BadSpud! έγραψε: |
Ton telefteo kairo exei arxisi kai me anisixei i 2era mou...poles fores otan tin koubono kanei les kai exo balei ta granazia se bleder. ![]() sinithos an spiniaro tin 1ti me to pou koubono tin deftera ta kourevei.... tin exo kanei kourio tin 2tera i iparxei periptosi na exei xalarosei apo kradasmous sasman kai na min tin pernei kala??? i kana sixronize???? pantos mou to kanei mono stin 2era se kamia ali sxesi... |
Τι μπορεί να παίζει με την βίδα της εξάτμισης που λες? υπάρχει περίπτωση να είναι από τους κραδασμούς της εξάτμισης? Βασικά όταν είχα φτιάξει την εξάτμιση όταν κούμπωνα την 2ερα έβρισκε από κάτω στην εξάτμιση (εκεί που ενώνεται με το χταπόδι) και έπαιζε και να μου την φτύσει αλλά πήγα και την έφτιαξα και δεν είχα πρόβλημα μετά…
Όσο για την βαλβολινι βάζω αγωνιστική δεν θυμάμαι μάρκα πάντως την είχα πληρώσει πολλά… Θα κοιτάξω μήπως παίζει τίποτα και με βάσεις σαμάν Όσο για τις αλλαγές 1τη – 2ερα αν ανοίξω τέρμα και κάνω αλλαγή στις 7300 θα μου την πάρει μια χαρά αλλά αν σπινιάρω 1τη και αλλάξω χαλαρά και κρατήσω λίγο πιο πολύ πατημένο τον συμπλέκτη την στιγμή που θα αλλάξω θα την πάρει άτσαλα και θα κάνει θόρυβο το σαμάν Μάλλον ήρθε η ώρα να αρχίσω να παίζω τυχερά παιχνίδια… ![]() |
Αν και θα πάω μέσα στην εβδομάδα στο μηχανικό μου να το κοιτάξουμε |
Touristas έγραψε: |
Μην μπερδεύεστε παιδιά , η βίδα που κρατάει το σωλήνα τις εξάτμισης δεν έχει καμία δουλειά με το αν μπαίνει η 2ρα εύκολα ή αν χτυπάει.
|
bob έγραψε: | ||
Στο δικο μου ειχε και παρα ειχε και το υπογραφω! ![]() μολις η αρθρωση εγινε πιο μαλακη εφτιαξε τελειως! |
Touristas έγραψε: | ||||
Γιατί μπερδεύεις την βάση του κιβωτίου με την βίδα που απλά κρατάει των σωλήνα τις εξάτμισης και τίποτα άλλο. Μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει εκτός αυτού δεν έχει καμία άρθρωση σε αυτό το σημείο εκτός από μερικά μοντέλα που αντί για μια απλή βίδα είχαν ένα ελατήριο για να μην κάνη θόρυβο και για να μην σπάει η βάση του σωλήνα. |
Touristas έγραψε: |
Με την πρώτη ευκαιρία δες από κάτω και θα καταλάβεις τι εννοώ. ![]() |
Μόνο 1τη – 2ερα σου το κάνει? |
gianic έγραψε: |
Kι εγω τα ιδια πριν μια βδομαδα!!!!
Κανω μια θεαματικη εκκινηση στο φαναρι , παω να κουμπωσω 2α και χρρρρρρρρρρρρ.... νομιζα οτι θα παρω το συγχρονιζε στο χερι ... σε απαλες αλλαγες δεν κανει τιποτα . μιας και θα κατεβει το σαζμαν τι αλλο να κανω ; |