PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - αποψεις για το F&F tokyo drift

pug206gti - Παρ 14 Ιούλ 2006, 00:57:22
Θέμα δημοσίευσης: αποψεις για το F&F tokyo drift
μπορω να πω οτι δεν το μετανιωσα που το δα.τωρα μολις το δα στα village.το νινι παντως ηταν ολα τα ευρω.ολα τα νινια ηταν .....αλλα λεμε.....:)και το τελος με τον θεικο vin ηταν καλο.οπως καταλαβατε θα υπαρχει και συνεχεια.......
MEMsound - Παρ 14 Ιούλ 2006, 01:51:05
Θέμα δημοσίευσης:
Με ξεσήκωσαν και μένα κάτι φίλοι σήμερα (άλλο που δεν ήθελα....) και πήγα και το είδα "στα καπάκια" μετά την Λέσχη μαζί με τον Roadrunner.

Αν εξαιρέσουμε ορισμένες υπερβολικές σκηνές (πχ συνεχείς επαφές αυτοκινήτων δίπλα στο γκρεμό... και drift μέσα στην πόλη....) η ταινία ήταν γαμάτη.

Και το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι ότι (με εξαιρέση τις υπερβολές...) αυτά τα πράγματα γίνονται.

Η υπόθεση καλή / πλάκα είχε / γέλιο είχε / όμορφες έως πανέμορφες γυναίκες είχε / άπειρα "αμαξάκια" είχε... εφέ ηχητικά αλλά και οπτικά είχε .... μια χαρά ήταν Wink Cool

Αυτά... Wink
COOL ALEXIS - Παρ 14 Ιούλ 2006, 07:47:39
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως αυτό το topic θα έπρεπε να το ενσωματώσουμε στο Καγκουremus Question
pezomania - Παρ 14 Ιούλ 2006, 08:45:18
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα δεν μου άρεσε και τόσο Confused Το 1ο ήταν φανταστικό, το 2ο έτσι και έτσι και το 3ο ψηλό μούφα, μόνο στο κλείσιμο αφήνει υποσχέσεις για ένα καλό Νο 4.....
tsosmoulis - Παρ 14 Ιούλ 2006, 09:22:27
Θέμα δημοσίευσης:
Έχει περίπου ένα μήνα που το είδα στην Αγγλία, ομολογώ ότι εντυπώσεις κέρδισαν τα απίστευτα Jap babes και τα πολύ ωραία αυτοκίνητα. Η ιστορία...ρε φίλε F&F πας να δεις Cool car and bitches, για το είδος του πάρα πολύ καλό. Το πιο τρελλό σημείο, το καμάκι που έκαναν οι κοπέλες που "δεξιοτεχνικά" γυρνούσαν γύρω από τα αλάνια.

Vaggelis - Παρ 14 Ιούλ 2006, 11:17:56
Θέμα δημοσίευσης:
Σίγουρα καλύτερο από το 2ο, αλλά μακρυά από το 1ο.....
Πολύ εντυπωσιακές σκηνές, όμορφα αυτοκίνητα, αλλά οι πρωταγωνιστές ήταν... Puke right Puke left
Και λέω εγώ τώρα, γιατί δεν έπαιξε σε όλη την υπόλοιπη ταινία ο κύριος που έκανε cameo εμφάνιση στο τέλος;;;
Σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερη με αυτόν πρωταγωνιστή..... Wink
grand tourisme 2195 - Παρ 14 Ιούλ 2006, 11:19:31
Θέμα δημοσίευσης:
αν και δεν το εχω δει ακομα εχω δει παρασκηνια και το πως γυριστηκε.μου φενεται πιο αληθινο απο τα αλλα 2
MEMsound - Παρ 14 Ιούλ 2006, 11:24:56
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Σίγουρα καλύτερο από το 2ο, αλλά μακρυά από το 1ο.....
Πολύ εντυπωσιακές σκηνές, όμορφα αυτοκίνητα, αλλά οι πρωταγωνιστές ήταν... Puke right Puke left

συμφωνώ απολύτως Wink και στα 2. Wink
Road_Runner - Παρ 14 Ιούλ 2006, 11:29:07
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
Το πιο τρελλό σημείο, το καμάκι που έκαναν οι κοπέλες που "δεξιοτεχνικά" γυρνούσαν γύρω από τα αλάνια.

Ανάποδα έγινε. οι κάγκουρες γύριζαν γύρω από τις γκόμενες...

pug206gti έγραψε:
μπορω να πω οτι δεν το μετανιωσα που το δα.τωρα μολις το δα στα village.το νινι παντως ηταν ολα τα ευρω.ολα τα νινια ηταν .....αλλα λεμε.....:)και το τελος με τον θεικο vin ηταν καλο.οπως καταλαβατε θα υπαρχει και συνεχεια.......

Ακριβώς αυτό. Ήταν πολύ ωραίο και είχε κάποια υπόθεση, όχι σαν το 2 που ήταν απλά κόντρες....χαλάλι το 9ευρω της V-MAX....
COOL ALEXIS - Παρ 14 Ιούλ 2006, 12:28:30
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:

Ανάποδα έγινε. οι κάγκουρες γύριζαν γύρω από τις γκόμενες.

Είδε πιπινοκοπέλες και τα έχασε μην τον βαράς ρε Exclamation
Laughing
tsosmoulis - Παρ 14 Ιούλ 2006, 13:08:45
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Ανάποδα έγινε. οι κάγκουρες γύριζαν γύρω από τις γκόμενες...

για μία ακόμη φορά αποδείχτηκε ότι ζω στον δικό μου υπέροχο κόσμο, που οι κοπέλες είναι σφεντόνες και κάνουν και μπαντιλίκια... Rolling eyes Embarassed Rolling eyes Embarassed Rolling eyes Embarassed Rolling eyes Embarassed
Road_Runner - Παρ 14 Ιούλ 2006, 13:31:52
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:

για μία ακόμη φορά αποδείχτηκε ότι ζω στον δικό μου υπέροχο κόσμο, που οι κοπέλες είναι σφεντόνες και κάνουν και μπαντιλίκια... Rolling eyes Embarassed Rolling eyes Embarassed Rolling eyes Embarassed Rolling eyes Embarassed

Rotfl Rotfl
DimiP - Παρ 14 Ιούλ 2006, 23:40:01
Θέμα δημοσίευσης:
εγω λεω να το δω την Κυριακη στο θερινο village.
ελπιζω με την καταληλη μασα να το καταπθιω ευκολοτερα γιατι δεν υπαρχει πιο σπαστικο πραγμα απο το να γυριζεται sequel (η συνεχεια μιας ταινιας ντε) και να μην παιζουν οι ιδιοι πρωταγωνιστες.
3 ταινιες , 3 διαφορετικοι πρωταγωνιστες! ημαρτον!

τουλαχ. τα τουτου τους ειναι τιποτα ; Twisted evil Twisted evil Twisted evil
gianic - Σαβ 15 Ιούλ 2006, 03:02:59
Θέμα δημοσίευσης:
μ αρεσε περισσοτερο απ τ αλλα μονο και μονο επειδη ηταν πολυ πιο ρεαλιστικο κι ειχε ατεεεεεελειωτο drift
grand tourisme 2195 - Δευ 17 Ιούλ 2006, 10:41:23
Θέμα δημοσίευσης:
Απλα και με λιγα λογια.Πιο αληθινο απο τα αλλα 2 πιο γρηγορο πιο πολα μωρακια φοβερα αυτοκινητα και φοβερο drift
UnderTaker - Δευ 17 Ιούλ 2006, 13:43:40
Θέμα δημοσίευσης:
Καλή ήταν η ταινία. Μηδέν σενάριο, ωραία αυτοκίνητα, αρκετό παραμύθι.

Και όχι δεν ήταν και πολύ ρεαλιστικό, μην τρελαθούμε τώρα...
DimiP - Δευ 17 Ιούλ 2006, 16:51:47
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Καλή ήταν η ταινία. Μηδέν σενάριο, ωραία αυτοκίνητα, αρκετό παραμύθι.

Και όχι δεν ήταν και πολύ ρεαλιστικό, μην τρελαθούμε τώρα...

ρεαλιστικο με την ενοια οτι ολα οσα δειχνουν γινονται απο τους καλυτερους drifters οδηγους, οχι οτι μπορεις να το κανεις εσυ κι εγω Laughing Laughing Laughing
Tomcat - Δευ 17 Ιούλ 2006, 22:20:07
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα τα λεφτά το remix του SIX DAYS στην αρχή της ταινίας!!!!!

H ταίνια .....ήταν ακριβώς αυτό το οποίο περίμενα..!! Ουτε κουλτούρα...ούτε πλοκή ,ούτε υπόθεση NTHG , ατελείωτω drift...σε φιδίσιες διαδρομές , σε υπόγεια park ..με τα MUSTANG..να πέρνουν Revenge!

Τώρα..το παραμύθι πολύ....γκόμενες που διηγούνται τα πρώτα βήματα στο Drift ως άλλοι βετεράνοι του Bietnam...και μπόλικη μπόλικη διαφήμιση....
μέχρι μπουνιές για IPOD είδαμε!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Τεσπά ...μια καλή ταινία για να σου φτιάξει το mood!!!
Road_Runner - Δευ 17 Ιούλ 2006, 23:20:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραίος ρε Στέλιο. Καλά που είπες το όνομα του τραγουδιού. Το έψαχα πολύ καιρό. Γαμάτο το τραγουδάκι
oresths - Τρι 18 Ιούλ 2006, 01:50:59
Θέμα δημοσίευσης:
δεν μπορω να πω οτι ηταν κακη αλλα ουτε κ καλη ειχε πολλες εντυπωσιακες καταστροφικες σκηνες αλλα μια κοντρα ρεαλιστικη οπως βαζουνε ολοι οι ανθρωποι δεν ειχε κ πιστευω οτι ηταν πιο φτηνη παραγωγη απο τις προηγουμενες.κ κατι αλλο εκτος απο το mustag κ το viper(επειδη το διαλυσανε)δεν μου εχει μεινει κανενα αλλο αυτοκινητο στην μνημη,ενω στα προηγουμενα ειχαμε το skyline to supra ta eclipse to evo ta civic μεχρι κ το jeta Laughing

αυτα τα λιγα Laughing
MEMsound - Τρι 18 Ιούλ 2006, 15:08:52
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.superlapseries.com/driftsession/index.html
http://formulad.com/
http://www.driftday.com/frames.htm

http://www.thefastandthefurious.com/
RASTAVIPER - Κυρ 23 Ιούλ 2006, 09:42:31
Θέμα δημοσίευσης:
Τι λετε τωρα???Ξεκιναει η ταινια με VIPER και ειμαι μεσα στην κ..λα!!! Very happy Very happy Και μενα μου αρεσε πολυ και για αυτο πιστευω οτι αξιζε τα 6 ευρω του Ster.
Θυμηστε μου λιγο.Το αμερικανικο αμαξι της τελικης κοντρας, ποιο ακριβως μοντελο Mustang ειναι?Ειναι μηπως αυτο που οδηγουσε και ο Nic, Cage στο 60 Seconds??Αυτο με το γυναικειο ονομα που του ειχε δωσει??
Παντως την εκαναν παλι την πατεντα τους.Στο 1 ειχε το αναδθομενο hi-fi στο πορτμπαγκαζ του αυτοκινητου.
Στο 2 εβαλαν καθισματα με πορτες που εκτοξευονται!!
Στο 3 εβαλαν μοτερ τουρμπο απο Jap Car σε american muscle car.Και απο ευθειαδικο, το εκανα driftadiko!! Shocked Shocked
Αντε γεια οι τυποι!! Twisted evil Twisted evil
Road_Runner - Κυρ 23 Ιούλ 2006, 14:16:43
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θυμάμαι καλά, το αμάξι του κειτζ ήταν μια GT40 Worthy . Χωρίς να είμαι σίγουρος. Και την λέγανε Eleonore νόμίζω?
shiba - Κυρ 23 Ιούλ 2006, 15:08:03
Θέμα δημοσίευσης:
ετσι την λεγανε σιγουρα..τωρα για το τι ητανε δεν θυμαμαι Cool
manosm3 - Κυρ 23 Ιούλ 2006, 18:46:01
Θέμα δημοσίευσης:
Το ιδιο mustang ηταν. Wink
oresths - Κυρ 23 Ιούλ 2006, 23:20:19
Θέμα δημοσίευσης:
gt 500 ειναι σαν αυτο που εχει η shakira στο dont bother Confused
manosm3 - Κυρ 23 Ιούλ 2006, 23:53:21
Θέμα δημοσίευσης:
Θελω να ρωτησω κατι σημαντικο κατ' εμε. Υπαρχει περιπτωση καποιος που ασχολειται και ξερει κατι λιγα απο αυτοκινητα, να μη γνωριζει για τις πλαγιολισθησεις; Rolling eyes Rolling eyes Confused Confused Shocked Shocked
Road_Runner - Δευ 24 Ιούλ 2006, 01:05:19
Θέμα δημοσίευσης:
πολύ πιθανό. Οι Αμερικάνοι είναι ντραγκστεράδικος λαός και δεν ξέρει από αυτά, αντίθετα από μερικούς από εμάς που κάνουμε ντριφτ με μπροστινοκίνητα.......... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
MEMsound - Δευ 24 Ιούλ 2006, 08:50:47
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά, το αμάξι του κειτζ ήταν μια GT40 Worthy . Χωρίς να είμαι σίγουρος. Και την λέγανε Eleonore νόμίζω?

Αυτά είναι τα παλιά GT40(γιατί πλέον υπάρχει και το σύγχρονο)
Γενικά...

oresths έγραψε:
gt 500 ειναι σαν αυτο που εχει η shakira στο dont bother Confused

Η Eleanor του "Gone in 60 seconds" είναι μια GT500.
Γενικά...
Αυτή του F&F Tokyo Drift είναι σαν αυτή: Mustang Fastback "BULLITT" Wink Wink

Road_Runner έγραψε:
.... αντίθετα από μερικούς από εμάς που κάνουμε ντριφτ με μπροστινοκίνητα..........

να μιλάς μόνο για τον εαυτό σου και εμάς να μας αφήνεις "απ' έξω".
Εμείς δεν κάνουμε τέτοια πράγματα... (με τα καινούρια λάστιχα...)
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ghost Dog - Δευ 24 Ιούλ 2006, 09:40:32
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Η Eleanor του "Gone in 60 seconds" είναι μια gt500

Ααακριβως! Thumb Left
MEMsound - Δευ 24 Ιούλ 2006, 11:23:19
Θέμα δημοσίευσης:
α και για να μην ξεχνιόμαστε...
και η σύγχρονη mustang...
http://www.tuningfever.com/Photos/u_1042/3365_max.jpg

EEEEEEεεεεεεεε το αμάξι κοιτάμε...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ghost Dog - Δευ 24 Ιούλ 2006, 11:29:24
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

TOYMΠANO!!! Cool
(Λες να ειναι σιλικονατο? Laughing Laughing )
DimiP - Δευ 24 Ιούλ 2006, 12:05:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
MEMsound έγραψε:

TOYMΠANO!!! Cool
(Λες να ειναι σιλικονατο? Laughing Laughing )

παιδια ειδα ενα απογευμα μια mustang στην Κηφισιας και επαθα πλακα, δεν ξερω ποιο μοντελο ηταν (ηταν πιο πολιτισμενο απο αυτα) αλλα ξεχωριζε για τον ογκο του απο μακρυα!!

επισης corvette ολα τα λεφτα!!!

και μια νυχτα παλι στα βορεια, ενα αμερικανικο πραγματικα παλιο muscle car που δεν εχω ιδεα τι ηταν αλλα ηταν λες και ειχα βγει απο ταινια του 50!!
οι εξατμισεις του ξυπναγαν και πεθαμενο!!!
MEMsound - Δευ 24 Ιούλ 2006, 12:13:43
Θέμα δημοσίευσης:
για το τελευταίο αν ήταν ένα λευκό τέρας πρέπει να ήταν ένα pontiac που κυκλοφορεί σε Μελίσσια/Νέα Πεντέλη...
volvos - Δευ 24 Ιούλ 2006, 12:37:46
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ???

υπαρχει και ενα ημιτασιον ασπρο που νομιζει οτι βρυχαται αλλα ειναι σα να ακους σπουργητακι με τηλεβοα να προσπαθει να τρομαξει ενα λιονταρι Laughing Laughing Laughing Laughing

εγραψα παλι ο πο**τη*...
δυσκολη βδομαδα αυτη ετοιμαστειτε ...
MEMsound - Δευ 24 Ιούλ 2006, 12:52:15
Θέμα δημοσίευσης:
είπαμε για τέρας... όχι για "κουτσουλιά" με μπουρί...

κακιούλες βολβέ?!??
Δε σε παίρνει μην το ξεκινάς...

πέραν της πλάκας εγώ αναφέρομαι σε κάτι τέτοιο.
http://www.cs.bham.ac.uk/~nrs/pics/cars/slides/Martins-transam.html

τελικά δεν είναι Pontiac αλλά Transam μόνο που αυτο που λέω εγώ είναι extra φουσκωμένο στα φτερά.... Shocked Shocked Shocked
COOL ALEXIS - Δευ 24 Ιούλ 2006, 16:37:36
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι δεν νομίζω να λέει για εσένα... Shocked

Υπάρχουν πάντως διάφορα ψευτό-τουτού που από μέσα είναι ένα παλιό αμερικάνικο του ότι να'ναι κι απ'έξω μέχρι και Ferrari τα φτιάχνουν Exclamation

Τα κάνει κι ένας Έλληνας στο Αμέρικα αυτά Exclamation

ΥΓ Όντως δύσκολη εβδομάδα πρέπει να φύγω την παρασκευή για διακοπές....
DimiP - Δευ 24 Ιούλ 2006, 16:44:31
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
για το τελευταίο αν ήταν ένα λευκό τέρας πρέπει να ήταν ένα pontiac που κυκλοφορεί σε Μελίσσια/Νέα Πεντέλη...

Μανθο πολυ μελετημενο σε κοβω!

οντως ασπρο με φουσκωματα ηταν στο κεφαλαρι.
τωρα για το αν ειναι ατο δεν ξερω αλλα μοιαζει αρκετα.
ενας νεαρος το οδηγουσε (κατω απο 30)
volvos - Δευ 24 Ιούλ 2006, 17:58:14
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

κακιούλες βολβέ?!??

O

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

ekane η μυγα κωλο και εχεσε το κοσμο ολο......
kas - Δευ 24 Ιούλ 2006, 21:47:46
Θέμα δημοσίευσης:
LAILA.ολα τα λεφτα!!!! Laughing
manosm3 - Δευ 24 Ιούλ 2006, 23:43:32
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
πολύ πιθανό. Οι Αμερικάνοι είναι ντραγκστεράδικος λαός και δεν ξέρει από αυτά, αντίθετα από μερικούς από εμάς που κάνουμε ντριφτ με μπροστινοκίνητα.......... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Mε τιποτα να μην ξερει καποιος για το ντριφτ!
Εκτος απο αγωνες δεξιοτεχνιας που γινονται εκει περα με ΤΕΡΑΤΑ dodge viper, corvette, mustang ΥΠΕΡΤΟΥΜΠΑΝΑ, ολο και καποιο περιοδικο θα εχει διαβασει που θα το αναφερει καπου... Confused Confused
MEMsound - Τρι 25 Ιούλ 2006, 08:24:15
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
MEMsound έγραψε:

κακιούλες βολβέ?!??

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

ekane η μυγα κωλο και εχεσε το κοσμο ολο......

Thumb Down Thumb Down Thumb Down Thumb Down Thumb Down
Thumb Down Thumb Down Thumb Down Thumb Down Thumb Down
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες