Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - προβλημα με το αριστερο φλας torture - Τετ 16 Αύγ 2006, 20:08:46 Θέμα δημοσίευσης: προβλημα με το αριστερο φλας
γεια σας παιδια!
σημερα ειδα το εξης προβλημα στο 206 μου:
οπως πηγαινω κανονικα στον δρομο το αυτοκινητο βρισκει σε λακουβες (πραγμα σπανιο για τους δρομους της Ελλαδας ) και οταν συμβαινει αυτο αναβει το αριστερο φλας
επισης οταν πατησα και τα δυο διακοπτακια ταυτοχρονα για να ανεβουν τα παραθυρα(εχω το 3θυρο αρα μιλαω για τα μπροστινα παραθυρα) παλι αναβει το αριστερο φλας. πατησα μονο το αριστερο παραθυρο, μετα πατησα και το δεξι παραθυρο αλλα τιποτα. μονο οταν τα παταω ταυτοχρονα αναβει το φλας. μολις αφησω τα διακοπτακια το φλας σβηνει. αυτο ομως δεν συμβαινει και με τις λακουβες διοτι μετα το φλας μενει ανοικτο μεχρι να το κλεισω εγω.
τι συμβαινει???
(συγνωμη για το τεραστιο ποστ) torture - Τετ 16 Αύγ 2006, 23:46:12 Θέμα δημοσίευσης:
ΑΑΑΑ ξεχασα.
ενας φιλος εχει ενα αστειο προβλημα. ειναι καινουριος οδηγος και το Ν του ξεκολαει συνεχως. τωρα το εχει κολησει με σελοτεϊπ. εχει κανεις καμια ιδεα?
ευχαριστω cipher - Πεμ 17 Αύγ 2006, 03:47:34 Θέμα δημοσίευσης:
torture έγραψε:
ΑΑΑΑ ξεχασα.
ενας φιλος εχει ενα αστειο προβλημα. ειναι καινουριος οδηγος και το Ν του ξεκολαει συνεχως. τωρα το εχει κολησει με σελοτεϊπ. εχει κανεις καμια ιδεα?
ευχαριστω
Αν και ...
οι βεντούζες αυτές είναι γνωστές για την καταπληκτική ποιότητα πλαστικού τους. Ή αλλάζει βεντούζα, ή παίρνει ένα κόκκινο φωσφορούχο spray και βάφει ένα πελώωωριο 'Ν' στην πίσω μεριά του αυτοκινήτου