BadSpud! έγραψε: |
Τάσο χαζομπαμπά απο την χαρά σου αν μπεις τώρα καρτόδρομο παίζει να την γυρίσεις και σε 55’ |
dimisi έγραψε: |
έγιναν δύο ευτιχεσμένοι και χαρούμενοι ΓΟΝΕΙΣ. |
WilDuck έγραψε: |
Να υποθέσω οτι έχεις ήδη επιλέξει baby bucket seat..... ![]() |
WilDuck έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() fixed...by MEMsound |
Baphomet έγραψε: | ||||
καλά το έγραψε ρε...αφού ο Τάσος έχει χεστεί από την χαρά του... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
http://www.speedwaremotorsports.com/seat/sportChildSeats.asp Αυτό είναι αγωνιστικο.. Έχει και ΗΑΝS ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας όλους! Καλά το έγραψε η... Νονά... ΕΥΤΙΧΕΣΜΕΝΟΣ είμαι!
Νομίζω ότι η πρώτη στιγμή που βλέπεις το παιδί σου, αυτό το κομμάτι του εαυτού σου, είναι και η πιο όμορφη και ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σου. Αμμέσως ξυπνάνε συναισθήματα που είναι αδύνατο να περιγράψεις, τόσο έντονα και δυνατά που σε γεμίζουν. Νομίζω ότι δικαίως από τα ξημερώματα της Κυριακής ένα μόνιμο χαμόγελο είναι ζωγραφισμένο στο πρόσωπό μου μέχρι τα αυτιά μου! Μαμά και κόρη είναι μια χαρούλα από την πρώτη στιγμή και όλα πήγαν τέλεια Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, ο ευτιχεσμένος μπαμπάς! Τάσος, Ελένη και μωρό σας χαιρετάνε! ![]() |
Καλά, σε μωρό 48 ωρών να θέλετε να μοιάζει και κάπου....
Εκ πρώτης άποψης έχει χαρακτηριστικά και από τους δυό μας. Σημασία έχει ότι είναι ένα ΓΕΡΟ παιδί!!!! ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Μέχρι τι ώρα θα είσαι στο μεευτήριο σήμερα; γιατί σχολάω 8. Και βασικό: μέχρι τι ώρα επιτρέπονται οι επισκέψεις? |
Στο σπίτι ακόμα δεν ξέρουμε αφού πρώτα πρέπει να προσαρμοστούμε... |
Το Χαμόγελο της Επιτυχίας έγραψε: |
![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Ένα έχω να πω: Την Μικρούλα την αδικούν οι φωτογραφίες ! ! ! |