volvos έγραψε: |
εγω που δε ξερω αν θα εχω αμαξι τι κανω??? |
εχω και ενα πολο 1.0 της αδερφης μου... ρε λες να της πω οτι παω να το πλυνω? |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Κι εγώ μέσα ![]() ![]() ![]() Το μόνο κακό είναι ότι είναι μακριά η πίστα ρε γα**το ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Αργύρη εσύ που δουλεύεις μακριά θα προλάβεις να έρθεις?!?!?!?!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gonakinen έγραψε: |
...Φουστηδες πάλι πλεονέκτημα δοκιμών θα έχετε... ![]() |
gonakinen έγραψε: |
Οπότε ραντεβού κατευθείαν την Κυριακη ![]() Υ.Γ. Φουστηδες πάλι πλεονέκτημα δοκιμών θα έχετε... ![]() |
Αργύρη εσύ που δουλεύεις μακριά θα προλάβεις να έρθεις?!?!?!?!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: |
Ίσα που θα προλάβω με την ψυχή στο στόμα θα είμαι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
πίστα είναι βρε!
όχι οίκος ανοχής... ![]() ![]() ![]() ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
η τεστοστερόνη κολλάει στο ότι θα με κοροϊδεύουν τα αγοράκια αν τολμήσω και μπω και κάνω και μ@μ@κι@ ![]() ![]() ![]() |
Να πας!!! Και την 1η φορά να μπεις με κάποιον που το έχει ξανακάνει |
Ronin έγραψε: | ||
Έχω έναν γνωστό αν θέλει να κάνει βόλτα στην πίστα η Χρύσα... Είχε έρθει και στο 1ο GTCC... Δημήτρη τον λένε...Δημήτρη Χιωτάκη... ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Δεν πρόκειται να σε κοροϊδεύει κανείς! Και όντως Training Day είναι και μάλιστα είναι άκρως ενημερωτικό για όποιον δεν έχει ξαναμπεί σε πίστα! |
Μάλιστα θα υπάρξουν και κάποιοι "ιδιαίτεροι" συνοδηγοί... ![]() |
BadSpud! έγραψε: |
Σε περίπτωση χτύπα ξύλο βρέχει τι γίνετε???? |
Σε περίπτωση χτύπα ξύλο βρέχει τι γίνετε???? |
Η "ηδονή" είναι ακριβώς στο σημείο που το νοιώθεις ότι είναι ακριβώς στο όριο της πρόσφυσης και εσύ το κρατάς στην πορεία του χωρίς να γλυστράς... Όλα τα λεφτά... ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
Καλα, προσεχε μη ....... σταξεις εσυ!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Το θέμα είναι να μπορείς να καταλάβεις πότε το αυτοκίνητο πάει να "ξεκολλήσει" και να το προλαβείς (ή να γλυστρήσεις ελεγχόμενα...) |
206 CC RG έγραψε: |
Και στο meteo για ασθενή βροχή λένε αλλά εδώ, που είμαι σχετικά κοντά στην πίστα από το πρωί έχει ήλιο! |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Εμείς τα Υπερβόρεια προάστια δεν καταλαβαίνουμε από προβλέψεις και λοιπές αηδίες....
Όποτε μας την καρφώσει ρίχνουμε και μια βροχή ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
έχω 2 προβληματισμούς για σήμερα:
α) έχει γεννέθλια ο αδερφός μου και έχει υποσχεθεί κέρασμα |
β) κράνος για αγώνες δεν έχω, έχω όμως κράνος για το σκι... κάνει?????? |
Road_Runner έγραψε: |
πολύ ωραία η βόλτα με τον Σπύρο(Budspud) στην συνέχεια. Χάρηκα πολύ με την πρόοδο του Σπύρου, ο οποίος στην αρχή στραμπούλαγε αρκετά το αμάξι μιας και έμπαινε πρώτη φορά σε πίστα, αλλά στην συνέχεια έγινε άλλος οδηγός. Πολύ ωραία και στρωτή οδήγηση.. Υπέροχο το xsi. Ευχαριστώ για την βόλτα mate. |
WilDuck έγραψε: |
Μόνο εγώ ένιωθα λίγο "φτωχός" μπροστά στις βελτιώσεις των άλλων, αλλά τι να κάνεις... Για την πλάκα μας πάμε. (Εγώ τουλάχιστον). Για να περάσω καλά... |
Στεναχωρήθηκα που είδα 2 παλληκάρια με αγωνιστικά rallye που πήγαν να πλακωθούνε επειδή ο ένας είπε στον άλλον οτι ήταν αργός και του έκοβε το δρόμο... ![]() ![]() |
Εσύ δεν ήσουν το"τρελοκομείο" που πήγαινε στις 3 ρόδες??? ![]() Μια χαρά ήσουν και να μην "στεναχωριέσαι" για βελτιώσεις κλπ κλπ... Το θέμα είναι να "γουστάρεις" ![]() |
nickzotos έγραψε: |
εγω τι να πω?????πηγα για συνοδηγος με ενα ραλλακι για δοκιμες (αγωνιστικο) και λιγο πριν φυγουμε ακουω στα αυτακια μου "παρτο να μπεις αλλα με προσοχη"!!! |
Ρε παιδιά, θα μπορέσω να μπω κι εγώ την Κυριακή??
Δεν έχω δηλώσει συμμετοχή όμως. |
MEMsound έγραψε: | ||
Δυστυχώς οι συμμετοχές έχουν κλείσει από την προηγούμενη Πέμπτη και πλέον έχουν επισημοιποιηθεί. Next time ![]() |
WilDuck έγραψε: | ||||
Πάμε για 10 Δεκεμβρίου.. ![]() |
Έχει και Μέγαρα GTCC τον Σεπτέμβριο... ![]() Και ακόμα μερικά training-track day στο ενδιάμεσο. ![]() |
εεεε ναι.... αλλά όχι απαραίτητα....
(περισσότερα για την πίστα των Μέγαρων διάβασε στο σχετικό τόπικ και ότι απορίες έχεις τις λύνουμε εκεί) |
παντως χωρις παρεξηγηση χαροκοπησες 2-3 φορες με το 5πορτο 106 αν και το πηγαινες πολυ ωραια...λιγο προσοχη στον ενθουσιασμο θελουν αυτα τα πραγματα γιατι χτες αποδειχτηκε οτι ακομα και πολυ εμπειρα ατομα(βλεπε μυθος) μπορει να κανουν ενα χαζο λαθακι που θα στοιχησει . . . |
μα δε το ειπα για ειρωνια ουτε για να παρεξηγηθεις...
ομως το μαζεψες το χωραφακι σου ![]() ![]() ![]() για το ρχ8 μη το βλεπεις ετσι τοσο μονοπλευρα. οσο πιο γρηγορο αμαξι τοσο πιο δυσκολα το πας... |
Μπορεί να του έφυγε και από υπερβολική υπερστροφή, δεν ξέρω. Πάντως, με κυνηγούσε.. |
Taso που κινηθηκες σε χρονους χτες? |
Sidobre έγραψε: | ||
Δυστυχώς αυτό έγινε και το παιδί τελικά έπαθε καλή ζημιά ![]() ![]() ![]() Στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα! Πάντως Γιώργο, η αλήθεια είναι (καλά το πας τάπα το 106) ότι την τελευταία φορά που μπήκες, καρδιοχτύπησα 2-3 φορές... Πολύ κλίση το μαμά 106... ![]() Πάντως πήγαινες αεροπορία. |
MEMsound έγραψε: | ||||
Εσύ δεν ήσουν το"τρελοκομείο" που πήγαινε στις 3 ρόδες??? ![]() Μια χαρά ήσουν και να μην "στεναχωριέσαι" για βελτιώσεις κλπ κλπ... Το θέμα είναι να "γουστάρεις" ![]()
Το μαυρο δεν είναι αγωνιστικό. Δρόμου είναι 2ου σταδίου. και το λευκό αγωνιστικό Ν1. Παρεξήγηση ήταν και "έληξε". Αν και δεν υπάρχει λόγος, καμιά φορά συμβαίνουν και αυτά. |
plaketokofths έγραψε: | ||
To αγωνιστικό επειδή ειναι 1600 ανήκει στην Ν/2 μια μικρή διόρθωση... |
Ααααα και για να έχουμε καλό ερώτημα….
Το επόμενο Track Day πότε? Θέλω την δόση μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Στεναχωρήθηκα που είδα 2 παλληκάρια με αγωνιστικά rallye που πήγαν να πλακωθούνε επειδή ο ένας είπε στον άλλον οτι ήταν αργός και του έκοβε το δρόμο... ![]() ![]() |
WilDuck έγραψε: | ||
Α ρε τυχερέ..... Πρέπει να είναι φοβερή εμπειρία το αγωνιστικό. Καλά, και φουλ μαμά rallye να μου δώσουν, πάλι θα ξετρελαθώ... ![]() Από τα 75 στα 120 άλογα έχει μια διαφορά.. |
Αν και στην αρχή χάραζα τις δικές μου γραμμές.
|
plaketokofths έγραψε: |
είναι άσχημο και πολυ εριστικό να σου λέει κάποιος... "πήγαινε το λιγο πιο γρήγορα γιατί είναι αγωνιστικό". |
plaketokofths έγραψε: |
WilDuck για πρώτη φορά σε πίστα ήσουν πάρα πολύ καλός αλλά και εντυπωσιακός. Πάρα πολύ καλός χρόνος για το αυτοκίνητο σου. Και εις ανώτερα. |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
Ωπα ωπα ποτε εγινε αυτο και δεν πηρα χαμπαρι?? Μιλησα με τον Γιαννη αμεως μετα τη φαση στην πιστα οπου το ραλλακι με τη σημαια στη μουρη τον εκοβε στην πιστα και μου ειχε πει οτι θα πηγαινε να του το πει.Μετα που τον ειδα ξανα μου ειπε οτι του το ειπε αλλα οοχι οτι εγινε κατι. Ελπιζω να μην πιαστικαν πιο μετα. ![]() |
Φίλε WilDuck δεν θές 180 άλογα για να νιώσεις την ευτυχία..... Πρέπει να πάμε μαζί μια βόλτα για να καταλάβεις.... Βάλε και εσύ μια ανάστηση ρε παιδί μου.. Να στρίβεις με 4 ρόδες, όχι με 3 ![]() |
Ααααα και για να έχουμε καλό ερώτημα….
Το επόμενο Track Day πότε? Ε Τάσο????? Θέλω την δόση μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μωρέ, τώρα τελευταία το σκέφτομαι σοβαρά. Θα δούμε. Αλλά, θα μου χαλάσει το παρατσούκλι. "ΦΟΥΛ ΜΑΜΑ"... ![]() ![]() |
Παράθεση: |
Το δικό σου είναι αυτό με τα χωμάτινα λάστιχα και τους λασπωτήρες? Και βέβαια να πάμε μαζί μια βόλτα! Άντε, να με ψήσεις για ανάρτηση... ![]() |
Δεν πειράζει, τότε θα σου βγάλουμε άλλο παρατσούκλι πχ "ο γρήγορος" κλπ κλπ |
Αυτό είναι. Θα κανονίσουμε βολτίτσα... Αν θες σήμερα το βράδυ πέρνα από την λέσχη καμία βόλτα... |
Νικολάκη ψήσε καταστάσεις για T.Day είναι εξάρτισή δεν παλεύετε… |