Downhill έγραψε: |
πρόσεξα και παρατήρησα οτι όταν ενεργοποιώ το a/c ο θόρυβος γίνεται εντονότερος. Συγκεκριμένα, με το που ανάβω το a/c ακούγεται ένα δυνατό "ΤΣΙΚ" απο κάτω απο το αυτοκίνητο. Μετά απο αυτόν το θόρυβο συνεχίζει για λίγη ώρα, ιδιαίτερα όταν είναι ακόμα κρύο, με μικρότερους σε ένταση θορύβους και αργότερα (νομίζω) οτι σταματάει. |
Dio78 έγραψε: |
Τώρα θα σου πω κάτι κουλό... αλλά αρκετές φορές το πατάκι του οδηγού σταδιακά (κάθε 1 μήνα πχ) κινείται προς τα μπροστα, και η αριστερή του άκρη αν έχει πάρει φορά προς τα πάνω (όπως είναι λογικό λόγω τις κλίσης που έχει το πάτωμα σε εκείνο το σημείο) ακουμπάει και φέρνει αντίσταση στο βραχίονα του πεντάλ του συμπλέκτη κατά το άφημα.
Long shot? ![]() |
Downhill έγραψε: |
Ρέ παιδία καινούργιο TSΑK... ![]() Πιθανόν να το έκανε απο την αρχή αλλά δεν βλάπτει να ακούσω και ένα καθησυχαστικό "Μήν ανησυχείς! Το κάνει και το δικό μου" ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
emena τριζει κατι πισω δεξια.
το τζαμακι του καντραν η ζωνη του συνοδηγου οι ταπετσαριες πισω δεξια αριστερα στα φτερα το χερουλι οροφη του συνοδηγου η πλαφονιερα το καθισμα του οδηγου..... πλεον λεω να βαλω εξατμιση γιατι βαρεθηκα με το τριζωνι... |
emena τριζει κατι πισω δεξια. |
emena τριζει κατι πισω δεξια. |
ultra-one έγραψε: | ||
Ειδικά αυτό το κάτι πίσω δεξιά μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!!!! Το κάνει από την 1η μέρα και δεν κατάλαβα ποτέ τι είναι! Μάλλον σαν μηχανικός θόρυβος από την ανάρτηση μου ακούγεται.... ![]() (Και δεν πρέπει να είναι η πλάτη του πίσω καθίσματος) |
emena τριζει κατι πισω δεξια.
το τζαμακι του καντραν η ζωνη του συνοδηγου οι ταπετσαριες πισω δεξια αριστερα στα φτερα το χερουλι οροφη του συνοδηγου η πλαφονιερα το καθισμα του οδηγου..... πλεον λεω να βαλω εξατμιση γιατι βαρεθηκα με το τριζωνι... |
Dio78 έγραψε: |
Τώρα θα σου πω κάτι κουλό... αλλά αρκετές φορές το πατάκι του οδηγού σταδιακά (κάθε 1 μήνα πχ) κινείται προς τα μπροστα, και η αριστερή του άκρη αν έχει πάρει φορά προς τα πάνω (όπως είναι λογικό λόγω τις κλίσης που έχει το πάτωμα σε εκείνο το σημείο) ακουμπάει και φέρνει αντίσταση στο βραχίονα του πεντάλ του συμπλέκτη κατά το άφημα.
Long shot? ![]() |
πλεον λεω να βαλω εξατμιση γιατι βαρεθηκα με το τριζωνι... |