kas έγραψε: |
το yaris???με τιποτα φολαρακι με τιποτα..συγκρινεται το 206cc με το yaris???μην τρελαθουμε κιολα..το yaris μπορει να βγει σκυλι στην μηχανη ποωσ τα περισοτερα ιαπωνικα αλλα δεν παυει(μετασυγχωρισεως κιολας)να ειναι ενασ κουβας..206 με χιλια..τωρα η αποφαση δικη σου ![]() ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
άσε που θα θες να έρθεις και σε κανένα touring με το club και κανένας δεν θα σε παίζει ![]() ![]() ΥΓ πλάκα κάνω εεεεεε!!! |
MEMsound έγραψε: |
Δεν έχει καμία σχέση το ένα αυτοκίνητο με το άλλο...
Οι χώροι το CC είναι ικανοποιητικοί για 2 άτομα και με κάμποσο στρίμωγμα μπορείς με κλειστή οροφή να μεταφέρεις ακόμα 1 σχετικά εύκολα ή και 2 αρκετά στριμωγμένα. Έτσι μπορείς να μεταφέρεις όποτε χρειαστεί ένα 2ο φίλο κλπ κλπ ![]() Αν δεν χρειάζεται καθημερινά να μεταφέρεις 2 άτομα (συνοδηγό + έναν πίσω) τότε το CC δεν έχει κανένα απολύτως χωροταξικό πρόβλημα. Με ανοιχτή την οροφή είναι απλά "άλλη φάση"... Με κλειστή οροφή ο θόρυβος στο εσωτερικό είναι ελάχιστος ενώ με ανοιχτή την οροφή και ένα ανεμοθραύστη δεν ενοχλεί ούτε ο αέρας. "Επιδοσιακά" το CC σε σχέση με το 3/5πορτο 206 λόγω βάρους υπολείπεται λίγο σε επιταχύνσεις και ρεπρίζ αλλά διατηρεί καλήτερα τα χιλίομετρα λόγω αεροδυναμικής άσε που όλα βελτιώνονται... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Η συμπεριφορά του στο δρόμο είναι τυπικά γαλλική = μια χαρά... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αυτόματο απλά ξέχνα το, θα σου σπάσει τα νευρά... εκτός και αν κινείσαι λόγω δουλειάς ή άλλων υποχρεώσεων συνέχεια σε δρόμους με μποτιλιάρισμα ή απλά "βαριέσαι που ζεις" ![]() ![]() Εμφανισιακά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης οπότε το αφήνω ασχολίαστο... ![]() Προβλήματα γενικά δεν βγάζει κάτι ιδιαίτερο αλλά μην ξεχνάς ότι μιλάμε για μεταχειρισμένο. Όντως "σκυλί" σαν τα Toyota δεν είναι (για το καινούργιο yaris δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και κυκλοφορεί ελάχιστα) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χαλάει μόνο του κάθε "τρεις και λίγο". Για την αγορά του εγώ θα σου πρότεινα να περάσεις και μια βόλτα από την LION να δεις τι μεταχειρισμένα έχει. Ίσως το πληρώσεις πιο ακριβά αλλά τουλάχιστον πριν το πάρεις θα είσαι σίγουρος ότι το έχουν ελέγξει παντού. Υπάρχουν πάρα πολλά Used CC ψάξτο πολύ καλά. H έκδοση roland garros έχει και κάμποσα επιπλέον αλλά είναι λίγο πιο σπάνια ιδίως η τελευταία που έβγαινε και στο χρυσοασημί χρώμα (gris centre). Ξαναλέω. Μην βιαστείς ψάξτο καλά και δες πολλά από αυτά που πουλιούνται. ![]() Το yaris είναι ένα πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά δεν μπορεί να σου προσφέρει την αίσθηση του cc (για εμένα ούτε καν του κλειστού 206, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...) και το μόνο που έχει σαν πλεονέκτημα είναι η γνωστή αξιοπιστία των Ιαπωνικών. Αν όμως δεν είναι κανίβαλος* και συμπεριφέρεσαι στο cc "ευγενικά" και όχι "βάρβαρα" δεν υπάρχει λόγος να σου βγάλει κάτι. Αυτά τα ολίγα και καλές αγορές. Και τα 2 αυτοκίνητα είναι πολύ καλά απλά απευθύνονται σε τελείως διαφορετικούς αγοραστές. Γνώμη μου: Αστο το yaris για αργότερα... για 2ο αυτοκίνητο όταν θα έχεις οικογένεια για να πηγαίνεις χαλαρά/ανέμελα/αδιάφορα από το σημείο Α στο σημείο Β... και πείσε τους γονείς για το cc να κάνεις τον χαβαλές σου τώρα που μπορείς. ![]() (*δεν αναφέρομαι σε απότομες αλλαγές κλπ κλπ αλλά γενικά στην χρήση/συντήρηση του αυτοκινήτου) |
gianic έγραψε: |
α και αν βρεις παρε το garros !!! τα καφε δερματα του ειναι απιστευτα και εχει κι αλλα εξτρα που αξιζουν (ηλεκτρικα αναδιπλουμενοι καθρεπτες, 16αρες) |
STELIOS έγραψε: | ||
Τλευταια φλερταρω κ'εγω με την ιδεα να αλλαξω το 206 μου για ενα CC (μεταχειρησμενο). Η ερωτηση μου εινα: Το Roland Garros εβγαινε μονο σε ενα χρωμα ? (σκουρο πρασινο μεταλικο) |
STELIOS έγραψε: | ||
Τλευταια φλερταρω κ'εγω με την ιδεα να αλλαξω το 206 μου για ενα CC (μεταχειρησμενο). Η ερωτηση μου εινα: Το Roland Garros εβγαινε μονο σε ενα χρωμα ? (σκουρο πρασινο μεταλικο) |
Lovehacker έγραψε: |
Παιδια ευχαριστώ παρα πολυ για την ανταπόκριση σας! Όσο αναφορά την μεταπώληση του (άλλο ένα θέμα που μου χτυπάν οι δικοί μου) τι συμβαίνει? Με ρωτάν, απ τη στιγμή που κάνει 20000 πώς γίνετε να πέφτει τόσο η τιμή του? και πως θα το πουλήσεις και άλλα τέτοια... Μετα απο 2-3 χρόνια αν είναι να το πουλήσω πόσα χρήματα θα πιάσει αν π.χ τώρα το πάρω γύρω στα 13.000? Ευχαριστώ πολύ και πάλι παιδια! ![]() |
Σε αντιπροσωπία της LION που πήγα βρήκα το ενα 206cc με 40.000κμ 13.500 eurw.
Οτι είναι ελεγμένα 100% ειναι σίγουρο απ οτι μπορώ να φανταστώ... Δίνουν γενικά αυτοί επιπλέον εγγύηση για τα μεταχειρισμένα τους? |
DIMCHRI έγραψε: | ||
μπορείς να του κόψεις λεφτα. μπορεί να το έχουν αγοράσει γύρω στα 10500 με 11000 αυτοί. ![]() |
shiba έγραψε: |
ριν λιγεσ μερεσ ενασ φιλοσ μ εψαχνε μεταχειρισμενο αμαξι γενικα....πηγαμε στον βασιληα(λιγο πριν απο allou fan park)και ενασ πωλητησ πουλουσε το cc του...με δερματα ανεμοθωρακα κα ιλιγα χιλιομετρα...14000 ευρω και σε καλη κατασταση απο τι ειδα..για πηγαινε ριξε μια ματια ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Μα πατε καλα ? Τι σημασια εχει αν ειναι Roland Garros ? Δεν παει το σκουρο πρασινο αμαξωμα με ασπρη ζαντα ? Καλα, οταν το δειτε (κααααποια στιγμη) θα μου πειτε ... |
Δυστυχώς είμαι απο θεσσαλονίκη ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
Χρωματικά ταιρίαζει και κάνει και όμορφη αντίθεση κλπ κλπ. "Φιλοσοφικά" όμως μου κάθεται λίγο στο λαιμό... Καφέ δέρμα μέσα και άσπρη ζάντα απ έξω... Μου έρχονται τώρα στο μυαλό και κάτι "αγωνιστικά" rover στο μυαλό.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Paidia, ta antalaktika toy 206cc se ti epipeda kimenontai?
Vrika ena cc se aristi katastasi me dermatina klp, 40.000, 2002, 13.000 euro. Einai apo gineka, gia afto kai to ebistevomai.... Aftes sinithos den kanoyn tis antrikes tis treles.... Ase pou o madras einai kai gnostos mas... Θα σε παρακαλέσω να γράφεις ΜΟΝΟ με ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Εκ της ΜOD Team MEMsound |
DIMCHRI έγραψε: | ||
|
volvos έγραψε: | ||||
θεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς και οταν θα τους ψαχνεις για να πληρωθεις θα σου λενε κανε μας φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ και υπογραψε σε αυτη τη μπλουζα τη δηλωση γιατι μας τελειωσε το χαρτι.... ειμαστε ενας ανεξερευνητος λαος που ειπε καποιος διασημος |
Το θεμα ειναι οτι δεν πληρώνω εγω, κ οταν οι γονεις βλεπουν οτι πισω δεν υπαρχει χωρος ουτε για παιδακια αρχιζουν κ γκρινιαζουν....
![]() |
Το θεμα ειναι οτι δεν πληρώνω εγω, κ οταν οι γονεις βλεπουν οτι πισω δεν υπαρχει χωρος ουτε για παιδακια αρχιζουν κ γκρινιαζουν....
![]() |
...ρε παρτο τωρα γιατι μετα θα ναι αργα ![]() |
διλιτρα αλογα και κουραφεξαλα... οταν ανοιγει ο cabrios τοτε απολαμβανεις αυτοκινηση...
Ε και στην τελικη...λυσεις για αλογα εχουμε... να δεις ποσα ραλακια με κοιτανε καπως ετσι ![]() ![]() ![]() |
Παιδια τελικα το 206 θα παρω καινουργιο.. το x-design
1.4 75hp! Δεν με χαλάει βέβαια αλλα άλλα όνειρα είχα ![]() Για να βάψετε τα πλαστικά γύρω γύρω στο χρώμα του αμαξώματος πόσα χρήματα πέρνουν? |
Εγω σε μαύρο το θέλω αλλα οι δικοί μου λενε για ασημί.. Πολύ συνηθισμένο ομως βρε παίδες το ασημι ![]() Απο την άλλη το μαύρο λίγο σκόνη να κάτσει επάνω του καραφαίνετε ![]() Για αυτό έλεγα για ασημί και να βάψω τα προστατευτικά στο χρώμα του αμαξώματος.. Το έχει κάνει κανένας να ξέρει πόσο έχει? ![]() |
BigJohn έγραψε: |
......12) Τελικά δύο άτομα μεσαίου αναστήματος τα χωράει πίσω? ![]() |
vinman έγραψε: | ||
Μπάααααααα.... ![]() |
BigJohn έγραψε: |
Έχω άλλες 2 ερωτήσεις να προσθέσω 11) Πόσο συχνά μένετε με ανοιχτή οροφή? (όσο το επιτρέπει ο καιρός βέβαια!) Είναι ενοχλητική η οδήγηση σε ένα cabrio (άνεμος/ήλιος)? Τι φθορές μπορούν να προκληθούν από ένα "ξεσκέπαστο" αυτοκίνητο? - Θεωρείται ότι τα εσωτερικά του είναι ποιό ανθεκτικά από ένα κλασσικό κλειστό 206?? (παρακαλώ να απαντήσουν μόνο όσοι έχουν cabrio σε αυτήν σύνθετη ερώτηση!) 12) Τελικά δύο άτομα μεσαίου αναστήματος τα χωράει πίσω? ![]() |
εγω ειμαι 1,80 και εχω χωρεσει και τρια ατομα πισω..καλη διαθεση ν α υπαρχει ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Αχ τους έρμους.... ![]() |
MEMsound έγραψε: |
......
οδηγός lef... συνοδηγός μια κοπέλα... o Σταυρος μια άλλη κοπέλα και εγώ... μια χαρά σαρδελοποίηση... να ταν και καλή η πίσω κοπέλα πάει στο διάολο αλλά δεν... |
το ρεκορ παντως ειναι 7...3 ατομα πισω εγω και 2 συνοδηγοι(ο ενας κυριολεκτικα πανω στον αλλο)..αυτη την μερα ειχε γινει το cc ,αγροτικο με γυφτακια.χαχα |
kavaliotis έγραψε: |
Το 206cc cabrio το ειχα οδηγησει εγω οταν ειχε πρωτοβγει στην αυτοματη εκδοση (9 μηνες παραδοση ειχε τοτε! Το ειχε παραγγειλει ενας φιλος!). Να σου πω την αληθεια δεν με ικανοποιησε, αλλα αυτο γιατι ητανε αυτοματο! ![]() ![]() ![]() Α και κατι αλλο, να ξερεις το 206cc ειναι καθαρα 2θεσιο αυτοκινητο, μην περιμενεις να χωραει κανεις πισω εκτος και αν ειναι μικροκαμωμενος (οπως και αυτος που θα καθεται απο μπροστα του ωστε να παει την θεση πολυ μπροστα!). Εδω ισα ισα χωραμε στο 307cc... |
nightmaire έγραψε: |
Οσο για τα 3000 Χιλιαρικα που σου ειπαν ..... σε πολλα Μοντελα Φτανει ακομα και τα 6000!!!!!! |
ababapanos έγραψε: |
σημερα απο πεζο μου ειπαν 7000 για το δικο μου, ισως και 6.500 και εχουν ενα 206cc μοντελο 2001 με 55.000 κhm στα 10.500
ειναι καλες οι τιμες? |
shark έγραψε: |
Αυτό μπορεί να γίνει κατευθείαν από τον αντιπροασωπο νομίζω.... |