shiba έγραψε: |
εγω θα σου συμβουλευα να εβαζες αργοτερα και οχι απο αντιπροσωπεια mp3...βασικα θα σε συμβουλευα να επαιρνες dvdplayer μιας κα ιοι διαφορες στισ τιμες εινα ιπολυ μικρες.. |
grand tourisme 2195 έγραψε: |
ξερεις τη μαρκα ειναι το εργοστασιακο RCD |
Stevon έγραψε: | ||
Γιώργο αυτό δυστηχώς ΔΕΝ γίνεται...το ζήτημα δέν είναι το ότι θα χάσει τα χειριστηρία απο το τιμόνι ή την οθόνη πολ.ενδείξεων ΑΛΛΑ ότι θα χάσει ΟΛΕΣ τις λειτουργίες του αυτ/του μιάς που το 307 πάνω στο r/cd έχει και ένα πλήκτρο το οποίο γραφεί menu, αυτό είναι το πλήκτρο που ενεργοποιεί τις λειτουργιες π.χ=για αυτόματη λειτουργία φώτων,υαλοκαθαριστήρων αλλά και αρκετά ακόμα.... Άρα MP3 ....ΔΕΝ Αυτά.... |
Stevon έγραψε: |
Γιώργο,καλημέρα,εσύ το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις το αξεσουάρ με κωδικό = 9706AG,και περιγραφή = ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΦΟΡΗΤΟΥ MP3 ΓΙΑ R/CD RD4,και να κάνεις ακριβώς την ενέργεια που διαβάζεις.
Έτσι έχεις και το <<μαμά>> r/cd με ότι συνεπάγεται αυτό και ένα φορητό MP3 . Και μήν ξεχνάς τα πλεονεκτήματα του φορητού......μπορείς να κατεβάζεις συνέχεια νέα τραγούδια χωρίς να χρειάζεται να γράφεις νέο cd ή χωρίς να χρειάζεται εάν είναι Rw...να το σβήνεις και να το ξαναγράφεις ![]() ![]() Αυτά ![]() |
Ramirez έγραψε: |
...Οταν ρωτησα αν γινεται να βαλουμε το mp3 του καινουριου 207 στο 206 μια και η οθονη ειναι ιδια μου απαντησαν πως η συνδεσμολογια ειναι διαφορετικη και μαλλον δεν γινεται ουτε και αυτο... ![]() ![]() |
Γιώργο,καλημέρα,εσύ το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις το αξεσουάρ με κωδικό = 9706AG,και περιγραφή = ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΦΟΡΗΤΟΥ MP3 ΓΙΑ R/CD RD4,και να κάνεις ακριβώς την ενέργεια που διαβάζεις.
Έτσι έχεις και το <<μαμά>> r/cd με ότι συνεπάγεται αυτό και ένα φορητό MP3 . Και μήν ξεχνάς τα πλεονεκτήματα του φορητού......μπορείς να κατεβάζεις συνέχεια νέα τραγούδια χωρίς να χρειάζεται να γράφεις νέο cd ή χωρίς να χρειάζεται εάν είναι Rw...να το σβήνεις και να το ξαναγράφεις ![]() ![]() Αυτά ![]() |
volvos έγραψε: |
Emas ειναι rd3????????? |
MEMsound έγραψε: | ||
έχω την εντύπωση ότι γίνεται. Δεν υπάρχει λόγος να έχουν διαφορετική καλωδίωση... ISO φίσα έχουν και τα δύο από πίσω. Το πολύ πολύ να θέλει κάποια τροποποίηση στην θέση των καλωδιών. Εξάλλου το ότι παίζει mp3 δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο αλλά με την πηγή. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν το χειρηστήριο τιμονιού θα συνεργάζεται. όπως επίσης και αν θα μπορεί να δείξει η οθόνη τίτλους τραγουδιών κλπ κλπ... εκεί είναι πιθανό να υπάρχει διαφορά. ![]() |
volvos έγραψε: |
εμ βεβαια για αυτο οταν σε βλεπουν εσενα τρεμουν ολοι στον αγιο στεφανο...
βαζω στοιχημα οτι σου κατουρανε και στο τεποζιτο... |
Ερώτηξη....σε ενημέρωσαν ότι με επιβάρυνση 100€ κάνεις το <<μαμα>> r/cd να παίζει mp3???βέβαια αυτό θεωρείται ειδική παραγγελία και έχει παράδοση περίπου 2-2 1/2 μήνες. |
akisakis έγραψε: |
Στο δικό μου πάντως μου είπε η εταιρία πως το μανίσιο rcd δεν γίνεται να πάιξει mp3. Μόνο αν παραγγείλω άλλο από Γαλλία, το οποίο δεν θα αργήσει μεν πολύ, αλλά κοστίζει 500ευράκια + ότι το μανίσιο το κρατάω εγώ και το βάζω διακοσμητικό στην βιβλιοθήκη. |
Παράθεση: |
Ερώτηξη....σε ενημέρωσαν ότι με επιβάρυνση 100€ κάνεις το <<μαμα>> r/cd να παίζει mp3???βέβαια αυτό θεωρείται ειδική παραγγελία και έχει παράδοση περίπου 2-2 1/2 μήνες. |
...ενώ η οθόνες 207-307 είναι ίδιες... |
Παράθεση: |
Δυστηχώς....τσού.....
Στο 206 MP3 μόνο με aftermarket πηγή... |
ultra-one έγραψε: |
μπλά...μπλά....μπλά.... |
Stevon έγραψε: | ||
Ρε κουκουρούκου...κατάλαβες τι έγραψες....?????και άν ναί...εγώ κατάλαβες τι έγραψα...????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ongas έγραψε: |
Χαιρετώ όλη την παρέα και πάλι.Μια γρηγορη ερωτησουλα.Θελω να βάλω το JVC KD-AVX1 στο 206 μου αλλά επιφυλασσομαι γιατι:τα χειριστήρια στο τιμόνι θα δουλεύουν με αυτό?Υπάρχει κάποιο φισ μετατροπής?Το ψαχνω αλλά δυστυχώς απάντηση δεν βρισκω........... ![]() |