PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Αυτή η φόδρα πώς καθαρίζει?

Downhill - Δευ 19 Ιούν 2006, 07:38:41
Θέμα δημοσίευσης: Αυτή η φόδρα πώς καθαρίζει?
Καλημέρα σε όλους!! Έχω μία σχετικά ασυνήθιστη απορία...

Ωραία η διχρωμία στα μαύρα 206 με το κόκκινο εσωτερικό αλλά τώρα με τα μπάνια και τα αντηλιακά μου έχει γίνει πονοκέφαλος...

Πώς καθαρίζει το αντηλιακό απο την κόκκινη φόδρα γιατί να το πηγαίνω κάθε εβδομάδα για πλύσιμο πάει πολύ...άσε που φοβάμαι οτι απο το πολύ τρίψιμο (γιατί στο πλυντήριο που πάω έτσι το πλύναν...Μιγιάγκι style-breath in, breath out Smile ) θα μου "φαγωθεί" και η φόδρα...όποιος ξέρει κάποια ασφαλή μέθοδο/προϊόν Please help....
Confused
kas - Δευ 19 Ιούν 2006, 15:44:29
Θέμα δημοσίευσης:
εγω εχω παρει ενα καλο καθαριθστικο για τα καθησματα της meguiars..ειναι σε μοβ μπουκαλι των 912ml κ γραφει πανω extra!κ το πηρα 17ευρω!κανει καλη δουλεια
Ronin - Δευ 19 Ιούν 2006, 16:20:54
Θέμα δημοσίευσης: Re: Αυτή η φόδρα πώς καθαρίζει?
Downhill έγραψε:
όποιος ξέρει κάποια ασφαλή μέθοδο/προϊόν Please help....

Καλύματα Cool
volvos - Δευ 19 Ιούν 2006, 16:30:09
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παντα το καλοκαιρι εχω 2 πετσετες μεγαλες στοπορτπαγκαζ με 2 μανταλακια και εχω ηρεμησει απο αυτο το θεμα...
Downhill - Τρι 20 Ιούν 2006, 09:25:30
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
εγω παντα το καλοκαιρι εχω 2 πετσετες μεγαλες στοπορτπαγκαζ με 2 μανταλακια και εχω ηρεμησει απο αυτο το θεμα...

Σωστός!! Cool

ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ???ΧΑΧΑ!! Καλή ιδέα Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Wink γιατί η πετσέτα δεν στηρίζονταν πουθενά και καλύματα δεν έχω βρεί για τα πλαϊνά (πόρτες)...

Καλύτερο απο τα καθαριστικά!!!!

Ευχαριστώ!!!
volvos - Τρι 20 Ιούν 2006, 09:46:13
Θέμα δημοσίευσης:
TIPS....

Α.παρε πολλα μανταλακια..σπανε χαλανε πολυ ευκολα...
Β. σημαδεψε τη πλευρα που καθεσαι με αλατια-αντιηλιακα...η κοπελα μου απειρες φορες πηγε να τη βαλει αναποδα(ξανθια γαρ) Evil Evil Evil
αν μπορεις γραψτο κιολας -this side up my girl!!!!!!!!!!!!!!!
Ghost Dog - Τρι 20 Ιούν 2006, 09:50:07
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
.............(ξανθια γαρ) Evil Evil Evil

Εισαι μεγαλο οργιο...!! Laughing Laughing Laughing Laughing Razz Laughing Laughing
Downhill - Τετ 21 Ιούν 2006, 09:15:28
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
TIPS....

σημαδεψε τη πλευρα που καθεσαι με αλατια-αντιηλιακα...η κοπελα μου απειρες φορες πηγε να τη βαλει αναποδα(ξανθια γαρ) Evil Evil Evil

Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
STELIOS - Πεμ 22 Ιούν 2006, 21:20:48
Θέμα δημοσίευσης:
Το παρον θα κλεισει συντομα. Υπαρχει ηδη σχετικο topic στις Αισθητικες Βελτιωσεις (Περιποίηση - Καθαρισμός εσωτερικού χώρου).

STELIOS
Mod. Team

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες