PoLiThS έγραψε: |
Μπροστά αριστερό 89%
Μπροστά δεξί 87% Πίσω αριστερό 78% Πίσω δεξί 77% |
Byron206 έγραψε: |
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ? |
Byron206 έγραψε: |
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ? |
DimiP έγραψε: |
ποσο κοστιζει μια τετιοα μετρηση παιδια; |
Svstouk έγραψε: | ||
Δεν έχω ιδέα, μιας και μέχρι τώρα όλες τις έχω κάνει τσάμπα! ![]() Πάντως δεν πρέπει να είναι ακριβές ![]() |
PoLiThS έγραψε: | ||||
Τί σε κανει να το λες αυτο ? εγώ λέω το αντίθετο.. οτι ενα ηλεκτρονικό αμορτισερόμετρο σαν αυτο ποθ έχει η Peugeot εδω στον Βόλο είναι ιδιαιτερα ακριβές ! |
A.P.R. έγραψε: |
Οταν πήγα (το1999) κάποια στιγμή το 106 μου σε αμορτισερόμετρο καποιου γνωστού καταστήματος, το οποίο σημειωτέων φορoύσε PROFLEX Ανάρτηση με 450lb ελατήριο εμπρός και 23mm ράβδους πίσω, το μηχάνημα τρελάθηκε, την έβγαλε άχρηστη.Αν είναι δυνατόν ανάρτηση 1.450.000, να είναι αχρηστη. |
chatasos έγραψε: | ||
Τι ακριβώς εννοείς ότι στην έβγαλε άχρηστη? Θυμάσαι τα αποτελέσματα της αμορτισερομέτρησης? |
volvos έγραψε: |
σε κανενα ..ο κωλος σου ειναι το καλυτερο κριτηριο
σε καποια μαγαζια που εχω δει ειναι για τα μπαζα οι μετρησεις τους. μου εδειχναν αγωνιστικο που το μετρησαν για πλακα και εδειχνε κατω απο 40% με ολοκαινουργια αναρτηση .. συνηθως παντως λενε οτι απο 60 και κατω ανησυχεις... σχεδον παντα δε σου βγαζουν πιο κατω απο οτι εισαι και πακετο εχουν ετοιμη τη τιμη για αντικατασταση ... ![]() |
volvos έγραψε: |
135 ΜΕ ΤΑ ΜΑΜΑ???????????? ![]() |
Καλησπέρα και απο μένα....
Σας έλειψα ? Εμένα με 3 μηνών αμορτισέρ απο 306 Race και τα μπροστινά έβγαλάν 41%.. Μέτρηση του ΙΚΤΕΟ Μαγνησίας.. Μίλησα με τον μηχανικό και η απάντηση ήταν ώς εξής... 205/40/17... Το προφίλ... |
Καλησπέρα και απο μένα....
Σας έλειψα ? Εμένα με 3 μηνών αμορτισέρ απο 306 Race και τα μπροστινά έβγαλάν 41%.. Μέτρηση του ΙΚΤΕΟ Μαγνησίας.. Μίλησα με τον μηχανικό και η απάντηση ήταν ώς εξής... 205/40/17... Το προφίλ... |