akisakis έγραψε: |
Δεν είναι ακριβώς σχετικό το δημοσίευμά μου, αλλά έχει να κάνει με εργοστασιακό συναγερμό.
Παρείγγειλα στο νέο μου 307cc και εργοστασιακό συναγερμό. Μου είπαν πως θα κλείνουν τα παράθυρα, θα είναι ογκομετρικός, ακόμα και όταν το αυτοκίνητο θα είναι ανοικτό θα χτυπάει όταν κάποιο αντικείμενο περνάει από τον "εναέριο" χώρο του αυτοκινήτου. Ήρθε το όχημα και ο συναγερμός που μου έβαλαν δεν κάνει τιποτα από αυτά. Τα ερωτήματα είναι : 1. Με δουλεύουν??? 2. Με δουλεύουν πολύ??? 3. Με δουλεύουν πάρα πολύ??? Επειδή δεν ξέρω που θα φτάσω αν δεν μου το δώσουν όπως πρέπει, μπορείτε να μου πείτε τι άλλες λειτουργίες πρέπει να έχει ο συναγερμός μου, εκτός αυτών που ανέφερα? ps. είναι πάνω στο κλειδί και ενεργοποιείται με το κλείδωμα του αυτοκινήτου. tnx very much ![]() |
Τα ερωτήματα είναι : 1. Με δουλεύουν??? 2. Με δουλεύουν πολύ??? 3. Με δουλεύουν πάρα πολύ??? ) |
DimiP έγραψε: |
μπηκες μεσα τον ενεργοποιησες και δεν χτυπησε με εσενα μεσα; |
τα παραθυρα δεν κλεινουν οπως σου ειπαν ; εκει ισως υπαρχει θεμα. |
αν αφησεις το αμαξι ανοιχτο (χωρις οροφη) και το κλειδωσεις και βαλεις το χερι σου μεσα και το κουνησεις δεν χτυπαει ;
αν δεν χτυπαει τοτε ρωτησε τους γιατι εχω την εντυπωση πως υπαρχει μια λειτουργια ειδικα για αυτη την περιπτωση ωστε να μη χτυπαει σκοπιμα. στο δικο μου (206) μου ειχα πει πως υπαρχει αυτο το συστημα(να μπαινει συναγερμος αλλα να μην λειτουργει το ογκομετρικο μεσα) για περιπτωσεις οπου το κλειδωνεις και αφηνεις μεσα για λιγο καποιο σκυλο ή αλλο ζωο , ωστε να μην χτυπαει οταν κουνιεται το ζωο. |
akisakis έγραψε: | ||||||
Όχι, αυτή την περίπτωση δεν την ήλενξα.
Με κλειστή οροφή και ανοικτά παράθυρα κλείδωσα το αυτοκίνητο και επομένως ενεργοποιήθηκε και ο συνεγερμός όπως μου είπανε, αλλά τα παράθυρα παραμείνανε ανοικτά...
Το κλείδωσα με ανοικτή οροφή και όση ώρα και αν πέρασε δεν χτύπησε βάζοντας το χέρι μου μέσα/πάνω στο αυτοκίνητο, ούτε ακουμπώντας τιμόνι/καθίσματα κτλ. Χτύπησε μόνο όταν άνοιξα την πόρτα ... από μέσα ![]() Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι λίγο πριν τα τεστάρω μου λέγανε πως αυτός ο εργοστασιακός συναγερμός είναι ειδικά για το 307cc κτλ κτλ. Και ότι κάνει το ένα και το άλλο. Και μετά που δεν δούλευε τπτ από αυτά με κοιτούσαν σαν χάνοι. Ε ΜΑΣ δουλεύουν όπως λέει και ο shiba ! |
Δεν είναι ακριβώς σχετικό το δημοσίευμά μου, αλλά έχει να κάνει με εργοστασιακό συναγερμό.
Παρείγγειλα στο νέο μου 307cc και εργοστασιακό συναγερμό. Μου είπαν πως θα κλείνουν τα παράθυρα, θα είναι ογκομετρικός, ακόμα και όταν το αυτοκίνητο θα είναι ανοικτό θα χτυπάει όταν κάποιο αντικείμενο περνάει από τον "εναέριο" χώρο του αυτοκινήτου. Ήρθε το όχημα και ο συναγερμός που μου έβαλαν δεν κάνει τπτ από αυτά. Επειδή δεν ξέρω που θα φτάσω αν δεν μου το δώσουν όπως πρέπει, μπορείτε να μου πείτε τι άλλες λειτουργίες πρέπει να έχει ο συναγερμός μου, εκτός αυτών που ανέφερα? ps. είναι πάνω στο κλειδί και ενεργοποιείται με το κλείδωμα του αυτοκινήτου.tnx very much ![]() |
Touristas έγραψε: |
Ο συναγερμός σου έχει ογκομετρική και περιμετρική προστασία. Για τα CC υπάρχει ιδικό ογκομετρικό το οποίο μπορεί και λειτουργεί και με την κουκούλα ανοικτή χωρίς να χτυπάει με το παραμικρό. Εάν τώρα εσένα δεν χτυπάει καθόλου προφανώς θα θέλει ρύθμιση. Τα παράθυρα στο 307CC δεν κλείνουν με το κλείδωμα και αυτό δεν έχει να κάνει με των συναγερμό. |
Touristas, ναι sorry δεν το διευκρίνησα, αλλά μιλάω για τα 2 μπροστινά παράθυρα ότι ανεβάινουν με τον συναγερμό, το είδα κιόλας ![]() |
Οκ κι εγώ να ξαναπώ ότι από το εργοστάσιο έχει δεν έχει συναγερμό το αμάξι τα παράθυρα ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ αυτόματα και αυτό γιατί αν ξεχάσεις τα πίσω ανοιχτά δεν θα κλείσουν με το κλείδωμα. Τώρα εάν εσύ το θες θα είναι με δική σου ευθύνη. |
akisakis έγραψε: | ||
Ναι φίλε μου, δεν διαφωνώ με αυτό που λες, εγώ απλά αναφέρω αυτά που μου είπε(και είδα) ο εργαζόμενος στην αντιπροσωπεία, που έχει το cc, σχετικά με το τι κάνει ο εργοστασιακός αυτός συναγερμός. Εξάλλου αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να δουλεύει το ογκομετρικό, και όχι το να ανεβαίνουν τα μπροστινά παράθυρα. |
Να το ξαναπώ ότι δεν έχει να κάνει με τον συναγερμό.
Ακόμα και σε αμάξια χωρίς μπορείς ένα θες να τα κάνεις έτσι τα παράθυρα, δεν είναι λειτουργία του συναγερμού αυτό αλλά του ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. Όσο για το ογκομετρικό ίσως να θέλει ρύθμιση και τίποτα άλλο. Φιλικά ![]() |
Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι για CC o συναγερμός απλά κανένας από αυτούς δεν έχει κραδασμικό.
Μήπως είπαν για ογκομετρικό ότι θα αλλάξουν τελικά ? |
307aris έγραψε: |
Έχω ένα σχετικό θέμα....
Εδώ και ενάμιση μήνα έχω αγοράσει το 307 Facelift με το συναγερμό στο κλειδί του αυτοκινήτου. Για να είμαι ειλικρινής δεν ρώτησα λεπτομέρειες αλλά στο manual του αυτοκινήτου λέει πως αν όπως κλειδώσω το αυτοκίνητο επιμείνω για κάποια δευτερόλεπτα (διατηρήσω το κλειδί στραμμένο προς την κατεύθυνση που κλειδώνει... ) τότε θα κλείσουν αυτόματα τα παράθυρα που είναι ανοιχτά.... αυτό δεν συμβαίνει ποτέ.... αναφέρεται σε ορισμένες εκδόσεις ή να το κοιτάξω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... ![]() |
akisakis έγραψε: | ||
Όχι, το ογκομετρικό δουλεύει μια χαρά(το δοκίμασα), αφού είτε άλλαξαν όλον τον συναγερμό είτε μόνο αυτό. Αυτοί μίλησαν για κραδασμικό, ότι χρειάζεται ένας λήπτης(που θα παραγγείλουν από Γαλλία) και θα το βάλουν πάνω. Anyway, δεν ξέρουν τι λένε, δεν ξέρουν τπτ γενικώς, ξέρουν αλλά δεν το λένε σωστά, ό,τι και να είναι, θα περιμένω να έρθει αυτός ο λήπτης για το κραδασμικό που λένε, να δούμε τι έιναι τελοσπάντων. |
307aris έγραψε: |
Μια μικρή παρένθεση στην κουβέντα σας.
Ένα ευχαριστώ στον Tourista του οποίου η συμβουλή λειτούργησε και κλείνουν έτσι αυτόματα και τα παράθυρα και η ηλιοροφή... Καλή συνέχεια! ![]() |
Να μην τους δώσω, αν και θα έπρεπε να γίνουν βούκινο ![]() |
Για να καταλάβεις ο συναγερμός σου μέσα στις παραμέτρους έχει μια επιλογή η οποία λέει ‘αισθητήρας αντί ανύψωσης’. Την επιλέγεις ως ναι μόνο στα CC για να δουλέψει σωστά ο συναγερμός και δεν χρειάζεται να βάλεις κάποιων αισθητήρα έξτρα. Πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς πρόβλημα έχει ο συναγερμός σου. |
Επίσης το κουμπί θα δούλευε εάν είχες κανονικά ραντάρ όπως έχει και το CC που έρχεται με συναγερμό από το εργοστάσιο. |