PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Τρύπιο δοχείο νερού τζαμιών (Pug 106)

legenD - Παρ 14 Απρ 2006, 17:54:23
Θέμα δημοσίευσης: Τρύπιο δοχείο νερού τζαμιών (Pug 106)
έχω 1 ξαδελφάκι το οποίο έχει παρει πρόσφατα 1 106 1400cc mod 92 kαι έχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο δοχείο!!! το κακό είναι ότι φαινεται ότι είναι καρφωμένο στο δεξί θόλο! όταν προσπα8ούμε να βάλουμε νερό.... χυνεται σε χρόνο 0.... μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς ή να το πάμε σε συνεργείο? έχετε να προτείνετε κάτι?
netblaster - Παρ 14 Απρ 2006, 22:40:38
Θέμα δημοσίευσης:
Αν το βλεπετε να χανει νερο καθως το γεμιζετε, τοτε καπου εχει τρυπησει ή λιωσει και πατε πολυ απλα για αλλαγη δοχειου!!! Wink
brz20 - Σαβ 15 Απρ 2006, 12:48:55
Θέμα δημοσίευσης:
Πιστευω με μια πατεντα θα λυθει το προβλημα.Αρκει να φυγει ο προφυλακτηρας.
legenD - Δευ 17 Απρ 2006, 20:10:56
Θέμα δημοσίευσης:
πρέπει να φύγει ο προφυλακτήρας λοιπόν? γιατι έχω την εντύπωση ότι κρύβεται πίσω απο τον θόλο! πρέπει να βγει και ο 8όλος ή μόνο με τον προφυλακτήρα 8α κάνω δουλεια?
απλά ρωτάω μήπως τυχόν μπορέσουμε και κάνουμε την δουλειά μόνοι μας. Ακούσαμε τιμη του δοχείου και.... μας έφυγε κατι απο το κεφάλι... 8α το κολλήσουμε με σιλικόνη κάτι 8α βρούμε! Το ξαδελφάκι μου είναι και νέος οδηγός και φοβάμαι για αυτόν! Wink
zafeirop - Πεμ 04 Μάϊ 2006, 02:17:30
Θέμα δημοσίευσης:
legenD έγραψε:
πρέπει να φύγει ο προφυλακτήρας λοιπόν? γιατι έχω την εντύπωση ότι κρύβεται πίσω απο τον θόλο! πρέπει να βγει και ο 8όλος ή μόνο με τον προφυλακτήρα 8α κάνω δουλεια?
απλά ρωτάω μήπως τυχόν μπορέσουμε και κάνουμε την δουλειά μόνοι μας. Ακούσαμε τιμη του δοχείου και.... μας έφυγε κατι απο το κεφάλι... 8α το κολλήσουμε με σιλικόνη κάτι 8α βρούμε! Το ξαδελφάκι μου είναι και νέος οδηγός και φοβάμαι για αυτόν! Wink

Πριν κανά 3 χρόνια είχα ένα μικρόατύχημα.
Με το που βγήκα έξω είδα να τρέχουν νερά κάτω από το αυτοκίνητο. Ευτυχώς δεν ήτανε ψυγείο αλλά παγούρι. Αλλά τι ακριβώς?

Μου έσπασε το μοτεράκι που δίνει νέρο στις πιτσιλίθρες, οπότε και έχανε όλο το νερό.

Στη LION μου το αλλάξανε με 60 Ε.

Αν διαπιστώσετε ότι δεν είναι το παγούρι τότε δεστε συνδέσεις και μοτεράκι.

Ίσως βοήθησα... Rolling eyes
bakclima - Σαβ 06 Μάϊ 2006, 15:21:46
Θέμα δημοσίευσης:
αν ειναι το δοχειο μην βαλεις σιλικονη αλλα κολλα pvc, ειναι σε γκρι βαζακι, και το χρωμα τις κολλας ειναι γκρι, επισεις ειναι πολυ πιο δυνατη απο σιλικονη.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες