dimdil έγραψε: |
παντα να εχεις ενα καλο σταυρο ![]() |
STELIOS έγραψε: |
λογο της αχρηστιας (επειδη δηλαδη δεν τις βγαζεις καθε μερα αλλα μια στις τοσες). |
bob έγραψε: |
το πιο σωστο απ ολα ειναι με δυναμοκλειδο, αλλα ΣΥΝΗΘΩΣ σε αλλη χωρα... |
Sinanai έγραψε: |
Πάρε όποιο νομίζεις, αρκεί όταν ερχόμαστε για σέρβις να μη μας λες "δεν έχω μπουλονόκλειδο". ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Τότε να πάρεις και τη δεύτερη μπαταρία! ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
facom ειναι εγγυηση...
Με κλειστα ματια... |
MEMsound έγραψε: |
αρα κανεις υπομονη να μζεψεις τα λεφτα... (ή βαζεις δοσεις - ιδιως αν σου κανουν ατοκες) και περνεις μια καλη το φακον...σου τσονταρουμε κι εμεις κατιτις...για να εχουμε "δικαωμα" χρησης ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
Ναι Νικόλα το ξέρω, για τα "μεταλλικά" εργαλεία που τα κατασκευάζει η ίδια η φακόμ συμφωνώ. Το συγκεκριμένο όμως δε νομίζω να είναι δικής της κατασκευής... |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
Δόσεις ποτέ Μανθουμέλ, είναι κανόνας για μένα. Αν τα χεις το παίρνεις, αλλιώς βολεύεσαι μ'αυτό που έχεις (τα χέρια μου κοινώς). Όσο για το να τσοντάρετε, νο νο νοοοο, εργαλεία δε δανείζω εκτός "συνεργείου" που να χτυπάτε τον κwλο σας κάτω* ![]() *εξαιρείται η ανταλλαγή χέρι με χέρι με Μαρία Σολωμού ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
AN ΣΤΟ παρω δωρο θα μου κατεβασεις το σαζμαν για αλλαγη κ/π? ![]() |
volvos έγραψε: |
πστ ποσα λεφτα ειναι το εργαλειο?
εχεις να το κοψεις τιμολογιο? |
Εγώ έγραψε: |
Facom, με μπαταρία Li-ion 19,2V με 500Nm Exclamation ροπή στο ξεβίδωμα, πανάλαφρο (2,7kg) και τιμή στο 400ρι (με μία μπαταρία, ενώ αν πάω στο σετ με 2 μπαταρίες πάω 100ευρώ +). |
xrisa-xs έγραψε: |
έχω βρεθεί στη θέση του να αλλάξω λάστιχο 2 φορές! ήταν τοσο σφιγμένα τα μπουλόνια που ανεβήκαμε 2 άτομα πάνω στο κλειδι για να ξεσφίξουν λίγο... ![]() οπότε από εμειρεία μπορώ να σου πω εκεινη την ώρα είτε να φωνάξεις βοήθεια είτε να έχεις παρέα ![]() |
MEMsound έγραψε: |
http://www.youtube.com/watch?v=L-xvIzIIbLE ![]() |