PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Επιτελους νεο αυτοκινητο!

Kouzman - Τετ 09 Αύγ 2006, 03:30:16
Θέμα δημοσίευσης: Επιτελους νεο αυτοκινητο!
Απο το Σαββατο που μας περασε θεωρουμαι πια ο ευτυχης ιδιοκτητης ενος 2006 Mitsubishi Lancer Evolution IX GSR.

Το χρωματακι ειναι λευκο με μαυρο σαλονακι μισο δερμα-μισο αλκανταρα.

Το αμαξι το παραλαμβανω αυριο και πολυ συντομα θα ποσταρω φωτογραφιες και πληρη specs του τερατος...

Αντε και στα δικα σας!!!!

Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
Ghost Dog - Τετ 09 Αύγ 2006, 03:46:57
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοριζικο αγορινα!! Twisted evil Cool Very happy Very happy
vinman - Τετ 09 Αύγ 2006, 05:18:10
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοτάξιδο να είναι.... Wink
Το πήρες και λευκό....Ο Μάνθος θα χαρεί ιδιαίτερα... Wink Wink
MEMsound - Τετ 09 Αύγ 2006, 07:59:08
Θέμα δημοσίευσης: Re: Επιτελους νεο αυτοκινητο!
Kouzman έγραψε:
.....ενος 2006 Mitsubishi Lancer Evolution IX GSR.

Το χρωματακι ειναι λευκο με μαυρο σαλονακι μισο δερμα-μισο αλκανταρα.

..

Worthy Worthy Thumbs Up Thumbs Up

Αυτά είναι!!!!

καλοτάξιδο!!!!
Stevon - Τετ 09 Αύγ 2006, 08:31:07
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοτάξιδο το "θεριό"..... Wink
TiMoRiS - Τετ 09 Αύγ 2006, 08:46:38
Θέμα δημοσίευσης:
Έτσι μπράβο απο το "κακό" στο "Κάκιστο"! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Καλοτάξιδο με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!!
DIMCHRI - Τετ 09 Αύγ 2006, 11:22:06
Θέμα δημοσίευσης:
καλοτάξιδο και παντα ατσσαλακωτο !!!!

Ελλάδα το πήρες ή Αμερική ???

Μήπως θες να με υιοθετήσεις ??? έχω τελειώσει Στρατό , πανεπηστήμιο κ.τ.λ. οπότε θα σου έρθω και οικονομικά !!!! Laughing Laughing Laughing

Μόνο καμιά βόλτα θα στο παίρνω μερικές φορές.... Very happy Very happy
PHSYBORG - Τετ 09 Αύγ 2006, 11:23:32
Θέμα δημοσίευσης:
Μεγειες.... κ μ αρεσει η επιλογη του χρωματος! Wink Exclamation
bakclima - Πεμ 10 Αύγ 2006, 01:18:17
Θέμα δημοσίευσης:
καλοταξιδο αδερφε! μια ερωτηση το peugeot τι απεγινε Question
Tiesto - Πεμ 10 Αύγ 2006, 02:02:07
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοταξιδο my friend! Να το χαιρεσαι!
Kouzman - Πεμ 10 Αύγ 2006, 04:49:16
Θέμα δημοσίευσης:
Μαγκες σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Το αμαξι το πηρα σημερα το απογευματακι. Πραγματικα ερωτας απο την πρωτη στιγμη. Προσωπικα θεωρω οτι το λευκο ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ για το EVO. Ιδιως και η αντιθεση του ανθρακωνηματος στο σποιλερ το κανει να δειχνει πολυ "αγωνιστικο".

Πρωτες εντυπωσεις:

Οι παραπανω φωτογραφιες ειναι απο το κινητο μου εξω απο την αντιπροσωπεια. Ετοιμο, πλυμενο, γυαλισμενο επανω στο πεδοδρομιο περιμενοντας μας. :O
καθως ετοιμαζε η γυναικα τα χαρτια, εγω πηρα τα κλειδια και ανοιγα, πορτες, παραθυρα, καπο, πορτ-παγκαζ, σηκωνα μοκετες κλπ κλπ. Κοιταξα καθε γωνια και λεπτομερεια. Τα καθισματα μου αρεσουν ιδιαιτερα και επιτελους bucket γιατι τα καθισματα του jaguar και του jeep ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ! Οφειλω να ομολογησω οτι συγκινηθηκα ιδιαιτερα μολις ειδα χειροκινητο κιβωτιο! ρε παιδακι μου δεν μπορω να χωνεψω την μανια των αμερικανων με τα αυτοματα. Φυσικα ακουσα και τα κουφα απο τις φιλες της γυναικας μου, του στυλ "αυτοματο βγαινει? αν εβγαινε θα το επαιρνες?" ....γυναικες.... τι να πεις.... :p

Τελειωνοντας απο την αντιπροσωπεια και πηγαινοντας σπιτι η πρωτη μου οδηγικη εμπειρια διερκεσε περι το 15λεπτο. Το αμαξακι ακουγεται τελεια! κανει αρκετη βαβουρα ωστε να καταλαβαινεις οτι κατι κρυβει κατω απο το καπω και ο τροπος που ακουγεται η σκαστρα του ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟΣ. Να σημειωσω οτι η σκαστρα στο 9αρι δεν ειναι η πλαστικη που ειχαν τα προηγουμενα μοντελα αλλα μεταλικη η οποια δουλευει και ακουγεται τελεια.

Το αμαξι εδω ερχεται με τις 17ες ΕΝΚΕΙ και τα λαστιχα ADVAN A046. Πολυ μαλακη γομα σχεδον racing. Μαλιστα στην πορτα εχει disclaimer που προτεινει κατα την οδηγηση τον χειμωνα τα λαστιχα ειναι καλο να αλλαζονται, οπως και οτι τα λαστιχα φαγονονται πολυ πιο ευκολα απο τα νορμαλ.

Οι παραπανω φωτογραφιες ειναι οταν εφτασε το αμαξι στο σπιτι. Μαλιστα φαινεται ο πεθερος μου που το κοιταγε καλα καλα, πιστευοντας οτι η "τεσσαρα" αναφερομενος στους κυλινδρους ειναι μικρη μηχανη... Αυτα φυσικα γιατι δεν εχει κανει βολτα ακομα! :p

Τι αλλο να πω. Απλα ειναι ολα τελεια. Σιγουρα πλαστικουρα μεσα, αλλα οπως λενε και εδω στην Αμερικη... Who gives a shit? Το αμαξι ειναι φτιαγμενο για να δημιουργει τιφωνες και ανεμοστροβηλους στον δρομο και οχι για πουλμουρ καταστασεις χλιδας....

Ελπιζω τις επομενες ημερες να εχω περισσοτερες και καλυτερες φωτογραφιες (τι διαολο πηρα την Canon 20D), καθως και εντυπωσεις απο το αμαξι σε ταξιδι διαρκειας ανω των 550χλμ το σκ...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....
MEMsound - Πεμ 10 Αύγ 2006, 08:23:34
Θέμα δημοσίευσης:
...έρωτας... Love Clapping
Stevon - Πεμ 10 Αύγ 2006, 12:23:32
Θέμα δημοσίευσης:
χμ.....απαστράπτον...λευκό.....το Ι.Χ......

ποιος τον ακούει τον Μάνθο.....
Kouzman - Παρ 11 Αύγ 2006, 04:01:31
Θέμα δημοσίευσης:
ειδου μερικες φωτο ακομα Very happy Very happy Very happy

vasiliadis1 - Παρ 11 Αύγ 2006, 04:21:33
Θέμα δημοσίευσης:
καλορίζικο! και ποσο κόστισε αν επιτρέπεται?
vinman - Παρ 11 Αύγ 2006, 05:07:21
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι εντυπωσιακό... Wink
Και πάλι καλοτάξιδο... Wink
sps - Παρ 11 Αύγ 2006, 08:36:54
Θέμα δημοσίευσης:
Αχ, αυτα ειναι!
Καλοριζικο και καλοταξιδο kouzman!
Στο Νew York εχει στροφιλικια να το πλακωσεις, ή μονο fast&furious καταστασεις?
MEMsound - Παρ 11 Αύγ 2006, 09:58:18
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
ειδου μερικες φωτο ακομα Very happy Very happy Very happy
http://i4.photobucket.com/albums/y146/kouzman/Image015.jpg

δοκιμασμένο και από εμένα...
το λευκό φως φθορίου που έχουν τα γκαραζ αναδεικνύει απίστευτα το λευκό...

γαμάτο είναι .... Cool Cool

αλλά για να μην το ματιάσουμε βρήκα κάτι που δεν μου αρέσει πάνω του...
τα εμπρός πορτοκαλί φλασάκια.... Puke right Laughing Puke right Laughing Puke right Laughing Tease Tease
xrisa-xs - Παρ 11 Αύγ 2006, 14:12:53
Θέμα δημοσίευσης:
καλοτάξιδο και να το ευχαριστηθείς Very happy
Kouzman - Παρ 18 Αύγ 2006, 02:51:15
Θέμα δημοσίευσης:
σημερα ελαβα το πρωτο αξεσουαρ για το τερας... Ειναι ενα exhaust heat shield της Authority εξ'ολοκληρου απο Carbon Fiber...

Σημερα το απογευμα λοιπον μετα την δουλεια καθησα και το τοποθετησα...

Ειδου το πριν....

Και ειδου το μετα...

Το συγκεκριμενο εξαρτημα εκτος απο ομορφια προσφερει και λειτουργικοτητα... Πολλα Evos με aftermarket εξατμισεις εχουν την ταση να καινε τον προφυλακτηρα και να τον μαυριζουν αρκετα... Το heat shield εχει ειδικη επικαλυψη που ουσιαστικα το κανει αφλεκτο και φυσικα προστατευει τον προφυλακτηρα...

Προσωπικα το γουσταρω παρα πολυ μιας και ταιριαζει γαντι και με την πισω αεροτομη... Το τρελο με αυτο το αμαξι ειναι οτι σχεδον καθε εξαρτημα του υπαρχει σε carbon fiber, αρα ο μονος περιορισμος ειναι το κοστος...

Το επομενο carbon αξεσουαρ που θα μπει ειναι ενα licence plate frame και αυτο φυσικα απο cf....
Kouzman - Παρ 18 Αύγ 2006, 02:52:01
Θέμα δημοσίευσης:
νεο update...

Πριν η μαμα κεραια σε μεγεθος κεραιας ραδιοταξι (ενταξει ειμαι λιγο υπερβολικος...)

Η νεα κεραια της Perrin...

Το σκ θα μπει και το μπαρομετρο και το φιλτρο της Blitz... Smile Smile Smile
COOL ALEXIS - Παρ 18 Αύγ 2006, 09:47:06
Θέμα δημοσίευσης:
Καλορίζικη η νέα σου πολεμική μηχανή Exclamation

Thumb right
Kouzman - Πεμ 11 Ιαν 2007, 05:45:10
Θέμα δημοσίευσης:
Χαιρετω απο την μακρινη Αμερικη... Ελπιζω να σας βρισκω ολους καλα και υγειεις...

Τοσο καιρο που δεν μιλαω απλα βρισκομουν σε "δουλεια", παιζοντας με το αμαξακι μου...

Να μην τα πολυλογω...μεχρι στιγμης ειμαι 334 αλογα τροχους και 46.5 κιλα ροπη στους τροχους, για οποιον ενδιφαρουν οι τιμες σε στροφαλο μπορειτε να υπολογισετε 20% απωλειες μιας και ειναι 4κινητο (αν και βασικα στην Ελλαδα τις μετρουν λιγο παραπανω...

Μεχρι στιγμης...

1. Invidia G200 Ti 76mm catback exhaust system with 76mm Ultimate Racing High Flow Cat and 76mm Perrin downpipe. Φαινεται μονο η εξατμιση...

2. Apexi Power Intake with carbon fibered cover

3. Greddy Type-RS blow off valve

παρτε και δυο μικρα βιντεακια σε καποιες μετρησεις που ειχα κανει οταν ρυθμιζα το αμαξι... ναι ναι... παιζει laptop με software και καλωδιο στην OBDII θυρα και ρυθμισμα κατα βουληση...

για να μην τρελενεστε ο θορυβος προερχεται απο την πρωτη εξατμιση (ναι εχω προλαβει να βαλω ηδη δυο...) την οποια εβγαλα διοτι για καθημερινη χρηση ο θορυβος ηταν τρελος!!!

το αμαξι συνολικα φοραει:
- manual boost controller
- Apexi intake
- Greddy blow-off valve
- Jestr Tuning flash
- Perrin downpipe
- Ultimate Racing high flow cat
- Invidia G200 Ti catback exhaust system
- Walbro 255 lbs/hr fuel pump

Τα τρελα νεα ερχονται το σαββατο οπου θα τοποθετηθουν εκκεντροφοροι της Cosworth και μπουζονια ARP στο καπακι και θα ρυθμιστει το αμαξι επανω σε δυναμομετρο απο εναν απο τους καλυτερους tuners στην Αμερικη. Τα αλογα θα ειναι ΠΟΛΛΑ... προσεχως... Very happy Very happy Very happy
shiba - Πεμ 11 Ιαν 2007, 08:29:33
Θέμα δημοσίευσης:
αυτα ειναι...keep walking Wink
Road_Runner - Πεμ 11 Ιαν 2007, 14:26:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ζηλευω......
Ωραίος.....
PHSYBORG - Πεμ 11 Ιαν 2007, 14:56:56
Θέμα δημοσίευσης:
να ενας απο τους λογους που με βλεπω για NY κ μενα ! Cool
DIMCHRI - Πεμ 11 Ιαν 2007, 15:35:15
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδιά κουλάρετε λίγο...

Να έχω τέτοιο αμάξι και να μην μπορώ να το πλακώσω στον δρόμο.... να πρέπει να πηγαίνω με μέγιστη ταχύτητα τα 120 χλμ την ώρα και να είναι μονίμος μπουκωμένο το evo μου , όχι ευχαριστώ...

Δεν θα πάρω....

Τα παιδιά εκεί ευχαριστιούνται τα εργαλεία τους μια φορά την εβδομάδα....
Εμείς ευχαριστιόμαστε τα εργαλεία μας σχεδόν κάθε μέρα ....

Ευχαριστώ δεν θέλω...

Ζηλεύω τον Γιάννη για το εργαλείο που έχει, και στεναχωριέμαι που το έχει σε μιά τέτοια χώρα που υποτίθεται ότι είναι η χώρα της ελευθερίας !!!!

PHSYBORG καλύτερα προς Γερμανία μεριά προτιμώ εγώ!!!
όπου υπαρχει αστυνόμευση μόνο μέσα στις κατοικημενες περιοχές...

Και έχεις το δικαίωμα σε μερικά κομμάτια της αυτομπανκ, να πας όσα πιάνει το καρο μου....
Kouzman - Κυρ 14 Ιαν 2007, 06:59:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ζεστα απο το τυπογραφιο...

Το αμαξι ειδε 418 αλογα τροχους και 64.4 κιλα ροπη στους τροχους... στα 2 bar overboost με μιξη βενζινης πρατηριου και αγωνιστικης C16...

Τωρα αν ενδιφερεστε να δειτε ποσο ειναι αυτα στροφαλο υπολογιστε οτι τα 4κινητα εχουν περιπου 20-22% απωλειες... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Να πω κιολας οτι ο μαμα συμπλεκτης τα ειδε κωλυωμενα μιας και μας πατιναρε καποιες φορες ιδιως στο overboost...
MEMsound - Κυρ 14 Ιαν 2007, 11:21:42
Θέμα δημοσίευσης:
περαστικά.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες