PSClub - Hellas

Ελαστικά και Τροχοί - ΓΕΝΙΚΑ - Ζάντες με display...

MEMsound - Σαβ 15 Απρ 2006, 13:26:26
Θέμα δημοσίευσης: ΓΕΝΙΚΑ - Ζάντες με display...
OTI NA NAI!!!!
Τι άλλο θα δούμε πια! ΕΛΕΟΣ!

Α είναι και 22ιντσών. Ότι πρέπει για το Hummer μου Stunned Wacko Dizzy2 Silly Tease Rotfl Rotfl Thumb Down Puke right

http://www.autoexpress.co.uk/news/66512/wild_wheels_in_the_picture.html
dimdil - Κυρ 16 Απρ 2006, 17:53:37
Θέμα δημοσίευσης:
πρεπει να αναλυσουμε παλυ την εννοια του κιτσ!!!!! Evil Evil Evil ελεος πιααα!!!! Twisted evil Evil Twisted evil Evil
BadSpud! - Κυρ 16 Απρ 2006, 21:21:00
Θέμα δημοσίευσης:
Panta tha iparxoun oi kagoures pou tha bazoun ta dinata tous gia na xalane ta amaksia tous...

As kanoun oti theloun emeis tha strivoume xi xi xi xi....
ultra-one - Δευ 17 Απρ 2006, 09:42:51
Θέμα δημοσίευσης:
Στο Site έγραψε:
The clever rims are made by US-based Dub Wheels, and are called Pimpstars..

Pimp πάντως είναι ο Μαστρωπός!!!! Μάλλον αυτή την αγοραστική μερίδα είχε υπόψιν η εταιρεία για να βγάλει αυτές τις ζάντες στην αγορά!!!!!! Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Tease Tease Rotfl
Ghost Dog - Δευ 17 Απρ 2006, 09:56:32
Θέμα δημοσίευσης:
ελεοοοοος....!
Stevon - Δευ 17 Απρ 2006, 12:19:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ψιτ....άμα πιάνουν και motors tv κάνε μία παραγγελία για μία των 35" .....για το δωμάτιο μου την θέλω..... Laughing Laughing Laughing Laughing τί home cinema και χαζομάρες....2 σε 1 και ζάντα και τηλεόραση....
bakclima - Παρ 21 Απρ 2006, 09:23:20
Θέμα δημοσίευσης:
αααχχχ!!!!! δεν παει καλα ο κοσμος!!!!!
tsosmoulis - Παρ 21 Απρ 2006, 19:24:35
Θέμα δημοσίευσης:
όσο κιτς και να μας φαίνεται είναι το επόμενο βήμα των αμερικάνων (έστω νταβατζιδων Laughing ) στα εξωτερικά tuned αυτοκίνητα.
Ας μην ξεχνάμε πριν κάποια χρόνια που βάζανε τα λεγόμενα spinners οι αγαπητοί κύριοι (λεγε με snoop dogg!!!) και όταν η ευρώπη τα έμαθε αυτοί τα ξηλώνανε επειδή τα θεωρούσαν ξεπερασμένα.
Υπάρχουν άπειροι τρόποι να δείξεις τα λεφτα σου μέσα από τέτοια αυτοκίνητα και τα αλάνια το κάνουν με περισή αγάπη!! 'Αλλωστε το aim τους είναι αυτό να δείξουν ποιοι έχουν τα περισσοτερα χρήματα, σπίτια, γυναίκες, όπλα κτλ. Ο καθένας στο επάγγελμα του!χεχε.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες