PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - ΕΡΕΥΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΗ

seridim - Παρ 27 Δεκ 2002, 20:46:28
Θέμα δημοσίευσης: ΕΡΕΥΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΗ
Παραμονή Χριστουγέννων και έλαβα ταχυδρομικώς από την ''αγαπητή'' μας LION ΕΛΛΑΣ Α.Ε μια επιστολή και ένα ερωτηματολόγιο το οποίο μας ζητάει να συμπληρώσουμε έτσι ώστε να δει τις απόψεις μας για τις υπηρεσίες που παρέχονται από το σύνολο του δικτύου της μετά την πώληση(After sales Service).
Ίσως να ήρθε και σε κάποιους άλλους. Περιμένω τις απόψεις σας για την συμπληρωσή του.
Byron206 - Παρ 27 Δεκ 2002, 21:04:21
Θέμα δημοσίευσης:
Eγω παντως που το εχω απο το 12/1998 δεν εχω λαβει ποτε τετοιο χαρτι.......τωρα αν λαμβανα θα τους εστελνα τους λογους που o Vini αλλαξε αυτοκινητο Exclamation Exclamation Wink
Slash - Παρ 27 Δεκ 2002, 21:47:16
Θέμα δημοσίευσης:
Το έχω λάβει κι εγώ το συγκεκριμένο χαρτί (το έχω κάνει κιόλας αλλού post). Μήπως τελικά είναι μόνο τερτίπι της Lion Θεσσαλονίκης; Τέλος πάντων, εγώ όπως έχω πει δεν θα το συμπληρώσω το ερωτηματολόγιο, αλλά θα το επιστρέψω πίσω ασυμπλήρωτο, συνοδευόμενο από ένα γράμμα εντονότατης διαμαρτυρίας για την μπινιά που μου κάναν στο συνεργείο, και μαζί φωτοτυπία και το τιμολόγιο που με χρέωσαν για κάτι που ποτέ δεν μου έκαναν, και τόσο καιρό με δούλευαν. Evil Mad
Θα το στείλω μετά τις γιορτές by the way.
alxdr74 - Δευ 30 Δεκ 2002, 09:55:15
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΡΕΥΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΗ
seridim έγραψε:
Παραμονή Χριστουγέννων και έλαβα ταχυδρομικώς από την ''αγαπητή'' μας LION ΕΛΛΑΣ Α.Ε μια επιστολή και ένα ερωτηματολόγιο το οποίο μας ζητάει να συμπληρώσουμε έτσι ώστε να δει τις απόψεις μας για τις υπηρεσίες που παρέχονται από το σύνολο του δικτύου της μετά την πώληση(After sales Service).
Ίσως να ήρθε και σε κάποιους άλλους. Περιμένω τις απόψεις σας για την συμπληρωσή του.

Και ποιες ειναι αυτες οι υπηρεσιες???? Απολυτως τιποτα!!! Παρτε παραδειγμα την toyota....δωρεαν αυτοκινητο αντικαταστασης οσο ειναι το δικο σου στο συνεργειο..εκπτωσεις στα ανταλκτικα, πολυ ποιο γρηγορη εξυπηρετηση...και αλλα πολλα! Σε μας τι απο αυτα ισχυει? Ενα τηλεφωνο παιρνεις στη LION και μονα που δεν στο κλεινουν στη μουρη Evil
alemao - Δευ 30 Δεκ 2002, 10:06:41
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα τον Μάρτιο μου έστειλαν αυτό το κωλόχαρτο και δεν τους απάντησα. Μου τηλεφώνησαν το καλοκαίρι γιατί ανησύχησαν Very happy Razz αλλά δεν ήμουν σπίτι για να τους μιλήσω Twisted evil Twisted evil Evil Evil
Τώρα μου έστειλαν το χαρτί για την λήξη της εγγύησης και την Πέμπτη θα πάει για δωρεάν έλεγχο. Θα τους βάλω να το κάνουν βίδες Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Ady - Δευ 30 Δεκ 2002, 10:13:39
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΡΕΥΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΗ
seridim έγραψε:

Το έχω λάβει και εγώ αυτό το ερωτηματολόγιο.

Το συμπλήρωσα με όχι και τόσο καλές βαθμολογίες, και το έστειλα επώνυμα....

Υστερα από 3 περίπου βδομάδες, με πήραν τηλέφωνο από τη Lion, να συζητήσουμε τα παράπονα που εξέφραζα στο ερωτηματολόγιο.

Τους είπα ότι αυτή η συζήτηση δεν γίνεται τηλεφωνικώς.

Αν θέλουν ευχαρίστως να περάσω ένα Σάββατο πρωϊ, με τους καφέδες κερασμένους, να συζητήσουμε για ότι θέλουνε και για όση ώρα μπορούνε...
Vini - Δευ 30 Δεκ 2002, 10:29:59
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλημέρα σας.
Αυτό το φοβερό ερωτηματολόγιο το πήρα και εγώ δύο βδομάδες μετά την αγορά του 206.... Shocked Shocked Shocked οπότε δεν ήξερα και τι να γράψω.... αν και τους τα'χωσα στο κομμάτι με τις παρατηρήσεις....
Φυσικά μετά και από ένα email με κάλεσαν και από κοντά οπότε τα άκουσαν LIVE.... Shocked Shocked
DimiP - Τρι 31 Δεκ 2002, 00:33:17
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Kαλημέρα σας.
Αυτό το φοβερό ερωτηματολόγιο το πήρα και εγώ δύο βδομάδες μετά την αγορά του 206.... Shocked Shocked Shocked οπότε δεν ήξερα και τι να γράψω.... αν και τους τα'χωσα στο κομμάτι με τις παρατηρήσεις....
Φυσικά μετά και από ένα email με κάλεσαν και από κοντά οπότε τα άκουσαν LIVE.... Shocked Shocked

το κακο ειναι οτι το ερωτηματολογιο το στελνουν νωρις , οταν δεν ξερουμε τι εχει να γινει στο μελλον.. και ετσι παιρνουν καλους βαθμους , στο μεγαλυτερο ποσοστο.
Vini - Τρι 31 Δεκ 2002, 07:58:35
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Vini έγραψε:
Kαλημέρα σας.

το κακο ειναι οτι το ερωτηματολογιο το στελνουν νωρις , οταν δεν ξερουμε τι εχει να γινει στο μελλον.. και ετσι παιρνουν καλους βαθμους , στο μεγαλυτερο ποσοστο.

Aυτό ξαναπέστο!
Αλλη μία καλή τρίπλα του marketing .... Evil Evil Evil Evil
Ady - Τρι 31 Δεκ 2002, 08:46:36
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Εμένα μου το έχουν στείλει δύο φορές.

Την πρώτη στο εξάμηνο, και τη δεύτερη στο χρόνο....
Slash - Τρι 31 Δεκ 2002, 18:17:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
DimiP έγραψε:

Εμένα μου το έχουν στείλει δύο φορές.

Την πρώτη στο εξάμηνο, και τη δεύτερη στο χρόνο....

Όπως και σε μένα. Και επειδή την ψιλιάστηκα την δουλειά οτι σε παίρνουν τηλέφωνο μετά για να πας από εκεί να συζητήσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας, θα πάω να τους τα "δώσω" και να φύγω.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες