MEMsound έγραψε: |
Όσον αφορά την δικιά μου...... ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ!!!! ![]() ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Θα κάνουν κι αυτά κανά 6μηνο + θείε ![]() ![]() ![]() |
pappaki έγραψε: |
[
Ναι,ναι ξέρω δεν είσαι καθόλου κάγκουρας................. ![]() ![]() ![]() .... |
volvos έγραψε: |
εισαστε οφ τοπικ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
εισαστε οφ τοπικ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Μήπως ζηλεύεις ![]() ![]() ![]() Λέω εγώ τώρα... |
MEMsound έγραψε: | ||||
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: |
!Και εσυ με το μαυρο που το εχεις παντα βρωμικο,βαλτη γιατι οτι και να λες,ο κωλ@ρ@κος σου καιγεται να την ακουσεις στο αυτοκινητο σου!)
|
Μου τη νοικιαζεις????? ![]() ![]() ![]() |
ακουνε τις τσιριδες της συνοδηγου πρωτα ![]() ![]() ![]() ![]() |
Έτσι όπως πάμε το topic θ'αλλαξει και θα γίνει Group Buy από Off-Topic ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
Eχεις δικο. Προτεινω: Να γινει ευγενικη επιπλιξη Να διαγραφουν τα ασχετα ποστς Να κλειδω θει το παρων Η συζητηση να συνεχιστει στο ταδε καταλληλο τοπικ Εκ της MODteam MemSound (οπως θα εγραφε και καποιος! ![]() ![]() ![]() |
[
ΥΓ Μα καλά μακαρονάδα με σουβλάκι? |
Eχεις δικο. Προτεινω: Να γινει ευγενικη επιπλιξη Να διαγραφουν τα ασχετα ποστς Να κλειδω θει το παρων Η συζητηση να συνεχιστει στο ταδε καταλληλο τοπικ Εκ της MODteam MemSound (οπως θα εγραφε και καποιος! ![]() ![]() ![]() |
pappaki έγραψε: | ||
Καλά ο ανθρωπος είναι γεννημένος παράγοντας..... Όλο κράζει.... Δωστε του ένα βήμα να μιλάει, να πει αυτα που θέλει να πει........ Ααααααααααα και κάντε, τον volvo, επίτιμο μέλος, για να του απαντά....... Σαν τον προεδρο της δημοκρατιας, διακοσμητικο τίτλο και καλά.......γιατί υπουργός είναι μόνο ένας. |
Να τη και η σιγανοπαππαδιά ή μήπως σιγανοκαγκουριά...
γιατί πως να το κάνουμε... άλλο να περιμένεις να βρεις χρόνο για να πας για τοποθέτηση και... άλλο να "τρέχεις" την επόμενη μέρα της παραλαβής... ![]() ![]() ![]() Γεια σου ρε παπί! ![]() |
ΥΓ.που να σας πω και τι μου ταζει για να παρει τη σκουπα μου! |
Μπραβο Μανθο που ανοιξες ξεχωριστο τοπικ με τον ΣΩΣΤΟ δημιουργο!Ετσι γιατι καποια πραματα πρεπει να μενουν! ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||
...και δεν του φαίνεται... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
σιγανοκάγκουρας?? μάλλον και τα δύο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΕΞΩ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΜΑΝΘΟΥ....
ΠΑΠΙ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗ ΠΑΕ.... μητσο μη μασας το χωνι ξερεις απο τωρα που θα το βαλεις ![]() ![]() παρε κανα δυο ![]() |
σιγα μη του κανω και φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ... |
Μην μιλάς εσύ ρεεεε που σε βλέπω να φτιάχνεις poster της Χαρντλάιν και την φιλάς συνέχεια ![]() ![]() ![]() ![]() |
περεπιμπτοντως χτες ανοιξα με ενα φιλικο 206 με μεσαιο και τελικο φεστους και φιλτρο στο κουτι....εγω με βαρελλακι... αποτελεσμα...μαζι και ψηλα μετα τις 5000 ισως ανοιγα και λιγο...μιλαμε για διαφορες ενα φτερο το πολυ αλλα αυτο το λεω για οσους περιμενουν 161 αλογα απο τις τσατσοεξατμισεις του μανθου.... το δικο μου εχει 60000χλμ το δικο του 25000 και σιγουρα αυτο παιζει μεγαλο ρολο αλλα για μια ακομη φορα αποδειχτηκε οτι τελικα τα οφελη απο τετοιες ιστοριες ειναι πρωτα απο ολα ψυχολογικα....... |
εγώ την έβαλα γιατί υπήρχαν φορές που είχα άλλα αυτοκίνητα δίπλα μου ή μπρoστά μου με εξατμίσεις και δεν άκουγα το μοτέρ και κόφτιαζε...
... not yet... ![]() ![]() ![]() |
δε βαζεις και μια στη λευκη παραγκα μπας και παρει τα πανω της???????????
|
περεπιμπτοντως χτες ανοιξα με ενα φιλικο 206 με μεσαιο και τελικο φεστους και φιλτρο στο κουτι....εγω με βαρελλακι... |
αποτελεσμα...μαζι και ψηλα μετα τις 5000 ισως ανοιγα και λιγο...μιλαμε για διαφορες ενα φτερο το πολυ |
ισως η πιο κουκουρουκου δικαιολογια που εχω ακουσει τελευταια... |
περεπιμπτοντως χτες ανοιξα με ενα φιλικο 206 με μεσαιο και τελικο φεστους και φιλτρο στο κουτι....εγω με βαρελλακι...
..... |
που να ανοιξουμε ???????με οπισθεν?
ασε που τα ειχε κανει πουτανα το πολο... δε ξερω αν το εμαθες εσκασε σε ενα πεζοδρομιο ![]() ![]() ![]() ηταν ο τυπος πολυ ρεγκε κατασταση.... ανοιξαμε μερικες φορες συγγρου με αλεξ... |
Λιωσαμε και σημερα,παω σπιτι καλο απογευμα! |
που να ανοιξουμε ???????με οπισθεν?
ασε που τα ειχε κανει πουτανα το πολο... δε ξερω αν το εμαθες εσκασε σε ενα πεζοδρομιο ![]() ![]() ![]() ηταν ο τυπος πολυ ρεγκε κατασταση.... ανοιξαμε μερικες φορες συγγρου με αλεξ... |
Sidobre έγραψε: | ||
Με τον CouloAlexi πήγες και εσύ να ανοίξεις; Δεν το έκλεινες καλύτερα; |
volvos έγραψε: | ||
αυτο το ποστ θα μεινει αρχειο...ωρα 15.26. ετσι ετσι γιατι θα μας ζαλισει τα ουμπαλα σε λιγες μερες οτι δουλευει και σκοτωνεται και τα εχει δει ολα στη δουλεια και μονο αυτος τρεχει και πωπω τι τραβαει και δεν αντεχει αλλο αει σιχτιρ θα παει διακοπες να ηρεμησει το κακομοιρο το παιδακι..... δουλευε γκρινιαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη |
pappaki έγραψε: |
καγκουρο(φιμε,νεον,εξατμιση,βαρελακι) 206 2lt(άλλο αμαξι πυραυλος.......).! |
της βριοδυτικης αττικης ραφηνα-μαρκη-βουτζα κλπ κλπ... |
50 ακατεβατα... |
κουμπωσου |
aρη το καπελο το φοραγε κανονικα.... |
...με το που εσκασε στο πεζοδρομιο εκανε δεξια και δεν εβγαινε κανεις εξω...ηταν κανα 5λεπτο μεσα στο μαξι ολοι τους και προφανως προσπαθουσαν να καταλαβουν τι εγινε ![]() ![]() ![]() |
υ.γ.2 . κανα σχολιο για τη παραγκα τους φιλους ομως παλιολινατσα δεν εκανες....επισης τωρα που το θυμηθηκα τα αυτοκολλητα των χορηγων ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
αν ξυριζεσαι εκει που και ο χριστοδουλος και εχουν μακρυνει τοσο πολυ τοτε θελω πολυ να γνωρισω τον ηρωα που σε απαυτωνει... |
βασικα σταυρο αμα μου τη νοικιαζες για το σκ που θα ανεβω στο χωριο μου καλα θα ηταν....
να τρομαζω τα προβατα και τα γιδια να ανοιγουν δρομο. ασε που θα πηγαινα διπλα στο ντατσουν και επιτελους δε θα ακουγα τη ντουντουκα του. |
ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ...καντε κανα ταμα να μη γινει καμια στραβη γιατι αν δουλευω το σκ αντι να παρακολουθω αγωνιστικα τοτε θα σας τσακισω στα οφ τοπικ...θα μπαινω παντου και θα γραφω μπουρδες...
ενα γιατροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο |
Sidobre έγραψε: |
Tώρα με τα νέα μέτρα της ΕΘΕΑ, να δω ποιό από τα πουλάκια μας θα καταφέρει να πάρει αγωνιστική άδεια!!! Στο Δαφνί θα σας στείλουν κατ΄ευθείαν! |
Μεγάλε είσαι Οff Topic ![]() Άντε πας να μας χαλάσεις το θέμα.... ![]() |
Ρε παλιολαμογιο κιοφτε βολβε,δηθεν πιστακια τι εκανες την προηγουμενη εβδομαδα στο παρκινγκ του ιπποδρομου? |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πληροφορίες λένε ότι θα πάει και αυτή την εβδομάδα γιατί του άρεσε... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: |
Είσθε καμένοι όλοι σας μου φαίνεται........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(αν και εγώ δεν καίγομαι κιόλλας) |
Scania έγραψε: |
υ.γ . εκανα ρεκορ οικονομιας το σκ. κατεβηκα με γυναικα και αδερφη και πραγματα τιγκα και πηγαινε ελα το τριπ εδειξε 7.1 καταναλλωση με αρκουδα ανοιχτη. αυτο δεν το εχω ξαναδει στη ζωη μου ποτεεεεεεε.
βεβαια ειχα κοφτη στα 0.005g πλευρικα την αδερφη μου οποτε |
Τριαξονική Φορτηγαδούρα έγραψε: |
βεβαια ειχα κοφτη στα 0.005g πλευρικα την αδερφη μου οποτε |
MEMsound έγραψε: | ||
εκτός από επιδόσεις μετράς και "g"??? και με τι ακρίβεια!!!! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΠΡΟΣΕΧΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... |
grand tourisme 2195 έγραψε: |
βαλτε Κ&Ν κιτ η εταιρια δινει 12αλογα |
άσχετο αλλά με αυτο το οκτανε μπουστερ ειδες καμια διαφορά?
(μια συνοπτική απάντηση... μην γράψεις καμια έκθεση) ![]() |
χμ ακρως καγκουρικο δηλαδή...
μάλιστα και έχει 13ευρώ το μπουκαλάκι αν αδεν κάνω λάθος και πάει μπουκαλάκι και γέμισμα σωστά? |
grand tourisme 2195 έγραψε: |
ερωτηση: Καγκουρας ποιος ειναι? ειναι αυτος που εχει κανει το αμαξι του τουμπανο? αυτος που νομιζει οτι το εχει κανει τουμπανο η αυτος που εχει βαλει μια εξατμησει και νομιζει οτι εχει 300 αλογα και κανει οτι του ερυει στο δρομο?????? |
τι λες τώρα +9 άλογα?!?!?!?!?!
δηλάδή εγώ που είμαι +bmc+ρεμους πόσα είμαι ?!?!? 130+κάτι + 9 + "όσα" πωωωωπω ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑ!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() υ.γ. τι τα ταίζεις γιατί εγώ τελευταία με τις απεργίες των αργοτών έχω πρόβλημα με το σανό ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αν αντέχεις μην ξαναγράψεις.... |
ως ενδειξη διαμαρτυριας και υποβαθμισης της προσωπικοτητας μου και λογω των σχολιων που εχω δεχτει και απο πισω απο τη πλατη μου (ενα πισωπλατο μαχαιρωμα θα το ελεγα) αποχωρω απο αυτο το τοπικ και δε θα ξαναγραψω...
εχετε για βρισουλες και αυστραλιανα μαλ***α.... ![]() ![]() ![]() ουτως η αλλως εγω δεν εχω ρεμους...και επειδη εχω αναρτηση και ειμαι και οδηγαρα και εχω και 9αλογα απο το βαρελλακι συμφωνα με τη Bmc αρα 118+9=127 αλογα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μόνο που έχω ένα πρόβλημα τα καγκουρώ που είχα χθες μέσα στρίγκλιζαν από την επιτάχυνση ![]() |
είναι γεγονός. η υπεροβολικη επιτάχυνση στο 206 του Αλέξη ληγίζει το κάθισμα του οδηγού. Κάθε φορά που πατάει το γκάζι.... μετακομίζει στο πίσω κάθισμα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: |
Σοβαρευτείτε επιτέλους...και πάρτε παράδειγμα απο εμένα..... ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
ROM206 έγραψε: |
ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ....ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΠΤ ΜΑΠΕΣ... ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΑ ΞΑΔΡΦΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΓΚΟΥΡΟ....ΑΝΤΕ ΕΕΕΕ !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ROM206 έγραψε: |
ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ....ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΠΤ ΜΑΠΕΣ... ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΑ ΞΑΔΡΦΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΓΚΟΥΡΟ....ΑΝΤΕ ΕΕΕΕ !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||
ωχ,κρυφτείτε........ήρθε ο ΑρχιΚάγκουρας.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Νομίζω πως το topic αδράνησε....
Για ξυπνάτε ![]() |
...Έχω βέβαια video από το διασημότερο τούνελ με την σκούπα να βρυχάται ![]() |
Δεν θέλω να αλλάξω την εκβαση του επόμενου Grand Prix εκεί ![]() |
sod έγραψε: |
Αλλοι μικρο κι αλλοι μεγαλο!!!!! |
...άλλοι λευκό ![]() ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: |
Περίμενε...και στο αλλάζω σε"άλλο" χρώμα..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() έ...??καλό το κοκκινάκι...??? |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Εεεεετσι! ![]() Αλλα μη λες τετοια γιατι ο Γιαννης εχει αρχισει να σαλταρει... ![]() |