PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - 11o Touring: Αγία Άννα Summer 2006

Baphomet - Πεμ 08 Ιούν 2006, 15:01:25
Θέμα δημοσίευσης: 11o Touring: Αγία Άννα Summer 2006
Το PEUGEOT SPORT CLUB Hellas έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο 11ο Touring που θα γίνει στo "Adventure Club Αγία Άννα" που βρίσκεται στην παραλία της Αγίας Άννας στην Εύβοια, την Παρασκευή 14, Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Ιουλίου 2006.

Σε έναν πευκόφυτο χώρο 27 στρεμμάτων στην ομώνυμη ειδυλλιακή τοποθεσία της Βόρειας Εύβοιας, με τα πεντακάθαρα αγαιοπελαγίτικα νερά και την αμμουδερή παραλία με τα πολύχρωμα βότσαλα, βρίσκεται το CLUB AGIA ANNA.

Η διαρύθμιση του χώρου του camping:
http://www.clubagiaanna.gr/images/map-l.jpg

Τιμές ανά ημέρα

Άτομο : 5,20 ευρώ
Σκηνή μεγάλη : Α' θέση 6,90 ευρώ, Β' θέση 5,60 ευρώ
Σκηνή μικρή : 4,80 ευρώ
Σκηνή μικρή (ενοικίαση) : 10,10 ευρώ
Αυτοκίνητο : 2,70 ευρώ
Μοτοσυκλέτα : 2,10 ευρώ
Ρεύμα : 2,20 ευρώ

Ξενώνας (2 ημίδιπλα κρεβάτια) : 25,50 ευρώ (23,5 για 3+ διανυκτερεύσεις)
Bungalows (2 διπλά κρεβάτια) : 39,50 ευρώ (37 για 3+ διανυκτερεύσεις)
Studio 5 ατόμων (2 διπλά & 1 μονό κρεβάτι) : 51,00 ευρώ (49 για 3+ διανυκτερεύσεις)

*Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ (9%).
**Στις τιμές του ατόμου περιλαμβάνεται και η χρήση της πισίνας, παιδότοπου, γηπέδου basket και beach soccer, οργανωμένης πλαζ, η συμμετοχή στις δραστηριότητες του animation και η είσοδος στο club Peachy-Peachy

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο site του Adventure Club Agia Anna www.clubagiaanna.gr

Γι' αυτούς που θα έρθουν από το Νότο
Παίρνοντας τον δρόμο Αθήνα-Χαλκίδα-Ιστιαία στο 69ο χλμ. απο τη Χαλκίδα θα συναντήσετε την παράκαμψη η οποία σας οδηγεί στην παραλία της Αγίας Άννας όπου και βρίσκεται το ομώνυμο club.

Γι' αυτούς που θα έρθουν από το Βορρά
Φτάνοντας στη Γλύφα Φθιώτιδας, παίρνετε το ferry για τον Αγιόκαμπο Ευβοίας. Χρόνος 25 λεπτά.

Αποστάσεις:
Αγιόκαμπος-Ιστιαία 12 χιλιόμετρα
Ιστιαία-Αγία Άννα 55 χιλιόμετρα

Από Γλύφα προς Αγιόκαμπο: 6:00, 8:00, 9:15, 10:00, 11:00, 12:00, 14:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, 20:15, 20:30

Από Αγιόκαμπο προς Γλύφα: 7:00, 9:00, 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 15:00, 17:00, 18:00, 19:00, 19:45, 21:00, 21:15

Λιμενικός Σταθμός Γλύφας: 22380 61288
Πρακτορείο Γλύφας: 22380 61255

Λιμενικός Σταθμός Ωρεών: 22260 71228
Πρακτορείο Αγιόκαμπου: 22260 31245

Αναχώρηση...

Η αναχώρηση από όλα τα μέρη της Ελλάδας είναι ελεύθερη.

Για τους συμμετέχοντες/ουσες από την Αθήνα πιθανόν να γίνει μία ομαδική αναχώρηση την Παρασκευή 14/7 το βράδυ (γύρω στις 20:00) και μία το Σάββατο 13/9 το πρωΐ (η ώρα θα κανονιστεί εντός των ημερών)

Πρόγραμμα

Ελεύθερο.....

Arrow ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ultra-one - Παρ 09 Ιούν 2006, 10:47:52
Θέμα δημοσίευσης:
Δήλωσα! Twisted evil

(Αν και ο καιρός δε βοηθάει, έχω κλείσει να πάω και σήμερα για το τριήμερο Tease Tease Tease )
SnakeMJK - Παρ 09 Ιούν 2006, 20:03:42
Θέμα δημοσίευσης:
Δε το συζητώ... Cool Cool Cool Cool

ΦΥΣΙΚΑ μέσα! Και μακάρι να μην φέρετε και φέτος κιθάρες... Προβλεπόμενη playlist προαιρετικά Laughing
glf - Σαβ 10 Ιούν 2006, 10:22:33
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ δεν ξέρω πρόγραμμα, οπότε θα σκάσω μύτη στα ύπουλα αν είναι να έρθω
underage - Σαβ 10 Ιούν 2006, 22:14:55
Θέμα δημοσίευσης:
Απορία: οι παρακάτω τιμές είναι κατ' άτομο?
Ξενώνας (2 ημίδιπλα κρεβάτια) : 25,50 ευρώ (23,5 για 3+ διανυκτερεύσεις)
Bungalows (2 διπλά κρεβάτια) : 39,50 ευρώ (37 για 3+ διανυκτερεύσεις)
Studio 5 ατόμων (2 διπλά & 1 μονό κρεβάτι) : 51,00 ευρώ (49 για 3+ διανυκτερεύσεις)

Αν τελικά θα έρθουμε θα υπάρξουν δυο εθελοντές Embarassed Embarassed για τη μεταφορά του παρκοκρέββατου και του καροτσιού Question
Σημειωτέων ότι καρότσι δεν χωράει στο πορτ παγκάζ του 206 Mad
vinman - Κυρ 11 Ιούν 2006, 09:04:22
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:

.......Αν τελικά θα έρθουμε θα υπάρξουν δυο εθελοντές Embarassed Embarassed για τη μεταφορά του παρκοκρέββατου και του καροτσιού Question
Σημειωτέων ότι καρότσι δεν χωράει στο πορτ παγκάζ του 206 Mad

Αν καταφέρουμε και έρθουμε ''το πλοίο''θα είναι στη διαθεσή σας για την μεταφορά... Wink
Road_Runner - Κυρ 11 Ιούν 2006, 12:40:24
Θέμα δημοσίευσης:
Αν τελικά έρθω και εγώ προσφέρω το αγωνιστικό για την μεταφορά.
crusader - Τρι 13 Ιούν 2006, 15:24:31
Θέμα δημοσίευσης:
έτσι για τα τυπικά... μέσα κι εγώ!

Σκέφτομαι να πάρω 1 μέρα άδεια να μείνω και Δευτέρα..
θα μου κάνει κανείς παρέα? ε.. φανταστικά μέλη? Very happy Very happy
307 ARMY! - Τρι 13 Ιούν 2006, 17:15:44
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς έπρεπε να περάσουν 7 μήνες για να διοργανωθεί ένα touring! Κρίμα που συμπέφτει με το Σαββατοκύριακο της μεγάλης αναχώρησης για τον Βορρά... Μακάρι να καταφέρω και να έρθω για αποχαιρετισμό!
Baphomet - Τρι 13 Ιούν 2006, 19:15:51
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:
Δυστυχώς έπρεπε να περάσουν 7 μήνες για να διοργανωθεί ένα touring! Κρίμα που συμπέφτει με το Σαββατοκύριακο της μεγάλης αναχώρησης για τον Βορρά... Μακάρι να καταφέρω και να έρθω για αποχαιρετισμό!

πάντα 2 touring τον χρόνο γίνονται...καλοκαίρι και χειμώνα...
tsosmoulis - Τετ 14 Ιούν 2006, 07:27:00
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:

Αντε έλα να ανηφορίσουμε παρέα προς τα πάνω!!
CC-Gio - Τετ 14 Ιούν 2006, 22:51:28
Θέμα δημοσίευσης:
Mεχρι ποτε μπορουμε να δηλωσουμε συμμετοχη?????????

(οσο νωριτερα τοσο καλυτερα.....αλλα λιγο πιο οργανωμενα και συγκεκριμενα?)
Baphomet - Δευ 19 Ιούν 2006, 17:11:02
Θέμα δημοσίευσης:
συγκεκριμένη ημερομηνία δεν υπάρχει...εξαρτάται καθαρά από την διαθεσιμότητα του camping οπότε όσο πιο γρήγορα τόσο πιο σίγουρα!! Θα έλεγα μέχρι τέλος του μήνα οπωσδήποτε να έχουμε τις συμμετοχές...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΙΝΗΣΗ???????
ultra-one - Τρι 20 Ιούν 2006, 11:58:42
Θέμα δημοσίευσης:
Πέτρο σίγουρα πρέπει να βιαστούμε να κλείσουμε θέσεις διότι γίνεται χαμός τον Ιούλιο.

Το ΣΚ που πήγα ήταν σχετικά ήσυχα τα πράγματα.

Επίσης πρέπει να πούμε ότι θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί στον ίδιο τομέα.

Για αυτούς που ξέρουν το κάμπιγκ εγώ προτείνω "Ουρανό" που έχει αρκετές θέσεις για όλους μας μαζί, είναι κοντά σε WC, Ντουζ, κοινά ψυγεία, είναι αρκετά ήσυχος τομέας και ταυτόχρονα είναι αρκετά κοντά στην πισίνα, μπαράκι και εστιατόριο.

Θα σκανάρω το χάρτη του κάμπιγκ και θα τον ποστάρω για να καταλάβετε τι λέω! Wink
crusader - Τρι 20 Ιούν 2006, 13:37:07
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Θα σκανάρω το χάρτη του κάμπιγκ και θα τον ποστάρω για να καταλάβετε τι λέω! Wink

Δεν χρειάζεται Χάρη, υπάρχει στο 1ο post.

http://www.clubagiaanna.gr/images/map-l.jpg
ultra-one - Τετ 21 Ιούν 2006, 15:10:01
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα το έχω προσέξει αλλά ο χάρτης είναι κουκουρούκου!!!! Splat

Ο Ουρανός είναι πολύ μεγαλύτερος τομέας από ότι δείχνει ο χάρτης και ίσως είναι και μεγαλύτερος από τον Άρη στην πραγματικότητα!!!!
Baphomet - Πεμ 22 Ιούν 2006, 14:31:02
Θέμα δημοσίευσης:
Χάρη έτσι όπως πάνε οι συμμετοχές δε θα χρειαστεί καν να κλείσουμε... Evil
ultra-one - Πεμ 22 Ιούν 2006, 15:06:42
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:

Δηλαδή πόσοι δήλωσαν μέχρι τώρα????? Rolling eyes
nickzotos - Πεμ 22 Ιούν 2006, 15:07:09
Θέμα δημοσίευσης:
εγω μεσα...απλα περιμενω παρεα..θα σας πω οταν ειναι!
tsosmoulis - Παρ 23 Ιούν 2006, 07:03:15
Θέμα δημοσίευσης:
και από θεσσαλονίκη θα είμαστε στανταρ 3 αυτοκίνητα Very happy
xrisa-xs - Παρ 23 Ιούν 2006, 13:20:51
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Δηλαδή πόσοι δήλωσαν μέχρι τώρα????? Rolling eyes

εεε...χχχμμμμμμ... πρέπει να το δηλώσουμε και εδώ αν θα έρθουμε ήήήή??????
Baphomet - Παρ 23 Ιούν 2006, 14:49:08
Θέμα δημοσίευσης:
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ. Evil
307 ARMY! - Σαβ 24 Ιούν 2006, 10:31:12
Θέμα δημοσίευσης:
Επειτα από οικογενειακες πιέσεις δήλωσα επισήμως για το αποχαιρετιστήριο touring. Μαζί μου θα είναι ο γαμπρός μου και η αδερφή μου κάτοχοι ενός scooter και ενός ποδηλάτου PEUGEOT! Θα ξεκινήσουμε Παρασκευή απόγευμα και θα επιστρέψουμε Δευτέρα μεσημέρι. Καλή αντάμωση!
Steve - Κυρ 25 Ιούν 2006, 00:34:12
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν... Rolling eyes
307 ARMY! - Κυρ 25 Ιούν 2006, 08:26:54
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Δεν... Rolling eyes

Κάποτε μου είχες πει ότι είμαι φίλος σου. Θέλω κι εγώ τους φίλους μου στην αποχαιρετηστήρια αναχώρηση μου! Ελα ρε φιλαράκι για μια τελευταία φορά, θα είναι και η τρελοπαρέα από τη Θεσσαλονίκη, θα περάσουμε καλά! Αλλωστε από την επομένη θα ανήκω στο club Β. Ελλάδος (καλοκαιρινή μεταγραφή οέο!) Σκέψου το καλά.
Touristas - Κυρ 25 Ιούν 2006, 08:30:05
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Δεν... Rolling eyes

Δεν…… τι θα πει δεν…..????? Rolling eyes Rolling eyes
Steve - Κυρ 25 Ιούν 2006, 12:38:56
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν money, Δεν funny!

Τα παράπονα στις ένοπλες δυνάμεις που 1 χρόνο τώρα μου ανοίξαν μια τρύπα 10.000+ ευρώ (έλλειψη δουλειάς γαρ). Μόλις ρεφάρω την χασούρα θα τα πούμε.

Ελπίζω να περάσετε όμορφα όπως σε κάθε μας touring. Και μην λείψει κανείς για κανα 5λεπτο "να παει να πάρει το καρεκλάκι του από την σκηνή" και έχουμε τα ίδια με την Λευκάδα...
tsosmoulis - Δευ 26 Ιούν 2006, 07:43:31
Θέμα δημοσίευσης:
κρίμα ρε ψηλέ, καλά θα ήταν να έρθεις, βασιζόμουν να έρθεις σε περίπτωση που ο bak παντρευτεί ξαφνικά και λείπει ταξίδι του μέλιτος Razz
KIRILAS 307cc - Τρι 27 Ιούν 2006, 10:07:57
Θέμα δημοσίευσης:
Εαν δεν δουλευω λεω να βγαλω κι εγω τη νεκροφορα μου για ενα ταξιδακι!!!!!

Βak μην παντρευτεις ακομα ρε φιλε, μετα το touring Wink
crusader - Τρι 27 Ιούν 2006, 10:43:55
Θέμα δημοσίευσης:
άντε, σαν να μαζευόμαστε σιγά-σιγά.. Cool
BadSpud! - Τρι 27 Ιούν 2006, 12:48:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ψήνομαι Ψήνομαι Ψήνομαι πολύ!!!!
Θα εξαρτηθεί απο δουλειά και θα ενημερώσω σύντομα….
307 ARMY! - Τετ 28 Ιούν 2006, 19:25:12
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς ο αποχαιρετισμός θα γίνει στο γάμο του Αργύρη και τις Αναστασίας. Για υπηρεσιακούς λόγους θα πρέπει 18 Ιουλίου να βρίσκομαι στο Διδυμότειχο. Οπότε αποσύρω τη συμμετοχή μου από το touring. Κρίμα...
tsosmoulis - Τρι 04 Ιούλ 2006, 07:21:20
Θέμα δημοσίευσης:
Χαιρετώ,
ενημερώθηκα από τους υπόλοιπους Βόρειους ότι θα κατέβουν με τις γυναίκες τους οπότε εμένα αυτό με αφήνει σαν χωρισμένο (πως να το πω) ΑΑ σαν τον κούκο, και σιγα να μην φέρω κανένα κοπροσκυλο να παίρνετε μάτι.
Παίζει κανένας (ROAD RUNNERRRRR) να πάρουμε 2κλινο bangalow ή θα το παίξω εφοπλιστής και θα το κλείσω μόνος μου? Evil
STELIOS - Τρι 04 Ιούλ 2006, 09:21:52
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχος αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν διαθεσιμα δωματια-ξενωνες-bungallows κτλ.
ultra-one - Τρι 04 Ιούλ 2006, 09:29:02
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Δυστυχος αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν διαθεσιμα δωματια-ξενωνες-bungallows κτλ.

Και αν δεν κλείσουμε σύντομα θέσεις σκηνών μας βλέπω να κάνουμε κάμπιγκ στην παραλία!!!!!!! Laughing Laughing Laughing
xrisa-xs - Τρι 04 Ιούλ 2006, 09:30:20
Θέμα δημοσίευσης:
μπορώ να σου δανείσω μια σκηνή
αλλά τα υπόλοιπα (υπνόσακο\υπόστρωμα ή ότι άλλο θες) θα είναι δικά αου... μόνο πες το εγκαιρα για να τη φέρω Wink

πρέπει να κλέισουμε και θέσεις σκηνών στο camping Shocked Shocked Shocked
τι λες τώρα!
STELIOS - Τρι 04 Ιούλ 2006, 10:36:56
Θέμα δημοσίευσης:
Για τις σκηνες υπαρχει χωρος και γενικα οποιος χρειαστει σκηνη υπαρχουν ατομα μεσα στο club που μπορουν να δανισουν.

Αν υπαρξει καποια ακυρωση σε δωματιο-ξενωνα, τοτε θα εξυπηρετηθουν τα μελη με σειρα προτεραιοτητας (με τη σειρα που υπεβαλαν τις αιτησεις τους δηλαδη). Εξαλου αυτοι που εχουν δηλωσει συμμετοχη με ξενωνα ειναι μονο 2 ζευγαρια (και εχουν ενημερωθει) οποτε ελπιζω πως αν τελικα δεν βρεθουν δωματια θα μπορεσουμε να τους εξυπηρετησουμε με σκηνες.

Eπισης οσοι σκοπευουν να ερθουν και ΔΕΝ εχουν δηλωσει συμμετοχη παρακαλουνται να δηλωσουν αμεσα ωστε να εχουμε εναν ακριβη αριθμο σημμετοχων για να εξυπηρετηθουμε καλητερα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ εδω: http://www.psclub.gr/tools/feedback/camping-form1.html
ultra-one - Τρι 04 Ιούλ 2006, 11:26:18
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορούμε να έχουμε μια λίστα ποιοι έχουν δηλώσει μέχρι τώρα???
Καλό είναι να κλείσουμε αυτές τις θέσεις (με μια προσάυξηση ίσως...) άμεσα!

Πέρσι πάντως 2 φορές την πάτησα ΒΙG TIME που δεν είχα κλείσει θέση σκηνής από νωρίς Ιούλιο & Αύγουστο και δεν υπήρχε διαθέσιμη ούτε θέση για .....κουκέτα τις μέρες που ήθελα να πάω!

YOU'VE BEEN WARNED!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
STELIOS - Τρι 04 Ιούλ 2006, 11:53:57
Θέμα δημοσίευσης:
Tο Camping εχει ενημερωθει και περιμενει 25 ατομα (με σκηνες) απ'το Peugeot Sport Club.
thomasmi16 - Τρι 04 Ιούλ 2006, 12:05:36
Θέμα δημοσίευσης: domatia agia anna
kalhmera,uparxoun polla domatia konta sto camping,ego emeina se ena apo auta to prohgoumeno s.k
tsosmoulis - Τρι 04 Ιούλ 2006, 13:37:34
Θέμα δημοσίευσης:
αφου ο bak μίλησε με καποιον απο κατω και λεει οτι θα μας δωθουν δωματια και περιμενουν ονοματα ως την παρασκευη.
ή ο bαk λεει βλακειες ή καποιος αλλος... Evil
crusader - Τρι 04 Ιούλ 2006, 16:33:50
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτρη, με εμένα μίλησε ο Γιώργος, μόνο που την ημέρα που μιλήσαμε δεν είχαμε αυτή την πληροφόρηση από το camping.
Τώρα μας ενημέρωσαν κι εμάς...
tsosmoulis - Τετ 05 Ιούλ 2006, 07:10:35
Θέμα δημοσίευσης:
κρίμα ρε γα**το...και όχι για εμένα, εγώ πάω και σε σκηνή. οι άλλοι που έχουν και τις γυναίκες μαζί Rolling eyes καλά θα τα συζητήσουμε το βράδυ στην συνάντηση και αύριο θα έχουμε νέα.

ΥΓ. Παίζει να βρούμε τίποτα παραδίπλα ή το αποκλείουμε γιατί θα είμαστε σκόρπιοι?
και πόσοι/ποιοι υπολογίζουμε να είμαστε?
tsosmoulis - Τετ 05 Ιούλ 2006, 12:47:24
Θέμα δημοσίευσης:
κάποιος? Rolling eyes
Road_Runner - Τετ 05 Ιούλ 2006, 13:44:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ερώτηση: υπάρχει περίπτωση να έρθω το Σάββατο. Πρέπει να δηλώσω κλπ κλπ; Αν "δεν" θα βρω θεση δίπλα σας? Σε σκηνή εννοείται... Wink
BadSpud! - Τετ 05 Ιούλ 2006, 15:46:46
Θέμα δημοσίευσης:
τελικά εγώ έφαγα πακέτο με δουλιά δεν μπορώ να έρθω.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

θα το ηθελά πολύ....
tsosmoulis - Πεμ 06 Ιούλ 2006, 07:20:51
Θέμα δημοσίευσης:
Εχθές το βράδυ συζητήσαμε στην συνάντηση το θέμα του τούρινγκ και αναπόφευκτα λόγω του ότι δεν υπάρχουν δωμάτια (λόγω των γυναικών των παιδιών) η Β.Ελλάδα δεν θα λάβει μέρος σε αυτό το τούρινγκ Confused

αντί αυτού κάτι θα κάνουμε εκείνο το 3ήμερο μια και η μπρίζα ήδη υπάρχει.
Κρίμα που πήγαν έτσι τα πράγματα και πιθανότατα ευθυνόμαστε εμείς από εδώ που δεν ειδοποιήσαμε νωρίτερα για τα δωμάτια. no worries, την άλλη φορά! Wink
ultra-one - Πεμ 06 Ιούλ 2006, 16:24:05
Θέμα δημοσίευσης:
Φτουυυυυυυυ!!!!!!! γα** την τύχη μου γα**!!!! Evil

Μόλις μου ανακοίνωσαν από τη δουλειά ότι πρέπει να πάω κατεπειγόντως στην Κύπρο για όλη τη βδομάδα που μας έρχεται και θα γυρίσω μεσάνυχτα της Παρασκευής 14/7!!!!!!! Evil Evil Evil

Προφανώς είτε δεν θα έρθω (ΚΑΙ ΠΑΛΙ) στο touring, είτε θα έρθω πρωί του Σάββατου...........

Πέτρο μην ακυρώσεις την κράτηση μου και βλέπουμε τι θα κάνω τελικά.... Confused
nickzotos - Παρ 07 Ιούλ 2006, 18:41:27
Θέμα δημοσίευσης:
μπορω να κανω κρατηση εναν ξενωνα???δεν μου ανοιγει η φορμα συμμετοχης...αν μπορει καποιος να με ενημερωσει το συντομοτερο!!ευχαριστω!!
crusader - Δευ 10 Ιούλ 2006, 14:36:18
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Ερώτηση: υπάρχει περίπτωση να έρθω το Σάββατο. Πρέπει να δηλώσω κλπ κλπ; Αν "δεν" θα βρω θεση δίπλα σας? Σε σκηνή εννοείται... Wink

Δεν χρειάζεται να δηλώσεις Νίκο, έλα αν μπορέσεις και πιστεύω θα βρούμε χώρο κοντά μας να στήσεις κι εσύ. Καλού-κακού όμως πάρε κάποιον από εμάς που θα είμαστε εκεί ένα τηλέφωνο πριν ξεκινήσεις.

nickzotos έγραψε:
μπορω να κανω κρατηση εναν ξενωνα???δεν μου ανοιγει η φορμα συμμετοχης...αν μπορει καποιος να με ενημερωσει το συντομοτερο!!ευχαριστω!!

STELIOS έγραψε:
Δυστυχως αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν διαθεσιμα δωματια-ξενωνες-bungallows κτλ.

Μόνο σκηνή Νικολάκη..
pygolabida - Δευ 10 Ιούλ 2006, 21:34:20
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
Εχθές το βράδυ συζητήσαμε στην συνάντηση το θέμα του τούρινγκ και αναπόφευκτα λόγω του ότι δεν υπάρχουν δωμάτια (λόγω των γυναικών των παιδιών) η Β.Ελλάδα δεν θα λάβει μέρος σε αυτό το τούρινγκ Confused

Κρίμα που πήγαν έτσι τα πράγματα και πιθανότατα ευθυνόμαστε εμείς από εδώ που δεν ειδοποιήσαμε νωρίτερα για τα δωμάτια. no worries, την άλλη φορά! Wink

Άλλη φορά αν είναι να μην έρχεστε, να ειδοποιείτε (ή τουλάχιστον να συνεννοήστε) και με αυτούς που κανονίζουν την τοποθεσία νωρίτερα για να μην κλείνουμε μέρη μόνο κεντρική και βόρεια Ελλάδα, να πάμε και καμιά Πελοπόννησο που είναι ωραία εμείς οι υπόλοιποι... Wink.
MEMsound - Τρι 11 Ιούλ 2006, 00:34:58
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά από ότι κατάλαβα έγινε λίγο κακή συνενόηση (=μη έγκαιρη ενημέρωση ότι τα δωμάτια ήταν περιορισμένα μιας και ούτε και οι οργανωτές το ήξεραν και αργοπορημένη ενημέρωση ότι χωρίς δωμάτια "δεν")

Anyway συμβαίνουν κι αυτά.

Απλά κάθε φορά όταν κανονίζεται touring γίνεται προσπάθεια ώστε η επιλογή μέρους να "βολέυει" (σχετικά) τους περισσότερους και για τον λόγο αυτό έχουν απορριφθεί επανηλλημένα νότια μέρη (όπως πχ Πελλοπόνησος ή και κάποιο νησί του Αιγαίου κλπ κλπ).

Ε και κάπου "ξενερώνει" Sad κανείς όταν οργανώνεται κάτι και τελικά δεν έχει την αναμενόμενη συμμετοχή.

Idea Ένα "tip" για την επόμενη φορά είναι όταν υπάρχουν "περιορισμοί" για κάποιους (όπως πχ "τα έταιρα ημιση θέλουν υποχρεωτικά* δωμάτια" ή "τα δωμάτια είναι λίγα" κλπ κλπ) να γνωστοποιούνται εκ των προτέρων ώστε να μην βρισκόμαστε προ εκπλήξεων τελευταία στιγμή. Wink Wink

Πάντως την Πελλοπόνησο όπως και την Βορ.Ελλάδα (από Θεσσαλονίκη και πάνω) τις έχουνε αφήσει "παραπονεμένες" και προβλέπω κάποιο απ' τα επόμενα touring να γίνεται κάπου προς τα εκεί... (αν και εγώ για το επόμενο spring/summer touring θα γουσταρα νησί αρκεί να βρίσκαμε formula για περισσότερες μέρες)

*εννοείται πως είναι απόλυτα σεβαστό κάτι τέτοιο Wink
tsosmoulis - Τρι 11 Ιούλ 2006, 07:16:06
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
tsosmoulis έγραψε:

Άλλη φορά αν είναι να μην έρχεστε, να ειδοποιείτε (ή τουλάχιστον να συνεννοήστε) και με αυτούς που κανονίζουν την τοποθεσία νωρίτερα για να μην κλείνουμε μέρη μόνο κεντρική και βόρεια Ελλάδα, να πάμε και καμιά Πελοπόννησο που είναι ωραία εμείς οι υπόλοιποι... Wink.

Πες μου ότι κάνεις πλάκα τώρα...Από εδώ και πέρα μπορείτε εσείς οι υπόλοιποι(όπως λες) να πηγαίνετε όπου θέλετε. Οχι ότι και 500 χιλιόμετρα είναι ιδιαίτερα κοντά που είχαμε να κάνουμε για Αγία Άννα. και στην τελική είχαμε πει ότι θέλουμε δωμάτια, ο Γιώργος είχε μιλήσει με τον Σπύρο.
Δεν μπορώ να καταλάβω τί προσπαθείς να κάνεις με αυτό σου το ποστ...κάνεις quote το ποστ που έκανα πριν μία εβδομάδα σχεδόν 4 μέρες πριν το touring λες και φταίω εγώ που δεν είχε δωμάτια. Άσε τους Βόρειους όπως τους αποκαλούσες πέρυσι στην Λευκάδα να πάνε όπου θέλουν από εδώ και πέρα και πάνε εσύ όχι μόνο Πελλοπόνησο αλλά και ακόμα περισσότερο νότια. Αιχμές ότι δημιουργήσαμε πρόβλημα στο touring δεν θέλω γιατί ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή ότι θέλαμε (όχι εγώ οι γυναίκες των παιδιών, και έχουμε και ένα μωρο) δωμάτια.
STELIOS - Τρι 11 Ιούλ 2006, 08:23:57
Θέμα δημοσίευσης:
Πρωτα απ'ολα θα παρακαλουσα να σταματησουν οι αψημαχιες...
Η pygolabida εξεφρασε ενα παραπονο της να παμε καποια στιγμη και προς τα νοτια. Και φυσικα ειναι απολυτος κατανοητο οτι τα παιδια απο Βορεια Ελλαδα (και οπιoσδηποτε αλλος βεβαια) δεν μπορει να ξερει και να εγγηθει 100% τη συμμετοχη του στα touring. Aυτα τα πραγματα σημβαινουν οταν προσπαθουμε να συντονισουμε τοσο κοσμο....
Οποτε θα παρακαλουσα θερμα να ηρεμησουν τα πνευματα.

Οσον αφορα τα δωματια:

Εγω που λαμβανω τις σημμετοχες πηρα τα e-mails, των παιδιων που θελαν δωματια στις 26-27 και 30 Ιουνιου (3 e-mail). Την 1 Ιουλιου (Σαββατο) επικοινωνισα με το camping και πληροφορηθικα πως δεν υπαρχουν δωματια αλλα πως ΙΣΩΣ υπαρξει καποια ακυρωση. Αφησα 2 μερες να περασουν και Δευτερα που ξαναπηρα ειχα την ιδια πληροφορηση παλι. Τα παιδια που ειχαν δηλωσει σημμετοχη με δωματια πληροφορηθικαν αμεσα. Εξαλου οπως πληροφορηθικα απ΄το camping τα περισσοτερα δωματια ειναι κλεισμενα πολυ καιρο (μερικα ειναι κλεισμενα απ'το ΠΑΣΧΑ !!!).

Φυσικα ειναι απολυτος κατανοητο και σεβαστο πως καποια ατομα δεν μπορουν/θελουν να μεινουν σε σκηνη, δεν μπορουμε να τους πιεσουμε κιολας.

Eπεισης ο χωρος που γινεται το φετινο touring εμαθα πως εχει γινει παρα πολυ δημοφηλης (τον τελευταιο μηνα ακουω συνεχεια στο ραδιοφωνο διαφημιστικα για το camping Aγια Αννα) οποτε καπου ηταν και "αναμενομενο" να μην βρεθουν δωματια.
tsosmoulis - Τρι 11 Ιούλ 2006, 08:54:35
Θέμα δημοσίευσης:
ok Στέλιο, να μία καλή ευκαιρία από εδώ και πέρα πριν αποδώσουμε ευθύνες να ρωτάμε τους αρμοδίους πρώτα (σε αυτή την περίπτωση τον Στέλιο)

Ευχαριστώ.
pygolabida - Τρι 11 Ιούλ 2006, 14:20:30
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:

tsosmoulis έγραψε:

Πες μου ότι κάνεις πλάκα τώρα...Από εδώ και πέρα μπορείτε εσείς οι υπόλοιποι(όπως λες) να πηγαίνετε όπου θέλετε. Οχι ότι και 500 χιλιόμετρα είναι ιδιαίτερα κοντά που είχαμε να κάνουμε για Αγία Άννα. και στην τελική είχαμε πει ότι θέλουμε δωμάτια, ο Γιώργος είχε μιλήσει με τον Σπύρο.
Δεν μπορώ να καταλάβω τί προσπαθείς να κάνεις με αυτό σου το ποστ...κάνεις quote το ποστ που έκανα πριν μία εβδομάδα σχεδόν 4 μέρες πριν το touring λες και φταίω εγώ που δεν είχε δωμάτια. Άσε τους Βόρειους όπως τους αποκαλούσες πέρυσι στην Λευκάδα να πάνε όπου θέλουν από εδώ και πέρα και πάνε εσύ όχι μόνο Πελλοπόνησο αλλά και ακόμα περισσότερο νότια. Αιχμές ότι δημιουργήσαμε πρόβλημα στο touring δεν θέλω γιατί ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή ότι θέλαμε (όχι εγώ οι γυναίκες των παιδιών, και έχουμε και ένα μωρο) δωμάτια.

Δεν καταλαβαίνω προς τι η τσαντίλα. Νομίζω οτι μίλησα πολύ καλά εκφράζοντας ένα παράπονο και ούτε είπα ότι φταίει κάποιος για τα δωμάτια. Ούτε για Βόρειους και Νότιους μίλησα, και ούτε βέβαια θυμάμαι πρίν ένα χρόνο αν σας είχα πει Βόρειους (εκτός αν και αυτό θεωρείται κακό οπότε να ξέρω να λέω τα παιδιά απο τη Θεσσαλονίκη πχ). Και όταν αναφέρω "οι υπόλοιποι" εννοώ αυτούς που έρχονται διαρκώς στα touring όσο μακρυα και αν είναι, και μάλιστα ακόμη και αν στο μέρος έχουμε ξαναπάει γιατί πλέον τα ψιλοέχουμε εξαντλήσει.

Και βέβαια στο touring η αποχή σας πρόβλημα δεν δημιουργεί, καθώς καταχήν το θέμα της παρουσίας είναι καθαρά προσωπικό (θα μπορούσαν για παράδειγμα απο τύχη να πάνε κάπου όλα τα άτομα απο Κρήτη και να μην πατήσει κανενας άλλος, δεν έχει σχέση απο το που κατάγεται κανείς), αλλά και η επιτυχία του είναι θέμα πολλών παραγόντων, μπορεί να έχει μικρή συμμετοχή και να περάσουμε πολύ ωραια, και μπορεί να έρθουν και όλοι και τελικά να είναι βαρετα. Στην τελική ο καθένας κάνει ότι θέλει, αλλά σκέψου και αυτούς που οταν κάνουν ένα σχεδιασμό το πρώτο πραγματικά πράγμα που σκέφτονται είναι να βολεύει και Θεσσαλονίκη, και τελικά να μην πατάει κανείς Exclamation Exclamation Και να έχουν αποκλειστεί περιοχές που θα μπορούσαμε οι υπόλοιποι ( Arrow αυτοί που θα έρθουν στο touring να χρειαστεί να ταξιδεύουν πολλά χιλιόμετρα προς μία κατεύθυνση και σε μέρος που ίσως να έχουν ξαναπάει touring με το club) να πάμε. Αυτό ήταν και το νόημα του post, το έκανα quote σε σένα μόνο και μόνο για το λόγο ότι από εσένα έμαθα ότι δεν θα έρθει κανείς, οχι για να στήν πώ Exclamation Αν είχε κάνει ένα post o Στέλιος πιό πρίν, θα έλεγα πάνω κάτω τα ίδια στο δικό του post (και δεν νομίζω να μου απάνταγε και έτσι) Exclamation ήμαρτον μην πιάνεσαι τόσο εύκολα Exclamation Exclamation Exclamation
tsosmoulis - Τρι 11 Ιούλ 2006, 14:47:32
Θέμα δημοσίευσης:
Την απάντηση την έδωσε με το ποστ του ο Στέλιος, δεν θα το συζητήσω άλλο γιατί ουσία δεν έχει. Ουσία έχει να περάσετε καλά παρόλα τα χιλιόμετρα που θα κάνετε (εξ'αιτίας μας). Ενημερώσαμε πιστεύω έγκαιρα, αυτό. Αν είχε δωμάτια και στην Κρήτη να είχε touring θα ερχόμασταν.
Έχω αρκετή δουλειά και δεν μπορώ να το συζητήσω διεξοδικά για το ποιος προκάλεσε κτλ κτλ. το ότι πιάνομαι με κάτι τέτοια και όταν ακούω ανακρίβιες το ήξερες από την αρχή Wink .καλό απόγευμα.
christhehealer - Τρι 11 Ιούλ 2006, 15:52:23
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΤΕΣΙΟΝ ΣΙΡΒΟΥΠΛΕ!!!

Επειδή κάποιοι ίσως να μην ξέρουν και κάποιοι άλλοι να έχουν ξεχάσει, να υπενθυμήσω ότι στο PSclub δεν υπάρχουν νότιοι και βόρειοι, αριστεροί και δεξιοί, πάνω και κάτω, καραφλοί και μαλλιάδες, αργοί και γρήγοροι...

Το PSclub είναι ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ. Τελεία και παύλα.
Και τόσο μεγάλο και φιλόξενο ώστε να τους χωράει όλους.

Που σημαίνει ότι:
- Όσο μέλη είναι οι κάτοικοι Αθηνών, άλλο τόσο μέλη είναι και οι κάτοικοι Β. Ελλάδας και άλλο τόσο μέλη είναι οι κάτοικοι λοιπής Στερεάς και νησιώτικης Ελλάδας.

- Τα touring του club γίνονται σε μέρη ώστε να βολεύουν το μεγαλύτερο ποσοστό του συνόλου των μελών του club. Δεν γίνονται για να ζήσουμε το απόλυτο ρομάτζο σε μαγευτικές ακρογιαλιές και δειλινά.

- Τα touring του club γίνονται για να γνωρίζονται τα μέλη μεταξύ τους, σε μια πιο χαλαρή φάση, ώστε ν’ αμβλύνονται οι όποιες διαφορές και να βλέπουν ότι ο άλλος που τσακώνονται στο forum [όπως καλή ώρα τώρα] είναι κανονικός άνθρωπος σαν κι αυτούς. Γελάει, θυμώνει, τρώει, πίνει και χέζει. Μπορεί να μην τον γουστάρουμε, οφείλουμε όμως να τον σεβαστούμε.

Αυτή είναι η θεωρία. Στην πράξη τώρα επί του προκείμενου touring.

Σίγουρα έγιναν οργανωτικά λάθη.
Πιο σίγουρα όμως ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΣΚΕΜΕΝΑ.
Είναι γνωστό ότι κάποια μέλη δεν θέλουν - δεν μπορούν να μείνουν σε σκηνές. Άρα πρέπει να έχουμε και δωμάτια γι’ αυτούς στον ίδιο χώρο με τις σκηνές. Δεν παίζει οι μισοί εδώ κι οι άλλοι εκεί. Παιδιά και αποπαίδια. Ή όλοι μαζί ή καθόλου.
Από την στιγμή που επιλέχθηκε για το touring ένα camping απ’ τα καλύτερα στην Ελλάδα και όχι κάποιο ξεχασμένο από Θεούς κι ανθρώπους, η κίνηση είχε ρίσκο λόγω εποχής. Το camping της Αγ. Άννας δεν περιμένει το PSClub για να κάνει σεφτέ. Είναι γεμάτο by default κάθε καλοκαίρι.

Αν έκαναν οι οργανωτές αυτό που έπρεπε να κάνουν, δηλαδή ν’ απαιτήσουν όποιος θέλει δωμάτιο, πρέπει να έχει δηλώσει συμμετοχή μέχρι το τέλος Μαΐου, θα είχε γίνει εδώ μέσα Ο Πόλεμος... Οπότε πριν τους σταυρώσουμε ας κάνουμε την αυτοκριτική μας.
Και αυτοί απ’ την πλευρά τους πέρα από συγγνώμη ας εξηγήσουν ψύχραιμα στα μέλη πως έχουν τα πράγματα από την αρχή και όχι στο τέλος όταν έχει ανάψει ο καυγάς.

Αυτά τα πολλά, προς γνώση και συμόρφωση να μην χρειαστεί να ξαναεπανέλθω επί του θέμματος.

Μας περιμένουν πολύ δυσκολότερα touring από δω και πέρα, με το baby boom...
Που θα έρχετε ο Πρόεδρας με τα μπιμπερό και τις πιπίλες στο χέρι και θα μου λέει κάνε ησυχία, μόλις κοίμησα το μωρό!!!!!!!!!!!!!! Blink Blink Blink W00t W00t W00t W00t

It’s Summertime μωρά μου...

Όσο κι αν σας φταίει η γκόμενα, ο γκόμενος, η απένατι γειτόνισσα, ο διευθυντής, ο περιπτεράς, η κακούργα κενωνία...
...χαμογελάστε και δείτε τα πράγματα θετικά...
Baphomet - Τρι 11 Ιούλ 2006, 16:37:02
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Όσο κι αν σας φταίει η γκόμενα, ο γκόμενος, η απένατι γειτόνισσα, ο διευθυντής, ο περιπτεράς, η κακούργα κενωνία...

σιγά ρε Τσαλίκη...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Τρι 11 Ιούλ 2006, 16:59:40
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
christhehealer έγραψε:

σιγά ρε Τσαλίκη...
Rotfl Tease Rotfl Tease Rotfl
COOL ALEXIS - Τρι 11 Ιούλ 2006, 18:04:14
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Baphomet έγραψε:
christhehealer έγραψε:

σιγά ρε Τσαλίκη...
Rotfl Tease Rotfl Tease Rotfl

Yea BABY yea ! ! !

Γιατί κάτι μου λέει πως εσύ ζήτησες δωμάτιο αντι για σκηνή για τον μεταξωτο πισινό σου Question Question Question
Tease
SnakeMJK - Τετ 12 Ιούλ 2006, 04:45:51
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα έρθω το Σάββατο. Κανείς άλλος για Σάββατο;;;

Επίσης, θα ανέβω με τη μηχανή... Οπότε... Ετοιμαστείτε για πολύ ξύσιμο, λολ Laughing Cool Shocked
crusader - Πεμ 13 Ιούλ 2006, 16:06:11
Θέμα δημοσίευσης:
Το 1ο καραβάνι αναχωρεί αύριο το πρωί..

Θα τα πούμε στην Αγ. Άννα!! Wink
Sidobre - Πεμ 13 Ιούλ 2006, 16:25:08
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά να περάσετε ρε κωλοπαίδια!!

Πιείτε και ένα ποτηράκι και για εμάς που δεν θα έρθουμε!

Αυτό είναι το πρώτο tour που δεν θα μπορέσω να έρθω!

Baphomet - Πεμ 13 Ιούλ 2006, 17:32:17
Θέμα δημοσίευσης:
αυριο πρωι πρωι ξεκινάμε Crusader, BlackJack και Baphomet... αν θέλει να μας συνοδέψει και κανένας άλλος πμ ή τηλέφωνο. Αλλιώς τα λέμε όταν έρθετε!!!
ultra-one - Σαβ 15 Ιούλ 2006, 18:53:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ελπίζω να περάσατε (και να περνάτε αφού ακόμα είστε εκεί όσοι πήγατε!) όμορφα!!!!

Γύρισα χθες βράδυ στις 1 πτώμα από Κύπρο αφού είχα φάει τρελό ζόρι στη δουλειά μια βδομάδα και σήμερα το πρωί ξύπνησα στις ...12 και δεν είχα το κουράγιο να ετοιμάσω πράγματα για να ξεκινήσω να έρθω. Evil

Πολύ λυπήθηκα που δεν κατάφερα να έρθω ΚΑΙ αυτή τη φορά! Crying or Very sad
Baphomet - Κυρ 16 Ιούλ 2006, 18:46:57
Θέμα δημοσίευσης:
μόλις γύρισα από Αγ.Άννα... το μέρος υπέροχο, το camping super και περάσαμε τέλεια... μόνο που δεν έγινε κανένα ps club touring καθώς ήμασταν μόνο 3 αυτοκίνητα...εγώ, ο σπύρος κ ο γιώργος... μπράβο μας!! μ'αρέσει που κάναμε και ψηφοφορία για το ποια ημερομηνία μας βολεύει. Πολύ ωραία εικόνα... όπως και να έχει εμείς περάσαμε τέλεια κι ας ήταν απλά σαν να πήγαμε ένα τριήμερο μεταξύ μας. Αντε και του χρόνου...

Υγ. ετσι απο περιέργεια ποιοι είχαν δηλώσει συμμετοχή?? όχι τίποτα άλλο γιατί εγώ ήξερα οτι θα ήμασταν 15 άτομα και μας ρωτάγαν απο το camping πότε περιμένουμε τους άλλους 10... ακόμα περιμένουν μάλλον...
sod - Κυρ 16 Ιούλ 2006, 20:28:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ειχα δηλωσει κι εγω αλλα λογω υγειαs δεν μπορεσα να ερθω!!Προσεχτε οταν φτερνιζεστε.....απο φτερνισμα εμεινα απο την μεση μου!!Εχα καποιο παλιοτερο προβλημα και μετα απο αυτο κλειδωσα εκει( Mad Mad Mad ) και σηκωθηκα πριν λιγο απο το κρεβατι!!διαγνωση:δισκοπαθεια!!Ηθελα να ερθω,ελπιζω να περασατε καλα!!!!!
Baphomet - Κυρ 16 Ιούλ 2006, 22:56:44
Θέμα δημοσίευσης:
Περασαμε τέλεια...μάλιστα σχεδιάζουμε να ξαναπάμε τον αύγουστο επειδή μας άρεσε πάρα πολύ!!! Απλά δεν ήταν touring και σίγουρα δεν ήταν ps club. Ήταν ένα απλό τριήμερο με την παρέα μας.
xrisa-xs - Δευ 17 Ιούλ 2006, 09:02:45
Θέμα δημοσίευσης:
παιδιά είχα δηλώσει και γω συμμετοχή και πραγματικά λυπάμαι που δεν ήρθα Embarassed Embarassed Embarassed
ο λόγος απλός, από μέρα σε μέρα περιμένουμε να γεννήσει η αδερφή μου, και το Σάββατο είχαμε κάποια αναστάτωση που τελικά αποδείχτηκε λάθος συναγερμός... είναι το πρώτο και καταλαβαίνετε... τεσπα οικογενειακή υπόθεση
Baphomet - Δευ 17 Ιούλ 2006, 14:33:16
Θέμα δημοσίευσης:
προφανώς ο καθένας θα έχει τις δικαιολογίες του ή τους λόγους του... απλά μου την σπάει που βάλαμε και Poll για να αποφασίσουμε ημερομηνία δημοκρατικά. Ψήφισαν το συγκεκριμένο πσκ 15 μέλη που σημαίνει τουλάχιστον 30 άτομα. Δήλωσαν συμμετοχή τελικά 25, με τις ακυρώσεις φτάσαμε στα 15 άτομα μια μέρα πριν και τελικά Αγ.Αννα πήγαν....5 άτομα!! Αυτό για μένα ειναι ανευθυνότητα από πλευράς όλων, απο αυτούς που ψήφισαν απλά για να ψηφίσουν χωρίς να έχουν πρόθεση αν έρθουν, αυτούς που βαρέθηκαν τελικά να κάνουν το μαραθώνιο 2ωρο ταξίδι κτλ. Κι όχι τίποτα άλλο, εμείς ρίξαμε τα μούτρα μας στο camping που περίμενε 15-20 άτομα...
crusader - Τρι 25 Ιούλ 2006, 17:38:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε μπας και ήρθατε και μας κρυβόσασταν?? Laughing Laughing

Τεσπα.. εμείς μια φορά περάσαμε φοβερά και στάνταρ θα ξανανηφορίσουμε προς τα εκεί σύντομα!

Αυτή τη φορά Πετράν να δηλώσουμε συμμετοχή και στο καραόκε... καλύτερη ήταν η Ποππάρα δηλαδή?? Laughing Laughing Laughing
307 ARMY! - Κυρ 06 Αύγ 2006, 12:46:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ελπίζω να υπαρξει και κανενα touring, για μας ... τους Βόρειους (κι ακρίτες). Ειδάλλως θα πάρω δραστικά μέτρα κι όποιον Τούρκο, Βούλγαρο, Γάλλο ή Γερμανό περνάει από Ορεστιάδα, θα τον γράφω μέλος για να πηγαίνουμε βόλτες στις Καστανιές και τον Αρδα, τη Δαδιά, Αδριανούπολη, Φιλιππούπολη κλπ. Πάντως ένα είναι σίγουρο: κυκλοφορεί παρα πολύ Peugeot στην Ορεστιάδα! Καλημέρα σας από το Ν. Εβρου.
Road_Runner - Κυρ 06 Αύγ 2006, 22:42:41
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
όποιον Τούρκο, Βούλγαρο, Γάλλο ή Γερμανό περνάει από Ορεστιάδα, θα τον γράφω μέλος για να πηγαίνουμε βόλτες στις Καστανιές και τον Αρδα, τη Δαδιά, Αδριανούπολη, Φιλιππούπολη κλπ

Αν το κανεισ αυτο θα σε καταγγείλω στο Γ.Ε.ΕΘ.Α. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες