ofitzis έγραψε: |
Παιδιά μου έχει συμβεί 2 φορές το εξής.Είμαι με αναμμένο λαμπάκι και πάω και βάζω 5 euros βενζίνη (γνωστός λεφτάς ![]() |
Παιδιά μου έχει συμβεί 2 φορές το εξής.Είμαι με αναμμένο λαμπάκι και πάω και βάζω 5 euros βενζίνη (γνωστός λεφτάς ![]() |
Kαταρχήν φίλε Dimip δεν με ξενερώνεις αφού έχεις δίκιο,απλά χρησιμοποιούμε συνέχεια αγγλικούς όρους στη σχολή πάω και αγγλικά για το proficiency και όπως να ναι επηρεάζομαι ο άνθρωπος.
Τελικά το γέμισα σήμερα το απόγευμα και ξεκόλησε.Όντως Στέφανε έχεις δίκιο,φαίνεται το αμαξάκι διαμαρτύρεται για τις τσιπιές μου... ![]() Πάντως,όπως λέει κι ο Αλέξανδρος,θα πεταχτώ μία αύριο στον Κανελή να το "αναφέρω". |
Makis77 έγραψε: |
Μπορεί κάποιος να μου πει πόσα λίτρα χωράει το ρεζερβουάρ, αν είναι μαζί με τη ρεζέρβα και στα πόσα λίτρα ανάβει το λαμπάκι; Για την περίπτωση που ο βενζινάς κάνει τίποτα λαμογιές... |
Παράθεση: |
Απο το εγχειριδιο χρησης του νεου Ford fiesta...
<<Ποτε μην αφηνετε το τεποζιτο να αδειαζει σχεδον εντελως >>-να αναβει το λαμπακι κοινως. Νομιζω οτι εστω και αλλη εταιρια δινει την απαντηση για το τι ειναι σωστο.... |
ultra-one έγραψε: |
Η ρεζέρβα νομίζω ανάβει στα 10 λίτρα. |