manosm3 έγραψε: |
Χμμμ... εγω παντως δεν το θεωρω την καλυτερη επιλογη... . Αρκετα προβληματακια..., |
Παράθεση: |
Φίλε Stevon αυτά που λές συμβαίνουν και σε Γαλλικά αμάξια. |
ακριβη συντηρηση |
manosm3 έγραψε: |
Χμμμ... εγω παντως δεν το θεωρω την καλυτερη επιλογη... Αλλα η "ανωτερη δυναμη" αυτο ηθελε. Ας το φαει τωρα. Αρκετα προβληματακια, ακριβη συντηρηση, υψηλη καταναλωση, χαλια επιδοσεις (75 μουλαρια ειναι) αλλα εχει καλο ηχοσυστημα. |
έγραψε: | ||
Αυτά τα λες για το 207 δηλαδή? |
Stevon έγραψε: | ||
Προβληματάκια???......όπως το είπες προβληματάκια......γιατί υπάρχουν κάτι γερμανικά...αξιόπιστα...τα οποία πέφτουν τα ηλεκτρικά παράθυρα,μπλοκάρει το ABS και στα οποία επειδή δέν κλειδώνουν χειροκίνητα και κλειδώνουν μόνο με τηλεχειρισμό....σε κάνουν να βαράς σκοπέτο...όλο το βράδυ γιατί ξαφνικά.....δέν πιάνει ο τηλεχειρισμός....ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...... Εκτός και άν αυτό θεωρείται μικρό πρόβλημα.....και θεωρείτα μεγάλο πρόβλημα μία καμένη ασφάλεια στον πίσω υαλοκαθαριστήρα.... |
Steve έγραψε: | ||
Αυτά τα λες για το 207 δηλαδή? |
Steve έγραψε: |
Επειδή και εγώ γνωρίζω ότι ΔΕΝ, γι' αυτό το διευκρινίζω... διότι μιλάμε για 207 και όχι στο 206 που πιθανότατα αναφέρεται...
Και φυσικά η m3 ειδικότερα, αλλά και η κάθε bmw καίει 1 λίτρο στα 1000 χιλιόμετρα, γι αυτό και λέει ότι τα 75hp έχουνε υψηλή κατανάλωση... Τώρα εγώ φταίω αν αρχίσω ΠΑΛΙ? ![]() |
Δεν εκανα πουθενα συγκριση με τα Γερμανικα αλλα εσυ φανατιστηκες... |
Μεγαλο προβλημα θεωρω το οτι ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ αρχισαν ολα τα προβληματα!!! 20 μερες μετα εδωσα 150 ευρω για 2 ρουλεμαν που το εκαναν να ακουγεται σαν τηλεκ/νο, |
ο μοχλος του φλας λειτουργει οποτε θελει, αναβει τα φωτα ΟΠΟΤΕ θελει, τα σβηνει οποτε θελει. ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ |
Επισης προβλημα ειναι να εχει σπασει η μια βαση του καθισματος και να κουνιεται και να μη σε βολευει στην οδηγηση |
Προβλημα ειναι να το αφηνεις 15 μερες αδουλευτο, να πεφτει ΤΕΛΕΙΩΣ η μπαταρια και να χρειαζεται αλλαγη. |
Προβλημα ειναι να εχει καψει φλαντζα στα 11.000 χλμ |
Προβλημα, για μενα, ειναι να εχουν τοποθετηθει σε αυτη την κωλοθεση οι διακοπτες των ηλεκτρικων παραθυρων. |
Προβλημα ειναι το τιμονι μετααπο 72.000 χλμ να εχει αρχισε να ξεφτυζει και μετα απο πολυωρη οδηγηση τα χερια σου να γεμισουν μαυρα πραγματα απο το τιμονι. |
Απαντησες σε ποστ μου λεγοντας για τα ακριβα γερμανικα και την ποιοτητα τους λες και ειμαι κανενας κολλημενος. Για το golf μιλησες μετα. |
MEMsound έγραψε: |
άσχετο αλλά εμένα μου αρέσουν εκεί που είναι οι διακοπτες των παραθύρων.
Κάνγκουρας γαρ... |
ε με αυτά που διαβάζω δεν υποήρχε περίπτωση να σας απαντήσω κάτι σοβαρό... |
Stevon έγραψε: | ||
Ξαναπάμε...
Πολύ σωστά....ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ που το βλέπεις....??Σου αρνήθηκα εγώ ότι μίλησα για Γερμανικά...???ή σου είπα ότι δέν μίλησα για το Golf???? Kαι όπως σου απάντησα στο προηγούμενο ποστ , μίλησα για Γερμανικά + για το Γκόλφ γιατί η μεγαλύτερη μάζα του καταναλωτικού κοινού,έχει (λανθασμενα) συνδεδεμένη την ποιότητα και την αξιοπιστία με Γερμανικά μοντέλα. 1) Δηλαδή...????που ήταν αυτό το ρουλεμάν...στον κινητήρα που?? 2) Ο λάθος χειρισμός μπορεί να έγινε (όχι επειδή δέν ξέρεις να κάθεσαι...-είπα εγώ κάτι τέτοιο?????) ![]() 3)Η μπαταρία ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στα μηχανικά μέρη αλλά στα ηλεκρτικά...και εννοείται ότι υπάρχει η περίπτωση αστοχίας υλικού....(πάρε για παράδειγμα τα στοιχεία τα οποία είναι μέσα στην μπαταρία...που ήξερε η εταιρεία την ποιότητα τους , καθώς και άν έχουν κάποιο πρόβλημα εάν δεν τοποθετηθούν κάπου και εμφανίσουν αυτό το πρόβλημα....) επίσης ύστερα απο πόσαχρόνια...??ανά 2 πρέπει να αλλάζεται.... 4)Το απάντησες... 5)Ρώτα έναν δερματολόγο......και θα με θυμιθείς... 6) Εγώ αντιλέγω...γιατί υπάρχουν αυτοκίνητα (που άν θεωρήσουμε ότι φταίνε οι εταιρείες για αυτό και όχι το μυαλό μας) που τα έχουν σε ποιο χάλια θέση..π.χ=Citroen Xsara,Polo&ibiza που έχουν τα διακοπτάκια δίπλα απο τα χειριστήρια του καλοριφέρ...έλεος..... Αυτά... ![]() |
vinman έγραψε: |
.......μερικοί άνθρωποι δεν θα αλλάξουν ποτέ....όπως και οι αντιλήψεις τους....
Φίλε μου Μάνο....μάθε πρώτα απο που πέρνει μπρός ένα αυτοκίνητο...και άσε τα μαθήματα ειδικά σε ανθρώπους που το κατέχουν το άθλημα...αγόρασε και με τον ιδρώτα σου το δικό σου αμάξι και μετά κάνε την οποιαδήποτε κριτική έχεις να κάνεις... |
manosm3 έγραψε: | ||
Φιλε Μανο, εχω το δικαιωμα να κρινω ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αυτοκινητο χωρις να δωσω αναφορα σε ΚΑΝΕΝΑΝ και αυτος ο ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορει να μου επιβαλλει τι θα πω, που θα το πω και πώς θα το πω. Το αυτοκινητο που οδηγω δε θα δινω αναφορα σε ΚΑΝΕΝΑΝ ποιος μου το αγορασε και ΚΑΝΕΝΑΝ δεν αφορα. Αλλα, γιατι κανεις ετσι; Δε δεχεσαι κριτικη για καποια αυτοκινητα; Αν ναι, τα ξαναλεμε οταν βγαλεις τις παρωπιδες. |
Δώστου ένα κρουασάν Λευκάδας και ίσως να φτιαχτεί το μυαλό του... |
vinman έγραψε: | ||||
Κριτική έχω μάθει να δέχομαι στη ζωή μου,σε πάρα πολλές μορφές, αλλά απο ανθρώπους που έχουν κάτι να πούν τεκμηριωμένα......και όχι απο ανθρώπους που λένε κάτι απλά για να το πούν....Ελπίζω και εύχομαι να μην ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία,γιατί εαν ανήκεις μάλλον ήρθε η ώρα να κάνεις την αυτοκριτική σου... Όσον αφορά το που θα αναπτύσεις αυτά που σου κατεβαίνουν στο κεφάλι είναι απόλυτα κατανοητό...είναι αναφαίρετο δικαιωμά σου να το κάνεις οπουδήποτε,σεβόμενος όμως και τον χώρο που φιλοξενεί τις όποιες απόψεις έχεις και σεβόμενος και τις απόψεις και τα πιστεύω των εκάστοτε συνομιλητών σου...και δυστυχώς με τα γραφομενά σου και εδώ αλλά και σε άλλα topics δεν δείχνεις κάτι τέτοιο...άρα σ'αρέσει δεν σ'αρέσει μάλλον πρέπει να βρείς λίγο πιο ώριμο τρόπο σκέψης να εκφράζεις αυτά που πρεσβεύεις...με λίγη εσωτερική αναζήτηση (ή αλλιώς πήξιμο εγκεφάλου όπως το λέμε εμείς οι λαικοί τύποι)μπορείς να τα καταφέρεις... |
Εγω μιλησα για κατι ΔΙΚΟ ΜΟΥ για το οποιο εσυ και οι υπολοιποι συνομιλητες μου δεν εχετε αποψη.
|
σε κανενα δεν αρεσει να δινει λεφτα για κατι που δε θα ειναι οσο καλο περιμενε.
|
Υπαρχουν ατομα 35+ που συμπεριφερονται σαν 18χρονα |
Δεν θα το δειξω στο ιντερνετ στις απροσωπες συνομιλιες |
vinman έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() Καλύτερα να το φάμε εμείς ρε ψηλέ... Πιο πολύ θα το ευχαριστηθούμε... ![]() |
vinman έγραψε: | ||||
Μ'αρέσει που με επιβεβαιώνεις.... ![]() Ο σεβασμός που λέγαμε προς όλα τα υπόλοιπα παιδιά...
Είπαμε και πρίν....όταν αποκτήσεις αυτοκίνητο με τον δικό σου ιδρώτα τότε θα καταλάβεις.... |
ΤΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΡΕΕΕ!!! |
vinman έγραψε: |
Μάλλον έχω ''αστοχία υλικού'' στον λόγο μου...αφού όλα άστοχα τα βρίσκεις... ![]() Μάλλον γέρασα και δεν μπορώ πλέον να βρώ στόχο... ![]() Άστο ρε αγόρι μου.....άστο να πάει... Το κούρασες το θέμα και ψόφησε...και άρχισε ήδη να μυρίζει...επικίνδυνα... Ήδη σου αφιερώσαμε ένα ολόκληρο section απο το topic...φτάνει...μεγάλη σου τιμή... Πάμε για άλλα τώρα...πιο σημαντικά απο τις ανησυχίες σου... Aloha... ![]() ![]() |