christhehealer έγραψε: |
Eγώ φοβάμαι μην χαλάσω τα λαστιχά μου.
Έχω δεθεί συναισθηματικά μαζί τους και θέλω να τα αλλάξω πάραυτα. Nα μπω στην πίστα ή θα μου χαλάσουν ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JUDGER έγραψε: |
Αν διοργανωθει track day(αμην και ποτε δηλαδη!!!!) δεν σημαινει απαραιτητα και ξεσκισμα των αυτοκινητων....Ενταξει τα λαστιχα και τα φρενα θα φανε μια σχετικη φρικη αλλα ειπαμε καμια κ@@λα σε αυτον τον τοπο δεν ειναι τσαμπα.Κατα βαση ειναι σκηνικο που κακα τα ψεματα θα συγκινησει ατομα που εχουν παθος με την γρηγορη οδηγηση και οχι καποιους που απλα εχουν ενα 206 απλα για να μετακινουνται.Και επειδη μεσα σε αυτο το club (θελω να πιστευω) οτι ειμαστε πολλοι που εχουμε το μικροβιο της ταχυτητας,το βρισκω πολυ καλη ιδεα.Ολα τα παραπανω βεβαια ειναι προσωπικες μου αποψεις ετσι?
Και κατι ακομα.Επειδη ειδα πολλους να ανησυχουν για τυχων επαφες των αυτοκινητων και γενικοτερα αρκετη φαναρτζοδουλεια μετα το event.Track day δεν σημαινει απαραιτητα ΟΛΑ ΜΑΖΙ τα αυτοκινητα στην πιστα.Μπορει ,ας πουμε, να γινει το event σαν ατομικη χρονομετρηση για καθε αυτοκινητο ξεχωριστα.Ετσι και πιο αφοβα θα γινει για ολους μας,και πιο τσιτα θα ειναι ο καθε οδηγος αν παλευει με το χρονο και,τελος τα αυτοκινητα θα καταπονηθουν λιγοτερο(3-4 γυροι το πολυ).Αυτο βεβαια ειναι κατι που κανονιζεται.Ας ερθει πρωτα εκεινη η ωρα...... |
Το ξερω Man!!!!!!Sorry!!Απλα το πιστευεις οτι δεν το ειδα???????
Παντος θα επανορθωσω στα Μεγαρα,θα σε αφησω να με περασεις................ΧΕΧΕΧΕ πλακα κανω,θα πρεπει να κουραστεις πολυ για κατι τετοιο... Μηπως προσπαθω να αναψω τα αιματα,μπας και μαζευτει κοσμος και κανουμε τελικα κανα event?????Λεω μηπως........ |
Alex έγραψε: |
Το οτι η πιστα εχει παραπανω προσφυση δεν σημαινει οτι δεν γνωριζουμε τα ορια του αυτοκινητου. Τα ορια ειναι παντοτε σχετικα με το οδοστρωμα που παμε. Το 95+% της ωρας οδηγαμε σε δρομους σαπουνι που αμα επιχειρουνταν ταχυτητες πλησιον της πιστας θα ειμασταν νεκροι...Αμα φθασουμε και τα ορια της προσφυσης σε οδηγηση στην πιστα ε τοτε απλα εχουμε παλι ανακαλυψει οτι το αμαξι μπορει κι'αλλο αμα του δωσεις καλυτερη ασφαλτο.. Και αν βρουμε επειτα μια πιστα με καλυτερη ασφαλτο θα δουμε οτι μπορουμε ακομα καλυτερα...Φυσικα δεν ειναι οτι τα ορια του αυτοκινητου μετατοπιζονται ειναι οτι δρα συνδιαστικα η συμπεριφορα του αυτοκινητου με την επιφανεια της πιστας.
\ |
Το οτι η πιστα εχει παραπανω προσφυση δεν σημαινει οτι δεν γνωριζουμε τα ορια του αυτοκινητου. Τα ορια ειναι παντοτε σχετικα με το οδοστρωμα που παμε. Το 95+% της ωρας οδηγαμε σε δρομους σαπουνι που αμα επιχειρουνταν ταχυτητες πλησιον της πιστας θα ειμασταν νεκροι...Αμα φθασουμε και τα ορια της προσφυσης σε οδηγηση στην πιστα ε τοτε απλα εχουμε παλι ανακαλυψει οτι το αμαξι μπορει κι'αλλο αμα του δωσεις καλυτερη ασφαλτο.. Και αν βρουμε επειτα μια πιστα με καλυτερη ασφαλτο θα δουμε οτι μπορουμε ακομα καλυτερα...Φυσικα δεν ειναι οτι τα ορια του αυτοκινητου μετατοπιζονται ειναι οτι δρα συνδιαστικα η συμπεριφορα του αυτοκινητου με την επιφανεια της πιστας. |
Τωρα αυτο με το να μπαινουν αμαξια σε μορφη 2 ανα δεδομενη στιγμη το βλεπω τραβηγμενο μιας και δεν βλεπω να χουμε πανω απο 10 αμαξια συμμετοχη. |
Μια ερωτηση.. Συνοδηγηση επιτρεπεται? Το Δεκεμβρη του 99 που μπηκα στα Μεγαρα επιτρεπονταν και μαλιστα ειχαμε κανει και εναλλαξ με 2 φιλους (αν και ο ενας εμενε παντα εξω - ειπαμε οχι και 3 ατομα μεσ'το αμαξι!). Απ'οσο θυμαμαι πληρωσαμε ή 8 ή 10 χηνες για 1 ωρα (την οποια ξεχυλωσαμε σε 75 λεπτα). Επισης θυμαμαι το οτι χρειαστηκαμε ενα τεποζιτο βενζινη για το πηγαινε-σκισε-ελα (με rallye 16V). |
DimiP έγραψε: |
κρανος ; ποιο κρανος;
χρειαζομαι κρανος δηλαδη; ωχ. ![]() ωχ. ![]() αληθεια τα 5πορτα τα βαζουν στην πιστα η τρωνε πορτα;; ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Kαι δεκαπεντάπορτο να έχεις, άνευ κράνους στην πίστα ΔEN μπαίνεις. Kαι οι πόρτες πάντα ξεκλείδωτες (χωρίς ασφάλειες δηλαδή). |
να υποθεσω οτι νοικιαζουν κρανος (να εναι αραγε στην τιμη για την πιστα; ...μπαααα) |
Yπάρχει μία έννοια που λέγεται "κανόνες ασφαλείας πίστας". Δεν είναι διαπραγματεύσιμοι. |
Οι συγκεκριμενοι "κανονες", αποψη μου ειναι, οτι πρεπει να γινουν πιο ελαστικοι. Τωρα αν μου πεις οτι "εδω διαπραγματευομαστε την ασφαλεια μας και δεν γινονται διαπραγματευσεις" ε τοτε θα σου πω οτι αυτο ειναι χαζο - τουλαχιστον. Η πιστα εχει μηκος καποια χιλιομετρα με αποτελεσμα οι αποστασεις μεταξυ μας να ειναι της ταξης των πολλων εκατονταδων μετρων ακομα και αν ειμαστε 4 ατομα μεσα ταυτοχρονα. Ειναι δυσκολο ακομα και να συναντηθουν - ποσο μαλλον να συγκρουστουν (που αυτο θελει ιδιαιτερη προσπαθεια απο μερους μας) 2 αμαξια... |
Η λογικη οτι 2 θα τρακαρουν επειδη πρωτη φορα οδηγουν σε πιστα (ειναι απειροι δηλαδη) ειναι δυσνοητη στο μυαλο μου. Δεν ειναι ατομα που πιανουν πρωτη φορα στο χερι τους τιμονι - ειναι οδηγοι που οδηγουν στον κανονικο δρομο με δεκαδες αμαξια γυρω τους σε λεωφορους με 3-4 λωριδες. Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για αμαξια με αποστασεις ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ μετρων.
Συχνα δουλευουμε τους νομοθετες και τον ΚΟΚ που εχουν ορια ταχυτητας 30, 20 και 10 χιλιομετρων σαν "γελοια" ορια που οριστηκαν απο "γελοια" ατομα. Για μενα η συγκεκριμενη "προταση-κανονας" δεν ειναι υπερανω παρομοιας κριτικης - και τα 2 επικαλουνται την ασφαλεια μας εξ'αλλου. Αν ειναι οπως το λεει ο Chris οτι "ετσι ειναι ο κανονας της πιστας" για τους ιδιωτες που μπαινουν, τοτε OK δεν μπορουμε να κανουμε κατι γι'αυτο. Αλλα οταν "κλεινουμε" την πιστα δεν εχουμε δικαιωμα να τρεξουμε οπως εμεις θελουμε? Αν ισχυει ο ιδιος κανονας και σαν Club ε τοτε στην ουσια δεν την "κλεινουμε" την πιστα... απλα κανουμε μια μαζικη συμφωνια να μπουμε σαν ιδιωτες. Για οσους δεν καταλαβαν τι διαφορα εχει το 1ο απ'το 2ο: Μερα με τη νυχτα γιατι στο ενα σου βαζουν κανονες στο αλλο βαζεις κανονες. Επειδη δεν εχω κλεισει ποτε πιστα σε συλλογικο επιπεδο αν θελετε μου εξηγειτε πως εχει το συγκεκριμενο. Οσο για το αν μια τις 1000 γινει στραβη εγω πιο πολυ φοβαμαι οτι κανα αμαξι θα μεινει απο μηχανικα προβληματα και θα φωναζουμε γερανους παρα οτι θα τρακαρουμε μεταξυ μας, το οποιο θεωρω επιοικως αδυνατο. Τωρα για τον αξιζει πανω απο 5-6 γυρους εγω πιστευω οτι αξιζει μιας και εγω προσωπικα δεν εχω τιποτα να χασω. Τα λαστιχα μου ειναι καμμενα και το πολυ πολυ να βγει νεα γομα απο κατω, καλυτερη. Τα αμορτισερ μου ειναι τελειωμενα και τα φρενα ειναι Γ.Τ.Π. (για τον π.....). Τι να λυπηθω? Το μοτερ το οποιο ειναι ΣΚΥΛΙ και φοραει και το καλυτερο λαδι? Μπααααα...Ενδεικτικα εγω οταν βαριεμαι κανω το Πεντελη-Νεα Μακρη-Πεντελη το οποιο ειναι καμια 30-40αρια χιλιομετρα πηγαινε ελα ολο σκισμενο πανω στο βουνο και ειναι και ανηφορα. Θα μασησει μεσ'την πιστα για 6 γυρους? No way ![]() Chris λες: "Αυτοί που συχνάζουμε στο Μέγαρο ξέρουμε πολύ καλά γιατί πάμε." Να σου πω την αληθεια ετσι ΝΟΜΙΖΑ αλλα βλεπω οτι τα πραγματα εσυ τα εννοεις αλλιως απ'οτι εγω. Στο μυαλο μου ΜΕΓΑΡΑ=ΣΚΙΣΙΜΟ. Στο δικο σου μυαλο τι σημαινουν τα Μεγαρα? Οχι τιποτα αλλο αλλα για να καταλαβω... Αν ειναι να μπω να κανω δυο τρεις στροφες ε τοτε πεταγομαι και εδω διπλα στην Πεντελη και το κανω δωρεαν και ουτε με επιβαλλουν "κανονες", ουτε τραβιεμαι στου διαολου τη μανα για να το κανω καιγοντας και ενα αξιοσεβαστο ποσο σε βενζινη. Επειτα λες: "Μην ξαναεπανέλθουμε στο θέμα. Όποιος δεν γουστάρει να ακολουθήσει τους κανόνες που θα μας δωθούν, καλύτερα να μην έρθει." Ωραια τοτε για να ειναι σωστο το poll πρωτα πρεπει να ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ για τους κανονες για να ξερουμε αν συμφωνουμε ή οχι, και μετα τo ξανασυζηταμε... |
Ο Chris θελησε να τονισει ισως λιγο εντονοτερα απο οτι επρεπε αυτα που ηθελε να πει. το "Αυτοί που συχνάζουμε στο Μέγαρο ξέρουμε πολύ καλά γιατί πάμε" δεν ηταν απολυτα ευστοχο. |
Και οι αλλοι που δεν συχναζουμε στα Μεγαρα, θα πρεπει να παμε για να δουμε και να μαθουμε. Λιγοι κανονες στην πιστα δεν θα εβλαπταν κανενα, αλλα παλι κανενας δεν θα επρεπε να αποκλειεται εξ'αρχης (επειδη ας πουμε δεν συχναζει στα Μεγαρα) και να αποτρεπεται να ...δοκιμασει την τυχη του.
Στο κατω-κατω δεν γεννηθηκαμε ολοι διπλα στις πιστες, ουτε ανηκουμε σε ιστορικες οδηγικες οικογενιες, πρπει να μαθουμε ομως και κυριως να περασουμε καλα , και μαλιστα ασφαλεις εμεις και οι γυρω μας. |
Τα λάστιχα δεν τα τρως επειδή πας γρήγορα αλλά επειδή δεν ξέρεις να πας γρήγορα. Δεν έχεις την τεχνική να φυλάξεις το αυτοκίνητο. Εξ αγωνιζόμενου το τελευταίο σχόλιο. |
christhehealer έγραψε: | ||||
Πάμε για να βελτιωθούμε σαν οδηγοί και να κάνουμε το κέφι μας με ασφάλεια. Αυτό πάμε και κάνουμε. Δεν πάμε να αποδείξουμε την ταχυτητά μας. Η ταχύτητα αποδυκνύεται μόνο μέσα από τους αγώνες.
Κανένας δεν γεννήθηκε μαθημένος, όπως και η πίστα δεν είναι ghetto, για να αποκλείονται κάποιοι. Οι κανόνες υπάρχουν για την αρμονική συμβίωση μιας πολυσυλεκτικής κοινωνίας. Είναι οφθαλμοφανές ότι αυτοί οι κανόνες έχουν βγει μέσα από την εμπειρία μίας κοινωνίας. Το ότι εγώ έχω "τρέξει" στα Μέγαρα και εσύ Dimip δεν έχεις "τρέξει", είναι θέμα επιλογών. Δεν ήθελες, δεν το έκανες. Εγώ ήθελα και το έκανα. Οι κανόνες είναι για να μπορούμαι να συνυπάρξουμε και οι δυο μας στον ίδιο χώρο, μια δεδομένη στιγμή, αρμονικά. |
Svstouk να εισαι σιγουρος πως αν γινει τελικα το track day (ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ![]() ![]() ![]() p.s. μηπως εχεις και αλλα λαστιχα στην καβατζα?? ![]() ![]() ![]() |
Λοιπον NA Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ που λενε ![]() Αγορα 4 ζαντολαστιχα σιδερενια με 175/65 14 GT2 με λιγοτερα απο 13.000 χιλιομετρα τιμη: 90E Ενοικιαση+μεταφορα 4 ζαντολαστιχα σιδερενια με 175/65 14 GT2: 50E Το συγκεκριμενο πακετο περιλαμβανει μεταφορα των ελαστικων στο χωρο της πιστας (θα τα βαλω μεσ'το αμαξι στο πισω μερος - ελπιζω να χωρεσουν..) και φορεμα επι τοπου με γρυλλο και σταυρο. Χρειαζεστε συμβατα μπουλονια (αυτα που εχουν οι 15αρες αλουμινιου δεν νομιζω οτι κανουν) Ενοικιαση διχως μεταφορα 4 ζαντολαστιχα σιδερενια με 175/65 14 GT2: 30E (δηλαδη πληρωνετε μονο το σκισιμο) Το πακετο αυτο ειναι ομοιο με το ανωτερω αλλα το παρε-δωσε θα γινει πριν την πιστα (δηλαδη ερχεστε, περνετε τα λαστιχα απο μενα, τα φορατε οπου θελετε, ή μονοι σας, και μου τα ξαναπαραδινετε στο σπιτι μου μετα το event. Ειδατε για ολα υπαρχουν λυσεις... και ετσι θα βγαλω και εγω μερος των εξοδων για την πιστα ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Με 175/65/14 να μπείς εσύ ρε! |
Κρανη που θα βρουμε;;; μη γελατε αλλα αυτα που ειναι για μοτοσυκλετες κανουν; μαλλον οχι ε;;; |
alemao_rallye έγραψε: |
Καλημέρα,
ΝΑΙ, τα κράνη των μοτοσυκλετών κάνουν, είτε είναι ανοικτού τύπου, είτε κλειστού. Πάντως αν ζητήσετε τα κράνη της πίστας σας τα δίνουν δωρεάν, αρκεί να τα επιστρέψετε μετά ![]() ![]() |
Ady έγραψε: |
αλλά να έχετε λουστεί με Ultrex πριν έρθετε... ![]() |
Ady έγραψε: | ||
Και εγώ δωρεάν θα τα δώσω, αλλά να έχετε λουστεί με Ultrex πριν έρθετε... ![]() |
όποιος είναι "cabrio" και δεν έχει μαλλιά; ![]() ![]() |
Εν τω μεταξύ έχω φάει τον κόσμο να βρω που έχω ένα χάρτη της πίστας σε jpeg για να σας πω τις ταχύτητες που πρέπει να έχουν (max) σε κάθε σημείο και να ξέρετε στο περίπου τι παίζει και τις γραμμές να ακολουθήσετε. Θα ψάξω το απόγευμα στο σπίτι και θα τον γράψω εδώ στο topic. ![]() |
Εγω θα μιλησω με τον Κυρκο!!!! ![]() ![]() ![]() Θα σας δειξω εγω ![]() ![]() ![]() ![]() Θα μου τα πει ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Φιλε ALEMAO αληθεια,μηπως παρκαρεις το rallye στα πατησια,απεναντι απο το νοσοκομειο ![]() ![]() ![]() Το δικο σου πρεπει να ειναι γιατι γραφει και το nick σου στο πλαι. Παντος πολυ χρησιμες οι συμβουλες σου για το track day.Πιστευω οτι θα μας βοηθησουν ολους...Οταν με το καλο ερθει αυτη η ωρα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alemao_rallye έγραψε: | ||||
όποιος είναι "cabrio" και δεν έχει μαλλιά; ![]() ![]() |
Ady έγραψε: |
Μπράβο ρε Alemao, πολύ καλό σχεδιάγραμμα !!!
Αυτό έψαχνα τόσο καιρό να βρω, γιατί δεν ήξερα που ήταν η......καφετέρια ! ![]() ![]() ![]() |
Δημ. Μιχελακάκης έγραψε: |
"Ο δρόμος του θεού" (και εννοώ την ιδανική γραμμή) είναι ένας... |
chatasos έγραψε: |
Έχει δρομολογηθεί και αυτό..... Προηγούνται όμως άλλα σημαντικότερα... |
DimiP έγραψε: | ||
oπως η κοπη της πιτας ;;; ![]() ![]() ![]() ![]() |
chatasos έγραψε: | ||||
'Οπως η εύρεση της έδρας ![]() ![]() |
και μετα την ευρεση της εδρας η κοπη της πιτας, ετσι; ![]() |
Μετά την εύρεση έδρας, η νομιμοποιήση του club. |
Μετά την εύρεση έδρας, η νομιμοποιήση του club. |
danielos έγραψε: |
ρε παιδες τελικα γνωριζει κανεις που και ποτε θα γινει η κοπη της πιτας?για πειτε να ξερουμε και εμεις!!!! ![]() ![]() |
μαλον καποιοι εφαγαν πολλες βασιλοπιτες για φετος και μπουχτησαν. ![]() ![]() ![]() |
Johnny έγραψε: |
.... ώστε να γίνει ένα όμορφο event με αυστηρότητα, κατά τη γνώμη μου, στην τήρηση ενός προγράμματος αλλά όχι αυστηρούς κανονισμούς(δεν θα είμαστε δα και σε GP της F1 !). Αυτά από εμένα...περιμένω νέα από τους οργανωτές)... |
Γνώμη μου είναι ότι με 40ευρώ για καμιά 20αριά άτομα θα είναι μια καλή τιμή και ένας σεβαστός αριθμός ατόμων ώστε να γίνει ένα όμορφο event με αυστηρότητα, κατά τη γνώμη μου, στην τήρηση ενός προγράμματος αλλά όχι αυστηρούς κανονισμούς(δεν θα είμαστε δα και σε GP της F1 !). Αυτά από εμένα...περιμένω νέα από τους οργανωτές)... |
Tο πρόγραμμα μπορεί να μην τηρηθεί αυστηρότατα. Oι κανονισμοί της πίστας σίγουρα. Eίναι θέμα ασφάλειας των συμμετέχοντων. Aυτό νομίζω ότι το έχουμε ξεκαθαρίσει πιο πάνω, μην επανερχόμεθα. Για τα υπόλοιπα προσπαθούμαι για το καλύτερο δυνατό. ![]() ![]() ![]() ![]() |
εγώ εννοώ επιπλέον κανονισμούς που ενδεχομένως να θέλουν κάποιοι να βάλουν... |
Οσους και κανονισμους να βαλουμε εμεις ή οι υπευθυνοι της πιστας, αμα καποιος μπει κομματια και φερει 2-3 τουμπες και σκοτωθει δεν μπορει να γινει τιποτα...
Το μονο που μπορει να γινει ειναι να μετατοπιστει το οριο ευθανασιας προς τα πανω με τη χρηση ζωνης και κρανους.. Αλλα φυσικα τα αμαξια μας δεν ειναι ομολογκαρισμενα με ρολ-μπαρ για να αντεχουν τουμπες... Οποτε το final frontier ειναι η λογικη μας πανω απ'ολα.. Πολυ μακαβρια συζητηση επιασα ![]() |
Επειδη ακουω για κανονες και κανονισμους στην πιστα.
τι εννοουμε;;; αν εννουμε το κρανος και τη ζωνη ....παει καλα ΦΥΣΙΚΑ ΝΑΙ αν εννοουμε το να μπαινουν 2-2 τα αμαξια με μισο γυρο διαφορα ....παει καλα ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; |
αν εννουμε συγκεκριμενες ταχυτητες την πιστα...χχμ.....ΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ αυτοι ! ΜΕΣΑ!
οποτε μαλλον δεν υπαρχει προβλημα. κατι αλλο ;;; |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Παντος η πιστα θελει προσοχη γιατι απο προσωπικη εμπειρια που ειχα στο Αιγινιο (Μιλτο πηγες???) |
Βάλε και ότι δεν κλειδώνεις τις ασφάλειες και ότι δεν εμποδίζεις τους ταχύτερους... Τι άλλο δεν θύμαμαι.
Βέβαια συγκεκριμένες ταχύτητες. 'Εχει και ραντάρ στην Κ6 ![]() ![]() ![]() Όχι ρε Ντίμη. Την ταχύτητα εσύ την καθορίζεις. |
Εναταξει ειμαστε τοτε, οσο για τους ταχυτερους....σιγα μη μπω μεσα με τα 1600αρια...χα..χα.. δε σφαξανε.. θα μπω εκει που θα ειμαι βασιλιας!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
Δεν το ΄πιασα αυτό... Τι θέλεις να πεις;;;;;; Οτι "πατάς" όλους τους 1400άρηδες;;;;;;; ΑΑΑΑΑΑ χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα ΧΑ ![]() ![]() ![]() Toooooommmmcaaaaat, έλα να ακούσεις!!!! Όχι επειδή βάλαμε ένα βαρελάκι, να κουνιόμαστε και από πάνω Ξέρεις τι λέει μια παροιμία;;;;;; Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι.... |
ο,τι εχεις να πεις θα το πεις στον κυριο 1.4 , το βαρελακι του, τη sebring του, τις παχυτερες αντιστρεπικες του , τη θολομπαρα του, τα sachs perfomance και το χαμηλωμα 3 cm του, και τις λαστιχαρες 195/50/15 του. ![]() ![]() ![]() οπως καταλαβαινετε κυριοι , η μαχη αρχισε! |
Judger έγραψε: |
Αραγε στα 1600 ποιος ειναι ο βασιλιας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ιδου η ΑΠΟΡΙΑ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pugsang έγραψε: |
Θα ερθω & εγω στο track day ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
δεν ξερω για βασιλιας αλλα ο αυτοκρατορας στα 1600 ειναι απο Θεσσαλονικη. τωρα ...ασε τους να τσακωνονται εκει πανω... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||||
ο,τι εχεις να πεις θα το πεις στον κυριο 1.4 , το βαρελακι του, τη sebring του, τις παχυτερες αντιστρεπικες του , τη θολομπαρα του, τα sachs perfomance και το χαμηλωμα 3 cm του, και τις λαστιχαρες 195/50/15 του. ![]() ![]() ![]() εγω απλα ιδιοκτητης ειμαι...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() και καλα εσυ μπραβο σου για τις δηλωσεις που κανεις και μαγκια σου!!! ![]() τον tomcat τι τον φωναζεις ;; να μου πεταξει κανα backet στο κεφαλι να ζαλιστω για να με περασετε ;;; αααα χαχαχαχαχαχαχαχα ε! ρε γελια... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() οπως καταλαβαινετε κυριοι , η μαχη αρχισε! |
Eσένα ρε, θα σε αφήσω στο έλεος του Svstouk, και να σε δω πως θα την βγάλεις καθαρή ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svstouk έγραψε: |
![]() ![]() Κύριε Θεραπευτή, τι.........εννοείς; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ο,τι εχεις να πεις θα το πεις στον κυριο 1.4 , το βαρελακι του, τη sebring του, τις παχυτερες αντιστρεπικες του , τη θολομπαρα του, τα sachs perfomance και το χαμηλωμα 3 cm του, και τις λαστιχαρες 195/50/15 του. ![]() ![]() ![]() εγω απλα ιδιοκτητης ειμαι...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() και καλα εσυ μπραβο σου για τις δηλωσεις που κανεις και μαγκια σου!!! ![]() τον tomcat τι τον φωναζεις ;; να μου πεταξει κανα backet στο κεφαλι να ζαλιστω για να με περασετε ;;; αααα χαχαχαχαχαχαχαχα ε! ρε γελια... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() οπως καταλαβαινετε κυριοι , η μαχη αρχισε! |
Vaggelis έγραψε: | ||
Φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε Dimip... Ο "κύριος 1.4" όπως τον αποκαλείς... μπορεί να έχει όλα αυτά τα... προσόντα που λές. Ξεχνάς όμως κάτι πολύ βασικό... Αυτό το μεγάλο, στρογγυλό, τριάκτινο πράγμα με το ασημένιο λιονταράκι επάνω, που βρίσκεται μπροστα στο ταμπλώ και λέγεται ΤΙΜΟΝΙ, ο "ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ" (για σένα, ΟΔΗΓΟΣ για μένα) πρέπει να το στρίψει. Επίσης, αν παρατηρήσεις κάτω από το τιμόνι, υπάρχουν τρία πεντάλ, τα οποία ο "ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ" πρέπει να πατάει σε συνδιασμό σωστό και να μετακινεί ανάλογα τον μοχλό που υπάρχει στα δεξιά του. Όλα αυτά γίνονται, αν ο εγκέφαλος του "ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ" λειτουργεί σωστά Αυτά τα ολίγα Tomcat sorry.... οι καταστάσεις βλέπεις.... |
οσο για το αν στριβω...θα το δουμε....
ξερεις ρε ποια σχολη οδηγων εχω βγαλει;;; ...τη "Σχολη Οδηγων Μιλτελας" οπου βασικο σλογκαν ειναι το "στριβειν δια του ...αρραβωνος" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
To ότι ο DimiP παρακολούθησε μαθήματα από την σχολή του Miltella, το πιστοποιώ και εγώ!
Μάλιστα τον έχω και σε μια πρόσφατη αναμνηστική φωτογραφία της σχολής: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tomcat έγραψε: |
Να σου πω!!! Πάει καιρός που έβγαλες τις βοηθητικές??????????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πάντως σε φαντάζομαι!ΠΟλύ πρώτο παιδί , στις παιδικές χαρές μ'αυτό το Cabrio! |
Nikel έγραψε: | ||
Κουλα μ'ακους...πολυ κολοπαιδο ο Dimip ρε Κουλα.... Ημουν και εγω στην παιδικη χαρα χαλβαδιαζοντας την Κουλα οταν ξαφνικα πεταγεται ο Dimip με το cabrio.....τελικα η Κουλα εφυγε μαζι του ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...και επισης (εχασε) εναν καταλυτη, ενα αισθητηρα λ, ενα εγκεφαλο που επαναπρογραμματιζεται, ......και κατι αλλα ψιλα.....σωστοοοςςςςς;;;;; |
Ελα τα αιματα εχουν αναψει για τα καλαααα ![]() ![]() ![]() Μακηηηηη........Πως θες να τρεξουμε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Danielo ετοιμαζε ελαφρωμα για τον ραλακο σου γιατι θα πεσουν πολλα τσεκουρια στην πιστα με κατι 206 χε χε ![]() ![]() Παντος παιδες εχω μια 1600 8v απο Rallue, 124 ps.Μπαινει κουτι στα 206.Οποιος θελει εδω ειμαι.(Ενοικιαζετε κιολας... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ελα τα αιματα εχουν αναψει για τα καλαααα ![]() ![]() ![]() Μακηηηηη........Πως θες να τρεξουμε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Danielo ετοιμαζε ελαφρωμα για τον ραλακο σου γιατι θα πεσουν πολλα τσεκουρια στην πιστα με κατι 206 χε χε ![]() ![]() Παντος παιδες εχω μια 1600 8v απο Rallue, 124 ps.Μπαινει κουτι στα 206.Οποιος θελει εδω ειμαι.(Ενοικιαζετε κιολας... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Θα γίνει Track-Day ? |
pugsang έγραψε: |
Και γιατί δεν κάνουμε έδρα την πίστα των Μεγάρων να τελειώνουμε να γίνει και track day να το γιορτάσουμε? |
Θα γινει danielo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Για να δουμε τι κανει στην πιστα το sevdalis project ![]() ![]() ![]() (να δουμε και τα δικα μας.....παντος εχω σκεφτει τροπους να ελαφρωσω το 206 μπας και σε κυνηγισω....θα αρχισω απο τα τασια....και βλεπουμε μετα) ![]() ![]() |
danielos έγραψε: | ||
συμφωνω απολυτα!!!!!!! επανω τους!!!!!!!!!!! λουλουλυουλυλυουλυυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
τι σημαινει το "λουλουλυουλυλυουλυυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " ρε dan ;;; δεν το επιασα. please explain. |
danielos έγραψε: | ||||||
το λουλουλουλουλυουλουλουλουλου φιλε μητσαρα ειναι η πολεμικη κραυγη των ινδιανων!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||||||||
μου φαινεται πως το forum πρεπει να εμπλουτιστει με ηχητικα εφε. αντε παμε !! λουλουλυουλυλυουλυυο!!!!!!!!!λουλουλυουλυλυουλυυο!!!!! !! !! |
Ασε alemao αμα ερθει εκεινη η ωρα θα μπει στη διαιτα το αυτοκινητο...
Ρεζερβα,πισω καθισματα ειναι τα πρωτα που θα μεινουν στην αποθηκη.... Απλα αυτο που δεν ξερω ειναι τι θα γινει με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου.Φανταζομαι οτι θα ελαφρωσει αρκετα στο πισω μερος,οπωτε στις αποτομες εναλλαγες φορτιου τι θα γινεται?Εκ των πραγματων δεν υπαρχει περιπτωση να το κατεβασω με καλα λαστιχα,οπωτε μηπως τελικα οτι (αν)κερδιζω στην ευθεια θα το χασω στις στροφες μαζευοντας το πισω μερος?(alemao ξερεις καλυτερα απο εμενα οτι στο σημειο μπροστα απο τα Piτ η μεταφορα φορτιου θα ξεζουμισει βολταδικα αυτοκινητα σαν τα δικα μας).Ακουω γνωμες....βεβαια ειναι νωρις ακομα αλλα δεν ειναι κακο να γνωριζουμε καποια πραγματα..... |
εγω αν ερθω στα Μεγαρα, θα ηθελα 1 πραγματακι και μονον απο το club!!!
Nα ειμαι πισω απο το DANIELO, αν και οι κανονες δεν το επιτρεπουν. χεχεχεχεεχε!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
Βάλε έναν κοτσαδόρο και τράβα τον!!!! |
Όσο χαμηλό και αν είναι το αμάξι, δεν έχει πρόβλημα.
Από την στιγμή που τρέχουν και τα Accord PIAA σε αυτήν την πίστα ![]() Εκτός και αν έχετε καμμιά έξοδο στο χοντρό χαλίκι στην Κ8-Κ9. Ένα 106 Gti έφυγε στην Κ9 και του έφυγε το πρόσθετο "φαράσι" που είχε βάλει κάτω από το μπροστινό σπόιλερ (χωρίς να είναι πολύ χαμηλωμένο). |
θα ριξω σχοινι και θα τον σερνω το μητσαρα!!! ακους που θελει να μπει και απο πισω!!!! μητσο η μονη λυση ειναι να βαλεις το woofer boost!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αλλα να ρωτησω κατι ?? τοσο πιτα που ειναι το αυτοκινητο που θα μπεις στην πιστα ρε gronholm?? αληθεια τι αναρτηση φορας??? |
ευπροσδεκτο το σκοινι! κοιτα μη κανεις καμια ζημια στη σιτα μονο! ![]() οσον αφορα για την πιστα , ποιος σου ειπε οτι θα μπω μεσα ;;; παρεα θα ερθω και θα δουμε... αναρτηση : mad ελατηρια 3,5 cm και sachs performance, αντιστρεπτικες μπρος-πισω απο 1600 (19mm). επισης μπαρα θολων και 195/50/15 λαστιχο. |
Ωπα ο Ντανι..... ![]() ![]() ![]() Ερχετε αγριεμενος......... ![]() ![]() Και γω που νομιζα πως μονο τα IBIZA αγριευουν ![]() ![]() ![]() |
Rally έγραψε: |
αν και πολυ καθυστερημενος ειμαι μεσα με τα χιλια. μπροστα σε τετοια εμπειρια ουτε λαστιχα σκεφτομαι ουτε τιποτα, και φιλε DANIELO ετοιμασου να δεις τι κανει το μαμα ραλυ!!!! ![]() ρωτα και τον νικελ που τα στησαμε χτες με το τουρμπο του!!!! |
ωπα ωπα!!! τι ειχαμε χθες rally??? ποσο σου εριξε ο nikelios?? τον εψαχνες??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
rally με αυτα που λες στον danielo βλεπω να τον κανεις να χανει τον υπνο
του.Θα παρει σβαρνα ολους τους δρομους να πετυχει τον Nikel να μετρηθει μαζι του...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ωχχχχχχχ........!!!!!!!!!!!
Βλεπω καποιον να εχει θυμωσει πολυ....... ![]() ![]() ![]() Ψηλε βλεπω το rallye σου να χτυπαει 10.000 rpm....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rally έγραψε: | ||||
καταρχην θα σου πω οτι το αμαξακι του νικελ ειναι πολυ καλο. το οδηγησα, καμια απολυτως σχεση με πριν και το τουρμπακι ειναι απιστευτη εμπειρια. μονο και μονο ο θορυβος που κανει, το σφυριγμα, η εξατμιση τα σκασιματα, ειναι απιστευτα, ασε το πως φορτωνει. μετα που το οδηγησα πηγαμε και πηραμε και το μαυρο μου!!!ανεβηκαμε σχιστο, τα στησαμε τρεις φορες, τις δυο τον πηρα και την μια που ξεκινησαμε με δευτερα (οπου το ραλακι αμα δεν παει στις 5000rpm χανει) ημουνα μισω αμαξι πισω οπου οταν εβαλα τριτη ημουνα σταθερα στην πορτα του συνοδηγου. η αληθεια ειναι ομως οτι επειδη το οδηγησα και επειδη ξερω το αμαξακι μου πολυ καλα αν βαζαμε και τεταρτη (οπου δεν προλαβαμε) θα ειχαμε κανα αμαξι διαφορα (ο νικελ δηλαδη μπροστα). ειμαι απολυτα ικανοποιημενος για μαμα ραλυ με σκουπα μονο και ρυθμισμα εκκεντροφορων (το οποιο νομιζω οτι εχει γινει πολυυυυ καλααα). τι να πω ρε φιλε κατι εχει το ραλυ μου, εδω ειχα πατησει το starlet to tourbo που ειναι 130 αλογα και πολυ πιο ελαφρυ απο το 206cc. εχω ψηθει τωρα για εξατμιση φιλε. πρεπει να βρεθουμε οπωσδηποτε, οποτε μπορεις στειλε μυνημα. οσο για τις ζαντες σου, λυπαμαι γιατι ηταν κουκλα, αλλα σε καταλαβαινω εχω το ιδιο προβλημα!!! |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||||
Rallye στην ευθεια τι το θες ![]() ![]() Χωρις να θελω να θιξω τα αδελφακια 206 αλλα τι να κανουμε ![]() Απο εξατμιση για μενα ριξε μια PEUGEOTSPORT MINI GROUP A και θα παθεις πλακα ![]() ![]() ![]() ![]() |
Άντε λεβέντες μου ξεχαρμανιάστε εδώ, γιατί στην πίστα θα είσαστε παραδείγματα προς μίμηση, καλής συμπεριφοράς. ![]() |
καταρχην θα σου πω οτι το αμαξακι του νικελ ειναι πολυ καλο. το οδηγησα, καμια απολυτως σχεση με πριν και το τουρμπακι ειναι απιστευτη εμπειρια. μονο και μονο ο θορυβος που κανει, το σφυριγμα, η εξατμιση τα σκασιματα, ειναι απιστευτα, ασε το πως φορτωνει. μετα που το οδηγησα πηγαμε και πηραμε και το μαυρο μου!!!ανεβηκαμε σχιστο, τα στησαμε τρεις φορες, τις δυο τον πηρα και την μια που ξεκινησαμε με δευτερα (οπου το ραλακι αμα δεν παει στις 5000rpm χανει) ημουνα μισω αμαξι πισω οπου οταν εβαλα τριτη ημουνα σταθερα στην πορτα του συνοδηγου. η αληθεια ειναι ομως οτι επειδη το οδηγησα και επειδη ξερω το αμαξακι μου πολυ καλα αν βαζαμε και τεταρτη (οπου δεν προλαβαμε) θα ειχαμε κανα αμαξι διαφορα (ο νικελ δηλαδη μπροστα). ειμαι απολυτα ικανοποιημενος για μαμα ραλυ με σκουπα μονο και ρυθμισμα εκκεντροφορων (το οποιο νομιζω οτι εχει γινει πολυυυυ καλααα). τι να πω ρε φιλε κατι εχει το ραλυ μου, εδω ειχα πατησει το starlet to tourbo που ειναι 130 αλογα και πολυ πιο ελαφρυ απο το 206cc!!! |
christhehealer πως το βλεπεις θα τους παμε καθολου η θα μας
αφανησουν???? |
αν στο φαναρι που θα ειστε την ωρα που αναβει πρασινο βγαλει μια κωρωνα ο chris (και καλα οτι τραγουδαει), τοτε ο nikel (που δεν ξερει να ξεκιναει με 1η κατα δικη του ομολογια) θα τρομαξει και θα ξαφνιαστει και θα γραψει 1η/2α/3η/4η κατω οποτε το εχασε το παιχνιδι - ο δε rallye θα βουλωσει τα αυτια του οποτε το rallye θα μεινει ακυβερνητο και με λιγη τυχη τον εχετε παρει. αυτα. ![]() ![]() ![]() ![]() |
christhehealer πως το βλεπεις θα τους παμε καθολου η θα μας
αφανησουν???? |
Eσένα ρε, θα σε περιποιηθώ λείαν συντόμως. ![]() ![]() ![]() ![]() Αντί να κρυφτείς που ανέβηκες όλες τις γέφυρες της Εθνικής μέχρι να βρεις της Βαρυμπόμπης, μιλάς και από πάνω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ποιοί θα μας αφανήσουν. Κινδυνεύουμε από κάποιους ![]() ![]() ![]() Μπείτε μέσα κάνετε το κέφι του ο καθένας. Αυτό που θέλουμε εμείς που τελικά θα το οργανώσουμε είναι να μάθετε και πέντε πράγματα. Μην πάμε "κουλοί" (κατά τις εκφράσεις σας) στην πίστα και φύγουμε χρονομετρημένοι και μπατήρηδες "κουλοί". Και όπως λέει και ο "Βασιλιάς" (για τους συντονισμένους), μάθε να οδηγείς σωστά και η ταχύτητα θα έρθει μόνη της, ανεξάρτητα από άλογα και κυβισμό αυτοκινήτου. Με λίγα λόγια προσπαθούμε να οργανώσουμε ένα πραγματικό Track Day, και όχι μια κόντρα σε πίστα. |
Μπείτε μέσα κάνετε το κέφι του ο καθένας. |
Αυτό που θέλουμε εμείς που τελικά θα το οργανώσουμε είναι να μάθετε και πέντε πράγματα. Μην πάμε "κουλοί" (κατά τις εκφράσεις σας) στην πίστα και φύγουμε χρονομετρημένοι και μπατήρηδες "κουλοί". |
Με λίγα λόγια προσπαθούμε να οργανώσουμε ένα πραγματικό Track Day, και όχι μια κόντρα σε πίστα. |
Eσένα ρε, θα σε περιποιηθώ λείαν συντόμως. ![]() ![]() ![]() ![]() Αντί να κρυφτείς που ανέβηκες όλες τις γέφυρες της Εθνικής μέχρι να βρεις της Βαρυμπόμπης, μιλάς και από πάνω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
εχουμε κανα νεοτερο για καμια ημερομηνια????βλεπω πολλες συμμετοχες!!! |
Tomcat έγραψε: |
Μην στεναχωριέσαι , όταν πάμε θα σου στείλουμε μήνυμα για το πως περνάμε !!!
![]() ![]() ![]() ![]() Θα μπορούσαμε να το κανονίσουμε κάποια ημερομηνία όπου θα έχεις έξοδο! |
ποτε θα παμε;
ποτε θα παμε; ποτε θα παμε; ποτε θα παμε; ποτε θα παμε; ![]() ![]() ![]() ![]() |
ποτε θα παμε;
ποτε θα παμε; ποτε θα παμε; ποτε θα παμε; ποτε θα παμε; ![]() ![]() ![]() ![]() |
PoiSoN® έγραψε: | ||
Καλα ρε συ,τοσο τρεξιμο την κυριακη δεν σου φτανει???!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ποτε θα παμε;
Yπάρχουν νέα για το θέμα και είναι συγκεκριμένα. Θα τα συζητήσουμε στην επόμενη συνάντηση για το τι τελικά θα κάνουμε. Υπάρχουν 3 προτάσεις που θα τις συζητήσουμε για να αποφασίσουμε όλοι μαζί για το τι τελικά θα κάνουμε και θα βγει ανακοίνωση στο site και στο forum. ΠΡΟΣΟΧΗ!: Δεν θα ανοίξει συζήτηση για το θέμα στο forum. Ο λόγος είναι ότι θα πρέπει να ενεργοποιούμαστε σιγά-σιγά και να γινόμαστε club αυτοκινήτου, από forum αυτοκινήτου που είμαστε τώρα. Και τα αυτοκίνητα είναι για να τρέχουν στο δρόμο και όχι να συζητιούνται στο Internet. ![]() |
ποτε θα παμε;
Hannibal_Jr έγραψε: |
Lew egw twra lew.... Mhpws prepei na deite ti 8a kanete me thn epla kai ti akribws 8a grafei to katastatiko sas sxetika me ta track days prin probeite se opoiodhpote track day? |
Hannibal_Jr έγραψε: |
Kala nte.... Mhn me fate kiolas. |