vinman έγραψε: |
Ούτε εγώ θα μπορέσω να έρθω το Σάββατο....Ελπίζω τουλάχιστον να μπορεί ο Νάσος... ![]() |
kostask έγραψε: |
Αν παίξουμε κυριακή ειμαι μέσα |
Baphomet έγραψε: | ||
αν μπορούν όλοι καλά θα είναι... ![]() |
Tomakos έγραψε: | ||||
Όπως προείπα αυτό το Σ/Κ μόνο Σάββατο μπορώ ![]() |
crusader έγραψε: |
Και μια ανακοίνωση : Όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν στις 17:30, θα μεταφερθούν για την ίδια μέρα στις 20:30, προκειμένου να αποφύγουν οι ομάδες την υπερβολική ζέστη. Το παραπάνω αφορά και τους 2 ομίλους και θα ισχύσει από την επόμενη αγωνιστική. |
Baphomet έγραψε: |
Lol! μαρτυριάρη...όντως τόσο έμαθα κι εγώ οτι έληξε!!
Επίσης έμαθα κάτι άλλο... Οκ ο Κώστας κάρφωσε 4 μπαλάκια. Φυσιολογικό. Ο ερωτιάρης κάρφωσε κι αυτός 2. Δεκτό! Ο θεός Ady σκόραρε επίσης... Νορμάλ όλα ως εδώ... ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ 3 ΜΠΑΛΑΚΙΑ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ???? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() κατι μου λεει οτι skapan is back!! |
κυριακή στις 18.30 παίζουμε με το ΜΙΝΙ... νικη και ισοπαλία μας φέρνουν στην πρώτη θέση...φυσικά πάμε για την νίκη!! θα γίνει το ματς ή λογω αγ.πνευματος αναβάλλεται κι αυτό??? ελπίζω να γίνει... |
shiba έγραψε: |
καλα ρε τρενο ειμαστε?μου θυμιζετε την ερυθρολευκη''ταχεια''φετοσ στο ποδοσφαιρο ![]() ![]() |
nasoss έγραψε: |
Καλά όλα αυτά αλλά πάντα προσγειωμένα , μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα .
με τιν ίδια σοβαρότητα , απλά και μεθοδικά θα σηκώσουμε και το δεύτερο… ![]() |
Καλά όλα αυτά αλλά πάντα προσγειωμένα , μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα .
με τιν ίδια σοβαρότητα , απλά και μεθοδικά θα σηκώσουμε και το δεύτερο… ![]() |
1. Μάκαρε keep on scoring!!! ![]() |
Επειδή διάβασα ορισμένα λόγια που δε μου άρεσαν στο φορουμ των αυριανών αντιπάλων μας δε θα τους λυπηθώ... αυτό είναι δέσμευση. ![]() |
Απλά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε την όση μπάλα ξέρουμε (αν ξέρουμε)...τα αλλα θα έρθουν........... ![]() ![]() ![]() |
μικρός πεζομάνια έγραψε: |
Την Τετάρτη στις 10.00 η ομάδα μας δίνει το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου της με αντίπαλο το MINI!Με νίκη τερματίζουμε πρώτοι στον όμιλο και γι'αυτό η παρουσία σας θα ήταν άκρως σημαντική για μας, μιας και προβλέπεται ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι!
Σας περιμένουμε.... ![]() ![]() |
ο έχω απέραντο χιούμορ έγραψε: |
Κανόνισε να μην τρέχεις και να βγεις έξω για να μπω εγώ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μάκη... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tomakos έγραψε: |
Δε χρειάζεται να τρελαινόμαστε κιόλας.Θα παίξουμε τη μπαλίτσα που ξέρουμε όπως είπε και ο Κωστής και αν αξίζουμε τη νίκη θα τη πάρουμε.Μακάρι να υπάρχει και μια τρίτη ομάδα που ξέρει το τόπι....
|
vinman έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
Tomakos έγραψε: | ||
Για πάρτυ σου δε παίζω και καθόλου για να παίξεις εσύ!!!! ![]() |
Τελικά φέραμε Χ με τον Mr Bean... ![]() Με όλα τα στραβά και ανάποδα που έγιναν χθες (την κακή μας μέρα, τον ανεκδιήγητο διαιτητή, το χαμένο πέναλντι, τον αντίπαλο παράνομο αλλά πάρα πολύ καλό τερματοφύλακα κτλ..) το γεγονός ότι τελικά φέραμε Χ, δεν φαντάζει και τόσο άσχημο... Ο 1ος στόχος επιτεύχθει. Πρώτοι στον όμιλο και συνεχίζουμε! ![]() |
Ναι ρε παιδιά.....να μην μπορούν μια απο τις δυο μέρες το δέχομαι αλλα και τις δυο να μην μπορούν??????????? |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Ρε μήπως θέλουν να έρθει κανένας τεράστιος καύσωνας για να παίξουμε ώστε να μην μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Σπύρο μίλησες με το γήπεδο...? εγώ αρνούμαι να μην παίξουμε! αν δεν μπορούν σάββατο να γίνει κυριακή αλλιώς να χάσουν στα χαρτιά να τελειώνουμε. Ούτως ή άλλως στα χαρτιά θα φάνε λιγότερα. ![]() |
Ούτως ή άλλως στα χαρτιά θα φάνε λιγότερα. ![]() |
το Nissan Owners καθάρισε το VW στα πέναλτυ (1-1 κανονικός αγώνας) και προκρίθηκε στους 4 και περιμένει τον νικητή του Ibiza-MG... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Θα σε περιμένουμε και λίγο... σανίδωσέ το εργαλείο! ![]() |
Ady έγραψε: |
Και μη φέρεις παπούτσια.
Θα σου φέρω εγώ.......τα δικά σου. |
christhehealer έγραψε: | ||
Άρχισε και ξεχνάει και παπούτσια τώρα? ...κατάλαβα... ![]() ![]() ![]() |
Τι έγινε ρε παιδιά????Συμβαίνει κάτι???????
Νομίζω ότι έχετε αρχίσει να με ζηλεύεται!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
καλή επιτυχία ομάδα...μην τυχόν χάσετε θα σας σουβλίσω... ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||||
που βλέπεις το περίεργο??? έχουν πολύ καλή ομάδα... 3-1 τους κερδίσαμε εμείς στον όμιλο και περάσαμε δύσκολο απόγευμα. ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Ας τολμήσουν να χάσουν και το σούβλισμα θα είναι το λιγότερο.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ακούτε άμπαλα λαμόγια ![]() ![]() ![]() Θα σας κάνω κρουασάν ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ady έγραψε: |
Ευχαριστούμε τον Κουλαλέξη και την Αιμιλία για την υποστήριξη. |
Για την Αιμιλία συμφωνώ...ΑΛΛΑ αυτο τον Κουλαλέξη τι μου τον κουβαλάτε κάθε φορά!!!!Όλο γκρίνια είναι.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ελπίζω τη Δευτέρα να το κάναμε λίγο αργότερα απτις 9 γιατί πρίν τις 9.30 δεν προλαβαίνω να μαι στο γήπεδο.... ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||
δεν νομίζω να γίνει δευτέρα...εγώ θα λείπω και ο Γιώργος δεν μπορεί... το επόμενο ΣΚ μάλλον. |
kostask έγραψε: | ||||
Το επόμενο Σαββάτο δεν θα είμαι εδώ Κυριακή όμως μπορώ. |
Baphomet έγραψε: | ||||||
κι εγώ κυριακή μπορώ καλύτερα... ![]() |
kostask έγραψε: | ||||||||
Ωραία ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
19:30 αποκλείεται να είμαι....
όμως θα προσπαθήσω να είμαι λίγο αργότερα... κατα τα γνωστά... ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
σήμερα είναι ο κρίσιμος αγώνας? |
Nαι σήμερα ειναι αν κερδίσουμε πάμε τελικό , αν χάσουμε πάμε διακοπές...........αλλα το 2ο ενδεχόμενο δεν το συζητάμε ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Τις διακοπές να φανταστώ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Take no prisoners.... |
Πρακαλώ να βάλει κάποιος ανακοίνωση στο Portal για την πρόκριση μας στον τελικό ![]() ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και σαν ο πιο φανατικός οπαδός σας θέλω "πρόσβαση", |
kostask έγραψε: | ||
Αγόρι μου εσυ θα ξεκινάς απο τα αποδυτήρια με την ομάδα πλέον..... ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||||
Ευχαριστώ δεν θα πάρω... |
Όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο ήταν ΥΠΕΡΟΧΟΙ!!! |
ibiza101 έγραψε: |
Καλημέρα στα μέλη σας.
Είμαι ο υπεύθυνος της ομάδας του ibizaclub. Ο τελικός, έχω ενημερωθεί από την περασμένη εβδομάδα ότι θα γίνει τέταρτη 12/07 (μάλιστα ο Γιώργος, υπεύθυνος του γηπέδου, μου είχε πει πως Σάββατο θα γινόταν το πρώτο σας παιχνίδι, τρίτη αν χρειαζόταν δεύτερο και τέταρτη ο τελικός). την ημέρα αυτή είχαμε κανονίσει επίσημη συνάντηση στο ΜΑΟ. Είχαν κλειστεί τραπέζια καθώς και χώρος στο parking για τα μέλη. Όμως τα ακυρώσαμε όλα για χάρη του τελικού για να μπορέσουν τα μέλη μας να παραβρεθούν στον γήπεδο και αν υποστηρίξουν την ομάδα μας. Το forum μας από εχτές, έχει πρόβλημα αφού έχει πέσει ο server. Για οποίον δεν πιστεύει ας προσπαθήσει να μπει (www.ibizaclub.gr www.ibizaclub.gr/forum). Όπως είναι ευκόλως κατανοητό, είναι αδύνατον να ενημερωθεί τόσος κόσμος για την αλλαγή της ημέρας. Και πάλι όμως αν δεν υπήρχε πρόβλημα, δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει κάτι, αφού δεν έχω σκοπό να εκτεθώ σε τόσα μέλη. Μέλη της ομάδας μας που περίμεναν την προηγουμένη εβδομάδα να γίνει ο τελικός (που δεν έγινε λόγω λάθους συνεννοήσεως του ignis με τη δική σας ομάδα), άλλαξαν τα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια (αναχώρηση πλέον έχουν αύριο πέμπτη) καθώς και τα ξενοδοχεία τους για να παίξουν σήμερα, οπότε δεν γίνεται να τα ακυρώσουν πάλι. Ήδη έχουν χαθεί άσκοπα τόσες μέρες από την άδεια τους. Εμείς 21:30 σήμερα τέταρτη θα είμαστε εκεί. Το ίδιο ελπίζουμε και για εσάς. |
christhehealer έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() Όχι πες μου... εγώ φταίω που μου τα στρώνεις? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Έγώ θα είμαι εκεί ![]() ![]() ![]() Περιμένω ανταγωνιστες στην Κερκίδα ![]() ![]() Τετάρτη 12/07/06 21:30 ΤΕΛΙΚΟΣ 6 Χ 6 |
kostask έγραψε: | ||
Kαλημέρα και σε σένα μπορείς να πάρεις τον Γιώργο να σου πει το μπέρδεμα με το ignis απο ποιους προκλήθηκε, πες σου φαίνεται λογικό να παίζουμε δυο παιχνίδια σε 2 μέρες????? και επίσης ο Γίωργος απο το γήπεδο μας είχε πει οτι ο τελικός θα γίνει ΠΕΜΠΤΗ αρα κάτι αλλο συμβαίνει με την μέρα και σίγουρα δεν είναι δικό μας λάθος............ Φιλικα |
.....και εύχομαι ότι καλύτερο για τον αποψινό αγώνα και στις δύο ομάδες.
Φιλικά Ηλίας-IbizaClub |
Να φορέσω τα καλά μου, μετά θα έχει γλέντι ![]() ![]() ![]() |
Υ.Γ εσύ αγόρι μου ότι και να φορέσεις κούκλος θα΄σαι.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Θα μου τον πληγώσεις τώρα και δεν θέλω!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
Και βάλε..... ![]() ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||||
Είδατε τι μου κάνατε... Με ματιάσατε ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μέχρι την Δευτέρα γιατί θα πάω να βάλω χρυσό με χρέωση των παικτών ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Θα έχεις και κάτι να σου θυμίζει τον συγκεκριμένο αγώνα πλέον.... ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
προς το παρόν "δεν" έχει "κάτι" που του θυμίζει τον αγώνα... ![]() ![]() ![]() Πάντως η ήττα χθες είχε και ένα καλό. ![]() Για σκεφτείτε να κρατάγε μεγαλήτερη κούπα ο Μάνος... Οδοντοστοιχία ολόκληρη θα χρειαζόταν ο Αλέξης τώρα..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ronin έγραψε: |
Προσωπικά θα προτείνω στον αρχηγό μας ,η ομάδα μας να μην ακολουθήσει το νέο πρωτάθλημα... |
christhehealer έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά απ' το πρωί μ' αυτά που διαβάζω δεν μπορώ να συγκρατήσω τα γέλια μου!!!!!!!!!!!!!! Mου επιτρέπεται έτσι? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ronin έγραψε: |
Μπράβο σε ολα τα παιδιά που βοήθησαν και στήριξαν αυτή την ομάδα να κατακτήσει έναν τίτλο και να βρεθεί υποψήφια και για δεύτερο.
Τα παιδιά που είναι υπεύθυνα για τη λειτουργία του γηπέδου έδωσαν ρεσιτάλ ανευθυνότητας. Δεν ξέρω τι έκαναν με τις άλλες ομάδες ,αλλα απέναντί μας υπήρξαν επιεικώς απαράδεκτοι. Καλά θα κάνουν να το σκεφτούν πολύ καλά πρίν αποφασίσουν να διοργανώσουν ξανά πρωτάθλημα. Είναι πολύ λυπηρό οι διοργανωτές ενός τουρνουά να γίνονται ''μπαλάκι'' απο την κάθε ομάδα. Είναι πολύ λυπηρό να φτάνουν στο σημείο να παρακαλάνε ομάδες(εμάς) για να κατέβουν να παίξουν (και τελικό μάλιστα). Αν εμείς σαν ομάδα δεν τους κάναμε το χατήρι ,το πρωτάθλημα θα τιναζόταν στον αέρα. Ας είναι. Προσωπικά θα προτείνω στον αρχηγό μας ,η ομάδα μας να μην ακολουθήσει το νέο πρωτάθλημα. Δεν έχουμε να κερδίσουμε πλέον τίποτα,δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν και δεν μας αξίζει τέτοια αντιμετώπιση. Αρκετά ανεχτήκαμε αναβολές,κόντρα αναβολές (και το κορυφαίο:Τελικός την επόμενη μέρα του ημιτελικού).Μην αρχίσω να αναφέρω και το σήριαλ των ημιτελικών με το Ignis. Τα παραπάνω δεν αγγίζουν τα παιδιά του Ibiza,που έπαιξαν πολύ καλά και δίκαια κέρδισαν το τρόπαιο. Καλό καλοκαίρι σε όλους. |
.........Υ.Γ. ρε Μανο ακόμα με πονάει το αριστερό, ούτε με διόπτρα να με σημάδευες ….. |
χτες πήραν και οι 2 κόκκινη...προχτες δεν μας νοιάζει τι έγινε. Στην τελική το ignis το αποκλείσαμε και τις 2 φορές που το βρήκαμε μπροστά μας. Είναι μικροπρέπεια να μιλάμε για διαιτησία σε αυτό το σημείο. Άλλωστε δεν ήταν ο ίδιος διαιτητής. Το 7Χ7 δε με συγκινεί τόσο...θα προτιμούσα το 5Χ5 καθώς θεωρώ οτι βολεύει τις καλές ομάδες. Στο 6Χ6 πλέον οι μισές ομάδες έχουν 4 άτομα άμυνα και 1 περίπτερο μπροστά με αποτέλεσμα κακής ποιότητας ποδόσφαιρο και δύσκολο σκοράρισμα. |
Σόρυ ρε Νάσο... Τελικά όλο ζημιά ήμουν χθές... ![]() |
Σόρυ ρε Νάσο... Τελικά όλο ζημιά ήμουν χθές... ![]() |
nasoss έγραψε: | ||||
Δεν πειράζει ρε μαστρομανο , θα έχουν ώμος δουλειά οι οδοντίατροι και οι παπαρολογοι. Κάτι είναι και αυτό …. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
θα ηθελα να δωσω συνχαρητιρια στην ομαδα σας.
κανατε μια πολυ καλη πορεια και ειχατε για δευτερη συνεχη φορα την συμμετοχη σε τελικο. εγινε ωραιο παιχνιδι με πολυ ενταση και νευρα. σε τετοια παιχνιδια λογικο να υπαρχουν και νομιζω πως μετα το τελος δεν εχει κανεις προβλημα και διαφορες με κανεναν (εγω προσωπικα ετσι καταλαβα με τον φιλο που φαγαμε την κοκκινη). καλη επιτυχια στο επομενο και καλες διακοπες σε ολους. ηλιας-ibizaclub. |
από την Γιάννα:
![]() |
Δε θα σοβαρευτούμε ποτέ!!!!!!!!! ![]() ![]() Γιαυτό σας γουστάρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Θέλεις να σε κουτουλίσω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.............Πλέον σκέφτομαι να κυκλοφορώ με κράνος από ράγκμπυ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..........και χωρίς κύπελα στα χέρια σου.......... ![]() |