PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - θελω την γνωμη σας!

liontaroulis - Τετ 26 Ιούλ 2006, 21:54:40
Θέμα δημοσίευσης: θελω την γνωμη σας!
καλησπερα peugeotτρελιαριδες!
μολις αγορασα το 207.ποια η γνωμη σας για τα peugeot γενικα?
εχετε μετανοιωσει για την αγορα σας?εχουν ακουστει πολλα για τα λιανταρακια μασ!
manosm3 - Πεμ 27 Ιούλ 2006, 00:06:16
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμμ... εγω παντως δεν το θεωρω την καλυτερη επιλογη... Αλλα η "ανωτερη δυναμη" αυτο ηθελε. Ας το φαει τωρα. Αρκετα προβληματακια, ακριβη συντηρηση, υψηλη καταναλωση, χαλια επιδοσεις (75 μουλαρια ειναι) αλλα εχει καλο ηχοσυστημα.
pezomania - Πεμ 27 Ιούλ 2006, 10:02:05
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα το 206 ήταν το πρώτο Γαλλικό αυτοκίνητο και είχα ακούσει πολλά αρνητικά και εγώ.

Το έχω τώρα 5 χρόνια με 93,000χλμ και δεν μου έχει βγάλει σχεδόν τίποτα. Και λέω σχεδόν γιατί άλλαξα πεταλούδα πρίν ένα μήνα.....

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή μου Wink
skrez - Πεμ 27 Ιούλ 2006, 10:53:57
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε λιονταρούλη τότε μάλον είμαστε 2 στο club που έχουμε 207.Το πήρα πριν 3 βδομάδες περίπου.Καλορίζικο φιλαράκι.Ποια έκδοση πήρες?
netblaster - Πεμ 27 Ιούλ 2006, 11:09:36
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Δημητρη καλως ηρθες και καλοταξιδος!!!

Οσον αφορα τα αυτοκινητα μας τωρα, ο καθενας θα σου πει απο προσωπικη του εμπειρια!!! Γενικα παντως ειναι καλα αυτοκινητα, δικαιολογουν τα λεφτα τους!!! Απλα μερικοι ειναι ατυχοι και τους πεφτουν ελαττωματικες παρτιδες!!! Αυτα ομως συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες... Οποτε dont worry, απολαυσε τον πεζουλα σου...
vassaki - Πεμ 27 Ιούλ 2006, 11:41:24
Θέμα δημοσίευσης: Καλώς ήρθες!
Εγώ αγόρασα το peugeot μου πρίν απο 2 χρόνια.Έχω κάνει 35000 χιλιόμετρα και δεν έχω μέχρι στιγμής το παραμικρό πρόβλημα...(φτού φτού) Thumbs Up Ειλικρινά το έχω ευχαριστηθεί! Very happy Σου εύχομαι να είναι καλοτάξιδο!
MEMsound - Πεμ 27 Ιούλ 2006, 11:45:46
Θέμα δημοσίευσης:
...μια χαρά είναι τα λιονταράκια.
απλά θέλουν την δέουσα προσοχή/περιποίηση και σχετικά κόσμια συμπεριφορά απέναντί τους...

αλλά και πάλι όταν βγάζουν προβλήματα τα ανταλλακτικά τους είναι σχετικά οικονομικά (συγκριτικά με την πλειοψηφία του αναταγωνισμού)
Stevon - Πεμ 27 Ιούλ 2006, 13:17:58
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:
Χμμμ... εγω παντως δεν το θεωρω την καλυτερη επιλογη... . Αρκετα προβληματακια...,

Προβληματάκια???......όπως το είπες προβληματάκια......γιατί υπάρχουν κάτι γερμανικά...αξιόπιστα...τα οποία πέφτουν τα ηλεκτρικά παράθυρα,μπλοκάρει το ABS και στα οποία επειδή δέν κλειδώνουν χειροκίνητα και κλειδώνουν μόνο με τηλεχειρισμό....σε κάνουν να βαράς σκοπέτο...όλο το βράδυ γιατί ξαφνικά.....δέν πιάνει ο τηλεχειρισμός....ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ......
Εκτός και άν αυτό θεωρείται μικρό πρόβλημα.....και θεωρείτα μεγάλο πρόβλημα μία καμένη ασφάλεια στον πίσω υαλοκαθαριστήρα....
skrez - Πεμ 27 Ιούλ 2006, 13:38:14
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Stevon αυτά που λές συμβαίνουν και σε Γαλλικά αμάξια.Συγκεκριμένα ο πατέρας μου έχει ένα Renault schenic το καινουργιο.Οι γρύλοι στα ηλεκτρικα παράθυρα εχουν αλλαχτεί 3 φορές με κόστος 300 ευρώ ο κάθε ένας.Εχει απελπιστεί ο άνθρωπος σε σημείο να σκέφτεται σοβαρα να το πουλήσει και ας το έχει 2 χρόνια μονο.
Timour21 - Πεμ 27 Ιούλ 2006, 13:47:44
Θέμα δημοσίευσης:
και πληρώνει 300 ευρώ???? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
δεν είναι στην εγγύηση?
Stevon - Πεμ 27 Ιούλ 2006, 14:04:33
Θέμα δημοσίευσης:
Σπύρο....Αρχικώς καλώς ήρθες....και καλορίζικο το του-τού...
Τώρα στο κυρίως μενού,όπως είπε και ο Στάθης καινούριο αυτοκίνητο και δέν του τα βγάζουν εγγύηση...?????!! Shocked
Δύσκολο...κάποιο <<λάκο>>......
Σημείωση...τα Γερμανικά τα ανέφερα γιατί όλοι τα λένε για τα ποιό αξιόπιστα.....μπούρδες να μου πείς για κανα Coorolla του 85 να σου πώ ναί ότι ήταν σκυλί...όχι για τα Γερμανικά.....!!Μήν τρελαθούμε....
Τώρα για αυτό...
Παράθεση:
Φίλε Stevon αυτά που λές συμβαίνουν και σε Γαλλικά αμάξια.
εγώ έφερα σάν παράδειγμα την Peugeot και όχι τα Γαλλικά.... Wink Wink γενικότερα...

