PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 106 - Μπροστινά φανάρια

RASTAVIPER - Κυρ 20 Αύγ 2006, 11:57:23
Θέμα δημοσίευσης: 106 - Μπροστινά φανάρια
Εχω αρκετα χρονια το ραλλακι και ειλικρινα εχω σιχαθει το πεθαμενο φως που βγαζουν τα φωτα μου.Βασικα ειναι το θεμα ασφαλειας που με καιει, γιατι ολοι ξερουν οτι αν σε στροφη μπαινεις με αρκετα και δε δεις κατι στο οδοστρωμα, τοτε ισως προκυψουν οδυνηρα αποτελεσματα.
Ετσι λοιπον, σκεφτηκα να αγορασω καποια καινουρια και αναβαθμισμενα φαναρια για καλυτερο φωτισμο.
Θα ηθελα να ακουσω την προταση οποιου εχει βαλει καποιο αλλο σετακι στο αυτοκινητο του, ακομη και απο αμαξια εκτος 106.
Στους συνεργατες του club εχω βρει αυτο, http://www.psclub.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=21&products_id=82
αλλα θεωρω μεγαλο το ποσο των 295 ευρω, για κατι που μπορεις να βρεις απο εξωτερικο σε τιμη 80-90 ευρω πιο κατω.Ομως αν εχει παρει καποιος αυτου του τυπου τα φωτα, ας μου πει τη γνωμη του.
Αυτα που βλεφαριαζω εγω απο εξωτερικο ειναι αυτα:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/543077
Το μονο που δε ξερω ειναι γιατι λειπουν τα φλασακια και αν πρεπει να παρω κατι εξτρα για φλασακια, η μπορει να μπει η ιδια λαμπα που εχω και τωρα, αν και αμφιβαλλω.Πως σας φαινονται?
Επισης ξερω οτι παιρνουν λαμπα Η1.Τι σημαινει αυτο σε σχεση με τις Η4 που εχω τωρα στα κλασικα φαναρια??
Stevon - Δευ 21 Αύγ 2006, 09:56:36
Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλυτερα μπροστινα φωτα:Τι να παρω?
RASTAVIPER έγραψε:
Εχω αρκετα χρονια το ραλλακι και ειλικρινα εχω σιχαθει το πεθαμενο φως που βγαζουν τα φωτα μου.

Θωμά[εγώ είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με τα φώτα που είχα στο 106άκι (1ης γενιάς βέβαια τα οποία είχαν κρυστάλλινο κάλλυμα και όχι πλαστικό) μου] οπώτε σε πρώτη φάση θα μπορούσα να σου προτείνω την λύση που είχα κάνει και εγώ...δλδ = ενισχυτή για το κυκλωμα φώτων + ένα ζευγάρι λάμπες(καλύτερες απο "μαμά" τύπου http://www.autolamps-online.com/products/h4rally.htm)

Εναλλακτικά δευτερη λύση που ξεφευγει σε τιμή (πάει στα επίπεδα του = [url]http://www.psclub.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=21&products_id=82[/url])
αλλά σαφώς με κλάσεις ανώτερο αποτελεσμα , ένα σέτ XENON π.χ = http://www.autolamps-online.com/products/d2centre.htm και έχεις καθαρίσει απο το ζήτημα "φώτα".

Τώρα τα φωτιστηκά σώματα τύπου projector ενώ είναι ωραία οπτικά....(http://briefcase.pathfinder.gr/download/543077)το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο....(μέσα απο το club έχει βάλει ο DimiP , και απο ότι μου έχει πεί ΔΕΝ έχει και το καλύτερο αποτέλεσμα)και απο προσωπική εμεπειρία σε civic φίλου και πάλι...ΔΕΝ....αυτά... Wink
volvos - Δευ 21 Αύγ 2006, 10:05:45
Θέμα δημοσίευσης:
θωμα και εγω στο ραλλυ 8ν ενος κολλητου μου ειχε ακολουθησει τη λυση του ενισχυτη με καλυτερες λαμπες και το αμαξι φωτιζε παρα πολυ καλα...
ειναι κριμα να αλλαξεις φαναρια αν δεν εχεις προβλημα.
RASTAVIPER - Δευ 21 Αύγ 2006, 17:29:00
Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλυτερα μπροστινα φωτα:Τι να παρω?
Stevon έγραψε:
RASTAVIPER έγραψε:
Εχω αρκετα χρονια το ραλλακι και ειλικρινα εχω σιχαθει το πεθαμενο φως που βγαζουν τα φωτα μου.

Θωμά[εγώ είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με τα φώτα που είχα στο 106άκι (1ης γενιάς βέβαια τα οποία είχαν κρυστάλλινο κάλλυμα και όχι πλαστικό) μου] οπώτε σε πρώτη φάση θα μπορούσα να σου προτείνω την λύση που είχα κάνει και εγώ...δλδ = ενισχυτή για το κυκλωμα φώτων + ένα ζευγάρι λάμπες(καλύτερες απο "μαμά" τύπου http://www.autolamps-online.com/products/h4rally.htm)

Εναλλακτικά δευτερη λύση που ξεφευγει σε τιμή (πάει στα επίπεδα του = [url]http://www.psclub.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=21&products_id=82[/url])
αλλά σαφώς με κλάσεις ανώτερο αποτελεσμα , ένα σέτ XENON π.χ = http://www.autolamps-online.com/products/d2centre.htm και έχεις καθαρίσει απο το ζήτημα "φώτα".

Τώρα τα φωτιστηκά σώματα τύπου projector ενώ είναι ωραία οπτικά....(http://briefcase.pathfinder.gr/download/543077)το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο....(μέσα απο το club έχει βάλει ο DimiP , και απο ότι μου έχει πεί ΔΕΝ έχει και το καλύτερο αποτέλεσμα)και απο προσωπική εμεπειρία σε civic φίλου και πάλι...ΔΕΝ....αυτά... Wink

Ευχαριστω για την απαντηση και τον φιλτατο MEMsound που αφηνει για λιγο το topic εδω, αλλα με δυσκολευει λιγο να δεχτω οτι η δεσμιδα φωτος που βγαζουν τα angel eyes ειναι χειροτερη απο τις κλασικες λαμπιτσες της αρχαιας τεχνολογιας φαναρι του 106 μου.Υπαρχει καμια μελετη που να λεει αυτο το πραγμα?Και τα φωτα που ειχε αυτο το παληκαρι που λετε, ήταν σιγουρα του τυπου που σκεφτομαι και γω να παρω??
brz20 - Τρι 22 Αύγ 2006, 01:17:22
Θέμα δημοσίευσης:
Θα προτεινα να βαλεις Xenon.Βρηκα ενα μαγαζι που εχει το kit 450 ευρω.
drioannis - Τρι 22 Αύγ 2006, 06:58:45
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορείς να βάλεις από EBAY.Πολύ εύκολα τα τοποθετείς.
Stevon - Τρι 22 Αύγ 2006, 08:35:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Θωμά ,πρωτού να αλλάξεις τα φωτιστηκά σώματα ή λάμπες ή XENON φωτισμο κτλ..κτλ..κτλ...κοιτα πρώτα δύο πραγματακια =
1) Τον καθρέπτη απο τα φανάρια
2) Την τάση του κυκλώματος. Wink
MEMsound - Τρι 22 Αύγ 2006, 09:00:37
Θέμα δημοσίευσης:
Παρεπιπτόντως (και επειδή πέρασα αποεκεί χθες και το είδα που το διαφήμιζε) η Ηχοκίνηση έχει "προσφορά" στα κιτ Xenon για όλους τους τύπους φαναριών στα 349ε (ή 359 δεν θυμάμαι ακριβώς)

πληρώνεις κάτι παραπάνω από ότι να τα πάρεις από το ebay αλλά ξέρεις ότι αν/όταν χρειαστείς κάτι θα βρεις άκρη Wink
RASTAVIPER - Τρι 22 Αύγ 2006, 18:12:29
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

πληρώνεις κάτι παραπάνω από ότι να τα πάρεις από το ebay αλλά ξέρεις ότι αν/όταν χρειαστείς κάτι θα βρεις άκρη Wink

Σου χει πει κανεις οτι παω για πιλοτος?? Twisted evil Twisted evil

Δε με ενδιαφερουν τα xenon παντως και την ψαχνω για αυτα τα φαναρια.Ξερει κανεις αν και τα φλασακια σε αυτα τα φαναρια ειναι αλλιωτικα η παιρνουν τα κλασικα?Γιατι αυτα που βρηκα ερχονται χωρις φλασακια.
brz20 - Πεμ 24 Αύγ 2006, 16:39:11
Θέμα δημοσίευσης:
Τα φωτα Xenon ειναι φοβερα.Χθες που εψαξα καλυτερα βρηκα οτι υπαρχουν kit Bi-Xenon.Δηλαδη και μικρη και μεγαλη σκαλα.Αυτο πρεπει να ειναι πολυ τελειο και πολυ χεκουραστο.Αλλα θα κανει πολλα.
RASTAVIPER - Παρ 25 Αύγ 2006, 17:01:41
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα μετα απο μερικες υποχωρησεις στην τιμη, εκλεισα τα φωτα που εχω στη φωτο.Στις 2/9 ερχεται το σετακι για αριστεροτ. αμαξι στην Αμερικη και μου τα στελνουν στο καπακι.Αναυπομονω να τα βαλω.
Το μονο αγχος μου ειναι αν ο ηλεκτρολογος θα καταλαβει να συνδεσει καλα και τα εξτρα λαμπακια...
RASTAVIPER - Κυρ 27 Αύγ 2006, 16:05:56
Θέμα δημοσίευσης:
Εχει κανεις να προτεινει κανεναν καλο ηλεκτρολογο που να μπορει να εγκαταστησει ANGEL eyes σωστα, χωρις να καψει τιποτα?
Απο ο,τι εχω καταλαβει εχει επιπλεον του κανονικου φαναριου να αναβουν τα δαχτυλιδια και το φως ομιχλης.Μπορω να τα συδνεσω με οποιο διακοπτη θελω?Πχ τα δαχτυλιδια να αναβουν με τα μεσαια φωτα και το μπροστινο ομιχλης μαζι με το πισω??
Ποσο θα παρουν για αυτο?Κανενα 100αρι??

Το τόπικ μεταφέρθηκε εδώ που έπρεπε.

Εκ της MOD Team
MEMsound

MEMsound - Δευ 28 Αύγ 2006, 10:27:28
Θέμα δημοσίευσης:
...Αργύρη... Wink
και πουθενά αλλού για κανένα λόγο...
RASTAVIPER - Παρ 08 Σεπ 2006, 18:53:41
Θέμα δημοσίευσης: ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!
Παιδια, μου ηρθε ειδοποιητηριο σημερα για τα φαναρια και θελουν να πληρωσω 104 ευρω!!!
Ο καφρος που τα αγορασα απο το ebay δεν ειπε τιποτα για δασμους.
Την τιμη που λεει 400 ευρω οτι κανουν, που τη βρηκαν στο τελωνειο???
Εγω πληρωσα 210 ευρω στο paypal.
Τωρα εβγαλαν ενα ποσοστο στα 400 και πρεπει να δωσω 104 λεει.
Ποιος ευθυνεται για το 400αρι αφου καουν 210???

Τι κανω τωρα?
RASTAVIPER - Δευ 11 Σεπ 2006, 17:53:02
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον ακουστε να δειτε τι εγινε για να ξερετε να προσεχετε.
Πηγα και ειδα το πακετο και ο τυπος τα εστειλε σαν δωρο απο τη TAIWAN τα φαναρια κανονικα με καποια μικρη χρεωση.Δηλαδη εκανε αυτο που επρεπε.
Πως βρεθηκε λοιπον η τιμη των 400 ευρω?Ο καφρος ο τελωνειακος λοιπον ειπε: την γραφω κανονικα (ξερετε που!) την ενδειξη δωρο και στα χρεωνω με μια τιμη του τελωνειου,δηλαδη 400 ευρω.Φοβερος??:093: :093:
Εγω πηγα και εκανα αναθεωρηση και αφησα και την αποδειξη απο το Paypal και αυριο τα φαναρια γυρνανε πισω στο τελωνειο.Περιμενω μηπως αλλαξουν τη χρεωση.
Αντε να δουμε
MEMsound - Σαβ 17 Νοέ 2007, 01:43:01
Θέμα δημοσίευσης:
glf όποτε μπορείς ανέβασε μερικές φωτογραφίες από φρέσκα εμπρός φαναράκια σου... Wink Wink
stef80 - Σαβ 17 Νοέ 2007, 17:31:23
Θέμα δημοσίευσης:
Rastaviper εχει περασει σχεδον ενας χρονος απο το τελευταιο post σου αλλα επειδη με ενδιαφερει τι εγινε τελικα με τον εκτελωνισμο των xenon σου?
Σου μειωσαν την τιμη?
Τι πρέπει να κανουμε για να αποφυγουμε τετοια περιπτωση?
glf - Κυρ 18 Νοέ 2007, 20:28:38
Θέμα δημοσίευσης:
σωστά, θα βάλω. και κάτι που πρέπει να κάνω είναι να βάλω λευκές ψείρες σε όλες τις θέσεις στα φανάρια μου. παίρνει μια ψείρα για την πρώτη σκάλα (πορείας τα λέμε?) και παίρνει άλλες 3 ψείρες για να κάνει το εφε γύρω γυρώ στο δαχτυλίδι. εκεί πρέπει να συμπληρώσω με λευκές ψείρες.
glf - Δευ 19 Νοέ 2007, 09:07:38
Θέμα δημοσίευσης:

Μεσαία σκάλα

Μεγάλη σκάλα
MEMsound - Δευ 19 Νοέ 2007, 09:32:56
Θέμα δημοσίευσης:
σουπερ
και μια με σβηστά τα φώτα παρακαλω...

για τις ψείρες που λες θέλεις λευκά led...
ριξε μια ματια αν βρεις εκεί αλλίώς να σου στείλουμε... Wink Wink
fynos - Δευ 19 Νοέ 2007, 09:47:06
Θέμα δημοσίευσης:
Πάρα μα πάρα πολύ ωραία !
volvos - Δευ 19 Νοέ 2007, 10:05:27
Θέμα δημοσίευσης:
re γκαλφα για φωτα πηγες χορηγο τσιμπησες... Laughing
ξενον ελλας παντου Laughing

μπραβο ευχαριστο να βλεπεις γεματα αγωνιστικα Wink
MEMsound - Δευ 19 Νοέ 2007, 10:32:10
Θέμα δημοσίευσης:
μαντεψε ποιος κανόνησε... Laughing Laughing
πάντως με ΧΕΝΟΝ σε μεσαία και μεγάλα πρέπει να γίνεται η νύχτα μέρα... Cool

εχουμε και γυαλιά ηλίου αν σας ενοχλεί το πολύ φως Laughing Laughing
volvos - Δευ 19 Νοέ 2007, 10:36:54
Θέμα δημοσίευσης:
ΓΚΑΛΦΑ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΑ**ΚΙΕΣ...

ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ
ΟΠΤΙΚΑ ΜΑΓΓΕΛ
δε θα κερδισεις ποτε ξανα....
το πιθανοτερο ειναι να μενεις συνεχεια...

κοιτα τι εχουν παθει λεφος-νικος...

ΜΑΚΡΥΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Laughing
MEMsound - Δευ 19 Νοέ 2007, 10:54:17
Θέμα δημοσίευσης:
μη μιλάς μαυρογατίδη!
μια φορά ηρθες να βοηθήσεις στο gtcc και άνοιξαν οι ουρανοί και δεν εγινε αγώνας...

δεν το ειπα εγω αυτό εχθες!!!! Laughing Laughing
glf - Δευ 19 Νοέ 2007, 11:08:41
Θέμα δημοσίευσης:
χεχεχε ναι το αποτέλεσμα είναι φοβερό. και να σκεφτείς οτι τα είχα στα κουτιά σχεδόν ένα μήνα....

τα ευχαριστήρια τα έχω πει πολλές φορές, να μη τα ξαναλέω. O mem και ο fynos έκαναν κουκλί τη μούρη του 106 Smile
να 'χα και τους καθρέφτες θα είχε δέσει το γλυκό Laughing
MEMsound - Δευ 19 Νοέ 2007, 11:12:04
Θέμα δημοσίευσης:
χεχεχεχε!!!

καλοφώτιστα!!!

θα ρθουν κι καθρέπτες...
λίγη υπομονή!! Cool
brz20 - Δευ 19 Νοέ 2007, 11:16:17
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοριζικα τα καινουργια σου φαναρια.
Μεγεια.
RASTAVIPER - Πεμ 22 Νοέ 2007, 19:26:52
Θέμα δημοσίευσης:
stef80 έγραψε:
Rastaviper εχει περασει σχεδον ενας χρονος απο το τελευταιο post σου αλλα επειδη με ενδιαφερει τι εγινε τελικα με τον εκτελωνισμο των xenon σου?
Σου μειωσαν την τιμη?
Τι πρέπει να κανουμε για να αποφυγουμε τετοια περιπτωση?

Τη μείωσαν επειδή τους πήγα άλλο τιμολόγιο, από αυτό που ήθελαν να μου χρεώσουν αυτοί.
Το ποσοστό που χρεώνουν είναι στάνταρ.πχ 10% επί της αξίας.Οπότε μειώνοντας την αξία, μειώθηκε και το ποσό του εκτελωνισμού.
Κατ'εμέ αν δεν έχει conne δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγεις το καπέλο.οπότε καλύτερα να αποφύγεις να φέρεις κάτι εκτός ευρώπης.Ειδικά αν είναι κάτι μεγάλο.
MEMsound - Σαβ 24 Νοέ 2007, 12:22:49
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=231203#231203

respect...
κουκλακι...

Cool Cool Cool Cool Cool
glf - Σαβ 24 Νοέ 2007, 17:30:27
Θέμα δημοσίευσης:
το φαντάζεσαι τώρα σε καμιά φωτογραφία από αγώνα ? Cool
Lef205 - Σαβ 24 Νοέ 2007, 17:42:10
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
το φαντάζεσαι τώρα σε καμιά φωτογραφία από αγώνα ? Cool

Stunned
stavros k - Δευ 11 Φεβ 2008, 04:55:19
Θέμα δημοσίευσης: φαναρια-angel eyes
Καλησπερα παιδες! Πραγματικα εχω φαει ποσες ωρες προσπαθωντας να μαθω και να δω οτι μπορω και εχει να κανει με τα angel eyes! Κοιταξα ολες τις προηγουμενες συζητησεις που αφορουν το θεμα αλλα εχω καποιες αποριες .. α).Αλλαζει η φωτεινοτητα σε σχεση με τα μαμα φαναρια? β).διαβασα για τις λαμπες και το δαχτυλιδι κ δεν καταλαβα... υπαρχει περιπτωση να καει κ αν ναι τι γινεται μετα?αλλαζεις λαμπα η' δαχτυλιδι? Embarassed γ)Τα angel eyes παιρνουν τις ιδιες λαμπες οπως τα μαμα φαναρια η οχι και υπαρχει καποια διαφορα στην τοποθετηση η στο ρυθμισμα των φωτων ? δ)η τοποθετηση ειναι ευκολη? Παντως παροτι μπηκα σε απειρα site δεν βρηκα καποια που να εχουν αρκετα για 106 gti εκτος απο δυο ζευγαρια της fk..μηπως εψαξα λαθος??Ειναι απιστευτα ομορφα αλλα δεν θελω να κανω κατι και μετα να το μετανιωσω..η τιμη ηταν στα 260 ευρω γι αυτα και αν και ειναι χαζη η ερωτηση θα ρωτησω..η τιμη αυτη ειναι για το ζευγαρι??Συγνωμη αν κουρασα αλλα οσο σκεφτομαι τον πεζουλα με αυτα τα φαναρια κατι παθαινω! ! ! Περιμενω για βοηθεια και προτασεις.. ΑΞΙΖΕΙ η οχι?? Ευχαριστω παρα πολυ προκαταβολικα!

Το παρών μεταφέρθηκε στη σωστή θεματική ενότητα.
Να είμαστε λίγο ποιο προσεκτική που γράφουμε τι.
Εκ τις Mod Team Touristas

stef80 - Δευ 11 Φεβ 2008, 15:39:52
Θέμα δημοσίευσης:
Τα 260 ευρω που είδες είναι για το ζευγάρι.
Η φωτεινότητα κατά κανόνα αλλάζει και εξαρτάται από την ποιότητα του φαναριού. Βάζεις όμως ένα κιτάκι χένον και το κάνεις κούκλα και ταυτόχρονα τη νύχτα μέρα.
Οι λάμπες στο 106 σίγουρα είναι διαφορετικές αφού το εργοστασιακό παίρνει Η4 ενώ τα angel Η7 ή Η1.
Τα δαχτυλίδια μπορεούν να καούν αλλά μπορείς να τα τροφοδοτήσεις μέσω voltage regulators που κρατουν την ταση σταθερη στα 12 V και είσαι ήσυχος. Επίσης έχω διαβάσει ότι υπάρχουν κάποια φανάρια που μπορείς να άλλαξεις σχετικά εύκολα τα led στα δαχτυλίδια αν καούν ή αν θες να αλλάξεις χρώμα αλλά δεν ξέρω ποια.
Η τοποθέτηση είναι εύκολη αφού βιδώνουν στα ίδια σημεία με τα εργοστασιακά. Και η ρύθμιση το ίδιο αφού έχουν ρυθμιστές τόσο για οριζόντια όσο και για κατακόρυφη ρύθμιση.
stavros k - Δευ 11 Φεβ 2008, 23:54:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες αν και ενω μου αρεσουν απιστευτα κολλαω στο θεμα του αν καει το δαχτυλιδι και τα λοιπα.Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω..μαζι με τα χενον ποσο να πανε δηλαδη και το κιτ προσαρμοζει στο φαναρι?ασε που εχω την εννοια μην τυχον και εκει που τα βαλω γινουν ολα μπαχαλο!μηπως να εβαζα χενον στα μαμα???! Rolling eyes εθιστικα τα φαναρακια πολυ...!
MEMsound - Δευ 11 Φεβ 2008, 23:57:06
Θέμα δημοσίευσης:
μα το δακτυλίδι δεν καιγεται
το πολυ πολυ να καει κάποιο λαμπακι του
ε το αντικαθιστας και τελος
το δακτυλίδι ενα πλαστικο στρογγυλο "σωληνακι" ειναι που μέσα σου διαθλάται το φως και το φωτιζει
stavros k - Τρι 12 Φεβ 2008, 00:17:46
Θέμα δημοσίευσης:
aaaa!ωραια τωρα μενει να το σκεφτω αν και βλεπω να την κανω την κινηση τελικα!
MEMsound - Τρι 12 Φεβ 2008, 11:56:44
Θέμα δημοσίευσης:
ο glf Που εχει βάλει αυτά μαζί με αυτά
http://www.r40.gr/images/fbfiles/images/galfas_karta_2008.jpg
εχει μείνει καταευχαριστημένος...
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=232108#232108

Cool Cool
stavros k - Τρι 12 Φεβ 2008, 18:41:28
Θέμα δημοσίευσης:
Nai αυτα ειναι πραγματικα σουπερ τα χα δει και εγω οπως και καποιο αλλο ζευγαρι της fk παλι σε black που ειναι μεσα στο φαναρι ολα στρογγυλα τα φωτα απλα δεν ξερω το μοντελο..! ειναι και τα δυο τελεια παντως!Κοιταζα για μαγαζια στο διαδικτυο που να ειναι στην Αθηνα ωστε να παω να δω τιμες κτλ αλλα δεν βρηκα κατι.Θα μου πεις τι λες ρε φιλε εδω γινεται χαμος αλλα ναι!! δεν θελω να τα παρω απ εξω ..! Αλλη μια χαζη ερωτηση:μπορω στα angel eyes βαλω της μαμα λαμπες η πιο δυνατες και οχι χενον ετσι δεν ειναι και ποσο να παει?να βγει γυρω στα 300 ευρω?Βλεπετε τα χενον γα**νε αλλα τωρα μεχρι τοσα μπορω να δωσω! τα θελωωωωωωωω!!!!
MEMsound - Τρι 12 Φεβ 2008, 19:02:49
Θέμα δημοσίευσης:
να γραφτεις στο psclub...
και να τα πάρεις σαν πίσημο μέλος μέσω του επερχόμενου group buy
αποκλείεται να τα βρεις φθηνότερα... Wink

υπάρχουν 2:

αυτά του glf:
SCEFSPG003
http://20054-fk-automotive.imosnet.de/shop/images/product_images/popup_images/SCEFSPG003.jpg

και αυτά: (με 2 δακτυλίδια, το ενα λίγο κομμένο πάνω και κάτω)
FKFSPG103
http://caraudiosecurity.com/shop//images/var/FK-AUTOMOTIVE-FKFSPG103.jpg

σκέψου το
Rolling eyes Cool Laughing

για αχρή καιστα 2 μπορείς να βάλεις συμβατικές λάμπες και αργότερα βλέπεις
stavros k - Τρι 12 Φεβ 2008, 19:22:09
Θέμα δημοσίευσης:
Πω καλα ειναι και τα δυο τελεια.. πραγματικο διλημμα αν και κλεινω προς τα πρωτα!για να γινω μελος ερχομαι απο Παυλου μελα?Και εννοειται οτι θα γινω απλα ειμαι νεος ακομη και δεν ηξερα! group buy ειναι η ομαδικη αγορα απο μελη οπως ειδα και πριν και ποτε θα πραγματοποιηθει καινουρια τωρα?? Very happy
MEMsound - Τρι 12 Φεβ 2008, 19:28:19
Θέμα δημοσίευσης:
για να σε γνωρίσουμε και να μας γνωρίσεις ερχεσαι από Παυλου Μελά
για να γραφτείς "απλά" συνενοήσε με τον mikerrgp κλπ κλπ
για το επόμενο group-buy...
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11763 Wink
stavros k - Τρι 12 Φεβ 2008, 19:37:56
Θέμα δημοσίευσης:
Εκλεισε ηδη!!!!!!! Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
glf - Τρι 12 Φεβ 2008, 19:44:49
Θέμα δημοσίευσης:
τα ποσοστά μου από την FK θέλω για την πώληση Laughing

ναι τα φανάρια μαμάνε, τα πάω πολύ και φυσικά ακόμα καλύτερα με Xenon κιτ.
MEMsound - Τρι 12 Φεβ 2008, 19:47:36
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Splat Splat Splat Splat
stavros k - Τρι 12 Φεβ 2008, 19:49:05
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα τα φαναρια ειναι μεγαλο σκαααλωμαααα!!!!!! Ειναι πραγματικα σουπερ! Πιστευω οτι με χενον οχι απλα μαμανε αλλα τι να κανεις τωρα που δεν εχω λεφτα! (για τα χενον γιατι τα φαναρακια θα τα τσιμπισω σιγουρα)!!!!!
MEMsound - Τρι 12 Φεβ 2008, 19:58:59
Θέμα δημοσίευσης:
εντομεταξύ ο "κάφρος" ο glf εχει βάλει xenon και στα μεσαία και στα μεγάλα και λογικά όταν τα ανάβει όλα (γιατί σε αυτά τα φανάρια όταν ανάβουν με μεγάλα δεν σβήνουν τα μεσαία...) πρέπει να γίνεται η νύχτα μέρα... Laughing Laughing Laughing
glf - Τετ 13 Φεβ 2008, 10:30:52
Θέμα δημοσίευσης:
έλα καμιά φορά βραδάκι στην Κοζάνη να σε πάω κάπου μια βόλτα......... Laughing
MEMsound - Τετ 13 Φεβ 2008, 11:07:52
Θέμα δημοσίευσης:
αν και η λογική λεει... μπα...
η καυλα λέει με την πρώτη ευκαιρία...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
RASTAVIPER - Τετ 13 Φεβ 2008, 11:50:53
Θέμα δημοσίευσης:
stavros k έγραψε:
Nai αυτα ειναι πραγματικα σουπερ τα χα δει και εγω οπως και καποιο αλλο ζευγαρι της fk παλι σε black που ειναι μεσα στο φαναρι ολα στρογγυλα τα φωτα απλα δεν ξερω το μοντελο..! ειναι και τα δυο τελεια παντως!Κοιταζα για μαγαζια στο διαδικτυο που να ειναι στην Αθηνα ωστε να παω να δω τιμες κτλ αλλα δεν βρηκα κατι.Θα μου πεις τι λες ρε φιλε εδω γινεται χαμος αλλα ναι!! δεν θελω να τα παρω απ εξω ..! Αλλη μια χαζη ερωτηση:μπορω στα angel eyes βαλω της μαμα λαμπες η πιο δυνατες και οχι χενον ετσι δεν ειναι και ποσο να παει?να βγει γυρω στα 300 ευρω?Βλεπετε τα χενον γα**νε αλλα τωρα μεχρι τοσα μπορω να δωσω! τα θελωωωωωωωω!!!!

Καταρχήν να ξέρεις ότι ο συνδυασμός Ξένων keep in touch με angel eyes απλά σκοτώνει!
Όλα τα αλλα με λάμπες ξένων είναι ημίμετρα και τσάμπα λεφτά.
Μπορείς να το ξεκινήσεις όπως εγώ.Πάρε πρώτα τα φανάρια και μετά μαζεύεις και βάζεις και τα xenon.Δεν υπάρχει θέμα.
Και κάτι άλλο που ειπώθηκε πιο πριν.
Εφόσον φοράς τώρα Η4 και το κιτ xenon που θα πάρεις θα είναι Η4.
stavros k - Τετ 13 Φεβ 2008, 19:16:44
Θέμα δημοσίευσης:
Το πιο σωστο πραγμα το ειπε ο ΜΕΜ πιο πανω !η λογικη λεει οχι αλλα η καυλα λεει .....η δικη μου λεει πας αυριο!!! για να καταληξω βρηκα τα http://www.saveltrade.gr/product_info.php?cPath=107_133_169_228&products_id=446
τα οποια μου αρεσουν αρκετα αν και υπολογιζω και τα αλλα που προταθηκαν πιο πανω..(ειμαι ανυπομονος ομως πολυ)! Ρωτησα και πηρα το εξης ε-μαιλ άπο
τον υπευθυνο της εταιρειας ο οποιος λεει:exun dynatotita ilektronikis rithmisis foton kai einai Plug and Play stin topothetisi.bgenun ta palia benun ta kainuria telos.Oso gia tis lambes 4 H7 foraei afto to fanari kostizun apo 5,00 ewro to temaxio oi pio aples typou Xenon (White Plasma +30%) .
(sorry για το copy-paste) Rolling eyes λεει δλδ οτι και ο stef λιγο πιο πανω.τελευταια απορια ειναι:μεσα στον οδηγο υπαρχει ρυθμιστης 0 1 2 για τα φωτα σωστα?αυτο ειναι η δυνατοτητα ηλεκτρονικης ρυθμισης που προαναφερεται η μετα την αλλαγη ακυρωνεται η λειτουργια?Τα βλεπω αυριο ηδη πανω!
stavros k - Τετ 13 Φεβ 2008, 19:24:48
Θέμα δημοσίευσης:
ενταξει μολις ειδα αυτα που προτεινε ο ΜΕΜ και ειναι τα ιδια με αυτα που εγραψα και εγω απλα φαινονται διαφορετικα στις φωτο ενω ειναι και τα δυο τα
fkspg103!!!!! απιστευτο!!
MEMsound - Πεμ 14 Φεβ 2008, 01:04:51
Θέμα δημοσίευσης:
μα κι εμεις απ τοσ σαβελ ψωνιζουμε...
οτι σου λεει ισχυει... Wink Wink
stavros k - Πεμ 14 Φεβ 2008, 01:49:07
Θέμα δημοσίευσης:
Aληθεια??τα φαναρια ειναι τα ιδια με αυτα που μου εστειλες?αν ναι ξεγελανε πολυ οι φωτο ε??οσον αφορα τον μηχανισμο?
MEMsound - Πεμ 14 Φεβ 2008, 02:01:52
Θέμα δημοσίευσης:
τα ιδια ειναι
ο μηχανισμός θα λειτουργει κανονικά
ή θα εχουν δικά τους μοτεράκια
ή θα παίρνουν τα μοτερακια των μαμά φαναριιών

και στις δύο περιπτώσεις ειναι οκ Wink
stavros k - Πεμ 14 Φεβ 2008, 06:42:46
Θέμα δημοσίευσης:
H τελευταια μου επιλογη για την οποια παρακαλω οποιος ξερει που να τα εχουν στην Αθηνα να μου πει..(ΜΕΜ κανε με χαρουμενο)!!! http://cgi.ebay.com/Peugeot-106-MK2-BLACK-HALO-ANGEL-EYE-Head-Lights-96-up_W0QQitemZ2
stavros k - Πεμ 14 Φεβ 2008, 06:59:04
Θέμα δημοσίευσης:
sorry ηθελα να πω:
http://cgi.ebay.co.uk/Peugeot-106-MK2-BLACK-HALO-ANGEL-EYE-Head-Lights-96-up_W0QQitemZ290204798582QQihZ019QQcategoryZ23009QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting
MEMsound - Πεμ 14 Φεβ 2008, 10:33:59
Θέμα δημοσίευσης:
θέλει ψάξιμο αυτό και δεν εχω κατά νου αυτή τη στιγμή
υπάρχει και η ultra σαν εταιρία και ίσως τα φτιάχνει εκείνη
edit
ακυρο
δεν τα φτιάχνει η Ultra γιατί:

http://www.toys4cars.co.uk/index.php?main_page=index&cPath=822
και τα εχει

ο drago
http://www.dragocsa.gr/v2/showcat.php?cid=72

αυτά που εδειξες από το e-bay μόνο εξωτερικο τα χω δει μέχρι στιγμής
http://www.body-kit.co.uk/acatalog/peugeot_106_headlights.html
stef80 - Πεμ 14 Φεβ 2008, 10:41:51
Θέμα δημοσίευσης:
Σταύρο αν πρόσεξες αυτά από το ebay είναι single halo(ένα δαχτυλίδι σε κάθε φανάρι)
Το αναφέρω σε περίπτωση που θέλεις δύο και απλώς δεν τα πρόσεξες.
RASTAVIPER - Πεμ 14 Φεβ 2008, 21:21:10
Θέμα δημοσίευσης:
stavros k έγραψε:
sorry ηθελα να πω:
http://cgi.ebay.co.uk/Peugeot-106-MK2-BLACK-HALO-ANGEL-EYE-Head-Lights-96-up_W0QQitemZ290204798582QQihZ019QQcategoryZ23009QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

Αυτά είναι τα φανάρια μου σε μαύρο!
Και μάλιστα από αυτόν τα πήρα!!
Φίλε καλύτερα όμως να το αφήσεις γιατί στο τελώνειο εμένα με σκίσανε για αυτά τα φανάρια..
fynos - Πεμ 14 Φεβ 2008, 23:39:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εδώ έχουμε τον Savel με φοβερές τιμές και με τουλάχιστον 2 σχέδια για 106, θα ήταν κουτό τώρα να αγόραζες από έξω και με κίνδυνο να φας και καπέλο !!
MEMsound - Παρ 15 Φεβ 2008, 02:55:36
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Εδώ έχουμε τον Savel με φοβερές τιμές και με τουλάχιστον 2 σχέδια για 106, θα ήταν κουτό τώρα να αγόραζες από έξω και με κίνδυνο να φας και καπέλο !!

+100000000000000000000000000........0000000000000 Laughing Laughing Laughing
stavros k - Παρ 15 Φεβ 2008, 08:42:23
Θέμα δημοσίευσης:
Σοβαρα?? τα φαναρια σκιζουν.. σου βγηκαν καλα? και εγω αυτο σκεφτομαι, την διαδικασια και τα τελωνεια και τις μερες και ολα.Μα τι κακο και αυτο στο ιντερνετ δεν εχω βρει παραπανω απο 3 μοντελα για αυτου του ειδους τα φαναρια (εννοω απο ελλαδα) γιατι απ οτι ειδα στο yaxoo εξω γινεται χαμος.τι ωραια θα ταν να ηταν και εδω ετσι...τωρα βεβαια δεν ξερω αν βγω να δω στα μαγαζια τι γινεται και αν υπαρχουν και αλλα μοντελα οπως αυτα..ναι ειδα οτι λενε halo και η αληθεια ειναι οτι δεν το σκεφτηκα για το ενα δαχτυλιδι ..μαλλον μου φαινονται σουπερ σε εμφανιση γι αυτο! δεν ξερω τι θα κανω ..μπορει να χω δει και 100 φαναρια μεχρι τωρα!! (τα 97 ειναι απ εξω)!!!!! Confused Confused Confused
stavros k - Παρ 15 Φεβ 2008, 08:44:37
Θέμα δημοσίευσης:
ε και εγω για σαβελ το βλεπω...
stavros k - Παρ 15 Φεβ 2008, 09:08:55
Θέμα δημοσίευσης:
Kai παμε στα τελικα: http://www.saveltrade.gr/product_info.php?cPath=107_133_169_228&products_id=446
vs
http://www.dragocsa.gr/v2/showcat.php?cid=72

δευτερο πιο ωραιο... πρωτο πιο ποιοτικο ας πουμε μου δειχνει.. (λετε να το χουν γυαλισει παραπανω?!)
Laughing Laughing περιμενω αποψεις, πιστεψτε με βοηθανε πολυ!!!
fynos - Παρ 15 Φεβ 2008, 09:54:47
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ και ο Μάνθος είχαμε δει και τα 2 για 106 που έφερε ο Savel, πραγματικά και τα 2 ήταν πολύ ωραία και ποιοτικά !
RASTAVIPER - Παρ 15 Φεβ 2008, 14:32:58
Θέμα δημοσίευσης:
stavros k έγραψε:
Σοβαρα?? τα φαναρια σκιζουν.. σου βγηκαν καλα? και εγω αυτο σκεφτομαι, την διαδικασια και τα τελωνεια και τις μερες και ολα.Μα τι κακο και αυτο στο ιντερνετ δεν εχω βρει παραπανω απο 3 μοντελα για αυτου του ειδους τα φαναρια (εννοω απο ελλαδα) γιατι απ οτι ειδα στο yaxoo εξω γινεται χαμος.τι ωραια θα ταν να ηταν και εδω ετσι...τωρα βεβαια δεν ξερω αν βγω να δω στα μαγαζια τι γινεται και αν υπαρχουν και αλλα μοντελα οπως αυτα..ναι ειδα οτι λενε halo και η αληθεια ειναι οτι δεν το σκεφτηκα για το ενα δαχτυλιδι ..μαλλον μου φαινονται σουπερ σε εμφανιση γι αυτο! δεν ξερω τι θα κανω ..μπορει να χω δει και 100 φαναρια μεχρι τωρα!! (τα 97 ειναι απ εξω)!!!!! Confused Confused Confused

Τα έχω 16 μήνες και ακόμα κανένα πρόβλημα.
Κοίτα εκτός Ευρ'ωπης είναι σκούρα τα πράγματα, οπότε εκτός αν έχεις άκρη με τελωνείο άστο.
Η αλήθεια είναι ότι είναι και θέμα γούστου.Εγώ ακόμα δεν έχω πετύχει σε κανένα μαγαζί εδώ στην Ελλάδα τό ίδιο σχέδιο.Αλλά αν βρεις κάποιο από εδώ που σε καλύπτει είναι καλύτερα.
Πριν 2 χρόνια είχαν όλα τα καλά angel eyes 300€ στην Αθήνα.
Τώρα βρίσκεις και με 160-180.
stavros k - Τετ 20 Φεβ 2008, 19:50:59
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερα και παλι..μετα απο τα χιονια και την ωραια κακοκαιρια πηγα σημερα και πολυ χαρουμενος πηρα απο τον σαβελ τα πολυποθητα ANGEL EYES..επειτα πηγα στον μαστορα μου κ μετα απο 4! ωρες τα φαναρακια ειχαν μπει..ολα καλα μεχρι εδω εκτος του οτι περιμενα τοσο πολυ επειδη υπηρχαν αλλα αυτοκινητα ηδη.Τωρα που γυρναγα σπιτι λεω σουπερ ας δουμε πως φωτιζουν..λοιπον..α)ανοιγω τα φωτα ανοιγουν τα δαχτυλιδια μονο (πρωτη σκαλα) β)ανοιγω τα πορειας και αναβει το ενα προβολακι του φαναριου (πορειας) ..τι τα ειχα στη πρωτη σκαλα τι στην δευτερη ηταν το ιδιο πραγμα.Αφου σταματησα να τα τσεκαρω γιατι δεν εβλεπα! Οταν ανοιξα την σκαλα που ειναι για τους προβολεις τοτε αναψε και το δευτερο προβολακι του φαναριου οπου εκει πραγματικα ο φωτισμος ειναι απιστευτος! Ρωταω τωρα: εχει γινει κατι στραβο στη συνδεση?πραγματικα δεν βλεπω τιποτα αλλα δεν θελω να τα εχω στη σκαλα που ειναι οι προβολεις γιατι τυφλωνω τους αλλους. σουπερ σε εμφανιση αλλα 300 ευρω εδωσα κριμα αν δεν βλεπω κιολας.. υ.γ το φαναρι παιρνει απο 2 λαμπες Η4 .ειναι χαμηλες? αλλα πως? αφου στους προβολεις ειναι σουπερ..
stavros k - Τετ 20 Φεβ 2008, 19:58:37
Θέμα δημοσίευσης:
σορρυ μπερδευτηκα Η7 ειναι οι λαμπες..
TZINI106 - Τετ 20 Φεβ 2008, 21:36:02
Θέμα δημοσίευσης:
λαθοσ συνδεση σου εκανε.4ωρεσ???1ωρα εκανα κ εβαλα κ χενον κ δεν ειμαι μηχανικοσ.τα δικι μου εχουν η1
stavros k - Πεμ 21 Φεβ 2008, 01:13:54
Θέμα δημοσίευσης:
κοιτα τα φωτα ειναι σαν τα δικα σου σε κατασταση πορειας εκτος απο τα κατω προβαλακια που τα χω σε ξεχωριστο διακοπτη μονα τους..αν βαλεις προβολεις απο τις σκαλες τοτε γινεται γηπεδο γιατι αναβει το διπλανο στρογγυλο φαναρι (σε καθε φαναρι εχει δυο στρογγυλα μεσα)..τωρα που μουν βολτα καπως ειπα ειναι οκ γιατι τσεκαρα κ αλλα 106 με angel και ειδα οτι σχεδον σε ολα τα πορειας ειναι σαν τα δικα μου κ ολα εχουν αναμμενα κ τα κατω προβολακια οποτε καπως ηρεμησα...η οχι???? Rolling eyes
MEMsound - Πεμ 21 Φεβ 2008, 08:06:54
Θέμα δημοσίευσης:
μεγειά σου
τελικά ποιο απ τα δύο πήρες?

MEMsound έγραψε:
αυτά του glf:
SCEFSPG003
http://20054-fk-automotive.imosnet.de/shop/images/product_images/popup_images/SCEFSPG003.jpg

και αυτά: (με 2 δακτυλίδια, το ενα λίγο κομμένο πάνω και κάτω)
FKFSPG103
http://caraudiosecurity.com/shop//images/var/FK-AUTOMOTIVE-FKFSPG103.jpg

Τα ρυθμίσατε μετά την τοποθέτηση?
Με τους προτζέκτορες οι συμβατικές λάμπες απδίδουν λίγο λιγότερο (σε σχεση με τα μαμα φανάρια) λόγω μικτότερου κατόπτρου (εντός του προτζεκτορα), οπότε κάνεις υπομονή και μαζευεις λεφτα για xenon.
stef80 - Πεμ 21 Φεβ 2008, 10:02:23
Θέμα δημοσίευσης:
Παίζει να σου τα ρύθμισε και πολύ χαμηλά και αυτο σε συνδυασμό με το οτι το φως από τους προτζέκτορες κόβεται μαχαίρι έχει ως αποτέλεσμα να φωτίζεις μόνο λίγα μέτρα πολύ κοντά στη μούρη του αυτοκινήτου και μετά σκοτάδι.
MEMsound - Πεμ 21 Φεβ 2008, 10:44:43
Θέμα δημοσίευσης:
σωστό και αυτό
γενικώς θέλει να πειραματιστείς και λίγο μόνος σου
δες πως ρυθμίζονται και τι εργαλειάκι χρειάζεσαι και πήγαινε σ ενα σκοτεινό δρόμο για δοκιμές
stavros k - Πεμ 21 Φεβ 2008, 14:52:51
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω ΜΕΜ πηρα τα δευτερα απο σαβελ με τα δυο στρογυλλα δαχτυλιδια και χθες το βραδυ αυτο εκανα δοκιμες! τωρα θα ξαναπαω στο μηχανικο για να μου βαλει σιλικονη .πρεπει να βαλει σε ολο γυρω απο το φαναρι ? λεει μονο απο πανω αρκει..
MEMsound - Πεμ 21 Φεβ 2008, 16:45:15
Θέμα δημοσίευσης:
ιδανικά όπου εχει (βλέπεις) "ύποπτη" ενωση πλαστικών...

υ.γ. στα δικά μου δεν εχω βάλει πουθενά και δεν εχουν παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο (= τιποτα περισσότερο απ ότι τα μαμά)
stavros k - Πεμ 21 Φεβ 2008, 17:22:07
Θέμα δημοσίευσης:
Mολις γυρισα..υποθεση 5 λεπτων.εβαλε και ενα μηχανημα για την ενταση και μου λεει "δεν εχεις φωτα"..προτεινε χενον και καπου στο μελλον θα γινει και αυτο.Ενταξει το γα**το φαναρι το πηρα Very happy αλλα νιωθω και καπως περιεργα.τελοςπαντων επομενο βημα χενον!
stef80 - Πεμ 21 Φεβ 2008, 19:12:00
Θέμα δημοσίευσης:
Τι σχήμα έχει η δέσμη του κάθε φαναριού σου? Με ποιο απο τα δύο σχέδια μοιάζει?

Αν μοιάζει με το 1 θα δυσκολευτείς πολύ να τα ρυθμίσεις χωρίς να ενοχλείς, ειδικά στην εθνική.
stavros k - Πεμ 21 Φεβ 2008, 19:21:59
Θέμα δημοσίευσης:
οχι μαλλον με το δευτερο μοιαζει και τα ρυθμισε ο μηχανικος τα φωτα αλλα πως να ενοχλω??αφου δεν φωτιζουν καλα! τωρα κοιταγα για χενον και διαβαζα και προηγουμενα τοπικ αλλα Confused Confused Confused .. υπαρχει κατι που να μπορω να κανω τωρα ας πουμε οικονομικο και σε εναν καλο ηλεκτρολογο που να ασχολειται με 106 και να ησυχασω?!αν εχετε κατι να προτεινετε .. Idea Idea
stef80 - Πεμ 21 Φεβ 2008, 20:32:18
Θέμα δημοσίευσης:
οτι και να κάνεις τελικά στα ξένον θα καταλήξεις Very happy
stef80 - Πεμ 21 Φεβ 2008, 20:42:09
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δε βάλεις ξενον δεν προκειται να ησυχάσεις αλλά προς το παρόν μπορείς να χρησιμοποιήσεις λάμπες υψηλότερης ισχύος 80 ή 100 W και κατά προτίμηση να τις τροφοδοτήσεις απευθείας από την μπαταρία με ένα νέο κύκλωμα με ρελέ.
Απλα δεν ξερω μήπως πάθουν καμιά ζημιά τα φανάρια σου από τις υψηλότερες θερμοκρασίες που θα αναπτύσσονται, ειδικά μέσα στους προτζέκτορες που είναι λίγο περιορισμένος ο χώρος. Rolling eyes
MEMsound - Πεμ 21 Φεβ 2008, 20:55:39
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω θα ελεγα να μην αρχίσει τέτοιους πειραματισμούς...
το πολύ~πολύ 60~70w (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα - η μεσαία θεωρητικά ειναι 55)

και να μaζεψει λεφτα για xenon...
stavros k - Πεμ 21 Φεβ 2008, 20:57:19
Θέμα δημοσίευσης:
oxi κ εγω οταν λεω να ησυχασω εννοω να βαλω χενον και να τελειωνει το θεμα αλλα ειναι τοσες πολλες οι επιλογες γι αυτο και θελω συγκεκριμενες προτασεις απο αυτους που εχουν μεινει ικανοποιημενοι και ξερουν για 106 γιατι εγω δεν γνωριζω Crying or Very sad Ακομα και το θεμα του ηλεκτρολογου ειναι σημαντικο για μενα..Να παρω αυτο,να βαλω αυτο "εκει" και να μαι οκ.
MEMsound - Πεμ 21 Φεβ 2008, 20:59:51
Θέμα δημοσίευσης:
να πάρεις ενα τετοιο...
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10469
και να το βάλεις ακόμα και μόνο σου (με λίγη όρεξη και εστω και λίγο να πιάνουν τα χέρια σου)
stavros k - Πεμ 21 Φεβ 2008, 20:59:52
Θέμα δημοσίευσης:
με τι χενον πχ θα μαι οκ και ποια η τιμη του?
MEMsound - Πεμ 21 Φεβ 2008, 21:02:12
Θέμα δημοσίευσης:
σε πρόλαβα κατά 1".... Laughing

υπάρχουν και φθηνότερα κιτ γενικώς
όσοι πάντως εχουμε βάλει τα παραπάνω ειμαστε υπερευχαριστημένοι Wink
ο glf εχει βάλει 2 απ αυτά... Laughing
stavros k - Πεμ 21 Φεβ 2008, 21:13:14
Θέμα δημοσίευσης:
ναι με προλαβες Laughing και σκεψου οτι αυτη τη σελιδα και αλλες πολλες τις εχω χιλιοδιαβασει!Λοιπον..ΧtR xenon ειναι η μαρκα και η τιμη 230 ευρω? καλα καταλαβα?Παντως το να απλωσω χερι εγω χλωμο ιδιως αν ειναι παλι να βγαινουν προφυλακτηρες και τετοια Laughing Laughing
RASTAVIPER - Σαβ 23 Φεβ 2008, 00:35:46
Θέμα δημοσίευσης:
stavros k έγραψε:
ναι με προλαβες Laughing και σκεψου οτι αυτη τη σελιδα και αλλες πολλες τις εχω χιλιοδιαβασει!Λοιπον..ΧtR xenon ειναι η μαρκα και η τιμη 230 ευρω? καλα καταλαβα?Παντως το να απλωσω χερι εγω χλωμο ιδιως αν ειναι παλι να βγαινουν προφυλακτηρες και τετοια Laughing Laughing

καλά τα λες..
glf - Σαβ 23 Φεβ 2008, 02:58:52
Θέμα δημοσίευσης:
το προηγούμενο Σάββατο είμουν Σαλονίκη και είχα μέσα τον Πασχάλη τον.. 1ο περυσινό συνοδηγό που ήξερε από βραδυνές βόλτες με το 106 πριν βάλω τα φανάρια και τα xenon.
Ε όταν άναβα και μεγάλη σκάλα ώρες ώρες μας έπιαναν τα γέλια με το φως...

Στο σχέδιο των προβολέων, τα φανάρια μου είναι το 1ο σχέδιο.
TZINI106 - Σαβ 23 Φεβ 2008, 11:36:47
Θέμα δημοσίευσης:
βαλε χενον.αξιζει.αμα θεσ σου στελνω σαιτ με πμ να δεισ καλεσ τιμεσ.απο εκει που τα πηρα κ εγω
stavros k - Σαβ 23 Φεβ 2008, 17:20:24
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον παιδια σας ξαναλεω...δεν γνωριζω απο χενον και εχω μπερδευτει με τα τοσα που ψαχνω και βρισκω!αυτο ειναι τυπου χενον το αλλο ειναι κιτ χενον και δωσεεεεε!!!! Laughing Τωρα σοβαρα..βρηκα αυτο αλλα δεν ξερω και αν κανει και τι κανει.
Παντως ΤΖΙΝΙ εννοειται οτι με ενδιαφερει το site που λες..βαρεθηκα παιδια να πηγαινω καπου και να μαι με το αγχος του μηχανικου και να τρεμω και να λεω μα τι κανει τωρα ?Για την ιστορια οταν μου βγαλαν τον προφυλακτηρα λεγαν 2 μεταξυ τους..(βοηθοι του μηχανικου μου που εκεινη τη στιγμη ελειπε)..
-φερε το γρυλλο να το σηκωσω ελεγε ο ενας οχι ξερω ενα κολπο να τον βγαλουμε ετσι ο αλλος..Ε ελεος !Και γω που δεν χερω πιο πολυ θα προσεχα. Τελοσπαντων..GLF μπηκα δυναμικα στο χωρο ετσι?? Laughing Laughing
stavros k - Σαβ 23 Φεβ 2008, 17:21:39
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=6986#tmp (δαιμονας του τυπογραφειου) Rolling eyes
stavros k - Σαβ 23 Φεβ 2008, 19:40:43
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι ρε ειναι οκ,απλα με κατι τετοια σκηνικα λες τωρα τι γινεται?? πολυ κουφο σκηνικο..(ξενερωσα η αληθεια ειναι...)
zil - Σαβ 21 Ιούν 2008, 09:35:07
Θέμα δημοσίευσης:
Να και μερικές foto από τα καινούρια μου φαναράκια

MEMsound - Σαβ 21 Ιούν 2008, 09:55:52
Θέμα δημοσίευσης:
ομορφα....
μεγειά.... Laughing Laughing Laughing
zil - Σαβ 21 Ιούν 2008, 17:30:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω ευχαριστω Very happy Very happy
vrakts - Δευ 30 Ιούν 2008, 15:29:06
Θέμα δημοσίευσης:
Παίδες καλησπέρα.
Δεν πολυμιλώ στο site γιατί τώρα πλέον άρχισα να ασχολούμαι και εγώ με το Rallaki μου.

1.6 8V 97'. Θα μπει συνεργείο άμεσα και επειδή στην βράση κολλάει το σίδερο είπα και εγώ να κυνηγήσω την λύση των Angel Eyes γιατί πολύ απλά τα σπάει.
Επι του θέματος. Έχω αρκετά καλές επαφές με ηχοκίνηση και συζητώντας για το εν λόγο φανάρι πήρα άκυρο. Αν δηλαδή θελήσω να βάλω Xenon στο καπάκι με αποτρέψανε να το σκεφτώ λόγο της φθηνής "πλαστικής" κατασκευής του Angel. Όσοι το έχετε δοκιμάσει Angel + Xenon δεν έιχατε κανένα πρόβλημα?

Ψήνομαι να τσιμπήσω ατπο τον Savel τα φανάρια και για Xenon βλέπουμε (να το κοιτάξω και λίγο καλύτερα απο εδώ μέσα)

Ευχαριστώ απο τώρα για τις απαντήσεις σας.
glf - Δευ 30 Ιούν 2008, 18:37:22
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ με διπλά xenon (και στις δύο σκάλες) με angel eyes δεν έχω κανένα πρόβλημα..

βασικά δεν κατάλαβα τι πρόβλημα θα μπορείς να έχεις..
vrakts - Τετ 02 Ιούλ 2008, 23:12:39
Θέμα δημοσίευσης:
Αν το έπιασα καλά φίλε μου η ανησυχία του Μάστορα στην Ηχοκίνηση ήταν μην λιώσει το πλαστικο. Σε εμπιστεύομαι όμως.

Ποιά Angel Eyes πήρες τελικά? Του Savel? Παίζει καμια φωτογραφία να με τρελάνεις λίγο?

Για δείτε και αυτά που τα είχα βρεί πριν κανα χρόνο στο Internet:

glf - Πεμ 03 Ιούλ 2008, 00:57:17
Θέμα δημοσίευσης:
FK από savel πήρα. φωτογραφίες έχει στις πρώτες σελίδες σε αυτό το θέμα.

και η πιο πρόσφατη χωρίς φως

vrakts - Παρ 04 Ιούλ 2008, 00:01:40
Θέμα δημοσίευσης:
Έλα ρε άνθρωπε. Κόκκινος Ραλλος. Όνειρο μου ήτανε να τσιμπήσω ένα.

Πολύ ωραία ανθρωπέ μου. Απλά φοβάμαι οτι το εφέ που κάνουν αυτά που πόσταρα εγώ δεν θα το έχουν.

Ας τελειώσω με το service να δω τι φράγκα θα μείνουν και μάλλον savel here I come.
cafeine - Πεμ 14 Αύγ 2008, 14:03:54
Θέμα δημοσίευσης:
vrakts έγραψε:
Αν το έπιασα καλά φίλε μου η ανησυχία του Μάστορα στην Ηχοκίνηση ήταν μην λιώσει το πλαστικο. Σε εμπιστεύομαι όμως.

Ποιά Angel Eyes πήρες τελικά? Του Savel? Παίζει καμια φωτογραφία να με τρελάνεις λίγο?

Για δείτε και αυτά που τα είχα βρεί πριν κανα χρόνο στο Internet:

φίλε vrakts μήπως μπορείς να δώσεις λίγα στοιχεία παραπάνω για τα φώτα της φωτογραφίας?...μου αρέσουν πολύ...μάρκα,κατάστημα, τιμή, κλπ θα βοήθαγαν πολύ
vrakts - Παρ 29 Αύγ 2008, 12:35:34
Θέμα δημοσίευσης:
Άνθρωπε σορυ για το αργό της απάντησής μου. Κι εγώ στο Internet τα είχα πετύχει και δεν έχω ιδέα τί και πως.

Και παρεπιπτόντως επειδή το όχημα έβγαλε αρκετά προβλήματα έφαγα όλο τον οβολό στα service και δεν έχω αγοράσει ακόμα κάτι.

Όταν θα έχω νεότερα θα σε(ας) ενημερώσω αλλά μάλλον θα παω στον Savel. Έχει σχετικά καλή τιμή.
stamatis762 - Σαβ 29 Νοέ 2008, 21:29:28
Θέμα δημοσίευσης: φαναρια
μηπως καποιος μπορει να μου πει ποσο πανε η ζαντες του peugeot 106 GTi η αλουμινιου . και κατι αλλο τα engel eyes για το 106 πια ειναι τα καλυτερα για να βαλω γιατι βρισκω διαφορες τιμες και δεν ξερω τι να κανω.
anestis_106 - Παρ 23 Ιαν 2009, 10:13:59
Θέμα δημοσίευσης: απορία τοποθέτησης
Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για το ακόλουθο θέμα. Σκέφτομαι να τοποθετήσω φανάρια angel eye στο 106 μου. Αυτά που έχω βρεί είναι της FK και χρησιμοποιούν λάμπες Η7 και για τις δύο σκάλες. Τα εργοστασιακά φανάρια χρησιμοποιούν Η4. Πρέπει να γίνει κάποια μετατροπή στην καλωδίωση?
RoadRunner122 - Παρ 23 Ιαν 2009, 14:37:55
Θέμα δημοσίευσης: Re: απορία τοποθέτησης
anestis_106 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για το ακόλουθο θέμα. Σκέφτομαι να τοποθετήσω φανάρια angel eye στο 106 μου. Αυτά που έχω βρεί είναι της FK και χρησιμοποιούν λάμπες Η7 και για τις δύο σκάλες. Τα εργοστασιακά φανάρια χρησιμοποιούν Η4. Πρέπει να γίνει κάποια μετατροπή στην καλωδίωση?

Συνήθως δε χρειάζεται. Η γεφύρωση-μετατροπή στην καλωδίωση υπάρχει ήδη μέσα στο φανάρι και το φίς που καταλήγει είναι ίδιο με το εργοστασιακό. Οπότε τοποθετείς τα φανάρια και απλά κουμπώνεις. Αφήνω μιά μικρή επιφύλαξη βέβαια εκτώς από τα inpro που μπορώ να στο πω με βεβαιότητα Wink
anestis_106 - Παρ 23 Ιαν 2009, 16:11:29
Θέμα δημοσίευσης: Re: απορία τοποθέτησης
RoadRunner122 έγραψε:
anestis_106 έγραψε:

Συνήθως δε χρειάζεται. Η γεφύρωση-μετατροπή στην καλωδίωση υπάρχει ήδη μέσα στο φανάρι και το φίς που καταλήγει είναι ίδιο με το εργοστασιακό. Οπότε τοποθετείς τα φανάρια και απλά κουμπώνεις. Αφήνω μιά μικρή επιφύλαξη βέβαια εκτώς από τα inpro που μπορώ να στο πω με βεβαιότητα Wink

Σ' ευχαριστώ πολύ.
stef80 - Παρ 23 Ιαν 2009, 18:43:04
Θέμα δημοσίευσης:
Για να λειτουργήσουν σωστά κατα πάσα πιθανότητα θα χρειαστεις εξτρα καλωδίωση γιατι αν το αφήσεις έτσι θα σου σβήνει τη μεσαια σκάλα όταν αναβεις τη μεγάλη.
yokagyla - Δευ 02 Φεβ 2009, 20:28:09
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια επειδη τρακαρα και τα φαναρια μου τα angel eyes που ειχα παρει απο drago δεν ξερω αν επισκευαζονται , θελω αν μπορειται να ριξετε μια ματια στα 4 παρακατω φαναρια και να μου πειτε αν εχετε εμπειρια ποια ειναι καλυτερα. παντως η δικη μου αποψη ειναι οτι τα παλια που ειχα στη μεγαλη σκαλα στην οποια δεν ειχα xenon ηταν απαραδεκτη.χαλια μαυρα γιαυτο θελω να παρω καποια τα οποια να εχουν καλους καθρεπτες... παρακαλω βοηθηστε με...

http://www.streetandcircuit-shop.biz/jom-angel-eyes-black---peugeot-106-96-98-code81131-33631-p.asp

http://www.streetandcircuit-shop.biz/fk-angel-eye-headlights---peugeot-106--colour-black-part-fksca316-65881-p.asp

http://www.streetandcircuit-shop.biz/fk-design-headlights---peugeot-106-97-99-part-fksca446-80056-p.asp

http://www.streetandcircuit-shop.biz/inpro-angel-eye-head-lights---peugeot-106-typ-ii-clear-upgrade-35539-p.asp
yokagyla - Τρι 03 Φεβ 2009, 11:02:32
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον για να μην σας πολυζαλιζω θα ηθελα αν γινεται να μου πειτε το εξης.
τα inpro του louis auto tuning δεχονται h3 οποτε δεν μου κανουν,
τα fk δεχονται h7 οποτε δεν μου κανουν,
Τα jom οτι λαμπες και να παιρνουν δεν μπορω να τα εχω αμεσα.
οποτε το μονο μου ερωτημα ειναι αν εχει δοκιμασει κανεις τα φαναρια του γ.β.γεωργακοπουλος τα angel eyes . πως μπορω να μαθω με καποιον τροπο απο καποιον που τα εχει δοκιμασει αν φεγγει καλα η μεγαλη σκαλα? η μικρη δεν με νοιαζει γιατι θα εχει xenon.
thodwrhs - Παρ 20 Φεβ 2009, 07:45:47
Θέμα δημοσίευσης:
με την σειρα μου σαν νεος στο 106 θα κανω την εξης απορια..επειδη λεφτα για χενον-κρυσταλλα δεν παιζει να δωσω,καθως ειμαι φοιτητης και β επειδη πρεπει να τελειωσω και με το κουπερακι, μου σκεφτομαι το εξης...λαμπες χενον με ενισχυτη φωτων.θα δω διαφορα η δεν αξιζει το κοπο???
Stevon - Παρ 20 Φεβ 2009, 12:25:36
Θέμα δημοσίευσης:
Θοδωρή , ρίξε μία ματιά στην πρώτη σελίδα του τόπικ , κάποια πράγματα απο αυτά που ρωτάς , έχουν απαντηθεί. Wink
thodwrhs - Παρ 20 Φεβ 2009, 16:44:16
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Θοδωρή , ρίξε μία ματιά στην πρώτη σελίδα του τόπικ , κάποια πράγματα απο αυτά που ρωτάς , έχουν απαντηθεί. Wink

ok ευχαριστω.
S16 - Δευ 16 Μάρ 2009, 09:59:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέρει κανείς πως ρυθμίζονται σε ύψος τα μπροστινα φανάρια στο 106.

Μου φαίνεται πως ειναι λίγο χαμηλά. Crying or Very sad
winger - Τρι 14 Απρ 2009, 17:46:37
Θέμα δημοσίευσης:
stef80 έγραψε:
Τα 260 ευρω που είδες είναι για το ζευγάρι.
Η φωτεινότητα κατά κανόνα αλλάζει και εξαρτάται από την ποιότητα του φαναριού. Βάζεις όμως ένα κιτάκι χένον και το κάνεις κούκλα και ταυτόχρονα τη νύχτα μέρα.
Οι λάμπες στο 106 σίγουρα είναι διαφορετικές αφού το εργοστασιακό παίρνει Η4 ενώ τα angel Η7 ή Η1.
Τα δαχτυλίδια μπορεούν να καούν αλλά μπορείς να τα τροφοδοτήσεις μέσω voltage regulators που κρατουν την ταση σταθερη στα 12 V και είσαι ήσυχος. Επίσης έχω διαβάσει ότι υπάρχουν κάποια φανάρια που μπορείς να άλλαξεις σχετικά εύκολα τα led στα δαχτυλίδια αν καούν ή αν θες να αλλάξεις χρώμα αλλά δεν ξέρω ποια.
Η τοποθέτηση είναι εύκολη αφού βιδώνουν στα ίδια σημεία με τα εργοστασιακά. Και η ρύθμιση το ίδιο αφού έχουν ρυθμιστές τόσο για οριζόντια όσο και για κατακόρυφη ρύθμιση.

sorry απλα εχω και γω μερικες αποριεσ σαν νεοσ ...εγω θα αλλαξω τα πισω παλια και ασχημα φαναρια του peugeot 106 1.4XR και θα βαλω τα φαναρια που λεγονται angel eyes h led????ειμαι ασχετος ακομα σοζ...θα κανω πατεντα βεβαια κοβωντας λιγο το πορτ μπαγκαζ....αξιζει πιστευετε??πειτε γνωμες γιατι εχω αρχισει να ριχνω μερικα λεφτα κ θελω την γνωμη των εμπειρων αν αξιζει...συγνωμη αν κουρασα..
yokagyla - Τρι 14 Απρ 2009, 18:56:35
Θέμα δημοσίευσης:
voltage regulators ??????????
θελω και εγω ρε παιδια... τι ειναι αυτο? απο που το παιρνω? ποσο κανει?
μου καιγονται τα ριμαδια και εμενα. thanks...
winger - Τετ 15 Απρ 2009, 00:13:39
Θέμα δημοσίευσης:
τα φωτα αυτα για πισω μου ειπαν οτι λεγονται lexus....axizei?ημιτασιον....θα εχω προβλημα???πειτε γιατι πλησιαζουν οι μερες
stef80 - Τετ 15 Απρ 2009, 07:36:17
Θέμα δημοσίευσης:
yokagyla έγραψε:
voltage regulators ??????????
θελω και εγω ρε παιδια... τι ειναι αυτο? απο που το παιρνω? ποσο κανει?
μου καιγονται τα ριμαδια και εμενα. thanks...

Αυτό εδώ είναι:
http://www.pw-electronics.co.uk/ICs%20and%20Semi/ICs%20and%20Semi%20Photos/L7812CV.jpg

Είναι πολύ φτηνά και μπορούν να παρατείνουν τη ζωή των led. Τα παίρνεις από οποιοδηποτε μαγαζι με ηλεκτρονικα ή και απο ebay.
stef80 - Τετ 15 Απρ 2009, 07:45:01
Θέμα δημοσίευσης:
winger έγραψε:
τα φωτα αυτα για πισω μου ειπαν οτι λεγονται lexus....axizei?ημιτασιον....θα εχω προβλημα???πειτε γιατι πλησιαζουν οι μερες

Όσα 106 έχω δει να τα φορανε δεν εχουν υγρασια μεσα παντως.
yokagyla - Τετ 15 Απρ 2009, 09:34:51
Θέμα δημοσίευσης:
stef80 έγραψε:

Αυτό εδώ είναι:
http://www.pw-electronics.co.uk/ICs%20and%20Semi/ICs%20and%20Semi%20Photos/L7812CV.jpg

Είναι πολύ φτηνά και μπορούν να παρατείνουν τη ζωή των led. Τα παίρνεις από οποιοδηποτε μαγαζι με ηλεκτρονικα ή και απο ebay.

Confused Confused Confused Confused
μπορεις να μου πεις πως θα τα βαλω? νομιζω οτι θα ειναι καπως διαφορετικο .δηλαδη ενα καλωδιο in και ενα καλωδιο out.
stef80 - Τετ 15 Απρ 2009, 13:09:40
Θέμα δημοσίευσης:
http://oilfieldguidance.com/ProductCatalog/images/products/040-0003-01.jpg
yokagyla - Τετ 15 Απρ 2009, 13:17:49
Θέμα δημοσίευσης:
stef80 έγραψε:
http://oilfieldguidance.com/ProductCatalog/images/products/040-0003-01.jpg

εισαι μεγαλος. ευχαριστω. θα ψαξω να βρω...
winger - Τετ 15 Απρ 2009, 16:51:53
Θέμα δημοσίευσης:
stef80 έγραψε:
winger έγραψε:

Όσα 106 έχω δει να τα φορανε δεν εχουν υγρασια μεσα παντως.

ευχαριστω για την πληροφορια...ησυχασα καπωσ Smile απο ομορφια πως σας φαινονται??? Evil
iker15 - Κυρ 02 Αύγ 2009, 03:36:41
Θέμα δημοσίευσης: ads
file to amaxi ta spaei........exw kai egw 106 rallye..........exw foto sto profil.............p 8a brw ta idia fanaria kai timi.....plz
iker15 - Κυρ 02 Αύγ 2009, 03:40:56
Θέμα δημοσίευσης: Re: ads
asimi xrwma ine to rallye..pisw fwra lexous style kai zanta oz aniversali 35 silektiki.......ti protineis g angel eyes?
TOMMI - Δευ 31 Αύγ 2009, 09:27:21
Θέμα δημοσίευσης:
Paidia eimai anamesa sta
1. http://www.saveltrade.gr/prd_details.php?id=236&cybe=
2. http://www.saveltrade.gr/prd_details.php?id=985&cybe=
ta exei dokimasei kanenas ?
ta deytera mpainoyn se rallye toy 2000?
ti xenon prepei na balw wste na mpledizoyn elaxista ?
kserei kaneis pos mporw na mayrisw ta pisw mama fanaria me zelatina fime ginete ?
eyxastw
butch3r_x - Τρι 12 Ιαν 2010, 22:59:45
Θέμα δημοσίευσης: εμπροσθια φαναρια για rallye
παιδες καλησπερα!!!
εχω στο rallaki μου τα εργοστασιακα φαναρια (τα οποια φεγγουν τελεια) αλλα δεν μου αρεσουν εμφανισιακα... θελω να τα αλλαξω αλλα ψαχνω κατι που να φεγγει εξισου το ιδιο και να μην ειναι extreme π.χ: angel eyes,audi a4 look η κατι αντοιστιχο.
δεν θεωρω τα angel eyes πολυ καγκουρια αλλα τα εχει ενας φιλος και δεν φεγγουν στα 20 μετρα
ριξτε εναν λογο βοηθειας
black7monster - Κυρ 11 Απρ 2010, 20:46:02
Θέμα δημοσίευσης:
Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω αυτα τα φαναρια???
http://www.junyan.com.tw/products-detail.asp?ID=1192&ProID=141&CatLevel=0&CatName=Peugeot
nsne - Δευ 12 Απρ 2010, 18:39:37
Θέμα δημοσίευσης:
τα angel eyes ρυθμιζονται ως προς το υψος οπως τα εργοστασιακα?
mad2008 - Τετ 14 Απρ 2010, 01:49:28
Θέμα δημοσίευσης:
φοραω τα παραπανω που δειχνει o black7monster με xenon στιν μικρη σκαλα και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστιμενος τα ειχα βαλει στιν drago (www.dragocsa.gr)

δεν ρυθμιζονται (μονο οταν τα περνας.. 5 φορεσ που μ εχουν σταματησει απο τοτε δεν μου εχουν πει τιποτα τα οργανα της ταξης)

μιν φανταστεις οτι θα φενονται τοσο εντονα τα ενγελ απο μακρια μονο οταν ειναι εντελως βραδυ επισις δεν ειναι κιτρινα αλλα ασπρα.. δεν ειναι bmw

απλωσ εγω εβαλα αυτα διοτι αν καει το engel αλλαζει σχετικα ευκολα απο κατο. ( εχει ενα ledaki)..
ενω στα αλλα τιπου audi allazeis to fanari olokliro gia ena led..
thodwrhs - Παρ 10 Δεκ 2010, 19:28:22
Θέμα δημοσίευσης:
http://cgi.ebay.de/Angel-Eyes-Scheinwerfer-Peugeot-106-Schwarz-NEU_W0QQitemZ360327053538QQcategoryZ91010QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DDLSL%252BSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%252BDDSIC%26otn%3D8%26pmod%3D120644991966%252B120644991966%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D5554600829117469797#ht_4623wt_1139

τα πηρα δευτερα και ηρθαν μολις 140 ευρω και 35 μεταφορικα 175 συνολο με κουριερ στην πορτα σας απο γερμανια κατω απο 250 ελλαδα δεν τα βρηκα και ξενον 8000κ Η1 35 και 15 μεταφορικα οχι 70 και 110 που τα χουνε....

ΕΒΑΥ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ΡΡΡΡΡΡ
gulik - Παρ 10 Δεκ 2010, 20:54:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραία είναι, μεγειά σου. Και πόσταρε φωτογραφία όταν τα βάλεις.
thodwrhs - Παρ 10 Δεκ 2010, 21:56:21
Θέμα δημοσίευσης:
παμε teaser φωτος μου ρθαν πριν μια ωρα

Razz Razz

εχω βαλει και φωτο το πρωτο σετ π πηγα να φτιαξω μετ ο πολυεστερα το ανοιξα απ οπεριεργια μια μουφα και μιση ειναι ψευτικο πραγμα made in taiwan
thodwrhs - Σαβ 11 Δεκ 2010, 10:39:05
Θέμα δημοσίευσης:
εχουμε και λεμε

gulik - Σαβ 11 Δεκ 2010, 15:36:10
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλό.

Ειδικά σε ασημί 106 και σε μαύρα, ταιριάζει πολύ.
MEMsound - Σαβ 11 Δεκ 2010, 19:08:18
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι πολυ ομορφα τα μαυρα
μεγειες
αν μαλιστα ηταν και τα μικρο κυκλακια στο εξω μερος του φαναριου (του φλας και του θεσης) ειτε και τα 2 μαυρα, ειτε και τα 2 νικελ θα ηταν ακομα πιο συμμετρικα (και κατα την γνωμη μου ομορφοτερα)
thodwrhs - Κυρ 12 Δεκ 2010, 11:20:58
Θέμα δημοσίευσης:
by night

RoadRunner122 - Κυρ 12 Δεκ 2010, 16:11:14
Θέμα δημοσίευσης:
Κουκλί! Όντως σε ασημί 106 πάνε πολύ τα μαύρα φανάρια! Thumb Left
RoadRunner122 - Κυρ 12 Δεκ 2010, 16:22:59
Θέμα δημοσίευσης:
Κι επειδή ζήλεψα Laughing θ'ανεβάσω και τις αντίστοιχες δικές μου!

Χρησιμοποίησα τα φανάρια της γερμανικής in.pro. Παίρνουν λάμπες Η3 τόσο για τους προβολείς όσο και για τα πορείας. Οπότε επέλεξα και το κιτ xenon της Trifa (by Fynos) σε Η3 με λεπτά ballasts μόνο για τα φώτα πορείας ελλείψη χρημάτων.

Τα φανάρια πριν την τοποθέτηση:

Συνέχεια είχε η εύρεση θέσης για τα ballast με κύριο ζητούμενο να μη φαίνονται αλλά και να ψύχονται επαρκώς.
Έτσι, το δεξί ballast βρήκε θέση στο κάτω μέρος της βάσης του εγκεφάλου:

Ενώ για το αριστερό, έφτιαξα ένα πλακάκι που στηρίζεται στη βάση της μπαταρίας:
.........

Μερικές φώτος κατά την τοποθέτηση:
......

Και τέλος:
............

Wink
thodwrhs - Κυρ 12 Δεκ 2010, 17:50:42
Θέμα δημοσίευσης:
ωραιος ο γαλλος ειδικα η ηλιοροφη τα σπαει Very happy Very happy Very happy

( δεν ξερω αν με θυμασαι ειμαι αυτος που πηγα να κανω τοτε το φορουμ με τα 106 αλλα τελικα δεν βρηκα κοσμο και δεν το συνεχισα)
MEMsound - Τρι 14 Δεκ 2010, 09:01:03
Θέμα δημοσίευσης:
κουκλακι johny Laughing
RoadRunner122 - Τρι 14 Δεκ 2010, 13:19:22
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
κουκλακι johny Laughing

Kι ας είναι μπλε ε? Laughing

Ναι Θοδωρή, κατάλαβα ποιός είσαι Wink

Θέλω να επισημάνω κάποιες διαφορές που είδα με τα νέα φανάρια όσον αφορά το φωτισμό που παρέχουν. Όπως έγραψα, τα φώτα πορείας είναι με xenon 35W 6000K ενώ προβολείς καθώς και στα φανάρια μακράς εμβέλειας (στον προφυλακτήρα) φοράω nightbreaker.

Στα φανάρια και οι προβολείς και τα πορείας χρησιμοποιούν κάτοπτρα τύπου projector.

Το "πρόβλημα" (ή μάλλον το αρνητικό κατ'εμέ) που παρουσιάζουν είναι:
Α) τα πορείας, φωτίζουν από μιά έντονη γραμμή και κάτω. Αυτό σημαίνει ότι από τη γραμμή και πάνω δε βλέπεις κυριολεκτικά τίποτα! Θα μπορούσα να τα σηκώσω ώστε να βλέπω και μακρύτερα αλλά δε θέλω να στραβώνω τους προπορευόμενους αλλά και αυτούς απ'το αντίθετο. Οπότε τα έχω ρυθμίσει έτσι ώστε η γραμμή (το ανώτατο σημείο φωτισμού τους) να βρίσκεται στο ύψος της πινακίδας ενός προπορευόμενου 206 με απόσταση περί τα 10m (για να καταλάβετε χονδρικά). Ένα επιπλέον πρόβλημα είναι ότι ο φωτισμος είναι αρκετά χαμηλής έντασης, οπότε ακόμα κι εκεί που φωτίζουν, είναι ορισμένες φορές δύσκολο να διακρίνεις λακούβες κλπ επικίνδυνα σημεία του δρόμου.

Β) οι προβολείς, με λάμπες Η3 nigtbreaker, έχουν μεγάλη εμβέλεια αλλά οι δέσμες τους είναι πολύ εστιασμένες, δεν υπάρχει αρκετή διάχυση δηλαδή με αποτέλεσμα στο πλάι να μη βλέπεις σχεδόν τίποτα. Κάτι το οποιο κουράζει και δημιουργεί ανασφάλεια κυρίως στις στροφές. Ίσως πρέπει να παίξω λίγο με το θέμα απόκλισής τους. Τέλος, παρόλο που χρησιμοποιώ nightbreaker, το χρώμα τους είναι πολύ πιό κίτρινο από τις αντίστοιχες Η4 που φορούσα στα μαμά.

Το τελευταίο πρόβλημα που έχω έχει να κάνει με τη καθυστέρηση που έχουν τα xenon μέχρι να αποκτήσουν τη μέγιστη φωτεινότητά τους. Mιλάμε για 2-3sec. Όμως σε περίπτωση που έχεις ανάψει προβολείς σε άδειο δρόμο χωρίς φωτισμό και έρθει κάποιος απ'το αντίθετο, οπότε αναγκαστικά ρίχνεις σε πορείας, μένεις για 2-3sec ουσιαστικά χωρίς φώτα! Κάτι ιδιαίτερα επικίνδυνο!

Όποιος έχει κάποια παρατήρηση/λύση για τα παραπάνω, ας ρίξει καμιά ιδέα. Γιατί ειλικρινά, ενώ μου αρέσουν πολύ, θα αναγκαστώ να τα βγάλω και να επιστρέψω στα μαμά. Ένα φανάρι μπορεί να "μεταμορφώνει" το look ενός αμαξιού αλλά τι να το κάνεις εάν δεν πληρεί το σκοπό για τον οποίο υπάρχει?
thodwrhs - Τρι 14 Δεκ 2010, 17:50:17
Θέμα δημοσίευσης:
πρωτον επειδη ειχα το ιδιο προβλημα θα σου πω το εξης

εγω εβαλα ξενον 8000 και το χω ρυθμισει τα ξενον να ειναι ακριβως κατω απο τους καθρεφτες προπορευομενου οχηματος φυσιολογικου υψους.

δυο τα προβολακια οπως ξερεις ρυθμιζονται τα χω ρυθμισει πριν βγαλω τα μαμα φαναρια να πεφτουν οπου επεφτε η μεσαια σκαλα τους 2εκατοστα ππιο κατω.

αν το κανεις αυτο θα σε ευχαριστημενος.

ελπιζω να βοηθησα εγω αυτο εκανα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος παντως. Wink
Sinanai - Τρι 14 Δεκ 2010, 17:57:19
Θέμα δημοσίευσης:
thodwrhs έγραψε:
[...] το χω ρυθμισει τα ξενον να ειναι ακριβως κατω απο τους καθρεφτες προπορευομενου οχηματος φυσιολογικου υψους. [...]

Πολύ ψηλά μου ακούγεται αυτό ρε Θοδωρή... Confused
thodwrhs - Τρι 14 Δεκ 2010, 18:35:15
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
thodwrhs έγραψε:
[...] το χω ρυθμισει τα ξενον να ειναι ακριβως κατω απο τους καθρεφτες προπορευομενου οχηματος φυσιολογικου υψους. [...]

Πολύ ψηλά μου ακούγεται αυτό ρε Θοδωρή... Confused

με βαση ενα 206 για ρυθμιση καλα δεν ειναι? δεν μ παιζουν φωτα οπως παλια παντως :Ρ
Atmovat - Πεμ 05 Σεπ 2013, 19:18:13
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα,γνωρίζει κάποιος αν τα γνήσια φανάρια του 1300R είναι τα valeo ή τα Kamello-Karello (κάπως έτσι)

Ευχαριστώ
sotos 106xs - Πεμ 05 Σεπ 2013, 21:34:40
Θέμα δημοσίευσης:
Γνήσια είναι και τα Valeo και τα Carello για τα 106 s1, απλά νομίζω σαν πρώτη τοποθέτηση ήταν τα Carello. Κατασκευαστικά πάντως τα Carello είναι κάπως καλύτερα.
Atmovat - Παρ 06 Σεπ 2013, 09:51:30
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ πολύ!
johnis - Κυρ 11 Σεπ 2016, 10:55:22
Θέμα δημοσίευσης:
Ξερεις κανεις πως βγαινει η λαμπα του φλας μπροστα απο τ φαναρι..η λαμπα απο τα φλας τα πλαινα.και η εσωτερικι η λαμπα μεσα στιν καμπινα του αυτοκινιτου
str_m - Τετ 05 Οκτ 2016, 13:01:53
Θέμα δημοσίευσης:
γεια χαρα σε ολους

ειμαι κατοχος ενος 106 gti 2003 μοντελο
και εχω βαλει angel eyes (http://www.ctd.gr/product/20694/proionta-eidi-aytokinitoy-fanaria--fota-fanaria-mprostina-angel-eyes-peugeot-fanaria-dectane-angel-eyes-peugeot-106-96-03-mayro-/)

εχω αλλαξει τα δαχτυλιδια με led.

το τελευταιο καιρο ειναι καμμενο το δεξι φαναρι..δηλαδη τα δαχτυλιδια δεν φωτιζουν
ενω δουλευει κανονικα η μεσαια κ μεγαλη σκαλα...

ψαχνω ηλεκτρολογο ο οποιος να γνωριζει απο αυτα..

αν εχετε καποιον να μου συστησεται θα ημουν υποχρεος...

Ευχαριστω
Mono AEK - Τετ 05 Οκτ 2016, 15:11:05
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ειμαι ηλεκτρολογος και δεν εχω ιδεα απο αυτα αλλα νομιζω εχουν ενα πυκνωτακι αυτα απο πισω λογικα αυτοβθα σου χει καει
str_m - Τετ 05 Οκτ 2016, 17:01:26
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη δεν χερω κ εγω για αυτο ψαχνω καποιον να ξερει..
alfasud - Πεμ 06 Οκτ 2016, 13:21:32
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεις πίσω το φανάρι πρέπει να έχει ένα μικρό κουτάκι, από το οποίο περνάν τα καλώδια για τα δύο λεντ. Μέσα εκεί είναι μια αντίσταση αν θυμάμαι καλά, ώστε να είναι δυνατή η λειτουργία των λέντ με 12V. Μπορείς να πας σε έναν ηλεκτρονικό ώστε να σου φτιάξει δύο καλώδια με τις αντιστάσεις τους και να καταργήσεις το μαύρο κουτάκι εντελώς ( εγώ έτσι το έχω κάνει).
str_m - Δευ 10 Οκτ 2016, 16:28:49
Θέμα δημοσίευσης:
ok φιλε!ευχαριστω για την απαντηση
notis1313 - Δευ 10 Οκτ 2016, 18:47:02
Θέμα δημοσίευσης:
Εχεις p.m. στρατο
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες