DrJekyll έγραψε: |
Και εκεί που νόμιζα ότι είμαι ο μόνος με απροβλημάτιστο Peugeot...
Είμαι σταματημένος με 0 χμλ/ωρα.... Όταν λοιπόν γυρνάω το τιμόνι (πχ για παρκάρισμα)...ακούγεται ένας θόρυβος από τον άξονα μπροστά...όπως κάνουν κάτι παλιές ετοιμόροπες γέφυρες από σχοινί... Ελπίζω σε λίγο να μην ακούσω κανά snap! και ψάχνομαι... Είχε ποτέ κανένας τίποτα παρόμοιο???? |
drdino έγραψε: |
Είναι σίγουρα από τον άξονα; |
Antonis78 έγραψε: |
Σπρει γρασσου με τεφλον στα σαιλεντ μπλοκ της κρεμαριερας.Το ειχε παθει και το δικο μου. |
DrJekyll έγραψε: |
Και εκεί που νόμιζα ότι είμαι ο μόνος με απροβλημάτιστο Peugeot...
Είμαι σταματημένος με 0 χμλ/ωρα.... Όταν λοιπόν γυρνάω το τιμόνι (πχ για παρκάρισμα)...ακούγεται ένας θόρυβος από τον άξονα μπροστά...όπως κάνουν κάτι παλιές ετοιμόροπες γέφυρες από σχοινί... Ελπίζω σε λίγο να μην ακούσω κανά snap! και ψάχνομαι... Είχε ποτέ κανένας τίποτα παρόμοιο???? |
Ronin έγραψε: |
Ψαλίδι είναι... |
Nuntius έγραψε: |
Παιδιά, είχα παρόμοια εμπειρία σε 206 1400cc 8v...και όπως αποδείχτηκε, απλώς και όλως αθώως οι τεχνικοί του εξουσιοδοτημένου πίσω από τα ΚΤΕΛ μου είπαν ότι να μωρέ είχαν ξεχάσει να βάλουν ένα παξιμάδι και όσο δούλευε το τιμόνι, απλώς να...εεε...έχανε τα υγρά το υδραυλικό σύστημα. Βέβαια το ότι κάποτε τα υγρά θα τέλειωναν και θα σκοτωνόμουν δεν τους απασχόλησε. Και φυσικά με έβαλαν να πληρώσω και περί τα 15 euros για συμπλήρωση υγρών τιμονιού, ενώ 2 βδομάδες πριν συμβεί αυτό, το φτωχό αμαξάκι μου το είχα πάει για service στο ίδιο συνεργείο και μου είχαν δώσει πιστοποιητικό καλής λειτουργίας. |