PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Full βαψιμο!Που και ποσο??

RASTAVIPER - Τετ 30 Αύγ 2006, 17:06:09
Θέμα δημοσίευσης: Full βαψιμο!Που και ποσο??
Αποφασισα να φρεσκαρω το ραλλακι μετα απο τοσα χρονια και να προσθεσω και λιγες ομορφες πινελιες, οπως ασφαλειες καπω και τα angel eyes.
Με προβληματιζει πολυ το θεμα του βαψιματος και θελω να σας ρωτησω για να παρω γνωμες απο οσους εχουν επιχειρησει κατι αναλογο.
Με ενδιαφερει full εξωτερικο βαψιμο στο χρωμα του, ίσως και με 1 στρωση βερνικι, με επιδιορθωση τυχον λακουβων.Ξερω οτι θα χρειαστει ξηλωμα.
Πιστευα συμφωνα με αυτα που ειχα ακουσει οτι με κανενα 1000ρικο θα ημουν οκ.Ομως ο φαναρτζης μου με προσγειωσε ανωμαλα.
Μου ζητησε 1800 ευρω και ηθελε το αμαξι για 20 μερες!!!. Shocked Shocked
Παιδια τρελαθηκα μολις το ακουσα.
Ρε πο**τη* απο τρακαρισμα να εβγαινα, καπου εκει κοντα θα ερχοταν.
Αναγκαστηκα λοιπον βγαινω στη γυρα, αν και με βολευε ο φαναρτζης μου που ηταν κοτα στο σπιτι μου και περιμενω να μου συστησετε εσεις κανεναν που εχετε γνωστο και που εχετε ακουσει οτι κανει καλη δουλεια σε νορμαλ χρηματα.
Sidobre - Τετ 30 Αύγ 2006, 17:17:08
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως το Ραλλάκι μου το βάφω μόνος μου! Razz Razz Razz

(και μάλιστα αυτό το Σ/Κ τελειώνει!)
volvos - Τετ 30 Αύγ 2006, 17:26:24
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν εχω ιδεα τι ζητανε τωρα...θεωρω ομως οτι το 1000αρι με παρμπριζα το εχεις σιγουρο...
ξερω ομως απο προσωπικη εμπειρια καθως περα απο οτι αλλο εχω δει ειχα βαψει 3 φορες σχεδον ολικα το παλιο μου αμαξι Laughing
αν θες σωστη δουλεια πρεπει να βγαλεις τζαμια και παρμπριζ....αλλιως τα λαστιχα θα γινουν χαλια μαυρα. θες μερακλη φαναρτζη με καλο φουρνο.
θες εξτρα 10-15% λεφτα απο αυτα που θα σου πει γιατι ολο και κατι θα βγει στη πορεια.
ψαξε και για κανα λευκο (οχι τυπου φαστ φουριους) αλλα απο αλλο κατασκευαστη που να εχει περλα Wink

φαναρτζη καλο ειναι να εισαι σχετικα κοντα για να τον τσεκαρεις τι κανει.
εγω προσωπικα το καλυτερο βαψιμο μου το ειχε κανει ενας παλιος φιλος λαμογιο ο οποιος δουλευε σε φαναρτζηδικο και μου εφτιαχνε το αμαξι στον ελευθερο χρονο του απογευματα Wink

παραπανω απο 3μερες αν ασχολειται μονο με το πεζο σου δε θελει με καμια παναγια....
Tomcat - Τετ 30 Αύγ 2006, 19:16:54
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Shocked Shocked Shocked

Tι λες ρε πρόεδρε.... πως το βάφεις μόνος σου... ??? Με αυτοκόλλητα?
vinman - Τετ 30 Αύγ 2006, 19:18:33
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
DIMCHRI - Τετ 30 Αύγ 2006, 22:44:05
Θέμα δημοσίευσης:
ο πρόεδρος το βάφει με BLANCO !!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Tomcat - Τετ 30 Αύγ 2006, 23:26:50
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:

