Touristas έγραψε: |
Και όπως έχω ξαναπεί μην κοιτάτε την διαφορά στα φτερά γιατί δεν είναι ίδια και είναι λογικό να φαίνεται πιο χαμηλό πίσω.
Το ύψος το μετράμε στο μαρσπιέ και συγκεκριμένα εκεί που πιάνει ο γρύλος. Η διαφορά είναι 2.5 – 3cm ίσως και λίγο παραπάνω |
volvos έγραψε: | ||
για το μαρπσιε λεω ρε κουκουρουκου.... το εβαλα 2.5 διαφορα και φοβαμαι οτι θελει λιγο σηκωμα πισω. ισως να πετα μουτρα και για αυτο... |
volvos έγραψε: |
ασχετο και οφ τοπικ αλλα θυμαται ρε παιδια κανεις απεξω τη διαφορα σε υψος μαμα εμπρος-πισω σε 206 1.6.
το εχω βαλει στο 2.5 αλλα νομιζω οτι ειναι 3.... |
suicida έγραψε: |
Δηλαδή εάν για παράδειγμα η απόσταση από το μασπιέ μπροστά είναι 20 πόντοι από το έδαφος, αν μετρήσω την απόσταση στο πίσω μέρος (μασπιέ έδαφος) θα πρέπει να είναι περίπου 23 πόντοι? |
suicida έγραψε: |
Γιατί ο τύπος που μου τοποθέτησε τα ελατήρια επιμένει ότι δεν μπορεί να είναι η διαφορά μεγαλύτερη από ένα πόντο. ![]() ![]() Μου είπε πάντως εάν θέλω να σηκώσει το τον πίσω άξονα ώστε η διαφορά να φτασει του 3 πόντους αλλά με δική μου ευθύνη. Τι να κάνω, τρελό μπερδεμα. |
DimiP έγραψε: |
....................................................................................... φυσικα το μερος που χαμηλωνουμε περισσοτερο ισχυει οτι θα συμπεριφερεται και καλυτερα . σωστα ; |
pezomania έγραψε: | ||
Όχι! Αν έχεις χαμηλώσει πολύ κάποιο μέρος, τα αμορτισέρ δεν θα δουλεύουν σωστά. Επίσης αν χαμηλώσεις πολύ το πίσω μέρος, θα έχεις τρελά μούτρα και καθόλου κώλο, για να το επαναφέρεις!! Θα πρέπει και μετά το χαμήλωμα να μην διαφοροποιηθεί η μαμα αναλογία μπρος - πίσω. Τώρα αν θές περίσσοτερο ή λιγότερο κώλο - μούτρα κτλ, υπάρχουν τόπικ για αντιστρεπτικές, ράβδους στρέψεις κτλ για όλα τα γούστα ![]() |