PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Ένδειξη: "CATALYST CHARGE FAULT"?

saura - Τετ 30 Αύγ 2006, 20:26:06
Θέμα δημοσίευσης: Ένδειξη: "CATALYST CHARGE FAULT"?
Καλησπέρα και πάλι. Μετά άπό ένα μικρό ατύχημα που είχα χτές το πρωί, με ένα MX5 που το έριξε με δύναμε μια θυλυκή ύπαρξη στο πίσω μέρος του 206XS μου, αφήνοντας ΄χρώμα του MX5 στο μικρό γάτζο ρυμούλκησης που (ευτυχώς) έχει το 206 και στο πίσω μέρος (βασικά εκεί έσπασε τον προφυλακτήρα του MX5) σήμερα απέκτησα και νέο πρόβλημα το απόγευμα με την ένδειξη που βλέπεται ως subject (CATALYST CHARGE FAULT) που πήρα στην κεντρική οθόνη + την ένδειξη βλάβης του κινητήρα που είχε στο ταμπλό. Αυτό κράτησε για λίγα λεπτά όπου ταυτόχρονα οι στροφές του αυτοκινήτου ήταν κάτω του φυσιολογικού και ουσιαστικά τρεμο-έπαιζε "προσπαθώντας" να σβήσει. Το έσβησα από μόνος μου για να μη "ζορίζεται", το άφησα 5-8 λεπτά, το ξανα-έβαλα μπρός και έκανα τη διαδρομή (17 χιλιόμετρα) δουλειά - σπίτι χωρίς να παρουσιάσει κάτι σε φυσιολογική κίνηση. Κάποια βοήθεια? Τι μπορεί να φταίει? Τι πρέπει να κάνω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας.
Kalxas - Κυρ 03 Σεπ 2006, 01:35:36
Θέμα δημοσίευσης:
Καλε μου φιλε καλησπερα,απο τις λιγα πραγματα που γνωριζω,εχω την εντυπωση οτι ειναι ο πολλαπλασιαστης του αυτοκινητου.Σιγουρα πρεπει να επισκεφτεις ενα συνεργειο της peugeot
saura - Δευ 04 Σεπ 2006, 11:24:52
Θέμα δημοσίευσης:
Να είσαι καλά φίλε μου. Σε ευχαριστώ.
Θα το κοιτάξω άμεσα (αν και από εκείνη τη μέρα ΔΕΝ το ξανα-παρουσίασε).
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες