PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Βρίσκει το λάστιχο στα πίσω φτερά

corey - Πεμ 10 Αύγ 2006, 20:11:14
Θέμα δημοσίευσης: Βρίσκει το λάστιχο στα πίσω φτερά
Καλησπέρα. Από τοτε που άλλαξα τα ζαντολάστιχα έχω το έξης πρόβλημα. Οτάν πίσω έχω έστω κ ένα άτομο κ πηγαίνω με νορμάλ ταχύτητα, όταν περνάω απο τα γνωστά μικρά βουναλάκια στο δρόμο βρίσκει το λάστιχο. Συγκεκριμένα βρίσκει σε ένα μικρό κομμάτι λαμαρίνας που βγαίνει στο απο το φτερό.
Ρώτησα σε λαμαρινά, μου είπε να το τσαλακώσω αλλά θα σπάσει το χρώμα. Ή να το κόψει με τροχό, αλλά δεν θέλω.
Σκέφτηκα να αλλάξω αμορτισέρ αν κ είναι σχετικά σκληρά (δεν γνωρίζω μαρκα .....κλπ γιατι το πήρα μεταχειρα απο έμπορο το αμάξι) Embarassed (μαύρο χρώμα τα αμορτισέρ)
Δεν ξέρω πόσο χαμηλωμένο είναι κ τι ελατήρια φοράει για τον ίδιο λόγο. Embarassed (κοκκινο χρώμα τα ελλατήρια)
Τα λάστιχα είναι 205/45/16.
TiMoRiS - Πεμ 10 Αύγ 2006, 23:04:37
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ παράξενο μου φαίνετε...Εγώ με 5,5 εκ. χαμήλωμα με 205/40/17 και με 3 άτομα πίσω και δεν βρίσκει...Α και με χαλασμένα αμορτισέρ...
corey - Πεμ 10 Αύγ 2006, 23:38:06
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω φίλε, ίσως φταίνε οι αποστάτες της ζάντας. Ενας που γνώρισα δεν είχε αποστάτες κ η ζάντα του έβρισκε στο αμορτισερ (205/45/16), μετα έβαλε αποστάτες κ είχε το ίδιο πρόβλημα με μένα. Μετά νομίζω πούλησε το αυτοκίνητο.
Miltellas - Παρ 11 Αύγ 2006, 01:07:32
Θέμα δημοσίευσης:
ΛΑΘΟΣ OFFSET.
Αν σου έβαλε αποστάτες τους βγάζεις τόσο όσο χρειάζεται για να φτιάξεις offset 25-28. Αν δεν έχει αποστάτες τότε σου έβαλε λάθος ζάντες και πρέπει να στις αλλάξει.
MEMsound - Παρ 11 Αύγ 2006, 02:57:52
Θέμα δημοσίευσης:
βγάλε μια ζάντα και δες τι offset γράφει.\
κάπου θα γράφει "ΕΤ ..."

πχ ET35

μετά μέτρα με ένα χάρακα πόσα χιλιοστά είναι η προσθήκη σου.

πχ 8mm

ΑΦΑΙΡΕΙΣ από το ΕΤ το πάχος της προσθήκης πχ 35-8=27 και αυτό είναι το νούμερο του "τελικού" offset της ζάντας με την προσθήκη.

Το 206 RC φοράει ζάντες με 7ιντσες πάχος με ΕΤ 28 και λάστιχα 205/40-17 και δεν βρίσκει πουθενά. Ούτε μέσα ούτε έξω.

Επίσης δες τι πάχος έχει η ζάντα σου.
επίσης στο μέσα μέρος της θα γράφει κάπου ...χ16

Αν το "τελικό" νούμερο αυτό είναι μεγαλύτερο από 28 και η ζάντα φαρδύτερη από 7~7,5 ιντσες, θα είναι πολύ κοντά στον θόλο εσωτερικά.

