Παράθεση: |
Hello Kostas,
There are no extras required for this light. They do not have electronic adjusters. They must be adjusted manually. You can not purchase the lights from ourselves as we do not sell to the public. If you visit www.performancelights.co.uk, they are one of our local customers who can send the lights to you. Best Regards Paul |
brz20 έγραψε: |
Πως τα ξεθαψα αυτο το θεμα ε?
Κανω πρωτα Search και μετα γραφω για να μην γεμιζουμε με ιδια θεματα. Κοιταξε και μονοι σας τι ποιημα φαναρια βρηκα. Αυτη η Ecosse ειναι τρελα και αυτο φαινετε. Σε μαυρο Σε νικελ εν δραση |
Dear Sir,
That set of headlamps are only available in chrome. The OEM electrical adjustment cannot be used with this headlamps. The bulbs should be twin H7 or H1. If you look for buying bulbs in the same order I can ask the warehouse for you. Best Regards, Eric Breger Sales Manager |
SoniC έγραψε: |
Σε ενα μηνα αυτα τα βάλω εγω ![]() ![]() |
Η διευθυνση ειναι www.autostyle.nl |
Εχω νεα απο τα φαναρια παιδια.
Σημερα μιλησαμε με γερμανια και βρηκα κατι πολυ ωραια κομματια. Ειναι ηλεκτρικα ρυθμηζομεμνα με λευκα δαχτυλιδια. Δηλαδη για μενα αυτα που εψαχνα. Οι τιμες ειναι σχετικα ιδιες με της FK. Μιλαμε για 345 ευρω για το DLPEK16J και 320 ευρω για τα DLPEK17J. Μπορειτε να μπειτε στην σελιδα της AutoStyle και να τα δειτε συμφωνα με τους κωδικους. Η διευθυνση ειναι www.autostyle.nl Εχω βρει και σχετικες φωτος. ![]() ![]() Τα πρωτα ειναι τα 16J και τα δευτερα ειναι τα 17J. |
MEMsound έγραψε: |
τα 16 από την άλλη έχουν σαφώς πιο ιδιαίτερο νυχτερινό φωτισμό (ίσως και λίγο υπερβολικό) αλλά έχουν αυτό το κάτι διαφορετικό... ![]() |
Hello,
These lights have a white rim. It is not possible to change the colour of the rims. The types of lamps used are H1 for normal light and H7 for the big lights. |
The ring is between yellow and white. If you have Xenon the colour will
be different because xenon is more blue. You can replace the LED of the rings but not in a different colour. |
These are special LED�s for the halo rings. These are only available in white. Other LED�s do not fit. |
I would want to ask certain things of first Who company they is? AS DESIGN
There are and in black colour? CHROME Which colour has the ring of Angel Eye? White Me it interests a lot because I have Xenon 6K in my car. Can change the Led of the Angel Eye? Yes That you become that? You can use classic LED (available in all electronic shops) |
Killbill απο CarputerMania έγραψε: |
Λοιπον , εχεις 3 εκδοχες :
1) Κανεις αυτο : http://www.ibiza.gr/forum/showthread.php?t=6213 (δικο μου ειναι ) με κοστος 1 ευρω το 1 . 2) Τα ιδια υλικα τα βαζεις σε ενα κομματακι πλακετα , για να κουμπωνει καλυτερα στη θεση της ψειρας (καλυτερο ) . Δυστυχως δεν εχω φωτο γιατι οσα ειχα φτιαξει τα χαρισα σε φιλους μου . 3) Αγοραζεις μεγαλα Λεντ που εχουν το σχημα της ψειρας και κουμπωνουν ακριβως στη θεση της , χωρις τη χρηση αντιστασης (δουλευουν στα 12V). Κοστος 2 ευρα το 1 , στο Βενιερη στο ποταμι |
Αν ανοιξετε την σελιδα θα δειτε τι εχει κανει στο δικο του ibiza.Και ακριβως τι εχει χρησιμοποιησει για να το φτιαξει αυτο.
Το εχει κανει και με βαση απο κατω ωστε να κουμπωνει μεσα στην φισα. Αν και για να αλλαξουν αυτα τα λαμπακια που εχει ο Steve ειναι λιγο παλουκι η δουλεια γιατι πρεπει να βγει το φαναρι. Εγω το βρησκω παρα πολυ καλη λυση και ευκολη να υλοποιηθει αν καποιος θελει να αλλαξει το χρωμα. |
Τελικα τα φαναρια που θελω να παρω ειναι παρα πολυ ωραια.
Δειτε http://img413.imageshack.us/img413/2616/21fz3.jpg http://img177.imageshack.us/img177/4396/159xn0.jpg |
Μονο λαμπες θα αλλαξεις.Οι μετασχηματιστες θα παραμεινουν οι ιδιοι. |
Steve έγραψε: |
Τούβλο, βάλε τα πρώτα για να είσαι και μούρη. |
Προς Τσιμεντολυθο:
μαλ**α μουρη θελω να ειμαι. Μην ομως απο την πολυ μουρη γινω καγκουροπιθικι. Εκει να δεις πλακα. Θα το ψαξουμε το θεμα.Εχεις να με φας στην μαπα απο Ιουλιο και μετα. |
Προς Pilexeno:
Εγω απο το μαγαζι που εχω παρει τα Xenon εχω εκπτωση εφ ορου ζωης και τα περνω σχεδον στα μισα λεφτα. Κανουν 80 με 90 ευρω η μια οποτε εχουμε 160 με 180 ευρω για ενα ζευγαρι. Θες να το κοιταξω? Θα της παρω με 120-130 ευρω το ζευγαρι. Παντως να ξερεις οτι οι Η7 εχουν δυο ποδαρακια ενω η Η1 εχουν ενα. Απλα τα πραγματα. Αντι να συνδεσεις και τα δυο πανω στην εργοστασιακη φισα συνδεεις το ενα και το αλλο πανω στην λαμπα. Μου το εχει πει ο καταστηματαρχης γιατι ειχα κανει σχετικη ερωτηση το Πασχα γιατι και εγω φοβομουν οτι δεν θα πετυχω Η7 στην μικρη. Κολλανε μια χαρα.Αυτη ειναι η ουσια. |
Αυτην η βοηθεια ηταν ο λογος για να γραφτω στο Club.
Εγω Pilaxeno θελω μια μικρη χαρουλα θελω να ψαξεις και να βρεις αν υπαρχουν τα αλλα φαναρια.Οχι αυτα που πηρες τα αλλα που εχω πιο πανω. Αν υπαρχουν καλος. Μαθε πληροφοριες γιατι εγω προσπαθω τοσο καιρο αλλα τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα. Αν παλι δεν γινετε τιποτα απο τα δυο τοτε θελω να μου πεις οταν ερθουν τα δικα σου καποιες λεπτομεριες. Πχ αν ανοιγουν απο πισω ωστε να αλλαζει το led των angel eye.Τι χρωμα βγαζουν τα δαχτυλιδια? Αν ειναι ηλεκτρικα ρυθμιζομενα και τι λαμπες περνουν. Ολα αυτα. Πανω κατω θα ειναι τα ιδια πιστευω αυτα τα δυο φαναρια. Δεν μου ερχετε κατι αλλο τωρα.Αυτα.Αν θελω κατι αλλο ενημερωνω. Οταν ερθουν πες μου να παρω τηλεφωνο στον τυπο να μαθω τιμες για τις λαμπες.Θα σου πω ακριβως τοτε. |
Φωτος λιγο δυσκολο γιατι πρεπει να βρω card reader.Θα προσπαθησω ομως. |
Βασικα ξερεις γιατι μπορει να εχει 6 pin αντι για 9?
Δεν εχει φωτα ομηχλης οπως τα κανονικα φαναρια. Θα με βοηθουσε πολυ ο Steve τωρα που τα εχει περασει ηδη εστω και ας μην εχει τα ιδια. |
Ενα αλλο προβλημα ειναι το led που εχουν τα δαχτυλιδια.
Ειναι δυο μικρα led που ειναισυνδεδεμενα σε μια πλακετιτσα.Αυτη περιβαλετε με πλασικο και κατω απο αυτο εχει δυο ποδαρακια(σιδερακια)που κουμπωνουν δυο καλωδιακια. Που θα βρω τετοιο led τωρα? |
.....Τωρα καταλαβαινω γιατι οι εταιριες ακολουθουν αυτην την πολιτικη.
Το ειδα με τα ιδια μου τα ματια. |
Peugeot 307 (2001+) Head Lamps - Chrome Angel Eyes
Product Code: (P-307-HL-CHAE) A Pair of AutoArt Chrome Angel Eyes Headlights for the Peugeot 307. Fully E Approved - UK Road Legal. |
Ελληνικη δεν νομιζω.Καλυτερα γερμανικη. |