Kάτι...σε χρωμοσαμπουάν ίσως?? Ελπίζω πάντως να μην το ασβέστωσες ...
Pug_306 - Τετ 30 Αύγ 2006, 23:44:24
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχει ενας φαναρτζης στο Γερακα που κανει παρα πολυ καλη δουλεια και με ΠΑΡΑ πολυ καλα χρημματα.(αρκει να μη σκασεις μυτη εκει με ενα στυλ "Εγω ειμαι ο γα**ω και την εχω δει καπως" .Τα περνουν με κατι τετοια.Παλικαρι που εκανε ανακατασκευη σε εσκορτ (λαμαρινες-στοκαρισματα-βαψιμματα) του πηρε κανα 700αρι.
αν ενδιαφερεσαι ακομα στειλε πμ
vinman - Πεμ 31 Αύγ 2006, 05:25:48
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:

Kάτι...σε χρωμοσαμπουάν ίσως?? Ελπίζω πάντως να μην το ασβέστωσες ...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Road_Runner - Πεμ 31 Αύγ 2006, 09:17:53
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Μάλλον δεν θα τελειωσει αυτο το Σ/Κ αφου θα είσαι Λαμια Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
COOL ALEXIS - Πεμ 31 Αύγ 2006, 09:21:40
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ψαξε και για κανα λευκο (οχι τυπου φαστ φουριους) αλλα απο αλλο κατασκευαστη που να εχει περλα

ΚΑΓΚΟΥΡΟ Exclamation
MEMsound - Πεμ 31 Αύγ 2006, 10:08:45
Θέμα δημοσίευσης:
Τα Twisted evil RALLYE ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΛΕΥΚΑ! Twisted evil

Πιο λευκά από χειρουργείο! Γυαλισμένα και καθαρά!

Μην ακούω για πέρλες και λοιπές καγκουριές!

Θωμά ο Σταύρος μπορεί να σου πει πιο ακριβώς χρώμα της Peugeot είναι το πιο λευκό/φωτεινό (νομίζω του 107). Μπορείς να του ρίξεις και ένα διάφανο βερνίκι από πάνω να γυαλίζει ακόμα περισσότερο.

Ο φαναρτζής που σου έλεγα τηλεφωνικά χθες ανοίγει αύριο ή την Δευτέρα.

Πάντως για κάτω 1500 δεν το βλέπω να πηγαίνει αν θες να γίνει σωστά και άριστα...

Εγώ πάντως θα τα έδινα... Cool
Sidobre - Πεμ 31 Αύγ 2006, 10:36:11
Θέμα δημοσίευσης:
Θα απαντούσα τώρα με τι το βάφω άσπρο... αλλά τεσπα!

Οχι, το ραλλάκι γδύθηκε, τρίφτηκε, στοκαρίστηκε (οκ με αυτό δεν πήγε 100% καλά αλλά σε σχέση με πως ήταν είναι μούρλια) μασκαρίστηκε όπου έπρεπε και περάστηκε 2 χέρια με το original χρωματάκι του σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο από νάυλον (σαν θερμοκήπιο για να έχει και την έννοια του φούρνου).

Αμα θες να κάνεις καλή δουλειά (και φτηνάααααα) την κάνεις μόνος σου!
Pughell - Πεμ 31 Αύγ 2006, 10:54:18
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα,καλα,εσυ που την ειδες Bob ο μαστορας,θα σε δω μετα απο κανενα 6μηνο που το παλιο ασταρι θα αρχισει να "ξερναει" το χρωμα και θα ξεφλουδιζει οπως τα φιδια που αλλαζουν δερμα... Laughing Sad Sad Sad

Ολα τα 106 1ης γενιας ειχαν προβλημα με το χρωμα και αυτο ειναι λογο της κακης ποιοτητας ασταριου που χρησιμοποιουνταν... Sad

Τωρα στην περιπτωση του Rasta,τα πραγματα θα ειναι πιο ευκολα αλλα και παλι κατω απο 1000αρικο για καλη δουλεια,απιθανο να πεσεις.Το 1000αρικο το χρειαζεσαι για ποιοτικη δουλεια μονο για το εξω.Για το εσωτερικο υπολογιζε κανενα 300αρι τουλαχιστον ακομα. Confused
COOL ALEXIS - Πεμ 31 Αύγ 2006, 10:54:30
Θέμα δημοσίευσης:
Είσαι για δέσιμο τελικά Exclamation

Δεν είσαι γραφίστας αλλά βαφίστας Laughing
MEMsound - Πεμ 31 Αύγ 2006, 10:57:58
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Θα απαντούσα τώρα με τι το βάφω άσπρο... αλλά τεσπα!

Οχι, το ραλλάκι γδύθηκε, τρίφτηκε, στοκαρίστηκε (οκ με αυτό δεν πήγε 100% καλά αλλά σε σχέση με πως ήταν είναι μούρλια) μασκαρίστηκε όπου έπρεπε και περάστηκε 2 χέρια με το original χρωματάκι του σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο από νάυλον (σαν θερμοκήπιο για να έχει και την έννοια του φούρνου).

Αμα θες να κάνεις καλή δουλειά (και φτηνάααααα) την κάνεις μόνος σου!

Απλά...

Thumb right Thumb right Thumb right Thumb right Thumb right

(προσέξτε και το λευκό δάκτυλο στο smilie...) Laughing Laughing

αν και ο Στέλιος για το αστάρι δεν έχει άδικο μακάρι όμως να μην βγει αληθινός...
RASTAVIPER - Πεμ 31 Αύγ 2006, 17:40:15
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Καλα,καλα,εσυ που την ειδες Bob ο μαστορας,θα σε δω μετα απο κανενα 6μηνο που το παλιο ασταρι θα αρχισει να "ξερναει" το χρωμα και θα ξεφλουδιζει οπως τα φιδια που αλλαζουν δερμα... Laughing Sad Sad Sad

Ολα τα 106 1ης γενιας ειχαν προβλημα με το χρωμα και αυτο ειναι λογο της κακης ποιοτητας ασταριου που χρησιμοποιουνταν... Sad

Τωρα στην περιπτωση του Rasta,τα πραγματα θα ειναι πιο ευκολα αλλα και παλι κατω απο 1000αρικο για καλη δουλεια,απιθανο να πεσεις.Το 1000αρικο το χρειαζεσαι για ποιοτικη δουλεια μονο για το εξω.Για το εσωτερικο υπολογιζε κανενα 300αρι τουλαχιστον ακομα. Confused

Αντε και μεχρι 1200 με αλλο καπω (γιατι θα χρειαστει) τα δινω για καλη δουλέια.
Αλλα με νοιαζει μονο για εξωτερικο βαψιμο.Εσωτερικο γιατι να χρειαστω??
Μιλησα με το Γκαλο...Μου ζητησε 2500...Mad Mad Μα καλα τι νομιζουν οτι ειναι τα λεφτα.Μου λεει οτι με το καλημερα θελει 320 ευρω γιατι να βγαλει ολα τα φρυδακια και θα πρεπει να παρει αλλα γιατι τα παλια δε θα μπαινου.
Τι κωλολογικη ειναι αυτη?Πεταμε το κοματι που ειναι καλο επειδη δε θα ξαναμπαινει?Shocked Shocked ΚΑλα μας δουλευουν??
Ζηταω πολλα ρε παιδια????
Pughell - Παρ 01 Σεπ 2006, 09:24:58
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικα για εσωτερικο βαψιμο δεν ξερω πως μου κολλησε... Laughing Ακυρο! Very happy

Για εξωτερικο μονο,χρησιμοποιοντας τα δικα σου πλαστικα,που ολα ξαναμπαινουν απλα χρειαζεται λιγη παρμπριζοκολλα,με 1500Ε σιγουρα εχεις κανει κορυφαια δουλεια και εχεις παρει και τα γνησια αυτοκολλητα της Peugeot. Wink
RASTAVIPER - Σαβ 02 Σεπ 2006, 12:59:19
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Βασικα για εσωτερικο βαψιμο δεν ξερω πως μου κολλησε... Laughing Ακυρο! Very happy

Για εξωτερικο μονο,χρησιμοποιοντας τα δικα σου πλαστικα,που ολα ξαναμπαινουν απλα χρειαζεται λιγη παρμπριζοκολλα,με 1500Ε σιγουρα εχεις κανει κορυφαια δουλεια και εχεις παρει και τα γνησια αυτοκολλητα της Peugeot. Wink

Σημερα πηγα σε 3 φανοποια.Ο πιο μουφα μου φανηκε ο της Σεβαλ.Ζητησε και τα πιο πολλα.1500 χωρις αλλο καπο.Γενικα εδειξε αδιαφορα και δε με κερδισε, οποτε εφαγε ακυρο.
Οι αλλοι 2 παιζουν στα 1350-1400 με διπλη στρωση με βερνικι και αλλο καπο μεταχειρα για να ειναι γνησιο.

Θα ψαξω κανα 2 ακομα μεσα στη βδομαδα αλλα δε βλεπω να πεφτω στα 1200 που θελω.
Αυτακολλητα δε θελω αλλα δε βλεπω τις τιμες του pughell πουθενα.
MEMsound - Σαβ 02 Σεπ 2006, 13:02:02
Θέμα δημοσίευσης:
...έχε υπόψη σου ότι άλλο Αθήνα (ακριβά),
άλλο Θεσσαλονίκη (φθηνότερα),
άλλο επαρχία γενικώς...(αρκετά πιο φθηνά)...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Σαβ 02 Σεπ 2006, 15:35:29
Θέμα δημοσίευσης:
Αφού έπιασες τις αντιπροσωπείες, πέρνα καμιά βόλτα και από την OSCAR PEUGEOT
RASTAVIPER - Σαβ 02 Σεπ 2006, 19:49:22
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_X έγραψε:
Αφού έπιασες τις αντιπροσωπείες, πέρνα καμιά βόλτα και από την OSCAR PEUGEOT

Ξερεις κατι που δεν ξερω?? Question Question
Lef205 - Δευ 04 Σεπ 2006, 14:32:21
Θέμα δημοσίευσης:
Eιλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι σας πιανει ολους με τα βαψιματα τις καθαριοτητες τις γρατζουνιεςκλπ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! Twisted evil
Θωμα παλικαρι μου με τα λεφτα του βαψιματος παρε ενα μοτερακι 16ν ριχτο πανω και με τα ρεστα παρε ενα κουτι αλοιφη,πασαλειψε το και εισαι οκ ετσι για το γα**το!
Αν το κανεις 16ν δεν θα ξαναπαρατηρησεις οτι θελει βαψιμο ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΣΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!
Ασε που σε οποιον φανοποιο και αν τον πας δεν θα ξαναγινει ποτε οπως πριν.Σιγουρα θα υπαρξουν ατελειες τις οποιες θα βλεπεις και θα ξενερωνεις.
Pughell - Δευ 04 Σεπ 2006, 14:51:35
Θέμα δημοσίευσης:
Με αυτην την λογικη,οιλοι απο αυριο απλυτοι/απλυτες με οτι πιο παλια ρουχα εχετε!

Ναι,σαν λεσια ολοι!!! Laughing Laughing Laughing

Λευτερη δεν διαφωνω μαζι σου,οπως ηταν δεν προκειται να ξαναγινει αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να παρακαλαμε να βρεξει κιολας για να πλυθει το καημενο... Wink Very happy
ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Δευ 04 Σεπ 2006, 15:26:37
Θέμα δημοσίευσης:
Εκεί πηγαίνω για σέρβις και γενικά είμαι ικανοποιημένος.
Έχω χρησιμοποιήσει και το φανοποιείο για οροφή και καπώ τότε με το χαλάζι και έκαναν και καλή δουλειά και οικονομικά.

Τα χρήματα είναι πολλά,οπότε αξίζει και λίγο έρευνα παραπάνω.
fotis-84 - Δευ 04 Σεπ 2006, 16:32:55
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Eιλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι σας πιανει ολους με τα βαψιματα τις καθαριοτητες τις γρατζουνιεςκλπ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! Twisted evil
Θωμα παλικαρι μου με τα λεφτα του βαψιματος παρε ενα μοτερακι 16ν ριχτο πανω και με τα ρεστα παρε ενα κουτι αλοιφη,πασαλειψε το και εισαι οκ ετσι για το γα**το!
Αν το κανεις 16ν δεν θα ξαναπαρατηρησεις οτι θελει βαψιμο ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΣΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!
Ασε που σε οποιον φανοποιο και αν τον πας δεν θα ξαναγινει ποτε οπως πριν.Σιγουρα θα υπαρξουν ατελειες τις οποιες θα βλεπεις και θα ξενερωνεις.

σωστος ο λευτερης,ειμαι και εγω της ιδιας λογικης.εμενα κ'αν θελει βαψιμο αλλα .....!μιας και προοριζεται για αγωνιστικο θα το γεμισω αυτοκολλητα και δεν θα φαινεται τιποτα!!!!!!! Yahoo! Yahoo! Yahoo!
RASTAVIPER - Δευ 04 Σεπ 2006, 17:25:16
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:

Πες μου οτι με δουλευεις...Η΄πραγματικα πιστευεις οτι ενα μοτερ 16v με τοποθετηση κοστιζει 1300-1400 ευρω...
Γιατι, πιστεψε με, αν κοστιζε τοσο θα ειχα παει για μοτερ με τα 1000, καθως ειναι το ονειρο μου εδω και χρονια.
Ενημερωτικα, το λιγοτερο ζητανε 1400-1500 μονο για το μοτερ.. Crying or Very sad Crying or Very sad

Για τις ασφαλειες Λευτερη, κοιταξες να μου πεις που τις βαζουμε τελικα??
MEMsound - Τρι 05 Σεπ 2006, 09:37:54
Θέμα δημοσίευσης:
εεεεε μην μπερδεύουμε την εμφάνιση με την λειτουργία...
Προφανώς και πρέπει να λειτουργεί και μάλιστα να λειτουργεί καλά ένα αμάξι.
Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να να κυκλοφορεί σαν "χρέπι" έτσι απλά για να πυροβολάει...
Φίλτατε Lef μην μου πεις ότι δεν "καυλώνεις" όταν βλέπεις πλυμένο το αγωνιστικό... Cool
Το 8ν μπορεί να μην πάει σαν το 16ν αλλά δεν πάει και άσχημα... Wink
Αν είχα μόνο 1500ευρώ και μου έλειπε τόσο πολύ το γκάζι του 16ν θα έβαζα το μοτερ...

απλά το 8ν του Θωμά θέλει και επισκευή στο καπό Wink
Pughell - Τρι 05 Σεπ 2006, 13:51:27
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικα εντελως off topic αλλα με 1500Ε εσυ συγκεκριμενα το βαζεις το 16v καθως ουτε σασμαν χρειαζεσαι,ουτε πλεξουδα... Confused

Παρολα αυτα συμφωνω με το να δειχνει ενα αμαξι περιποιημενο. Wink

Ας εχει και 200 αλογα,αν ειναι παρταλι εξωτερικα,δεν ειναι και οτι καλυτερο... Sad
RASTAVIPER - Τρι 05 Σεπ 2006, 18:57:45
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Βασικα εντελως off topic αλλα με 1500Ε εσυ συγκεκριμενα το βαζεις το 16v καθως ουτε σασμαν χρειαζεσαι,ουτε πλεξουδα... Confused

Παρολα αυτα συμφωνω με το να δειχνει ενα αμαξι περιποιημενο. Wink

Ας εχει και 200 αλογα,αν ειναι παρταλι εξωτερικα,δεν ειναι και οτι καλυτερο... Sad

Προφανως μιλας για τιμες εκτος Αθηνας, γιατι εχω ηδη ρωτησει Κρασουλη και Λιολιο και και μου εχουν πει εδω και καιρο και οι 2 για πανω απο απο 1800 ευρω.. Mad Mad
Pughell - Τετ 06 Σεπ 2006, 07:55:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι,για εκτος Αθηνας μιλαω αλλα δεν βλεπω με ποια λογικη θα πρεπει να κανω κατι εντος Αθηνων ή Θεσσαλονικης,οταν οι υπολοιποι ζητανε 15-20% λιγοτερα χρηματα για μια δουλεια που ειναι ευκολη... Confused
Π.Χ. στο 106 forum πουλαει ενα παιδι μοτερ χωρις ηλεκτρικα με 85.000 χλμ, 900Ε...Με τον εγκεφαλο και την τοποθετηση θα εισαι max στα 1500Ε... Idea

Το ξεσκισαμε το topic... Sad
RASTAVIPER - Τετ 06 Σεπ 2006, 18:04:04
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν ακούστε να γελάσετε... Mad Mad
Είπα να ξυπνήσω νωρίτερα 1 ώρα από το συνηθισμένο πριν πάω δουλειά και να πάω μια βόλτα να ρωτήσω στην Peugeot North Attica Center να μάθω και εκεί τιμή, μιας και έπαιζε γωστός.
Σκάει ο μάστορας, ο οποίος συμπληρωματικά ούτε καλημέρα δεν είπε όταν του είπα πρώτος εγώ, και αφού το χάζεψε γύρω γύρω, εβγαλε το πόρισμα..
Και ποιο ήταν το πόρισμα?? Exclamation Exclamation
Ότι για να φτιάξει το αμάξι μου με τα 2 χτυπήματα ήθελε 5000 ευρώ!!!
Ρε παιδιά το αντιλαμβάνεστε το νούμερο???Shocked Shocked x Mad
5000 ΕΥΡΩ
Μα καλά είναι σοβαροί εκεί στην Peugeot?Θεωρούνται κάποιοι από αυτούς επαγγελματίες??Twisted evil Twisted evil Twisted evil :
Είναι δυνατόν να τους πας ένα 106 για βάψιμο και φτιάξιμο σε 2 σημεία (από τα οποία το 1 που έλειπε 1 κομματί πλαστικού από το μαρσπιέ δε δεχόταν να το φτιάξει, γιατί λέει δεν είναι στα καθήκοντά του) και να ζητάει αυτό το ποσό??
Μα τι σκ**ά του πήγα για βάψιμο???Lambo ή καμία Ferrari??

Είναι δυνατόν να βγαίνουν και να λένε τέτοια πράγματα στον κόσμο?? Mad
fotis-84 - Τετ 06 Σεπ 2006, 19:25:33
Θέμα δημοσίευσης:
βρισκουν και τα κανουν φιλε μου, γιαυτο ζητανε οτι θελουν.δυστυχως οπως εχουμε ξαναπει οι επισημες αντιπροσωπειες εχοντας σαν προφαση την εγγυηση των εργασιων τους εχουν απιστευτα υψηλες τιμες.βεβαια αυτο δεν ειναι ο κανονας μιας και μετα απο πολυ ψαξιμο διαπιστωσα οτι υπαρχουν ακομα καποια επισημα service στα οποια οι τιμες ειναι καλυτερες, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι κοντα στις τιμες που μπορεις να βρεις σε καποιο ανεξαρτητο συνεργειο.θα πω ενα απλο παραδειγμα το οποιο ειναι και προσφατο αν και λιγο offtopic αλλα θα ειμαι συντομος.
σε προσφατο service στα 60.000 xlm του Α4 της οικογενειας ο παζαροπουλος ζητησε 1250 ευρω , η κοσμοκαρ για τις ιδιες ακριβως εργασιες 1600 ευρω και τελικα το αυτοκινητο εκανε το service του στον δημακη με 800 ευρω.αυτες ειναι οι διαφορες που λεγαμε ......μην πετατε τα λεφτα σας!
Lef205 - Τετ 13 Σεπ 2006, 16:02:00
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να να κυκλοφορεί σαν "χρέπι" έτσι απλά για να πυροβολάει...
Φίλτατε Lef μην μου πεις ότι δεν "καυλώνεις" όταν βλέπεις πλυμένο το αγωνιστικό... Cool

Αλλο πλυμενο,αλλο βαμμενο.Λεφτα για να το λυνω εχω δωσει (λεμε καμια υπερβολη που και που Laughing )για να το βαψω δε νομιζω να δωσω, δεν με απασχολει ιδιαιτερα ισως.
Παντως με 1500 ευρω και λιγοτερα μπορεις να παρεις ενα 16ν μοτερ και να δωσεις το παλιο σου σαν εργατικα!
nickzotos - Τετ 13 Σεπ 2006, 17:39:42
Θέμα δημοσίευσης:
διαβαζω τοση ωρα και εχω να πω::

Arrow Για το μοτερ που λετε...στην Πατρα βρηκα 16v με 850 ευρω....
Arrow Για το βαψιμο...υπολογισε γυρω στα 1200 το πολυ..(εξαρτατε και οι ζημιες που λες.Αν θες εχω γνωστο..στειλε μου πμ να σου πω Wink )
Arrow Οσο για τις τιμες των αντιπροσωπειων...σας λεει κατη η λεξη εργατοωρα???το οτι αυτα ειναι στανταρ?????δεν σας λεει κατι?για μαθετε τιμη εργατοωρας στην peugeot και ρωτηστε και αλλου και ελατε να μου πειτε... Wink

Φιλικα..
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες