καλουμαι δηλαδη να πληρώσω 700ευρώ χωρίς κανενα λόγο ουσιαστικό, δηλαδή σχεδόν όλο το μισθό μου.Να ευχαριστήσω για αλλη μια φορά το κράτος που με προστατεύει από τους επικίνδυνους οδηγούς που τρέχουν σαν μουρλοι με τις ταχύτητες των 105km/h και αφήνουν τους πραγματικούς ανασφάλιστους δολοφόνους των δρόμων να κινούνται ανεξέλεκτοι καθημερινά!!!!
SnakeMJK - Τετ 24 Οκτ 2012, 08:42:13
Θέμα δημοσίευσης:
τις τελευταίες μέρες έχω ακούσει για απίστευτες κλήσεις από αττική οδό. όλες οι περιπτώσεις είναι περιφερειακός Υμηττού, στο σημείο που σπάει προς Ελευσίνα και προς Μαρκόπουλο και έχει όριο 70. μιλάμε για τρελό αριθμό κλήσεων και η κάμερα λειτούργησε για διάστημα 10-15 ημερών μόνο!
JarmenNick - Τετ 24 Οκτ 2012, 09:03:00
Θέμα δημοσίευσης:
Είμαι σίγουρος οτι πολλοί την έχουν πατήσει αφού κανένας δε κινείται με 70km/h.Δε γίνεται να πας με τόση ταχύτητα....εκτός απο το θα σε περάσουν απο πάνω τα φορτηγά και θα ακούσεις μπινελικια πρωινιάτικα νομίζεις οτι αν ανοιξεις την πόρτα θα κατέβεις να πας με τα πόδια.Οι κλήσεις μου ήρθαν μέσω αστυνομικού τμήματος που με κάλεσαν να πάω εκεί και ακόμα και αυτοί είχαν μείνει με τις ταχύτητες και απορούσαν σε μια συζητηση off the record....
SnakeMJK - Τετ 24 Οκτ 2012, 09:43:29
Θέμα δημοσίευσης:
σε φίλο του ήρθε η αστυνομία στο σπίτι...
ο ίδιος ο αστυνομικός πρότεινε να βρει κάποιον άλλο που έχει δίπλωμα και δεν το χρειάζεται για τους επόμενους 2 μήνες, κ να πει ότι οδηγούσε αυτός για να μη χάσει το δίπλωμα του. ή στην καλύτερη περίπτωση να βρει κάποιον που πέθανε πρόσφατα κ να πει ότι οδηγούσε ο συγχωρεμένος την ώρα της κλήσης. μακάβριο, αλλά το είπε. Razz
nik_marin - Τετ 24 Οκτ 2012, 13:44:51
Θέμα δημοσίευσης:
JarmenNick έγραψε:
Εχω αγανακτήσει με την αττική οδό. Δε φτάνει που κάθε πρωί λόγω της εργασίας μου είμαι αναγκασμένος να τους τα σκάω για να βλέπω κάθε είδους οδηγό να κινείται στην αριστερή με 90(όριο 120) που προσπερνάει κάποιον με 89 στη μεσαία,δε φτάνει που κάθε φορτηγό-λεωφορειο κινείται σαν βασιλιας του δρόμου μου ήρθε πακετάκι σπιτι 2κλήσεις...Η μια για 105km/h και η άλλη για 113km/h γιατι εκεί που πέρασα το όριο ήταν 70.... Shocked Shocked Shocked ....Και σας ρωτάω....ποιο σημείο της αττικής οδού είναι τόσο επικινδυνο που απαιτείται αυτή η ταχύτητα;προφανως κανένα...Απλά είναι εισπρακτικά τα σημεία αυτά καθαρά για να βγάζουν λεφτα. Γιατι εντελώς τυχαία οι κάμερες παίζουν περισσότερο σε αυτα τα σημεία και λιγότερο στα άλλα που το όριο είναι 120.Και εν μέσω κρίσης καλουμαι δηλαδη να πληρώσω 700ευρώ χωρίς κανενα λόγο ουσιαστικό, δηλαδή σχεδόν όλο το μισθό μου.Να ευχαριστήσω για αλλη μια φορά το κράτος που με προστατεύει από τους επικίνδυνους οδηγούς που τρέχουν σαν μουρλοι με τις ταχύτητες των 105km/h και αφήνουν τους πραγματικούς ανασφάλιστους δολοφόνους των δρόμων να κινούνται ανεξέλεκτοι καθημερινά!!!!

τι να πεις ένα μπουρδέλο είμαστε... και μονό...

είναι εύκολο να μας πεις το σημείο που σε κατέγραψε η κάμερα και το διάστημα (ημερομηνία )
RoadRunner122 - Τετ 24 Οκτ 2012, 14:30:16
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
ή στην καλύτερη περίπτωση να βρει κάποιον που πέθανε πρόσφατα κ να πει ότι οδηγούσε ο συγχωρεμένος την ώρα της κλήσης. μακάβριο, αλλά το είπε. Razz

Αφού δεν του πρότεινε να κάνει και μιά fake κηδεία στον εαυτό του, πάλι καλά...
SAKIS-LEMANS - Τετ 24 Οκτ 2012, 14:49:49
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτές τις μέρες εις την Βόρεια Ελλάδα, και συγκεκριμένα, εγνατία οδό, περιφερειακή Θεσσαλονίκης, λειτουργούν τις κάμερες. Έχω δει πολλές φορές συνεργεία. Επίσης στην εγνατία οδό ήμουν μάρτυρας της λειτουργίας τους, μια και απο το αντίθετο ρεύμα είδα το φλάς για δύο γρήγορους που περνούσαν εκείνη την στιγμή.

Προσοχή λοιπόν, σε πολλές βέβαια εμφανίστηκε και πάλι η μαύρη σακούλα (ευτυχώς), αφού είχε αφαιρεθεί απο τα συνεργεία.
Ghost Dog - Τετ 24 Οκτ 2012, 15:00:33
Θέμα δημοσίευσης:
Κριμα, με τετοια κριση να πληρωνεις γ@μ!$!@τ!κ@........ Crying or Very sad Crying or Very sad
TopGear - Τετ 24 Οκτ 2012, 15:46:09
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως, ειδικά Αττική Οδό, έχω πολύ τον νου μου.

Δε θα ξεπεράσω ποτέ τα 120 (130) και στα τούνελ θα κόψω και θα πηγαίνω το πολύ με 90 (80 είναι το όριο). Γενικά, δεν παραβαίνω το όριο σχεδόν ποτέ, άντε 5-10 χλμ παραπάνω.

Θα μου πεις και τι κάνεις όταν πηγαίνεις με 100+ και βλέπεις πινακίδα για 70; Δυστυχώς ή ευτυχώς, κόβω και το ρίχνω στα 70-80. Όσους τους γράφουν, έχουν υπερβεί το όριο από 30χλμ και πάνω τις περισσότερες φορές.

Τώρα, αν είναι δίκαιο ή άδικο αυτό το θέμα, προφανώς και υπάρχει μια υπερβολική "ευαισθησία" στην εφαρμογή των κανονισμών, σε πλήρη αντίθεση με ό,τι επικρατεί στην κοινωνία, ειδικά όταν υπάρχουν 23.000 Έλληνες που όλοι μαζί χρωστάνε 48 δις στο κράτος και έχουν εισπραχτεί μόλις 18 εκ ευρώ...
JarmenNick - Πεμ 25 Οκτ 2012, 16:14:33
Θέμα δημοσίευσης:
nik_marin έγραψε:

τι να πεις ένα μπουρδέλο είμαστε... και μονό...

είναι εύκολο να μας πεις το σημείο που σε κατέγραψε η κάμερα και το διάστημα (ημερομηνία )

Με την πρωτη ευκαιρία θα σου πώ αμέσως γιατι μου έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια με τα χαρτια εδώ.Αλλά είμαι σίγουρος οτι είναι όπως πας προς Ελευσίνα απο περιφερειακή οδό μετα τη διχαλα που σε στέλνει και για αεροδρομιο έχει μια δεξια, μια αριστερα και μόλις τελειωσει η αριστερή έχει τις κάμερες πίσω απο τις πινακιδες ψηλά και μετα μπαίνεισ σε ένα τούνελ.Αλλά θα σου πω σίγουρα αύριο ή μεθαύριο.
TopGear - Τρι 17 Δεκ 2013, 15:13:04
Θέμα δημοσίευσης:
http://news247.gr/eidiseis/politiki/synelhfthh_o_prwhn_ypoyrgos_mixalhs_liaphs.2556189.html

Ευκολάκι έξω, πληρώνει 1.03 ότι δε θα γίνει τίποτα, ενώ τα συνολικά πρόστιμα χτυπάνε πολλές χιλιάδες ευρώ και παίζει και φυλάκιση. Και κάποτε ήτανε κι υπουργός συγκοινωνιών...
makis106 - Τρι 17 Δεκ 2013, 16:01:40
Θέμα δημοσίευσης:
Εφοσον θα γίνει δικογραφία, λογικα θα φαει οσα πρέπει. Πολυ περισσότερο αν παρακολουθειται απο τα ΜΜΕ. Απο κει και περα είναι κ θεμα δικηγόρων.
Και μπράβο στα παιδιά που τον συνελαβαν και προχώρησαν το θέμα κανονικά.
Bill207 - Τρι 17 Δεκ 2013, 16:13:53
Θέμα δημοσίευσης:
άραγε τον Κουλούρη που πέρασε κόκκινο και μετά μπινελίκωσε "τα όργανα" του κάνανε τίποτα; γιατί ξαφνικά ξεχάστηκε σε 1 βράδυ.

μπράβο πάντως στα παιδιά που τον πιάσανε
SnakeMJK - Τρι 17 Δεκ 2013, 19:55:45
Θέμα δημοσίευσης:
αφιερωμένο στον κύριο υπουργό Razz
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QZd2HPCwbVM
TopGear - Τρι 17 Δεκ 2013, 20:31:34
Θέμα δημοσίευσης:
Bill207 έγραψε:
άραγε τον Κουλούρη που πέρασε κόκκινο και μετά μπινελίκωσε "τα όργανα" του κάνανε τίποτα; γιατί ξαφνικά ξεχάστηκε σε 1 βράδυ.

μπράβο πάντως στα παιδιά που τον πιάσανε

Πέρασε όχι ένα κόκκινο, αλλά 4-5, δε σταμάτησε σε υπόδειξη οργάνου, είχε ληγμένο δίπλωμα και επιπλέον όπως είπανε, έβαλε μπρος το αμάξι και τραυμάτισε στα πόδια τον εν λόγω αστυνομικό.

Τίποτε δεν έγινε κι είχε το θράσος να κατηγορεί τους λοιπούς πολιτικούς, ότι βρήκανε αυτόν να λασπολογήσουνε εκείνη την εποχή και πώς "ουδέποτε έκανε τίποτα τρομερό, μετά την 1η προειδοποίηση, σταμάτησε και πήγε ήρεμα και ωραία στο αστυνομικό τμήμα".
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες