PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 406 - Αεροτομή

DIMCHRI - Πεμ 10 Αύγ 2006, 14:45:38
Θέμα δημοσίευσης: 406 - Αεροτομή
Sidobre έγραψε:
...Κάνε δεξί κλικ και πάτα Save target as (ελπίζω έτσι να είναι στα pc)
Είναι αρχείο Acrobat με όλα τα αξεσουάρ για το 407

Πρόεδρε θέλω και εγώ έναν κατάλογο με αξεσουάρ για το 406 coupe.
vinman - Πεμ 10 Αύγ 2006, 15:48:14
Θέμα δημοσίευσης:
Eσύ να κάτσεις στα αυγά σου...που θές και κατάλογο... Laughing Laughing
Δεν φτάνει που μας μπρίζωσες με την αγορά του coupe σου...θές και κατάλογο με αξεσουάρ να φτιάξεις τίποτα καγκουριές και να μας κάνεις να χάσουμε τα αυγά και τα καλάθια... Laughing Laughing
DIMCHRI - Πεμ 10 Αύγ 2006, 23:46:52
Θέμα δημοσίευσης:
όχι ρε καγκουριές....
εξάλου νομίζω ότι ότι και να κάνεις εξωτερικά στοαμάξι μαλλον θα το χαλάσεις αντι να το φτιάξεις...

απλά θέλω να αγοράσω κανένα τεμπέλη, καμιά πίσω αεροτομή (ειχα δει μια πολύ διακριτική για πίσω)...
vinman - Παρ 11 Αύγ 2006, 05:03:35
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστός...
Το αυτοκίνητο είναι πανέμορφο απο μόνο του και δεν χρειάζεται να του κάνεις πολλά... Wink
Το μόνο που χρειάζεται είναι να απολαμβάνεις την κάθε διαδρομή μαζί του... Wink
Stevon - Παρ 11 Αύγ 2006, 08:46:32
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:

απλά θέλω να αγοράσω κανένα τεμπέλη, καμιά πίσω αεροτομή (ειχα δει μια πολύ διακριτική για πίσω)...

Μάλιστα....δηλαδή...θέλουμε αυτήν?
DIMCHRI - Παρ 11 Αύγ 2006, 20:10:09
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:

Μάλιστα....δηλαδή...θέλουμε αυτήν?

οχι ρε ... αυτή είναι τεράστια !!!!! για τα δικά μου δεδομένα...
Stevon - Σαβ 12 Αύγ 2006, 09:15:30
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλιστα....υπάρχει μία λίγο ποιο μικρή στο 407...(με την πρώτη ευκαιρία θα την ανεβάσω) αλλά ακόμα και άν σου αρέσει δέν έχω την παραμικρή ιδέα,για το άν τυχόν ταιριάζει σε 406.
MEMsound - Σαβ 12 Αύγ 2006, 09:27:57
Θέμα δημοσίευσης:
.. τα δέοντα... Cool..συνεχίστε τώρα... Wink
Stevon - Δευ 25 Σεπ 2006, 13:57:34
Θέμα δημοσίευσης:
Είχα γράψει.....

Stevon έγραψε:
Μάλιστα....υπάρχει μία λίγο ποιο μικρή στο 407...(με την πρώτη ευκαιρία θα την ανεβάσω) αλλά ακόμα και άν σου αρέσει δέν έχω την παραμικρή ιδέα,για το άν τυχόν ταιριάζει σε 406.

Άργισα...αλλά....
DIMCHRI - Δευ 25 Σεπ 2006, 14:28:31
Θέμα δημοσίευσης:
Και άργησες και την έβαλες σε λάθος τόπικ... δείχτην στον Βινμαν αν του κάνει...και αν του αρέσει .....
MEMsound - Δευ 25 Σεπ 2006, 14:35:10
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλτατε ημών αδελφέ και σύντροφε Δημήτριε...

Θα σε παραπέμψω στον Ιγνάτιο (ROM206) που έχει γνωστό που φτιάχνει διάφορα για αυτοκίνητα.

Προφανώς αυτό που θες εσύ δεν υπάρχει έτοιμο οπότε μπορείτε να φτιάξετε κάτι χειροποίητο διακριτικό όπως το θες. Wink

Πέρασε και από το περίπτερό μας στην έκθεση χθες αλλά δεν έιχε μαζί του κάρτα να μου αφήσει αλλά μέσω του Ιγνάτιου μπορείτε να έρθετε σε επαφή.
Stevon - Δευ 25 Σεπ 2006, 14:54:48
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
Και άργησες και την έβαλες σε λάθος τόπικ... δείχτην στον Βινμαν αν του κάνει...και αν του αρέσει .....

ώχ...ώχ...ώχ...τί λές τώρα.....Embarassed
ΜΑΝΘΟ........στροτολόγησε τον τώρα...... εχθές μας έλεγες ότι ψάχνεις Moderator.....άντε move it....

Πλάκα στην πλάκα... topic για αεροτομές 407 δέν έχεις ,παρά μόνο για body-kit.....
DIMCHRI - Δευ 25 Σεπ 2006, 15:07:35
Θέμα δημοσίευσης:
μα για αυτό σου είπα δείχτην στον βίνμαν Wink

Στείλτο το με πμ ... Laughing

τίποτα το αποφάσισα.... ένα ωραίο σετάκι ζαντολάστιχα θέλω λίίίίίγο μεαγαλύτερης διαμέτρου από τα μαμά....
MEMsound - Δευ 25 Σεπ 2006, 15:12:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ανοίξτε ότι τόπικ θέλετε... Wink
DIMCHRI - Δευ 25 Σεπ 2006, 15:46:18
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Ανοίξτε ότι τόπικ θέλετε... Wink

πλάκα πλάκα Μάνθο κάποιος πρέπει να κάνει ξανά μια εκαθάριση/σύμπτιξη στο φορουμ (Ναι Μανθουμέλ μας ... Σε εσένα αναφέρομαι όταν λέω κάποιος - Καλά το κατάλαβες...)

Και κάποιος άλλος να μου υποδείξει που στο καλό είναι ένα τόπικ μέσα στο φόρουμ μας, που να μπορώ να δω φώτος από πολλές ζάντες μαζί μαζεμένες !!!!!

Φωτογραφίες όμως όχι url's.....
MEMsound - Δευ 25 Σεπ 2006, 15:51:34
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως θες και μια μαυρη καλλονή να σου κάνει αέρα???!?!?!?!?!?! Shocked Laughing Laughing Laughing
DIMCHRI - Δευ 25 Σεπ 2006, 16:28:00
Θέμα δημοσίευσης:
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

τόσο τσιγγούνης ήσουν πάντα ρε ????

Τι σου ζήτησα ??? ένα χρησιμο τόπικ με όοοοοολες τις ζάντες που υπάρχουν στο εμπόριο θέλω μόνο ... ούτε τιμές ούτε διαστάσεις , ούτε βάρος ουτε τίποτα !!!! μόνο φώτος ζήτησα ρε παλιο τσιγγούνηηηη.....

έχεις φορτώσει όλα τα τοπικ με τόσα url και δεν μπορείς να ανοίξεις ένα χρ΄ησιμο τόπικ...!!!!! Evil Evil Evil

Μια χάρη σου ζήτησα και εσύ με κοροιδεύεις !!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Αλλα και εκεί τσιγγούνης είσαι ρε.....

Ακους εκεί μόνο ΜΙΑ μαυρη καλλονή.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Τρι 26 Σεπ 2006, 01:20:11
Θέμα δημοσίευσης:
....ότι ....
...να ....
...'ναι....
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ghost Dog - Τρι 26 Σεπ 2006, 01:51:58
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
........................
...................
.......................
Ή μήπως να έβαζα 19 άρες ???? Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Να ρωτησω τον θειο μου αν ειναι να σου δωσει κατι 22,5αρες που μολις εβγαλε απο το φορτηγο του? Razz Razz Laughing
vinman - Τρι 26 Σεπ 2006, 05:20:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:
........................
...................
.......................
Ή μήπως να έβαζα 19 άρες ???? Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Να ρωτησω τον θειο μου αν ειναι να σου δωσει κατι 22,5αρες που μολις εβγαλε απο το φορτηγο του? Razz Razz Laughing

.......Έχω και εγώ απο τρακτέρ........ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες