Miltellas έγραψε: |
Ντανιέλο, κάνε μας εάν θέλεις ανάλυση της βελτίωσής σου.
![]() |
Miltellas έγραψε: |
Βλέποντας από την βελτίωση ότι έβαλες νυστέρι στην κυλινδροκεφαλή, φαντάσου τί θα γίνει και μετά την τοποθέτηση τετραπετάλουδου και χταποδιού. Το κόστος θα ανέβει πάρα πολύ αλλά το ίδιο και η ιπποδύναμη δεδομένης και της ροϊκής εξέλιξης στο καπάκι. ![]() Με την συμπίεση όμως στο 11,4 έχω έντονες ανησυχίες στο κεφάλαιο της αξιοπιστίας, δεδομένου ότι δεν έχεις αλλάξει και τα πιστόνια-μπιέλες με άλλα ανθεκτικότερα (βλέπε: σφυρήλατα). Βέβαια αυτό είμαι σίγουρος ότι το έχεις υπ'όψη σου. |
alemao_rallye έγραψε: |
Χαίρομαι που υπάρχει και άλλος ταρίφας! ![]() Αυτό με το χταπόδι το έχω ακούσει και εγώ ότι είναι αρκετό το μαμά. Εκτός και αν το κάνεις τετραπετάλουδο ή turbo οπότε μιλάμε για πάνω από 180 άλογα. ![]() |
Alex έγραψε: |
Φιλε danielo με εχεις πορωσει ασχημα με αυτα που γραφεις. Ετσι μου ρχεται να παω να βαλω το 1600αρι του rallye και να το κανω 160 αλογα... |
alemao_rallye έγραψε: |
Για το καλύτερο χταποδάκι ρώτα τον Κρασούλη ο οποίος φτιάχνει τα αγωνιστικά Peugeot GroupN/A και ξέρει πολύ καλά...
Θα σου δώσει και μια σχάρα δωρεάν για ψήσιμο ![]() |
KASFIKIS NIKOS έγραψε: |
Φιλε danielo δεν μας ειπες τι εγινε με το προβλημα που ειχες; |
danielos έγραψε: | ||
το θεμα φιλε αλεμαο οτι ο κρασουλης ειναι οντως πολυ καλος στη δουλεια του οπως τουλαχιστον εχεις ακουσει αλλα παρελειψες μια λεπτομερεια:φτιαχνει τα ραλλυ που τρεχουν στα group N,A και υπαρχει ομολογκασιον για αυτα τα αυτοκινητα.δεν μπορει να χρησιμοποιησει οτι πολλαπλη εξαγωγης θελει ο καθενας.υπαρχει περιορισμος.εγω δεν εχω και γι αυτο ψαχνομαι παντου!!!! |