Sidobre έγραψε: |
Εγώ πάντως το Ραλλάκι μου το βάφω μόνος μου! ![]() ![]() ![]() (και μάλιστα αυτό το Σ/Κ τελειώνει!) |
Εγώ πάντως το Ραλλάκι μου το βάφω μόνος μου! ![]() ![]() ![]() (και μάλιστα αυτό το Σ/Κ τελειώνει!) |
DIMCHRI έγραψε: |
ο πρόεδρος το βάφει με BLANCO !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tomcat έγραψε: | ||
Kάτι...σε χρωμοσαμπουάν ίσως?? Ελπίζω πάντως να μην το ασβέστωσες ... |
volvos έγραψε: |
ψαξε και για κανα λευκο (οχι τυπου φαστ φουριους) αλλα απο αλλο κατασκευαστη που να εχει περλα |
Θα απαντούσα τώρα με τι το βάφω άσπρο... αλλά τεσπα!
Οχι, το ραλλάκι γδύθηκε, τρίφτηκε, στοκαρίστηκε (οκ με αυτό δεν πήγε 100% καλά αλλά σε σχέση με πως ήταν είναι μούρλια) μασκαρίστηκε όπου έπρεπε και περάστηκε 2 χέρια με το original χρωματάκι του σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο από νάυλον (σαν θερμοκήπιο για να έχει και την έννοια του φούρνου). Αμα θες να κάνεις καλή δουλειά (και φτηνάααααα) την κάνεις μόνος σου! |
Pughell έγραψε: |
Καλα,καλα,εσυ που την ειδες Bob ο μαστορας,θα σε δω μετα απο κανενα 6μηνο που το παλιο ασταρι θα αρχισει να "ξερναει" το χρωμα και θα ξεφλουδιζει οπως τα φιδια που αλλαζουν δερμα... ![]() ![]() ![]() ![]() Ολα τα 106 1ης γενιας ειχαν προβλημα με το χρωμα και αυτο ειναι λογο της κακης ποιοτητας ασταριου που χρησιμοποιουνταν... ![]() Τωρα στην περιπτωση του Rasta,τα πραγματα θα ειναι πιο ευκολα αλλα και παλι κατω απο 1000αρικο για καλη δουλεια,απιθανο να πεσεις.Το 1000αρικο το χρειαζεσαι για ποιοτικη δουλεια μονο για το εξω.Για το εσωτερικο υπολογιζε κανενα 300αρι τουλαχιστον ακομα. ![]() |
Βασικα για εσωτερικο βαψιμο δεν ξερω πως μου κολλησε... ![]() ![]() Για εξωτερικο μονο,χρησιμοποιοντας τα δικα σου πλαστικα,που ολα ξαναμπαινουν απλα χρειαζεται λιγη παρμπριζοκολλα,με 1500Ε σιγουρα εχεις κανει κορυφαια δουλεια και εχεις παρει και τα γνησια αυτοκολλητα της Peugeot. ![]() |
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_X έγραψε: |
Αφού έπιασες τις αντιπροσωπείες, πέρνα καμιά βόλτα και από την OSCAR PEUGEOT |
Lef205 έγραψε: |
Eιλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι σας πιανει ολους με τα βαψιματα τις καθαριοτητες τις γρατζουνιεςκλπ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! ![]() Θωμα παλικαρι μου με τα λεφτα του βαψιματος παρε ενα μοτερακι 16ν ριχτο πανω και με τα ρεστα παρε ενα κουτι αλοιφη,πασαλειψε το και εισαι οκ ετσι για το γα**το! Αν το κανεις 16ν δεν θα ξαναπαρατηρησεις οτι θελει βαψιμο ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΣΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ! Ασε που σε οποιον φανοποιο και αν τον πας δεν θα ξαναγινει ποτε οπως πριν.Σιγουρα θα υπαρξουν ατελειες τις οποιες θα βλεπεις και θα ξενερωνεις. |
Lef205 έγραψε: |
Eιλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι σας πιανει ολους με τα βαψιματα τις καθαριοτητες τις γρατζουνιεςκλπ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! ![]() Θωμα παλικαρι μου με τα λεφτα του βαψιματος παρε ενα μοτερακι 16ν ριχτο πανω και με τα ρεστα παρε ενα κουτι αλοιφη,πασαλειψε το και εισαι οκ ετσι για το γα**το! Αν το κανεις 16ν δεν θα ξαναπαρατηρησεις οτι θελει βαψιμο ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΣΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ! Ασε που σε οποιον φανοποιο και αν τον πας δεν θα ξαναγινει ποτε οπως πριν.Σιγουρα θα υπαρξουν ατελειες τις οποιες θα βλεπεις και θα ξενερωνεις. |
Βασικα εντελως off topic αλλα με 1500Ε εσυ συγκεκριμενα το βαζεις το 16v καθως ουτε σασμαν χρειαζεσαι,ουτε πλεξουδα... ![]() Παρολα αυτα συμφωνω με το να δειχνει ενα αμαξι περιποιημενο. ![]() Ας εχει και 200 αλογα,αν ειναι παρταλι εξωτερικα,δεν ειναι και οτι καλυτερο... ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να να κυκλοφορεί σαν "χρέπι" έτσι απλά για να πυροβολάει...
Φίλτατε Lef μην μου πεις ότι δεν "καυλώνεις" όταν βλέπεις πλυμένο το αγωνιστικό... ![]() |