PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - RadioCD + MP3

akisakis - Κυρ 16 Ιούλ 2006, 19:37:42
Θέμα δημοσίευσης: RadioCD + MP3
Καλησπέρες,

αν μπορείτε να με διαφωτίσετε.

Παρείγγειλα προχτές το 307cc και ζήτησα το radiocd να παίζει και mp3. Μου απάντησαν πως αν βάλουν radiocd+mp3 δεν θα λειτουργεί το χειριστήριο στο τιμόνι κτλ.

Ισχύει κάτι τέτοιο? Επειδή εγώ πιστεύω πως δεν είναι δυνατόν αυτό που μου λένε, τι έχετε να με συμβουλεύσετε?

Ευχαριστώ
shiba - Δευ 17 Ιούλ 2006, 13:08:04
Θέμα δημοσίευσης:
εγω θα σου συμβουλευα να εβαζες αργοτερα και οχι απο αντιπροσωπεια mp3...βασικα θα σε συμβουλευα να επαιρνες dvdplayer μιας κα ιοι διαφορες στισ τιμες εινα ιπολυ μικρες..
Stevon - Δευ 17 Ιούλ 2006, 13:35:27
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
εγω θα σου συμβουλευα να εβαζες αργοτερα και οχι απο αντιπροσωπεια mp3...βασικα θα σε συμβουλευα να επαιρνες dvdplayer μιας κα ιοι διαφορες στισ τιμες εινα ιπολυ μικρες..

Γιώργο αυτό δυστηχώς ΔΕΝ γίνεται...το ζήτημα δέν είναι το ότι θα χάσει τα χειριστηρία απο το τιμόνι ή την οθόνη πολ.ενδείξεων ΑΛΛΑ ότι θα χάσει ΟΛΕΣ τις λειτουργίες του αυτ/του μιάς που το 307 πάνω στο r/cd έχει και ένα πλήκτρο το οποίο γραφεί menu, αυτό είναι το πλήκτρο που ενεργοποιεί τις λειτουργιες π.χ=για αυτόματη λειτουργία φώτων,υαλοκαθαριστήρων αλλά και αρκετά ακόμα....
Άρα MP3 ....ΔΕΝ
Αυτά....
shiba - Δευ 17 Ιούλ 2006, 16:12:23
Θέμα δημοσίευσης:
πασο.... Rolling eyes
akisakis - Δευ 17 Ιούλ 2006, 22:24:00
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

Οπότε δυστηχώς μένω στο μανίσιο rcd Confused
volvos - Δευ 17 Ιούλ 2006, 22:26:32
Θέμα δημοσίευσης:
σιντιερα mp3 δε παιρνει το μαμα??οεο?
grand tourisme 2195 - Τρι 18 Ιούλ 2006, 11:12:56
Θέμα δημοσίευσης:
παιρνει αλλα θα πρεπει να ειναι τις ιδιας εταιριας
akisakis - Τρι 18 Ιούλ 2006, 12:47:51
Θέμα δημοσίευσης:
Μίλησα με την κεντρική αντιπροσωπεία της peugeot στην Ελλάδα και αυτό που μου είπανε είναι ότι υπάρχει μεν συμβατό mp3 player, αλλά θα πρέπει να το παραγγείλουν από Γαλλία και κοστίζει 500euro.

Το θέμα τώρα όμως είναι ότι δεν μου το κάνουν αντικατάσταση με το μανίσιο, ώστε εγώ να πληρώσω την μεταξύ τους διαφορά, αλλά με υποχρεώνουν να το αγοράσω και να κρατήσω και το μανίσιο. Δηλαδή σαν να λέμε ότι τα αγοράζω και τα 2 !!!

Προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο. Σαφώς και δεν θα το πάρω...
grand tourisme 2195 - Τρι 18 Ιούλ 2006, 12:52:16
Θέμα δημοσίευσης:
ξερεις τη μαρκα ειναι το εργοστασιακο RCD
akisakis - Τρι 18 Ιούλ 2006, 13:28:59
Θέμα δημοσίευσης:
grand tourisme 2195 έγραψε:
ξερεις τη μαρκα ειναι το εργοστασιακο RCD

Όχι φίλε μου γιατί ακόμη δεν το έχω παραλάβει το αυτοκίνητο(και δεν τους ρώτησα κιόλας). Ευελπιστώ να το έχω σε μια βδομαδούλα.
grand tourisme 2195 - Τρι 18 Ιούλ 2006, 13:32:36
Θέμα δημοσίευσης:
λογικα μπορεις να βαλεις mp3 cdιερα στα ιδια λεφτα που σου ειπανε σε καποιο καταστημα και να δουλευει και το τιμονι κανονικα
klain - Τετ 19 Ιούλ 2006, 11:19:24
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
shiba έγραψε:

Γιώργο αυτό δυστηχώς ΔΕΝ γίνεται...το ζήτημα δέν είναι το ότι θα χάσει τα χειριστηρία απο το τιμόνι ή την οθόνη πολ.ενδείξεων ΑΛΛΑ ότι θα χάσει ΟΛΕΣ τις λειτουργίες του αυτ/του μιάς που το 307 πάνω στο r/cd έχει και ένα πλήκτρο το οποίο γραφεί menu, αυτό είναι το πλήκτρο που ενεργοποιεί τις λειτουργιες π.χ=για αυτόματη λειτουργία φώτων,υαλοκαθαριστήρων αλλά και αρκετά ακόμα....
Άρα MP3 ....ΔΕΝ
Αυτά....

?!?!?!?!? Shocked Shocked Shocked
Ξέρουμε αν αυτό ισχύει και για τα 207?!?!?!?

Χθές έκανα την παραγγελιά και πήρα το Sport pack γιατί εκτός απο διάφορα ψιψιψόνια και τις ζάντες αλουμινίου έχει και αυτόματο άναμα φώτων και υαλοκαθαριστήρων!!! Άμα είναι να απενεργοποιηθούν με το που θα βάλω ένα όχι μανίσιο mp3 τί κατάλαβα?
σκ@τ@...

Αν έχεις το μανίσιο mp3 λειτουργούν τουλάχιστον τα παρελκόμενα; (πέραν του χειριστηρίου στο τιμόνι)
Απο όσο ξέρω είναι αρκετά φθηνό... οπότε να δώ μήπως κάνω καμια τέτοια κίνηση και βάλω στις αγγελίες sony xplod r3300 πωλείται Razz
Κατα τα άλλα είναι χοντρή μπουφιά το όλο σκηνικό...

Επίσης... Μην ξεχνάμε οτι υπάρχουν ανταπτοράκια που κάνουν το χειριστήριο να δουλεύει.. (περι τα 100€)

Όλα τα παραπάνω αναφέρονται σε 207... τα φώτα σας..
Stevon - Τετ 19 Ιούλ 2006, 11:52:09
Θέμα δημοσίευσης:
Γιώργο,καλημέρα,εσύ το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις το αξεσουάρ με κωδικό = 9706AG,και περιγραφή = ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΦΟΡΗΤΟΥ MP3 ΓΙΑ R/CD RD4,και να κάνεις ακριβώς την ενέργεια που διαβάζεις.
Έτσι έχεις και το <<μαμά>> r/cd με ότι συνεπάγεται αυτό και ένα φορητό MP3 .
Και μήν ξεχνάς τα πλεονεκτήματα του φορητού......μπορείς να κατεβάζεις συνέχεια νέα τραγούδια χωρίς να χρειάζεται να γράφεις νέο cd ή χωρίς να χρειάζεται εάν είναι Rw...να το σβήνεις και να το ξαναγράφεις

Wink Wink
Αυτά Arrow
akisakis - Τετ 19 Ιούλ 2006, 16:21:39
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ το συμπέρασμα που έχω βγάλει από την 8ετή μου σχέση με την Lion Hellas(είχα μέχρυ τώρα ένα 106) είναι ότι σου χαλάει το κέφι ανά πάσα στιγμή. Σε ξενερώνει με τα τερτίπια της. Αυτό που έπαθα τώρα που πήρα το cc, κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και όταν είχα αγοράσει το 106.

Το κακό είναι ότι επιμένω στην peugeot Shocked , μου αρέσει να μαζοχίζομαι μάλλον Confused
grand tourisme 2195 - Πεμ 20 Ιούλ 2006, 08:13:14
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχει και πολυ καλυτερη λυση βαλε ipod το πιο ευκολο πραγμα
klain - Δευ 24 Ιούλ 2006, 02:28:14
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Γιώργο,καλημέρα,εσύ το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις το αξεσουάρ με κωδικό = 9706AG,και περιγραφή = ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΦΟΡΗΤΟΥ MP3 ΓΙΑ R/CD RD4,και να κάνεις ακριβώς την ενέργεια που διαβάζεις.
Και μήν ξεχνάς τα πλεονεκτήματα του φορητού......μπορείς να κατεβάζεις συνέχεια νέα τραγούδια χωρίς να χρειάζεται να γράφεις νέο cd ή χωρίς να χρειάζεται εάν είναι Rw...να το σβήνεις και να το ξαναγράφεις

Wink Wink
Αυτά Arrow

Θα το ψάξω. Smile

Είναι εξωτερική σύνδεση με usb? Παίζει να λειτουργεί και η οθόνη ενδείξεων μέσω αυτού; Οι λειτουργίες γίνονται κανονικά απο το mp3 και απλά ο ήχος βγαίνει απο το αυτοκίνητο; Είναι ενα απλό line in? Μπορείς αν είναι usb να κοτσάρεις και ένα φορητό;
Η ενέργεια που διαβάζω είναι πολυσήμαντη γι'αυτό και σε πρίζω για λεπτομέρειες. Thnx για την ιδέα πάντως. Θα ερευνηθεί εις βάθος. Δεν έχω καμία όρεξη να χάσω τις χρυσοπληρωμένες έξτρα λειτουργίες....

Νύχτεζ!
Ramirez - Δευ 24 Ιούλ 2006, 11:45:17
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν 15 μερες την ειχα ψαξει για να βαλω στο 206 μου mp3 player αλλα της πεζο για να μην χασω την οθονη πολλαπλων αλλα ουτε και το χειριστηριο...Ρωτησα σε δυο αντιπροσωπειες στη θεσνικη και μου ειπαν και οι 2 οτι η πεζο δεν διαθετει mp3 για 206... Shocked Shocked

Οταν ρωτησα αν γινεται να βαλουμε το mp3 του καινουριου 207 στο 206 μια και η οθονη ειναι ιδια μου απαντησαν πως η συνδεσμολογια ειναι διαφορετικη και μαλλον δεν γινεται ουτε και αυτο... Shocked Shocked

Και αναρωτιεμαι :ειναι δυνατον να εχω αυτοκινητο μοντ.2006 και να μην διαθετει η αντιπροσωπεια ενα mp3 player εν ετοι 2006...!!!!!.....................Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ-ΤΑ-ΤΟ....
MEMsound - Δευ 24 Ιούλ 2006, 11:50:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ramirez έγραψε:
...Οταν ρωτησα αν γινεται να βαλουμε το mp3 του καινουριου 207 στο 206 μια και η οθονη ειναι ιδια μου απαντησαν πως η συνδεσμολογια ειναι διαφορετικη και μαλλον δεν γινεται ουτε και αυτο... Shocked Shocked

έχω την εντύπωση ότι γίνεται.
Δεν υπάρχει λόγος να έχουν διαφορετική καλωδίωση...
ISO φίσα έχουν και τα δύο από πίσω.
Το πολύ πολύ να θέλει κάποια τροποποίηση στην θέση των καλωδιών.
Εξάλλου το ότι παίζει mp3 δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο αλλά με την πηγή.
Αυτό που δεν ξέρω είναι αν το χειρηστήριο τιμονιού θα συνεργάζεται.
όπως επίσης και αν θα μπορεί να δείξει η οθόνη τίτλους τραγουδιών κλπ κλπ...
εκεί είναι πιθανό να υπάρχει διαφορά. Wink
volvos - Δευ 24 Ιούλ 2006, 11:56:55
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:

Wink Wink
Αυτά Arrow

Emas ειναι rd3?????????
δε δουλευει με τιποτα αυτο το καλωδιο?
Ghost Dog - Δευ 24 Ιούλ 2006, 11:59:33
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
Emas ειναι rd3?????????

Ναι,εμας rd3 ειναι...
Ramirez - Δευ 24 Ιούλ 2006, 12:28:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ας μην δειχνει τα τραγουδια απο το mp3 αλλα ας παιζει τουλαχιστον...Απο οτι με ειπαν η οθονη πολλαπλων ειναι ιδια...Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω προθυμοτητα για να το ψαξουν να εξυπηρετησουν και να δωσουν μια απαντηση "Οχι ,δεν γινεται με τιποτα" η "Ναι ,γινεται θα κοστισει τοσο..."
MEMsound - Δευ 24 Ιούλ 2006, 12:32:39
Θέμα δημοσίευσης:
Με εξαίρεση ελάχιστους... οι περισσότεροι πωλητές είναι από άσχετοι έως ηλίθιοι...

Μην το ψάχνεις...

Πιο εύκολα θα βρεις άκρη αν πιάσεις "με το καλό" και "φιλικά" τον ηλεκτρολόγο του συνεργείου σου μπας και κάνετε καμιά δοκιμή κλπ κλπ... Wink
Ramirez - Δευ 24 Ιούλ 2006, 13:51:46
Θέμα δημοσίευσης:
Σκεφτηκα να γινω ενοχλητικος, να μπω μεσα στο service να βρω ενα ηλεκτρολογο και να μου εξηγησει αλλα αισθανθηκα οτι θα γινομουν και γραφικος... Embarassed Very happy
MEMsound - Δευ 24 Ιούλ 2006, 13:59:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ενοχλητικός να γίνεσαι μόνο αν/όταν το φιλικός δεις ότι δεν πιάνει.
Το θέμα είναι να βρεις σε ποιον πρέπει να απευθυνθείς κάθε φορά.
Γιατί φιλικός στον πωλητή και ενοχλητικός στο συνεργείο δεν οδηγεί πουθενά.
Καλύτερα αδιάφορος στον πωλητή (άστον να λέει...) και φιλικός στο συνεγρείο. Wink
volvos - Δευ 24 Ιούλ 2006, 14:18:23
Θέμα δημοσίευσης:
εμ βεβαια για αυτο οταν σε βλεπουν εσενα τρεμουν ολοι στον αγιο στεφανο...
βαζω στοιχημα οτι σου κατουρανε και στο τεποζιτο...
klain - Δευ 24 Ιούλ 2006, 14:53:24
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Ramirez έγραψε:
...Οταν ρωτησα αν γινεται να βαλουμε το mp3 του καινουριου 207 στο 206 μια και η οθονη ειναι ιδια μου απαντησαν πως η συνδεσμολογια ειναι διαφορετικη και μαλλον δεν γινεται ουτε και αυτο... Shocked Shocked

έχω την εντύπωση ότι γίνεται.
Δεν υπάρχει λόγος να έχουν διαφορετική καλωδίωση...
ISO φίσα έχουν και τα δύο από πίσω.
Το πολύ πολύ να θέλει κάποια τροποποίηση στην θέση των καλωδιών.
Εξάλλου το ότι παίζει mp3 δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο αλλά με την πηγή.
Αυτό που δεν ξέρω είναι αν το χειρηστήριο τιμονιού θα συνεργάζεται.
όπως επίσης και αν θα μπορεί να δείξει η οθόνη τίτλους τραγουδιών κλπ κλπ...
εκεί είναι πιθανό να υπάρχει διαφορά. Wink

Σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο της lion δεν συνεργάζεται το mp3 με χειριστήριο και οθόνη, πρόβλημα το οποίο υπάρχει στο 207 k 307 (απο ότι είπε). Φαντάζομαι πως στο 206 δεν θα αλλάζει κάτι.
Οπότε χε$τηκ@με κ η βάρκα έγειρε...
Βάλε ένα άκυρο (οχι peugeot) κ κάνε την δουλειά σου χωρίς χειριστήριο και ενδείξεις... Evil
MEMsound - Τρι 25 Ιούλ 2006, 01:51:44
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
εμ βεβαια για αυτο οταν σε βλεπουν εσενα τρεμουν ολοι στον αγιο στεφανο...
βαζω στοιχημα οτι σου κατουρανε και στο τεποζιτο...

Laughing Laughing Laughing

Βασικά για εμένα το πιο σωστό είναι μια aftermarket πηγή και αν θες υποχρεωτκκά τις ενδείξεις στην οθόνη και το χειριστήριο τιμονιου να πάρεις extra τον σχετικό αντάπτορα..

υ.γ. Μήπως πλέον το θέμα δεν ανήκει εδώ αλλά στις "ηχητικές βελτιώσες"??
volvos - Τρι 25 Ιούλ 2006, 08:29:54
Θέμα δημοσίευσης:
of topic μανθο αλλα αμα μου βρεις εσυ πηγη που να συνεργαζεται και με το χειριστηριο και να λειτουργουν οι ενδιεξεις στην οθονη και να ειναι και Mp3 θα κατσω να με καγκουριασεις....
MEMsound - Τρι 25 Ιούλ 2006, 08:34:52
Θέμα δημοσίευσης:
όλα τα Pioneer+Kenwoood (τουλάχιστον) αγοράζοντας extra τον σχετικό αντάπτορα... Wink

ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?!?!?!?

το χειριστήριο τιμονιού το καταλαβαίνω.

Αλλά όταν η πηγή έχει μια οθόνη "ΝΑ" Cheers (με το συμπάθειο... Laughing ) τι σας ενοχλεί αν θα δείχνει του σταθμούς ή όχι η κεντρική οθόνη του αυτοκινήτου!?!?!?!?!? Confused Confused Question Question Shocked Shocked
volvos - Τρι 25 Ιούλ 2006, 08:49:52
Θέμα δημοσίευσης:
Κοιτα οταν εχεις νεον μεσα στο αμαξι για να βλεπεις το βραδυ και εξατμιση για να ακους το αμαξι και μεμβρανες κατραμι για να μη σε καιει ο ηλιος εσας τους γκει και ολες τις αλλες παπαρογαγκουριες σε ενα και μονο αμαξι εεε τοτε οντως δε σε πειραζει να εχεις και 2-3 οθονες με διαφορετικα χρωματα λαμπακια αποεδω κουμπακια απο εκει ....
για εμας τους υπολοιπους θνητους αυτα ειναι too much.

επισης τα pionner Που εχω παλια τσεκαρει δεν λειτουργει η οθονη
MEMsound - Τρι 25 Ιούλ 2006, 08:57:01
Θέμα δημοσίευσης:
...ε δεν γίνεται να είμαστε όλοι θεοί τι να κάνουμε...
Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease
COOL ALEXIS - Τρι 25 Ιούλ 2006, 09:02:18
Θέμα δημοσίευσης:
Το κρυφοκαγκουρασιόν μίλησε...

Ο καβαλάρης του ιπποδρόμου Exclamation

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
volvos - Τρι 25 Ιούλ 2006, 09:22:38
Θέμα δημοσίευσης:
say the magic word........

drive.......
Stevon - Τρι 25 Ιούλ 2006, 13:46:30
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμμμμμμμ....
Ξαναπάμε.....
Αρχικώς....άλλο το 307(new) άλλο το 207 και άλλο το 206.....(με ακρίβεια άς εξηγήσει ό <<φρεσκοπαντρεμένος>> του Club..... Laughing
Το 206 είναι Mux ,το 307(new) έχει συνδεσμολογία Can/BUS ενώ το 207 CAN/BUS με κάποιες τροποποιήσεις σε σύγκριση με το 307.
Τώρα πάμε στα πράγματα τα οποία είναι συμβατά ή μή συμβατα...
Η οθόνη του 207 με του 206 ΔΕΝ έχουν απολύτως καμία σχέση...άρα...ότι υπάρχει στο 207 το ξεχνάμε.....ΔΕΝ κάνει για το 206....,απο την άλη πλευρά όμως...ενώ η οθόνες 207-307 είναι ίδιες...δέν είναι ίδια η συνδεσμολογια τους...άρα...και σε αυτή την περίπτωση επίσης δέν μας ταιριάζουν τα αξεσουάρ του 207. Wink
@Γιώργο(Klain)Oi ενδείξεις του φορητού mp3 ναι δέν θα φαίνονται στην εργοστασιακή οθόνη , αλλά εάν δέν κάνω λάθος σε κάποιες συσκευές μπορείς να έχεις τον χειρισμό απο την <<μαμά>> πηγή.

Καί θα ξαναγίνω κουραστικός και θα το πώ......Μήν αλλάξεις την μαμά πηγή...γιατί αυτόματες λειτουργίες...κτλ....ΓΙΟΚ....!! Wink

Ερώτηξη....σε ενημέρωσαν ότι με επιβάρυνση 100€ κάνεις το <<μαμα>> r/cd να παίζει mp3???βέβαια αυτό θεωρείται ειδική παραγγελία και έχει παράδοση περίπου 2-2 1/2 μήνες.
akisakis - Τρι 25 Ιούλ 2006, 18:41:59
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Ερώτηξη....σε ενημέρωσαν ότι με επιβάρυνση 100€ κάνεις το <<μαμα>> r/cd να παίζει mp3???βέβαια αυτό θεωρείται ειδική παραγγελία και έχει παράδοση περίπου 2-2 1/2 μήνες.

Στο δικό μου πάντως μου είπε η εταιρία πως το μανίσιο rcd δεν γίνεται να πάιξει mp3. Μόνο αν παραγγείλω άλλο από Γαλλία, το οποίο δεν θα αργήσει μεν πολύ, αλλά κοστίζει 500ευράκια + ότι το μανίσιο το κρατάω εγώ και το βάζω διακοσμητικό στην βιβλιοθήκη.
Stevon - Τετ 26 Ιούλ 2006, 11:25:41
Θέμα δημοσίευσης:
akisakis έγραψε:

Στο δικό μου πάντως μου είπε η εταιρία πως το μανίσιο rcd δεν γίνεται να πάιξει mp3. Μόνο αν παραγγείλω άλλο από Γαλλία, το οποίο δεν θα αργήσει μεν πολύ, αλλά κοστίζει 500ευράκια + ότι το μανίσιο το κρατάω εγώ και το βάζω διακοσμητικό στην βιβλιοθήκη.

Εσύ όμως έχεις 307 και όχι 207......
Βέβαια να σου πώ πώς κάτι τέτοιο ,πρώτη φορά το ακούω...... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Ramirez - Τετ 26 Ιούλ 2006, 13:33:16
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:

Αυτο ισχυει για το 206 (και ας μην φαινονται οι ενδειξεις στην οθονη πολλαπλων) η παραταμε καθε ελπιδα εμεις οι κατοχοι του 206??
Stevon - Τετ 26 Ιούλ 2006, 14:01:01
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστηχώς....τσού.....
Στο 206 MP3 μόνο με aftermarket πηγή... Wink
ultra-one - Τετ 26 Ιούλ 2006, 14:29:07
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
...ενώ η οθόνες 207-307 είναι ίδιες...

Off Topic αλλά Κολοκύθια Τούμπανα που είναι οι ίδιες!!!!!!!!! Tease Ha Ha Rotfl Tease Ha Ha Rotfl

Κάπου το έχω ξαναπεί ότι η οθόνη του 206 έχει κάθετη πόλωση ενώ του 307 έχει οριζόντια!!!!!!!

Εγώ που είμαι ωραίος και φοράω πολωτικά γιαλιά της Polaroid, στο 206 βλέπω την οθόνη όταν οδηγώ, ενώ στο 307 η οθόνη φαίνεται μαύρη κατράμι!!! Tease Tease Tease Tease
Ramirez - Τετ 26 Ιούλ 2006, 23:21:34
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Δυστηχώς....τσού.....
Στο 206 MP3 μόνο με aftermarket πηγή...

Sad Sad Sad ΚΛΑΨ...ΛΥΓΜ...
Stevon - Πεμ 27 Ιούλ 2006, 13:25:47
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
μπλά...μπλά....μπλά....

Ρε κουκουρούκου...κατάλαβες τι έγραψες....?????και άν ναί...εγώ κατάλαβες τι έγραψα...????? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Question
ultra-one - Πεμ 27 Ιούλ 2006, 13:43:26
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
ultra-one έγραψε:
μπλά...μπλά....μπλά....

Ρε κουκουρούκου...κατάλαβες τι έγραψες....?????και άν ναί...εγώ κατάλαβες τι έγραψα...????? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Question

Τώρα πρόσεξα ότι έλεγες για οθόνες 207 και 307!

Άσε! Ρίχνω τις ντομάτες μόνος μου!!!!!!!! Splat Splat Splat Laughing
Stevon - Πεμ 27 Ιούλ 2006, 13:53:27
Θέμα δημοσίευσης:
Έ.....εεεεε
Τσίμπα ακόμα μία...να τις κάνεις δύο ζευγαρια...δηλαδή...τετράδα.... Laughing Laughing Laughing Laughing Silly Splat
netblaster - Παρ 29 Σεπ 2006, 22:33:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ξερει κανεις καμια mp3 Cdιερα συμβατη με το "μαμα" ηχοσυστημα του 206 (XS 2005)?!?!?
MEMsound - Σαβ 30 Σεπ 2006, 08:58:02
Θέμα δημοσίευσης:
αυτό: http://www.xplodsony.com/xplod/changers/CDX-565MXRF Wink

Arrow http://www.xplodsony.com/img/products/2006/lg/CDX-565MXRF.jpg

Το συγκεκριμένο είναι το μοναδικό RF changer που παίζει και mp3.
Pioneer και Clarion δεν έχουν πλέον RF Changers
Η Kenwood έχει αλλά δεν διαβάζει Mp3 Wink

a tssssssss έχει και esp.... Laughing Laughing Laughing
volvos - Σαβ 30 Σεπ 2006, 09:02:19
Θέμα δημοσίευσης:
rf τι σημαινει?
αυτες τωρα συνδεονται με το εργοστασιακο ραδιοσιντι?????????
MEMsound - Σαβ 30 Σεπ 2006, 09:14:01
Θέμα δημοσίευσης:
RF σημαίνει ότι έχουν ενσωματωμένο πομπό FM.
έτσι συντονίζεις το ραδιόφωνο του μαμά rcd στην συχνότητα που εκπέμπει το changer και ακούς κανονικά.
Στο συγκεκριμένο μπορείς να επιλέξεις μεταξύ 9 συχνότητων εκπμπής ώστε να μην πέσεις σε κάποιον άλλο σταθμό FM. Wink

Arrow http://www.xplodsony.com/technology/view/9+Frequencies%2C+5+Output+Levels

ΑΧΑ....

http://www.alpine-europe.com/content/english/k97.CD-Changers_The-choices-are-endless-Now-you-can-take-ALL-of-your-entertainment-on-the-road.htm

έχει και η Alpine όμως (αν καταλαβα καλά) πουλάει χώρια το changer CHA-S634 - 6-Disc CD / MP3 Changer και
χώρια τον διαμορφωτή FM CRM-1652RF - FM ADD-ON CD CHANGER CONTROLLER

Ενδιαφέρον και αυτό αλλά το "πακέτο" θα βγει σίγουρα ακριβότερο από της sony... Wink
volvos - Σαβ 30 Σεπ 2006, 09:20:50
Θέμα δημοσίευσης:
αρε καγκουρα....ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΑ στο τσεπακι την εχεις!!!!! Laughing Laughing

λοιπον αυτα τα συστηματα ΕΛΛΑΔΑ δε δουλευουν.
εφερε το καλοκαιρι η δερφη μου ενα ipod με τετοιο ρφ πομπο και ηταν αδυνατο να πιασω σωστο σημα...
ακομα και σε νεκρη συχνοτητα να το εβαζες ηταν τοσα πολλα τα χιονακια και τοσο εξασθενησμενο το σημα που απλα δε μπορουσες να ακουσεις τιποτα...
μια σκετη μαμακια. αυτα τα συστηματα ισως δουλευουν σε χωρες που εχουν προηγμενο συστημα εκπομπης ραδιοσταθμων(dsa νομιζω το ελεγαν) και στα οποια οι νεκρες συχνοτητες δεν εχουν καθολου χιονια.΄..
MEMsound - Σαβ 30 Σεπ 2006, 09:27:11
Θέμα δημοσίευσης:
κοίτα ποιος μιλάει

αυτό δεν το ξέρω...

Κάντε ένα τηλέφωνο σε κάποιο κατάστημα πχ στην Ηχοκίνηση και ρωτήστε συγκεκριμένα.

επίσης έχω την αίσθηση ότι άλλο ipod και άλλο sony (Ποιοτικά/τεχνολογικα/ηχητικά κλπ κλπ) Wink
volvos - Σαβ 30 Σεπ 2006, 09:46:03
Θέμα δημοσίευσης:
βλαμενε.... αυτο το εξαρτημα που κανει το συντονισμο ειναι εκτος σιντιερας και πανω κατω ιδιας φιλοσοφιας-κατασκευης για καθε εταιρεια.
ειναι ουσιαστικα αυτη η οθονιτσα που βλεπεις η οποια προβαλει τη συχνοτητα που πρεπει να βαλεις στο ραδιο...και αμα καταφαρεςι και το πετυχεις μετα δειχνει τα τραγουδια...
φεξε μου και γλυστρησα......

εγω ξαναρωταω. κλαριον σιντιερα(σταυρο ακους) δε δινεται σαν εξτρα?
τιμη?
MEMsound - Σαβ 30 Σεπ 2006, 10:13:20
Θέμα δημοσίευσης:
ηλίθιε clarion cdιερα υπάρχει αλλά δεν παίζει mp3....

όσο για τα RF... το "πάνω κάτω" που λες είναι σχετικό....ίσως ισχύει αυτό που λες για παρεμβολές αλλά δεν το γνωρίζω. Cool
Touristas - Κυρ 01 Οκτ 2006, 19:03:18
Θέμα δημοσίευσης:
Δες εδώ Arrow http://www.clarion-eu.com/gr/
ongas - Παρ 06 Οκτ 2006, 22:34:54
Θέμα δημοσίευσης:
Χαιρετώ όλη την παρέα και πάλι.Μια γρηγορη ερωτησουλα.Θελω να βάλω το JVC KD-AVX1 στο 206 μου αλλά επιφυλασσομαι γιατι:τα χειριστήρια στο τιμόνι θα δουλεύουν με αυτό?Υπάρχει κάποιο φισ μετατροπής?Το ψαχνω αλλά δυστυχώς απάντηση δεν βρισκω........... Sad
shiba - Σαβ 07 Οκτ 2006, 03:13:49
Θέμα δημοσίευσης:
υπαρχει και νομιζω κανει καπου στα 70 ευρω...
crusader - Σαβ 07 Οκτ 2006, 09:45:52
Θέμα δημοσίευσης:
ongas έγραψε:
Χαιρετώ όλη την παρέα και πάλι.Μια γρηγορη ερωτησουλα.Θελω να βάλω το JVC KD-AVX1 στο 206 μου αλλά επιφυλασσομαι γιατι:τα χειριστήρια στο τιμόνι θα δουλεύουν με αυτό?Υπάρχει κάποιο φισ μετατροπής?Το ψαχνω αλλά δυστυχώς απάντηση δεν βρισκω........... Sad

Ο Καλογερόπουλος, στο site του οποίου έψαξα λίγο, έχει από ότι φαίνεται αντάπτορα για σύνδεση πηγής JVC σε Peugeot 206 και κάνει 105€.

Δες λεπτομέρειες και διάβασε τα τεχνικά χαρακτηριστικά :

http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=6146

Φαντάζομαι ανήκεις στην κατηγορία "για Peugeot 206,307,406,607,807 από το 2001 all multiplex με Philips RC200/Clarion PU2294A-PU1633A".
206_nk - Παρ 27 Οκτ 2006, 17:29:56
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορει αραγε καποιος να μου πει στο 206, τα καλωδια στα ηχεια που βρισκονται στις πισω πορτες ποιο χρωμα εχουν η΄σε ποιους ακροδεκτες της φισας που βρισκεται στην πορτα συνδεονται?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες