tazmania έγραψε: |
Καλημέρα παίδες !!Σήμερα είμαι στη φάση που αν δεν τα πω θα σκάσω !!!!!! ![]() ![]() |
vassaki έγραψε: |
Τι να σου πω Κωνσταντίνε....Εγώ το έχω κοντά 3 χρόνια το αμάξι και ακόμα μπαταρία δεν έχω αλλάξει.Το χρησιμοποιώ όμως κάθε μέρα.Δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο.Μήπως έχεις καμμιά διαρροή από πουθενά?Ο συναγερμός μήπως? |
plaketokofths έγραψε: | ||
Σε συνεργείο Peugeot πήγες? Αν ναι σε ποιο? Πάντως κι εμένα μου φαίνεται υπερβολικό τόσο πρόωρη αλλαγή εκτός αν όπως σου είπαν έχεις διαρροή. Το δυναμό σου λειτουργεί κανονικά? |
plaketokofths έγραψε: |
Εγώ πάντως μιλούσα γι' αυτό που είπε η Βάσω κι αν δεν κάνω λάθος εννούσε ηλεκτρική διαρροή ή πιο σωστά πτώση τάσης κατά τη διάρκεια που το αυτοκ δεν είναι σε λειτουργεία(οποιαδήποτε γενικά), αν κάνω λάθος να με διορθώσει. Συμβαίνει αρκετά συχνά αυτό, πχ αν έχεις αλλάξει φανάρι και αυτός που στο έβαλε μαλλον δν το έβαλε καλά, μια λάθος επιστροφή ας πούμε είναι αρκετή για να έχεις απώλεια ρεύματος και χωρίς φανερές ενδείξεις. Πέρα ότι εξασθενείται πρόωρα η μπαταρία!
ΥΓ. Νομίζω τα 206cc τουλάχιστον τα καινούργια μοντέλα έχουν κλειστού τύπου μπαταρίες άρα διαρροή υγρού δεν υφίσταται. Μπορεί να κάνω λάθος! |
tazmania έγραψε: |
Φίλε Γιάννη το πήγα στην Peugeot που είναι ΠΙΣΩ από τα ΚΤΕΛ. |
Road_Runner έγραψε: | ||
Που ακριβως το πήγες; ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τα ΚΤΕΛ μήπως εννοείς;;; Στον Κηφισό;;; |
plaketokofths έγραψε: |
ΥΓ. Νομίζω τα 206cc τουλάχιστον τα καινούργια μοντέλα έχουν κλειστού τύπου μπαταρίες άρα διαρροή υγρού δεν υφίσταται. Μπορεί να κάνω λάθος! |
tazmania έγραψε: | ||||
Εννοώ ΠΙΣΩ από τα ΚΤΕΛ,στην οδό Πάππου,αν θυμάμαι καλά.Είναι ενα στενάκι δίπλα από ένα parking που έχει πίσω απο τα ΚΤΕΛ. |
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_X έγραψε: |
Και εγώ σήμερα ήμουν στην OSCAR για το σέρβις των 60.000 ![]() Είδα ένα CC με OZ HYDRA αν δεν κάνω λάθος, ήταν το δικό σου? Για την μπαταρία και εγώ την αλάζω με την ίδια συχνότητα. Ακριβώς στα 2 χρόνια την πρώτη, μέρες πριν λήξει η εγγύηση και τη δεύτερη στα επόμενα 2 χρόνια.Ενδεχομένως να την γονατίζει η κουκούλα με το άνοιξε κλείσε. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όταν αδειάζει, αδειάζει για τα καλά. Με μπαταρία άλλου αυτοκινήτου δεν ξεκινάει με τπτ. Και τις δυο φορές που ξέμεινα χρειάστηκε να έρθει οδική και ξαναπήρε μπροστά με κάτι μεγάλες μπαταρίες που έχουν και αυτό μέχρι να φτάσω σπίτι. Μετά νέκρα. |
PHSYBORG έγραψε: | ||||||
ΟSCAR |
Cobras έγραψε: |
εγω τοχω 4 χρονια και δε εχω αλλαξει μπαταρια και απο οτι φαινεται δε θαλαξω για πολυ ακομα..ειναι κλειστου τυπου και δε ξελιγονονται ποτε |
plaketokofths έγραψε: | ||
Έχει σημασία και η χρήση των ηλ.συσκευών που κάνεις, αν τότε λειτουργεί το αυτοκ ή όχι, δλδ αν φορτίζει η μπαταρία! Πάντως πιο πολύ εμένα η δουλειά μου "μυρίζει" προς δυναμό ή διαρροή! |
Road_Runner έγραψε: |
Δεν πας απο την Lion Στον Αγ. Στέφανο; να το δει και κανενας ηλεκτρολόγος της προκοπής ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Ο τύπος εκεί είναι αυτός
Είναι ο "τύπος" μου μου φτιάχνει το αγωνιστικό και επίσης φτιάχνει τα μισά αυτοκίνητα εδώ μέσα. Απλά είναι κορυφή. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Κάνε ότι νομίζεις βέβαια.... απλά την γνώμη μου σου λέω. |
volvos έγραψε: |
κλεισε ραντεβου ομως πρωτα ή πεικοινωσησε μαζι του πρωτα.
μηπως εχεις συναγερμο που μαλιστα να στο εχουν βαλει εδω? ραδιοσιντι? συνηθως απο εεκει ειναι η διαρροη... |
volvos έγραψε: |
o συναγερμος μπαινει εδω....το πιθανοτερο ειναι το τζιμανι που στον εβαλε να εχει καμια καμια πατατα και να εχεις καποια μικροδιαρροη. |