Αντίθετα αν το τελικό νούμερο είναι μικρότερο από 25 και η ζάντα φαρδύτερη από 7~7,5 ιντσες, θα είναι πολύ κον΄τα στην εσωτερική πλευρά του φτερού (αυτό που συμβαίνει σε εσένα)

Σιγουρα δεν φταίει το χαμηλωμα.
Κάτι παίζει με το EΤ και το πλατος της ζάντας σου ή το πάχος της προσθήκης

Δες ΕΤ + πλάτος ζάντας καθώς και πάχος προσθήκης και πες μας για να δούμε τι χρειάζεται διόρθωση Wink

για το τι παίζει με το offset δες εδώ:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=92658#92658
και
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=3232&start=20&postdays=0&postorder=asc&highlight=offset
corey - Παρ 11 Αύγ 2006, 05:38:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ, αν βρω χρόνο, θα το ελένξω σήμερα κ θα σας ενημερώσω. Μαλλον αυτό φταίει
volvos - Παρ 11 Αύγ 2006, 08:13:03
Θέμα δημοσίευσης:
an οι ζαντες ειναι αυτε στη φωτο κατω απο υπογραφη σου ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΟΦΣΕΤ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΛΑΘΟΣ...

σε ρουμανο λαστιχα πηγες???????
δεν εχω δει στη ζωη μου ζαντα να βγαινει εξω απο φτερο gti......εχωτην υποψια οτι η ζαντα σου ειναι αυτη τη στιγμη κατω απο 15 οφσετ...
corey - Παρ 11 Αύγ 2006, 16:20:20
Θέμα δημοσίευσης:
Τις ζάντες της πήρα μεταχείρα, το παλικάρι τις είχε σε 206. Κ ετσι (σαν ασχετος) τις πήρα κ τις έβαλα.
corey - Παρ 11 Αύγ 2006, 17:43:47
Θέμα δημοσίευσης:
Κ φώτο

Από μπρόστα (για το πόσο βγαίνει το λάστιχο)
http://i32.photobucket.com/albums/d16/coreypu/bros.jpg

Απο πίσω
http://i32.photobucket.com/albums/d16/coreypu/piso.jpg

Απο πλάι
http://i32.photobucket.com/albums/d16/coreypu/plai.jpg
Road_Runner - Παρ 11 Αύγ 2006, 20:42:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ο μπροστα τροχός δεν πεταει πολύ... Βασικά απλά βγάλε του αποστάτες πίσω.. Πιστεύω θα διορθωθεί.
corey - Παρ 11 Αύγ 2006, 22:01:20
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα πήγα σε λαστιχά, κ μου είπε το ίδιο πράγμα, άλλα θέλει μπουλόνια διαφορετικά. Αυτος έκλεινε σήμερα για διακοπές κ μου είπε απο την άλλη βδοαμαδα, εξάλλου κ εγώ φεύγω αύριο Laughing Laughing .
volvos - Παρ 11 Αύγ 2006, 22:13:53
Θέμα δημοσίευσης:
μην κανεις σπασμωδικες κινησεις...πρωτα απο ολα φροντισε να μαθεις το οφσετ και το φαρδος της ζαντας σου...μετα θα δουμε τι θα κανεις.
ο καθε λαστιχας θα σου πει και απο μια δικη του ιστορια οποτε φροντισε να ακουσεις πολλες.δηλαδη γυρνα μια βολτα να δεις τι θα σου πουνε.
επισης εχω την αισθηση οτι το εχεις χαμηλωσει πολυ πισω το αμαξι. δε βαζεις και καμια αλλη φωτο?

καλο ειναι αν αλλαξεις οφσετ να το κανεις ομοιομορφα.δηλαδη να βγαλεις προσθηκες ή να βαλεις αλλες και εμπρος και πισω.αν πειραξεις μονο εμπρος ή πισω ισως σου δημιουργησει παρενεργιες στον οδικη συμπερφιορα...

η ζαντα εινααι κουκλα μην απογοητευσαι η λυση ειναι απλη.
ισως χρειαστεις οντως κοντιτερα μπουλονια αλλα μη ψαρωσεις αν σου πει καμια κουλη τιμη..ψαξε το.
κατα 99% θα πρεπει να βαλεις μικροτερες προσθηκες.
αυτες οι ζαντες συνηθως ερχονται με 38-40 οφσετ. πιθανοτατα να νομιζαν οτι εχεις ιδιο οφσετ με ραλλυ και να του εδωσαν του προηγουμενου προσθηκες 20αρες (2εκατοστα αρα 38-20=1Cool και οχι 10αρες...

μηπως πρεπει να πας στο μαντρα να απαιτησεις λεφτα πισω..εστω κοστος προσθηκων-μπουλωνιων που θα ειναι 100+
corey - Παρ 11 Αύγ 2006, 22:31:15
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν λές μαντρά?? απο αγγελία τις βρήκα, τις είχε ενα παλικάρι σε 206 που του έγινε σουπα το αμάξι Sad . Βασικά ναι, πρέπει να μάθω το offset, που περίπου το γράφει πάνω στην ζάντα?

Φώτο απο πλάι όλο το αμάξι (η ίδια με πάνω) (λιγο κατηφορικά)
http://i32.photobucket.com/albums/d16/coreypu/09082006016.jpg

Πάλι η πίσω ρόδα απο πλάι (εδώ ειναι σε ίσιο το αμάξι)
http://i32.photobucket.com/albums/d16/coreypu/11082006022.jpg

Aπο πλαι πάλι όλο το αμάξι (σε κατηφόρα)
http://i32.photobucket.com/albums/d16/coreypu/P6160085.jpg
Road_Runner - Παρ 11 Αύγ 2006, 23:34:12
Θέμα δημοσίευσης:
Μια χαρα είναι το ύψος ρε παιδια... Απλά θα ήταν καλύτερα η να το χαμήλωνες λίγο μπροστά ή να το ψηλώσεις λίγο πίσω (καλύτερα το 2ο)
MEMsound - Σαβ 12 Αύγ 2006, 02:05:43
Θέμα δημοσίευσης:
corey έγραψε:
.... Βασικά ναι, πρέπει να μάθω το offset, που περίπου το γράφει πάνω στην ζάντα? ...

Γιατί δεν με προσέχεις?!?!?!? Laughing

Arrow http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=169223#169223

Παράθεση:
βγάλε μια ζάντα και δες τι offset γράφει.\
κάπου θα γράφει "ΕΤ ..."

πχ ET35

μετά μέτρα με ένα χάρακα πόσα χιλιοστά είναι η προσθήκη σου.

πχ 8mm

ΑΦΑΙΡΕΙΣ από το ΕΤ το πάχος της προσθήκης πχ 35-8=27 και αυτό είναι το νούμερο του "τελικού" offset της ζάντας με την προσθήκη.

στην μέσα πλευρά των ακτίνων ή του κέντρου γράφονται τα στοιχεία συνήθως. Wink

Road_Runner έγραψε:
Μια χαρα είναι το ύψος ρε παιδια... Απλά θα ήταν καλύτερα η να το χαμήλωνες λίγο μπροστά ή να το ψηλώσεις λίγο πίσω (καλύτερα το 2ο)

συμφωνώ Cool
kanelj - Σαβ 12 Αύγ 2006, 15:50:07
Θέμα δημοσίευσης:
Χα χα!
Ρε σεις καπου τις ξερω αυτες τις ζαντες!!! Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing
Τις ιδιες ειχα και εγω 1 χρονο στο 206 μου!
Ιταλικες δεν ειναι?!
Ειναι ή Masitaly ή Autostrata ή καπω αλλιως που δεν θυμαμαι (βγαινανε με 2,3 διαφορετικες ονομασιες!)

Και μενα εβρισκαν στους πισω θολους και σιγουρα φταιει το λαθος offset Exclamation Wink
corey - Κυρ 20 Αύγ 2006, 22:24:21
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Χα χα!
Ρε σεις καπου τις ξερω αυτες τις ζαντες!!! Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing
Τις ιδιες ειχα και εγω 1 χρονο στο 206 μου!
Ιταλικες δεν ειναι?!
Ειναι ή Masitaly ή Autostrata ή καπω αλλιως που δεν θυμαμαι (βγαινανε με 2,3 διαφορετικες ονομασιες!)

Και μενα εβρισκαν στους πισω θολους και σιγουρα φταιει το λαθος offset Exclamation Wink

H ζάντες είναι MASITALY κ τις φαίρνει στην Ελλάδα η Autostrada.

Υ.Γ. Σήμερα γύρισα απο διακοπές απο χαλκιδική κ στον μέσα στα σκαμπάνευασματα μέσα στο Πολύγηρο μπόρει να άφισα κ κανένα κομματι λάστιχο.

Υ.Γ.2 Απο βδομάδα στο λαστιχα επειγώντος!!
Road_Runner - Δευ 21 Αύγ 2006, 00:06:58
Θέμα δημοσίευσης:
Arrow http://www.psclub.gr/eshop/index.php?manufacturers_id=22=Παντελιάδης

Arrow http://www.psclub.gr/eshop/index.php?manufacturers_id=14=Φωκάς
MEMsound - Δευ 21 Αύγ 2006, 12:28:45
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ πάντως ακόμα... περιμένω να βγάλεις μια ρόδα να μας πεις τι γράφει από μέσα η ζάντα και πόσο πάχος έχουν οι αποστάτες... Wink
corey - Δευ 21 Αύγ 2006, 14:30:13
Θέμα δημοσίευσης:
Χτες γύρισα απο διακοπές. Κάποια στιγμή σήμερα πιστευω θα βγάλω μία για να δω.
corey - Τετ 23 Αύγ 2006, 11:40:14
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν.... έβγαλα την ζάντα και...
ΕΤ 25
7Χ16
volvos - Τετ 23 Αύγ 2006, 11:50:19
Θέμα δημοσίευσης:
Για πηγαινε μια βολτα ξανα βαλε σε ενα ισιο επιπεδο το αμαξι και μετρα το υψος του στα μαρσπιε.
δηλαδη εμπρος απο τη πισω ροδα εκει που αρχιζει το μαρσπιε (εκει που πιανει ο γρυλλος) και πισω απο την εμρπος ροδα...

πολυ φοβαμαι οτι το αμαξι σου ειναι πολυ χαμηλωμενο...
MEMsound - Τετ 23 Αύγ 2006, 11:58:06
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστή είναι η ζάντα.
(και προφανώς και δεν έχεις αποστάτες)

Αυτό που είπε και ο Παναγιώτης.
Πόσο χαμηλωμένο είναι?

Εχω και 'γω 7χ16 με ΕΤ 25 και 205/45 λάστιχο με μαμά ανάρτηση και από την δεξιά πλευρά περνάει ίσα~ίσα... Wink
corey - Τετ 23 Αύγ 2006, 12:07:19
Θέμα δημοσίευσης:
Μέτρησα και.....
Μπροστα (πίσω απο την μπροστα ρόδα) => 11-12εκ
Πίσω (μπροστά απο την πίσω ρόδα) => 15-16εκ
volvos - Τετ 23 Αύγ 2006, 12:10:08
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΟ αμαξι το πηρες καινουργιο??????????
βρισκει και απο τις δυο μεριες??????????

ρε μπας και εχει παρει ο αξονας σου και π.χ εχει βρισκει μονο απο δεξια επειδη εχει μετατοπιστει?
ευθυγραμμιση επειγοντως η επομενη κινηση σου...

(μη πανικοβαλεσαι δεν ειναι και τροπετο το αμαξι)
corey - Τετ 23 Αύγ 2006, 12:19:51
Θέμα δημοσίευσης:
Το αμάξι το πήρα μεταχείρα. Ευθυγράμμιση το έχω κανει, κ η δεξια πλευρά έχει 4χλ αποκλιση. (το μαστόρι με είπε οτι ίσως είναι απο χειρόφρενα).
Αλλα ΝΑΙ, βρίσκει κ απο τις 2 πλευρές.

Η δεξια ρόδα (σε πέσιμο σε μεγάλη γουρνα με ταχύτητα ΧΩΡΙΣ πίσω ατομο).
http://i32.photobucket.com/albums/d16/coreypu/23082006035.jpg

Η αριστερή ροδα σε νορμαλ φάγωμα..
http://i32.photobucket.com/albums/d16/coreypu/23082006036.jpg
MEMsound - Τετ 23 Αύγ 2006, 13:14:59
Θέμα δημοσίευσης:
εγω θα το πω και εσεις πειτε με τρελό....

το μόνο 206 που φοράει 7άρες είναι RC και έχουν μάλιστα ΕΤ28

αυτό σημαίνει βάση και αυτών που έχω γράψει εδώ: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=779&start=40

ότι από το μουαγιέ και μέσα έχει: 116,9mm και φυσικά τα λάστιχά του δεν βρίσκουν στους θόλους.

αν τώρα πάρουμε ζάντα 7άρα με ΕΤ25 το τμήμα της από το μουαγιε και μέσα είναι 113,9mm = το μέσα μέρος της ζάντας είναι πιο έξω από ότι στο RC.

Όμως στο αμάξι του corey βρήσκει μέσα... χωρίς να είναι υπερχαμηλωμένο.

Οπότε ή οι θόλοι του RC είναι διαφορετικοί ...πράγμα μάλλον απίθανο......

ή ο πίσω του άξονας είναι πιο φαρδής... (λογικά όχι ο άξονας αλλά τα άκρα του)...

=μεγαλήτερο μετατρόχιο... (και μάλιστα τουλάχιστον 3+3 = 6 mm και αφού δεν βρήσκει καθόλου 6+mm...

έχετε καμιά άλλη ιδέα...??

βρείτε μου ένα RC να το μετρήσουμε! Evil
corey - Τετ 23 Αύγ 2006, 13:28:26
Θέμα δημοσίευσης:
O Bakclima εχει RC. Αν παω σήμερα στην συνάντηση μπορει να τον δω.

Επειδη χάθηκα λίγο. Το μικροτερο οφσετ που έχει βγάζει την ζάντα πιο έξω??
ΔΛΔ με τορναρισμα η φούσκομα φτερών θα ξεμπερδέψω?

Παράθεση:
Όμως στο αμάξι του corey βρήσκει μέσα... χωρίς να είναι υπερχαμηλωμένο.

Οπότε ή οι θόλοι του RC είναι διαφορετικοί ...πράγμα μάλλον απίθανο......

Πιστέυω κατάλαβες που βρίσκω.... όχι στον θόλο ακριβώς... στην λαμαρινίτσα που κάνει το φτερό στο τέλος του προς τα μέσα..
Road_Runner - Τετ 23 Αύγ 2006, 13:31:25
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
ΔΛΔ με τορναρισμα η φούσκομα φτερών θα ξεμπερδέψω?

Ναι αλλά είναι πιο μπελαλήδικο από το αλλάξεις ζάντες..... Wink
MEMsound - Τετ 23 Αύγ 2006, 13:34:15
Θέμα δημοσίευσης:
Αααααααα σόρρυ μαλ***α δικιά μου.
είχα καταλάβει ότι βρήσκεις προς τα μέσα.
πάνω στον θόλο.
οπότε άκυρο όσα εγραψα πιο πάνω.

αφού βρίσκει στην μέσα πλευρά των φρερών τότε φταί το ΕΤ 25 που φέρνει την ζάντα πιο έξω.
δες αυτό: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=92658#92658

θεωρητικά ναι με τορναρισμα στο κεντρο θα έρθουν πιο μέσα οι ζάντες όμως εγώ δεν θα το έκανα για κανένα λόγω αυτό το πράγμα.

δες αν μπορείς να στραβώσεις λίγο το φτερό από μέσα (χωρίς να κάνεις ζημιά φυσικά!...)
volvos - Τετ 23 Αύγ 2006, 14:15:08
Θέμα δημοσίευσης:
καπου το μαμησαμε... καταρχην η αποκλιση που εχεις πισω δεν εχει σχεση με το να βρισκεις.
απο τη στιγμη που βρισκεις και απο δυο μεριες και μαλιστα αδειος κατι αλλο παιζει...θες εμπειρο μηχανικο .
η ζαντα αν τη φας θα παει σε μεγαλυτερο νουμερο οφσετ και θα ερθει πιο μεσα. ομως κανεις δε σου εγγυαται οτι με 3χιλιστα φαγωμα θα ειναι οκ το αμαξι????????????????????????το σημαδι στα λαστιχα σου ειναι αρκετα μεσα στο πελμα για να σωθεις με ενα φαγωμα ζαντας ή ενα στραβωμα στο φρυδακι.
η ζαντα εχει δαχτυλιδια?μηπως αυτα που σου εχουν δωσει δε κουμπωνουν σωστα και η ζαντα δε παταει?

πρεπει να βρεις μηχανικο να ψαξει το αμαξι
επισης αν μπορεις βρες ενα σετ 16αρες απο κανα φιλο και δοκιμασε τες.
η΄ ακομα καλυτερα δοκιμασε τις 17αρες του rc...
Road_Runner - Τετ 23 Αύγ 2006, 14:28:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Παναγιώτη παίζει το ότι το αμάξι είναι χαμηλωμένο πίσω και με μαλακή ανάρτηση βρίσκει σε λακούβες στο μέσα μέρος του πίσω φτερού. Απλά θέλει ή να σηκωθεί πίσω( το καλύτερο) Μετά να αλλάξει ζάντα (2η επιλογή) μετά να ανοίξει τα φτερά(δεν το συνστώ). Διαλεξτε και πάρτε...
corey - Τετ 23 Αύγ 2006, 14:32:20
Θέμα δημοσίευσης:
Να τορνάρω την ζάντα δεν το συζητώ. Ρώτησα λαμαρινά για να στραβώσω την λαμαρίνα, αλλα μου ειπε οτι θα θέλει κ βάψιμο γιατι θα σπασει πιθανόν το χρώμα. Υπάρχει κ πρόταση να την φάω με τον τροχο, αλλα ουτε αυτο μ' αρέσει γιατι μετα θα γίνει πολύ εχμιρό...
volvos - Τετ 23 Αύγ 2006, 14:38:19
Θέμα δημοσίευσης:
το ξαναλεω. τα σημαδια στις φωτο που εχεις δειχνουν οτι το λαστιχο τρωγεται περιπου 1.5 εκατ. πιο μεσα απο εκει που αρχιζει πελμα...αν ειναι τοσο τοτε κατι αλλο φταιει.
αν το φαγωμα ειναι ακριβως στο οριο τοτε ισως φταιει η αναρτηση.
ειχες πει οτι εχεις απεξ αμορτισερ ελατηρια?μηπως εχεις μαμα αμορτισερ και εχουν βρακιασει τα πισω???????????????
αν και παλι δεν επρεπε να βρισκεις αδειος ακομα και χαλια να ηταν τα αμορτισερ...
corey - Τετ 23 Αύγ 2006, 14:41:54
Θέμα δημοσίευσης:
το αμάξι οπως είπα το πήρα μεταχείρα απο μάντρα κ δεν ξέρω τι φοράει. Τα ελατήρια είναι κοκκινα κ το αμορτισερ μαυρο. Δεν ξέρω τπτ παραπάνω. Κ σίγουρα είναι σχετικα σκληρή η ανάρτηση (όχι κουτσουρο). Βασικά σκέφτομαι να πάρω τπτ πολυ σκληρό μπας κ ησυχάσω.
volvos - Τετ 23 Αύγ 2006, 14:51:48
Θέμα δημοσίευσης:
ξανακοιτωντας τη φωτο ειδα το εξης.
το λαστιχο εχει κατι τρυπιτσες στη σειρα σα ***** σχεδιο.
στο ενα λαστιχο το φαγωμα ειναι ακριβως πανω στις τρυπες
στο αλλο ειναι λιγο πιο μεσα...επισης φαινεται ανομοιομορφη φθορα...
βγαλε 2 πιο καλες φωτο(η μια ειναι οκ)

τα αμορτισερ σου μαλλον ειναι μαμα και ειναι σιγουρα ενας λογος που βρισκει. πρεπει να πας μηχανικο να το δει.
ουτε με φαγωμα ζαντας ουτε φτερου θα σωθεις. το φαγωμα στο λαστιχο ειναι αρκετα μεσα.....
corey - Πεμ 08 Φεβ 2007, 17:28:14
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν καιρό αναροτήθηκα πάλι πως είναι δυνατόν να βρίσκει στην λαμαρίνα κ να μην έσκασε??? Έτσι κοίταξα πάλι καλύτερα κ είδα οτι βρίσκει στον θόλο, από την πίσω πλεύρα στο ύψος του προφυλακτήρα, έχει φαγωθεί το πλαστικό του θόλου κ το κατάλαβα, μήπως θέλει πιο σκληρή ανάρτηση??.
Το πρόβλημα συνεχίζεται, κ έτσι δεν βάζω πίσω άτομα. Τώρα έρχεται η ώρα για να αλλάξω λάστιχα, σε λίγο καιρό...
Αν βάλω 195\45\16 θα βρίσκει?? μπαίνει στην ζάντα?? νομίζω ναι, 16*7 είναι οι ζάντες... Ο λαστιχάς είπε οτί δεν θα βρίσκει σίγουρα, θα χαμηλώσει κ άλλο το αμάξι, και από τον υπολογιστή διάστασης είδα ~-3% απόκλειση κοντέρ\ταχύτητας.
Είναι και ~150ευρα πιο φτηνά κιόλας... Wink
MEMsound - Πεμ 08 Φεβ 2007, 17:52:48
Θέμα δημοσίευσης:
ENNOEITAI ότι θα βάλεις 195/45...
Τα 205 ξέχνα τα είναι too-much για το 1,6 + πιο ακριβά + + +...
Κάνουν μια χαρά στην ζάντα
corey - Πεμ 08 Φεβ 2007, 20:55:55
Θέμα δημοσίευσης:
Thanks! Κ εγω ετσι το σκεφτόμουνα.... Laughing Laughing
Ασχετο... Εχουμε κανέναν λαστιχά στην Θεσσαλονική που συνεργαζόμαστε?
bakclima - Πεμ 08 Φεβ 2007, 21:32:54
Θέμα δημοσίευσης:
ο Σταυρος με το 307 το μπλε δουλευει, αν δεν εχεις το τηλ του παρε με να στο δωσω
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες