Natassa έγραψε: |
Αυτό θα κάνω κι εγώ, θα κοιτάξω και αλλού.
Στο μόνο που κολλάω πραγματικά από όσα μου είπε ο κύριος της peugeot (ευγενικότατος και εξυπηρετικότατος) είναι ότι ιδίως για το πίσω φτερό, πρέπει να ξηλωθούν καθίσματα και τα λοιπά, είτε για να αλλάχτεί είτε για να φτιαχτεί, καθώς και τμήματα της οροφής. Να μην φτιάξουμε τις λαμαρίνες και αποκτήσουμε πρόβλημα με την οροφή.... τουλάχιστον οι τύποι της peugeot ξέρουν πως να το χειριστούν... οι άλλοι θα ξέρουν;;;;; |
shiba έγραψε: |
αν εισαι απο αθηνα εχω να σου προτεινω κα ιεγω εναν πολυ καλο φανοποιο.. ![]() |
shiba έγραψε: |
αν εισαι απο αθηνα εχω να σου προτεινω κα ιεγω εναν πολυ καλο φανοποιο.. ![]() |
News - news - news
Λοιπόν, πέρασα χθες από τη Dakar, να δω τι θα μου πει και μια άλλη peugeot.... Να συμπληρώσω ότι το μαγαζί των 2500 € είναι ΛΑΙΟΝ..... Η γνώμη σας; |
Downhill έγραψε: |
Αυτή η Dakar που πέφτει?? Να πάω να δώ και εγώ για καμία προσφορούλα.... ![]() |
volvos έγραψε: |
μια συμβουλη...αν δε γνωριζετε καποιον προσωπικα ωστε προσεχε που θα πας γιατι μετα θα κλαις για 100-200ευρω που θα κοιταξεις να γλυτωσεις σε λεφτα |
News - news - news
Λοιπόν, πέρασα χθες από τη Dakar, |
Να τώρα βάζω υπενθύμιση στο κινητό μου.... |
MEMsound έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to θεμα ειναι ακριβως αυτο που λες...
βεβαια εδω τιθεται ενα αλλο θεμα. οχι απλα να μη το βλεπεις εσυ και εγω που δε ξερουμε αλλα να ειναι σωστο ωστε οταν πας να το πουλησεις καποια στιγμη στο μελλον να μη σου λεει ο φαναρτζης του επομενου ιδιοκτητη οτι ειναι τουμπαρισμενο ![]() |
bale Μια φωτο γιατι μαλλον τα εχεις μπερδεψει... |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Μεγάλε με τα Emoticons είσαι.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Σε "ανάποδη" δεξιά στροφή, έχασα τον έλεγχο και έφυγα αριστερα, πάνω από νησίδα (με φοίνικες, κολώνες, γκαζόν), πέρασα στο αντίθετο ρευμα (ευτυχώς δεν ερχόταν κανείς) και έκανα έφοδο με την μούρη σε μια μάντρα σκαφών. Η καγκελόπορτα σιδερένια, με κάθετες και οριζόντιες βέργες, την πήρα μαζί μου ενώ διελυόταν από την ταχύτητα του αυτοκινήτου... Μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε.... |
volvos έγραψε: | ||||
πως νομιζεις οτι μαζεψε 18123 ποστς??????? στελνοντας φατσες συνεχεια και κυνηγωντας τα αθωα και αγνα μελη του φορουμ οτι ειναι οφ τοπικ συνεχεια.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αλήθεια σε εκείνον τον παλιό φαναρτζή γιατί δεν ρωτάς? |
Natassa έγραψε: | ||
Aυτόν που έκανε το hyundai ξανά αυτοκίνητο; |
![]() |
μα είναι hyundai μαγαζί... |
Στην Lion και σε κάθε κεντρική αντιπροσωπία (=δεν μιλάω για εξουσιοδοτημένο συνεργείο) όταν κάνουν επισκευή την κάνουν έτσι ώστε το αμάξι να γίνει όπως ήταν πριν. Να μην φαίνονται διαφορές στο χρώμα / θαμπάδες κλπ κλπ κλπ... Από εκεί και πέρα αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και το πλέον "σωστό" (οικονομικό) έως "οριακά" να είναι και "υπερβολικό" (εκτός και αν σε κάποιον περισσεύουν λεφτά) Για την Dakar και 'γω δεν έχω ακούσει τα καλήτερα. Αλήθεια σε εκείνον τον παλιό φαναρτζή γιατί δεν ρωτάς? |
Road_Runner έγραψε: |
αααααααααααααα.... Καλά. Μπορείς να το πάς όμως σε οποιονδήποτε φαναρτζή για να το σενιάρει.... Υπάρχουν πολλοί καλοί μάστορεες που κάνουν απίστευτη δουλειά, π.χ. αυτός που μου έφτιαξε το δικό μου το αμάξι. Πέρνα την Πέμπτη από την λέσχη όπως είπε και ο φίλτατος Μάνθος να τα πούμε από κοντά για το τι θα κάνεις, να δούμε και την ζημιά στο αυτοκίνητο.
Φιλικά Από το τμήμα Φανοποιείας του PSclub.... ![]() ![]() |
Ρε, παιδιά, εκτός και αν κάνετε πλάκα... αν έχετε κάποιον ΚΑΛΟ μάστορα δικό σας κτλ κτλ κτλ δε μου λέτε και μένα ποιος είναι, να τελειώνω; και ας είναι και στις κουκουβάουνες.
πλιζ, πλιζ, πλιζ..... |
μα είναι hyundai μαγαζί... |
Road_Runner έγραψε: |
αααααααααααααα.... Καλά. Μπορείς να το πάς όμως σε οποιονδήποτε φαναρτζή για να το σενιάρει.... Υπάρχουν πολλοί καλοί μάστορεες που κάνουν απίστευτη δουλειά, π.χ. αυτός που μου έφτιαξε το δικό μου το αμάξι. Πέρνα την Πέμπτη από την λέσχη όπως είπε και ο φίλτατος Μάνθος να τα πούμε από κοντά για το τι θα κάνεις, να δούμε και την ζημιά στο αυτοκίνητο.
Φιλικά Από το τμήμα Φανοποιείας του PSclub.... ![]() ![]() |
Downhill έγραψε: |
Πλάκα πλάκα...πρέπει και εγώ καποια στιγμή να περάσω απο το club..έχω πολλές απορίες.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ρε, παιδιά, εκτός και αν κάνετε πλάκα... αν έχετε κάποιον ΚΑΛΟ μάστορα δικό σας κτλ κτλ κτλ δε μου λέτε και μένα ποιος είναι, να τελειώνω; και ας είναι και στις κουκουβάουνες.
πλιζ, πλιζ, πλιζ..... |
sidobre, φυσικά και με ενδιαφέρει. Aαν μπορείς να μου δώσεις τα στοιχεία του, εδώ ή πμ???
Γενικά, παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τα μαγαζιά που προτείνετε ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Φανοποιός και μάλιστα πάρα πολύ καλός είναι και ένα μέλος μας που τρέχει στο GTCC. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σε φέρω σε επαφή. |
Συμφωνώ, γι'αυτό τώρα έχω δίλημμα μεταξύ dakar και seat. O ένας είναι peugeot (τι διάλο; έχει τα χρώματα, τα υλικά, δουλεύει συνέχεια το αυτοκίνητο), ενώ ο άλλος είναι στενός συνεργάτης φίλου, αλλά άλλης μάρκας.... |
![]() ![]() ![]() |
Kekeris? |
Αuto Cosmetics, Ηλιουπόλεως 54 |
τιμούλα μου είπε 550€ συν τα διακοσμητικά πόρτα και φτερού (30 γιούρο το ένα περίπου).
θέλει δευτέρα με παρασκευή για να το φτιάξει και θα μου δώσει και τουτού να κυκλοφορώ. φωτό, τώρα που πήρα το κολλάει, οπωσδήποτε! thanks, boys ![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||
Ρε Νατάσσα μου , δεν μας στέλνεις και μια φωτογραφία σου να σε δούμε γιατί σου έχει κάνει πολύ καλή τιμή και μπορεί να έχει κάτι άλλο κατα νου ο φαρνατζής που πήγες ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φυσικά και αστειεύομαι.... απλά η τιμούλα είναι υπέρ το δέον καλή.... πάντως γενικά τον στόκο σε κινούμενα μέρη καλό είναι να τον αποφεύγουμε γιατί συνήθως σκάει με τα χτυπήματα , άνοιξε κλείσε της πόρτας κ.τ.λ. |
tsosmoulis έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: |
N παρατηρησω κατι που μαλλον δεν εκανε σε κανεναν σας εντυπωση.Της δωσανε τιμη απο ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ προφανως, της SEAT.Κουτσοι στραβοι στον Αγιο Παντελεημονα . . .
Εγω δεν θα σου συστηνα κανεναν,απο κανεναν δεν εχω μεινει ευχαριστημενος. |
Excuse moi. ![]() Τον συγκεκριμένο της SEAT μου τον σύστησε φίλος που εμπορεύεται μεταχειρισμένα και συνεργάζεται αποκλειστικά μαζί του. Που το κακό; |
νατασσα το μαγαζι ηταν ΜΕΣΑ στη σεατ ή παραδιπλααααα...
γιατι αν ηταν μεσα τοτε υπαρχει προβλημα...αν ηταν απεξω τοτε ολα οκ... και μη παιρνεις ορκο οτι ειναι εξουσιοδοτημενο... το πιθανοτερο ειναι οτι ειναι συνεργατης της αντιπροσωπειας το οποιο κατ εμε ειναι και καλυτερο καθως εχει και πελατες εκτος της αντιπροσωπειας. |
Μέσα, πιο μέσα δεν γίνεται. Στο ίδιο κτίριο στο υπόγειο. Τι να σας πω, ρε παιδιά..... (όχι δε σας λέω ποιοι είναι και τους κάψω ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
Αφου σου λεει της SEAT. η μλκια ειναι οτι το πας στην αντιπροσωπια, η αντιπροσωπια το στελνει, στην "στραβη καλιμπρα" που ειναι "επισημος συνεργατης" της και πληρωνεις πχ 20 επειδη το πηγες στην αντιπροσωπεια! Παρολα αυτα η στραβη καλιμπρα αν το πηγαινες κατευθειαν εκει θα σου χρεωνε 10 . . . |