Ά και κάτι ακόμα που πάει αλλού...

Παράθεση:
ακριβη συντηρηση

Φανάρι απο golf4 με προβολέα ομίχλης 190,000δρχ........χωρίς προβολέα = 125,000δρχ....
Μήν τραλαθούμε ...πόσο έχει ένα ριμαδοφάναρο του 206...??? ΟΕΟ????
Steve - Πεμ 27 Ιούλ 2006, 14:14:15
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:
Χμμμ... εγω παντως δεν το θεωρω την καλυτερη επιλογη... Αλλα η "ανωτερη δυναμη" αυτο ηθελε. Ας το φαει τωρα. Αρκετα προβληματακια, ακριβη συντηρηση, υψηλη καταναλωση, χαλια επιδοσεις (75 μουλαρια ειναι) αλλα εχει καλο ηχοσυστημα.

Αυτά τα λες για το 207 δηλαδή?
tsosmoulis - Πεμ 27 Ιούλ 2006, 14:21:01
Θέμα δημοσίευσης:
μια χαρά είναι τα γαλλάκια, απλά όπως και με όλα τα πράγματα στην ζωή χρειάζεται τύχη Wink
Αν πετύχεις σε άστοχη παρτίδα ότι και να γίνει αυτό σου έλαχε και θα την κάνεις γαργάρα!
Εμένα πάντως το 206 που είχα που του το έπινα το αιμάτακι δεν έκανε το παραμικρό κιχ στα πρώτα 55000 χιλιόμετρα (μέχρι που το πούλησα)
Από τα παιδιά που έχω γνωρίσει με πέζουλες έχω καταλήξει στο ότι αν δεν σε βγάλει από την αρχή πρόβλημα μετά θα έχεις απλά φυσιολογικές φθορές (αν το προσέχεις) αν όμως σου βγάλει από την αρχή...ΠΟΥΛΑ ΤΟ!!!!!!!!
Stevon - Πεμ 27 Ιούλ 2006, 15:19:42
Θέμα δημοσίευσης:
έγραψε:
manosm3 έγραψε:

Σταύρο,υποθέτω ότι λέει για το 206 που έχει η οικογένεια του,γιατί πολύ απλά...207 με 75hpΔΕΝ...........
Steve - Πεμ 27 Ιούλ 2006, 15:27:11
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή και εγώ γνωρίζω ότι ΔΕΝ, γι' αυτό το διευκρινίζω... διότι μιλάμε για 207 και όχι στο 206 που πιθανότατα αναφέρεται...

Και φυσικά η m3 ειδικότερα, αλλά και η κάθε bmw καίει 1 λίτρο στα 1000 χιλιόμετρα, γι αυτό και λέει ότι τα 75hp έχουνε υψηλή κατανάλωση...

Τώρα εγώ φταίω αν αρχίσω ΠΑΛΙ? Sad
Stevon - Πεμ 27 Ιούλ 2006, 15:29:45
Θέμα δημοσίευσης:
Cooolllll...... Wink
dimdil - Πεμ 27 Ιούλ 2006, 15:36:48
Θέμα δημοσίευσης:
μετα απο εξι μηνες και 10000 χλμ κανενα προβλημα δοξα τω θεω Razz ουτε καν τα περιβοητα τριξιματα δεν εχω Razz ισως ειναι καινουριο ακομα Rolling eyes παντως γενικα τα θεωρω τιμια αυτοκινητα Razz καλοριζικο και μακαρι ολα να πανε καλα Razz ειχα δεκα χρονια σιτροεν μονο τη φυσικη φθορα πληρωσα Razz αντεχουν Very happy
nOkpos - Πεμ 27 Ιούλ 2006, 15:39:42
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παλι αν μπορουσα να παω τον χρονο πισω δεν θα επερνα ξανα peugeot με τπτ!!το 206 μου αρεσει πολυ!αλλα αρκετα προβληματακια ....
και 1 απο αυτο ακομα προσπαθω να τους πεισω οτι υπαρχει και δεν ειναι η φανατσια μου!
skrez - Πεμ 27 Ιούλ 2006, 15:40:06
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς έχει περάσει η εγγύηση για μηχανικά μέρη.Πραγματικά σκέφτομαι να στέιλω ένα e mail παραπόνων στην Renault στη Γαλλία αλλα και πάλι αμφιβάλω αν αλλάξει κάτι.Καμία πρόταση ρε παιδιά?
manosm3 - Παρ 28 Ιούλ 2006, 10:33:48
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
manosm3 έγραψε:
Χμμμ... εγω παντως δεν το θεωρω την καλυτερη επιλογη... . Αρκετα προβληματακια...,

Προβληματάκια???......όπως το είπες προβληματάκια......γιατί υπάρχουν κάτι γερμανικά...αξιόπιστα...τα οποία πέφτουν τα ηλεκτρικά παράθυρα,μπλοκάρει το ABS και στα οποία επειδή δέν κλειδώνουν χειροκίνητα και κλειδώνουν μόνο με τηλεχειρισμό....σε κάνουν να βαράς σκοπέτο...όλο το βράδυ γιατί ξαφνικά.....δέν πιάνει ο τηλεχειρισμός....ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ......
Εκτός και άν αυτό θεωρείται μικρό πρόβλημα.....και θεωρείτα μεγάλο πρόβλημα μία καμένη ασφάλεια στον πίσω υαλοκαθαριστήρα....

Μεγαλο προβλημα θεωρω το οτι ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ αρχισαν ολα τα προβληματα!!! 20 μερες μετα εδωσα 150 ευρω για 2 ρουλεμαν που το εκαναν να ακουγεται σαν τηλεκ/νο, ο μοχλος του φλας λειτουργει οποτε θελει, αναβει τα φωτα ΟΠΟΤΕ θελει, τα σβηνει οποτε θελει. ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ. Η κορνα λειτουργει κι αυτη ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ. Το αριστερο μαγουλο του καθισματος του οδηγου εχει πεσει μετα απο 70.000 χλμ και συνηθως το οδηγει ατομο 80 κιλων, ενω σπανια εγω που ειμαι 96 κιλα. Επισης προβλημα ειναι να εχει σπασει η μια βαση του καθισματος και να κουνιεται και να μη σε βολευει στην οδηγηση. Ο τηλεχειρισμος πιανει απο οσα μετρα εκεινος θελει ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΟΔΙΟ. Ενιοτε δε δουλευει κιολας. Προβλημα ειναι να το αφηνεις 15 μερες αδουλευτο, να πεφτει ΤΕΛΕΙΩΣ η μπαταρια και να χρειαζεται αλλαγη. Προβλημα ειναι να ακουγονται τα ταμπουρα μετα απο 70.000χλμ. Προβλημα ειναι να εχει καψει φλαντζα στα 11.000 χλμ. Προβλημα, για μενα, ειναι να εχουν τοποθετηθει σε αυτη την κωλοθεση οι διακοπτες των ηλεκτρικων παραθυρων. Προβλημα ειναι το τιμονι μετααπο 72.000 χλμ να εχει αρχισε να ξεφτυζει και μετα απο πολυωρη οδηγηση τα χερια σου να γεμισουν μαυρα πραγματα απο το τιμονι.
Δεν εκανα πουθενα συγκριση με τα Γερμανικα αλλα εσυ φανατιστηκες...
manosm3 - Παρ 28 Ιούλ 2006, 10:36:03
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
manosm3 έγραψε:

206 μου
manosm3 - Παρ 28 Ιούλ 2006, 10:42:59
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Επειδή και εγώ γνωρίζω ότι ΔΕΝ, γι' αυτό το διευκρινίζω... διότι μιλάμε για 207 και όχι στο 206 που πιθανότατα αναφέρεται...

Και φυσικά η m3 ειδικότερα, αλλά και η κάθε bmw καίει 1 λίτρο στα 1000 χιλιόμετρα, γι αυτό και λέει ότι τα 75hp έχουνε υψηλή κατανάλωση...

Τώρα εγώ φταίω αν αρχίσω ΠΑΛΙ? Sad

Θα σου πω ενα παραδειγμα. Ενα Σαββατο εβαλα 20 ευρω βενζινη στην εκο (0.999 Ε/λτ) στην Ηρακλειτου. Πηγα για μπανιο Σχοινια, γυρισα σπιτι μου Βριλησσια, πηγα Πατησια και πισω, πηγα στο mall, Διονυσο και πισω. Την Κυριακη πηγα στην Ιπποκρατειο Πολιτεια και μετα Βριλησσια. ΔΕΝ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.500 ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Στην Ι.Π. το οδηγησα για ενα 15' γρηγορα. Την Δευτερα το πρωι πηγα κι εβαλα αλλο ενα 20αρικο γιατι ειχε αναψει η ρεζερβα...
Αυτα θα τα ειχα κανει με το 325 αλλα θα ειχα χαρει την οδηγηση και ισως χρειαζομουν να βαλω αλλο ενα 10ρικο. Αλλα ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ!
Stevon - Παρ 28 Ιούλ 2006, 11:48:53
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλτατε...ξεκινάμε απο αυτό...

Παράθεση:
Δεν εκανα πουθενα συγκριση με τα Γερμανικα αλλα εσυ φανατιστηκες...

Σου έγραψα εγώ κάπου οτι ΕΣΥ...σύγκρινες το 206 της οικογένειας σου με κάποιο Γερμανικό...???έ?? θα με τρελάνεις?? ...εγώ σύγκρινα κάποια προβληματα με αντίστοιχα του Golf λόγω του ότι όλοι το βγάζουν αξιόπιστο...

Τώρα για αυτό...
Παράθεση:
Μεγαλο προβλημα θεωρω το οτι ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ αρχισαν ολα τα προβληματα!!! 20 μερες μετα εδωσα 150 ευρω για 2 ρουλεμαν που το εκαναν να ακουγεται σαν τηλεκ/νο,

Τί ρουλεμάν.....τροχών ???συμπλέκτη??? και με τι χρήση....???
Εάν το σκίζουμε στα χαζοσπινιαρίσματα.....είναι φυσικό.....
Και εμένα μου έβγαλε πρόβλημα το συγχρονιζέ....Τί θα έπρεπε να πώ???ότι φταίει το συγχρονιζέ???αφού του είχα πιεί το αίμα...

Παράθεση:
ο μοχλος του φλας λειτουργει οποτε θελει, αναβει τα φωτα ΟΠΟΤΕ θελει, τα σβηνει οποτε θελει. ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ

Φυσικά και αφορά την ασφάλεια σου....για αυτό και να το αλλάξεις... Wink

Παράθεση:
Επισης προβλημα ειναι να εχει σπασει η μια βαση του καθισματος και να κουνιεται και να μη σε βολευει στην οδηγηση

Φυσικά και είναι πρόβλημα το οποίο όμως μπορεί να δημιουργηθεί και με λάθος χειρισμό....είναι ΛΑΘΟΣ χειρισμός ? ή να υποθέσω ότι και αυτό είναι αστοχία υλικού???

Παράθεση:
Προβλημα ειναι να το αφηνεις 15 μερες αδουλευτο, να πεφτει ΤΕΛΕΙΩΣ η μπαταρια και να χρειαζεται αλλαγη.
ΦΥΣΙΚΑ πρόβλημα της μπταταρίας και όχι του αυτοκινήτου...

Παράθεση:
Προβλημα ειναι να εχει καψει φλαντζα στα 11.000 χλμ

Το οποίο καλύφθηκε απο την εγγύηση????

Παράθεση:
Προβλημα, για μενα, ειναι να εχουν τοποθετηθει σε αυτη την κωλοθεση οι διακοπτες των ηλεκτρικων παραθυρων.

Αυτό δέν είναι πρόβλημα του αυτ/του αλλά δικό σου... Wink

Παράθεση:
Προβλημα ειναι το τιμονι μετααπο 72.000 χλμ να εχει αρχισε να ξεφτυζει και μετα απο πολυωρη οδηγηση τα χερια σου να γεμισουν μαυρα πραγματα απο το τιμονι.

Το ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν τόσο οξύ ιδρώτα που έχει καταστρέψει δερμάτινο σαλόνι σε αυτοκίνητο πολλών χιλιάδων..€...(Mercedes S320) πόσο μάλον ένα συνθετικό υλικό...δηλαδή μου λές ότι ο ιδρώτας που βγαίνει απο τα χέρια του ανθρώπου που το οδηγεί ΔΕΝ είναι οξύς???
manosm3 - Παρ 28 Ιούλ 2006, 12:28:36
Θέμα δημοσίευσης:
Απαντησες σε ποστ μου λεγοντας για τα ακριβα γερμανικα και την ποιοτητα τους λες και ειμαι κανενας κολλημενος. Για το golf μιλησες μετα.
1. Ρουλεμαν στον κινητηρα. Το μονο πραγμα που ΣΙΓΟΥΡΑ ξερω σε αυτον τον κοσμο ειναι οτι η μητερα μου ΠΟΤΕ δεν εχει σπιναρει το 206... Εγω πολυ λιγες φορες και οχι για να κανω πλακα.
2. Λαθος χειρισμος σε τι; Δε ξερω να καθομαι στο καθισμα; Ανεβαινα πανω του και χοροποηδουσα;
3. Την μπαταρια την επιλεγει η εταιρεια απ' οσα ξερω. Η μπαταρια συμπεριλαμβανεται στα μηχανικα μερη. Δηλαδη η bmw οσον αφορα το προβλημα των μπιελων καποιων Μ3 πρεπει να πει οτι ειναι προβλημα της εταιρειας και οχι της bmw?
4. Καλυφθηκε αλλα ειναι απαραδεκτο στα 11.000 χλμ να καψει φλαντζα ενα αυτοκινητο. Ειναι ακομη σχεδον αστρωτο!!!
5. Φιλε, (αν ισχυει αυτο που λες με τον ιδρωτα) εγω δεν εχω τοσο οξυ ιδρωτα. Ουτε ειναι το μονο αυτοκινητο που εχω οδηγησει για πολλες ωρες...
6. Δεν υπηρχε πιο σκ**α θεση να βαλουν τους διακοπτες των παραθυρων...
Stevon - Παρ 28 Ιούλ 2006, 12:58:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ξαναπάμε...
Παράθεση:
Απαντησες σε ποστ μου λεγοντας για τα ακριβα γερμανικα και την ποιοτητα τους λες και ειμαι κανενας κολλημενος. Για το golf μιλησες μετα.

Πολύ σωστά....ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ που το βλέπεις....??Σου αρνήθηκα εγώ ότι μίλησα για Γερμανικά...???ή σου είπα ότι δέν μίλησα για το Golf????
Kαι όπως σου απάντησα στο προηγούμενο ποστ , μίλησα για Γερμανικά + για το Γκόλφ γιατί η μεγαλύτερη μάζα του καταναλωτικού κοινού,έχει (λανθασμενα) συνδεδεμένη την ποιότητα και την αξιοπιστία με Γερμανικά μοντέλα.

1) Δηλαδή...????που ήταν αυτό το ρουλεμάν...στον κινητήρα που??
2) Ο λάθος χειρισμός μπορεί να έγινε (όχι επειδή δέν ξέρεις να κάθεσαι...-είπα εγώ κάτι τέτοιο?????) Question επειδή θέλησες να μετακινήσεις την πλάτη του καθίσματος να έκανες τον διακόπτη αντίστροφα και παρ'όλα αυτά να συνέχισες να σπρώχνεις το κάθισμα στην κατευθηνση που εσύ ήθελες....[σημείωση=επείδη πάλι θα μου πείς ότι εσύ ΔΕΝ έκανες κάποια τέτοια ενέργεια,να σου τονίσω ότι δέν το λέω προσωπικά για εσένα αλλά γενικότερα σαν περίπτωση]
3)Η μπαταρία ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στα μηχανικά μέρη αλλά στα ηλεκρτικά...και εννοείται ότι υπάρχει η περίπτωση αστοχίας υλικού....(πάρε για παράδειγμα τα στοιχεία τα οποία είναι μέσα στην μπαταρία...που ήξερε η εταιρεία την ποιότητα τους , καθώς και άν έχουν κάποιο πρόβλημα εάν δεν τοποθετηθούν κάπου και εμφανίσουν αυτό το πρόβλημα....)
επίσης ύστερα απο πόσαχρόνια...??ανά 2 πρέπει να αλλάζεται....
4)Το απάντησες...
5)Ρώτα έναν δερματολόγο......και θα με θυμιθείς...
6) Εγώ αντιλέγω...γιατί υπάρχουν αυτοκίνητα (που άν θεωρήσουμε ότι φταίνε οι εταιρείες για αυτό και όχι το μυαλό μας) που τα έχουν σε ποιο χάλια θέση..π.χ=Citroen Xsara,Polo&ibiza που έχουν τα διακοπτάκια δίπλα απο τα χειριστήρια του καλοριφέρ...έλεος.....
Αυτά... Wink
Steve - Παρ 28 Ιούλ 2006, 13:24:26
Θέμα δημοσίευσης:
Αχχχ... πίσω στις παλιές καλές ημέρες! Very happy

Το αυτοκίνητο το οδηγούσε η μητέρα σου είπες?

Και λίγα προβλήματα σου έβγαλε το αυτοκίνητο... Wink
MEMsound - Παρ 28 Ιούλ 2006, 13:59:16
Θέμα δημοσίευσης:
άσχετο αλλά εμένα μου αρέσουν εκεί που είναι οι διακοπτες των παραθύρων.

Κάνγκουρας γαρ...

(σενάριο για κλειστό παράθυρο)
το αριστερό χέρι στο τιμόνι
το δεξι στο (πυργο Laughing )λεβιέ και η πρώτη μέσα συμπλεκταρισμένος και ας γα***ται το ρουλεμάν συμπλέκτη....
τσουπ τραβάς το δεξί σου χεράκι...πατάς το κουμπίδι...κατεβαίνει το φιμεδάκι...κοιτάς τον παρακείμενο έταιρο κάγκουρα... και ... "τα πάμε"???ανάβει ο φανάρης και τάπα... με το αριστερό χέρι να μην έχει φύγει από το τιμόνι

αχαχαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ή... (άλλο σενάριο για ανοιχό παράθυρο)

το αριστερό χέρι στο τιμόνι
το δεξι στο λεβιέ
τσουπ τραβάς το δεξί σου χεράκι...πατάς το κουμπίδι...ανεβαίνει το φιμεδάκι...και μετά το χέρι σου είναι δίπλα στο παρακείμενο μπουτάκι... της συνοδηγού...

αχαχαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ε με αυτά που διαβάζω δεν υποήρχε περίπτωση να σας απαντήσω κάτι σοβαρό...
DIMCHRI - Παρ 28 Ιούλ 2006, 14:16:45
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά ο καθένας μπορεί να έχει κάποια άποψη για το ποιό αμάξι είναι καλό και ποιό όχι...

Γεγονός πάντως είναι ότι στην ελλάδα, οι αντιπρόσωποι γερμανικών αυτοκινήτων έχουν καβαλήσει από αρκετά ως πάρα πολύ το καλαμάκι....

Ακόμη γεγονός είναι ότι φέτος παλι πρώτη μάρκα σε πωλήσεις είναι η Renaul - για ευρώπη μιλάω - και όχι η vw .
Και τέλος είναι άδικο νομίζω να συγκρίνουμε ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της γκάμας μιας εταιρείας, σε ποιότητα σε σχεση με ένα φθηνό αυτοκίνητο πόλης.
Όσο για την καμένη φλάντζα μπορεί το αυτοκίνητο αν έμεινε χωρίς υγρά ψυγείου και να μην το πήρατε είδηση.
(Τουλάχιστον εμένα η μάνα μου που οδηγάει ένα σιτροεν bx του 92 όταν αναβουν λαμπάκια νερών , λαδιών κ.τ.λ. τα αγνοεί συστηματικά.)
και δεν έχει κάψει ακόμα φλάντζα παρ' ότι έχει 200000 χλμ.
p206Mike - Παρ 28 Ιούλ 2006, 14:17:58
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνώ απόλυτα με το Μάνθο.... Thumb right
Stevon - Παρ 28 Ιούλ 2006, 14:41:51
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
άσχετο αλλά εμένα μου αρέσουν εκεί που είναι οι διακοπτες των παραθύρων.

Κάνγκουρας γαρ...

Thumb right

Παράθεση:
ε με αυτά που διαβάζω δεν υποήρχε περίπτωση να σας απαντήσω κάτι σοβαρό...

Splat Splat Splat Splat Silly
vinman - Παρ 28 Ιούλ 2006, 18:14:36
Θέμα δημοσίευσης:
.......μερικοί άνθρωποι δεν θα αλλάξουν ποτέ....όπως και οι αντιλήψεις τους....
Φίλε μου Μάνο....μάθε πρώτα απο που πέρνει μπρός ένα αυτοκίνητο...και άσε τα μαθήματα ειδικά σε ανθρώπους που το κατέχουν το άθλημα...αγόρασε και με τον ιδρώτα σου το δικό σου αμάξι και μετά κάνε την οποιαδήποτε κριτική έχεις να κάνεις...
manosm3 - Παρ 28 Ιούλ 2006, 19:29:41
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Ξαναπάμε...
Παράθεση:

Πολύ σωστά....ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ που το βλέπεις....??Σου αρνήθηκα εγώ ότι μίλησα για Γερμανικά...???ή σου είπα ότι δέν μίλησα για το Golf????
Kαι όπως σου απάντησα στο προηγούμενο ποστ , μίλησα για Γερμανικά + για το Γκόλφ γιατί η μεγαλύτερη μάζα του καταναλωτικού κοινού,έχει (λανθασμενα) συνδεδεμένη την ποιότητα και την αξιοπιστία με Γερμανικά μοντέλα.

1) Δηλαδή...????που ήταν αυτό το ρουλεμάν...στον κινητήρα που??
2) Ο λάθος χειρισμός μπορεί να έγινε (όχι επειδή δέν ξέρεις να κάθεσαι...-είπα εγώ κάτι τέτοιο?????) Question επειδή θέλησες να μετακινήσεις την πλάτη του καθίσματος να έκανες τον διακόπτη αντίστροφα και παρ'όλα αυτά να συνέχισες να σπρώχνεις το κάθισμα στην κατευθηνση που εσύ ήθελες....[σημείωση=επείδη πάλι θα μου πείς ότι εσύ ΔΕΝ έκανες κάποια τέτοια ενέργεια,να σου τονίσω ότι δέν το λέω προσωπικά για εσένα αλλά γενικότερα σαν περίπτωση]
3)Η μπαταρία ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στα μηχανικά μέρη αλλά στα ηλεκρτικά...και εννοείται ότι υπάρχει η περίπτωση αστοχίας υλικού....(πάρε για παράδειγμα τα στοιχεία τα οποία είναι μέσα στην μπαταρία...που ήξερε η εταιρεία την ποιότητα τους , καθώς και άν έχουν κάποιο πρόβλημα εάν δεν τοποθετηθούν κάπου και εμφανίσουν αυτό το πρόβλημα....)
επίσης ύστερα απο πόσαχρόνια...??ανά 2 πρέπει να αλλάζεται....
4)Το απάντησες...
5)Ρώτα έναν δερματολόγο......και θα με θυμιθείς...
6) Εγώ αντιλέγω...γιατί υπάρχουν αυτοκίνητα (που άν θεωρήσουμε ότι φταίνε οι εταιρείες για αυτό και όχι το μυαλό μας) που τα έχουν σε ποιο χάλια θέση..π.χ=Citroen Xsara,Polo&ibiza που έχουν τα διακοπτάκια δίπλα απο τα χειριστήρια του καλοριφέρ...έλεος.....
Αυτά... Wink

Εγω δεν τα βλεπω ετσι. Καποιες μετρησεις τα βλεπουν ετσι. Εγω μπορω να δεχτω τεκμηριωμενα οτι η ταδε εταιρεια εχει ελαττωματικα αυτοκινητα ή οτι π.χ. μπορει να ειμαι ατυχος στην επιλογη ενος αυτοκινητου γιατι απο μια καλη παρτιδα μου ετυχε ενα ελαττωματικο αυτοκινητο.
1. Ηταν δυο απο τα ρουλεμαν που γυρνουν τους ιμαντες στον κινητηρα. Δε θυμαμαι πού βρισκονται, αριστερα ή δεξια του κορμου.
2. Εστω οτι εγινε ετσι. Δηλαδη αν σπρωξω το μοχλο αντιθετα με την κατευθυνση που πρεπει, και δεν ξερω ποια ειναι αυτη και σπρωχνω για να δω ποια ειναι, θα πρεπει να αρχισει να κουνιεται το καθισμα πανω-κατω;
3. Αρα βεβαιωθηκε η αστοχια υλικου.
4. Ιδια με το 3.
5. Φιλε μου, κι ετσι να ειναι εχω οδηγησει και αλλα αυτοκινητα με πιο πολλες χιλιαδες χλμ αλλα σε κανενα δεν ειχα παρατηρησει τετοιο φαινομενο στο τιμονι.
6. Αυτη η θεση δεν βολευει εμενα και αλλα ατομα που ειναι στο υψος μου ή πιο πανω που εχω βαλει στο αμαξι. Ολα τα ΣΩΣΤΑ αυτοκινητα που εχω μπει εχουν 1 διακοπτη σε καθε πορτα το λιγοτερο.

vinman έγραψε:
Φίλε μου Μάνο....μάθε πρώτα απο που πέρνει μπρός ένα αυτοκίνητο...και άσε τα μαθήματα ειδικά σε ανθρώπους που το κατέχουν το άθλημα...αγόρασε και με τον ιδρώτα σου το δικό σου αμάξι και μετά κάνε την οποιαδήποτε κριτική έχεις να κάνεις...

Φιλε Μανο, εχω το δικαιωμα να κρινω ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αυτοκινητο χωρις να δωσω αναφορα σε ΚΑΝΕΝΑΝ και αυτος ο ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορει να μου επιβαλλει τι θα πω, που θα το πω και πώς θα το πω. Το αυτοκινητο που οδηγω δε θα δινω αναφορα σε ΚΑΝΕΝΑΝ ποιος μου το αγορασε και ΚΑΝΕΝΑΝ δεν αφορα.
Αλλα, γιατι κανεις ετσι; Δε δεχεσαι κριτικη για καποια αυτοκινητα; Αν ναι, τα ξαναλεμε οταν βγαλεις τις παρωπιδες.
vinman - Παρ 28 Ιούλ 2006, 21:03:29
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:

vinman έγραψε:

Φιλε Μανο, εχω το δικαιωμα να κρινω ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αυτοκινητο χωρις να δωσω αναφορα σε ΚΑΝΕΝΑΝ και αυτος ο ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορει να μου επιβαλλει τι θα πω, που θα το πω και πώς θα το πω. Το αυτοκινητο που οδηγω δε θα δινω αναφορα σε ΚΑΝΕΝΑΝ ποιος μου το αγορασε και ΚΑΝΕΝΑΝ δεν αφορα.
Αλλα, γιατι κανεις ετσι; Δε δεχεσαι κριτικη για καποια αυτοκινητα; Αν ναι, τα ξαναλεμε οταν βγαλεις τις παρωπιδες.

Κριτική έχω μάθει να δέχομαι στη ζωή μου,σε πάρα πολλές μορφές, αλλά απο ανθρώπους που έχουν κάτι να πούν τεκμηριωμένα......και όχι απο ανθρώπους που λένε κάτι απλά για να το πούν....Ελπίζω και εύχομαι να μην ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία,γιατί εαν ανήκεις μάλλον ήρθε η ώρα να κάνεις την αυτοκριτική σου...
Όσον αφορά το που θα αναπτύσεις αυτά που σου κατεβαίνουν στο κεφάλι είναι απόλυτα κατανοητό...είναι αναφαίρετο δικαιωμά σου να το κάνεις οπουδήποτε,σεβόμενος όμως και τον χώρο που φιλοξενεί τις όποιες απόψεις έχεις και σεβόμενος και τις απόψεις και τα πιστεύω των εκάστοτε συνομιλητών σου...και δυστυχώς με τα γραφομενά σου και εδώ αλλά και σε άλλα topics δεν δείχνεις κάτι τέτοιο...άρα σ'αρέσει δεν σ'αρέσει μάλλον πρέπει να βρείς λίγο πιο ώριμο τρόπο σκέψης να εκφράζεις αυτά που πρεσβεύεις...με λίγη εσωτερική αναζήτηση (ή αλλιώς πήξιμο εγκεφάλου όπως το λέμε εμείς οι λαικοί τύποι)μπορείς να τα καταφέρεις...
Steve - Παρ 28 Ιούλ 2006, 21:50:22
Θέμα δημοσίευσης:
Δώστου ένα κρουασάν Λευκάδας και ίσως να φτιαχτεί το μυαλό του...
vinman - Παρ 28 Ιούλ 2006, 22:20:05
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Laughing Laughing Laughing
Καλύτερα να το φάμε εμείς ρε ψηλέ...
Πιο πολύ θα το ευχαριστηθούμε... Razz
manosm3 - Σαβ 29 Ιούλ 2006, 01:05:24
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
manosm3 έγραψε:

vinman έγραψε:

Κριτική έχω μάθει να δέχομαι στη ζωή μου,σε πάρα πολλές μορφές, αλλά απο ανθρώπους που έχουν κάτι να πούν τεκμηριωμένα......και όχι απο ανθρώπους που λένε κάτι απλά για να το πούν....Ελπίζω και εύχομαι να μην ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία,γιατί εαν ανήκεις μάλλον ήρθε η ώρα να κάνεις την αυτοκριτική σου...
Όσον αφορά το που θα αναπτύσεις αυτά που σου κατεβαίνουν στο κεφάλι είναι απόλυτα κατανοητό...είναι αναφαίρετο δικαιωμά σου να το κάνεις οπουδήποτε,σεβόμενος όμως και τον χώρο που φιλοξενεί τις όποιες απόψεις έχεις και σεβόμενος και τις απόψεις και τα πιστεύω των εκάστοτε συνομιλητών σου...και δυστυχώς με τα γραφομενά σου και εδώ αλλά και σε άλλα topics δεν δείχνεις κάτι τέτοιο...άρα σ'αρέσει δεν σ'αρέσει μάλλον πρέπει να βρείς λίγο πιο ώριμο τρόπο σκέψης να εκφράζεις αυτά που πρεσβεύεις...με λίγη εσωτερική αναζήτηση (ή αλλιώς πήξιμο εγκεφάλου όπως το λέμε εμείς οι λαικοί τύποι)μπορείς να τα καταφέρεις...

Εγω εγραψα την αποψη μου για το 206 μου. Το παιδι ζητησε τη γνωμη μας κι αυτο εκανα με βαση το αμαξι που εχω. Εσυ δεν καταλαβαινω που βρηκες το προβλημα σε αυτο. Μηπως ειναι δικο σου το αυτοκινητο; Εγω μιλησα για κατι ΔΙΚΟ ΜΟΥ για το οποιο εσυ και οι υπολοιποι συνομιλητες μου δεν εχετε αποψη.
Δεν εγραψα ουτε αερολογιες για το 206 μου, ουτε ψεμματα. Θα με συνεφερε να μου ειχε βγει καλο και αξιοπιστο γιατι σε κανενα δεν αρεσει να δινει λεφτα για κατι που δε θα ειναι οσο καλο περιμενε.
Οσο για το πηξιμο... 1. Υπαρχουν ατομα 35+ που συμπεριφερονται σαν 18χρονα και 2. Δεν θα το δειξω στο ιντερνετ στις απροσωπες συνομιλιες. Οποτε, τη θεωρω αστοχη σαν παρατηρηση.
vinman - Σαβ 29 Ιούλ 2006, 07:47:05
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Εγω μιλησα για κατι ΔΙΚΟ ΜΟΥ για το οποιο εσυ και οι υπολοιποι συνομιλητες μου δεν εχετε αποψη.

Μ'αρέσει που με επιβεβαιώνεις.... Razz
Ο σεβασμός που λέγαμε προς όλα τα υπόλοιπα παιδιά...

Παράθεση:
σε κανενα δεν αρεσει να δινει λεφτα για κατι που δε θα ειναι οσο καλο περιμενε.

Είπαμε και πρίν....όταν αποκτήσεις αυτοκίνητο με τον δικό σου ιδρώτα τότε θα καταλάβεις....

Παράθεση:
Υπαρχουν ατομα 35+ που συμπεριφερονται σαν 18χρονα

Ευτυχώς ή δυστυχώς,τα 18 τα έχω περάσει προ πολλού και τα 35 είναι μακριά ακόμα... Very happy
Παράθεση:
Δεν θα το δειξω στο ιντερνετ στις απροσωπες συνομιλιες

όταν μεγαλώσεις λιγάκι ακόμα θα καταλάβεις πως πολλά πράγματα,έστω και απρόσωπα όπως τα λές,μας χαρακτηρίζουν και καθρεφτίζουν την προσωπικότητα μας...
Stevon - Σαβ 29 Ιούλ 2006, 10:00:37
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
έγραψε:

Laughing Laughing Laughing
Καλύτερα να το φάμε εμείς ρε ψηλέ...
Πιο πολύ θα το ευχαριστηθούμε... Razz

Σωστοί...... Thumb Left

Τώρα για τα υπόλοιπα.....

1) Δηλαδή...μπορεί να ήταν το ρουλεμάν....του A/C .........είναι απαραίτητα αστοχία υλικού...???Ξέρουμε πώς και πότε να ενεργοποιούμαι το Α/C?????
2)Όχι αυτό που έγραψες..δέν γίνεται με την πρώτη φορά.....ΑΛΛΑ ούτε γίνεται τόσο απλά όσο αφήνεις να ακούγεται....(δέν το εξηγώ...γιατί πραγματικά για να επεξηγήσω όλη την διαδικασία με ακρίβεια [ανάλυση μηχανισμών,τί μπλοκάρει και τί όχι ..] ΔΕΝ μου φτάνει όυτε μία σελίδα ....
3)Ναί Η δέν την είχαμε αλλάξει στο χρονικό διαστημα που χρειαζόταν
4)Απαντήθηκε πολές φορές.....
5)Δηλαδή...θές να μου πείς ότι έχεις οδηγήσει και άλλα αυτοκίνητα για ένα σεβαστό διαστημα π.χ = 2-3 χρόνια και δέν σου έβγαλαν πρόβλημα...???
6) Άρα...κατασταλάζεις το 206 ΔΕΝ είναι ΣΩΣΤΟ αυτοκίνητο....????
vinman - Σαβ 29 Ιούλ 2006, 10:17:21
Θέμα δημοσίευσης:
Άστο ρε Σταύρο...
Τζάμπα σπαταλάς το χρόνο σου....
Δεν πρόκειτε να καταλάβει τι του γράφει ένας ''άσχετος του χώρου''όπως είσαι εσύ... Laughing
Stevon - Σαβ 29 Ιούλ 2006, 10:59:32
Θέμα δημοσίευσης:
Το ξέρω Μάνο μου....το ξέρω...

Αλλά......
Steve - Σαβ 29 Ιούλ 2006, 17:07:14
Θέμα δημοσίευσης:
Αλλά εκείνα τα κρουασάν έρχονται ή όχι?
manosm3 - Σαβ 29 Ιούλ 2006, 19:23:59
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
manosm3 έγραψε:
Εγω μιλησα για κατι ΔΙΚΟ ΜΟΥ για το οποιο εσυ και οι υπολοιποι συνομιλητες μου δεν εχετε αποψη.

Μ'αρέσει που με επιβεβαιώνεις.... Razz
Ο σεβασμός που λέγαμε προς όλα τα υπόλοιπα παιδιά...

manosm3 έγραψε:
σε κανενα δεν αρεσει να δινει λεφτα για κατι που δε θα ειναι οσο καλο περιμενε.

Είπαμε και πρίν....όταν αποκτήσεις αυτοκίνητο με τον δικό σου ιδρώτα τότε θα καταλάβεις....

1. Σε επιβεβαιωνω και ξερεις γιατι; Επειδη ΚΑΝΕΝΑΣ εδω μεσα δεν εχει δει ειτε οδηγησει το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ 206 για το οποιο παραπονιεμαι. 'Η μηπως μπορειτε να εκφερετε γνωμη με βαση τα δικα σας αυτοκινητα;!;!;!;! Οποτε και αυτο περι σεβασμου συνομιλητων ειναι αστοχο...
2. Ακομη κι αν δεν αποκτησω αυτοκινητο με τον δικο μου ιδρωτα θα το καταλαβω και το εχω καταλαβει ηδη.
Δεν ειπα ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝ ασχετο απο εδω μεσα και μη μου βαζεις λογια.
vinman - Σαβ 29 Ιούλ 2006, 20:04:33
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλλον έχω ''αστοχία υλικού'' στον λόγο μου...αφού όλα άστοχα τα βρίσκεις... Razz
Μάλλον γέρασα και δεν μπορώ πλέον να βρώ στόχο... Laughing
Άστο ρε αγόρι μου.....άστο να πάει...
Το κούρασες το θέμα και ψόφησε...και άρχισε ήδη να μυρίζει...επικίνδυνα...
Ήδη σου αφιερώσαμε ένα ολόκληρο section απο το topic...φτάνει...μεγάλη σου τιμή...
Πάμε για άλλα τώρα...πιο σημαντικά απο τις ανησυχίες σου...
Aloha... Wink...και καλά μυαλά... Cool
Steve - Σαβ 29 Ιούλ 2006, 21:23:59
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΡΕΕΕ!!!
vinman - Σαβ 29 Ιούλ 2006, 22:58:36
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
ΤΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΡΕΕΕ!!!

Ρε λύσα..... Laughing
Θα σου στείλω μια κούτα μπας και ξεγκαστρωθείς... Laughing Laughing
manosm3 - Κυρ 30 Ιούλ 2006, 00:18:59
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Μάλλον έχω ''αστοχία υλικού'' στον λόγο μου...αφού όλα άστοχα τα βρίσκεις... Razz
Μάλλον γέρασα και δεν μπορώ πλέον να βρώ στόχο... Laughing
Άστο ρε αγόρι μου.....άστο να πάει...
Το κούρασες το θέμα και ψόφησε...και άρχισε ήδη να μυρίζει...επικίνδυνα...
Ήδη σου αφιερώσαμε ένα ολόκληρο section απο το topic...φτάνει...μεγάλη σου τιμή...
Πάμε για άλλα τώρα...πιο σημαντικά απο τις ανησυχίες σου...
Aloha... Wink...και καλά μυαλά... Cool

Aφου δεν μπορεις να καταλαβεις τι λεω... το αφηνω. Wink Laughing
Spyros_L - Κυρ 30 Ιούλ 2006, 20:39:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ας γράψω και εγώ τη δικιά μου γνώμη. Προσωπικά θεωρώ την peugeot πολύ καλή εταιρεία και μία απ τις καλύτερες ευρωπαϊκές με μεγάλη ιστορία στο χώρο της αυτοκίνησης. Και αυτό το τελευταίο είναι το σπουδαιότερο κατα την γνώμη μου. όσον αφορά τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς ουδείς μπορεί να γνωρίζει την μεταχείριση του αυτοκίνητου και τα χέρια που περνάνε. Ειδικά για την καμένη φλάτζα λοιπόν, σας λέω οτι honda civic με 70,000 χλμ έφτασε στο σημείο να πετάει σαπουνάδες απο την εξάτμιση, και αυτό όχι γιατί το έσκιζα, απλά επειδή το οδηγούσε γυναίκα ανίδεη. Οι περισσότεροι δυστηχώς νομίζουν οτι οι διαφορές στα αυτοκίνητα είναι σημαντικές. Η κούνια που τους κούναγε σας πληροφορώ. Λες και η αρχή λειτουργίας των κινητήρων διαφέρει απο αμάξι σε αμάξι ή απο εταιρεία σε εταιρεία. Πλάκα κάνουμε μωρέ? Απλά κάποιοι δίνουν λίγο παραπάνω έμφαση στη λεπτομέρεια ορισμένων τμημάτων. Τα μοτεράκια όλα ίδια είναι, απλά τα τεχνικά χαρακτηρηστικά αλλάζουν ανάλογα με τη ρύθμιση κάθε κατασκευαστή. Σε άλλο topic του foroum κάνουν λόγω για λαμπάδιασμα στα 206. Γιατί μήπως δεν έχω δει να ξελαμπαδιάζει opel vectra φίλου στα καλά καθούμενα, ή mazda ενός φουκαρά περαστικού? Γερμανικό το ένα, σχιστομάτης ο άλλος. Φταίει άραγε η αξιοπιστία τους? Σχετικά είναι όλα. Χαρείτε αυτό που έχετε με προσοχή και απλή συντήρηση του κατασκευαστή. Εγώ προσωπικά αναμένω την έκδοση με τα 170 άλογα σε συνεργασία με τη bmw και θα πάιξω μεταξύ αυτού και του golf gt. Ότι και να ακούσω απλά θα κλείσω τα αυτιά μου ή θα γελάσω! Και φυσικά θα το αγοράσω με τον ιδρώτα μου!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες