PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - 206 - Αγορα 206cc & Ερωτήσεις...

Lovehacker - Σαβ 29 Απρ 2006, 16:47:57
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Αγορα 206cc & Ερωτήσεις...
Παιδιά περιττό να σας πω ότι έχω ερωτευτεί το cc από την 3η λυκείου (σπόρος τότε).
Ήρθε η μεγάλη ώρα να πάρω μεταχειρισμένο αμάξι τώρα και σήμερα που έψαξα την αγορά βρήκα 2 cc το ένα του 2002 από ότι θυμάμαι, με δερμάτινα μέσα, 40.000 km, 13500 ευρως…

Το άλλο που βρήκα είναι μοντέλο 2005, αυτόματο, full extra, 1600/110hp με 80.000 km όμως…! Απορώ πότε πρόλαβε και τα έκανε… 13.000 euro! Το έδωσε ένας που βιαζόταν να το πουλήσει στην αντιπροσωπία που πήγα.

Βασικά οι δικοί μου, μου λένε μη μπλέξω με αυτόματο και ότι θα βγάζει βλάβες και τέτοια..

Πόσα χρόνια εγγύηση έχει το 206cc? Επειδή είναι μοντέλο 2005 είναι σίγουρα στην εγγύηση, έτσι?

Και το ερώτημα είναι με τόσα km μήπως θα μου βγάζει προβλήματα? Πάντως εξωτερικά ήταν άψογο… Οι δικοί μου, μου λένε να πάρω το yaris το 1.3 το καινούργιο….αλλά οι παιδικοί έρωτες δεν ξεπερνιούνται εύκολα…

Μια γνώμη αν θέλετε βρε παιδια…
Rolling eyes
gianic - Κυρ 30 Απρ 2006, 00:56:05
Θέμα δημοσίευσης:
ψαξε ενα παλιοτερο μοντελο με λιγοτερα χιλιομετρα και μακρια απο αυτοματο σαζμαν γιατι ειναι θεοαργο.
shiba - Κυρ 30 Απρ 2006, 03:22:28
Θέμα δημοσίευσης:
εγκλημα θα κανεισ αν παρεισ το yaris...πραγματικα παρε το αμαξι π θα μπαινεισ μεσα κα ιθα χαμογελανε κα ιτα αυτια σου...οσο για το cc εγω θα σου προτεινα να βρεισ ενα με λιγοτερα χιλιομετρα απ οτα 80000 που ανεφερεσ παραπανω και φυσικα οχι αυτοματο Wink
gianic - Κυρ 30 Απρ 2006, 12:15:59
Θέμα δημοσίευσης:
α και αν βρεις παρε το garros !!! τα καφε δερματα του ειναι απιστευτα και εχει κι αλλα εξτρα που αξιζουν (ηλεκτρικα αναδιπλουμενοι καθρεπτες, 16αρες)
kas - Κυρ 30 Απρ 2006, 13:21:31
Θέμα δημοσίευσης:
το yaris???με τιποτα φολαρακι με τιποτα..συγκρινεται το 206cc με το yaris???μην τρελαθουμε κιολα..το yaris μπορει να βγει σκυλι στην μηχανη ποωσ τα περισοτερα ιαπωνικα αλλα δεν παυει(μετασυγχωρισεως κιολας)να ειναι ενασ κουβας..206 με χιλια..τωρα η αποφαση δικη σου Cool Laughing
tsosmoulis - Κυρ 30 Απρ 2006, 15:49:51
Θέμα δημοσίευσης:
μεγάλη γκομενοπαγίδα(μην το πω αλλιώς) το cc αδερφέ, πάρε το με τα χίλια. το μόνο αρνητικό είναι ότι τα 110 αλογά του το κάνουν να θέλει πάνω από 11'' για τα 100km/h. ¶ν και αυτό βολεύεται αν ψαχτείς μέσα στο φόρουμ.
Πάντως σαν επιλογή είναι πολύ καλό. μόνο μην βιαστείς και ψάξε καλά το αυτοκίνητο(α) πριν αποφασίσεις. κυκλοφορούν πολλοί...να μην χαρακτηρίσω. καλή αγορά σου εύχομαι Laughing Cool
dimdil - Κυρ 30 Απρ 2006, 18:23:21
Θέμα δημοσίευσης:
kas έγραψε:
το yaris???με τιποτα φολαρακι με τιποτα..συγκρινεται το 206cc με το yaris???μην τρελαθουμε κιολα..το yaris μπορει να βγει σκυλι στην μηχανη ποωσ τα περισοτερα ιαπωνικα αλλα δεν παυει(μετασυγχωρισεως κιολας)να ειναι ενασ κουβας..206 με χιλια..τωρα η αποφαση δικη σου Cool Laughing

σωστοοος Worthy Worthy συγκρινεις το κινεζικο κουτι με την ομορφια και τη φινετσα του cc Question δες και τιμουλες Twisted evil Twisted evil παντως οτι αποφασισεις με το καλο Exclamation Exclamation Exclamation
kas - Κυρ 30 Απρ 2006, 19:10:03
Θέμα δημοσίευσης:
αα κ κατι αλλο που ξεχασα να πω.. ο ξαδερφος μου πηρε το yaris πριν κανα μηνα..κ παρολου που στην οικογενεια του ξερουν ενα ονομα ΤΟΥΟΤΑ Worthy Worthy Worthy Worthy περιτο να σου οτι δεν.......εμειναν ικανοποιημενοι..το αμαξι εχει ακαμτο αμαξομα κ δεν μεταφερει ψιλοτριγμουσ στην καμπινα οπωσ τα peugeot..αλλα σαν αμαξι επειδη το οδηγησα κιολασ(κατα την γνωμη μου) δεν μετραει καθολου ποσο μαλλον μπροστα στο 206.. Thumbs Up Thumbs Up
tsosmoulis - Κυρ 30 Απρ 2006, 19:11:59
Θέμα δημοσίευσης:
άσε που θα θες να έρθεις και σε κανένα touring με το club και κανένας δεν θα σε παίζει Laughing Laughing
ΥΓ πλάκα κάνω εεεεεε!!!
Lovehacker - Κυρ 30 Απρ 2006, 19:58:49
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
άσε που θα θες να έρθεις και σε κανένα touring με το club και κανένας δεν θα σε παίζει Laughing Laughing
ΥΓ πλάκα κάνω εεεεεε!!!

Χαχα, όντως! Και εγω ρε παιδια το ψψ θέλω.. Αλλά το θέμα είναι οτι άλλος pays... :D

Μετά μου λένε και για τους χώρους του ψψ... Οτι είναι μικροί πίσω και δεν χωράει κανένας και άλλο τέτοια....

Στο ψήσιμο είμαι παιδιά.. ελπίζω να τα καταφέρω! Rolling eyes
tsosmoulis - Κυρ 30 Απρ 2006, 22:14:01
Θέμα δημοσίευσης:
αυτός είναι ο πρόλογος που πουλάνε όλοι φίλε μην υποκύψεις! Laughing
κι εμένα μου λέγανε για το ραλλύ ότι είναι σκοτώστρα...το cc ότι δεν έχει χώρους και τέτοια...πάρε αυτό που πραγματικά θέλεις για να μην κάνεις όπως πολλοί (πχ εγώ) που παίρνουν αμάξι και στα 2 χρόνια αλλάζουν για να πάρουν αυτό που πραγματικά θέλουν. γι'αυτό φίλε cc!!!

ΥΓ άσε που χώροι υπάρχουν...θέληση να υπάρχει χεχεχεχε
kas - Κυρ 30 Απρ 2006, 22:23:27
Θέμα δημοσίευσης:
η αληθεια ειναι οτι ο χωροσ για τουσ πισω ειναι λιγοσ μικροσ..αλλα μπρος στα καλλοι τι ειναι οι χωροι??το peugeot με 1000φαλιρακι Laughing Laughing Laughing
DIMCHRI - Κυρ 30 Απρ 2006, 23:08:56
Θέμα δημοσίευσης:
ένα θα σου πω.

από τα λ΄γα αυτοκίνητα που στα 160-170 χλμ είναι τόσο ήσυχα και αθόρυβα.

¶σε που μόλις το ανοίγεις νιώθεις άλλος άνθρωπος!!!!

έχεις 2 αμάξια σε ένα.
πάντως καλύτερα να πάρεις αυτό που έχει λιγότερα χιλιόμετρα.
MEMsound - Δευ 01 Μάϊ 2006, 10:49:32
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έχει καμία σχέση το ένα αυτοκίνητο με το άλλο...

Οι χώροι το CC είναι ικανοποιητικοί για 2 άτομα και με κάμποσο στρίμωγμα μπορείς με κλειστή οροφή να μεταφέρεις ακόμα 1 σχετικά εύκολα ή και 2 αρκετά στριμωγμένα.
Έτσι μπορείς να μεταφέρεις όποτε χρειαστεί ένα 2ο φίλο κλπ κλπ Wink
Αν δεν χρειάζεται καθημερινά να μεταφέρεις 2 άτομα (συνοδηγό + έναν πίσω) τότε το CC δεν έχει κανένα απολύτως χωροταξικό πρόβλημα.

Με ανοιχτή την οροφή είναι απλά "άλλη φάση"...
Με κλειστή οροφή ο θόρυβος στο εσωτερικό είναι ελάχιστος ενώ με ανοιχτή την οροφή και ένα ανεμοθραύστη δεν ενοχλεί ούτε ο αέρας.

"Επιδοσιακά" το CC σε σχέση με το 3/5πορτο 206 λόγω βάρους υπολείπεται λίγο σε επιταχύνσεις και ρεπρίζ αλλά διατηρεί καλήτερα τα χιλίομετρα λόγω αεροδυναμικής άσε που όλα βελτιώνονται... Cool Rolling eyes Wink (αν και θέλω να πιστεύω ότι καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται για αυτοκίνητο για "κόντρες" και "καυτές επιδόσεις" αν και "εδώ μέσα" υπάρχουν 2~3 τέτοια... Rolling eyes Rolling eyes )

Η συμπεριφορά του στο δρόμο είναι τυπικά γαλλική = μια χαρά... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Cool (καμία σχέση βέβαια με 205/106/309/306 αλλά σε αφήνει να συμμετέχεις στην οδήγηση και να παίζεις μια χαρά Wink )

Αυτόματο απλά ξέχνα το, θα σου σπάσει τα νευρά... εκτός και αν κινείσαι λόγω δουλειάς ή άλλων υποχρεώσεων συνέχεια σε δρόμους με μποτιλιάρισμα ή απλά "βαριέσαι που ζεις" Laughing Laughing

Εμφανισιακά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης οπότε το αφήνω ασχολίαστο... Cool

Προβλήματα γενικά δεν βγάζει κάτι ιδιαίτερο αλλά μην ξεχνάς ότι μιλάμε για μεταχειρισμένο.
Όντως "σκυλί" σαν τα Toyota δεν είναι (για το καινούργιο yaris δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και κυκλοφορεί ελάχιστα) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χαλάει μόνο του κάθε "τρεις και λίγο".

Για την αγορά του εγώ θα σου πρότεινα να περάσεις και μια βόλτα από την LION να δεις τι μεταχειρισμένα έχει. Ίσως το πληρώσεις πιο ακριβά αλλά τουλάχιστον πριν το πάρεις θα είσαι σίγουρος ότι το έχουν ελέγξει παντού.
Υπάρχουν πάρα πολλά Used CC ψάξτο πολύ καλά. H έκδοση roland garros έχει και κάμποσα επιπλέον αλλά είναι λίγο πιο σπάνια ιδίως η τελευταία που έβγαινε και στο χρυσοασημί χρώμα (gris centre). Ξαναλέω. Μην βιαστείς ψάξτο καλά και δες πολλά από αυτά που πουλιούνται. Wink

Το yaris είναι ένα πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά δεν μπορεί να σου προσφέρει την αίσθηση του cc (για εμένα ούτε καν του κλειστού 206, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...) και το μόνο που έχει σαν πλεονέκτημα είναι η γνωστή αξιοπιστία των Ιαπωνικών.

Αν όμως δεν είναι κανίβαλος* και συμπεριφέρεσαι στο cc "ευγενικά" και όχι "βάρβαρα" δεν υπάρχει λόγος να σου βγάλει κάτι.

Αυτά τα ολίγα και καλές αγορές.
Και τα 2 αυτοκίνητα είναι πολύ καλά απλά απευθύνονται σε τελείως διαφορετικούς αγοραστές.

Γνώμη μου:
Αστο το yaris για αργότερα... για 2ο αυτοκίνητο όταν θα έχεις οικογένεια για να πηγαίνεις χαλαρά/ανέμελα/αδιάφορα από το σημείο Α στο σημείο Β... και πείσε τους γονείς για το cc να κάνεις τον χαβαλές σου τώρα που μπορείς. Wink

(*δεν αναφέρομαι σε απότομες αλλαγές κλπ κλπ αλλά γενικά στην χρήση/συντήρηση του αυτοκινήτου)
Lovehacker - Δευ 01 Μάϊ 2006, 11:32:16
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Δεν έχει καμία σχέση το ένα αυτοκίνητο με το άλλο...

Οι χώροι το CC είναι ικανοποιητικοί για 2 άτομα και με κάμποσο στρίμωγμα μπορείς με κλειστή οροφή να μεταφέρεις ακόμα 1 σχετικά εύκολα ή και 2 αρκετά στριμωγμένα.
Έτσι μπορείς να μεταφέρεις όποτε χρειαστεί ένα 2ο φίλο κλπ κλπ Wink
Αν δεν χρειάζεται καθημερινά να μεταφέρεις 2 άτομα (συνοδηγό + έναν πίσω) τότε το CC δεν έχει κανένα απολύτως χωροταξικό πρόβλημα.

Με ανοιχτή την οροφή είναι απλά "άλλη φάση"...
Με κλειστή οροφή ο θόρυβος στο εσωτερικό είναι ελάχιστος ενώ με ανοιχτή την οροφή και ένα ανεμοθραύστη δεν ενοχλεί ούτε ο αέρας.

"Επιδοσιακά" το CC σε σχέση με το 3/5πορτο 206 λόγω βάρους υπολείπεται λίγο σε επιταχύνσεις και ρεπρίζ αλλά διατηρεί καλήτερα τα χιλίομετρα λόγω αεροδυναμικής άσε που όλα βελτιώνονται... Cool Rolling eyes Wink (αν και θέλω να πιστεύω ότι καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται για αυτοκίνητο για "κόντρες" και "καυτές επιδόσεις" αν και "εδώ μέσα" υπάρχουν 2~3 τέτοια... Rolling eyes Rolling eyes )

Η συμπεριφορά του στο δρόμο είναι τυπικά γαλλική = μια χαρά... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Cool (καμία σχέση βέβαια με 205/106/309/306 αλλά σε αφήνει να συμμετέχεις στην οδήγηση και να παίζεις μια χαρά Wink )

Αυτόματο απλά ξέχνα το, θα σου σπάσει τα νευρά... εκτός και αν κινείσαι λόγω δουλειάς ή άλλων υποχρεώσεων συνέχεια σε δρόμους με μποτιλιάρισμα ή απλά "βαριέσαι που ζεις" Laughing Laughing

Εμφανισιακά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης οπότε το αφήνω ασχολίαστο... Cool

Προβλήματα γενικά δεν βγάζει κάτι ιδιαίτερο αλλά μην ξεχνάς ότι μιλάμε για μεταχειρισμένο.
Όντως "σκυλί" σαν τα Toyota δεν είναι (για το καινούργιο yaris δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και κυκλοφορεί ελάχιστα) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χαλάει μόνο του κάθε "τρεις και λίγο".

Για την αγορά του εγώ θα σου πρότεινα να περάσεις και μια βόλτα από την LION να δεις τι μεταχειρισμένα έχει. Ίσως το πληρώσεις πιο ακριβά αλλά τουλάχιστον πριν το πάρεις θα είσαι σίγουρος ότι το έχουν ελέγξει παντού.
Υπάρχουν πάρα πολλά Used CC ψάξτο πολύ καλά. H έκδοση roland garros έχει και κάμποσα επιπλέον αλλά είναι λίγο πιο σπάνια ιδίως η τελευταία που έβγαινε και στο χρυσοασημί χρώμα (gris centre). Ξαναλέω. Μην βιαστείς ψάξτο καλά και δες πολλά από αυτά που πουλιούνται. Wink

Το yaris είναι ένα πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά δεν μπορεί να σου προσφέρει την αίσθηση του cc (για εμένα ούτε καν του κλειστού 206, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...) και το μόνο που έχει σαν πλεονέκτημα είναι η γνωστή αξιοπιστία των Ιαπωνικών.

Αν όμως δεν είναι κανίβαλος* και συμπεριφέρεσαι στο cc "ευγενικά" και όχι "βάρβαρα" δεν υπάρχει λόγος να σου βγάλει κάτι.

Αυτά τα ολίγα και καλές αγορές.
Και τα 2 αυτοκίνητα είναι πολύ καλά απλά απευθύνονται σε τελείως διαφορετικούς αγοραστές.

Γνώμη μου:
Αστο το yaris για αργότερα... για 2ο αυτοκίνητο όταν θα έχεις οικογένεια για να πηγαίνεις χαλαρά/ανέμελα/αδιάφορα από το σημείο Α στο σημείο Β... και πείσε τους γονείς για το cc να κάνεις τον χαβαλές σου τώρα που μπορείς. Wink

(*δεν αναφέρομαι σε απότομες αλλαγές κλπ κλπ αλλά γενικά στην χρήση/συντήρηση του αυτοκινήτου)

Παιδια ευχαριστώ παρα πολυ για την ανταπόκριση σας!

Όσο αναφορά την μεταπώληση του (άλλο ένα θέμα που μου χτυπάν οι δικοί μου) τι συμβαίνει? Με ρωτάν, απ τη στιγμή που κάνει 20000 πώς γίνετε να πέφτει τόσο η τιμή του? και πως θα το πουλήσεις και άλλα τέτοια...

Μετα απο 2-3 χρόνια αν είναι να το πουλήσω πόσα χρήματα θα πιάσει αν π.χ τώρα το πάρω γύρω στα 13.000?

Ευχαριστώ πολύ και πάλι παιδια! Very happy
STELIOS - Δευ 01 Μάϊ 2006, 11:48:52
Θέμα δημοσίευσης:
gianic έγραψε:
α και αν βρεις παρε το garros !!! τα καφε δερματα του ειναι απιστευτα και εχει κι αλλα εξτρα που αξιζουν (ηλεκτρικα αναδιπλουμενοι καθρεπτες, 16αρες)

Τλευταια φλερταρω κ'εγω με την ιδεα να αλλαξω το 206 μου για ενα CC (μεταχειρησμενο). Η ερωτηση μου εινα: Το Roland Garros εβγαινε μονο σε ενα χρωμα ? (σκουρο πρασινο μεταλικο)
Touristas - Δευ 01 Μάϊ 2006, 11:55:41
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
gianic έγραψε:

Τλευταια φλερταρω κ'εγω με την ιδεα να αλλαξω το 206 μου για ενα CC (μεταχειρησμενο). Η ερωτηση μου εινα: Το Roland Garros εβγαινε μονο σε ενα χρωμα ? (σκουρο πρασινο μεταλικο)

Τώρα πια όχι μόνο σε πράσινο αλλά έχει και άλλα 2 χρώματα το gris centre ( σαπανί ) αλλά και ένα κάπως σκούρο γκρι (δεν θυμάμαι το όνομα )
gianic - Δευ 01 Μάϊ 2006, 11:58:35
Θέμα δημοσίευσης:
οι γονεις σου βρηκαν το ευαισθητο σημειο μας Sad

κοιτα καλη μεταπωλητικη αξια δεν γνωριζουν τι σημαινει τα ιταλικα και τα γαλλικα σ αυτην την κατηγορια . αντιθετεως τα γερμανικα και τα ιαπωνικα κρατανε τιμη.
εξαλλου μη ξεχνας οτι ερχεται το 207 και το 206 σιγα σιγα θα πηγαινει για αποσυρση και η τιμη του θα αρχισει να παιρνει την κατιουσα με γεωμετρικη προοδο.

οπως και να το κανουμε εχει γερασει (οχι τραγικα) αλλα τουλαχιστον ειναι το πιο ομορφο μικρο που κυκλοφορει ,εκτος απ το cooperaki που ειναι "αλλου" σε τιμη...

μην κολωνεις . πρηξτους . μην τους αφησεις να σου παρουν το yaris αν μπορεις να παρεις σ αυτα τα λεφτα ενα κουπε-καμπριο +1,6...

πηγαινε τους στην peugeot να του ριξουν μια ματια , ειμαι σιγουρος οτι θα το ερωτευτουν και θ αφησουν παραπερα τις δικαιολογιες τυπου "θα χασουμε τα λεφτα μας αν παρουμε το γαλλικο κουβα !!" Wink
gianic - Δευ 01 Μάϊ 2006, 11:59:58
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
gianic έγραψε:

σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοος... παρε το gris sendre αν βρεις...
STELIOS - Δευ 01 Μάϊ 2006, 15:34:18
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικα το πρασινο μ'αρεσει περισσοτερο (και με μια ασπρη ζαντουλα θα ειναι κ@υλα Twisted evil ). Με τι εξοπλισμο ερχοταν το R. G. ?
DIMCHRI - Δευ 01 Μάϊ 2006, 15:35:53
Θέμα δημοσίευσης:
Lovehacker έγραψε:

Παιδια ευχαριστώ παρα πολυ για την ανταπόκριση σας!

Όσο αναφορά την μεταπώληση του (άλλο ένα θέμα που μου χτυπάν οι δικοί μου) τι συμβαίνει? Με ρωτάν, απ τη στιγμή που κάνει 20000 πώς γίνετε να πέφτει τόσο η τιμή του? και πως θα το πουλήσεις και άλλα τέτοια...

Μετα απο 2-3 χρόνια αν είναι να το πουλήσω πόσα χρήματα θα πιάσει αν π.χ τώρα το πάρω γύρω στα 13.000?

Ευχαριστώ πολύ και πάλι παιδια! Very happy

εγώ θα σουπω ότιτο δικό μου πριν το πάσχα μου έδιναν 14000 στο χέρι, και τελικά άλλαξα γνώμη και δεν το έδωσα.

Γενικά να ξέρεις ότι τα κάμπριο χάνουν ποιό δύσκολα την αξία τους απο οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο κυκλοφορεί.

εδώ παίρνεις Α6 τετρακίνητο του 2002 με 22000 ευρώ. και έχει χάσει 20000 ευρώ από την ημέρα που κυκλοφόρησε. Και είναι και άουντι.

πάρτο τώρα που μπορείς. αν δεν πάρεις κάμπριο τώρα θα το πάρεις μετά από 20 χρόνια όταν θα έχουν ενηλικιωθεί τα παιδιά σου πρώτα !!!
MEMsound - Δευ 01 Μάϊ 2006, 15:39:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΖΑΝΤΑ ΣΕ ROLLAND GARROS CC!!!

PALIOKAGKOYRO!!! Laughing Laughing Laughing
DIMCHRI - Δευ 01 Μάϊ 2006, 15:51:05
Θέμα δημοσίευσης:
άκου rg με άσπρη ζάντα !!!

Μα τι κάγκουρας !!!!

πάρε το σαμπανιζέ "αν βρεις"

εξοπλισμό έχει, δερματα, 16 αρες ζάντες ουραγκαν, abs , 4 airbags, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, και δεν θυμάμαι κάτι άλλο ... Wink
shiba - Δευ 01 Μάϊ 2006, 16:02:41
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον τα r0lland garros εχουνε δερματινα καθισματα αλουμινενια κιτ στο εσωτερικο και εξωτερικα:αναδιπλωμενοι καθρεφτεσ,16αρεσ ζαντεσ,βαμμενα πλαστικα στο χρωμα αμαξωματος.επισησ αυτοματοι υαλοκαθαριστηρεσ και φωτα..αυτα τα λιγα..οσο για τουσ χωρουσ ασ πω και εγω οτι 2 ατομα μετριου αναστηματοσ μπαινουνε ανετα πισω...οχι για μεγαλεσ αποστασεισ φυσικα..εμενα πισω εχουνε μπει και 3.. Shocked...παντωσ φιλε μ αξιζει πολυ το cc...
STELIOS - Δευ 01 Μάϊ 2006, 20:35:40
Θέμα δημοσίευσης:
Μα πατε καλα ? Τι σημασια εχει αν ειναι Roland Garros ? Δεν παει το σκουρο πρασινο αμαξωμα με ασπρη ζαντα ? Καλα, οταν το δειτε (κααααποια στιγμη) θα μου πειτε ...
tsosmoulis - Δευ 01 Μάϊ 2006, 21:15:56
Θέμα δημοσίευσης:
Στέλιο πού να καταλάβουν!μην προσπαθείς να τους ανοίξεις τα μάτια, άστους στην άγνοια Laughing Laughing Laughing
Lovehacker - Δευ 01 Μάϊ 2006, 21:18:09
Θέμα δημοσίευσης:
Σε αντιπροσωπία της LION που πήγα βρήκα το ενα 206cc με 40.000κμ 13.500 eurw.

Οτι είναι ελεγμένα 100% ειναι σίγουρο απ οτι μπορώ να φανταστώ...
Δίνουν γενικά αυτοί επιπλέον εγγύηση για τα μεταχειρισμένα τους?
DIMCHRI - Δευ 01 Μάϊ 2006, 21:38:45
Θέμα δημοσίευσης:
Lovehacker έγραψε:

μπορείς να του κόψεις λεφτα.

μπορεί να το έχουν αγοράσει γύρω στα 10500 με 11000 αυτοί. Wink
Lovehacker - Δευ 01 Μάϊ 2006, 21:50:24
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
Lovehacker έγραψε:

μπορείς να του κόψεις λεφτα.

μπορεί να το έχουν αγοράσει γύρω στα 10500 με 11000 αυτοί. Wink

Να του κόψω λεφτά με την αφορμή οτι δεν έχει εγγύηση δηλαδη?

Απ οτι θυμαμε τα αυτοκίνητα είχαν όλα ένα αυτοκόλλητο επάνω που πρέπει να έγραφε εγγυημένο, απο οτι θυμάμε.....
shiba - Δευ 01 Μάϊ 2006, 23:53:14
Θέμα δημοσίευσης:
ριν λιγεσ μερεσ ενασ φιλοσ μ εψαχνε μεταχειρισμενο αμαξι γενικα....πηγαμε στον βασιληα(λιγο πριν απο allou fan park)και ενασ πωλητησ πουλουσε το cc του...με δερματα ανεμοθωρακα κα ιλιγα χιλιομετρα...14000 ευρω και σε καλη κατασταση απο τι ειδα..για πηγαινε ριξε μια ματια Wink [/code]
Lovehacker - Τρι 02 Μάϊ 2006, 14:47:41
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
ριν λιγεσ μερεσ ενασ φιλοσ μ εψαχνε μεταχειρισμενο αμαξι γενικα....πηγαμε στον βασιληα(λιγο πριν απο allou fan park)και ενασ πωλητησ πουλουσε το cc του...με δερματα ανεμοθωρακα κα ιλιγα χιλιομετρα...14000 ευρω και σε καλη κατασταση απο τι ειδα..για πηγαινε ριξε μια ματια Wink [/code]

Δυστυχώς είμαι απο θεσσαλονίκη Crying or Very sad Συνεχίζω το ψάξιμο πάντως! Δύσκολο να βρεις και μεταχειρισμένο και καλο...............
MEMsound - Τρι 02 Μάϊ 2006, 15:07:35
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Μα πατε καλα ? Τι σημασια εχει αν ειναι Roland Garros ? Δεν παει το σκουρο πρασινο αμαξωμα με ασπρη ζαντα ? Καλα, οταν το δειτε (κααααποια στιγμη) θα μου πειτε ...

Χρωματικά ταιρίαζει και κάνει και όμορφη αντίθεση κλπ κλπ.

"Φιλοσοφικά" όμως μου κάθεται λίγο στο λαιμό...

Καφέ δέρμα μέσα και άσπρη ζάντα απ έξω...

Μου έρχονται τώρα στο μυαλό και κάτι "αγωνιστικά" rover στο μυαλό.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
tsosmoulis - Τρι 02 Μάϊ 2006, 17:02:59
Θέμα δημοσίευσης:
Lovehacker έγραψε:

Δυστυχώς είμαι απο θεσσαλονίκη Crying or Very sad Συνεχίζω το ψάξιμο πάντως! Δύσκολο να βρεις και μεταχειρισμένο και καλο...............

γίνεται φίλε απλά θα πρέπει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο και να μην βιαστείς στην επιλογή σου Wink
θέλει μηνών ψάξιμο η δουλειά αδερφέ...
STELIOS - Τετ 03 Μάϊ 2006, 19:20:58
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
STELIOS έγραψε:

Χρωματικά ταιρίαζει και κάνει και όμορφη αντίθεση κλπ κλπ.

"Φιλοσοφικά" όμως μου κάθεται λίγο στο λαιμό...

Καφέ δέρμα μέσα και άσπρη ζάντα απ έξω...

Μου έρχονται τώρα στο μυαλό και κάτι "αγωνιστικά" rover στο μυαλό.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ε τοτε να του βαλω στο ταμπλο επενδηση απο ριζα αγριοτριανταφυλιας και να πηγαινω τη γιαγια μου για παγωτο στο Καλαμο τις Κυριακες... Rolling eyes
Lovehacker - Σαβ 06 Μάϊ 2006, 13:29:48
Θέμα δημοσίευσης:
Paidia, ta antalaktika toy 206cc se ti epipeda kimenontai?

Vrika ena cc se aristi katastasi me dermatina klp, 40.000, 2002, 13.000 euro.

Einai apo gineka, gia afto kai to ebistevomai.... Aftes sinithos den kanoyn tis antrikes tis treles....

Ase pou o madras einai kai gnostos mas...

Θα σε παρακαλέσω να γράφεις ΜΟΝΟ με ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Εκ της ΜOD Team
MEMsound

bakclima - Σαβ 06 Μάϊ 2006, 13:46:47
Θέμα δημοσίευσης:
οι τιμες στα ανταλλακτικα ειναι φισιολογικες, να φανταστεις εχω το 206rc και πιο μπροστα ειχα ενα 206 14 8v στα ανταλλακτικα (αναλωσιμα π.χ. φιλτρα, λαδια) οι τιμες ειναι ιδιες, η ποδοτητα τωρα αλλαξε Wink .
Συνηθως 206cc (στη Θεσσαλονικη) εχουν περισσοτερες γυναικες παρα αντρες αν ειναι σε καλη κατασταση και σε συμφερει παρτο!!!
Lovehacker - Σαβ 13 Μάϊ 2006, 00:09:43
Θέμα δημοσίευσης:
Paidia, poso asfalistra plironete gia to cc ?
Kai se pia asfalistiki?

Thanx! Wink Wink

Παρατήρηση 2η και στην 3η "καίγεσαι" Evil

Εκ της ΜOD Team
MEMsound

DIMCHRI - Σαβ 13 Μάϊ 2006, 07:39:54
Θέμα δημοσίευσης:
Lovehacker έγραψε:
Paidia, ta antalaktika toy 206cc se ti epipeda kimenontai?

Vrika ena cc se aristi katastasi me dermatina klp, 40.000, 2002, 13.000 euro.

Einai apo gineka, gia afto kai to ebistevomai.... Aftes sinithos den kanoyn tis antrikes tis treles....

Ase pou o madras einai kai gnostos mas...

Εκ της ΜOD Team
MEMsound

αυτές έχουν καβαλίσει καμιά εκατοστή πεζοδρόμια, περνάνε τις γραμμές του τένου αέρα πατέρα, έχουν γεμίσει με γρατζουνιές τις πόρτες γιατί παρκάρουν στα ποιό απίθανα σημεία, και έχουν στραβώσει ζάντες ημιαξόνια ακρόμπαρα, κ.τ.λ.

θεωρώ κάκιστο να οδηγεί αυτοκίνητο γυναίκα , (έχω ζωντανό παράδειγμα στην οικείο περιβάλλον μου που μετά από 30 χρόνια οδηγησης και κατοχή επαγγελματικού διπλώματος δεν ξέρει τι ρόλο παίζουν οι ταχύτητες).

όσο για ασφάλιστρα εγώ για μικτή και 16000 αξία πληρώνω 600 ευρώ τον χρόνο με 3 μπόνους μάλους. Wink

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ
Lovehacker - Σαβ 13 Μάϊ 2006, 09:10:44
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν εχεις αδικο! :D Το θέμα είναι οτι ο άνθρωπος είναι γνωστός μας...
Σε χειρότερη κατάσταση έχω βρει και άλλα με τα ιδια λεφτά...

Διάβασα οτι για άτομα με ύψος (1.90 είμαι) είναι δύσκολη η θέση οδήγησης γιατι πρέπει να σκίβεις! Αληθεύει??
volvos - Σαβ 13 Μάϊ 2006, 09:20:09
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
Lovehacker έγραψε:

όσο για ασφάλιστρα εγώ για μικτή και 16000 αξία πληρώνω 600 ευρώ τον χρόνο με 3 μπόνους μάλους. Wink

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

θεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
και οταν θα τους ψαχνεις για να πληρωθεις θα σου λενε κανε μας φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
και υπογραψε σε αυτη τη μπλουζα τη δηλωση γιατι μας τελειωσε το χαρτι....

ειμαστε ενας ανεξερευνητος λαος που ειπε καποιος διασημος
gianic - Σαβ 13 Μάϊ 2006, 11:43:06
Θέμα δημοσίευσης:
μακρια απο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ .. για να παρω τα λεφτα μου απειλουσα επι ενα μηνα με μηνυσεις και δικηγορους ... απλα μακρια απ τους αλητες
DIMCHRI - Σαβ 13 Μάϊ 2006, 18:16:14
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:
Lovehacker έγραψε:

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

θεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
και οταν θα τους ψαχνεις για να πληρωθεις θα σου λενε κανε μας φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
και υπογραψε σε αυτη τη μπλουζα τη δηλωση γιατι μας τελειωσε το χαρτι....

ειμαστε ενας ανεξερευνητος λαος που ειπε καποιος διασημος

επειδη μάλλον δεν ξέρεις απλά σου λέω ότι οι ασφαλιστικές που είναι στον φιλικό διακανονισμό είναι όλες καλές. Αλλιώς δεν θα τις βάζανε...

Ειδα και την Εθνική πόσο καλή ήταν.

Και αν θες μπες και στο site της για να δεις τα μεγέθη της. Wink
gianic - Σαβ 13 Μάϊ 2006, 18:51:40
Θέμα δημοσίευσης:
ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ RULEZ ΡΕΕΕΕ !!! βρε ουστ απο τη χωρα μας απατεωνες
gianic - Σαβ 13 Μάϊ 2006, 19:04:34
Θέμα δημοσίευσης:
1η περιπτωση

οταν με τρακαρανε απο πισω ο υπαιτιος ειχε εθνικη .

Ξερετε ποιες ηταν οι κινησεις μου ;;;;

1.πηγα στην πεζο με το αμαξι.
2. Γιαννης: -Γεια σας με τρακαρανε εχει γινει δηλωση απο τον υπαιτιο.
3. ΠΕΖΟ : - Ελα σε μια βδομαδα να παρεις το αμαξι σου. Δεν πληρωνεις τιποτα τα κανονιζουμε ολα εμεις με την ασφαλιστικη.
4.Γ: -μπορω να χω αμαξι αντικαταστασης ;
5. Π: -βεβαως! οριστε ενα 206 1.4 16ν !

δεν ασχοληθηκα με τιποτα αλλο...

2η περιπτωση

μια φορα ενας ταξιτζης θεωρησε περιττο να περασει στοπ χωρις να κοιταξει αν ερχεται κανεις και του την εριξα. ο ταξιτζης ειχε ιντερσαλονικα.

το μαρτυριο που περασα ευχομαι να μην το περασει κανενας ανθρωπος.
καταχρεωθηκα στην τραπεζα και εφαγα τους τοκους της ζωης μου. τηλεφωνηματα, κινητα σταθερα σκ**α, ωρες χρησιμες που θα μπορουσα να χρησιμοποιησω με αλλο τροπο απ το να βριζω τους απατεωνες της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ . Μου κλεινανε το τηλεφωνο στη μαπα οι κυριοι !!!

Με στελνανε απο υπευθυνο σε υπευθυνο .
Τελικα τους απειλησα οτι θα τους βγαλω στον Τριανταφυλλοπουλο (θα το εκανα χαλαρα) κι εκει κωλοσαν τα λαμογια εκλασαν μεντες .

Η πλακα ειναι οτι ο υπευθυνος στην πατρα εχει φαει τοσο ξυλο απο ανθρωπους που εχουν βρεθει στη θεση μου και ειναι καθε μερα με επιδεσμους και μαυρισμενα ματια ....

Edited by
Touristas
Θα σας παρακαλούσα να είστε πιο κόσμιοι και να μην ξεφεύγετε από το θέμα

DIMCHRI - Σαβ 13 Μάϊ 2006, 21:05:39
Θέμα δημοσίευσης:
γιάννη δεν υπάρχει λόγος να διαφωνήσω μαζί σου. απλά όμως θα σου αναφέρω ότι αυτοκινητο της εθνικής έπεσε πάνω μου ένω ήμουν στην βοηθητική λωρίδα και περιμενα express service, και ακόμα δνε με πλήρωσαν. και ούτε θα με πληρώσουν λέει γιατι δεν φένεται αν η ζημιά έγινε εκείνη την στιγμή ή προυπήρχε !!!!! άκουσον - άκουσον !!!!! και επειδή ήταν μόνο 1500 ευρώ δεν τους πήγα δικαστικώς - βλακεία μου βεβαια.

τε-σπα είμαστε off topik.
volvos - Σαβ 13 Μάϊ 2006, 22:24:04
Θέμα δημοσίευσης:
h ιντερσαλονικα δεν ειναι στο φιλικο διακανονισμο απο οσο ξερω.
δε νομιζω να εχει μπει προσφατα.

σου ευχομαι ολοψυχα να μη τη χρειαστεις ποτε. γιατι αν τη χρειαστεις κατα 99.999999999% θα καταριεσαι την ωρα και τη στιγμη που αγορασες αμαξι.
οταν ακουω ανθρωπους να υπερασπιζονται τετοιες εταιρειες απλα τους λυπαμαι. τιποτα παραπανω.

ολες οι εταιρειες εχουν + και - .
εχω 2 θανατηφορα και 3ολικες υποψη μου που η εθνικη κρεμασε κοσμο και ξεφτιλισε πελατες.αυτο ομως δε λεει και πολλα.τετοια παραδειγματα υπαρχουν για ολες τις εταιρειες. για αυτο να προσεχετε τον ασφαλιστη και μετα την εταιρεια. ετσι αν δε σασ πληρωνουν αυτον να πατε να τραμπουκησετε. αν αυτος θελει θα βρει τροπο να πληρωθειτε στο τσακ μπαμ Wink Wink

και για να σε πικρανω πληρωνω 370 το εξαμηνο με οδικη-15600 αξια και ολα (μεικτη και κακοβουλες με 200ευρω απαλλαγη) μα ολα μεσα στην υδρογειο που πληρωνει ζημιες ως 7000ευρω σε 8εργασιμες καρατσεκαρισμενο πολλες φορες και εχω το κεφαλι μου ησυχο.
αν εσυ εχεις το δικο σου ησυχο με την ιντερσαλονικα μπραβο σου αλλα μη μας το παιζεις και μαγκας.
με την εννοια οτι εχεις βρει την ευκαιρια.δε το λεω για να παρεξηγηθεις απλα φιλα τα ρουχα σου να εχεις τα μισα. γιατι αν ποτε σε κρεμασει η ιντερσαλονικα -που θα το κανει- τοτε τι θα λες?
γλυτωσα π.χ 100-200ευρω το χρονο και δε πηρα ποτε τα λεφτα της τρακας μου?
αν ειχες απλη ασφαλεια αντε και κλοπη μαζι σου με τα 1000 και εγω.
αλλα μεικτη σε τετοιες μικρες εταιρειες ειναι σα να αγοραζεις κλωνατεξ το 2000. σιγουρη επενδυση.
DIMCHRI - Κυρ 14 Μάϊ 2006, 08:26:00
Θέμα δημοσίευσης:
πρώτον δεν στο έπαιξα μάγκας . ειδικά εσένα και σε κανέναν .

Δευτερον κάποιοι εδώ μέσα μου φαίνονται ότι μπαίνουν για να εκτονώνονται. όχι εγώ.
Εγώ απλά ανεφερα ποια ασφάλεια έχω και τι πληρώνω γιατί ερωτήθηκα.
έχω και εγώ παράδειγμα από ασφάλεια άγνωστη που πλήρωσε τροχαίο με πεζώ που είχα εγώ στα 22 μου . και ήταν άγνωστη.

Τρίτον δεν χρειάζεται να με λυπάσαι.

και τέταρτον και τελευταίο όλοι αυτοί που σχολίασαν αυτό που είπα γιατί ερωτήθηκα, και άρχισαν να κανουν σχόλια, τα σχόλια θα έπρεπε να τα κάνουν σε άλλο σχετικό τόπικ.

¶υτά είχα να πω και δεν θα το συνεχίσω.
Αρκετά χαλάσαμε το τόπικ.
Lovehacker - Σαβ 03 Ιούν 2006, 17:42:08
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα 206cc γιοκ!
Βρήκαμε ένα 206 colorline 1.4 75hp σε γαλάζιο με γκρί κάπως. 2002, 45000km!

Θα το πάμε σε συνεργείο γνωστού την δευτέρα!

Το μειον είναι οτι εχει ταλαιπωρημένες ζάντες (σημάδια), αλλα αυτό διορθώνετε :D
DIMCHRI - Σαβ 03 Ιούν 2006, 23:29:05
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΤΑ πόσα λεφτά το βρήκες????
Lovehacker - Τρι 06 Ιούν 2006, 22:36:11
Θέμα δημοσίευσης:
7200!

Παιζει ομως να το πάρω και καινουργιο! Συμφέρει λέτε λόγο της ηλικίας του να σκάσω 11.000? Γνώμες? Rolling eyes
shiba - Τρι 06 Ιούν 2006, 23:44:31
Θέμα δημοσίευσης:
pare ena cc metaxeirismeno twra pou eina ika ikalokairaki.... Wink sorry gia ta greeklish
tsosmoulis - Τετ 07 Ιούν 2006, 07:13:37
Θέμα δημοσίευσης:
συμφωνώ.
τί να δώσεις 11000 να πάρεις 206 και μάλιστα 1.4. Δεν θέλω να σε ξενερώσω αλλά σε κανα 2 χρόνια που θα το συνηθίσεις θα ψάχνεις αυτοκίνητο και θα κράζεις τον εαυτό σου που δεν πήρες το cc. σκέψου καλά την επόμενη κίνηση σου lovehacker Wink
Lovehacker - Τετ 07 Ιούν 2006, 15:38:05
Θέμα δημοσίευσης:
Το θεμα ειναι οτι δεν πληρώνω εγω, κ οταν οι γονεις βλεπουν οτι πισω δεν υπαρχει χωρος ουτε για παιδακια αρχιζουν κ γκρινιαζουν....

Sad
shiba - Τετ 07 Ιούν 2006, 16:42:05
Θέμα δημοσίευσης:
καλα τι τα θεσ τα παιδακια πισω?...απο τι καταλαβαινω δεν εισαι μεγαλοσ σεηλικια..παντως η διαφορα μεταχειρισμενου cc mε καινουριο 1400 πιστευω εινα ιμηδαμινη...επειδη τυχαινει και ο πατερασ μ εχει το 206 1600cc η διαφορα πιστευω einai τεραστια apo αποψη μουρησ...γνωμη μ Cool
tsosmoulis - Πεμ 08 Ιούν 2006, 07:11:35
Θέμα δημοσίευσης:
Lovehacker έγραψε:
Το θεμα ειναι οτι δεν πληρώνω εγω, κ οταν οι γονεις βλεπουν οτι πισω δεν υπαρχει χωρος ουτε για παιδακια αρχιζουν κ γκρινιαζουν....

Sad

Σε καταλαβαίνω απόλυτα αδερφέ, απλά εγώ καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία. Στην ίδια θέση περίπου ήμουν πριν 3 χρόνια! Στην τελική αφού θα ρίξουν το μαρούλι (aka χρήμα) θα ήταν καλύτερα να πάρεις κάτι που θα σου αρέσει και θα σε καλύπτει για αρκετό καιρό. Οποια και να είναι η απόφαση σου καλορίζικο και καλοτάξιδο Wink
gianic - Πεμ 08 Ιούν 2006, 13:31:02
Θέμα δημοσίευσης:
Lovehacker έγραψε:

Sad

που να επαιρνες και mx5 !

παντως εγω καθημερινα στην Πατρα ατομα μεχρι 1.65 τους βαζω χαλαρα πισω ... Και γουσταρουν κι ολας .

ρε παρτο τωρα γιατι μετα θα ναι αργα Very happy
MEMsound - Πεμ 08 Ιούν 2006, 13:55:34
Θέμα δημοσίευσης:
gianic έγραψε:
...ρε παρτο τωρα γιατι μετα θα ναι αργα Very happy

Μεταξύ 3/5πορτου 1,6 και CC θα σου έλεγα το 1ο.
Αλλά μεταξύ 1,4 16ν και CC εννοείται το CC...
Πίσω χωράει ένας ακόμα (λίγο στριμωγμένα) ή και 2 (πολύ στριμωγμένα)...
Αν δεν πρέπει να κουβαλάς κάθε κάποιον πίσω το CC θα σε καλύψει μια χαρά. Wink
shiba - Πεμ 08 Ιούν 2006, 17:01:47
Θέμα δημοσίευσης:
αν δεν σε νοιαζει και πολυ το γκαζι φιλε μ εγω πιστευω το cc δεν συγκρινεται ουτε με το rc που λεει ο λογοσ..(κατα την γνωμη μ φυσικα)..οσο για τουσ χωρουσ πισω..στο δικο μ εχουνε μπει 6 ατομα(το πωσ βγηκανε εινα ιτο θεμα. Confused )παντςσ πισω απο τον συνοδηγο χωραει φυσικα και ατομο 1.80..αλλα για μικρεσ αποστασεισ φυσικα κα ιοχι για ταξιδι
kostask - Πεμ 08 Ιούν 2006, 17:28:22
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε και εγω θα σου πω να πάρεις το cc, αν δεν κουβαλάς κόσμο πάρτο........Αν και πίσω με καλή διάθεση κάτι γίνεται (βέβαια οταν το ανοίγεις η καλή διάθεση θα μεγαλώνει)
gianic - Πεμ 08 Ιούν 2006, 19:36:25
Θέμα δημοσίευσης:
διλιτρα αλογα και κουραφεξαλα... οταν ανοιγει ο cabrios τοτε απολαμβανεις αυτοκινηση...
Ε και στην τελικη...λυσεις για αλογα εχουμε... να δεις ποσα ραλακια με κοιτανε καπως ετσι Shocked Shocked Shocked οταν τα τσαγιαζει το 206ccT...
MEMsound - Πεμ 08 Ιούν 2006, 19:41:30
Θέμα δημοσίευσης:
gianic έγραψε:
διλιτρα αλογα και κουραφεξαλα... οταν ανοιγει ο cabrios τοτε απολαμβανεις αυτοκινηση...
Ε και στην τελικη...λυσεις για αλογα εχουμε... να δεις ποσα ραλακια με κοιτανε καπως ετσι Shocked Shocked Shocked οταν τα τσαγιαζει το 206ccT...

Σωστό και αυτό... Wink Wink
Αρκεί να γίνει αξιόπιστη μηχανική βελτίωση Cool
shiba - Παρ 09 Ιούν 2006, 02:23:16
Θέμα δημοσίευσης:
αρα cc η λυση..... Wink Very happy
Lovehacker - Δευ 12 Ιούν 2006, 09:56:41
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια τελικα το 206 θα παρω καινουργιο.. το x-design
1.4 75hp!

Δεν με χαλάει βέβαια αλλα άλλα όνειρα είχα Laughing

Για να βάψετε τα πλαστικά γύρω γύρω στο χρώμα του αμαξώματος πόσα χρήματα πέρνουν?
gianic - Δευ 12 Ιούν 2006, 13:27:05
Θέμα δημοσίευσης:
Lovehacker έγραψε:
Παιδια τελικα το 206 θα παρω καινουργιο.. το x-design
1.4 75hp!

Δεν με χαλάει βέβαια αλλα άλλα όνειρα είχα Laughing

Για να βάψετε τα πλαστικά γύρω γύρω στο χρώμα του αμαξώματος πόσα χρήματα πέρνουν?

γυρω στα 150 ευρω...

δεν πειραζει ρε καλοταξιδο,καλοριζικο να ειναι και παντα ατσαλακωτος ! Wink
τι χρωμα ;;;
shiba - Δευ 12 Ιούν 2006, 13:59:43
Θέμα δημοσίευσης:
καλοριζικο boy καλοταξιδο και με προσοχη στουσ δρομους
Lovehacker - Δευ 12 Ιούν 2006, 19:32:06
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω σε μαύρο το θέλω αλλα οι δικοί μου λενε για ασημί.. Πολύ συνηθισμένο ομως βρε παίδες το ασημι Sad
Απο την άλλη το μαύρο λίγο σκόνη να κάτσει επάνω του καραφαίνετε Sad

Για αυτό έλεγα για ασημί και να βάψω τα προστατευτικά στο χρώμα του αμαξώματος..

Το έχει κάνει κανένας να ξέρει πόσο έχει? Rolling eyes
gianic - Δευ 12 Ιούν 2006, 19:36:45
Θέμα δημοσίευσης:
Lovehacker έγραψε:
Εγω σε μαύρο το θέλω αλλα οι δικοί μου λενε για ασημί.. Πολύ συνηθισμένο ομως βρε παίδες το ασημι Sad
Απο την άλλη το μαύρο λίγο σκόνη να κάτσει επάνω του καραφαίνετε Sad

Για αυτό έλεγα για ασημί και να βάψω τα προστατευτικά στο χρώμα του αμαξώματος..

Το έχει κάνει κανένας να ξέρει πόσο έχει? Rolling eyes

εγω ρε ! 100-150 ευρω αναλογα τον φαναρτζη...
BigJohn - Τετ 21 Φεβ 2007, 01:57:20
Θέμα δημοσίευσης: Κρίσιμες ερωτήσεις σχετικά με 206 CC
Χαιρετώ όλους τους φανατικούς της Peugeot (και όχι μόνο!).

Προς το παρόν εξακολουθώ να είμαι ιδιοκτήτης ενός μαύρου Jimny Hard Top 2001 1.3. Διάφοροι λόγοι με βάλαν σε σοβαρές σκέψεις για την αλλαγή του, ένας πολύ σημαντικός υποψήφιος είναι το 206 CC. Γιαυτόν τον λόγο θα ήθελα τα φώτα σας σε ορισμένα θέματα.
Καταρχάς σκέφτομαι για μεταχειρισμένο άνω το 2004 μοντέλο (έχω βρεί διάφορα Roland Garros στα 13.500 - 15.000). Κατά προτίμηση ασημί, ανθρακί ή μαύρο. Από επιδόσεις δεν έχω κάποιες απορίες διότι έχω ακούσει καλά λόγια.

Οι ερωτήσεις μου εστιάζονται στα εξής:
1) Συμφέρει να περιμένω λίγο? (διότι αναμένεται η κυκλοφορία του 207) η οποία ενδεχομένως να ρίξει τις τιμές. Θα θεωρείται ξεπερασμένο το σχέδιο του 206?
2) Είναι σωστή/αξιόπιστη μία αγορά ενός αυτοκινήτου 2004 ή θα πρέπει να ψάξω για ποιό σχετικά καινούριο?
3) Τι βαθμό βλαβοληψίας έχει ένα Peugeot 206 CC και που συνήθως "πονάνε" μηχανικώς. Τι πρέπει να προσέξω.
4) Έχει καλή μεταπώληση?
5) Είναι ακριβά τα service/ανταλλακτικά?
6) Ο χώρος των επιβατών στα πόδια είναι τόσο πολύ περιορισμένος? Σε περίπτωση που κλείνει η σκεπή είναι περιορισμένη και καθ' ύψος?
7) Ο χώρος των αποσκευών είναι επίσης περιορισμένος?
8) Είναι άνετο σε ταξίδι?
9) Έχει καλή παθητική/ενεργητική ασφάλεια? Θεωρείται ασφαλές ένα κάμπριο?

10) Θα "πέσουν" πολλά γκομένακια?? Twisted evil
gonakinen - Τετ 21 Φεβ 2007, 03:21:53
Θέμα δημοσίευσης:
1)Το 207 αναμένεται ν'αργήσει κι άλλο, και σίγουρα η τιμή του θα είναι πάνω από 20.000
2)Αν έχει καλή μεταχείρηση , και παλιότερο να είναι, δεν θα έχει προβλήματα, εκτός βέβαια από τις φυσιολογικές φθορές.
3)Πρώτα απόλα το σασμάν. τα υπόλοιπα συνήθως έιναι μικροπροβλήματα.
Και φυσικά το νού σου άμα ήταν τρακαρισμένο.
4)Οχι τόσο... αλλά δεν είναι και από τα χειρότερα.
5)Τα service όχι. επειδή στα Χανιά υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ συνεργείων PEUGEOT. Τα περισσότερα ανταλλακτικά (όχι όμως όλα...) κυμαίνονται σε νορμάλ τιμές.
6)Μπρόστα κανένα πρόβλημα.
Αλλά άμα θες πίσω να βάζεις παιδιά,σκυλιά,γατιά μάλλον θα στριμωχτούνε λίγο.
7)Είναι αρκετά καλός.
8)Με μαμά ανάρτηση ναι. Αμα ο προηγούμενος όμως του την είχε αλλάξει θα σε κουράζει.
9)Ενεργητική. Να ξέρεις ότι είναι ένα αυτοκίνητο με καλή οδική συμπεριφορά και αξιοπρεπέστατα φρένα, αλλά αρκετά υπερστροφικό , που σημαίνει ότι ναι μεν είναι διασκεδαστικό, αλλά θέλει προσοχή και σεβασμό για να το στρίψεις γρήγορα.Επίσης είναι ελαφρώς λιγότερο άκαμπτο από ένα κλειστό 206, οπότε χάνει και λίγο σε στρίψιμο...
Παθητική : Να ξέρεις ότι όλα τα σύγχρονα κάμπριο έχουν έξτρα ενισχύσεις και κυρίως στο πλαίσιο του παρ-πρίζ.
Σίγουρα το 206CC δεν ξεφεύγει από τον κανόνα.
10) Πρίν 3-4 χρόνια θα έπεφταν αρκετές.
Αμα σκεφτείς όμως ότι εκτός του ότι έχει ξεπεραστεί κάπως και δεν χτυπάει στο μάτι όπως παλιά, στα Χανιά τα περισσότερα CC τα οδηγούν γκόμενες οπότε δεν είναι κάτι τόσο απρόσιτο γι'αυτές...

(Υ.Γ. τα καλύτερα μωρά τα βγάζει το RALLYE Tease Tease )

Καλή αγορά , κι ότι θελήσεις εδώ είμαστε...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Τετ 21 Φεβ 2007, 12:27:26
Θέμα δημοσίευσης:
1. Το 207 υπάρχει στη LION και δέχονται παραγγελίες.
2. Από μηχανολογικές βλάβες δεν πάσχουν κάπου ιδιαίτερα.
8. Με μαμά ανάρτηση είναι πολύ άνετο και μπορείς να κινείσαι με μεγάλη
ταχύτητα νιώθοντας ασφάλεια.

Αν προχωρήσεις σε αγορά νε τσεκάρεις καλά τη στεγανότητα της οροφής.
Τα σημεία που πάσχουν είναι τα εκεί που πιάνουν τα κλείστρα και στο
άνω σημείο του τριγώνου του καθρέπτη.

Επίσης το αυτοκίνητο παρουσιάζει κάποιους τριγμούς. Με λίγο λιπαντικό στα λάστιχα και το μηχανισμό η κατάσταση βελτιώνεται αλλά δεν εξαλείφεται. Βέβαια τριγμούς έχουν και τα κλειστά 206... είναι κάτι που αντιμετωπίζουμε οι περισσότεροι.Δεν είναι πάντως ενοχλητικοί.

Αν δεν έχεις motorsport ανησυχίες το αυτοκίνητο είναι αξιοπρεπέστατο από επιδόσεις, κρατάει λίγο από το αρχικό του πουλ-μουρ και γενικά θα το ευχαριστηθείς.
BigJohn - Τετ 21 Φεβ 2007, 13:51:08
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά ευχαριστώ για τις γρήγορες και χρήσιμες συμβουλές σας. Αν και οι συμβουλές και οι παρατηρήσεις του gonakinen με κάνανε να το ξανασκεφτώ αρκετά για την αγορά του 206cc, ειδικά αυτό το σημείο με του ότι πλέον το έχουν περισσότερο γκόμενες το συγκεκριμένο με ψιλο-χαλάσε να σας πω την αλήθεια! (βέβαια δεν ξέρω αν είναι Roland Garros!) Πάντως εμένα προσωπικά μου αρέσει αρκετά, απλά θα το ψάξω λίγο περισσότερο. Εάν υπάρχουν περισσότερες συμβουλές περιμένω post σας.

Υ.Γ.
Μπορεί κάποιος να μου αναφέρει αναλυτικά τις διαφορές ενός απλού με Roland Garros?
shiba - Τετ 21 Φεβ 2007, 14:12:26
Θέμα δημοσίευσης:
καλημερα και απο μενα..λοιπον το rolland garros εχει επιπλεον δερματινα καθισματα,16'ζαντες,πλαστικα βαμμενα στο χρωμα του αμαξωματος,αλουμινενιο κιτ στο εσωτερικο(πεταλια,λεβιες ταχυτητων χερουλια σεπορτες)..αυτα νομιζω ειναι.οσο για ον προβληματισμο σου εγω θα σ ελεγα να το παρεις με κλειστα ματια...γυναικειο αμαξι το 206cc?ti να σου πω..οσο γυναικειο ειναι το mx5,to whragler,to 307cc κλπ
gonakinen - Τετ 21 Φεβ 2007, 14:56:52
Θέμα δημοσίευσης:
Σε καμμία περίπτωση δεν έκρινα γυναικείο αμάξι το CC.

Αλλά δυστυχώς τα αυτοκίνητα κρίνονονται ώς προς το χαρακτήρα τους,
και από το κοινό που τα επιλέγει..

Δεν είχα σκοπό να σου χαλάσω την καλή γνώμη.

Σου τόνισα κυρίως τα μείον.Προσωπικά το συστήνω σαν καλή αγορά.

Αντε να έχουμε και δεύτερο μέλος στα Χανια.
BigJohn - Τετ 21 Φεβ 2007, 15:41:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ισχύει αυτό που λες gonakinen ότι πολλές γυναίκες κυκλοφορούν με το 206cc (αν και τελευταία έχουν μειωθεί αυτές που τα κυκλοφορούν) όμως όπως λέει και ο shiba αν παρατηρήσεις θα δεις γκόμενες με Wrangler, Grand Vitara και άλλα mucho αμάξια (ειδικά τεράστια Jeep), τα περίσσότερα δε, δεν γνωρίζουν καν να τα οδηγούν (αυτό είναι μία άλλη υπόθεση όμως). Στο "ρεζουμέ" όμως, είναι πράγματι αυτό που συμφωνούμε όλοι εμμέσως πλην σαφώς, ότι τελικά θέλουμε ένα ξεχωριστό αμαξάκι το οποίο να είναι αξιοπρεπές στα χαρακτηριστικά/look/άνεση/επιδόσεις αλλά και να μπορείς να κάνεις και λίγο το "κομμάτι" σου..

Υ.Γ. Πάντως πράγματι γκόμενα με 106 rallie δεν έχω δει Smile

Έχω άλλες 2 ερωτήσεις να προσθέσω

11) Πόσο συχνά μένετε με ανοιχτή οροφή? (όσο το επιτρέπει ο καιρός βέβαια!) Είναι ενοχλητική η οδήγηση σε ένα cabrio (άνεμος/ήλιος)? Τι φθορές μπορούν να προκληθούν από ένα "ξεσκέπαστο" αυτοκίνητο? - Θεωρείται ότι τα εσωτερικά του είναι ποιό ανθεκτικά από ένα κλασσικό κλειστό 206?? (παρακαλώ να απαντήσουν μόνο όσοι έχουν cabrio σε αυτήν σύνθετη ερώτηση!)
12) Τελικά δύο άτομα μεσαίου αναστήματος τα χωράει πίσω? Question
vinman - Τετ 21 Φεβ 2007, 16:00:27
Θέμα δημοσίευσης:
BigJohn έγραψε:

......12) Τελικά δύο άτομα μεσαίου αναστήματος τα χωράει πίσω? Question

Μπάααααααα.... Razz
NEW FAMILY MAN - Τετ 21 Φεβ 2007, 16:07:49
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
BigJohn έγραψε:

......12) Τελικά δύο άτομα μεσαίου αναστήματος τα χωράει πίσω? Question

Μπάααααααα.... Razz

2 δωδεκαχρονα μεσαιου αναστηματος.....ισως!!!

εκτος αν κατσουν ορθια οπως η Αλικη στο"καροτσερη καροτσερη"Laughing
shiba - Τετ 21 Φεβ 2007, 16:20:40
Θέμα δημοσίευσης:
BigJohn έγραψε:

Έχω άλλες 2 ερωτήσεις να προσθέσω

11) Πόσο συχνά μένετε με ανοιχτή οροφή? (όσο το επιτρέπει ο καιρός βέβαια!) Είναι ενοχλητική η οδήγηση σε ένα cabrio (άνεμος/ήλιος)? Τι φθορές μπορούν να προκληθούν από ένα "ξεσκέπαστο" αυτοκίνητο? - Θεωρείται ότι τα εσωτερικά του είναι ποιό ανθεκτικά από ένα κλασσικό κλειστό 206?? (παρακαλώ να απαντήσουν μόνο όσοι έχουν cabrio σε αυτήν σύνθετη ερώτηση!)
12) Τελικά δύο άτομα μεσαίου αναστήματος τα χωράει πίσω? Question
εγω το ανοιγω σταθερα απο μαιο μεχρι και οκτωβρη..και σχεδον παντα μετα το μεσημερακι..ο ηλιος ειναι η αληθεια ειναι σπαστικοσ ειδικα οταν καιει+εισαι ανοιχτος..το χειμωνα ομως μια ηλιολουστη μερα το cabrio ειναι οτι πρεπει..οσο για το εσωτερικο επειδη στην οικογενεια ο πατερας μ εχει το 206 1,6 σε πληροφορω απλα οτι ειναι το ιδιο ανθεκτικο.οσο για τα πισω καθισματα χωραει ανετα ενα ατομ ομετριου αναστηματος και αν ο οδηγος δεν ειναι πολυ ψηλος χωραει κα ιο δευτερος..εγω ειμαι 1,80 και εχω χωρεσει και τρια ατομα πισω..καλη διαθεση ν α υπαρχει Razz
Sidobre - Τετ 21 Φεβ 2007, 18:07:13
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
εγω ειμαι 1,80 και εχω χωρεσει και τρια ατομα πισω..καλη διαθεση ν α υπαρχει Razz

Αχ τους έρμους.... Shocked
vinman - Τετ 21 Φεβ 2007, 22:39:10
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
shiba έγραψε:
εγω ειμαι 1,80 και εχω χωρεσει και τρια ατομα πισω..καλη διαθεση ν α υπαρχει Razz

Αχ τους έρμους.... Shocked

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
MEMsound - Τετ 21 Φεβ 2007, 23:21:35
Θέμα δημοσίευσης:
...πριν 2 και κάτι χρόνια...
οδηγός lef...
συνοδηγός μια κοπέλα...
και πίσω..
o Σταυρος μια άλλη κοπέλα και εγώ...
από παραλιακή -> ζωγράφου...

μια χαρά σαρδελοποίηση...
να ταν και καλή η πίσω κοπέλα πάει στο διάολο αλλά δεν...

πάντως χωρέσαμε...

...αλλιώς θα έπρεπε να πάρουμε ταξί... και θα χάναμε και τον χαβαλέ της διαδρομής... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

"ανοιχτοί" φυσικά... Laughing
gonakinen - Πεμ 22 Φεβ 2007, 01:44:33
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
......
οδηγός lef...
συνοδηγός μια κοπέλα...

o Σταυρος μια άλλη κοπέλα και εγώ...

μια χαρά σαρδελοποίηση...
να ταν και καλή η πίσω κοπέλα πάει στο διάολο αλλά δεν...

Τελικά ο Σταύρος την πλήρωσε...
shiba - Πεμ 22 Φεβ 2007, 08:29:15
Θέμα δημοσίευσης:
το ρεκορ παντως ειναι 7...3 ατομα πισω εγω και 2 συνοδηγοι(ο ενας κυριολεκτικα πανω στον αλλο)..αυτη την μερα ειχε γινει το cc ,αγροτικο με γυφτακια.χαχα
TiMoRiS - Πεμ 22 Φεβ 2007, 12:09:48
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
το ρεκορ παντως ειναι 7...3 ατομα πισω εγω και 2 συνοδηγοι(ο ενας κυριολεκτικα πανω στον αλλο)..αυτη την μερα ειχε γινει το cc ,αγροτικο με γυφτακια.χαχα

Αυτά είναι 6! Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
gianic - Πεμ 22 Φεβ 2007, 13:32:31
Θέμα δημοσίευσης:
καλα μην μιλησω για το δικο μου ρεκορ θα με παρετε με τις τοματες ! Laughing
shiba - Πεμ 22 Φεβ 2007, 15:19:06
Θέμα δημοσίευσης:
σωστα 6...και να μετραω ξεχασα ελεος.. Crying or Very sad
panosm25 - Τετ 09 Μάϊ 2007, 16:28:57
Θέμα δημοσίευσης: Αυτοματο used cabrio.Αξιζει η αγορα??
Στα πλαισια της ερευνας αγορας μου για αυτοματο αυτοκινητο μετα το καλοκαιρι:

ΘΕΜΑ??Αυτοματο cabrio.
Χρηματα που διαθετω??εως 15Κ με 17Κ(με πολυ προσπαθεια)
Επιλογες σε καινουρια??ΚΑΜΙΑ δυστηχως

Οποτε η ερωτηση μου ειναι η εξης??
Αξιζει η αγορα ενος μεταχειρισμενου cc (λογο χαμηλου budget) κ αυτοματου (ευκολια) ή οχι??
Επιλογες σε αυτην την περιπτωση
Opel tigra twintop 1.4 easytronic (θελει προσπαθεια να βρεις μεταχειρισμενο)
Peugeot 1.6 Auto (υπαρχουν μεταχειρισμενα)
Smart roadster coupe (υπαρχουν μεταχειρισμενα)

Αν υπαρχει καποιο αλλο αυτοματο μοντελο που μου διαφευγει ας το αναφερετε

οπως θα καταλαβατε με ενδιαφερει πιο πολυ η γνωμη σας για το 206cc ως αυτοκινητο κ γενικα κ για την αξιοπιστια του αλλα κ τις γνωμες σας για το αυτοματο.

Τhanks
Demis - Πεμ 10 Μάϊ 2007, 13:25:16
Θέμα δημοσίευσης:
Μα γιατί αυτοματο Evil ????
STELIOS - Πεμ 10 Μάϊ 2007, 13:34:30
Θέμα δημοσίευσης:
Γουστα ειναι αυτα.

Παντως τα αμαξια που παραθετεις ειναι λιγο διαφορετικου χαρακτηρα. Το 206 και το Tigra ειναι παρομια. Το Smart ειναι λιγο πιο sport ας πουμε.

Η αληθεια ειναι πως υπαρχουν πολυ λιγα 206 cc αυτοματα, και ακομη πιο λιγα στην αγορα.

Εγω στη θεση σου θα πηγαινα για το Smart Roadster. Σπορ χαρακτηρας, ικανοποιητικες επιδωσεις, αψωγο στησιμο.
panosm25 - Πεμ 10 Μάϊ 2007, 14:50:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω παιδια για τις αποψεις σας

Αυτοματο θα παρω λογο ευκολιας.
Παντως η λογικη δειχνει 206cc (χωροι,ανταλλακτικα) ενω το συναισθημα smart (πιο sport,οδηγικη αισθηση)

Εντυπωσεις απο το αυτοματο 206cc εχει καποιος απο σας??
kavaliotis - Παρ 18 Μάϊ 2007, 19:45:21
Θέμα δημοσίευσης:
Το 206cc cabrio το ειχα οδηγησει εγω οταν ειχε πρωτοβγει στην αυτοματη εκδοση (9 μηνες παραδοση ειχε τοτε! Το ειχε παραγγειλει ενας φιλος!). Να σου πω την αληθεια δεν με ικανοποιησε, αλλα αυτο γιατι ητανε αυτοματο! Razz Razz Razz Τωρα εσενα αν σου αρεσει, ΟΚ, παντως δεν υπαρχει θεμα ευκολιας ή οχι, οι ταχυτητες δεν ειναι κατι το δυσκολο! Εκτος και αν το θες για οδηγηση μεσα στην πολη ολη την ωρα, οποτε καλυτερα να παρεις κανα μικρο αμαξακι να κανεις την δουλεια σου.

Α και κατι αλλο, να ξερεις το 206cc ειναι καθαρα 2θεσιο αυτοκινητο, μην περιμενεις να χωραει κανεις πισω εκτος και αν ειναι μικροκαμωμενος (οπως και αυτος που θα καθεται απο μπροστα του ωστε να παει την θεση πολυ μπροστα!). Εδω ισα ισα χωραμε στο 307cc...
panosm25 - Δευ 21 Μάϊ 2007, 14:25:52
Θέμα δημοσίευσης:
kavaliotis έγραψε:
Το 206cc cabrio το ειχα οδηγησει εγω οταν ειχε πρωτοβγει στην αυτοματη εκδοση (9 μηνες παραδοση ειχε τοτε! Το ειχε παραγγειλει ενας φιλος!). Να σου πω την αληθεια δεν με ικανοποιησε, αλλα αυτο γιατι ητανε αυτοματο! Razz Razz Razz Τωρα εσενα αν σου αρεσει, ΟΚ, παντως δεν υπαρχει θεμα ευκολιας ή οχι, οι ταχυτητες δεν ειναι κατι το δυσκολο! Εκτος και αν το θες για οδηγηση μεσα στην πολη ολη την ωρα, οποτε καλυτερα να παρεις κανα μικρο αμαξακι να κανεις την δουλεια σου.

Α και κατι αλλο, να ξερεις το 206cc ειναι καθαρα 2θεσιο αυτοκινητο, μην περιμενεις να χωραει κανεις πισω εκτος και αν ειναι μικροκαμωμενος (οπως και αυτος που θα καθεται απο μπροστα του ωστε να παει την θεση πολυ μπροστα!). Εδω ισα ισα χωραμε στο 307cc...

Το ξερω οτι οι πισω θεσεις ειναι ψιλοδιακοσμητικες.Απλα για καμια μικρη διαδρομη μπορει να μεταφερθει κ κανα ατομο + οτι μπορω να ακουμπησω κ κανα αντικειμενο πισω χωρις να πρεπει να ανοιξω το πορτ μπαγκαζ.
Απο κει κ περα η αγορα του 206cc ειναι η πιο ρεαλιστικη τελικα.
Το opel tιgra 1.4 easytronic δεν υπαρχει μεταχειρισμενο κ καινουριο ειναι πανακριβο,με το smart roadster πρεπει να κανω πολλες παραχωρησεις κ ετσι το 206cc (που υπαρχουν μεταχειρισμενα με αυτοματο/σειριακο) ειναι το επικρατεστερο.
Ο λογος ομως ακομα που δεν το εχω αποφασισει 100% ειναι οτι εχω διαβασει οτι εχει τα περισσοτερα προβληματα στεγανοτητας σε σχεση με τα 2 πιο πανω κ οτι επειδη θα το αγορασω μεταχειρισμενο (οποτε λογικα χωρις εργοστασιακη εγγυηση)ετσι κ κανει κ παρουσιαστει προβλημα με το αυτοματο κ χρειαστει κ καμια αλλαγη κοστιζει(κρατηθητε) 2500-3000 euro
nightmaire - Τρι 22 Μάϊ 2007, 21:50:11
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μου σχεδον ολα τα Cabrio εχουν προβλημα στεγανωτητας Ακομα και bmw kai mercedes!!!! Απλα οι περισοτεροι δεν το παραδεχονται !!! εχω πολλα φιλαρακια με cabrio και συγκεκριμενα με 306 και Bmw To Θεμα ειναι καθαρα θεμα συντηρησεις !!! Αν ασχολεισε εστω και λιγο ... Δεν θα εχεις προβλημα ποτε!!! Οσο για τα 3000 Χιλιαρικα που σου ειπαν ..... σε πολλα Μοντελα Φτανει ακομα και τα 6000!!!!!! Τα οποια με μια μικρη συντηρηση (που την κανεις και μονος σου) δεν θα τα δωσεις Ποτε !!!!
panosm25 - Τετ 23 Μάϊ 2007, 13:57:03
Θέμα δημοσίευσης:
nightmaire έγραψε:
Οσο για τα 3000 Χιλιαρικα που σου ειπαν ..... σε πολλα Μοντελα Φτανει ακομα και τα 6000!!!!!!

6000 euro για αντικατασταση αυτοματου κιβωτιου??Συγνωμη αλλα τελικα δεν θα παρω
nightmaire - Πεμ 24 Μάϊ 2007, 20:41:45
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ειναι αναγκη να παρεις αυτοματο ξανασκεψου το !!! αλλα απο τα μοντελα που εχεις επιλεξει δεν νομιζω να ειναι τοσο ακριβα .
Giannis307 - Παρ 25 Μάϊ 2007, 06:59:01
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατι αυτοματο ρε παιδια????Γυναικουλες ειμαστε??Η με κινητικα προβληματα???Και εκτος αυτο δεν εχουμε τις ατελιωτες ευθειες που βαζεις 5η και πας.Σε εναν επαρχιακο δρομο ολο κατεβασματα εισαι και προσπερασεις,οποτε τι αξια εχει.....ασε που θα καιει και παραπανω....
Οσο για την οροφη ειναι σιγουρα θεμα συντηρησης....
206xs - Κυρ 12 Αύγ 2007, 11:10:25
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά ξεκολάτε από τους μύθους. Τα αυτόματα πλεον δεν είναι πιο ακριβά στη συντήρηση από τα χειροκίνητα και πλέον είναι συνήθως πιο οικονομική η οδήγηση με αυτόματο. Επίσης στην σπάνια περίπτωση που σου κρατήσει παραπάνω σχέση στη στροφή μπορείς πάντα να κατεβάσεις μάνουαλ (τα πεζό έχουν τιπτρόνικ αυτόματα). Εγώ πάντως από την εμπειρία που έχω απο το 607 του μπαμπά με αυτόματο πιστεύω πως είναι η καλύτερη φάση ειδικά αν ζεις στην Αθήνα με το μποτιλιάρισμα. Όσο για διαδρομές σε πιο σπορ μουντ το πρόγραμα Σ κρατά την ταχύτητα μέχρι το κόφτη.
Πάρε αυτόματο αγόρι μου και άς τους να λένε και εγώ το επόμενο αυτόματο λέω να το πάρω... (αν και θα αργήσει αυτή η ώρα γιατί ακόμη καινούριγο είναι)
ababapanos - Δευ 17 Μάρ 2008, 22:43:07
Θέμα δημοσίευσης: ανταλλαγη 206 με 206cc και ερωτησεις
καλησπερα.

Εχω ενα 206 εκδοση x desin , μοντελο 2005 , 1100cc με μονο 16.000 kh/m και 5πορτο.

ποια ειναι η λογικη τιμη που μπορω να παρω απο εναν εμπορο η ιδιωτη?

χωρις να εχω ψαξει πολυ πιστευω πως 7500 με 7900 ειναι μια σωστη τιμη...

θελω να αγορασω ενα μεταχειρησμενο μαλοω 206cc

οποιοαδηποτε συμβουλη δεκτη!
ababapanos - Τρι 18 Μάρ 2008, 01:32:07
Θέμα δημοσίευσης:
Καμία βοήθεια?
ababapanos - Τρι 18 Μάρ 2008, 13:33:38
Θέμα δημοσίευσης:
σημερα απο πεζο μου ειπαν 7000 για το δικο μου, ισως και 6.500 και εχουν ενα 206cc μοντελο 2001 με 55.000 κhm στα 10.500

ειναι καλες οι τιμες?
STELIOS - Τρι 18 Μάρ 2008, 15:41:14
Θέμα δημοσίευσης:
ababapanos έγραψε:
σημερα απο πεζο μου ειπαν 7000 για το δικο μου, ισως και 6.500 και εχουν ενα 206cc μοντελο 2001 με 55.000 κhm στα 10.500

ειναι καλες οι τιμες?

Αν ανοιξεις μια χρυση ευκαιρια θα δεις οτι αμαξια σαν το δικο σου προσφερωνται σε αυτη περιπου τι τιμη, 7-8 χιλιαρικα. Βεβαια αυτη ειναι η τιμη προσφορας, η τιμη που πραγματικα θα παρεις θα ειναι κατι λιγο χαμηλοτερο, αφου ειναι λογικο και το παζαρι στην αγορα μεταχειρησμενου.

Αν το δωσεις στη Peugeot να εισαι ετοιμος να χαμηλωσεις τη τιμη σου γιατι σκεψου οτι αυτοι πρεπει να σου κανουν μια προσφορα που να εχει περιθοριο να προσθεσουν το δικο τους κερδος (οπως και ολες οι εκθεσεις), αλλιως δεν εχει καποιο νοημα να στο παρουν, σωστα ?
Βεβαια αυτη η επιλογη εχει το πλεονεκτημα οτι το αλλαζεις αμμεσα.
Αν εχεις χρονο και υπομονη βρε να το δωσεις κατευθειαν σε ιδιωτη, αν θες να παρεις κατι παραπανω.

Τωρα οσον αφορα το cc, πρεπει να το δεις απο κοντα για να κρινεις τη κατασταση του. 55.000χλμ ειναι λιγα για αμαξι 6 ετων.
Stevon - Τρι 18 Μάρ 2008, 15:52:11
Θέμα δημοσίευσης:
Η τιμή 6500-7000 για το δικό σου είναι ΠΑΡΑ πολύ καλή!!

Εάν αναλογιστείς ότι το 1.100(206) έχει σταματήσει απο την παραγωγή , και το αντίστοιχο έξ-ντιζάιν 1.400έχει περίπου 11.500¤ και κάνουν στην Peugeot -500¤ έκπτωση , άρα ουσιαστηκά έχει 11.000¤ Wink

Όσον αφορά το CC τώρα.....αυτό είναι άλλη υπόθεση....
ababapanos - Τρι 18 Μάρ 2008, 18:55:53
Θέμα δημοσίευσης:
ναι μαλλον καλη ειναι... αλλα μην ξεχνατε οτι προκειτε για ενα σχεδον ακομα αστροτο αμαξι με μονο 16.000 khm για αυτο ρωτησα και εδω...

παντος το 206cc montelo 2001 νομιζω οτι ειναι λιγο τσιμπιμενο... απο autotriti αυτης της χρονια τα δειχνει στα 9200 με παζαρια ισως μου το αφησει 10.000? τι λετε?

και κατι τελευτεο... το 206 μου ακομα δεν ειναι εξοφλημενες ολες οι δοσεις. Σε αυτην την περιπτωση τι γινετε? πρεπει πρωτα να το εξοφλησω μια και καλη και μετα να το δωσω? η υπαρχει καποια αλλη διαδικασια?

ευχαρηστω ολους προκαταβολικα!
shark - Τρι 18 Μάρ 2008, 20:19:20
Θέμα δημοσίευσης:
Για να μεταβιβασθεί ένα αυτοκίνητο πρέπει να είναι στην κυριοτητά σου. Επομένως πρέπει να το εξποφλήσης και να κάνεις άρση παρακράτησης. Αυτό μπορεί να γίνει κατευθείαν από τον αντιπροασωπο νομίζω....
Stevon - Τετ 19 Μάρ 2008, 13:19:55
Θέμα δημοσίευσης:
shark έγραψε:
Αυτό μπορεί να γίνει κατευθείαν από τον αντιπροασωπο νομίζω....

Σωστά Wink

Αλλά καλού-κακού , δέν είναι άσχημη ιδέα να είσαι και εσύ μαζί στην τράπεζα όταν γίνεται η εξόφληση Wink
giannis27 - Τετ 19 Μάρ 2008, 16:19:18
Θέμα δημοσίευσης:
σκας τα λεφτά στην τράπεζα κ μετά από 10 μέρες περίπου ξανά πας κ σου δίνουν ένα χαρτί (λέει ότι έχεις εξοφλήσει το ποσό κλπ κλπ) !αυτό το χαρτί το πας στην αντιπροσωπεία μαζί με την άδεια κυκλοφορίας τα δίνεις στον αντιπρόσωπο κ σε δυο μέρες πας κ παίρνεις την καινούργια σου άδεια!
ababapanos - Τετ 19 Μάρ 2008, 20:12:39
Θέμα δημοσίευσης:
στην περιπτωση που οταν το παρω δεν μπαζει νερο και αυτο το προβλημα φανει αργοτερα, αυτο διορθονετε με απλα αλλαγη στα λαστηχα της οροφης? και ποιο ειναι το κοστος?
ababapanos - Πεμ 20 Μάρ 2008, 02:03:13
Θέμα δημοσίευσης:
ειδα αλλα 2.

ενα 206cc μοντελο 2002 roland Garros 85.000 χιλιομετρα στα 11.500 ευρω

και ενα μοντελο 2003 απλο στα 80.000 χιλιομετρα στα 11.000 ευρω

στο μοντελο 2002 μαρεσει περισσοτερο, αλλα εχει μια μαυρη λοριδα κοντα στα λαστιχα της οροφης και φοβαμαι μηπως εχει ποτησει απο υγρασια.Ομως μου ειπε οτι αυτο μπορει και θα το καθαρισει. Αν δεν εχει καλη μονοση , ποσο κοστιζει η αλλαγη για νεα λαστιχα οροφης? η δεν θα βοηθησει σε κατι?
AlienHack - Δευ 21 Απρ 2008, 14:08:30
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε η διαδικασία ειναι απλή! όταν το πάρεις το 206cc για να το πάς σε μηχανικό δικό σου πάντο και σε ενα πληντήριο και πέστους να στο βαρανε με τα πιεστικα στην οροφή-τζάμια κτλ , εκει που έχει τα λάστιχα των κλειδώσεων. Εσύ κατσε μέσα και παρακολούθα τυχόν σταγόνες που μπορεί να μπούνε.

Μιά άλλη λυση ειναι να το περάσεις 2 συνεχόμενες φορές απο βούρτσα. και πάλι να εισαι μεσα να βλεπεις για τυχόν σταγόνες.

Εγώ πρόσφατα πήρα μεταχειρισμένο 206cc του 12/2001 , και το αμάξι ειναι εντελός στεγανό, το έχω αφήσει σε καταρακτώδη βροχή όλο το βραδυ και περίμενα μόλις σταματήσει κατευθείαν ετρεξα και μπήκα μεσα να δώ , δεν ειχε ούτε σταγώνα. Αν ο προκάτοχος του έβαζε που και που σπρέι σιλικόνης στα λάστιχα τότε θα ειναι σε άψογη κατάσταση.

Τα δικά μου χωρίς να έχουν αλαχτεί ποτε ειναι μαλακά σαν καινουρια
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες