nikq έγραψε: |
Αν ακούγεται από το ντουλαπάκι σου συνοδηγού, εξαέρωση καλοριφέρ… |
cipher έγραψε: |
@Touristas: Όταν σταματήσω και δουλεύει στο ρελαντί, δεν το κάνει. Αλλά, αν έχουν προηγηθεί κάποια δευτερόλεπτα στάσης και δώσω γύρω στις 3.000 στροφές σταματημένος, τότε το κάνει. |
Touristas έγραψε: |
Το ψυγείο είναι γεμάτο στο δοχείο διαστολής το νερό θα πρέπει να είναι στην μέση σχεδόν.
Εξαέρωση θα κάνεις βγάζοντας των παπά έχει μία τάπα στο ελαστικό σωλήνα που πάει στο ψυγείο καλοριφέρ και από μια βίδα άλεν που είναι επάνω στο καπάκι στην έξοδο του νερού προς το ψυγείο. |
tsosmoulis έγραψε: |
Λόγω μίας περιπέτειας που είχα χθες, οι λακαμάδες που μου άλλαξαν θερμοστάτη στο service "έβαλαν" τα o-rings όπως να'ναι με αποτέλεσμα το ένα να διαλυθεί και το άλλο να είναι στραβά βαλμένο με αποτέλεσμα να χάνει νερά από εκείνο το σημείο, πήγα σε ένα σωστό ραλλο συνεργείο και όλα καλά.
Το θέμα είναι ότι τώρα τρώω άγχος συνέχεια με τα νερά, κοιτάω αν χάνει από εκεί και φαίνεται στεγανό αλλά η στάθμη νερού είναι χαοτική ![]() δεν βλέπω νερό, τί να παίζεται? (να παραθέσω ότι το να χάνει πάλι είναι δύσκολο, γιατί από χθες το απόγευμα στις 8:30 μέχρι αυτή τη στιγμή το έχω τσεκάρει περί τις 12 φορές ![]() Α και εχθές που έχανε ας πούμε δεν πήρε πάνω από μισό λίτρο νερό. Ε?φανταστικέ Τουρίστα?θα μου πεις? |
Παράθεση: |
οταν ειχε κολησει ο θερμοστατης μου απο θερμοκρασιες μια χαρα ημουν δεν εδειχνε τιποτα. αλλα δυστηχως..... |
tsosmoulis έγραψε: | ||
Αυτό ακριβώς γίνεται. Του βάζω γύρω στα 300ml και πάντα όταν ξαναβλέπω του λείπουν αυτά τα 300ml. Οπότε όλα ok.
Τί εννοείς δυστυχώς? |
cipher έγραψε: |
Τελικά, το "πρόβλημα" ήταν πολύ απλό! Ήθελε συμπλήρωμα νερού το ψυγείο!!! ![]() Επειδή είχε λίγο νερό μέσα, έμπαινε και αέρας στα σωληνάκια, με αποτέλεσμα να ακούω αυτόν τον ήχο. Επίσης, τώρα τελευταία είχε αρχίσει να ανεβάζει θερμοκρασία. Προληπτικά το ανεβάσαμε στη ράμπα για τυχόν διαρροή και ήταν ΟΚ. Τώρα θα το παρακολουθώ να δω πώς θα πάει... Ευελπιστώ ότι λόγω ζέστης είχε κάποια μικρή εξάτμιση και δεν είναι κάτι πιο σοβαρό. |