volvos έγραψε: |
ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΟ LADA....
lada rider come with us.... |
και μετα θα μας λεει οτι δεν ειχε μπαταρια...
εμ καλα τα λεω εγω lada rider. αλβανομπουρδομαγκας |
Παράθεση: |
θα πας στο google και θα βαλεις τις λεξεις
lada rider γκρινιαρης κλαψομουνης κρυψηνος ψωνιο 106 και θα σου βγαλει αυτον---------------------- |
Eγω παντως την αλλη βδομαδα εχω κανονισει να τη σκασω απο γραφειο και να παω μια καθημερινη απο το πρωι.............με το λευτερακη....
εεεεεεεεεεεεε φανταστικε συνοδηγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε |
λευτερη λεω πεμπτη απο τωρα μαλλον... το μονο που θελω να τσεκαρω ειναι αν θα ειναι οκ το αμαξι. |
πεμπτη η πιστα ελευθερη....
λευτερη χτυπα τηλ. να δουμε ωρα. |
αλλα θα παει και ρεταρωντας .... ![]() ![]() ![]() |
η νυχτα ερχεται ο βολβος φευγει....keep tracking ![]() ![]() ![]() ![]() βασικα αυτη τη φορα δε θα φερω τα ημισλικ. θα σκασω μυτη με αλλα κολπα (φυτιλια μισελεν 5ετιας σε ζαντες ξαρα) οποτε δε βλεπω να μας βγαζει για πολλους γυρους! |
μη γραφεις αλλα γιατι τωρα θα αρχισουν οι γλωσοκοπανες να μας γκαντεμιαζουν. οποτε ξερεις.........ΑΚΥΡΟ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ.
ΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ |
perα απο τη πλακα επειδη ακομα δεν ειναι 100% σιγουρο οτι θα ειναι ανοιχτη η πιστα οποιος το σκεφτεται να ακολουθησει να χτυπησει τηλ. |
ΑΝΕΤΑ... το μονο που πρεπει να δεις ειναι τι ωρα νυχτωνει. |
...θα εχουν σκασει και κατι κουλομαριες τυπου κοολαλεξις και μνθουμελ να τους παμε βολτα να κλαινει και να αρχισουν παλι τα....δεν εχω λαστιχα, εεε εσυ εχεις αναρτηση, μα δε τη παιρνεις καλα τη στροφη κατσε να σου δειξω, δεν εχω λεφτα για εισοδο κλπ κλπ κλπ κλπ |
Θέλω Μπακάκο έγραψε: |
ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ....10 θα ειμαστε εκει.
το μεσημερι κατα τις 1 θα παμε απο κατω στη ταβερνα (την εχω κανει τσεκ) και 3 επιστροφη για το 2ο section.... θα εχουν σκασει και κατι κουλομαριες τυπου κοολαλεξις και μνθουμελ να τους παμε βολτα να κλαινει και να αρχισουν παλι τα....δεν εχω λαστιχα, εεε εσυ εχεις αναρτηση, μα δε τη παιρνεις καλα τη στροφη κατσε να σου δειξω, δεν εχω λεφτα για εισοδο κλπ κλπ κλπ κλπ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() το αμαξι ακομα οκ δεν ειναι και δε βλεπω και προκοπη αυτη τη βδομαδα αλλα θα παει και ρεταρωντας .... ![]() ![]() ![]() |
kota nikoliiii poy ησουν σημερα???????????????????????????????? |
ΔΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ...ΔΕ ΘΑ ΠΑΜΕ....
|
ta mpratsakia mi ksexasete...... |
BadSpud! έγραψε: |
Για Μέγαρα μιλάς? |
παιδια εμένα πείτε μου που και πότε....
μεγαρα καρτοδρομο δεν με νοιάζει οπου θέλεται αρκεί να κανονιστεί |
παιδια εμένα πείτε μου που και πότε....
μεγαρα καρτοδρομο δεν με νοιάζει οπου θέλεται αρκεί να κανονιστεί |
Λοιπόν έκλεισε το επόμενο σάββατο η κυριακή 28/29....
Σε ευχαριστώ πολύ λευτεράκο... γι'αυτο έχω τρελαθεί για Τ.Day θέλω να το δοκιμάσω ξέρω που πρέπει να επιμένω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... και θα ακούω Τερλέγκα και οπως θα παίρνω τις στροφές...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
ξαναρωταω....
τη κυριακη θα παει κανεις μεγαρα? |
MEMsound έγραψε: |
αν δεν πάω για enduro ίσως περάσω και γω να χαζέψω |
ωραία... θα έρθω με το crm μέσω "Βασιλικών"... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: |
αν κρινω απο τον καιρο μαλλον για τρακντει σε καμια χασαποταβερνα στο Μερκουρη με τζακι.(αν δεν κλεισει ο δρομος απο το χιονι. |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Κι εγώ θέλω τέτοιο trackday ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
σαν τις ταινιες....
εχω Και βροχινα...παμε μια βολτα? |
Sidobre έγραψε: | ||
Είναι καλής χρονιάς;;;; ![]() ![]() ![]() Μυστικό Γάλλων: Βάλτε τα ελαστικά στο κελάρι, μετά από κάποια χρόνια γίνονται καλύτερα (όπως τα κρασιά) με την προϋπόθεση ότι στο κελλάρι θα έχει πολύ υγρασία και συνεχώς σκιά.... |
Ετσι ετσι!Ελα να βλεπω τους αθληταραδες μας! |
Επίσης συνδυαζόμενο με φασολάδα |
Peugeot Steak Club
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Επίσης συνδυαζόμενο με φασολάδα τώρα που έπιασαν τα κρύα και "Sausage" |
vinman έγραψε: |
..........και ένα σπετζοφάι.... ![]() |
παντως ειτε μιλαμε για πιστα ειτε για μπριζολες οι ιδιοι και οι ιδιοι απανταμε.
Στους αλλους τι να αρεσει? ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
Θεωρω πως συνεχιζουμε να προκαλουμε. ![]() |
παντως ειτε μιλαμε για πιστα ειτε για μπριζολες οι ιδιοι και οι ιδιοι απανταμε.
Στους αλλους τι να αρεσει? ![]() |
Σημερα το χαρηκα πολυ... |
Μην ξεχνιόμασται εχουμε καιρό να θίξουμε το θέμα τ.δευ έρχεται γτψψ πρέπει να προπονηθούμε... πλζ ηελπ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εεεεε? εεεεε? |
εγώ εκτός απροόπτου θα πάω Μέγαρα την επόμενη εβδομάδα Δευτέρα ή Τετάρτη (ανάλογα τον καιρό και την δουλειά) να δοκιμάσω κατιτίς...
Δεν μπορώ να το ξέρω από τώρα όμως. |
ΡΕ ΚΩΛΟΑΔΕΡΦΑΡΕΣ...
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙς ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟ ΣΑΖΜΑΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΑΤΕ... ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΟ ΒΟΛΒΟ ΝΑ ΣΑΣ ΡΑΨΩ???? καρτοδρομο που το βγαζω ολο με μια δευτερα και δε καταπονω το σαμζαν... |
Touristas έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: | ||
δε θα αντεξει λες?? |
εγώ εκτός απροόπτου θα πάω Μέγαρα την επόμενη εβδομάδα Δευτέρα ή Τετάρτη (ανάλογα τον καιρό και την δουλειά) να δοκιμάσω κατιτίς...
Δεν μπορώ να το ξέρω από τώρα όμως. |
206 CC RG έγραψε: |
Θα πάμε την Πέμπτη με 1-2 φίλους στον Kartodromo κατά τις 12.00 (είναι ανοιχτά 10.00-14.00 και 17.00-βράδυ).
Όποιος θέλει ακολουθεί ![]() |
ασε που δε ξερεις τιποτα?????????????
ΚΡΥΦΟΛΟΥΓΚΡΑ... 12-2 ελευθερη πιστα... εγω θα μπω με βολβο ![]() ακους αργυρη? ![]() |
...αν μου φέρεις και τον γ@#!@#!@#$$%Θ^%&*(*(*(& τον γρύλο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πάρε τηλ καρτόπιστα και μάθε διαθέσιμες ώρες και κόστος και ενημέρωσε εδώ να δουμε. |
δηλαδη συγνωμη γιατι να μην αντεξει αφου δε θα βαλω 3η πουθενα...
ουτε και 1η... μονο 2α θα πηγαινω.... |
Road_Runner έγραψε: |
Σβουρίξαμε για τα καλα,... |
206 CC RG έγραψε: |
Πήραμε σειρά και εμείς σήμερα και λυσάξαμε!
Highlight το driftάμαξο του Gr@lly...! ![]() |
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ! Θα το πάρεις στα χέρια και μετά θα μου τα κάνεις τσουρέκια γιατί αργολύν τα μπλοκέ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
λευτερη κλεινουμε για σαββατο?
μπορω και εγω... και θα φερω μαλλον bonus τον vlasis ![]() |
αν δε παρεις την εξατμιση μου θα πας μονος σου! |
και και και ????
πως ειναι ???? ομορφη???? ειναι παρθενα? (παλι το σκισαμε...αλλα λογω δουλειας δε βλεπω τη μανθουμελ να πεταγεται...) |
re παπαρα θα σηκωσεις το κιν σου???
τι α κανουμε αυριο???? |
ναι ναι σα την αλλη φορα που εφτασα ζανταρα ετρεξα και μετα θυμηθηκες να ερθεις!
ποιοι θα ειμαστε... επεισες και το στελεχος? |
Lef205 έγραψε: | ||
Εγω σου εχει δοθει ραντεβου, αν καποιοι πανε πιο νωρις ή πιο αργα ειναι αλλο θεμα! ![]() Ξερεις τι υποψιαζομαι? Οτι το παπι ξερει πως δεν θα κανει κατω απο 1.30 και φοβαται το κρα! |
επίτηδες αργεί για να μην σε βοηθήσει στο ζαντάρισμα
άλλωστε τα στελέχη έρχονται τις μεγάλες ώρες... ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ Θέλω και γω! ![]() |
...ΟΥΤΕ ΕΓΩ...ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΠΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΑΞΙ[/size]! |
Αλλά θέλω να δω το cc στην πίστα (και μακριά από τα κερμπ) ![]() |
ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΘΩ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΚΟΡ ΓΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ LEF205 ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟΥ ΤΟΥ Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕ ΧΟΡΤΑ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Εσύ αρχίζεις να γίνεσαι πολύ Motosport.
Nice. ![]() Αλλά θέλω να δω το cc στην πίστα (και μακριά από τα κερμπ) ![]() |
ΝΑ πατε στο μανθο να βαλει τα αμορτισερ σου στο 206 ![]() ![]() ![]() ![]() ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΤΕ..... |
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΔΕΝ ΚΟΨΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΙΔΑ... ...ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ "tuning" (για να το κάνουν να πηγαίνει χειρότερα από μαμά... ![]() |
τεταρτη μεσημερακοπογευμα θα εχει κοσμο πιστα.
εγω ελεω εμπρος αναρτησης δε θα μπω. αλλα το φημες λενε οτι κοκκινο κακο rc θα παει να σπασει το 1.13......... νικο λευτερη ακουτε? |
η νύφη κάνει κάτι περίεργα και ο "γιατρός" θα προβεί σε διαδικτυακή εξέταση εις βάθος οπότε με βλέπω να είμαι με "hertz"... την επόμενη εβδομάδα... (η εγγύηση που λέγαμε...)
+ότι χρειάζεται πίσω τακάκια γιατί έχουν αρχίσει να παραπονούνται (αλλά αυτό είναι το λιγότερο μιας και τα αλλάζω μόνος σε χρόνο dt) επίσης Σταύρος / Αλέξης ακόμα δεν έχουν ζαντάρει και του Αλέξη θέλει service... και το βασικότερο έχει πει ότι το "ΣΚ" (αρχίζοντας από το "Σ") θα έχει βροχές... πράγμα που σημαίνει ότι (αν πέσει μέσει μέσα η ΕΜΥ) μέχρι Τρίτη το λιγότερο η Κ6 θα είναι βούρκος... ![]() ![]() φυσικά για βόλτα (αν δεν έχει προκύψει κάτι άλλο) με χαρά ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: |
.................Koiτα....βασικά νομίζω ότι το 2:42:36 που γυρνάω στα Μέγαρα.....δέν πρέπει να είναι καλός χρόνος...και φοβάμαι μήν ρεζιλευτώ..... |
Stevon έγραψε: |
.................Koiτα....βασικά νομίζω ότι το 2:42:36 που γυρνάω στα Μέγαρα.....δέν πρέπει να είναι καλός χρόνος...και φοβάμαι μήν ρεζιλευτώ..... |
Gr@lly έγραψε: | ||
Χαχαχα.. Σας ρίχνω στα αφτια... 2.59.33... Κοντεύω για ξερώ 3.. που θα πάει το έχω... |
ενα εμπρος προφυλακτηρα εχω να σμπρωξω το μανθο |
ΩΡΑΙΑ
ενα εμπρος προφυλακτηρα εχω να σμπρωξω το μανθο και ενα πισω για οταν πεσει πανω μου το Ν... |
Τουλάχιστον πάμε πριν φτιάξω την νύφη και ξαναπληρώνω εμπρός προφηλακτήρα.... |
Steve έγραψε: |
Θέλουν λίγο κλάσιμο και τα δικά μου, τώρα που πλακώσαν οι ζέστες ![]() |
εγω για τοσο αργα δε μπορω γενικα...μονο μεσημερακι καπου 3...
αν ειναι το αφηνουμε για παρασκευη. |
οποιον θελει παιζω και την αδεια αρκει να κανει καλυτερο χρονο ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ... ![]() και ας μη ξερω τη πιστα... ![]() |
σαφως...θα ερθω με το βολβο ![]() |
polatov έγραψε: |
14.30-17.30 απαγορευεται για λογους κοινης ησυχιας των γυρω σπιτιων.
εμας μας εφαγε 5-6 γυρους γιατι η ωρα ηταν 14.35.... |
polatov έγραψε: |
εμας μας πηρε 20 ευρω για τριαντα γυρους.. |
σημερα? |
κατα τις 7 σημερα καλα ειναι?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
πες στο μανθο να ρωτησει...
δε κανει και τιποτα. ολη μερα με τα 10χρονα ασχολειται |
πες στο μανθο να ρωτησει...
δε κανει και τιποτα. ολη μερα με τα 10χρονα ασχολειται |
nai ναι ναι
να δω τους μαμιαδες του κλαμπ με τα wrc ποσοι θα πανε... εδω ενα καρτοδρομο το κανονιζουν 1μηνα τωρα. αλλα ξεχασα εχουν να στεγνωσουν το μαλλι και να βαψουν το νυχακι |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
Αντε να στίψετε ![]() ![]() ![]() |
...υ.γ. στο ψιλό έχουν πάρει εσένα... |
σημερα
1900.................. .........κι εγώ την κάνω για παράδοση γυαλιών κατ οίκων σε μια γιαγια... ![]() |
vinman έγραψε: |
''Tα παιδία παίζει''................. ![]() |
μαλ***α του υπευθύνου που δεν είπε τίποτα για mx5 στο Γιώργο που πήρε τηλέφωνο το μεσημέρι...
οτι να ναι... αι σιχτιρ ... anyway όπως είπε και ο Μάνος πήγαμε για καφεδάκι στην λίμνη του Μαραθώνα όπου και περάσαμε μια χαρά, μιας και να περιμένουμε μέχρι να τελείωσουν τα mx5 το νωρίτερο στις 2030 απλά δεν υπήρχε περιπτωση... |
Παίζει να λείπω εκδρομούλα... (... ![]() ![]() ![]() |
ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε: |
Για αύριο είναι σίγουρο στα Μέγαρα ? |
pappaki έγραψε: |
Λοιπόν εκτελώ χρέη γραμματέα…
Ο γητευτής των Μεγάρων (volvos ή pskarm), καλεί αύριο 1 του Μάη μετά τις 12.00, όποιον θέλει να παρευρεθεί στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, για μάθημα και εξάσκηση στην γρήγορη οδήγηση. Ο δάσκαλος εκτός από κάποιους γύρους επίδειξης με το δικό του «μαύρο μαστίγιο», θα συνοδηγήσει μαζί σας, μαθαίνοντας σας τα μυστικά της πίστας, ενώ στο τέλος θα σας πάει μια βόλτα με το δικό σας αυτοκίνητο για να δείτε τι κάνει μέσα στο ring. Πληροφορίες στον ίδιο… Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας… |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() Ω !! Μα τι τιμή!!!!! |
για εμένα τα έχω γράψει και πιο πάνω...
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=202349#202349 οι υπόλοιποι φυσικά είστε ελευθεροι να κάνετε ότι θέλετε. αν και το θεωρώ λίγο μαλ***α να πληρώσετε λόγω "αργίας" (απεργία που οι περισσότεροι την θεωρούν αργία...) 50ε για λίγους γύρους (ώστε να κάνετε καμια εκδρομούλα μετά εκτός και αν έχετε σκοπόνα λιώσετε όλη μέρα στην πίστα...) ενώ μπορείτε με 30ε κάποιο απόγευμα να κάνετε ακριβώς το ίδιο πράγμα και μάλιστα με λιγότερη "κίνηση" στην πίστα... |
γ (απεργία που οι περισσότεροι την θεωρούν αργία...) |
DIMCHRI έγραψε: |
Πείτε καμία ιδέα για εκδρομούλα αύριο !
Μιά φορά μπορώ και εγώ !!! Μάνο!!! είσαι να πάρουμε τα "πλοία μας" και να παμε πουθενά ? |