MEMsound έγραψε: |
υ.γ.1 σιγά να μην περιμένουμε μέχρι του χρόνου.... |
Ghost Dog έγραψε: |
]Να ετοιμαζω απο τωρα την playlist μου? |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Άντε και την επόμενη φορά να δέσουμε με λουρί τον Φυστίκη από το προηγούμενο βράδυ για να μας παίξει μουσική ![]() |
ultra-one έγραψε: |
...Έχω βγάλει κάποιες φώτο αλλά λόγο μεγέθους (9 Mega Pixels) θα πρέπει να τις μικρύνω αρκετά για να τις ποστάρω στο φόρουμ ή/και θα γράψω ένα CD και θα το δώσω στο Μάνθο ή στο Σταύρο την Πέμπτη στη λέσχη.
Νάστε πολύχρονοι και να κάνετε το πάρτυ κάθε χρόνο. ('Η πιο συχνά για να απολαμβάνουμε τη διαδρομή μέχρι εκεί! ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
...περιμένω cd με full resolution photos... ![]() ...όσο για την τριγύρω διαδρομή μια χαρά είναι αλλά θέλει προσοχή... ![]() |
...περιμένω cd με full resolution photos... ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
...Γιατί άραγε σου διαφεύγουν Μάνε ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tomakos έγραψε: |
Μάνθο σόρυ που δεν ήρθα, αλλά τελευταία στιγμή "στράβωσε η δουλειά" και δε πρόλαβα να σε ειδοποιήσω!Next time... ![]() |
Tomakos έγραψε: |
Μάνθο σόρυ που δεν ήρθα, αλλά τελευταία στιγμή "στράβωσε η δουλειά" και δε πρόλαβα να σε ειδοποιήσω!Next time... ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Πάλι θα σε σέρνανε τίποτα πιπινάκια Δον Ζουάν.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... για τις κοπέλες γιατί τα φουστανο/φορεματάκια που φόραγαν θα είχαν ανυψωτικές τάσεις... ![]() ![]() |
Βασικά ξεσκίστηκε ο αέρας...
Και το "γα**το" είναι ότι Κυριακή βράδυ δεν φύσαγε σχεδόν καθόλου. Βέβαια ούτε και Κυριακή ήταν για έξω ... για τις κοπέλες γιατί τα φουστανο/φορεματάκια που φόραγαν θα είχαν ανυψωτικές τάσεις... ![]() ![]() υ.γ. ρε συ το προηγούμενο ΣΚ δεν γινόταν λόγω touring και το επόμενο η αδελφή μου, που γιόρταζει αύριο και είχε και αυτή καλεσμένους, θα λείπει εκτός Αθηνών για οικογενειακή υποχρέωση. |
manosm3 έγραψε: |
Η Κυριακη ηταν για εξω για τους αντρες... ή μαλλον για τα ματια τους!!! ![]() ![]() |