underage έγραψε: |
.......Αν τελικά θα έρθουμε θα υπάρξουν δυο εθελοντές ![]() ![]() ![]() Σημειωτέων ότι καρότσι δεν χωράει στο πορτ παγκάζ του 206 ![]() |
307 ARMY! έγραψε: |
Δυστυχώς έπρεπε να περάσουν 7 μήνες για να διοργανωθεί ένα touring! Κρίμα που συμπέφτει με το Σαββατοκύριακο της μεγάλης αναχώρησης για τον Βορρά... Μακάρι να καταφέρω και να έρθω για αποχαιρετισμό! |
307 ARMY! έγραψε: |
Δυστυχώς έπρεπε να περάσουν 7 μήνες για να διοργανωθεί ένα touring! Κρίμα που συμπέφτει με το Σαββατοκύριακο της μεγάλης αναχώρησης για τον Βορρά... Μακάρι να καταφέρω και να έρθω για αποχαιρετισμό! |
ultra-one έγραψε: |
Θα σκανάρω το χάρτη του κάμπιγκ και θα τον ποστάρω για να καταλάβετε τι λέω! ![]() |
Baphomet έγραψε: |
Χάρη έτσι όπως πάνε οι συμμετοχές δε θα χρειαστεί καν να κλείσουμε... ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||
Δηλαδή πόσοι δήλωσαν μέχρι τώρα????? ![]() |
Steve έγραψε: |
Δεν... ![]() |
Steve έγραψε: |
Δεν... ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Δυστυχος αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν διαθεσιμα δωματια-ξενωνες-bungallows κτλ. |
Road_Runner έγραψε: |
Ερώτηση: υπάρχει περίπτωση να έρθω το Σάββατο. Πρέπει να δηλώσω κλπ κλπ; Αν "δεν" θα βρω θεση δίπλα σας? Σε σκηνή εννοείται... ![]() |
nickzotos έγραψε: |
μπορω να κανω κρατηση εναν ξενωνα???δεν μου ανοιγει η φορμα συμμετοχης...αν μπορει καποιος να με ενημερωσει το συντομοτερο!!ευχαριστω!! |
STELIOS έγραψε: |
Δυστυχως αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν διαθεσιμα δωματια-ξενωνες-bungallows κτλ. |
tsosmoulis έγραψε: |
Εχθές το βράδυ συζητήσαμε στην συνάντηση το θέμα του τούρινγκ και αναπόφευκτα λόγω του ότι δεν υπάρχουν δωμάτια (λόγω των γυναικών των παιδιών) η Β.Ελλάδα δεν θα λάβει μέρος σε αυτό το τούρινγκ ![]() αντί αυτού κάτι θα κάνουμε εκείνο το 3ήμερο μια και η μπρίζα ήδη υπάρχει. Κρίμα που πήγαν έτσι τα πράγματα και πιθανότατα ευθυνόμαστε εμείς από εδώ που δεν ειδοποιήσαμε νωρίτερα για τα δωμάτια. no worries, την άλλη φορά! ![]() |
pygolabida έγραψε: | ||
Άλλη φορά αν είναι να μην έρχεστε, να ειδοποιείτε (ή τουλάχιστον να συνεννοήστε) και με αυτούς που κανονίζουν την τοποθεσία νωρίτερα για να μην κλείνουμε μέρη μόνο κεντρική και βόρεια Ελλάδα, να πάμε και καμιά Πελοπόννησο που είναι ωραία εμείς οι υπόλοιποι... ![]() |
pygolabida έγραψε: |
Άλλη φορά αν είναι να μην έρχεστε, να ειδοποιείτε (ή τουλάχιστον να συνεννοήστε) και με αυτούς που κανονίζουν την τοποθεσία νωρίτερα για να μην κλείνουμε μέρη μόνο κεντρική και βόρεια Ελλάδα, να πάμε και καμιά Πελοπόννησο που είναι ωραία εμείς οι υπόλοιποι... ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
Πες μου ότι κάνεις πλάκα τώρα...Από εδώ και πέρα μπορείτε εσείς οι υπόλοιποι(όπως λες) να πηγαίνετε όπου θέλετε. Οχι ότι και 500 χιλιόμετρα είναι ιδιαίτερα κοντά που είχαμε να κάνουμε για Αγία Άννα. και στην τελική είχαμε πει ότι θέλουμε δωμάτια, ο Γιώργος είχε μιλήσει με τον Σπύρο. Δεν μπορώ να καταλάβω τί προσπαθείς να κάνεις με αυτό σου το ποστ...κάνεις quote το ποστ που έκανα πριν μία εβδομάδα σχεδόν 4 μέρες πριν το touring λες και φταίω εγώ που δεν είχε δωμάτια. Άσε τους Βόρειους όπως τους αποκαλούσες πέρυσι στην Λευκάδα να πάνε όπου θέλουν από εδώ και πέρα και πάνε εσύ όχι μόνο Πελλοπόνησο αλλά και ακόμα περισσότερο νότια. Αιχμές ότι δημιουργήσαμε πρόβλημα στο touring δεν θέλω γιατί ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή ότι θέλαμε (όχι εγώ οι γυναίκες των παιδιών, και έχουμε και ένα μωρο) δωμάτια. |
christhehealer έγραψε: |
Όσο κι αν σας φταίει η γκόμενα, ο γκόμενος, η απένατι γειτόνισσα, ο διευθυντής, ο περιπτεράς, η κακούργα κενωνία... ...χαμογελάστε και δείτε τα πράγματα θετικά... |
Baphomet έγραψε: | ||
σιγά ρε Τσαλίκη... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: |
όποιον Τούρκο, Βούλγαρο, Γάλλο ή Γερμανό περνάει από Ορεστιάδα, θα τον γράφω μέλος για να πηγαίνουμε βόλτες στις Καστανιές και τον Αρδα, τη Δαδιά, Αδριανούπολη, Φιλιππούπολη κλπ |