Gungnir έγραψε: |
...Θέλω να μου πει κάποιος αν ξέρει το καλύτερο το πιο εύχρηστο και που θα με εξυπηρετήσει καλύτερα... |
STELIOS έγραψε: | ||
O πιο ευχρηστος τροπος και ο πιο απλος ειναι να παρεις ενα Χαρτη-Οδηγο της Αθηνας-Πειραια-Προαστιων ![]() Γιατι στο λεω αυτο ? Αν ειναι να παρεις GPS για να κυκλοφορησεις στην Αθηνα...., πιο χρησημο θα σου ειναι το Air-Condition το χειμωνα !!!! Αν ομως κανεις πολλα ταξηδια και ειδικα εξωτερικο, τοτε μαλιστα. Παντως προσωπικη μου αποψη ειναι πως το GPS σε μια πολη σαν την Αθηνα ειναι απλα αχρειαστο.... |
bakclima έγραψε: |
MLS, το εχουν τα περισσοτερα ταξι στη Θεσσαλονικη, ειναι ελληνικη εταιρια ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: |
Φιλε μου με το GPS μπορεις να κανει 3 επιλογες!
1)περνεις ενα PDA και του περνας μεσα προγραμμα και χαρτες που θελεις αλλα θα σου κοστισει στην καλυτερη 450ε! 2)περνεις ενα καθε αυτου GPS Navigation με κοστος κοντα στα 300ε αλλα ειναι λιγο μεγαλο και εχει καποια αρντητικα οσον αφορα τις ενδειξεις(χρωματα,πως δειχνει τα βουνα,λιμνες κτλ) αλλα δεν παυει να ειναι πρακτικο! 3)Αν εχεις ΝΟΚΙΑ τηλεφωνο που υποστιριζει bluetooh και ειναι νεας γενιας,περνας μεσα ενα απο τα προγραμματα navigation που υπαρχουν και με μια συσκευη bluetooh GPS εχεις ενα αψογο μηχανημα,με φωνητικη,ηχο και ενδειξεις!Η πιο φτηνη λυση ειναι αυτη,περιπου 100+κατι ευρω το bluetooth GPS!(αρκει να εχεις το κινητο) Επειδη το εχω ψαξει αρκετα το θεμα λογω offroad,εγω θα καταφυγω στην πρωτη λυση αλλα επειδη θα χρειαστω και διαφορες αλλες δυνανοτητες... Αρα βλεπεις τι κοστος σε ενδιαφερει και για τι χρηση ακριβως το θελεις! ![]() ![]() |